Storebror.

       Publicerat 2016-06-24 » 14:57:37 | Me and my life


Taste the feeling,

       Publicerat 2016-06-15 » 13:30:23 | Me and my life
Jag ser att många fortfarande klickar sig in här varje dag, vilket givetvis glädjer mig men samtidigt så stressar de mig en del.. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva? Alla dagar ser i princip likadana ut å just nu är jag typ jättenegativ mestadels av min vakna tid. Varför vet jag egentligen inte för jag borde, utifrån hur mitt liv ändå är, vara en glad person som dansar happy dance men uppenbarligen, I don't. 
 
Jag pallar inte scanna allting heller. "Varför tror du att du känner så? Varför tror du att du reagerar på de viset? Varför sket jag idag å inte igår?" Nej men, ni fattar. Ibland kanske de bara är så, för att de ska va så? Orkar inte gå in på minsta molekyl about everything. 
 
Jag måste göra någonting stort för att detta ska brytas iallafall, typ raka av mig håret eller nåt annat fancy? Helt ärligt så har jag faktiskt tänkt på att göra de! Jag vet, sjukt, men så är de. Jag började ju tappa hår då i höstas innan skovet bröt ut å de håller fortfarande på. Jag har provat allt!! Klippt av en ordentlig bit, provat att tvätta de mer sällan, tagit hand om de å gud vet hans mormor. Hela huset består av mina jävla hårstrå! Står man i duschen så trillar halva huet av å sen kammar man borsten full när man kommer ut. SÅ trött på de. Sa till Marcus för nån vecka sen att jag skulle raka av hela skiten å han reagera typ inte så jag antar att de var okej? 
 
Nej men jag vet ärligt inte vad jag ska skriva? Bloggar är kanske mer 2010 ish? Jag hänger mer inne på Youtube faktiskt. Äh jag vet inte.. 
 
Jag kommer kanske tillbaka när jag är mer positiv. Eller så gör jag inte de? Vem fan vet någonting om framtiden, egentligen? 
 
 

RSS 2.0