Torsdag, igen.

       Publicerat 2016-09-29 » 14:18:08 | Me and my life
Usch förra helgen var inte rolig alls :/ Vi fick ställa in alla våra planer och istället stanna hemma å kurera oss. Natten mellan torsdagen å fredagen bröt Melvins förkylning ut ordentligt å han var vaken mestadels av natten å hostade :( När vi väl tog oss upp på morgonen så var han ju snorig och så också, så de kändes liksom inte värt att dra iväg honom på helgen överhuvudtaget..  
 
Hela fredagen å lördagen var vi inne å lekte, för tro inte att han sov eller vilade trots att han var dålig. Nej..lika pigg som vanligt så vi försökte komma på lugna aktiviteter han kunde roa sig med å ändå försöka bli av med förkylningen. I söndags kändes han ändå bättre så han å Marcus gick ut en runda i skogen å lekte. Dem var borta i nästan tre timmar så ork hade han ju, å han hade dessutom nästan gått hela rundan själv. 
 
Jag kände att jag började bli dålig då i Söndags så jag var hemma å vilade istället.. Ja, inte för att jag hade kunnat gå med iallafall.... Har varit förkyld hela veckan sen å varit ganska sänkt så de har inte hänt så himla mycket. De enda jag gjort denna veckan är väl att jag varit å hälsat på Anette där även Gugge kom å hälsade på så vi satt å snacka skit i flera timmar, vilket såklart var väldigt trevligt. Saknar mina arbetskompisar väldigt mycke.. De är så fruktansvärt drygt att bara gå här å glo. 
 
Jag vågar inte ropa hej än men eftersom vi fick avboka hela förra helgens planer å ändra om så är ju tanken att vi ska åka iväg denna helgen istället, så jag hoppas verkligen att vi kan de. Känns ju som att vi alltid har otur med sånt här så jag säger ingenting förrän vi sitter i bilen å är på väg.. 
 
Annars? Nej inte så mycket. Graviditeten går så fruktansvärt fort bara å jag får stundtals panik när jag tänker på de, samtidigt som jag vill föda typ igår för att ha de gjort.. Att vara gravid är som sagt inte min bästa tid i livet men sen är jag inte ett dugg pepp på att föda så de är lite moment 22 känner jag.. Jaja, jag har inte mycke till val. 
 
 

Torsdag.

       Publicerat 2016-09-22 » 12:36:34 | Me and my life
Natten till i Tisdags vaknade vi av att Melvin hade värsta hostan.. Aldrig hört honom hosta på de viset så jag blev såklart orolig men hade nånstans i bakhuvet att man skulle sätta honom upp ordentligt å sen få honom att andas kall luft utomhus om de inte gav med sig. Lät som att han inte fick någon luft å typ som att han var helt torr i halsen, så som de känns när man själv hostar å man tror man blöder. Han fick vara hemma med mig i Tisdags iallafall men allt var som bortblåst under dagen å han var pigg å glad. Antagligen falsk krupp som han drabbades av. Obehagligt i vilket fall, lät ju helt fruktansvärt. 
 
Igår vaknade jag i min värsta mardröm... En fet jävla spindel, aldrig sett större inomhus i Sverige faktiskt, satt mitt på väggen i vardagsrummet. PANIKEN! Alltså jag tror ingen kan förstå, som inte har samma fobi som jag faktiskt har. De är inte så att jag är lite rädd å tycker dem är lite obehagliga utan jag är omänskligt rädd å kan inte ens vara i ett rum där jag vet att en spindel finns. Kröp i hela min kropp å jag tänkte först försöka döda den själv men alltså nej, jag fixar inte de. Inte när dem är så stora. Ringde till Pappa men han hade redan kört från byn så Mamma kom till undsättning å skulle döda aset. Mm, tre sekunder innan hon kom upp för verandatrappan så kröp den jävlen under soffkanten så man såg inte den. Hon försökte köra fram å tillbaka med en tidning för att locka upp den men icke...... Hepp! Ja jag fick köra å lämna Melvin å sen när jag kom hem satte jag mig i sängen, å där satt jag sen till de var dags å hämta honom igen. Ja alltså jag skojar inte, de var verkligen så, så nu kanske folk förstår vad rädsla kan göra med en? Inte så att jag var speciellt road av att sitta där hela dagen men jag vågade fan inte göra annat. 
 
Tog vagnen å hämtade Melvin då dem säger att de ska bli bättre om man faktiskt går, med foglossningen. Alltså....nej. Inte för mig iallafall. De gör så. jävla. ont!!!! Aja, nu hade jag ju tagit vagnen iallafall så jag hämta honom å sen gick vi till lekplatsen i parken å lekte 1,5 timme innan de var dags att gå hem, hämta bilen å åka till Farmor på middag. När vi kom hem därifrån så fick Marcus ta isär soffan, bort med mattan å hitta spindeln helt enkelt.. Ja, annars hade jag inte suttit där inne mer.. Folk säger alltid att "ja men dem kryper ju iväg, den är borta nu!" I helvete heller. De har fan aldrig hänt mig iallafall. Hittar jag en spindel i ett rum så har den alltid varit kvar, tills den blivit mördad :p Så även denna gången, för aset satt under soffan - så nu är den död! Tack å lov. Lugn å ro igårkväll å jag kunde sätta mig å titta på TV efter att jag å Melvin duschade. Vi verkar ju dock ha ett jävla spindelhus så de dröjer väl inte många dagar förrän de kommer ett nytt svin här nånstans..... 
 
Idag är de Torsdag, redan....veckan började väl nyss? Jag har iaf haft extra ont idag, säkert pga att jag gick mer än jag numera brukar igår så jag har inte gjort så mycket mer än å tvättat några maskiner å handlat. Ska lägga mig å vila en stund nu tänkte jag.. 
 
 
 
Den här fisen blev förresten 2,5 år igår!! Hur sjukt? 

Måndag.

       Publicerat 2016-09-19 » 11:23:02 | Me and my life
Pappa ringde i Torsdags å frågade om vi hade några planer för Fredagen, vilket vi inte hade.. Han ville bjuda med mig å Melvin till Skånes djurpark nämligen och hade tagit en dag ledigt ifrån jobbet :) Han kom direkt vid 08 på morgonen så käkade vi frukost å sen körde vi mot Höör. Perfekt väder, sol och 18-20 grader, inget folk och inga köer å alla djuren var ute. Vi hade ingen vagn med till Melvin utan hyrde en skrinda men han klarade å gå själv hela dagen. Han var så nöjd och glad, pekade på djuren, lekte på dem olika lekplatserna, fick korv till lunch å sen fick han åka traktorbanan två gånger eftersom de inte var en enda människa i kö :) Helt perfekt å jättemysig dag! 
 
På kvällen käkade vi Melvins favvo till middag, vilket är tacos. Typ den enda gången han verkligen äter. Trodde att han skulle somna sittande vid typ 18 efter den heldagen men icke.. Vi har tagit bort hans vila nu också nämligen men uppenbarligen behövde han inte den ändå :p Han var pigg å glad hela kvällen å ville att vi skulle bygga duplo när klockan slog 21, så de gjorde vi, hela familjen :) 
 
I Lördags kom familjen Rischel hit en stund så Melvin å Brandon lekte där ute medan Marcus å Hank jobbade i trädgården. Jag å Thilda satt i köket å snacka skit istället, kändes mycke bättre, haha. På eftermiddagen var vi hemma hos Mamma på fika å sen på kvällen lagade vi en god middag å krascha i soffan. 
 
Igår fortsatte Marcus å Hank där ute å pojkarna lekte så jag fixa lite här inne, Marcus städade hela huset å sen slappade vi bara resten av dagen.. Inte så händelserikt men ack så skönt, och behövligt. Efter att jag gick så mycke i Fredags så har jag haft väldigt ont i helgen tyvärr. 
 
Nu är de dags för lunch för min del iallafall, vi hörs! 
 
 

Torsdag.

       Publicerat 2016-09-15 » 13:58:37 | Me and my life
Åh de är skitvarmt ute.....jag orkar inte längre. Kunde inte sommarvärmen komma när den skulle ha gjort de, typ juli, augusti så kan den ju hålla sig borta. Man svettas redan som en gris när man är gravid så de gör ju inte saken bättre när det är 26 grader ute å typ 48 inne! :( 
 
Va har hänt då? I helgen var Marcus å Melvin å lekte på Leos lekland medan jag skulle hitta höstskor till Melvin inne på Väla. Tänkte mig att jag skulle gå där å strosa ensam ett tag men de slutade med att jag var inne i två butiker, åt lunch å sen körde jag igen. När de bara gör så jävla ont så försvinner liksom glädjen å ingenting känns kul å göra.. Jag hittade ett par skor iallafall så de var perfekt! 
 
I Söndags låg jag hela dagen då jag försöker vila så mycke jag kan när Marcus är hemma.. Han å Melvin lekte å sen på eftermiddagen var dem hemma hos Danne å Christel å kolla deras nya hus. Melvin hade blivit bästa vän med deras hund å lekt med den i flera timmar. Så kul att hans rädsla för hundar har lagt sig igen! 
 
I Måndags var vi på 3D-ultraljud å tittade på lillasyster, för jo, de var en tjej. Jag får helt enkelt ge mig nu ;) Vi gjorde 3D med Melvin också så vi ville såklart ha likadana bilder, men mycke var ju också för att jag kände mig så osäker å mitt kontrollbehov har inga gränser. Allting såg jättebra ut iallafall, hon väger 700gram för tillfället å har Melvins näsa <3 
 
Jag drabbades av tandvärk för ett tag sen men de har ändå gått å genomlida så jag drog ut på tandläkaren å tänkte att nej men, de går nog över (?) Jo för de har de ju gjort förr? Nej. I Tisdags fick jag ringa direkt på morgonen å få en akuttid. Samma morgon ser jag att Melvins ansikte har svullnat upp under natten å får panik eftersom man inte ens ser hans ögonlock. Samma reaktion jag fick en gång, men då gick de ju också ner i halsen och jag fick svårt att andas.. Åkte upp med honom till VC iallafall och fick medicin å sen tog dem prover för att se vad det är han inte tål. Efter lunch var jag hos tandläkaren å borra upp halva munnen å sen var jag död resten av dagen. 
 
Igår var de så fint väder å Melvin ville vara ute så vi gungade å han hoppade studsmatta när han kom hem ifrån förskolan å sen läste vi böcker. Han har börjat intressera sig mer och mer för de så de känns kul :) På kvällen var vi hemma hos Farmor å käkade middag som vanligt å sen gick jag å la mig klockan 21... Är så fruktansvärt trött om dagarna å har ingen direkt energi så jag tar varje tillfälle jag kan till att vila helt enkelt. 
 
Annars är de väl inte så mycke som händer? Snart helg igen å vi har inga planer, vad jag vet? 
 
 
 

Tisdag.

       Publicerat 2016-09-06 » 10:46:17 | Me and my life
Har inte skrivit på ett tag då förra veckan inte alls var bra.. De räcker liksom att de blir för mycke några dagar å sen är jag helt dränerad på energi och humör. Så jäkla tråkigt men bättre å lyssna på signalerna direkt. Foglossningen har blivit om möjligt värre också, tyvärr.. Kan knappt gå vissa dagar å än mindre lämna huset ibland. Tycker så synd om Melvin dem dagarna vi är hemma å jag inte orkar eller kan röra mig så jag har ändå försökt att ta mig ut med honom men de slutar alltid med att vi får vända hem ganska direkt igen.. Vad gör man? Jag kan liksom inte säga upp mig från livet å lägga mig i sängen? 
 
Aja, jag låg å vila så mycke jag kunde, avboka allt vi hade och gick å la mig tidigt å fram mot slutet av veckan kändes de lite bättre. Igår tyckte jag att jag kände mig "som vanligt" igen med just energinivån men jag är lite allmänt opepp av någon anledning.. 
 
I helgen tog vi de ganska lugnt.. I Lördags var vi ute en sväng på förmiddagen å provkörde den nya vagnen som kom för ett tag sen, såååå nöjda redan! Helt underbar å köra. Vi gick ner till Parkskolan där Melvin fick leka lite på dem olika lekplatserna å sen gick vi till dammen och titta på ankorna å åkte rutschkana innan de var dags för lunch. På eftermiddagen var vi inne och lekte med duplot som numera blivit en favorit å sen blev de myskväll i soffan. Marcus älskar ju att åka iväg å "titta" i affärer, men de slutar ju alltid med att vi handlar halva sortimentet, så i Söndags tyckte han att vi skulle ta en sväng till EKO-hallen i Fjälkinge, so we did. Hittade lite grann faktiskt, såklart, där inräknat Melvins sista julklappar så nu är dem färdiga :) Bra å va ute i god tid, haha. 
 
Igår var vi hemma hos Sofie å Alicia hela dagen å lekte, och bråkade.. Dem är ju kusiner så dem har väl lite samma temperament.. Brukar gå en timme å sen är dem igång å bråkar, puttas och ska såklart ha just de som den andra leker med :p Jaja, dem gillar nog varandra innerst inne, får vi hoppas.. 
 
Ville mest bara berätta att jag lever.. Nu ska jag lägga mig en stund å läsa, gör så jäkla ont å sitta upp :( 
 
 
 
 

RSS 2.0