Onsdag,

       Publicerat 2013-09-18 » 20:17:51 | Me and my life
..men de har känts som Måndag hela dagen för mig! De två lediga dagarna jag har haft har ju känts som helg så de är väl därför :p Oerhört skönt att de snart är Fredag igen dock! 

Igår väckte Jennie mig halv tio! För de första va de ju helt sjukt att jag kunde sova så länge för de har som sagt inte hänt på hur länge som helst, å för de andra var de sjukt onödigt för jag hade kanske kunnat sova lääängre ;) Jaja, gick upp å hade min mysmorgon i lugn å ro sen kom hon efter 13 nångång så vi satt i soffan i några timmar å pratade en massa! Riktigt najs va de, har saknat henne mycke mycke.. 

När hon stack vid halv fyra så somnade jag på soffan å vaknade halv sju vilket va mindre gött men jag antar att jag verkligen behövde sova lite extra just igår. Gick upp å gjorde lite middag å Marcus kom hem lagom till jag började så vi käka å sen duscha jag. Resten av kvällen låg jag rak lång på soffan å kolla Idol å Hollywoodfruarna. 

Tror ni sen jag kunde sova inatt eller? Icke! Kanske inte så konstigt men jag har aldrig haft problem på nätterna som jag har nu. Vaknar HELA tiden, å de är inte som att jag ligger vaken länge utan jag vaknar, vänder mig å somnar om men de är ändå sjukt drygt när de är flera gånger i timmen. Känns ju som att de inte blir sammanhängande sömn heller, men de kanske kvittar? Ja, sen har jag en sjukt rolig sambo som sätter sitt alarm 45 minuter innan han ska gå upp å dessutom är de inte ett utan snarare 8-9 stycken!! Mm, så när jag väl somnar hårt där efter 4 nångång å äntligen slipper vakna tio gånger i timmen så ska ett alarm gå igång som ingen hör eller ens tänker bry sig om! Jaja, jag fick väl ett smärre utbrott där å förhoppningsvis så ställer vi hädanefter alarm i denna lägenheten som vi ska gå upp till å inte bara ligga å lyssna på för så roliga är dem fan inte ;) (Kan va lite hormoner i detta också, de vet man ju aldrig va?) 

IALLAFALL - idag har jag jobbat 7-16, första gången på huuur många månader som helst. Jag gick upp i procent denna veckan så nu ska jag jobba 75% ett tag. De har gått jättebra idag men jag är sjukt sleden. Har jobbat halvtid så länge å innan dess va jag ju sjukskriven så man är inte så van längre. Man kommer väl in i de snabbt igen I guess :) 

Efter jobbet hann jag bara snabbt hem å fixa lite å sen körde jag till Farmor å fick en jättego middag serverad! Fint ska de va! Kyckling, hemmagjorda klyftpotatis å bea-sås! Mmmmm... 

Nu ligger jag på soffan, nyduschad å allmänt off. Har kollat halv åtta hos mig å nu är de ju Idol. Blir sängen sen tror jag. Marcus är på hockey så jag är ensam ikväll. De brukar va skönt å va ensam ibland men just idag känns de tomt utan mitt hjärta här bredvid. Ska mysa extra mycke imorgon istället :) 

Nej, tillbaka till Idol nu :) Vi hörs! 

Kommentarer
Postat av: aina [fotoblogg]

Fin blogg du har :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0