Helg :)

       Publicerat 2013-09-21 » 16:03:00 | Me and my life
Va sjukt trött igår när klockan ringde men till slut kom jag upp iallafall. Säkert bara för att jag tänkte kvällen innan att de va mycke lättare å komma upp på morgnarna nu för tiden. Typiskt. Jobbade till 14 iallafall å sen körde jag hem till Nathalie på lite kaffe (cola) å en massa snack. Kommer inte ens ihåg sist vi träffades så vi hade ju en del å ta igen om man säger så :) 
 
Körde hemåt vid fyra för vi skulle va hos Camilla på kvällen å käka tacos. Hann bara hem å vända i princip å sen stack vi dit, käkade å käkade å sen åt vi lite också. Va så mätt så jag nästan rullade ut därifrån lite innan åtta. Körde dirr hem å kollade på Idol som för övrigt bara gjorde mig förbannad. Hur fan Kevin å Jens kan gå vidare å inte Juliette de fattar jag ICKE! Kevin är ju inte ens intresserad av de utan de verkar bara vara någon ploj-grej? Nej, skitsur OCH skittrött gick jag å la mig direkt efter å somnade dirr. Skitkul fredag men, skit i de. Är man trött så är man! 
 
Idag har vi städat hela lägenheten grundligt, renbäddat, tvättat å allt sånt där trevligt som man har dratt på alldeles för länge. Känns skönt nu men fan va de är TRÅKIGT å städa ibland. Vissa gånger kan jag va taggad å till å med tycka de är roligt men idag ville jag spy rakt ut, ungefär. Gjorde lite lunch när vi va färdiga, en god omelett som vi åt medan vi tittade på Lyxfällan på Tv3play. 
 
Ska alldeles strax gå in å duscha tänkte jag, fixa mig lite för klockan sex ska vi va hemma hos Pappa på middag. De va längesen vi träffades så de ska bli trevligt :) Hoppas jag kan hålla mig vaken för sömnen inatt har inte varit den bästa.. 
 
Magen svullnar ganska mycke på kvällarna nu :) Åh, jag vill bara ha en ordentlig kula NU NU NU! 
 
 

Kommentarer
Postat av: vanja

vilken fin blogg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0