FREDAG!!

       Publicerat 2016-01-22 » 13:33:41 | Me and my life
Oavsett om vi är hemma å är sjukskrivna så är ändå fredagen lite speciell, mysig på något vis! Man lagar något extra å tittar på Fångarna på fortet i soffan, precis som när man var liten <3 Ikväll ska vi göra en ceasarsallad med hemmagjord dressing, gott! 
 
Vad har hänt sen sist då? Nu var de ju inte så längesen men lite har ändå hänt. Marcus fick köra iväg å handla grejer inför att isolera vissa delar av huset. Vet inte om dem gjort ett dåligt jobb eller vad som hänt men vi har nästan frusit ihjäl dessa sista veckorna. Okej, kanske lite överdrivt men jag har suttit i soffan med tjocktröja och TRE filtar å ändå skakat, inte kunnat röra fingrarna osv osv. Inte så jätteinspirerande skulle jag vilja säga. Mm, så han fick hyra släp å ge sig iväg för å fixa grejer. När man sen kollar prognosen så ska de töa å bli plusgrader nästa vecka. Moget! Jaja, de kommer ju fler vintrar å de är lika bra å få de gjort, men vi är kanske inte dem rikaste människorna på planeten just nu? 
 
Mina fötter också hörni.. Dem är värre än någonsin å jag kan knappt gå. Igår gick vi ut en runda efter att Melvin kom hem ifrån dagge men de gick inte så värst länge. De gör sååå jävla ont. Jag brukar inte gråta av fysisk smärta men när vi var i Falkenberg så gjorde jag de, som ett litet barn. Jag har ju PPP, vilket är en form av psoriasis kan man säga, alltså de börjar som pustler å sen spricker dem. Detta hamnar som i klasar å när dem sen spricker å man hela tiden går så läker de aldrig, så detta har nu blivit stora öppna sår som vätskar. Har jag inte dem omlagda med halva Apotekets lager så kan jag inte gå, å dessutom så torkar vätskan å då fastnar allting i strumporna så man drar av hud när man tar av sig. Gaaaanska ont, å de var de som hände i Falkenberg. Jag har varit hos en hudspecialist nere i Lund men han sa DÅ, när de var lindrigare än nu, att de inte hjälpte med medicin när de gått såhär långt utan dem är mer i förebyggande syfte, så de känns inte så lönt att söka hjälp när man vet att man inte får någon. Jag kan inte smörja dem heller nu eftersom där är öppna sår så ja, jag antar att de enda å göra är att linda om dem så att man iaf kan ta sig fram. Sist när de var som jävligast så åkte vi ju till Cypern å dem läkte på en vecka å såg ut som vilka fötter som helst - men jag kan ju inte direkt åka utomlands hela tiden?! De höll sig i schack fram tills jag blev inlagd i Ängelholm i höstas å sen har de blivit värre å värre. Nu är de så illa att jag som sagt knappt kan gå även om dem är lindade å jag har inneskor. Därav blir de ingen träning å de är också tråkigt - även om jag fattat nu att jag inte kan träna at the moment pga att min kropp uppenbarligen stressar upp sig å blir pressad. Jag kan liksom inte träna normalt utan börjar jag träna ska jag helst köra 5-6 pass i veckan som mördar mig direkt.. Svart eller vitt. My lifestory. 
 
Ja, så vart ville jag komma med detta? Inte så långt, mest klaga lite. Kunde räckt med psyket kan jag tycka, men min kropp tycker ju inte som jag, å jag fattar ju också att fötterna blir värre när skoven kommer eftersom kropp å knopp sitter ihop. Jag får väl helt enkelt rida ut stormen å hoppas att de blir lite bättre snart så jag iallafall kan vara ute å gå promenader, få lite frisk luft å röra på kroppen lite iallafall. 
 
Nej, nu har jag dålig tid med detta.. Inga biverkningar so far iallafall. Vi håller tummarna, visst? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tessan

Så tråkigt att så mycket ont drabbar dig, Hannene. :( Finns det inte någon ljusbehandling eller så för psoriasisen?
Kram!!

2016-01-23 @ 00:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0