Söndag.

       Publicerat 2014-08-31 » 22:30:31 | Me and my life
De blev ingen film i Fredags utan vi började istället titta på den nya säsongen av "The killing" som verkar sjukt lovande. Somnade direkt sen å vaknade vid halv åtta av att fisus tyckte de var morgon. Låg kvar i sängen lite allihopa å sen gick vi upp å käka å gjorde vid oss. Linda har tjatat länge om att hon ville passa Melvin en stund så vi körde sen å lämnade lille fisen där å sen begav vi oss till Helsingborg. 
 
Vi sprang in å ut i typ 84 affärer men undan gick de. Avslutade med storhandling på MAXI å sen körde vi hem å försökte få in allting samtidigt som Marcus förberedde en rabarberpaj, den som han bakade för några helger sen som var så sjukligt god. På med folie å sen körde vi ner till Pappa å pussade sönder fisus. Stannade där nån timme, fikade å sådär å sen körde vi hem å börja förbereda middagen. 
 
Klockan 17 kom Tilda, Hank å Brandon så vi satte igång med gratängen å salladen direkt. Marcus å Hank gick ut å grilla i regnet å sen åt vi så de stod kålrötter ur öronen, haha. Vi ville grilla en sista gång innan grillen ska stoppas in i ide men nu verkar de ju som att de ska bli fint väder till veckan igen?! Aja, gott var det iallafall. Drack lite kaffe å sen gjorde killarna sig redo för en fisketur som dem tjatat ihjäl sig om. Jag å Tilda hade myskläder på oss så vi slängde oss i soffan med bäbisarna, tände ljus å starta tv'n <3 Melvin var dock inte så intresserad av myskväll så vi fick pausa å sen blev de att vi kom in på massa intressanta ämne å glömde tv'n. Efter 1 timme kommer Marcus å Hank upp för trappan å vi fattade ingenting?! Var det allt liksom, haha?! "Ja vi såg ingenting så de var inte kul längre" Tror snarare de var pga regnet å kylan men visst, haha. Vi kröp upp i varsin hörna å sen starta vi Fångarna på fortet som vi ju så passande bara hunnit se 10 minuter på. 
 
När de va slut så snacka vi lite innan dem stack hem å vi slängde oss i sängen å kolla ett avsnitt av "The killing". Imorse fick jag sovmorgon så jag blev väckt klockan 9 å då var frukosten färdig i vanlig ordning. De är inte bra för han har snart gjort de till en vana att jag får nybakade frallor å ägg på morgonen, så vaknar jag en morgon å de inte finns så kommer jag ju bli sjukt deppig :p Nej skämt åt sidan, sjukt mysigt å vakna så. Käkade i lugn å ro sen satte vi igång med veckans städning som vi sen höll på med fram till 16 ungefär. Har gjort lite utöver som att rensa i hallen bland jackor å skor, bytt liggdelen till sittdelen på vagnen, rensat i lilla hallen å fått slängt en massa skit osv osv. De tar ju liiiiite längre tid i övrigt också för den delen, å städa med en liten bäbis. 
 
Jesper har varit här en sväng i eftermiddag också å försökt nyktra till efter festivalen, så att han kunde ta bilen å köra hem, dock lukta han mest alkohol å fis så de var inte så värst trevligt besök! När han körde hem så var de dags för oss att baka LCHF-pizza å den blev riktigt god minsann, precis som sist. Nu ikväll har vi kollat "The killing", Parlamentet å nu kollar vi på Big Brother - såklart ;D Pallar knappt att de är Sverige blandat med Norge men vafan, inte mycke jag kan göra åt de direkt, haha. 
 
Mitt mående har tyvärr inte blivit bättre under helgen, snarare sämre. Känner av spänningar i benen som jag absolut inte vill känna å jag har verkligen noll ork å energi. När jag skulle renbädda så börja jag nästan gråta för jag orkade inte hålla upp täcket å dra in de i lakanet utan att armarna darra. De är så jäääävla frustrerande att ha tappat all ork när man varit igång så mycket under så lång tid. Hoppas verkligen att detta bara är något tillfälligt å att kroppen behöver tillfällig ultravila för jag vill verkligen inte bli sjuk, varken fysiskt eller psykiskt. Jag känner mig liksom inte alls deprimerad eller nere så jag blir bara sjukt förbannad om de helt plötsligt skulle dyka upp ett skov från ingenstans å förstöra mitt liv. Jag vill verkligen inte börja på några mediciner heller så nej, bara håll dig väck räliga diagnosjävel, rent ut sagt. Jag fortsätter vila å gör allt jag bara kan för att snart må bättre igen å kunna fortsätta med träningen å mitt vanliga liv - dock i lugnare tempo för JA kroppen, jag har fattat nu!! 
 
Håll tummarna för mig är ni gulliga!! <3
 
 

Fredag.

       Publicerat 2014-08-29 » 20:55:00 | Me and my life
Har inte alls mått bättre idag, tyvärr :/ Jag är typ pigg i huvudet men kroppen orkar inte, hänger inte alls med liksom. Känns som om varenda muskel å led har tagit semester. Ni vet när de känns så jobbigt att resa sig å gå på toa så man vill böla? Mm, så känns de, hela tiden. Just därför har jag å fisus varit hemma hela dagen å vilat. Bebben tog de på allvar när jag berätta imorse, att vi skulle vila, så han har sovit 2 timmar per gång istället för 1. Jag kunde inte vila första rundan eftersom här va en kille från Canal Digital å koppla in parabolen å boxarna - men nästa gång han vila slängde jag mig på soffan å rörde inte en fena förrän han vakna igen. 
 
När Marcus kom hem så gjorde vi middag nästan direkt å idag blev de tacotallrik med hemmagjorda ostchips. SÅÅ gott å ett perfekt substitut till bröd/skal. Vi gör dem ganska tjocka å när dem har stelnat lite så är dem perfekta att använda som just skal. Guacemole hade vi också till å de kan ju va de godaste nånsin. Vi va duschade å klara redan vid 18 så vi såg sista avsnittet av "Torka aldrig tårar utan handskar" å nu kollar vi på Kristallen. Ganska rolig gala faktiskt. Tänkte se en film sen också, innan vi går å lägger oss. 
 
Ingen träning nej.. Jag väljer att lyssna på kroppen denna gången. Den har gett mig ganska många tecken ett tag nu men jag har valt å blunda å köra på för att jag VILL - dock pallar inte kroppen längre å jag antar att den gör såhär bara för att jag SKA vila lite. Hade inte ens klarat av ett pass som de är nu, med denna förlamande tröttheten. Tänker släppa allting nu tills de känns bättre å sen får jag nog försöka sänka kraven lite på mig själv. I mitt huvud är de liksom maniskt att träna 5 dagar i veckan annars är jag värdelös - å de känns inte speciellt hälsosamt. Huvudsaken är faktiskt att jag ska va pigg å kunna ta hand om Melvin på bästa sätt, inte å pressa mig själv så att jag hamnar i denna trötthet att jag inte orkar någonting, å kanske i de långa loppet kan orsaka ett skov i min sjukdom, om jag inte lyssnar ordentligt. DÄRFÖR väljer jag som sagt att börja om - VILA tills de känns bättre å därefter nöja mig med 3-4 gånger i veckan istället för 5. Jag har och kommer fortsätta att hålla maten så jag lär nog gå ner i vikt ändå. 
 
Hade detta varit förr i tiden så hade jag fortsatt ändå - tills jag hade stupat in i väggen nu till hösten/vintern å blivit sjuk igen, som alltid under denna årstiden - men nu finns de någonting viktigare i mitt liv. Han heter Melvin och jag kommer aldrig i mitt liv sluta kämpa för att denna lilla varelse ska ha de absolut bästa möjliga. 
 
Ska man vara lite stolt så måste jag klappa mig själv på axeln för att jag har fixat de såhär bra, fram tills nu. med alla träningar under hela sommaren. Bra jobbat Johanna. Mm tack så mycket. 
 
 
Idag har jag klätt bebben för att hans pappa skulle bli glad. Märks eller? 

Torsdag.

       Publicerat 2014-08-28 » 21:20:23 | Me and my life
Nu när Melvin är frisk igen så var de tillbaka till gamla vanor imorse.. Kvart i sju var de morgon här så då gick vi upp å åt frukost å sen gjorde jag vid mig. Körde hem till Tilda å Brandon vid 9 å sen va vi kvar där till 3 i eftermiddags :) Bäbisarna busade som vanligt å vi snacka skit, drack kaffe, beställde varsin sallad till lunch å sen var Tilda världssnäll å tog av mina naglar åt mig <3 
 
Jag har varit sjukligt trött hela dagen å de känns som om jag ska bli sjuk :/ Inte alls roande. Fick därför planera om i veckans schema så de fick bli en vilodag idag igen. Trots allt bra för jag kör aldrig två vilodagar på rad å de behövs nog ibland, iallafall om mina knä får bestämma. Hoppas nu på att jag vaknar upp imorgon bitti å mår bra så jag kan köra på å träna Fre, Lör, Sön å därmed få ihop mina 5 pass, men vi får se, hälsan går såklart först å jag vill inte pressa kroppen å bli dålig. 
 
När Marcus kom hem så stack han å handla å sen gjorde vi middag. Jag hade noll krafter så han va snäll å dammsög huset innan jag duscha å sen har vi kollat Lyxfällan. Tänkte se de andra avsnittet av "Torka aldrig tårar utan handskar" nu å sen sova så att jag förhoppningsvis får sova ut iallafall.. Åh jag hoppas verkligen att jag mår bra imorgon.. Vill verkligen inte ligga här som en kokt morot hela helgen å glo. 
 
 
Här har vi en utslagen hjälte ;) Man blir trött av bus å lek minsann.

Onsdag.

       Publicerat 2014-08-27 » 22:18:55 | Me and my life
Natten har väl ändå varit ganska okej.. Han vaknade vid halv fyra å ville ha mat (har inte hänt sen han var pytte) så jag hängde där över spjälsängen å älskade livet. Hade lite svårt å somna om men till slut lyckades jag å vaknar tjugo i nio (?!!!!) Tack Melvin (smileymedtummenupp) 
 
I förmiddags gick vi ner till ICA å handla, gick inom Biblioteket också å skaffade ett kort så jag kan låna böcker. Känns ganska onödigt att köpa alla böcker jag läser när jag då endast läser dem en gång å sen dammar dem i nån låda. Mindre gött att den boken jag vill läsa nu är populärast i Skåne å jag fick plats 22 i kön. Mm, kan ju läsa den till jul eller något?! Jaja, jag har ju all tid i världen ;) 
 
Gick hem, käka lunch å sen blev jag så rastlös att jag ville dö.. Ringde till Mamma så körde vi upp där å drack kaffe. Ja, jag då, fisus var inte sugen! Känner för övrigt att jag håller på att DÖ av tristess. Vi måste verkligen komma på något att sysselsätta oss med om dagarna innan jag har dragit av alla mina hårstrå. 
 
Körde hem å gjorde middag å sen körde jag till Vedby strövområde där vi skulle ha grillkväll med jobbet. Många har blivit omplacerade så de var som "sista kvällen med gänget" å de var mycke trevligt att träffa alla igen. Jag nöjde mig med ett glas loka medan dem andra partajade på grillad korv. Vid åtta höll jag på å frysa ihjäl så jag körde hemåt, in i värmen å hällde i mig en kopp kaffe i soffan. Melvin låg i soffan med sin pyjamas å snutte så jag hoppade på honom å pussade ihjäl mig ungefär. 
 
Nu är de Paradise å sen sängen. Imorgon ska vi hänga med Tilda å Brandon å de ser vi fram emot, som vanligt :D 
 
 

Tisdag.

       Publicerat 2014-08-26 » 22:51:55 | Me and my life
Orkar inte sätta mig vid datorn så får bli ett kort inlägg.. Natten blev som jag befara så jag har sprungit fram å tillbaka å inte fått in så många sovtimmar på kontot. Han hade nästan 40 grader å darra i hela kroppen, kunde knappt hålla honom så varm han var :/ Åh min lille älskling.. 

Vi har bara varit hemma idag, nåt annat vore ju bara sjukt elakt. Tilda å Brandon va här i förmiddags å sen har vi bara legat å myst på filten. Han har haft feber hela dagen å hade även nu när han la sig å har därför inte varit sig själv. Hängig å jätteledsen :( 

Ville verkligen inte träna idag å försökte komma på typ 26 ursäkter men nej, bytade om å sen körde jag ändå! De hjälper liksom inte att försöka tycka synd om mig själv å skita i de för den sakens skull - för de är mer synd om mig om jag INTE tränar. Imorgon är de iallafall veckans ena vilodag å de ska bli sjukligt skönt då jag har kört sjuka pass sen i lördags. 

Gjorde middag å sen körde Marcus iväg å hämtade lekstugan å gungställningen som vi fick av Mamma å Nisse å direkt han kom hem så duscha jag, vi betala räkningar å sen har vi kollat idol å nu Paradise. Jag är SÅÅÅ trött så jag ska knoppa in dirr detta är slut! Hoppas natten blir bättre för jag behöver verkligen sova mer än fyra timmar, å de behöver fisus med så han kan måååå bra igen :) 


Öm i låren är han också :( 

Måndag.

       Publicerat 2014-08-25 » 22:05:12 | Me and my life
Imorse var vi på BVC då de var dags för Melvins andra vaccination å de gick inte bättre denna gången :/ Han skrek så han tappade luften å blev helt röd, stackars fisus. Vägde å mätte också såklart - 4 cm å 1 kilo, varför ska man avvika från de normala liksom? Haha herregud som han växer!! 
 
Åkte hem å sen somnade han nästan direkt så jag käka lite lunch å sådär. Julia kom hit sen när hon hade slutat jobba å passade Melvin i en halvtimme så jag kunde träna. Guld värt verkligen, så jag får ihop min träning denna veckan!! Jag var ju hemma då jag stod på crosstrainern så jag sa till henne att hon fick komma in å avbryta mig om han var för ledsen men de hade gått så bra så å hon tyckte de var roligt att få passa honom lite :) Träningen idag gick bättre än förväntat med tanke på träningen igår måste jag säga, å jag var riiiiiktigt nära på att slå rekordet men den sista minuten fick jag sån riktig spykänsla så jag fick sakta ner för att överhuvudtaget kunna köra färdigt! ÅH så jävla STÖRIGT!!! 
 
Jaja, Julia stanna ett tag å sen kom Mormor å Morfar in på en snabbvisit. När Marcus kom hem så duscha vi å sen körde han ner å handla lite. Klockan 18 var vi hos Camilla på middag å sen stanna vi där till lite över 8. Melvin har varit JÄTTEgnällig ikväll så förstod att något va fel. När vi kom hem å tog tempen så hade han nästan 39 grader, 38,8 :/ Kändes som om man skulle kunna steka ett ägg på hans hue :( Stackars fis!!! Jävla vaccin - tur de inte är ofta! Nu får vi helt enkelt se hur natten blir men jag är inställd på att springa som en jojo fram å tillbaka så blir allt annat en bonus. Hoppas han mår bättre imorgon å sover av sig febern inatt, som han gjorde sist. 
 
 

Helgen..

       Publicerat 2014-08-24 » 22:15:46 | Me and my life
I fredags tog vi de lugnt på dagen å sen kom Anna, Josse å Nellan på lite kaffe efter lunch. Mycke trevligt var detta! När Marcus kom hem så gjorde vi vid oss för att sen åka hem till farmor på kalas där vi sen spenderade kvällen. Vid detta laget har familjen å släkten förstått att vi går på LCHF så vi har sådan lyx att de serveras efterrätt till oss också - bara en sån sak! Maten var buffé så de var perfekt, och gott :) Vi körde hem sen när Melvin började bli trött så vi kunde lägga honom i sin egen säng, känns bäst så nu när han är så liten å vi försöker vara noga med rutiner. Jag å Marcus parkerade oss sen i sängen å kollade på de första avsnittet av "Torka inte tårar utan handskar". Jag har sett serien innan men inte Marcus så jag tyckte de var en bra idé att kolla på den då den är världsbra. 
 
Igår var de Marcus sovmorgon så jag gick upp med Melvin vid 7-tiden. När han hade vaknat så ställde jag mig på crosstrainern å sen städa vi hela huset. När vi va färdiga så tänkte jag sätta mig vid köksbordet å fortsätta med albumet så de gjorde jag. Hann väl sitta ungefär 2 minuter innan någonting sticker mig i halsen å de gör SJUKLIGT ont.. Mest blev jag nog rädd för sen skrek jag som om jag vore jagad av en mördare å sen börja jag böla som ett barn.. Helvetes getingjävel! Jag hade fan glömt hur ont de gjorde att bli stucken, sist va liksom när jag va liten. Hur man sen lyckas med att bli stucken i sitt kök helt stillasittande är ju en gåta, efter att ha viftat för livet halva sommaren.. Jaja.. Till slut så kunde jag fortsätta iallafall å hann en bra bit innan vi började på maten. Käkade den goda kålrotsgratängen, en bit kött å sallad vilket var MUMS! På kvällen sen så kollade vi på "A little bit of heaven" innan vi decka i en renbäddad säng <3 
 
Idag var de min tur att sova ut, halv 10 blev jag väckt å då var frukosten färdig. Marcus hade gjort en favorit i repris å bakat LCHF-frallor, kokt ägg å tagit fram massa goda pålägg. Käkade å sen gjorde jag vid mig å körde till Klippan på lite tassvård å skitsnack hos Anette. Körde inom storköpet å sen drack jag en kopp kaffe med Marcus å hans kompis när jag kom hem. Fixade lite lunch å sen satte jag mig med albumet igen i en timme. Tilda skickade ett SMS å fråga om jag ville träna "den jobbiga skivan" med henne å eftersom jag tänkt köra den ensam ändå så var de bara roligt med sällskap. Hela familjen kom hit så tränade jag å Tilda medan Hank, Marcus å bäbisarna satt i soffan å hejade på. De va sjukt mycke jobbigare denna gången så jag tror vi kör på förmiddagarna i fortsättningen istället när man har mer energi. Svetten rann som ett vattenfall i mitt hue å sminket var ÖVERALLT - men vem fan är snygg när man tränar egentligen? Isåfall tränar man ju inte tillräckligt hårt. Ja, därmed var sen veckans 5 träningar färdiga å de känns alltid så jäkla gött!! 
 
När dem stack så gjorde vi middag å sen städade jag köket innan vi badade Melvin.. Ja, sen satte jag mig å blev färdig med hans album. SÅ skönt!!! Har hållt på över en månad nu.. Nästa gång blir till Marcus julledighet tänkte jag, å då lär de gå lite fortare. Nu har jag ju gjort en massa kring förlossningen å allt som händer för första gången vilket tar upp ganska många sidor - men fint blir de! :) Gjorde ordning köksbordet å städa undan så nu är allt på plats igen. Ska bli ganska skönt å sitta å äta där igen faktiskt.. Tog varsin dusch, har läst mina bloggar å nu har vi nattat bebben. Nu ska vi kolla på Parlamentet på Apple Tv'n å sen blir de sängen. Längtar redan!!! Helt slut som artist faktiskt. 
 
 
 

Torsdag.

       Publicerat 2014-08-21 » 22:10:32 | Me and my life
Fick sova hela natten inatt å sen vaknade han inte förrän halv åtta.. 8 timmar i streck, ja tack! Bestämde mig för att ha en riktig hemmadag då de har varit nåt varje dag denna veckan så vi tog de bara lugnt på förmiddagen. Tilda å Brandon kom på en liten spontanvisit så vi tog en kopp kaffe å bebbarna hade pyjamashäng till babblarna.. 
 
När Marcus kom hem så var jag ombytt å färdig så när Tilda kom vid 17 så startade vi skivan å tränade 45 minuter. Sjukt jobbigt var de idag men de är väl för att jag har stått på crosstrainern 2 dagar i rad.. De blev gjort iallafall å de är ju huvudsaken, sen att jag knappt kan röra benen nu kvittar kanske? Under tiden vi tränade så körde Marcus å Melvin iväg på kalas så när vi va färdiga va jag ensam hemma. Ganska sjuk känsla faktiskt. Gjorde mat iallafall å lyckades få igång brandlarmet så de tjöt, rök å maten blev halvt ihjälbränd, haha. Hon som ringde från larmcentralen fråga om de brann men jag förklara att jag försökte göra mat å att de inte gick sådär jättebra. Jaja, skit i de. Käka min halvsvarta mat, tog en dusch, städa köket, slängde igång tvätt å SEEEEN satte jag mig i soffan med en kopp kaffe i min pyjamas å andades ut. Ganska skönt faktiskt. 
 
Halv 9 kom dem hem igen å Melvin va helt slut så han somna nästan dirr i soffan.. Har fixat lite med hans kläder å så, läst mina bloggar.. Inget direkt på TV ikväll heller så man borde kanske passa på å lägga sig? Konstigt nog har jag varit sjukt trött hela dagen så de verkar ju kvitta hur mycke eller lite jag sover.. 
 
 

Onsdag.

       Publicerat 2014-08-20 » 22:47:45 | Me and my life
Kort å sakligt idag tänkte jag. Hinner inget annat. 

Iallafall. Varit hos frisören. Sålt kläder åt mamma. Myst med fisus som varit en glad fis idag. Tränat å slått PB, SÅ gött. Lagat middag. Badat bäbis. Tvättat. Rymt upp. Tittat på TV. Typ så? 

Sov hela natten inatt - riktigt skönt! Nu - sista delen av Paradise å sen sängen. Adjö. 


Tisdag.

       Publicerat 2014-08-19 » 21:54:22 | Me and my life
I Söndags tittade vi äntligen på "Non stop" som vi haft på datorn hur länge som helst. Den var riktigt bra å framförallt spännande. Hade lite svårt å somna sen å sjääälvklart valde Melvin att vakna 6 istället för 7 igår. Gjorde allt som stod i min makt för att han skulle somna om å halv åtta lyckades jag :p Drog täcket över huvudet med kläder å allting på å vaknar 1½ timme senare, gud så skönt! 
 
Vägning var de igår också å den visade 1,8 kilo på dessa två veckorna. De känns precis lagom att ungefär ligga på ett kilo i veckan så att kroppen å skinnet hänger med någorlunda. De sjuka är ändå att vi går ner i vikt fastän vi äter så sjukt jävla god mat hela tiden. Visst, nu tränar jag också men ändå.. Glad att de funkar såklart men samtidigt är det konstigt då våra baser i nästan alla middagar är grädde å creme fraiche. 
 
På eftermiddagen kom Mamma hit då hon skulle passa fisus medan jag gick på massage 1 timme.. Jag önskar egentligen att jag gick på en "skön" massage men detta var mycke mer behövligt i längden, även om jag knappt kan röra mig.. Detta var iallafall mer "skönont" kan man säga å hon försökte verkligen att trycka ut alla spänningar å knutor jag hade - dock hann hon inte allt å hon kunde knappt röra mig på slutet så jag fick boka en ny tid. Mina skulderblad var helt röda å svullna å jag har SJUK smärta - MEN då har de ju gjort nytta iallafall. 
 
Körde hem sen, hur nu de gick till för jag var som i en dvala, å sen gjorde vi middag. Gjorde mina världsgoda biffar å till de hade vi blomkålsmos å sås. Riiiiiiiktigt gott! Kvällen sen spenderades i soffan då de var massa nya bra program som startade, dock var de inget skönt soffhäng för jag kunde knappt luta mig tillbaka utan att skrika. Natten har ju sen varit sjuk. Alltså...för de första kunde jag inte ligga på nåt håll i världen för att de skulle va bekvämt å sen har bebben vaknat 4 (FYRA!!!) gånger inatt. De har inte hänt på över 3 månader..... Jo tack som frågar, jag är trött ja!
 
Tilda å Brandon har sen varit här i förmiddag å hängt lite å sen i eftermiddag har jag, mamma å Ebba varit å hälsat på Melvins lilla kusin.. Direkt när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning å sen tränade jag på crosstrainern. Halvt död flög jag av å gjorde middag, åt, duschade å sen har vi suttit bänkade framför TVn sen klockan 20.00. Snart börjar Paradise hotel (<3) å därefter ska jag sova. Som fan. Hoppas jag. 
 
 
 Vår mysis!! 

Söndag!

       Publicerat 2014-08-17 » 17:09:17 | Me and my life
Såg 10 000 timmar igår, nån ny svensk film som var usel.. Jaja, man kan ju inte alltid pricka rätt. Blev väckt imorse igen vid 9 å denna morgonen hade Marcus bakat en annan sorts bullar som var om möjligt godare än dem igår.. Riktigt saftiga å goda! Snacka om lyx å vakna på de sättet, till ett uppdukat frukostbord med ägg, kaffe å massa annat gott! Han skämmer verkligen bort mig <3 
 
Tog de sen lugnt tills halv tolv när Tilda, Hank å Brandon kom hit för jag å Tilda skulle träna. Hon hade hittat ett SJUKT pass med han som tränar Biggest loser i USA! Skivan var 1 timme lång å de var EN vila på hela den tiden, på EN minut. Jag trodde jag skulle dö, seriöst! Min tröja var helt plaskvåt när vi var färdiga. Jaja, de var dem 5 passen för denna veckan. High five ännu en gång! 
 
Fixade lite sen när dem stack å sen starta vi en film, Tillbaka till Bromma som också var nån svensk ny film, stängde dock av efter 20 minuter för de verkade vara de sämsta skitet ever. Jag som aldrig ens gjort de innan, för när jag väl har börjat kolla en film så måste jag se slut, samma med böcker - MEN är dem såhär dåliga så finns ju inget annat alternativ :p Satte igång That awkward moment istället å den var ju mycke bättre. De har varit sånt väder idag då man bara vill ligga på soffan å mysa. Riktigt skönt. 
 
Har precis tagit en lång varm dusch med peeling å grejer å sen smorde jag in mig i body butter å tog på myskläderna! Klockan är 5 å allting är typ färdigt vilket känns helt lovely. Vi ska göra lite middag sen bara, å bada bäbis :) Hans första natt i eget rum gick förresten bra. Ingen skillnad från när han sov inne hos oss så de är nog bara jag som är löjlig ;) 
 
Veckan som kommer nu ser sjukt bra ut faktiskt. Den innehåller massage, frisörbesök å en MASSA bra säsongsstarter av program. Åh man kommer ju knappt hinna träna? ;) Nej skämt åt sidan, 5 pass ska avklaras å även 2 kalas. Busy week känns de som - men när de bara är roliga saker så gör de ju inte så mycke. Idol börjar imorgon iallafall, å såklart vårt ÄLSKADE Paradise hotel. SOM vi har längtat :D Snart börjar Big Brother å sen även Ensam mamma söker. Som bäddat för en perfekt höst. Ska faktiskt bli riktigt skönt efter denna varma jäkla sommaren när man har svettats så fort man har andats ungefär. Krypa upp i soffan varje kväll med en kopp kaffe å massa bra program! :) 
 
Melvin blir även 5 månader denna veckan som kommer vilket känns helt sjukt. Herregud så mycke som har hänt å HERREGUD vad vi älskar denna lilla varelse. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag inser att vi kommer få se honom växa upp å ha honom i våra liv för alltid! Han, som jag å Marcus har gjort, av vår kärlek - de är lycka i sin allra renaste form <3 
 
 

Lördag!

       Publicerat 2014-08-16 » 20:35:35 | Me and my life
Tack för kommentaren Kikki.. Vi har redan en sån å han gillar inte den alls :/ De var dock ett bra tips annars, kunde ju lika gärna varit så att vi inte visste :) 
 
Blev väckt 9 imorse av Marcus som säger att frukosten är serverad. Kommer ut i vardagsrummet å ser att han har bakat ostfrallor, kokat ägg å kaffe å tagit fram massa goda pålägg. Han är så söt min man, å duktig!! Dem va riktigt goda också. Bäbis somnade lagom till vi hade ätit upp så vi låg kvar i soffan ett tag innan vi gjorde vid oss. 
 
Körde iväg till MAXI i Hässleholm å veckohandla å när vi sen kom hem runt 1 så satte vi igång med storstädning. Gjorde en liten paus då Marcus hade bakat en rabarberpaj, också LCHF givetvis, som var de sjukaste i fikaväg som jag smakat sen LCHF's början, förr å nu!! Fortsatte sen å städa å vid 5 var vi färdiga.. Sjukt va skitigt här va! Renbäddade våra sängar å sen tänkte jag bara att nej, varför ska vi dra på de bara för att?! Nej, så vi flyttade in Melvins säng på hans rum så nu ska han nanna där inatt för första gången. Vi kommer ju givetvis ha babyvakten även om de troligtvis inte behövs. Åh, de kommer ändå kännas sjukt tomt å tänk stackars bäbis som ligger där helt själv (jag vet, löjligt, men mammahjärtat tar över) Iallafall, satte upp tavlorna å röjde undan lite saker som bara legat på helt fel ställe. Skönt å få ordning å rent igen!! 
 
Nu ikväll har vi käkat middag, druckit kaffe å städat upp i köket.. Ska snart ta en dusch å sen blir de soffan all night long! Nice. 
 
 

Fyfan..

       Publicerat 2014-08-15 » 22:21:54 | Me and my life
Igår, tja, va hände då? På förmiddagen va vi nere på ICA å handla å sen gick vi hem å jag försökte få bäbis å vila sin middagsvila vilket inte gick så bra.. Han drog frenetiskt in allt han kunde i munnen å skrek samtidigt så på bäbisspråk antog jag att de betydde typ: "Hjälp mig, jag har skitont i munnen". Dessvärre kan jag göra typ nada åt de men vi mös å gick å kolla i spegeln lite å till slut, två timmar senare så somnade han.. Under tiden han sov så var Camilla här på besök så vi drack en kopp kaffe. Bytade om direkt å när Marcus kom hem ifrån jobbet så gick jag å Anna ut på en PW där vi kammade hem 9,7 km. Gött! 
 
Gjorde middag å sen badade vi Melvin.. Förresten, när jag kommer hem från promenaden så säger Marcus att Melvin har vänt sig från mage till rygg för första gången!? MEN.. Jag är hemma heeela dagarna å sen lämnar jag huset i typ 1½ timme å DÅ vänder han sig. Jaja, duktig fisus i vilket fall :) Blev ett avsnitt å sen somnade vi som stenar. Sjukt skönt att vi faktiskt tagit oss i kragen å lägger oss 23 numera istället för 00. Den extra timmen gör sjukligt mycke.. 
 
Vaknar imorse fem över sju av att Marcus mobil ringer så jag förstår ju ganska snabbt att han har försovit sig big time då han skulle varit utanför Helsingborg vid den tiden istället för i sängen :p Melvin sov då fortfarande men de blev inte så långvarigt eftersom han nu börjat störas lite av oss å vaknar så fort vi hostar eller larmet ringer. Han har inte gjort de innan så jag vet inte om vi snart ska flytta in honom till sitt eget rum? De är ju trots allt typ 1 meter mellan så de kommer inte bli så stor skillnad - mer än att han kanske kan sova lite mer ostört! De jag tyckte va konstigt imorse var att jag hörde att han va vaken men han skrek inte, för jo, varje gång han vaknar så skriker han å jag tror själv de beror på att han sover på mage å blir förbannad för att han inte ser någonting. De enda han ser är ett lakan liksom, å hur kul kan de vara? Imorse så var de iallafall helt tyst så jag sätter mig upp å ser att han ligger på rygg å försöker få tag i dem där fåren som hänger i mobilen ovanför honom.. Jahaja! Min teori verkar ju stämma då eftersom han vänt sig precis efter att Marcus gått upp å då kan "morna" sig genom att titta runt lite å så. Jag har sen försökt få honom att vända sig hela dagen genom att lägga honom på mage på filten men ICKE att han ska visa mig, haha! 
 
Idag har Josse å Nellan varit här på en snabbvisit å sen har den andra Josse varit här hela eftermiddagen så vi har klunkat kaffe å pratat ikapp oss lite vilket var trevligt! Melvin har haft feber idag också så jag tror faktiskt de är tänder på gång. Idag har de dessutom varit ännu värre just med pelandet i munnen.. Stackars bäbis!! Tandvärk är ju den absolut värsta smärtan ever. Måste ju göra skitont när tänderna ska upp å igenom för första gången :/ 
 
När Marcus kom hem så skulle jag träna men jag va så sjukt jävla omotiverad å ville bara lägga mig i soffan å dra en filt över huet. Övertalade mig själv att skita i att träna idag, mest för att jag har så jävla ont i mina knän - MEN sen övertalade jag mig själv igen att JO, jag ska fan visst träna! Jävla slöröv. Med lite hjälp ifrån Anna så hoppade jag på crosstrainern å körde ett pass. Känslan efteråt är SÅ skön å de känns alltid ännu bättre när man är så otaggad från början.. Mm, så de var veckans 4:e pass å därmed är de vilodag imorgon å sen den sista träningen på Söndag. Skönt!! 
 
Efter de så gjorde vi middag å idag blev de varsin bit perfekt stekt oxkött, sallad, bea å sen gjorde vi en kålrotsgratäng för första gången som var HELT sjuk. Godaste jag ätit på länge måste jag säga så den kommer vi absolut göra igen. En dusch, nattning av en febervarm bäbis å nu har jag läst mina bloggar. Är typ död i hela kroppen så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan å kolla ett avsnitt!! Lovely <3
 
 

Onsdag.

       Publicerat 2014-08-13 » 22:58:25 | Me and my life
Tror ni jag kunde somna igår eller? Icke. Klockan 07 var de morgon här å ett litet bäbishue stack upp över sängkanten. Låg kvar i sängen å mös lite innan vi gick upp, vilket nog bara uppskattades av mig för Melvin låg bara å sprattla. Dagen har sen varit lugn här hemma å när Melvin har sovit så har jag suttit i telefon å försökt få ordning på vårt TV-utbud bland annat. Jag borde nog bli förhandlare eller något, för fasen vad jag lyckades bra! Vi är inte alls nöjda med Viasat så med lite meck å tjat så är vi snart av med dem. De vi tecknade nu blev typ 400:- billigare i månaden plus att vi fick en inspelningsbar box å HD-kanalerna inkluderade istället. Bra bra. 
 
Direkt när Marcus kom hem ifrån jobbet så hoppade vi i bilen å körde till Väla/IKEA. Tänkte köpa de där bordet jag länge velat ha men när jag väl var där så ångrade jag mig. Tror bara de kommer se klumpigt å fult ut faktiskt. Får leta vidare efter något som passar bättre å framförallt är billigare. Köpte bara en ram på IKEA å sen gick vi in på Väla där de endast blev en T-shirt till Melvin å en mascara för min del. Var inte alls på shoppinghumör idag. Käkade på Väla också innan vi körde hem. Tre spett's vitlökssås å fetaost är to die for! 
 
Vi har nattat bäbisen, tagit varsin dusch å gått igenom de vi behöver för vår planerade renovering av husvagnen.. Jag trodde de skulle gå på mycke mer men vi tar de billigaste vi kan hitta av allting så de blir faktiskt inte alls farligt! Kommer bli SÅ snyggt. Måste bara komma ihåg å ta FÖRE-bilder.. Mm. 
 
Nu, sängen! 
 
 

Altanen.

       Publicerat 2014-08-13 » 15:33:13 | Hemma hos oss
Här kommer lite försenade bilder på altanen :) 
Blev riktigt jäkla bra! 
Marcus är så duktig :) 

Jahaja!

       Publicerat 2014-08-12 » 22:19:59 | Me and my life
06:30 var de tydligen morgon här i huset. Stapplade upp å gjorde kaffe dirr men inte fan vakna jag för de! Melvin var vaken typ 45 minuter å sen decka han igen? Kul. Då hade jag redan klätt på mig, ätit and so on å då går man fan inte å lägger sig igen.. Tanken jag hade var också att jag skulle få lättare att somna ikväll, för även om jag va stendö igår så tog de över 40 minuter innan jag kunde somna. Riktigt trött på mina insomningsproblem faktiskt. 
 
Iallafall, när Melvin sen vaknade igen så gick vi å mötte upp Tilda å Brandon så tog vi en liten promenad. Gick inom ICA å sen gick vi hit å drack kaffe. Dem stannade inte så länge idag eftersom värsta ovädret skulle dra in å dem inte ville gå hem i de, å dessutom var både jag å Tilda som två döa sillar idag :p Fixade lite smått som vanligt sen när bäbis sov å annars har vi mest legat på golvet å pratat med masken å långhalsen Sophie. Jo då såatteeee, så kul har vi! 
 
När Marcus kom hem så var jag ombytt å färdig så jag hoppade på crosstrainern direkt. Mina ben vek sig å svetten sprutade åt alla håll men jag kom i mål även idag. Skööönt! Gjorde middag direkt efter å sen körde Marcus iväg å hämtade hem vår nya familjemedlem. Har inte döpt honom ännu men de får vi klart göra! En husvagn har vi minsann investerat i :D Vi trivdes så bra nu när vi varit ute i 2 veckor i sommar å sen tyckte vi att de skulle vara perfekt när Melvin är liten å bila runt i Sverige. Vet inte vem som ser mest fram emot Ölands djurpark, Astrid Lindgrens värld osv. Nog jag? ;) Iallafall, vi hittade denna vagnen till ett grymt bra pris så tanken är att vi ska rusta upp den lite i vinter å sen rulla ut den till våren, redo för nya äventyr :) Ni ska såklart få hänga med på våra små renoveringsplaner! 
 
Har inte hunnit så mycke mer än en dusch ikväll. Marcus är fortfarande ute å grejar med att få in vagnen i carporten. Lät som att han sågade itu hela garaget innan å jag vågar fan inte kolla efter så han får roa sig själv :p Han är så duktig min man så jag litar på honom! Har jag sagt att jag älskar honom förresten? Nej, de va nog längesen..De gör jag iallafall, sjukt mycket! <3 
 
Iallafall, jag är halvt i koma så jag ska snart gå å lägga mig. Vore väl fan om jag inte somnar på typ 5 minuter idag när ögonen hänger nere vid knäna! Time will tell.... 
 
 
Titta så söt han är ;) 

Måndag!

       Publicerat 2014-08-11 » 22:33:02 | Me and my life
Har haft en riktigt bra dag :) Bäbis sov till 08 med endast ett nappskrik vid 06! Riktigt skönt då jag inte kunde somna förrän närmare halv 1. Varför kan man inte somna när man är trött egentligen? Sjukt enerverande. 

Iallafall, gick upp å åt frukost, lekte med Melvin lite å sen ville han vila så jag fixa mig, starta en maskin tvätt, renbädda å sen satte jag mig vid köksbordet å fortsatte på hans album tills han vakna. Matade honom å sen gick vi ner på ICA en sväng å handlade lite. Värmde lite lunch när vi kom hem igen å sen lekte vi på mattan till han ville sova ännu mer. Hann göra en sida i albumet å sen fick jag gå in å beställa fler stickers. Hittade en sida med jättefina plus att dem hade 10% rabatt på allt! :) 

När Marcus kom hem så gjorde vi middag, zucchinipasta å min pastasås! Riktigt jävla gott!! Bytade om å sen gick jag å Josse 7,2:an, fast baklänges denna gången :p Två nya rekord idag! Nice! Duschen dirr å nu kollar vi ett avsnitt innan sängen. Bra dag alltså!! 
Nya grytor!

       Publicerat 2014-08-11 » 18:51:23 | Me and my life
För nån månad sen såg jag ett erbjudande på Let´s deal som jag bara inte kunde motstå. I vårt grytskåp så var de katastrof innan. De var olika grytor, söndriga lock och brända bottnar - ungefär. Jag hittade då ett paket för 900:- å då fick man ordentliga grytor å stekpannor med lock, egentligen kosta de över 2000:- Att dem sen var rosa gjorde ju inte sådär jättemycke faktiskt ;) Nu har vi fått hem dem å jag vill bara laga mat typ 24/7! 
 
 
Heeeelt underbara är dem :D 

Lilla hallen..

       Publicerat 2014-08-11 » 14:40:00 | Hemma hos oss
Har nog glömt visa er den lilla hallen som Marcus renoverade innan sommaren..
Att så lite kan göra så mycket! 
 
 
 
 
Bort med de fula valvet (vem vill ens ha ett sånt från början?),
nytt golv, nya lister å taaaadaaa!! 

Söndag!

       Publicerat 2014-08-10 » 23:12:33 | Me and my life
Födelsedagen i Fredags fortsatte lugnt! Vi åt en god middag å sen slappa vi bara på kvällen. Fick sovmorgon igår å sen när jag vaknade gick Marcus ut i garaget å fixa några timmar. Han kom in igen vid 15 när jag skulle träna å sen körde jag på en halvtimme. Sjukaste passet på länge vill jag ju säga. 

Direkt när jag va färdig så fick jag hoppa in i duschen eftersom Tilda å Hank skulle komma å grilla 45 min senare :p Ganska stressigt faktiskt men jag hann precis.. Vi grillade å sen stanna dem till 1 inatt, fastän Tilda skrev tidigare på dagen att de nog inte skulle bli så sent ;) Vi har lite svårt att slita oss när vi ses, vilket numera har blivit MINST en gång i veckan :) De va jättetrevligt iallafall å vi deckade som barn efter att dem gick! 

Direkt när jag vakna imorse så kände jag att jag inte mådde bra å de har bara blivit värre under dagen. Typiskt att de skulle va just idag eftersom vi skulle ha kalas. Jaja, de va bara å gå upp å se glad ut, trycka in frukost i huet å sätta sig i bilen. Iväg å handla å sen till Ljungbyhed för å hämta tårtan, hem igen å sen hade vi 1 timme å en kvart på oss att hinna fixa allt. Dammsuga, byta om, fixa mig, koka kaffe, duka, byta om på bäbis, fixa borden, städa upp å hinna äta nåt. Jo då, vi fixa de med typ två minuters marginal. 

Halv 3 kom alla gäster å vi tryckte in alla 16 lite här å var i värmen, haha! 6 lyckliga själar kunde ju sitta ute men vi andra svettades ihjäl. Dem som åt tårtan sa att den va jättegod så de va ju roligt, just när man provar nåt nytt. Vi LCHF:are åt turkisk yoghurt med färska bär å granola :) Fick jättemycke fint idag, blommor, presentkort, pengar, en matberedare, lotter å sen fick vi markisen som vi beställde av Pappa förra veckan till altanen <3 Man kan nämligen inte sitta där ute efter klockan 14 för då står solen rakt in från sidan, å de är INTE nice att sitta å äta med solen rätt i ansiktet. Därför va pappa här å mätte förra veckan så vi beställde en markis som rullas ner som typ en rullgardin där istället, en grå som passar huset. Han skulle kolla upp priset till oss men nu fick vi den istället så de va ju väldigt bra :) 

När alla gick så rymde vi upp allting å sen startade vi med maten vilket blev lövbiffsgryta med kålrotspommes.. Riktigt gott va de. Städa hela köket grundligt sen eftersom de hände en liten olycka med oljan :p Tvätta lite å sen drack vi kaffe å jag läste mina bloggar.. 

Klockan slog 21 å bäbis verkade trött som vanligt men han skulle icke sova.. Över en timme höll vi på innan han till slut somnade kvart över 10. Ska bli intressant å se om han sover längre imorgon eller han vaknar lika tidigt som annars nu för tiden.. 

Har tagit varsin dusch å nu sitter vi å kollar ett avsnitt. Ska decka så fort detta är slut å sen hoppas jag få sova lite så jag kan få ut detta ur kroppen. Har huevärk å ont i varenda led i kroppen. Känns typ som att jag ska få influensa :( Skulle tränat idag egentligen men så dum är jag inte, vill inte göra de värre direkt. De blev iallafall 4 träningar denna veckan å dem va inte nådiga så jag är nöjd ändå :) Inget fusk alls heller sen jag startade igen så de känns bra å va på rätt köl igen. 

Nu är avsnittet slut iaf så nu ska jag sova som en sten. Adjö! 


Fick förresten världens finaste mugg av Marcus å Melvin i Fredags :) 

8 augusti.

       Publicerat 2014-08-08 » 17:28:55 | Me and my life
Igår hade vi en liten fixardag här hemma. Marcus var ute i garaget samt två vändor till tippen å jag satt i timmar med albumet. Var helt slut i huet så när Jesper kom in på en spontanvisit va de ganska skönt å vila huvudet lite.. Vid halv sex-tiden körde vi hem till Farmor där vi va bjudna på middag. Hon är så söt så även om hon hatar LCHF så har hon satt sig in i de för vår skull (eftersom vi äter där typ en gång i veckan) så igår hade hon gjort kyckling med blomkålsgratäng, sallad å bea :) Hon sa flera gånger att hon minsann inte hade någon redning i gratängen, de va baaaaara creme fraiche å grädde, haha. Allting var jättegott iallafall! Jag va redan ombytt så när klockan slog 19 så mötte jag upp Josse utanför å sen gick vi samma runda som jag å Anna tog i Onsdags. Var sjukt svettig när jag kom hem 1 timme å 27 minuter senare. Nog inte störigt heller när mätaren stannar på 9.89 km ;) 
 
Tog en dusch å sen läste jag mina bloggar innan vi kolla ett avsnitt. Var helt död så vi gick å la oss sen å jag somnade nästan direkt. Har vaknat ganska många gånger inatt, eller ja, 3 gånger rättare sagt. Marcus har dock gått upp inatt men jag vaknar ju för de klart. Blev väckt klockan 8 med frukost å paket på sängen av mina prinsar :) Ja, för de är ju tydligen min födelsedag idag.. Tycker dock inte att det är något att fira längre så vi har inte gjort någon stor grej av de. 
 
Efter frukosten så gjorde vi vid oss medan Melvin sov en sväng å sen körde vi till Klippan å handlade lite. Anledningen var att vi skulle inom Bjärhus gårdsbutik då de var min enda önskan, att iallafall få äta GOD mat idag. Köpte ryggbiff med kappa igen som vi tog sist, just för att de var så sjukligt gott. Provade även de marinerade lammet som vi ska grilla imorgon. De är SÅÅ värt pengarna att unna sig de någongång, för de är verkligen skillnad på kött å kött!! 
 
Körde hem sen å packade in allting å fixa lite innan vi beställde varsin sallad som vi åt ute på altanen. Började spöregna sen så vi hoppade in i soffan så nu har vi precis sett två avsnitt till. Thilda kom inom i eftermiddags också med en bukett blommor, så söt :) 
 
Nu håller jag dock på att sprängas av hunger så jag tror jag ska gå å förbereda den här middagen nu. Hoppas att de blir så gott som jag tror!! :) 
 
 

Onsdag.

       Publicerat 2014-08-06 » 23:08:01 | Me and my life
Jo då, vi såg filmen "Tommy" till slut men de kunde vi ju sketet i. Urkass!! Jaja, nu vet vi de, å ni också för den delen.. La oss direkt sen men vi kunde inte somna nån av oss, vilket är vääääldigt ovanligt, iallafall för den manliga parten i huset.. Vanligtvis somnar Marcus tre sekunder efter att huet har träffat kudden men icke igår alltså.. Låg vakna till närmare 1 å sen var man ju måttligt död imorse. Melvin tyckte de var morgon vid 6 men de tyckte icke jag. Försökte natta om honom vilket inte har funkat på länge men till min lycka gick de imorse. 
 
När vi väl gick upp så fixade vi oss rekordsnabbt å sen satte vi oss i bilen för mannen i huset ville till EKO-hallen utanför Kristianstad. Jo, de är ju också ett ställe å vilja till.. De var mest han som shoppade men jag hittade iaf en stackars krukväxt att sätta i badrummet. Allid något. Därefter körde vi till Nisses i Hässleholm då mina öron fick höra att dem sålde ut Emmaljungas Scooter för 1995:- vilket är 1200:- mindre än ord. pris. Ibland ska man helt enkelt ha tur för när vi kommer dit har dem EN kvar å de är en EXAKT sådan jag tittat efter. En blå liten kärlek med svängbara hjul <3<3<3<3<3<3, typ så!! Visst, vi har en sittdel till vår vagn då de var ett duopaket men den känns så himla stor å otymplig så jag har sagt länge att jag vill ha en enklare sittvagn som inte tar upp halva bilen, and now I have it :D Jag är kär i den, om de inte har framgått av min text hittills. 
 
Körde dirr hem sen då min mage höll på att dö av hunger så de fick bli lite lunch.. Därefter satte jag mig ÄNTLIGEN å påbörjade Melvins fotoalbum som jag skullat göra typ sen han var 1 månad gammal. Har nu ockuperat köksbordet å kommer ha de liggandes där tills jag är färdig för denna gången. Jag köpte ju ett helsvart album å en massa massa massa scrapbooking-saker så jag håller på att pyssla ihop de till något riktigt fint :) De tar ju därför sin lilla tid men jag hann faktiskt ganska mycke bara på dem timmarna jag satt idag.. Lättare att sätta sig också å ta tag i de när allting ligger framme. Ska man asa fram allt varje gång så kommer de albumet va färdigt typ 2030 eller något! 
 
Blev lite kvällsmat sen vid 17-tiden. Carbonara med sjögräsnudlar. Första gången vi provade de å jag gillade faktiskt dem bättre än dem andra nudlarna som mest har en konsistens likt en mask (inte för jag har ätit mask men jag kan ju tänka mig) så de var nice. Därefter fixade vi med lite smått, jag bytade om å Marcus dammsög. Vid 19-tiden gick jag å Anna ut på en ordentlig runda som slutade på 9,7 km. Idag gick vi ner till badet å tog 7,2:an vilket var 100 år sen men FAN va skönt de var. Vi växlade mellan sjukt snabbt promenadtempo å jogging å jag hade svett all over. Riktigt bra pass så high five på oss. 
 
Nu ikväll blev de lite kvällsfika på altanen å sen gick Marcus ut i garaget å höll på medan jag har läst mina bloggar å sådär.. Ögonen håller på att gå i kors så nu ska jag hoppa i säng å jag ber till gud att jag kan somna idag så jag kan håva in några fler sovtimmar inatt.. Melvin tycker liksom inte de här med att sova länge är så intressant längre. Han somnar senare å vaknar tidigare av nån anledning?! Jaja, bara till att le å se glad ut.. Moccamastern är min enda kärlek när klockan slår 06.00 <3 (och den nya vagnen)
 
 

Underbara dagar.

       Publicerat 2014-08-05 » 21:33:21 | Me and my life
Igår regnade de hela dagen (thank lord kände jag) så vi planterade oss i soffan å kollade på 4 filmer :) Riktig mysdag helt enkelt! På kvällen lagade vi Stroganoff ala LCHF å sen hade vi blomkålsris till de. Mmm mmm. När bäbis hade somnat så kollade vi en film till innan vi gick å la oss i sängen med fläkten igång.. Jo, vi tog faktiskt upp den igår å satte den nedanför vår säng, låste fast den i de läget så att den inte cirkulerar å sen hade vi de på de lägsta. Melvin reagerade inte å var inte heller kall imorse, vilket är de viktigaste. Jag har dessutom sovit som en sten å sluppit svettas ihjäl. Win-win för familjen Jansson/Persson. 
 
Idag var vi en sväng på Förmedlingscentralen på förmiddagen då Marcus skulle ha en sladd.. För en gångs skull handlade jag inte ihjäl mig utan de blev en stackars lampskärm å lite tvättmedel. När vi kom hem så tittade Anna in på besök å sen stannade hon hela eftermiddagen så vi försökte roa bäbis samtidigt som vi skulle catcha upp! Gick sådär. Melvin var inte direkt så lättroad idag, om man så säger. Jaja, de var klart trevligt ändå! 
 
Körde ner till ICA sen å handlade.. Knappt panik när jag inser att hans ersättning är slut. Letar upp en personal som sen är borta i typ 10 minuter varpå jag hinner tänka att han kommer svälta ihjäl (nog troligt med hans kroppshydda liksom) å massa andra mindre trevliga tankar. Långt om länge kommer han tillbaka å säger att den inte finns på lagret å att han även ringt dem som levererar å att den är slut där också. Mmmm.. Nice! Fick köpa en annan sort, som han inte klarade av tidigare pga hans mage, så vi får helt enkelt se nu när han är lite äldre hur det går. Tarmarna ska ju va mer utvecklade nu iaf så vi får hoppas på de bästa helt enkelt. Hellre köpa den sorten än att strunta i de - SÅKLART! 
 
Ja, handlade iaf å sen körde jag hem å gjorde mig redo för träning.. Slog rekord igen, 10,0 km!!! :D Äntligen är jag tillbaka på min älskade 10:a! Kändes SÅ gött - men fyfasen va slut jag var! Dirr efter så började vi på maten å idag blev de panerad torsk med kokt broccoli å kall sås. Riktigt gott blev de å paneringen smakade inte ens annorlunda - från de icke LCHF-alternativet. Improviserade på den kalla såsen å de blev den godaste jag gjort! Ibland älskar jag my self faktiskt. 
 
Nu har vi duschat, lagt Melvin, druckit kaffe å jag har läst mina bloggar. Ska titta på den nya svenska thrillern "Tommy" tänkte vi - men min man skulle baaaaaara göra något snabbt där ute å de va över en halvtimme sen.. Jaja, jag får väl gå å leta upp honom helt enkelt :) Hörs å ses.
 
 

Söndag.

       Publicerat 2014-08-03 » 22:04:35 | Me and my life
Vi tog de lugnt resten av dagen igår, kollade på två filmer å bara slappade i soffan, SÅ skönt! 
 
När jag vaknade idag ville jag DÖ av värmeslag. Alltså visst, man ska inte klaga men jag ORKAR inte mer nu. Över 40 grader inne i vårt vardagsrum. Ute kan man knappast va heller med bäbis som redan svettas som en gris. Ja, vem gör inte de för övrigt? Vi höll oss inne fram till 15 iallafall, då kom Thilda, Hank å Brandon å fikade :) 
 
När dem skulle köra hem så gav jag upp å ringde Mamma så vi våldgästade dem. Så fort vi kom upp så tog Mamma Melvin å sen slängde jag mig i poolen där jag låg i över en timme. Nisse grillade hamburgare sen som vi åt å sen drack vi lite kaffe innan vi körde hem igen. Badade bäbis i lite svalare vatten å sen va han trött så vi försökte lägga honom men ICKE att de gick. Nej tro fan de när de var 27 grader i sovrummet? Fick natta honom i vagnen här ute på altanen så vi har precis burit in honom i sängen. Hoppas nu han kan sova inatt, ja, vi också för den delen. Vet inte hur de är med golvfläkt, om vi kan använda den nu, för Melvins skull? De är väl inte bra om han ligger i draget direkt? Man kanske kan sätta den långt ifrån hans säng å ha den på de lägsta iofs? Don't know? Vill ju inte göra hans förkylning sämre heller dirr. 
 
Marcus ringde till sin chef innan för å kolla av, å han trodde att Marcus skulle hålla en veckas semester till.. Haha, bra koll ju? Jaja, de hela slutade med att han fick nästa vecka ledigt också. Glädjen va på topp å Marcus dansade runder här hemma :) Riktigt skönt faktiskt! En hel veckas mys till :D 
 
Nu ska jag hoppa in i en kall dusch å sen får vi väl se om vi kan kolla på en film i vardagsrummet eller om vi flyter iväg av svett.. Time will tell.. 
 
 

Lördag..

       Publicerat 2014-08-02 » 16:57:00 | Me and my life
Min ensamkväll i Onsdags var helt lagom för jag saknade minsann Marcus redan efter 2 timmar. Tur hade jag att dem inte fick nåt napp så han var hemma vid halv ett igen så då kunde jag somna gott.. I Torsdags var Camilla här en runda å sen körde vi till Hässleholm. Var på jakt efter en ny dammsugare, vilket vi egentligen varit länge men huuur kul är de å lägga över tusen spänn på en städartikel? Not so funny! Iallafall, vi var tvungna eftersom den vi hade var totalt värdelös plus att man inte kunde reglera skaftet så man fick ju ryggskott varje gång man skulle dammsuga ett rum. Körde till Elgiganten å hittade en ordentlig Miele-dammsugare som dessutom var på rea så vi fick den lite billigare. Mja, sen körde vi till MAXI där vi typ handla halva affären innan vi körde hem igen. 
 
På kvällen kom Anette hit så vi satt ute på altanen, grillade gott kött å sen gick jag å Anette på de tunga artelleriet å blandade egna mojitos resten av kvällen. Marcus joinade oss men drack inget så han kunde ta hand om bäbis. En mycke trevlig kväll iallafall, som avslutades runt 12 när sista tåget till Klippan gick.. 
 
Vaknade till vid 5 på morgonen av att Melvin hostade jättemycket så Marcus gick upp med honom å jag sov vidare ett tag. När jag kom upp så hade han riktigt hemsk hosta å kunde inte komma till ro :/ Vi försökte lägga honom lite högt när han skulle vila å till slut somnade han. På dagen tog vi de därför lugnt å sen vid 17-tiden så kom Thilda å Hank hit på en liten kräftskiva. Jag äter ju inte kräftor men Marcus grillade ett laxpaket till mig :) Ju längre tiden gick desto sämre blev Melvin å till slut var han så täppt i näsan å fick knappt luft när han skulle äta. ÅH!! Gör så ont i mig! Man vill bara kunna prata med honom å få svar hur han vill ha de! Han var iallafall helt slut så han somnade ganska tidigt. Brandon sov sedan länge så vi gick ut å körde 5-kamp som var riktigt rolig :D Skrattade så jag nästan kissa på mig å i den sista grenen gick Marcus in för de så mycke så han gjorde så jag nästan spydde :p 
 
Gick upp på altanen sen å där satt vi till tjugo i ett innan vi faktiskt fatta hur mycke klockan var. Fick fart å rymde upp å sen gick dem hem. Hade varit inne å kollat till Melvin flera gånger men då när vi skulle lägga oss så lät de fruktansvärt från hans näsa. Lät som de bubbla riktigt å att han fick ta i för att få luft så vi väckte honom å spraya med koksalt å sen tog vi med nässugen. Fick knappt ut någonting :( Han somnade nästan direkt därefter å vaknade inte förrän halv nio imorse (!!!!!!!!!) Minns inte ens sist han sov så länge.. 
 
Vi hade lite planer idag men vi har ställt in allting å gått i mjukiskläder istället. Känns inte kul å dra iväg Melvin hemifrån när han är så dålig. Man kan tyvärr inte göra så mycke för honom men lugn å ro kan han iallafall få. Ikväll ska vi ha en riktig myskväll i soffan med film. De var sjukt längesen vi hade de så de ska bli riktigt skönt! Har varit ute å flängt under hela Marcus semester å har vi varit hemma så har de städats eller fixats med nåt annat så de blir lugna gatan här fram till Måndag nu. 
 
 
 

RSS 2.0