Torsdag.

       Publicerat 2016-09-15 » 13:58:37 | Me and my life
Åh de är skitvarmt ute.....jag orkar inte längre. Kunde inte sommarvärmen komma när den skulle ha gjort de, typ juli, augusti så kan den ju hålla sig borta. Man svettas redan som en gris när man är gravid så de gör ju inte saken bättre när det är 26 grader ute å typ 48 inne! :( 
 
Va har hänt då? I helgen var Marcus å Melvin å lekte på Leos lekland medan jag skulle hitta höstskor till Melvin inne på Väla. Tänkte mig att jag skulle gå där å strosa ensam ett tag men de slutade med att jag var inne i två butiker, åt lunch å sen körde jag igen. När de bara gör så jävla ont så försvinner liksom glädjen å ingenting känns kul å göra.. Jag hittade ett par skor iallafall så de var perfekt! 
 
I Söndags låg jag hela dagen då jag försöker vila så mycke jag kan när Marcus är hemma.. Han å Melvin lekte å sen på eftermiddagen var dem hemma hos Danne å Christel å kolla deras nya hus. Melvin hade blivit bästa vän med deras hund å lekt med den i flera timmar. Så kul att hans rädsla för hundar har lagt sig igen! 
 
I Måndags var vi på 3D-ultraljud å tittade på lillasyster, för jo, de var en tjej. Jag får helt enkelt ge mig nu ;) Vi gjorde 3D med Melvin också så vi ville såklart ha likadana bilder, men mycke var ju också för att jag kände mig så osäker å mitt kontrollbehov har inga gränser. Allting såg jättebra ut iallafall, hon väger 700gram för tillfället å har Melvins näsa <3 
 
Jag drabbades av tandvärk för ett tag sen men de har ändå gått å genomlida så jag drog ut på tandläkaren å tänkte att nej men, de går nog över (?) Jo för de har de ju gjort förr? Nej. I Tisdags fick jag ringa direkt på morgonen å få en akuttid. Samma morgon ser jag att Melvins ansikte har svullnat upp under natten å får panik eftersom man inte ens ser hans ögonlock. Samma reaktion jag fick en gång, men då gick de ju också ner i halsen och jag fick svårt att andas.. Åkte upp med honom till VC iallafall och fick medicin å sen tog dem prover för att se vad det är han inte tål. Efter lunch var jag hos tandläkaren å borra upp halva munnen å sen var jag död resten av dagen. 
 
Igår var de så fint väder å Melvin ville vara ute så vi gungade å han hoppade studsmatta när han kom hem ifrån förskolan å sen läste vi böcker. Han har börjat intressera sig mer och mer för de så de känns kul :) På kvällen var vi hemma hos Farmor å käkade middag som vanligt å sen gick jag å la mig klockan 21... Är så fruktansvärt trött om dagarna å har ingen direkt energi så jag tar varje tillfälle jag kan till att vila helt enkelt. 
 
Annars är de väl inte så mycke som händer? Snart helg igen å vi har inga planer, vad jag vet? 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0