Melvins 2-års dag! :)

       Publicerat 2016-03-21 » 20:46:05 | Me and my life
Jaha, i Torsdags, va hände då? Jo vi var å handlade på MAXI inför helgen och sen på eftermiddagen kom Anna å Melanie hit. Melvin å Melanie lekte lite å sen tog Marcus över "barnpassandet" så gick vi ner i källaren å tränade ett pass. De blev uppvärmning på löpbandet och sen ett cirkelpass på de. Jag hade FORTFARANDE träningsvärk efter mitt förra cirkelpass så jag kunde inte ens gå ner till hälften i en squat.... Aja, jag gjorde så gott jag kunde iallafall, å där var ju andra övningar som jag kunde göra bättre. 
 
I Fredags jobbade jag å när jag kom hem hade Marcus putsat alla våra fönster och städat hela huset. Den känslan, va? Mm, sen började vi göra vid lite mat eftersom Josse, David å Nellan kom vid halv sex så vi käkade grillat med olika tillbehör, gott! Förflyttade oss sen in till soffan där vi slökollade på Let's dance innan dem begav sig hem till vovvarna. 
 
I Lördags var vi ute en stund på dagen, vädret var underbart, annars lekte vi å pysslade lite här hemma med Melvin. På kvällen var vi bjudna hem till Pappa som fyllde år, där vi hade en jättetrevlig kväll! VI fick en laxgratäng till middag som vi hade broccoli till och sen hade Emilia gjort en LCHF-efterrätt till oss <3 Så söt, å den var SÅ god! Körde hem lite efter tio och la oss i sängen med hopp om att Melvin skulle somna men de gick sådär, som vanligt!! Alltså, är de någon annan som har ungar som vägrar sova? Han är vaken till 22-23 VARJE kväll.. Visst, jag är en kvällsmänniska men kom igen, han är 2 år!! Vi har provat allt vid detta laget å ingenting funkar. Bara å gilla läget antar jag? 
 
Igår gjorde vi ostplättar till frukost å sen lekte vi lite på Melvins rum innan jag tog mig ut på en PW/jogg-runda på 7km. Marcus å Melvin cyklade hem till Mamma där dem lekte med Tilda ute på lekplatsen. Tanken var att vi skulle ta de när jag kommit hem från rundan egentligen, men Tilda skulle iväg å träna så då fick de bli så istället. När jag kom hem från rundan var jag alltså ensam hemma så jag gjorde mig en snabb lunch å sen slog jag mig ner ute på altanen å käka den i solen. Vadå vardagslyx? Veckans tredje träningspass var därmed i hamn å de är det jag känner är lagom just nu. Känns skönt å kunna hitta nån slags balans istället för i somras då jag tränade 5 dagar i veckan å då oftast dubbelpass varje dag. Man ska kunna hålla de i längden och de känner jag att jag klarar å vill med just tre pass! Nån vecka kommer de kanske bli mindre, någon kanske mer, men så är ju livet! 
 
Till middag blev de sen stekt fläsk med löksås och broccolimos. Kan ha varit den godaste middagen förra veckan faktiskt. Inte för att skryta men min löksås alltså.. To die for! Därefter blev de dusch å sen slog vi oss ner i soffan å tittade på "En underbar jävla jul" med Robert Gustafsson bland annat. Den var bra men inte sådär WOW, lite lätt överdriven sådär, som jag kan ha svårt för.. Därefter blev de Farmen-finalen och sen gick vi å la oss. Eftersom jag skulle börja tidigt idag, som jag inte gjort på...ja jag minns inte ens, så kunde jag såklart inte sova. Låg å vände å vred mig hur länge som helst. När jag sen väl somnade så vaknade jag flera gånger å sista gången jag vaknade var hon 05:12 å sen var de kört. Gick upp som ett lik å gjorde allt per automatik typ. Minns inte ens bilresan till Klippan nu när jag tänker efter.. Hoppas jag inte sov. 
 
Dagen på jobbet var hemsk.. Alltså, på riktigt, hemsk!! Jag har mått riktigt dåligt nu i eftermiddag och ikväll å jag blir rädd, för jag vill inte känna såhär. Visst, alla dagar ser säkert inte ut som den gjorde idag men..de är ändå jobbigt att ens känna känslan liksom. Stress stress stress å de kändes stundtals som att jag inte hann med att andas ens. Jag kan ju inte heller be om att få de lugnare bara för att jag varit sjukskriven och nu börjat så smått med mina 25%, för är man på jobbet så får man ju jobba som alla andra, annars får man ju va hemma om man inte klarar de - men ja, jag vet inte, känner mig kluven. Svamlar kanske nu också, så jävla trött så de finns inte. 
 
Efter jobbet körde jag iallafall hem å käkade lunch å sen hämtade vi hem lillfisen från dagge. Lillfisen som dessutom fyller 2 år idag!!! Sjukt men sant. Alla föräldrar säger att tiden går så sjukt fort men man inser inte hur fort den egentligen går förrän man själv står där med barn. TVÅ ÅR LIKSOM? Va? Han lärde sig precis gå. Eller ja, ett år sen men..ändå? Marcus hade iallafall slått in hans presenter medan jag var på jobbet så när Melvin kom hem så slet han upp dem å gjorde såna små glädjeskrik när han såg va de var. Gulle!! Mamma kom inom en runda också med en liten paket å nu ikväll var Göran här en sväng, annars har vi bara lekt med hans nya saker å myst med tacos till middag, som Melvin överraskande nog gillar! Nästa Måndag ska han firas ordentligt iallafall, med lite över 40 personer som ska komma hit under dagen på ett Öppet hus-kalas. Bevare oss väl, haha! 
 
NU mina vänner, är jag mer död än levande.. De känns som att jag behöver sova i 3 dygn, eller iallafall längre än till 05:12. Tack. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0