Lördag!

       Publicerat 2013-09-28 » 13:13:46 | Me and my life
Igår vaknade jag tidigt, gjorde vid mig å sen kom Josse å hämta mig så vi körde till Helsingborg för å fixa lite. Körde till Babyproffsen först å när vi ändå va där så klämde jag lite på vagnar. Är fast besluten om vilken jag vill ha nu så de känns bra :) Körde till Rusta sen å köpte lite flyttkartonger å sen lunchade vi på Väla. Jag handlade våra första babykläder igår. Kunde inte hålla mig längre. Eftersom vi inte vet vilket kön vi väntar så köpte jag en i blå å en i rosa. Världens sötaste små bodys :) Nu ska jag inte handla något förrän vi vet vilket kön bäbis har iallafall, men allt blev lite mer verkligt nu på nåt vis. Herregud, vi ska bli föräldrar! :) 
 
När jag kom hem så träffade jag den andra Josse ett tag. De var alltför längesen så de var välbehövligt å nice å catcha upp lite. Marcus kom hem ifrån jobbet sen så han stack å handla å sen gjorde vi lite middag. Gjorde hasselbackspotatis för första gången å de blev sjukt bra. Till de hade vi ryggbiff, beasås å sen stekte vi lite färsk svamp till. Riktigt fredagsmys :) 
 
Tog en dusch å sen låg vi på soffan, tryckte in chips i huet å tittade på Idol. Flyttade in till sängen när de va slut å tittade på den sista delen av morden i Sandhamn å de var ju verkligen inte som man hade trott. De är så det ska vara tycker jag. Värdelöst när man kan säga vem mördaren är redan i första avsnittet. 
 
Har sovit riktigt bra inatt å vaknar av ett ryck imorse när hela tvättställningen flyger i golvet. Knappt rädd man blir? Hur kan den bara flyga i marken sådär när man inte har rört den på flera timmar liksom? De spökar här, it's a fact. Igår när jag å Josse satt å prata så startade TVn helt plötsligt av sig själv. Fjärren låg liksom på bordet så de var ingen av oss som råkade röra den? 
 
Nu på förmiddagen har vi inte gjort så mycket, läst lite bloggar å sånt bara. Har precis käkat lite omelett till lunch så jag ska alldeles strax bege mig till jobbet å jobba kväll. Imorgon jobbar jag dag å sen kommer Julia å Nico hit så ska vi gå igenom lite i lägenheten. Dem ska ju ta över den om nån vecka, vilket jag nog inte har berättat. Jo minsann, de händer mycket just nu. Marcus har köpt hus så vi ska snart flytta :D Helt underbart ska det bli å slippa den här räliga trappen. Lägenheten kommer jag nog sakna för jag har trivts jättebra med just den, men som sagt, majoriteten av grannarna kommer jag INTE sakna. Eller ja, ljuden som dem har för sig. 
 
Iallafall, nu ska jag fixa de sista å sen ska jag köra å jobba. Ha en trevlig Lördag :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0