Då var de dags igen..

       Publicerat 2014-09-30 » 20:52:45 | Me and my life
Ja, de har ju ekat tomt här nu ett tag å de har sina förklaringar.. De brast nämligen förra veckan å jag fick försöka acceptera att jag hamnat i ett nytt skov. Två år klarade jag mig iallafall, så de är väl alltid något? 
 
Spänningarna kom tillbaka som ett brev på posten å jag bara grät. Fick ringa till Mamma som kom hit å tog Melvin så jag kunde ringa min läkare å sen fick jag avboka allt vi hade å göra. Marcus kom hem på eftermiddagen å sen fick vi ringa hit hans chef å berätta läget. De var väl något av de jobbigaste jag gjort men som tur väl var Mamma kvar så hon fick berätta de mesta medan jag bara grät å kände mig ungefär lika utlämnad som i en gyn-stol. 
 
Som vanligt så minns jag inte så mycket från dem första dagarna.. Jag släpper liksom allt när jag väl förstår att de är kört å sen går kroppen på reserver. Marcus ville iallafall följa med in på akutmötet hos min läkare eftersom han inte varit med då jag varit sjuk innan, så de var vi iväg på i Fredags. Blev i princip tvingad att börja på min gamla medicin som gör att jag går upp i vikt å blir som en zombie, men de fanns inte mycke annat å välja på eftersom jag är så svårmedicinerad. Sjukskriven blev jag också, två månader till å börja med, så Marcus är just nu hemma å är föräldraledig å tar hand om vår skatt. 
 
Som om inte de räckte, att jag var totalt nerdrogad å förstörd psykiskt så fick jag i helgen en SJUK tandvärk. Försökte stå ut å knapra Ipren å igår kändes de lite bättre. Skönt tänkte jag, så slipper jag gå till tandläkaren för jag varken vill eller orkar.. Hade tid hos barnmorskan igår för å lämna cellprov å jag ville avboka SÅ mycke men jag duschade å körde iväg iallafall så jag fick de gjort. Sjukt hur något så litet kan vara så fruktansvärt krävande å jobbigt. Ja, de var väl ungefär de jag pallade med under en dag. Låg helt död i soffan sen. 
 
Igårkväll kom tandvärken tillbaka, såklart, å inatt kunde jag inte sova. Var uppe vid halv tre å letade efter Ipren å sen gick jag in å böla i kudden så inte Marcus skulle vakna. Så fort jag vaknade imorse (vilket just nu är kring 11 då jag är fullständigt medvetslös innan dess) så ringde jag till tandläkaren. 3 olika ringde jag till innan dem till slut hjälpte mig i Klippan så jag fick en akuttid halv fem. Kommer dit å får snabbt veta att jag måste dra ut tanden, finns liksom inga andra alternativ. Jo men skjut mig snälla då istället. Jaja, nu har man ju gjort de också, dragit ut en tand alltså. Gör ganska ont just nu faktiskt så har väl räknat ut att jag måste leva på Ipren ett tag till. 
 
Alla dagar är olika.. Vissa dagar, som igår, är jag helt slut å vill bara sova.. Andra dagar, som idag, känns de lite bättre..Jag vet också om att de tar tid att komma upp igen å jag accepterar de - därmed inte sagt att jag tycker om de läget jag är i. Jag hatar min sjukdom just nu, vilket jag alltid gör när jag är i ett skov. Jag trodde på något orealistiskt sätt att jag kanske inte behövde medicin mer å att jag kanske skulle kunna slippa skov men...nej. Jag kommer aldrig bli frisk, så är de bara.. Jag kommer förhoppningsvis få glesare å glesare skov men de kommer aldrig försvinna helt. Måste måste måste pränta in de i hjärnan. 
 
Marcus är världens finaste människa i allt detta. Inte för att de är någon överraskning för mig men de är klart jag varit lite orolig över hur han skulle reagera då han som sagt aldrig sett mig sjuk. Han tar hand om Melvin på ett helt underbart vis å han bevisar SÅ hårt att de inte bara är mamma som ska gälla. Han tar hand om huset, han handlar, han tar hand om mig - han är helt enkelt underbar. Att få höra att de spelar ingen roll hur lång tid de tar innan han kan jobba -. sålänge jag mår bra, för de är de viktigaste, är helt underbart. Att inte känna sig pressad eller stressad är SÅ viktigt när man är i ett skov då de oftast ger motsatt effekt. 
 
Jag har sagt de så många gånger men de tåls att upprepas.. Jag har världens bästa sambo å människa i mitt liv. Finns ingenting i världen som jag hellre skulle vilja ha, än min Marcus å vår Melvin. Jag känner en sån otrolig kärlek å respekt i vår relation å de är jag SÅ tacksam för. Jag kan verkligen vara mig själv å jag känner mig konstigt nog älskad precis för den jag är, varje millimeter å varje tanke. 
 
Nu finns de inte mycke mer å göra. Jag vet inte hur morgondagen ser ut, å inte heller hur de ser ut om en månad. De enda jag med säkerhet vet vid detta laget är att jag kommer må bra igen å de är de jag kämpar för. De får ta sin tid å vi tar en dag i taget helt enkelt. 
 
 

Måndag.

       Publicerat 2014-09-22 » 21:10:52 | Me and my life
Avsnittet av Sons igår var bra, liiite föör bra kanske? Man är van vid att kolla serier som redan finns ute så man slipper vänta i en vecka på nästa men vi kunde inte hålla oss till alla va ute :p Gick å la oss sen å jag fortsatte läsa. Har bara 30 sidor kvar nu, heja heja! Ja, natten sen har varit lite sådär. Jag sover dåligt just nu pga mycke mardrömmar å Melvin sover också oroligt så jag vaknar varje gång han knorrar till. Inatt var de så sjukt opassande för vi vaknade om varann - såklart, så när jag precis hade somnat så vaknade han till å så höll vi på så, fram till tio över sju! 
 
I förmiddags var jag så nervös så jag höll på att spy så jag fick knappt ner min frukost. Mamma kom hit sen å passade fisus medan jag körde iväg på ett besök i Klippan. Säger inte så mycket mer om de, just nu iallafall, känner jag. Tiden får helt enkelt utvisa.. Var hemma igen vid halv elva så då körde Mamma å jag fixade lite som jag inte hann imorse. Melvin vaknade vid elva så vi käkade lunch å sen kom Tilda, Hank & Brandon hit på en kopp kaffe. Eftermiddagen annars har varit lugn, har kollat en film, tröstat en ledsen bäbis med magknip å försökt läsa lite den korta tiden han sussade. 
 
Ikväll har vi varit på middag hos Farmor å när vi kom hem tog vi varsin dusch å slängde oss i soffan. Melvin va riktigt trött ikväll så han somnade lite efter åtta.. Mm, blir kanske ännu en spännande natt? 
 
Nu ska jag kolla Big Brother å Paradise.. Adjö. 
 
 

Söndag.

       Publicerat 2014-09-21 » 21:27:25 | Me and my life
Gick iväg å handla i Fredags å eftersom kålroten var slut så fick vi improvisera lite. Blev hemmagjorda hamburgare som vi grillade å sen fick vi ta smörstekta kantareller/champinjoner som tillbehör istället för kålrotspommes men de gick ju bra de också :) Kollade Idol på kvällen å bara mös. 
 
Igår hade Marcus sovmorgon å han slog på stort å började sin dag klockan 12! Då hade Melvin ätit frukost x2, vilat sin fm-vila, lekt, kollat på babblarna å börjat på middagen.. Inte dåligt. Jag började på Jackie Ferms bok "Rövardotter" medan Melvin sov å hann över 100 sidor. De gick ändå ganska fort även om jag var nummer 23 i kö på biblioteket. Har snart läst ut den faktiskt, riktigt bra bok!! Vilken uppväxt hon har haft och vilka hemska upplevelser hon bär med sig. Läser ju att hon inte vill att man ska tycka synd om henne men jag kan inte låta bli. 
 
Vid 4 hämtade jag upp Tilda å sen styrde vi mot Helsingborg. För 6 veckor sen ringde jag å bokade tid hos en homeopat å igår hade jag alltså min tid. Han tittade mig i ögonen å sen rabblade han upp hur mycke som helst, som stämde ALLTIHOP. Riktigt läskigt faktiskt. "Jaså, du sover med strumpor du!" Ja jo de..gör jag. Fick iallafall veta vad felet är i min mage å fick med mig mediciner därifrån så nu hoppas vi bara att de hjälper. Vet att många inte tror på de men de är ju deras förlust känner jag. Hur förklarar man annars att dem vet å säger rätt på så mycke? Gissningar? Don't think so. 
 
Vi körde å käka lite innan vi körde hem där Marcus å Melvin väntade.. Blev en myskväll till Fångarna på fortet å därefter Big Brother innan vi hoppade i säng där Marcus decka i vanlig ordning å jag läste vidare. Kvittar när vi än går å lägger oss i sängen för å titta på TV så deckar han inom 5 minuter.. Även om han har sovit halva dagen eller knappt något alls?! "Ja men idag har jag ju sovit föööör mycket" ....okej? Hur mycke SKA du sova för att orka va lite social känner jag? Kan sälja TV:n därinne faktiskt. Någon som vill ha? ;) 
 
Dags för min sovmorgon imorse å jag vaknade 10 av världens dröm. Gick upp å då sitter Marcus å har köpt Big brother live så han är helt klistrad i TV'n. Jaja, tog mitt kaffe å läste vidare. När jag väl börjar läsa en bra bok så tar jag varje minut jag kan för å fortsätta.. Annars idag har vi städat hela huset, tvättat, gjort middag, badat bäbis, spelat Bingolotto (å VUNNIT för en gångs skull) å nu har jag läst igenom mina bloggar. Ska starta de andra avsnittet av Sons of anarchy nu innan de är dags för sängen. 
 
 
 
 
Älskade lille fisen blev 6 månader idag. Ett HALVT år liksom? Ååå, tiiiiiden!!!

Fredag..

       Publicerat 2014-09-19 » 14:04:07 | Me and my life
De har varit lite mycket i veckan så jag har inte hunnit sitta vid datorn.. Haft massa kaffe-besök å umgåtts med kära vänner. Mm. 
 
Fredag idag.. Melvin sover å när han nu behagar å vakna tänkte vi gå ner å handla lite till middagen ikväll.. Fint väder så jag funderar på om vi ska grilla kanske? Imorgon ska jag iväg på en grej jag har längtat läänge efter men annars är helgen oplanerad å lugn om man bortser från den vanliga städningen. 
 
Har inte så mycke å komma med känner jag så vi slutar här helt enkelt. 
Adjö. 
 
 

Måndag.

       Publicerat 2014-09-15 » 09:42:21 | Me and my life
Igår gick vi ut direkt på förmiddagen å rösta så vi hade de gjort. Stannade på ICA å handla å sen gick vi hem å gunga lite :) På eftermiddagen kom Pappa å Linda in å hälsa på en runda å sen började hockeyn så Marcus gick i dvala ett tag. Gjorde god tacos med ostchips å guacemole till middag å sen spelade vi Bingolotto men vann inte ett skit. 
 
Var inte direkt något på TV förutom valvakan så vi blev ganska glada när vi äntligen hittade Sons of anarchy-avsnittet med svensk text så vi kollade på de å sen blev de lite valvaka innan vi somnade. Orkar inte ens kommentera de för jag är SÅÅ trött på detta jävla tjat om val å demokrati. 
 
Klockan sju vaknade Melvin, as usual, så då gick vi upp å gjorde de vi gör varje morgon. Han äter, jag dricker kaffe, jag äter, vi kollar nyhetsmorgon å leker på filten. Typ så. Nu sover han å när han vaknar ska vi klä oss å sen invänta Julia som tatuerar sig.. Vi ska bege oss till Förmedlingscentralen idag tänkte vi :) 
 
 

Lördag.

       Publicerat 2014-09-13 » 19:05:18 | Me and my life
Igår mös jag å Melvin tills Marcus kom hem ifrån jobbet.. Vi tänkte gå ut å gunga men precis när vi skulle klä på oss så börja de regna så vi tänkte om snabbt som attan å slängde oss i soffan under filten istället :) När Marcus kom hem fick jag filma när han kasta en spann vann över sig å sen gick vi å gjorde vid oss. På kvällen sen var vi hemma hos Mamma där vi träffades allihopa (förutom en styck sjuk Nico) som vi brukar göra nångång om året :) Åt jättegod mat, mös med bäbisar å skrattade massor, som vanligt! Vi hade med oss resesängen för första gången så Melvin fick inviga den å de funka superbra! Han vakna knappt när vi gick till bilen å sen sov han som vanligt när han kom till sin säng å vaknade 07 imorse. Som om ingenting hade hänt alltså - skönt! 
 
Idag har Marcus haft sovmorgon å sen kom Tilda å Hank hit på en spontan kaffevisit. När dem gick hemåt satte vi igång å städa å Melvin passade på att sova. Perfekt timing alltså! Städade hela huset å hann även se Parlamentet som vi spelat in sen igår, innan han vaknade igen. Marcus stack iväg å handla å sen gjorde vi mat direkt han kom hem igen. Idag gjorde vi plankstek ala LCHF, mycke gott var det! :) Köket är städat å nu har vi även sett Idolprogrammet som gick igår till en kopp kaffe. 
 
Ska hoppa ner i tvättstugan nu å byta maskin, ta en dusch å sen blir de myskväll i soffan :) Like always iofs - men jag älskar de!! Familjelivet är det bästa <3 
 
 
Melvins lilla kusin :)
 
 
När vi kolla Idol så somnade bäbis på mig, världsbäst!!
 
 

Torsdag..

       Publicerat 2014-09-11 » 19:14:13 | Me and my life
Nu är min energi tillbaka igen, gud så skönt. Har fortfarande kvar lite förkylningssymtom men de kan man ju ha i 3 år så skit i de. Huvudsaken är att jag orkar va uppe å göra saker liksom! Melvin är fortfarande lite förkyld han också men inte alls som innan, vilket är tummen upp! 
 
Idag har Thilda å Brandon varit här å hängt med oss. De var mycke bra att dem kom för vi höll på att gå sönder av saknad, haha. Inte träffats på en vecka å de är fan inte okej. Nu har vi precis gjort middag å idag serverades LCHF-crepes med skink/svampstuvning som var to die for ungefär. Som all mat vi äter iofs. Mja, eller de beror på vem ni frågar, mig eller Marcus ;) I Måndags åt han ju en påse lösgodis å iförrgår tryckte han in choklad, chips, dippa å läsk bredvid mitt hue. Inte vilken dippa som helst utan min favorit! Ville slå honom lite faktiskt men jag sket i de. Sket i att ens smaka också. Känslan jag hade efteråt när han låg å va så mätt att han ville spy var ganska nice måste jag säga. Igår? Jo då skulle han sluta fuska för de fick fan räcka. Mm, han åt en påse popcorn. Nej, nu fick de vara bra ;) Efter dagens handling så låg en flaska läsk å ett nytt choklad i korgen.. Går bra? Haha. 
 
Jaja, jag fuska sist i Juli nån gång, då när vi hade semester å de var skitgott, såklart, men sen fick jag också kämpa i över 3 veckor för å bli av med de jag gick upp å de är det fan inte värt - just därför har jag nog lättare att säga nej numera. Han får fuska precis hur mycke han vill MEN han behöver ju kanske inte köpa alla mina favoriter å sitta 3 cm från mitt hue å smaska å MMMMM:a. Eller jo, han får göra de också men jag kan inte garantera vad jag tar mig till :p 
 
Nu ska jag ta en dusch å sen är de dags för Lyxfällan å Big brother x2 :) 
 
 

Tisdag.

       Publicerat 2014-09-09 » 18:21:22 | Me and my life
Halsontet är long gone men förkylningen har ett fast grepp om mig å energinivån är sjukt låg. Marcus har varit hemma från jobbet nu Måndag å Tisdag eftersom Melvin också är förkyld. Ganska jobbigt att själv vara sjuk å ha hand om en sjuk bäbis samtidigt. Så blir de ibland, men pengar är inte allt här i världen - viktigare att vi alla orkar med å mår bra så fort som möjligt. 
 
Finns alltså inte så mycket å skriva om då jag mest ligger i soffan å glor.. Marcus tar hand om bäbis, kliar sig i rumpan, trycker in en hel påse lösgodis i huet, typ så. Mm, precis bredvid mitt hue, å hade detta varit förr i tiden så hade jag hjälpt honom å tömma den bara för att jag är sjuk.. Ni vet, de är ju såååå synd om mig för att jag är sjuk så då får jag looooov att äta massa godis å sånt - så resonerade jag förr. Idag vet jag bättre, för de är mer synd om mig om jag är sjuk OCH går upp 1 kilo som jag har kämpat med att få bort. That's it, så Marcus kan fortsätta synda å trycka in i huet, jag blir bara mer motiverad att fortsätta. 
 
Nu ska jag duscha å sen ska jag lägga mig å längta till klockan 20.00 när vår TV-kväll börjar. 
 
 
 

Typiskt.

       Publicerat 2014-09-07 » 16:54:22 | Me and my life
Jo då, natten för Melvins del var mycke bättre mellan fredag/lördag - däremot desto sämre för mig. Jag vaknade halv sju å kunde inte somna om. Anledning? Kunde inte svälja mitt eget saliv. Nej, ingen direkt trevlig upplevelse faktiskt. 
 
Låg därmed i soffan hela dagen igår å har fortsatt idag. Påbörjade veckans städning med att renbädda men avslutade den illa kvickt så Marcus fick fortsätta å göra resten. Kan iaf svälja salivet, hade varit ganska otrevligt annars, men inte så mycke mer. Försökte äta brödet som Marcus bakade imorse men nej.. Vi gjorde soppa till middag igår å de blev över så vi tänkte äta de ikväll.. Eller ja, jag får väl hälla i mig spadet I guess. 
 
Vägde mig igår också, just bara för att se hur de såg ut nu när jag inte har tränat, å jo, LCHF funkar visst då. -1,7 kilo på en vecka. Går alltså ner mer när jag inte tränar, just för att jag då inte bygger muskler, men jag vill ju träna eftersom jag vill hjälpa till å forma kroppen. Inte så snyggt om allt bara hänger liksom. Min tanke var ju att börja träna imorgon igen men de kan jag ju glömma. Får bli när jag är frisk istället - dock är de skönt att veta att jag går ner iallafall. 7,5 kilo har jag gått ner nu totalt å de känns riktigt bra. 
 
Nu ska jag ta en dusch å sen fortsätta mitt soffparty.. Så kul så. 
 
 
Gungpremiär å de var, som ni ser, lyckat! 

Fredag!

       Publicerat 2014-09-05 » 18:16:22 | Me and my life
Där fick jag för fasta rutiner!! Klockan 23 igårkväll när vi preeeeeecis lagt oss i sängen så vaknar Melvin å är helt från ingenstans genomförkyld! Ah - IGEN?! Han vägrade ta nappen, flaskan eller ja, någonting överhuvudtaget förutom att gallskrika. Halv 2 somnar han äntligen igen å då är jag mer död än levande. De dröjer typ 2 millisekunder å sen vaknar han igen så jag flyttade över honom till vår säng istället. Därefter var ju natten minst sagt spännande.. En gång i halvtimmen, utan krydd, vaknade han sen, fram till 07 då han somnade å sov hela EN timme i streck. Mmm. 
 
Inte nog med de för sen när jag väl gick upp imorse så insåg jag snabbt att även jag blivit förkyld å fått världens huvudvärk. Men kul?! Mm, så dagen idag har inte innehållit så värst mycket mer än vaggande av bäbis, försök till vila å filmkanalerna på TV'n. Jag är totalt stendöd faktiskt. 
 
Vi har käkat middag å städat undan köket redan så jag tänkte ta en dusch alldeles precis nu å därefter lägga mig på soffan. Tror inte jag kommer bli så långrandig där dock. Får väl va glad om jag lyckas hålla mig vaken till 20 :p Happy friday, oh yeah! 
 
 
Min lifesaver imorse....

JAG HADE RÄTT!!

       Publicerat 2014-09-04 » 18:38:43 | Me and my life
Idag bestämde sig bäbis för att de var morgon 07.00 så då är de ju så. Fattar inte hur man kan vakna typ samma tid varenda dag.. Som nån inbyggd klocka eller nåt? Han är ju en människa precis lika mycke som vi å ibland är man ju mer eller mindre trött, beroende på vad man gjort å sådär, så man vaknar ju aldrig på exakt samma tid?! Aja, han gör det iallafall å de är ju ändå skönt att han har fasta rutiner men de hade inte gjort något om han hade sovit till 08 istället ;) 
 
Morgonen kunde ju klart ha gått smidigare än den gjorde men vi överlevde ju ändå! Vid halv 10-tiden kom Tilda å Brandon hit så vi körde mot Familia å shopping! Behövde lite kläder till Melvin å jag hittade en del, dock inte allt jag behövde så de fick bli en internetorder när vi kom hem. De enda jag handlade till mig var ett par svarta jeans på Gina men de räcker ju klart. 
 
När vi kom hem sprang jag in i köket å hyvlade ost som jag tryckte in i huet. Jo för matutbudet för LCHF:are på Familia är inget å hänga i granen direkt så jag va hungrigare än allt. En sallad var va jag hitta till lunch, å de var nog den tråkigaste salladen jag skådat. Torra hårda salladsblad, lite riven morot å några sketna gröna ärter. Äckligaste ever! Tacka vet jag maten på Väla.. 
 
La oss på filten å när Melvin gapade stort så ser jag någonting där nere i munnen på honom. Jag hade alltså rätt!!! TVÅ små risgryn på samma gång - inte konstigt att han har varit så bråkig den sista tiden. Åh dem är sååå söta, men stackars fis va de måste göra ont :( 
 
Direkt när Marcus kom hem så gjorde vi middag som idag blev fläskpannkaka ala LCHF. Plåten var tom efter 15 minuter å de var inte jag som tömde den, om vi säger så. Kul när de smakar ju :p Har startat lite tvätt nu å Marcus har satt ihop gungställningen vi fick av Mamma å Nisse förra veckan. Köpte nämligen en sån gunga idag som Melvin kan sitta i, så de får bli å prova gunga imorgon för första gången :) Hoppas han gillar de! 
 
Nu ska jag iallafall ta en dusch å sen plantera mig i soffan resten av kvällen, är helt slut! Adjö. 
 
 

Onsdag.

       Publicerat 2014-09-03 » 16:13:26 | Me and my life
Igår var vi på Babycafe för första gången, tillsammans med Tilda å Brandon. Efter 1½ timme blev dock Melvin trött å eftersom han är "lite" stingslig just nu med att sova så var de lika bra å gå hem. Klockan ETT fick jag honom äntligen till att sova, å då somnade han nog av ren utmattning.. Jo de är klart, man kan ju missa någonting om man somnar liksom.. 
 
Tilda å Brandon hängde iallafall med hit så vi käkade lunch å drack lite kaffe innan dem begav sig hemåt. Melvins dåliga humör fortsatte ut på eftermiddagen å vad jag än försökte med så var jag nog enligt honom världens sämsta människa. Inte alls kul i dem tillfällena men man kan inte göra så mycke mer än sitt bästa. Jag personligen tror ju att han har tänder på G å att det är de som stör honom. Han har händerna i munnen HELA tiden, blir förbannad om han inte får tag i någonting som han kan klia med å han dregglar nåt djävulskt. Vi får väl se om de dyker upp en liten bisse helt enkelt. 
 
Började på maten å sen kom Marcus hem så vi käkade, städade undan å sen läste jag mina bloggar, duschade and so on innan vi satte oss i soffan framför alla bra program igen. Mån till Ons är de ju samma upplägg å jag längtar varenda dag till att de ska bli kväll så vi kan mysa framför Tv'n. De är en av sakerna som är bra med hösten, alla TV-program som startar. 
 
Gick upp vid halv 8 imorse, lekte å mös lite i soffan innan Melvin somnade vid halv 11. Första trötthetstecknet visade han vid kvart över 9 men ICKE att han ska sova. 5 gånger gick vi in till spjälsängen innan han accepterade å föll in i sömnen :p Mamma kom hit då så vi käkade lunch tillsammans å sen vaknade fisus å Mamma skulle iväg. Han käkade lite å sen gick vi ut på en promenad i de fina vädret. Var ute i en timme ungefär, riktigt skönt var det. Stannade till i blomsteraffären där vi handlade 3 röda rosor till Marcus å sen mötte vi Tilda å Brandon så vi slog följe med dem ett tag. 
 
Kom hem, lekte lite å helt plötsligt står Marcus å knackar på rutan. Jahaja, hemma nån timme tidigare. Alltid välkommet :D Han blev jätteglad för sina rosor, såklart. Ibland måste man helt enkelt visa lite uppskattning, mer än i ord, tycker jag. Han var värd dem, alla dagar i veckan, just bara för att han är HAN, världens bästa pappa, sambo å Marcus! <3 
 
Nu ska jag slänga igång en maskin tvätt å fixa lite innan vi ska åka till Farmor å bli bjudna på middag. Lyx minsann! Kvällen sen innehåller bäbisbad å därefter..........ja ni vet, världens bästa TV-tablå ;) 
 

Måndag.

       Publicerat 2014-09-01 » 20:53:00 | Me and my life
De har varit en helt okej dag idag faktiskt, å jag vill inte ropa hej ännu MEN de känns faktiskt lite bättre.. Jag har iallafall inte känt mig SÅ orkeslös som jag gjort de senaste dagarna. Har googlat lite å kanske möööjligtvis kommit fram till vad problemet kan vara - får se imorgon! 
 
I förmiddags lekte jag å Melvin loss på mattan fram tills han tog sin vila å jag fick tid å göra lite måsten. Mamma kom inom en runda sen så vi fixa med lite tussar i blommorna å sånt välbehövligt, haha! Efter middag gick jag å fisus hem till Farmor där vi sen spenderade eftermiddagen i hennes uterum sörplandes på kaffe. Gick mot ICA lite över tre å shoppade till dagens middag å sen gick vi hem å väntade in Marcus. Fastnade framför Tv'n ett tag men sen fick vi fart å fixade middag, starta tvätt, drack kaffe å jag läste bloggar. 
 
Melvin sover som en stock å vi hänger i soffan med världens bästa TV-tablå. Idol, Big Brother å Paradise hotel, kan ju inte bli bättre. 
 
 
Premiärturen i sittvagnen :D 

RSS 2.0