Torsdag.

       Publicerat 2016-09-22 » 12:36:34 | Me and my life
Natten till i Tisdags vaknade vi av att Melvin hade värsta hostan.. Aldrig hört honom hosta på de viset så jag blev såklart orolig men hade nånstans i bakhuvet att man skulle sätta honom upp ordentligt å sen få honom att andas kall luft utomhus om de inte gav med sig. Lät som att han inte fick någon luft å typ som att han var helt torr i halsen, så som de känns när man själv hostar å man tror man blöder. Han fick vara hemma med mig i Tisdags iallafall men allt var som bortblåst under dagen å han var pigg å glad. Antagligen falsk krupp som han drabbades av. Obehagligt i vilket fall, lät ju helt fruktansvärt. 
 
Igår vaknade jag i min värsta mardröm... En fet jävla spindel, aldrig sett större inomhus i Sverige faktiskt, satt mitt på väggen i vardagsrummet. PANIKEN! Alltså jag tror ingen kan förstå, som inte har samma fobi som jag faktiskt har. De är inte så att jag är lite rädd å tycker dem är lite obehagliga utan jag är omänskligt rädd å kan inte ens vara i ett rum där jag vet att en spindel finns. Kröp i hela min kropp å jag tänkte först försöka döda den själv men alltså nej, jag fixar inte de. Inte när dem är så stora. Ringde till Pappa men han hade redan kört från byn så Mamma kom till undsättning å skulle döda aset. Mm, tre sekunder innan hon kom upp för verandatrappan så kröp den jävlen under soffkanten så man såg inte den. Hon försökte köra fram å tillbaka med en tidning för att locka upp den men icke...... Hepp! Ja jag fick köra å lämna Melvin å sen när jag kom hem satte jag mig i sängen, å där satt jag sen till de var dags å hämta honom igen. Ja alltså jag skojar inte, de var verkligen så, så nu kanske folk förstår vad rädsla kan göra med en? Inte så att jag var speciellt road av att sitta där hela dagen men jag vågade fan inte göra annat. 
 
Tog vagnen å hämtade Melvin då dem säger att de ska bli bättre om man faktiskt går, med foglossningen. Alltså....nej. Inte för mig iallafall. De gör så. jävla. ont!!!! Aja, nu hade jag ju tagit vagnen iallafall så jag hämta honom å sen gick vi till lekplatsen i parken å lekte 1,5 timme innan de var dags att gå hem, hämta bilen å åka till Farmor på middag. När vi kom hem därifrån så fick Marcus ta isär soffan, bort med mattan å hitta spindeln helt enkelt.. Ja, annars hade jag inte suttit där inne mer.. Folk säger alltid att "ja men dem kryper ju iväg, den är borta nu!" I helvete heller. De har fan aldrig hänt mig iallafall. Hittar jag en spindel i ett rum så har den alltid varit kvar, tills den blivit mördad :p Så även denna gången, för aset satt under soffan - så nu är den död! Tack å lov. Lugn å ro igårkväll å jag kunde sätta mig å titta på TV efter att jag å Melvin duschade. Vi verkar ju dock ha ett jävla spindelhus så de dröjer väl inte många dagar förrän de kommer ett nytt svin här nånstans..... 
 
Idag är de Torsdag, redan....veckan började väl nyss? Jag har iaf haft extra ont idag, säkert pga att jag gick mer än jag numera brukar igår så jag har inte gjort så mycket mer än å tvättat några maskiner å handlat. Ska lägga mig å vila en stund nu tänkte jag.. 
 
 
 
Den här fisen blev förresten 2,5 år igår!! Hur sjukt? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0