Kaos.

       Publicerat 2014-05-14 » 22:37:07 | Me and my life
Om de blev en perfekt dag igår? Nae inte direkt va? Natten var inte alls rolig för de första, Melvin vaknade många gånger och kom inte riktigt till ro igen så de var mycket vaken tid. Alarmet var ställt på halv åtta så när jag somnade om vid sex bad jag till gud att jag iallafall skulle få sova fram till de ringde. Lite halvt panik när jag vaknar å ser att klockan står på 08:39!! Va i helvete skriker jag rakt ut, flyger upp ur sängen å givetvis vaknar Melvin då så jag hann bara dra på mig kläder å sen fick jag mata honom innan vi springer ut till bilen. Att försova sig är de värsta sättet att börja en dag på, å att försova sig med en bäbis är om möjligt ännu värre. När jag sitter i bilen så inser jag att jag varken har borstat tänderna eller kammat mig vilket är mindre charmigt faktiskt.. Kissnödig till döds är jag också men de är bara å köra. Regnet öser ner å när jag kommer fram till BVC ser jag snabbt att alla parkeringar är upptagna. Ja men älska livet?! Hittar en parkering långt om länge å sen kommer jag in för att snabbt inse att sköterskan själv är sen å kommer i samma sekund som vi.. Jaja, ingen skada skedd förutom då att jag står som ett lik med morgonandedräkt å håller på att kissa på mig. 
 
Besöket gick väl bra överlag å Melvin fortsätter att chocka oss med sin tillväxt. 5645 gr å 57 cm! Ja de var ju bara ett halvt kilo på två veckor liksom.. Mat får han iallafall å hon sa att jag inte behöver väcka honom för att äta?! Eh nej, de har jag aldrig gjort :p Han säger nog ifrån när han är hungrig faktiskt. Resten kan vi strunta i att prata om känner jag. 
 
Ut i bilen å kör hem med en arg bäbis, springer in på toa å sen gör jag mat till honom å kraschar ner i soffan. Tilda å Brandon kom nästan direkt å sen satt vi i soffan å pratade i flera timmar. Först när Tilda frågar va klockan är å vi inser att den är närmare två så blir vi tysta, haha :p Hur kan tiden gå så himla fort? Roligt i vilket fall :) 
 
Dem körde hem sen å jag var fortfarande helt uppe i varv.. Hela dagen förstörs för mig när jag försover mig så jag gjorde ett försök att lugna ner mig men lyckades inte. Ringde massa samtal å fixade lite annat här hemma å sen kom Marcus hem. Beställde pizza direkt då vi skulle ha en kille från Trygg-Hansa här på rådgivning klockan 18.00 å inte orkade stressa med mat. Käkade med hjärtat i halsgropen å sen kom Emina förbi å skulle hämta en receptbok så jag hann prata lite snabbt med henne :) Bestämde att vi skulle ta en kaffe i lugn å ro i nästa vecka istället.. Ser jag fram emot!! 
 
På med kaffet å sen kom han så vi satte oss vid köksbordet å började gå igenom allting. Där å då inser jag att jag fortfarande inte har kammat mig eller borstat tänderna å vill typ...böla! Jaja, nu är det ju som det är. Vi fick ordnat våra försäkringar iallafall så de känns riktigt bra. Både jag å bäbis är nu försäkrad till tänderna :) 
 
Resten av kvällen spenderades i soffan. Bäbis skrek inte alls mycke igår heller, typ en halvtimme kanske? Han fick ut gaserna själv, om vi säger som så ;) Klockan 10 nattade Marcus honom å han somnade direkt.. Vi satt uppe ett tag å sen deckade vi också, lite efter tolv. Melvin vaknade första gången klockan 5, alltså 7 timmar senare.. Duktig bäbis!! Åt å sen somnade han om till 8. Yeeey! 
 
Idag har Mamma varit här å myst med oss typ hela dagen å nu ikväll har vi varit på middag hos Farmor :) Fick jättegod köttfärslimpa å jag var riktigt hungrig så jag åt typ halva, haha! Jaja, skit i de. Vet inte vad som har hänt men efter de att jag sluta amma så har jag fått världens jävla aptit så jag äter mer än Marcus?! Borde va tvärtom tycker jag, att jag skulle haft en jäkla aptit när jag ammade men..min kropp är uppenbarligen inte som alla andras? :p 
 
Nu ska jag fortsätta glo på TV tänkte jag. Vi hörs :) 
 
 
Melvin drömmer alltid så trevligt...ser de ut som iallafall :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0