Onsdag.

       Publicerat 2016-03-16 » 19:22:17 | Me and my life
I Måndags kunde jag verkligen inte röra mig. Dem säger att andra dagen alltid är värst vad gällande träningsvärk å de håller jag verkligen med om. Kunde inte komma ner på varken stolar eller dass så de var minst sagt ett problem, haha. På eftermiddagen var Sofie å Alicia här å hängde med oss, å denna gången gick de bättre än sist då dem istället för att leka bara bråkade. På kvällen käkade vi fylld kycklingfile å sen låg vi på soffan bara, riktigt trötta alla tre. Senare på kvällen fick jag VÄRLDENS sug, typ från ingenstans, så jag gav efter å vi käka chips å dippa till sista avsnittet av Gift vid första ögonblicket. SÅÅ gott var de, nu när man äter de så sällan så njuter man istället av tillfällena. Fuskar kanske 1-2 ggr på 2 månader. De jag blev så jäkla stolt över denna gången var att jag INTE fick ångest efteråt OCH kom upp på hästen direkt igen. Alla andra gånger jag har fuskat så har jag mått så dåligt över mig själv å sen ändå fortsatt fuska i alltfrån 3 dagar upp till en vecka eftersom "allt ändå varit förstört" MEN jag käkade de på kvällen, njöt utan dåligt samvete å sen var de tillbaka i vanliga banor igår morse! SÅÅÅ skönt. Kan man bara hålla de såhär så är de ju absolut ingen fara å unna sig ibland :) 
 
Igår sken solen så när Melvin kom hem från dagge så gick vi ut i trädgården, gungade, körde rullebör och plockade stenar. VId 4-tiden kom Madde hit så körde vi ett pass till nere i källaren. Jag kunde omöjligt göra ett nytt cirkelpass med mina ben så jag körde på löpbandet hela timmen. Ett intervallpass blev de och fan va jobbigt de var - MEN KUL! Efter maten gick jag upp å gjorde en fiskgryta till middag som blev jättegod, blomkålsmos till de <3 De var sen dags för mig att ta en normal dusch utan sittande på stolar (HOW NICE?!) å sen la Marcus om mina fötter innan jag kraschade i soffan som ett lik. 
 
Idag har jag jobbat i de fina vädret :) Helt underbart har de varit. Ja, alltså, vädret då, haha. Jobbet var de inget fel på heller iofs men jag brukar inte säga att de är SÅ underbart att jobba ;) Efteråt körde jag till Storköpet å handlade lite mer broccoli å sen när jag kom hem värmde vi upp fiskgrytan från igår. Blev så mycke över så vi ville inte bara kasta de, vilket var så nice idag så man slapp stå i köket så länge. Marcus å Melvin har duschat å jag har läst mina bloggar så nu blir de soffan i vanlig ordning :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0