Tiden går..

       Publicerat 2016-11-24 » 11:16:06 | Me and my life
Snart är vi inne i December.. Hur sjukt är inte de? Första advent på Söndag redan så i helgen ska vi julpynta, besöka julskyltningen och baka lite lussekatter å saffransbullar med Melvin. Hoppas han uppskattar å baka lite mer denna gången än sist vi provade :p 
 
De har väl inte hänt sådär jättemycke i våra liv, förutom att allt typ går sönder. Bilen är katastrof för de första.. De är något fel på den vindrutetorkaren där bak så den hänger sig å typ tjuter hela tiden när man kör, vilket är måttligt irriterande. Lampan fram är sönder å typ hela bilen har bränts upp bakifrån för någon del fattas så all plast har typ smält å hänger som en söndrig plastpåse. Inte nog med de så har vårt larm fått fnatt så de tjuter i tid och otid. Så jävla spännande å vakna klockan 4 på natten av att larmet står å tjuter.. Verkligen! Nej fyfan va trött jag är på skiten. Vi har lagt 8 tusen nu på möget de senaste halvåret å nu kommer vi väl få lägga några tusen till för att få rätt på larmet. 
 
Inte nog med de så har våra vitvaror i badrummet gått sönder, ganska samtidigt. Vi var utan torktumlaren i tre veckor å visst, de kan man väl överleva - än om de är sjukt störigt när man är van vid att ha en. Däremot gick tvättmaskinen sönder för nån vecka sen å den är lite svår att leva utan, varpå vi blev lovade att få en lånemaskin när våran blev hämtad för service. Tror ni vi fick de? Nej. 1½ vecka har vi stått utan tvättmaskin å de är ganska länge när man har barn å är en familj på 3 stycken. Vanligtvis kör jag nog 2 maskiner om dagen om man ska slå ut de på en vecka så vi har en del å komma ifatt med nu... Jo, för den kom nu i förmiddags, men inte fan gick den å koppla in för de var helt plötsligt fel packning så Marcus får fixa med de ikväll.. Sjukt störigt å bara sitta här som en fet valross å inte kunna göra någonting. Allt ska väntas med till han kommer hem efter 17 å då ska liksom allt göras så kvällarna blir så stressiga. Ja, sen sitter jag här på dagarna å gör inte ett skit i princip, så de känns sjukt ovärt. Önskar så att min foglossning kunde dra åt helvete så jag slipper se på mig själv som oduglig. Jag är SÅÅ färdig med den här graviditeten nu känner jag.....måtte de gå fort nu i slutet. V.35 just nu å typ 37 dagar kvar eller nåt. 
 
Igår hände de iallafall något som är lite roligare :) Jag blev totalt överraskad med en babyshower när vi kom hem från middagen hos Farmor. Dem hade gjort så fint och dessutom fick vi en såå fin present. Vissa kunde tyvärr inte vara med pga sjukdom å sen bor ju Julia uppe i Skara men vi hade trevligt ändå å jag blir så varm i hjärtat när folk gör saker för mig. 
 
Nu ska jag fortsätta sura över att här är skitigare än fan å att jag inte kan påbörja mitt tvättberg som är typ 3 meter högt samtidigt som jag springer fram å tillbaka å stänger av larmet på bilen. Happy day! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0