Söndag.

       Publicerat 2014-05-04 » 21:51:48 | Me and my life
I Onsdags efter min perfekta morgon så kom Tilda å Brandon hit på lite veranda-häng :) Satt ute i solen å käkade god fruktsallad, drack kaffe å prata om bäbisbajs å sånt som vi förväntas prata om ;) På kvällen käka jag å Marcus pizza å sen blev det inte så mycket mer, även om de var Valborg (varför ska man ens fira de?).. 
 
I Torsdags hade Marcus sin sovmorgon så jag å Melvin mös ensamma. Fick en bild på hans leende för första gången å ville typ gråta så söt han var. På eftermiddagen var vi hemma hos Mamma å dem på kalas för Ebba, Tilda å Nisse. Fick jättegod fika som vanligt å Melvin såg jag inte så mycket av då alla såklart vill bäbismysa. Gick inom ICA på vägen hem å sen kom Julia å Nico hit å grilla på kvällen. Riktigt gott blev de :) På kvällen tittade vi på 100-åringen å den var helt okej faktiskt. Hade inte så höga förväntningar å tur va de för annars hade jag nog blivit besviken. 
 
I Fredags var vi bara hemma hela dagen å gjorde inte ett skit.. Satt i soffan, plöjde igenom filmer, pussla å mös bäbis såklart. På kvällen gjorde vi ostgratinerade nachos å tacos å sen tittade vi på Let's Dance. Ja, å sen igår var vi hemma hos Anna å Sebbe för lite grillmys. Alla 4 va sjukt sledna så vi orkade knappt hålla ögonen öppna efter maten så de blev väldigt lugnt å vi körde hem redan lite efter 11, men de va trevligt ändå, som vanligt :) 
 
Vi har förresten fått konstaterat att de är kolik Melvin har å de känns ganska skönt att ändå veta vad det är. I de flesta fall så går det ju över när dem är 3 månader, ibland innan å ibland lite efter - så vi kan ju hoppas att han är en av de som de försvinner snabbt på. Även om det är jobbigt för oss att han skriker, eftersom man vill kunna hjälpa, så är de ju mest synd om honom att han har såna kramper i magen.. Man ser riktigt hur ont de gör :( 
 
Idag hade jag min sovmorgon så jag sov till halv elva vilket var underbart. Vi slappa lite till två Wallander innan vi satte igång å städa så nu är här rent igen.. Riktigt skönt. Tvättat har jag också hållt på med idag - känns ju dock som att man aldrig blir färdig med det numera.. Tvättkorgen är liksom aldrig tom ;) Gjorde lite käk å sen badade vi bäbis innan vi tog varsin dusch själva. Nu halvligger vi i soffan å har Beck i bakgrunden, sjukt sledna. Har varit riktigt skönt att ha Marcus hemma i 4 dagar men imorgon är de back to basic igen så vi blir ensamma. Dock ska vi ju iväg på babymassagen så lite sällskap får vi ju :) Imorgon skulle vi gå igenom kolikmassagen så de ska bli extra intressant faktiskt.. 
 
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Ska snart slänga mig i den renbäddade sängen å förhoppningsvis få en trevlig natt med minst 6 timmars sömn så vi är pigga å glada imorgon! :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: LindaViola - mamma till två!

Vilken sötnos! Man smälter ju helt och hållet när de ler!

Postat av: Cattie

Vill tipsa om en kvinna som heter Kajsa landgren i helsingborg. Kajsa har en akupunkturmottagning och hjälper spädbarn med kolik. Var själv där med min son när han var liten och rekomenderar det värmt till alla förädrar med kolikbarn.

2014-05-05 @ 14:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0