Måndag.

       Publicerat 2014-05-19 » 22:09:55 | Me and my life
Somnade ganska direkt efter inlägget igår å sen vaknade jag vid halv 2 när Melvin ville ha nappen. Vaknade vid tjugo i fem å undrade om inte han skulle vakna för nattens första mål men icke.. Han låg å sov så gott så! 06:35 slår klockan när han vaknar! Sjukt ju, haha. Skönt dock :p Om man då ska bortse ifrån den lilla nappinputtningen så sov han 8,5 timme inatt.. 
 
Vi gick upp vid halv nio å jag hann bädda å göra frukost - dock inte äta den - innan Melvin tröttnade på gungan. Mamma kom vid halv tio så då kunde jag äta å dricka mitt kaffe innan jag gick in å duscha. Gjorde vid mig, tömde diskmaskinen å starta lite tvätt å sen körde jag ner till barnmorskan på efterkontrollen. Mamma blev så glad för hon fick passa Melvin den timmen å ha lite egentid med honom :) Efterkontrollen gick väl bra men var inte sådär värst trevlig :p Bestämde iallafall att jag skulle börja med mina vanliga p-piller igen eftersom jag vet att jag mår "bra" på dem å jag inte vill ha nån spiral eller så.. Blir nog bra med det. 
 
Innan jag körde hem igen så stannade jag till på ICA å handlade lite. Dem hade jättefina jordgubbar för 20:- så de köpte jag tillsammans med lite vaniljkvarg som vi kalasade på när jag kom hem. Ja, jag å Mamma då.. Melvin var inte så sugen. Fixade lite med tvätten innan hon körde å sen somnade Melvin lagom tills dess. Självklart fick jag sen väcka honom när vi skulle köra ner till babymassagen så han var lagom go när vi kom dit. Efter lite mat å en laddning i blöjan var han dock övernöjd så idag kunde vi vara med på hela :) De var sista gången idag å de kommer faktiskt bli tomt på Måndagar nu, de har varit roligt faktiskt :) Han verkar gilla de dessutom så vi kommer absolut fortsätta å massera här hemma. Ska även visa Marcus hur man gör så han också kan göra de på honom! 
 
Körde hem sen å började på maten direkt för jag höll på att dö av hunger. Idag har vi ätit ugnstekt falukorv med nypotatis :) De var gott faktiskt - även om jag är måttligt trött på falukorv. Marcus hade kunnat äta de morgon, middag, kväll VARJE dag.... Denna veckan har han fått bestämma mat Mån till Tors å falukorv står på menyn TVÅ dagar.. Jaja, bara å svälja å se glad ut. 
 
Annars? Bäbis har varit ganska skrikig ikväll å haft magknip :( Han har badat iallafall å de älskar han så då var han glad :) Vi har kollat talang, Ullared å nu tittar vi på Biggest loser på Apple Tv'n. Vi har fyllt i lite i bäbis-böckerna så sen ska bara fotona komma på plats. Jag ska snart börja på hans album för nu har jag köpt allt jag behöver. Älskar å sitta å pyssla med sånt så jag har köpt ett album med svarta blad så kan jag klippa å klistra in saker som jag vill ha dem. 
 
Nej, nu ska jag fortsätta titta på Biggest loser. På återseende. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0