Back home,

       Publicerat 2013-09-16 » 14:21:00 | Me and my life
Tog ju en jäkla tid uppe på vårdcentralen men ändå skönt att ha de gjort så slipper man tänka på de. De kändes typ ingenting när hon stack mig å jag som annars hatar såna blodprov blev överlycklig :) Hoppas nu bara att dem är bra så man inte behöver gå å lämna fler gånger! 

Körde iväg på mitt lilla ärende sen å de gick väl inte så bra eftersom de va tekniska problem överallt så vi fick ingenting gjort. Typ ogjort arbete men jaja, skit i de. Vi får se hur fortsättningen blir. Körde inom Klippan på vägen hem å handlade på storköpet. Försöker planera nu så man slipper handla var å varannan dag så de blev en veckohandling som heter duga. Orkade knappt bära hem allting ju :p 

Skulle ha träffat Josse i eftermiddag men de blev inställt tyvärr så vi får se när vi kan få in en date nästa gång. Skitsvårt å få ihop de när hon nästan bara jobbar kvällar å jag jobbar mestadels dagturer. Vi bor trots allt i samma trappuppgång men vi ses mer sällan nu än när vi bodde längre ifrån varandra. Sjukt ologiskt egentligen. 
Har käkat lite lunch, läst igenom mina bloggar, bokat Morden i sandhamn säsong tre som kommer ut i nästa vecka å nu tänkte jag slänga mig i soffan å läsa lite i min bok innan Marcus kommer hem ifrån jobbet. Idag ska vi ha ugnstekt falukorv vilket var sådär 2 år sen jag åt så de ska bli gott :) 

Kvällarna just nu är så mysiga så jag längtar ihjäl mig varje dag tills jag får krypa upp i soffan i myskläder å tända lite ljus. De går så bra program på TV'n så vi har nåt att se varje kväll å dessutom börjar de bli sådär höstruskigt så soffhäng är det enda rätta. Ikväll är de Idol å Ensam mamma söker! Underbart! 

Känns extra lyxigt när jag är ledig imorgon OCKSÅ. Har inga som helst måsten imorgon eftersom jag har fixat allt idag så jag tänker ta en sovmorgon å bara mysa ihjäl mig hela dagen innan jag ska träffa Jennie. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0