Torsdag, igen.

       Publicerat 2016-09-29 » 14:18:08 | Me and my life
Usch förra helgen var inte rolig alls :/ Vi fick ställa in alla våra planer och istället stanna hemma å kurera oss. Natten mellan torsdagen å fredagen bröt Melvins förkylning ut ordentligt å han var vaken mestadels av natten å hostade :( När vi väl tog oss upp på morgonen så var han ju snorig och så också, så de kändes liksom inte värt att dra iväg honom på helgen överhuvudtaget..  
 
Hela fredagen å lördagen var vi inne å lekte, för tro inte att han sov eller vilade trots att han var dålig. Nej..lika pigg som vanligt så vi försökte komma på lugna aktiviteter han kunde roa sig med å ändå försöka bli av med förkylningen. I söndags kändes han ändå bättre så han å Marcus gick ut en runda i skogen å lekte. Dem var borta i nästan tre timmar så ork hade han ju, å han hade dessutom nästan gått hela rundan själv. 
 
Jag kände att jag började bli dålig då i Söndags så jag var hemma å vilade istället.. Ja, inte för att jag hade kunnat gå med iallafall.... Har varit förkyld hela veckan sen å varit ganska sänkt så de har inte hänt så himla mycket. De enda jag gjort denna veckan är väl att jag varit å hälsat på Anette där även Gugge kom å hälsade på så vi satt å snacka skit i flera timmar, vilket såklart var väldigt trevligt. Saknar mina arbetskompisar väldigt mycke.. De är så fruktansvärt drygt att bara gå här å glo. 
 
Jag vågar inte ropa hej än men eftersom vi fick avboka hela förra helgens planer å ändra om så är ju tanken att vi ska åka iväg denna helgen istället, så jag hoppas verkligen att vi kan de. Känns ju som att vi alltid har otur med sånt här så jag säger ingenting förrän vi sitter i bilen å är på väg.. 
 
Annars? Nej inte så mycket. Graviditeten går så fruktansvärt fort bara å jag får stundtals panik när jag tänker på de, samtidigt som jag vill föda typ igår för att ha de gjort.. Att vara gravid är som sagt inte min bästa tid i livet men sen är jag inte ett dugg pepp på att föda så de är lite moment 22 känner jag.. Jaja, jag har inte mycke till val. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0