Dö.

       Publicerat 2015-04-30 » 19:58:01 | Me and my life
Ingen städning idag heller nej.. Hade riktigt ont å magen krampade hela natten å sen bröt helvetet lös imorse.. Ja, varför skulle jag klara mig egentligen? 
 
Fan va trött jag är på sjukor nu alltså!! De räckte tydligen inte med såriga fötter som man knappt kan gå på? Nej, då ska man ha magsjuka också. Älskar inte alls livet just nu faktiskt. 
 
Hejdå.

Onsdag.

       Publicerat 2015-04-29 » 21:18:00 | Me and my life
Melvin hade inte kräkt på hela natten där mellan i Måndags å igår så Marcus gav honom ersättning när han vaknade, vilket han spydde upp direkt.. Vi hade ju läst å dessutom frågat folk i vår närhet hur vi skulle göra å de viktigaste var att få i honom vätska eftersom han uppenbarligen ändå inte fick behålla maten. Vi hade provat flera gånger nu å de kom ju bara upp igen.. Under dagen igår gav vi vätskeersättning å vatten så mycke vi bara kunde iallafall, men framåt eftermiddagen blev han så pass slö att jag blev orolig. De stod på Vårdguiden att man skulle köra in om barnet var slött och inte hade orkat leka, å de hade han verkligen inte. Han sov i princip hela dagen å när han väl var vaken låg han bara å stirra rakt ut. Provade att ställa honom upp men han kunde inte stå själv, bara vinglade å då bestämde vi oss för att köra in till barnakuten. Bad Marcus å packa ner några blöjor å ta skötväskan å sen flög vi ut i bilen.. 
 
Väl inne så konstatera dem snabbt att han iallafall inte var uttorkad, vilket var de vi va rädda för så de var en väldig lättnad. Slöheten berodde såklart på att han inte hade fått behålla någon mat, vilket ju vi också fattade men vi ville inte trycka i honom mer mat när den ändå kom upp igen. Sköterskan sa att efter 4 kräkfria timmar kunde man börja ge mat.. Jo men...när vi gav honom ersättningen hade han ju inte kräkt på över 8 timmar å de gick likaväl åt fanders, även om han bara fick 60 ml för att magen skulle få vänja sig. Iallafall, vi fick majsvälling å ge honom vilket han drack upp å även fick behålla, gav honom lite till och även de fick stanna. Skönt!! När vi körde därifrån var klockan halv tio å jag hade inte ätit sen 15-tiden så jag höll på att gå sönder. Fick stanna på MAXI å köpa majsvälling å sen köra som dårar hem så jag kunde få äta. Godaste på länge, även om de bara var lite ägg å bacon :p Halv 1 kom vi i säng å sen låg jag vaken hur länge som helst med kramper i magen.. Blir knäpp på de alltså. De är precis som att de inte riktigt vill bryta ut, så istället har jag nu haft magkramper i två dagar å sen kommer såna fruktansvärda illamåendeattacker där jag är HELT säker på att jag kommer spy inom typ 3 sekunder.. Satt med huet nerkört i en Ullaredspåse i bilen in till akuten som exempel.. Har ingen aptit å mår illa av bilder på mat vilket halva mitt instagramflöde består av.. Typiskt! 
 
Melvin vaknade sen runt två, fem, halv sex å till slut halv åtta.. Ganska trött faktiskt. Han har däremot varit piggare idag (tack gud) å fått behålla all mat vi har provat oss fram med. Däremot kommer de från ett annat håll nu, om jag säger så, å de är ganska synd å säga att de är "lagom".. Vet inte hur många byxor vi har fått slänga å nu även vår nya matta i vardagsrummet.. Den är...inte så nice längre va!! Nej. 
 
De är väl typ så vårt liv ser ut just nu. Huset ser ut som kom å hjälp mig å DÖ, de ligger tvätt ÖVERALLT å jag vet inte ens när vi kommer ifatt eftersom de kommer nytt heeeela tiden.. Handdukar, lakan, kläder, filtar å fan vet allt. Pedanten i mig mår SÅ dåligt eftersom de är kaos - MEN jag försöker verkligen å intala mig att de får vara såhär, tills vi är bättre alla å har mer energi. Ingen hade nog varit gladare än Marcus om mitt kontrollbehov hade chillat lite, haha! Han är oftast bara tyst å gör de som står på min lista (inne i mitt hue om vad som måste hinnas med) men jag ser ju vad han tänker. Oftast vill han skjuta mig faktiskt, eller iallafall ta mig, dammsugaren, tvätten å trasan å kasta ut från verandan men...de har inte hänt ännu å de kan jag ju va glad för! Lite skämt, lite allvar, jag klarar INTE av när de är skitigt, snuskigt, rörigt eller what so ever. De kryper i kroppen på mig å jag kan inte sätta mig i soffan utan att typ ha världens stressångest inom mig. Vet, inte normalt, men jag har aldrig varit de heller.. IALLAFALL, vi ska städa imorgon. Som svin!! Gonna be lovely <3 Jag ska till Capio å lägga om fötterna också, å hämta ut våra ringar som nu blivit förminskade å tydligen helt omgjorda eftersom dem var tvungna å kapa min ring precis under stenarna å där satt ju gravyren.. Ja, så ny gravyr blev de iallafall å sen gravera dem in datumet för bröllopet i Marcus ring nu också, lika bra när dem ändå är inne på "verkstad" ;) Sjukt att både jag å Marcus gått ner flera storlekar i ringarna. Jo visst, klart man går ner på hela kroppen men jag trodde inte mina korvfingrar kunde bli smalare.. 
 
Var tvungen å beställa hem lite nya kläder förra veckan förresten.. Alltså glädjen man känner när man kan trä av byxorna utan att öppna dem å inse att man måste ha en storlek mindre. Sjukt! Mitt hue har inte hängt med i denna viktminskningen alls för i mitt hue är jag fortfarande en XL/44. Shortsen jag provade nu var 40 å dem var för stora..... 19 kilo har jag gått ner nu, ETT jävla kilo kvar å sen har jag tappat 20 kilo, helt by my self! Inga jävla genvägar eller quick fixes. Jag är inte riktigt färdig ännu men de är inte långt kvar å de känns så jäkla härligt att gå förbi spegeln å heja till - för jag blir lika förvånad varje gång. Klart att de är jobbigt å har varit sjukt tufft MÅNGA gånger - men i de långa loppet så är de bara JAG som har haft valet. Ge upp eller fortsätta? De har varit ett lätt beslut trots allt, å visst, vissa gånger har de krävts att jag har fettat i mig chips så jag vill spy ner mig, vissa gånger har de räckt med att kolla viktappen å inse att de inte är värt de. Tror jag har fuskat 5 eller 6 gånger på dessa 11 månaderna, å dem gångerna har de varit värt det. Jag har dock aldrig haft svårt att "gå tillbaka" till LCHF eftersom det är där jag mår som bäst å har bäst ork. Vi är dock bara människor å ibland trillar man tillbaka å vill ha socker, allt som oftast under en viss vecka i månaden, men om jag ska jämföra mitt liv nu å de jag levde innan så är de ju ett sjukt bra jobb jag har gjort. Vi åt chips å dippa VARJE kväll innan, hade alltid en kaka till kaffet, åt massa snabba kolhydrater, drack 2L läsk om dagen osv osv osv.. De jag menar, allt går bara man vill! Skippa skitsnacket om att man har sjuka begär å man har provat allt and so on. Tror inte ett jävla skit på de faktiskt! När du väl har bestämt dig så fixar du de, så enkelt är det! De gäller att ha lite jävlaranamma i sig. Låt ingen ställa sig på dig eller tala om för dig att "en kaka kan du ju ta, de är ju ändå fredag" för då kan du köra upp kakan i huet på den personen å sen gå! Jag är SÅ trött på folk som ska kommentera mina matvanor å vad jag stoppar i min mun att jag inte ens kommenterar de längre. 
 
Jaja nu fick jag ur mig de också.. Var de nu kom ifrån? Sitter med lurar på mig nu när jag bloggar förresten, lyssnar på "Love me like you do" å måste förstås berätta att jag trots allt såg 50 shades i Lördags.. Jag har aldrig fattat hypen å jag har aldrig läst böckerna men de var nog bra i detta fallet. Jag hade noll förhoppningar å ingenting å titta på när Marcus tvunget skulle glo på Gladiatorerna SÅ jag starta........å typ dog. Alltså....AHHHHHH, vafan är de för slut? Fattar ju att de är meningen men jag blir SÅ arg på såna skitslut. 
 
Nej nu ska jag hämta nåt å dricka för min mun är öken. Adjö. 
 
 
Nästa gång får jag nog vara lite mer specifik.. NÅN blöja ja! 
 
 
Vårt kaos......Mitt hjärta blöder.

Älska livet..

       Publicerat 2015-04-27 » 15:58:47 | Me and my life
Jahaja..underbara måndag, eller hur säger man? Helgen har gått i spyans tecken, om man så säger. Melvin blev smittad å började kräka igår, fortsatte hela kvällen, lite inatt å nu under dagen också. Kör med vätskeersättning men han får inte behålla de, helt slut är han stackaren å ingenting kvar att kräka upp så han kämpar för livet :( 

Mellan alla spyor å bajs kom vi på att vi firar 2 år tillsammans idag, yeeeey! Jag kan komma på 1 miljon bättre sätt att fira på men nu är de ju som de är.. Vi har iallafall varandra, å de är fan inte illa bara de! Mycke möjligt att de är en klyscha men ack så sant ändå - för jag älskar honom mer å mer för varje dag som går.. Marcus är den allra bästa jag vet å han har totalförändrat mitt liv, på alla sätt å vis! Inte en enda dag i resten av mitt liv vill jag vara utan honom!! 

Än så länge har jag klarat mig men jag har inga direkta förhoppningar om att de kommer förbli så.. Varje minut som går utan spyor är jag glad iallafall.. 

Ja de är väl typ de? Happy life!! 




Oj!

       Publicerat 2015-04-24 » 23:09:20 | Me and my life
Jag hade för mig att jag hade uppdaterat i veckan, men tydligen inte.. De har iallafall varit fullt upp som vanligt - men fram tills idag var de en riktigt bra vecka. Lite snabb återblick så har vi hängt med Sofie å Alicia, Tilda å Brandis, varit på Väla och fixat massa till bröllopet och ja, de är väl typ de? 
 
Jag vet inte om jag har berättat om min PPP för er? En hudsjukdom som man aldrig kan bli av med, dock kommer den i skov och de kan komma flera år utan besvär, som de har varit för mig. Jag fick de för första gången för 5-6 år sen å sen dess har de alltså varit borta, fram tills i Oktober då det blossade upp igen. Det är en typ av psoriasis och den visar sig i handflator/fotsulor. Först får man varfyllda blåsor som sedan sprider sig till stora "kakor", spricker och sen blir de öppna sår. Detta är ju ingenting man vill stoltsera med så antagligen är det därför jag inte har skrivit eller visat bilder på de - men såhär är det iallafall. Förra gången fick jag enbart på händerna men denna gången har de varit sju resor värre å även fötterna är fulla med sår. Jag har verkligen försökt å kämpat på men inatt gick de inte längre. Jag låg vaken till klockan var över 2 å grät (minns för övrigt inte ens sist jag gjorde de - å de är sjukt för å vara mig) för de gjorde så ont. Hela "kakan" på den ena foten sprack å de gjorde nåt alldeles djävulskt ont. Ringde till Capio imorse å fick en tid direkt på förmiddagen. Omläggning varannan dag, försök att inte belasta foten (jo men lätt?), sjukskrivning 3 veckor, remiss till Lund och en salva. Mm. Love life. 
 
Inte nog med att jag knappt kan gå och har fötterna fulla med tjocka lindor så kommer Marcus hem med maginfluensa å har spenderat hela Fredagen med huet nerkört i dasset. Love life x2!!!! Mm, å ni vet ju min fobi vid detta laget? Har mått illa sen första sekund å därmed endast ätit en avocado sen klockan 14 i eftermiddags.. Åh, livet är inte alls nice just nu. Melvin somnade inte förrän 22 ikväll å jag har inte sett röken av Marcus sen 20, han ligger väl på toa kanske? Mm, så vi får väl se hur denna helgen artar sig helt enkelt.. 
 
 
Vår stackars son har nog fått min dåliga hud :( Atopiskt eksem är de han har i ansiktet, stackaren!!!
 
Nu ska jag gå å lägga mig bredvid min sambo som säkerligen luktar hallon å be till gud att jag slipper bli smittad, å Melvin också! Good luck. 

Rabarberkaka <3

       Publicerat 2015-04-18 » 20:40:29 | Maaaat
Fick en kommentar om receptet på rabarberkakan, så HÄR kommer de :) Det var verkligen världens godaste kaka. Kommer baka ihjäl mig i sommar känner jag.. 
 
Vi använde vanligt sukrin istället för sukrin gold, å sen körde vi på mascarpone. Dock räckte inte 30 minuter i vår ugn, snarare 45-50 minuter, men de ser man ju när den har lagom färg! NJUT!!!! 
 
 

Lördag.

       Publicerat 2015-04-18 » 20:31:03 | Me and my life
Just precis, ett avsnitt Robinson blev de å sen stupade vi i säng.. Somnade direkt å sen har jag tydligen bärt in Melvin inatt, vilket jag inte ens minns. Känns inte helt okej men jaja.. Jag fick sovmorgon av världens bästa sambo idag iallafall så jag sov till 10!!! Han vill inte ens ha en sovmorgon själv för de? Nej, han bryr sig inte säger han.. Tänk om jag också kunde ha ett så litet sömnbehov? Så skönt de hade varit. 
 
När jag kom upp så åt jag min vanliga frukost å sen gick Marcus ut å började snickra ihop grinden på verandan. Vi tänkte att de nog kunde varit skönt att ha dörren öppen i sommar å använda verandan som ett "extrarum", som förra året, men eftersom nu Melvin är lite mer rörlig så behövdes en grind.. De blev jättebra iallafall, men jag förväntade mig ingenting annat eftersom min kära man-to-be är världsduktig. Jag fixade lite här inne så länge, som tvätt, renbäddning å allmänt plock. Melvin sov riktigt länge idag så jag stod till slut å väntade på att han skulle vakna.....hur ofta händer de? Not ofta. När han till slut vakna så gick jag å Melvin upp till Mamma på en kopp kaffe å mys :) Marcus fortsatte här hemma med att sätta två uttag på verandan å sen fixa han lite i husvagnen. 
 
När jag å Melvin kom hem igen så fick han middag å sen startade Marcus grillen, idag blev de kotletter, baconlindad sparris, sallad å såklart - BEA! En kopp kaffe samtidigt som vi tittade på Ack Värmland, inspelningsbar box är de allra bästa :) Jag har duschat så jag väntar på att Marcus ska göra desamma innan vi tar en myskväll på soffan. Tror bestämt att jag ska unna mig en iskall cider med is. Efter gårdagens invägning så kan jag ju faktiskt få njuta lite, kan jag tycka! Mm. 
 
 
 
The new me tydligen, inte lätt å bli gammal ;) 
 
 

Fredag.

       Publicerat 2015-04-17 » 21:23:00 | Me and my life
Onsdagen var minst sagt hektisk.. Bestämde med Tilda att hon skulle komma hit på morgonen å ha Melvin å Brandon medan jag fartade snabbt till Hässleholm för att hämta hem den nya vagnen.. Fick förresten en fråga om de för ett tag sen. Jag vet inte om jag var nöjd med scootern för jag provade aldrig den :p Jag vet, sjukt, men jag blev helt förälskad i Brio Go å jag var då tvungen att sälja både Scootern å Super Nitron för att få köpa Brion för min käre sambo, så, så fick de bli.. Iallafall, när Tilda å Brandon kom så var inte Melvin alls intresserad av att låta mig gå. Inte ens släppa ner honom faktiskt.. Märkte sen att han var jättetrött så jag nattade honom å medan han sov så körde jag iväg. För de första körde jag i 10 minuter innan jag hittade parkering, å den låg 500m ifrån butiken.. Mm.. Ösregna gjorde de å jag bar BÄGGE kartonger samtidigt bort till bilen. Sjukt tunga å otympliga å dessutom gick handtagen sönder så jag hatade livet lite då faktiskt.. Till slut kom jag iaf fram till bilen, helt slut. 
 
Körde hem sen å lagom till jag var hemma så vaknade Melvin på ett sjuhelsikes humör. Han skrek, gnällde å var väldigt missnöjd över livet så till slut gick Tilda å Brandon hem, med huevärk I guess :p Gjorde i ordning matlådor å sen kom Marcus hem å satte ihop vagnen åt mig. Oh sweet god va snygg den är! <3 Mm, sen körde jag å jobba. I regn. Och blåst. De var inte kul. 
 
Igår var jag ledig så på förmiddagen tog vi en premiärtur med vagnen ner till ICA å handlade å sen när vi kom hem kom Josse en runda. Blev lite lunch å resten av eftermiddagen var lugn, tack å lov. På kvällen var vi hos Farmor å åt middag å när vi kom hem var jag stendöd så vi gick å la oss tidigt.
 
I vanlig ordning nu för tiden så vaknade Melvin halv 6 imorse.. GAH, vad ska man ens upp då å göra?! När ska han förstå tjusningen med att sova?! Gick upp å gjorde oss färdiga i lugn å ro iallafall, å sen åkte vi mot Väla med Jossus vid 10-tiden. Hämtade ut mina glasögon som vart färdiga å sen blev de lite shopping. Ingenting till mig själv idag dock, lite till Marcus å Melvin istället. Käkade lunch å sen körde vi mot Klippan där vi mötte upp Marcus eftersom vi behövde besöka Smycka. Marcus har inte haft sin förlovningsring på sig på flera månader eftersom den blev alldeles för stor, å min höll jag på å tappa hela tiden så vi fick lämna in dem för att få dem förminskade.. Ska vara utan den nu i en vecka :O Går hela tiden å känner efter på fingret.. 
 
Hem till Perstorp sen där både jag å Marcus rensade ut våra garderober.. Nästan ingenting passar längre så vi fick kasta ut mer än hälften.. Därefter blev de grillad fläskfile/kycklingfile som vi la i marinad igår, grillade grönsaker å en sallad. Kaffe å nattning å nu sitter vi här. Som två lik. Fyfan va trött jag är!! Säger de all the time nu känner jag men de är ju så läget är..
 
Jaja, nu ska vi kolla ifatt veckans Robinson-avsnitt, eller ja, ett iallafall :p 
 
 

Tisdag.

       Publicerat 2015-04-14 » 22:58:52 | Me and my life
Min första tanke imorse var "skjut mig", å de var inte för att klockan var lite över sex (okej, kanske lite) utan mest för att jag knappt kunde svälja... Världens jävla klump i halsen som gjorde riktigt ont å halsmandeln på vänster sida va större än fan! Jaja, men för helvete, jag kan va sjuk alltid, helt okej kroppjävel! 

Varit ute å handlat idag iaf, gjort god lunch bestående av omelettwrap, hemmagjord laxröra å avocado, lekt med Melvin (såklart) å sen kom Anna å Melle vid 16 som två räddare i nöden så jag kunde köra å jobba. I ösregn. Love life. Har dessutom varit en kaoskväll å jag har stressat IHJÄL. Svalde typ hjärtat 120 gånger. De var kallt, de blåste, de regna OCH de var sjukt stressigt som sagt, så de var inte jättetråkigt å köra hem klockan 22 faktiskt... 

Hoppade in i duschen, föna håret å på med pyjamasen, å nu ligger jag i sängen å ska sova som ett svin. Jag har fullt upp imorgon också, ska träffa Tilda, göra matlådor, hämta den nya vagnen i Hässleholm å sen ska jag jobba.... Ja, jag ska andas snart. Tänkte göra de hela Torsdagen faktiskt. Mm. Bra så. 

Godnatt. 




Måndag.

       Publicerat 2015-04-13 » 21:28:00 | Me and my life
Helgen har gått i full fart som vanligt.. I Fredags blev det inte så mycket eftersom jag jobbade kväll.. Lördags däremot körde vi igång direkt på morgonen med renbäddning å tvätt. Gav oss ut på en promenad sen alla tre, gick inom bygga å handlade lite till altanen å sen gick vi till lekparken å gungade med Melvin innan vi gick till ICA. Hem å gjorde lunch å sen gick Marcus ut å tvättade av hela altanen med tralltvätt. Riktigt bra blev det å vi behövde inte olja de detta året, ser ut som nytt ändå! På eftermiddagen bakade vi en rabarberkaka ala LCHF som lätt var den godaste efterrätten jag provat.. Hade man inte sagt någonting hade man aldrig kunnat gissa att den var sockerfri.. Ja, å sen körde jag till jobbet å spendera resten av dagen å kvällen där. 
 
Igår började vi städa vid 9 å var färdiga lagom till lunch så när Melvin somnade käkade vi å sen gjorde vi oss redo för att kunna köra iväg sen när han vaknade. Marcus behövde köra till Biltema så han släppte av mig på FlowerTeam så jag gick där i lugn å ro helt ensam å tittade. Egentid de luxe!! Hittade lite nya inneblommor, nån kruka samt lite pynt till dem. Marcus å Melvin kom å hämtade upp mig å sen körde vi inom OJ i Åstorp å handlade lite. Alltid hört att det är en så bra affär å de måste jag verkligen hålla med om, riktigt fräscht. 
 
Direkt när vi kom hem så gjorde vi middag, å igår blev det grillat. Vi hade marinerat köttet redan i Lördags så de var riktigt gott.. Förstår förresten inte att man köper färdigmarinerat när de är så enkelt å SÅ mycke godare att göra egen?! Jaja, efter de så blev de dusch å sen gick Marcus ut å städa bilen samtidigt som jag läste ikapp mina bloggar.. Arne Dahl å sen sängen, å gud så trött jag var.. Som jag sa sist så är min energi på noll, å när jag provade allergimedicin så blev jag ännu tröttare å orkade knappt röra mig så de fick jag sluta med igen, så jo, jag borde vila på dagarna men det är inte så lätt. Hur länge ska jag liksom pausa livet för att min energi har rymt? Sin sak om man är förkyld en vecka å får ligga å vila men för fan, de har gått snart 5 veckor?!! 
 
Iallafall, som på beställning vaknar Melvin klockan 3 inatt å vägrar somna om.. Tio över 5 lyckades jag äntligen få honom att somna iallafall, å då var jag inte människa kan jag säga! Han vaknade i normal tid idag ändå (?) så de var ju bara å gå upp. Jag har gått här som en zombie hela dagen å jag har verkligen inte haft ork till någonting, knappt hålla ögonen öppna bara.. Sofie å Alicia har varit här å busat iallafall så jag å Melvin har haft sällskap, så trots allt har dagen varit mysig :) I eftermiddags tog dessutom Melvin sina första steg (YEEEEEEEEEEEY) Gud vilka känslor som kommer i kroppen, började nästan gråta av stolthet.. 
 
Ikväll har vi ätit, Melvin har badat, jag har varit på Netto å bunkrat billigt smör å billiga ägg å Marcus har bytat däck på bilen å tvättat den så nu är den tipp topp, vilket den typ inte varit sen vi köpte den..... Jag är heeelt slut som artist så jag ska snart gå å lägga mig. Hoppas hoppas HOPPAS att han sover bättre inatt, jag behöver verkligen lite energi inför imorgon eftersom jag ska jobba på kvällen också. Mm. 
 
 
 
En vanlig grön blomma blir genast lite roligare med sisal, spetsband å pärlor :) 

Söndag.

       Publicerat 2015-04-12 » 22:05:32 | Me and my life

Inget batteri. Trött, eller rättare sagt fullständigt slut, så, tills vi hörs kan ni titta på denna underbara bild som jag äääälskar! De finns få människor i mitt liv som jag hade gjort allt för, men för er hade jag aldrig tvekat, mina finaste pojkar! <3 

Torsdag.

       Publicerat 2015-04-09 » 20:39:47 | Me and my life
I Måndags la vi in alla filmer å städade upp här lite, rensade i diverse skåp å garderober. Jag gjorde matlådor och sen tog jag en dusch innan de var dags för jobb. Mm, å i Tisdags var jag helt död, igen!! Jag börjar tröttna BIG TIME på den här influensan/förkylningen eller vad det nu vill vara? Har hört att de är många som har reagerat på pollen redan, men jag kan inte minnas att jag har haft dessa besvären dem andra åren. Brukar mest klia i ögonen å i halsen men iofs så har allergin blivit sämre å sämre för varje år så de ska kanske inte uteslutas? Hur det nu än vill vara så håller jag på att bli knäpp i huet!! Jag har ingen ork, är fruktansvärt trött även om jag har sovit 8 timmar på natten.. Känns som om huet är inne i en kupa å jag är typ allmänt off, snorig och har ont i huvudet. Jag har inte tränat nu på över en månad å jag saknar de fan så mycke att jag vill böla, helt ärligt!! Vill bara få tillbaka min ork å energi....... Gud, snälla? 
 
På kvällen körde jag iallafall till Anette så fick hon misshandla mina tassar lite. Kunde knappt gå sen så jag fick halta fram på Storköpet när jag skulle handla. Jaja, de läker nog bättre nu får vi hoppas. Mm, igår var de high life hela dagen då jag fixade matlådor, dammsugade å lekte med Melvin hela förmiddagen. På eftermiddagen körde jag å Melvin hem till Thilda å Brandon eftersom hon skulle prova en klänning inför the big day å sen lämna jag Melvin där en halvtimme innan Marcus kom å hämta honom efter jobbet. Jag stack iväg å jobba å hela kvällen gick som på räls, vilket var skönt eftersom jag var helt död. 
 
Idag har jag å Melvin varit på Öppna förskolan på förmiddagen å sen när vi kom hem åt vi lunch innan Melvin tog sin vila. Jag låg på soffan eftersom jag var helt slut, bara av att gå dit, leka å sen gå hem igen. Var för fan anfådd när vi gick helt normalt?! Mm, sen hade jag maten färdig när Marcus kom hem så vi åt, städade undan, dammsög, bada Melvin å sen tog jag en dusch.. Har druckit kaffe å läst mina bloggar å nu kollar vi ifatt alla program vi har missat denna veckan.. Kommer nog inte hinna ifatt denna sidan jul känns de som :p Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Adjö. 
 
 
 
Älskar IKEA's lås.....

Söndag.

       Publicerat 2015-04-05 » 22:28:55 | Me and my life
Igår fick jag sovmorgon av min kära sambo minsann, å gud va skönt de var! Mindre skönt att vakna upp i årets svettpöl pga en mardröm men jaja.. Försökte få lite medkänsla från Marcus så jag ropade på honom å berätta gråtandes vad jag hade drömt.. Svaret blev "Jaja men ska du ha ägg eller?" Men tack. 
 
Gick upp å käka mina jävla ägg å sen renbädda vi sängen, starta lite tvätt å sådär. Medan Melvin vilade så titta jag å Marcus på en film - vilket var år å dar sen sist vi gjorde mitt på dagen. Riktigt skönt å bara slappa iallafall.. Tog varsin dusch å sen körde vi hem till Mamma på påskmiddag, världens godaste för övrigt. Jag hade gjort rödbetssallad och Jansson ala LCHF å sen hade Mamma gjort egna sillar å köttbullar till oss :) Marcus är för övrigt riktigt förlorad vid detta laget men han fortsätter bara å gå ner ändå. Kul för han ju! 
 
Jag fråga Mamma i veckan om hon kunde passa fisen som idag, eftersom jag å Marcus behövde iväg å fixa lite grejer på Väla/IKEA å de ville hon gärna. Eftersom vi då var där igårkväll så tyckte hon att han lika gärna kunde få sova kvar istället för att vi skulle väcka honom å dra upp honom så sent, för att sen lämna honom igen på morgonen, så de fick han göra. Sova där alltså.. Mm. Direkt när vi kom hem somnade Marcus så jag låg vaken, själv, som vanligt.. Kvittar fan hur lite/mycket den mannen har sovit så snarkar han alltid på soffan ändå. Kul sälle man har va? 
 
Gick upp imorse å körde sen iväg direkt. Snabbt in på Väla å hämtade ut medicin å köpte två vanliga t-shirtar på H&M å sen stack jag iväg till Smarteyes där jag hade bokat en synundersökning medan Marcus körde till Biltema. Alltså...jag har sett dåligt länge men jag har inte orkat ta tag i de. Nu på senaste tiden har det dock blivit värre å värre, nu ser jag knappt skyltarna förrän jag har dem i huet å när vi kollar film ser jag knappt texten, å visst hade jag dålig syn. Mm, jo då! Brytningsfel å avståndsfel å allt va de nu hette, så de fick bli ett par glasögon. Marcus som sen kom tillbaka tyckte att jag passade i dem iallafall, så vi får ju hoppas att han var ärlig :p 
 
Därefter sprang vi in på IKEA för ÄNTLIGEN hade ju nya BESTÅ-serien kommit på IKEA å därmed fick vi med oss vår nya TV-möbel hem. Efter att ha levt med den jäkla pallen å alla sladdar på golvet nu i två månader så känns de underbart att de är färdigt! Sprang snabbt in på Väla sen igen å käkade lunch, vilket idag blev på Yogiboost. Jo då, de är sant, älskar nytänkandet! Grekisk yoghurt med blåbär, hallon, jordgubbar å granatäpple. Honungen på botten skippade jag.. Ja, sen blev de MAXI en snabb runda innan vi körde hem. 
 
Älskade fisen kröp i 190 km/h när han såg oss å ville kramas, <3 Bästa!! Körde hem sen å bakade lite arraksbollar ala LCHF å inväntade Thilda å Hank som kom på kaffebesök. Nu ikväll har vi gjort en god middag bestående av ryggbiff, kålrotsgratäng å hemmagjort vitlökssmör, Melvin har badat å sen har Marcus precis blivit färdig med TV-möbeln.. Jag kan ha råååååkat köpt en ny vagn också, men det är en annan historia...... 
 
 
 
UTAN RING!
 
 
 

Långfredag..

       Publicerat 2015-04-03 » 20:02:52 | Me and my life
Om jag har blivit frisk? Nej. Synd å säg.. Febern är iallafall borta men förkylningen har blivit värre för både mig å Melvin, å såklart energinivån, eftersom de känns som man snyter ut den lilla energi som skulle finnas kvar. Skämt åt sidan, FAN va trött jag är på detta! Solen skiner å jag minns inte ens när jag var utanför dörren sist.. Måndags? Mm, tror det. De är inte så jäättelätt att kurera sig å vila med en 1-åring heller, som leker på som om de inte fanns någon morgondag - men vad har man för val? Kan inte direkt lägga mig i sängen å be honom väcka mig om de är nåt :p Aja, detta betydde ju att jag inte jobbade i Torsdags så denna veckan fick jag sjuka mig från två pass, vilket såklart känns riktigt tråkigt när jag precis börjat hoppa in, men what to do? Nästa gång jag har jobb inplanerat är på Måndag - å då SKA!! jag jobba iallafall.. Eftersom jag har bestämt att jag är frisk då så ska de ju inte vara något problem.. 
 
Finns därför inte så mycket att rapportera eftersom jag har glott på dessa fyra väggarna i vardagsrummet way to long now. Fast jo.. Jag har varit tvungen å göra slut med min piercing - TYVÄRR! När jag var hos tandläkaren så visade hon mig hur mycket den faktiskt har gjort skada på mina tänder - MEN allra mest skada har den gjort på mitt tandkött, så de har krupit ner så mycket att jag riskerar att tappa en tand där nere, ifall jag inte tog ut den.. De verkar bara va jag å min kära sambo som har tyckt om den stackars ringen ändå, så de ska bli allra skönast att slippa höra tjatet om den.. Dessutom att behöva köra till Väla varje gång kulan trillar av eftersom jag inte fick i den själv.. Mm, så igår iallafall åkte den ut å jag känner mig fruktansvärt naken å tom i hela huet. Tänk ändå att den har suttit där i över 8 år, 24/7 i min mun liksom.. Kanske inte så konstigt då att de känns helt wierd när den plötsligt försvinner? Min sambo är inte heller så lycklig..inte alls faktiskt. Schysst kan ju tyckas, men han säger att de mest är störigt när han pussar mig, eftersom de känns som han pussar nån annan :p Aja, nu är den ute å så ska de förbli - hellre ringlös än tandlös! 
 
Idag är de ju långfredagen vilket betyder röd dag å Marcus borde varit hemma - men de har han minsann inte varit. De kom ju lite olägligt men vi kunde ju inte veta att jag å Melvin skulle vara sjuka när dem bokade.. Marcus å Pappa har nämligen varit i Tyskland å handlat inför bröllopet, å sen blev de även 3 flak cider till sommaren för mig å lite öl till Marcus. Han var hemma runt 15 i eftermiddags så då rensade jag å städa upp i vårt allt-i-allo-skåp eftersom jag inte hitta någonting, å sen gjorde vi rödbetsallad å Jansson ala LCHF som vi ska ha med till Mamma imorgon på påskmiddagen. Dem ville att vi skulle komma ändå, trots förkylningar å sådär, så de gör vi ju gärna :) 
 
Nu ikväll gjorde jag en god fläskfilégryta med lite ugnsrostade morötter/röd lök till middag å sen har vi druckit kaffe å jag läst mina bloggar. Melvin sover nu sött i sin säng å vi ska titta på Let's dance. Tror bestämt jag ska försöka döda lite bakterier med en provsmakning av den nya cidern. Sound's like a plan! 
 
 

RSS 2.0