Söndag.

       Publicerat 2013-03-31 » 16:04:05 | Me and my life
Vaknade klockan tolv, då hon "egentligen" var elva så jag fick sova nio timmar. Rekord för fan. Nu sen jag började med den nya medicinen så har jag inte kunnat sova ordentligt. Först vaknade jag hela nätterna å nu vaknar jag runt åtta som sagt å kan inte somna om. Lite störigt å jag kan ju inte tycka att jag ska behöva golva mig själv med dubbla tabletter för att kunna sova normalt. 8 timmar ska man ju ändå kunna sova utan massa piller. Ja, jag får diskutera vidare med min läkare å se va vi ska göra. 
 
Har tvättat en maskin idag å gjort vid mig. Mått illa hela jäkla förmiddagen så har fått i mig en knäckemacka. Hoppas bara de är något så jag inte har blivit smittad av maginfluensan som typ är runt mig hela tiden. Mår lite bättre nu men känner mig ändå lite halvkass i magen. Inte yeah. Jag å Jennie ska åka till Farmor klockan 17 för den sista påskmiddagen detta året å sen ska vi fan hem å slappa. Bara vara. Typ så. 
 

Söte,

       Publicerat 2013-03-31 » 15:20:42 | Me and my life
Jag dog nästan söthetsdöden när jag fick denna igår :) Jeny å Johana. Älskar att vi är ett par även i Tildas ögon, haha :) Nu har den en given plats på kylen. 
 

Dödens död.

       Publicerat 2013-03-31 » 15:12:00 | Me and my life
Alltså jag tror aldrig jag har varit så trött i hela mitt liv. Sovit cirkus 4 timmar eftersom jag inte vågade ta mina tabletter när jag hade druckit. En bakfylla å 4 timmars sömn vill jag aldrig mer behöva stå ut med för fyfan.. Vaknade klockan åtta, sjukaste, å var riiiiiiktigt sugen på kaffe? Jaja. Efter nån timme fick jag äntligen mitt efterlängtade kaffe iallafall å sen pela jag här hemma lite. Renbädda å så. De var ju Lördag ;) Snart kan ni nog mina rutiner i huet. 
 
Blev hämtad sen så jag kunde hämta bilen hos Murre å sen körde jag å Jennie hem till mig. Pappa kom hit och satte upp min tavla å de blev verkligen skitbra. Kändes direkt som att de var DE som hade fattats i den hörnan. Skönt när man prickar rätt. Var jag sen fick min energi ifrån de vettefan men sen städade vi hela lägenheten?! Skönt å få de gjort men..ändå liksom? Kanske inte den första sysslan man tänker på när man är bakfull? 
 
Stiffe kom upp en runda sen å röka en cigg samtidigt som vi gjorde vid oss å sen körde vi till Mamma på påskmiddag. Åt jättegod mat, LCHF-efterrätt å satt å prata i nån timme :) Körde därifrån sen å skjutsa folk till Ängelholm. Jag hade planerat att köra dem i flera dagar så jag kunde inte direkt strunta i de, även om jag bara ville hem å sova för fyfan va jag mådde illa. Trodde att jag skulle spy ett tag å då har de fan gått långt när man är såå trött. Körde dem iallafall å sen fick jag hämta upp Robert i Hyllinge å köra honom tillbaka till Perstorp. 
 
Jag kände bara hur sängen skrek efter mig å jag kände sån jävla lättnad för att jag äntligen skulle få sova. Mm. Då skickar Zimpe......... Fallet är ju så att Zimpe hjälper mig med min bil typ ALLTID å eftersom han då sen ber mig om en tjänst så kan jag varken ta betalt eller strunta i att hjälpa honom. Ja, så de var ju bara att vända bilen å styra mot Helsingborg. Om jag ville dö då? Ja alltså....lite ville jag faktiskt. 
 
Hämtade honom å Frida iallafall å sen var de nära att jag somna flera gånger. Fick stanna i Åstorp å gå ut för att ta luft för jag började se saker på vägen som inte ens fanns. Kom iallafall till Perstorp, slängde av dem å sen gick jag rätt upp i lägenheten, tog dubbla tabletter så att jag skulle få sova länge å sen deckade jag. Som ett barn. Bästa på länge. 
 
 
 

Snyggast ever!

       Publicerat 2013-03-30 » 21:30:14 | Bilder
 
Riktigt snygg röv i overall alltså.. 

Faktiskt!

       Publicerat 2013-03-30 » 15:31:19 | Me and my life
Hör å häpna!!! Jag fick faktiskt svar på inlägget om rubriker! På bilden här nere ser ni va jag fick för några å dem inläggen tänkte jag sprida ut under veckan så håll koll :) 
 

Ska du me å flya?

       Publicerat 2013-03-30 » 15:30:18 | Me and my life
Ja, igår vaknade jag, som vanligt nu för tiden, vid halv nio å kunde inte somna om. De kvittar om jag somnar tre eller jag somnar elva för jag vaknar lik förbannat runt åtta-nio å kan inte sova - FASTÄN jag är trött? Sjukt. 
Var hemma på förmiddagen å gjorde ingenting tror jag, eftersom jag inte minns. Jo jag tvätta å lite sånt. Hämtade Jennie å sen fixa jag hem sakerna till bilen. Skickade till Zimpe å han tyckte att jag skulle komma dirr. Eh jaja. Ut där snabbt som fan å sen var vi kvar där i sisådär 4 timmar. Äntligen fick jag iallafall bilen fixad så nu låter den inte som en fiskebåt längre. Lycklig jävel är jag! 
 
Stressade hem å duscha, gjorde vid oss å sen körde vi ut till Martin där vi blev bjödna på finmiddag som han hade stått å lagat i två timmar. Cred till honom! Var nog den godaste maten jag ätit på läääänge, seriöst alltså! Han hade dessutom tagit hänsyn till min LCHF så vi fick oxfile, hemmagjord bea-sås, palsternackspure å baconlindade sparris. Jag. Dog. Så. Gott. Det. Var. Jag visste inte att Martin var så duktig på å laga mat alltså. 
 
Markus kom hem sen typ när vi hade ätit färdigt så efter maten började vi spela "Med andra ord" å sen var de ju kört för min del. Jag tog EN öl till maten, första på sju månader, å sen, ja, sen spåra de. De var cider, de var shots å de va fan pina colada. Herre min get. Minns inte så mycke därefter faktiskt ;) 
 
 
 
 

...

       Publicerat 2013-03-30 » 11:49:17 | Me and my life

Hey,

       Publicerat 2013-03-30 » 11:48:04 | Me and my life
 
Jag å Anna åkte till Förmedlingscentralen å glodde lite. Hittade lite grann faktiskt, dem har ju fått in ganska mycket mer än dem hade förr. Åkte hem här å fikade efter Tyringe. Komponera ihop en sjukt god "fika". Turkisk yoggi, kokosflingor, hallon&granätäpple å en liten klick mathonung på. Mycke fint var de! 
Vi satt här å snacka lite skit, mös med Melanie å sen började jag på maten. Sebbe kom upp också så vi bestämde (eller jag) att dem skulle stanna å äta med mig. Korvsoppan har jag inte gjort på 100 år fastän den är sjukligt god så den fick de bli. 
 
Dem stannade en stund å sen satte jag mig vid datorn. Riktigt uttråkad så jag kolla chatten på facebook å Dallen var online så jag skrev till honom. Han kom efter en stund med sin söta hund å sen kom Murre också ner så vi drack kaffe å spela kort till ett på natten ungefär. Mm, så var det med de. 
 
 

Internskämt,

       Publicerat 2013-03-28 » 19:28:59 | Me and my life

Jag åt keso imorse ;) Tror den var närproducerad!


Oh yes!

       Publicerat 2013-03-28 » 12:19:00 | Me and my life
Vill man komma till himmeln utan att äta godis så ta en sån här av varje å NJUT!!!! 
Min räddare i nöden. 
 

Fis.

       Publicerat 2013-03-28 » 11:02:32 | Me and my life
Orkar inte dessa rubriker alltså.. Sjukt va jobbigt de är. Kan ni inte skicka över några kommentarer på va jag ska ha som rubrik sådär i två veckor framåt? Hade varit nimt som fan. I övrigt är ni ju dem sämsta som finns när det gäller å kommentera. Känns som jag bloggar för döda människor. 
 
Igår var jag iallafall hos Frida å fika. Mycket mysigt var det. Tittade på bebiskläder och dog lite grann. Vi fikade på lite hallon&blåbär och pratade massa skit som vanligt. Därefter körde jag till Storköpet å handla å sen blev jag som sagt fast där ett tag. Inte så yeah faktiskt. 
 
På kvällen käkade jag fiskgryta, tittade på TV, låg å läste å kolla ifatt avsnitt. En slappekväll kan man ju också kalla de? Somnade dirr när jag la mig inatt å sen har jag vaknat ganska många gånger från 6 å framåt vilket jag inte anser vara jätteroande. Gick upp vid halv nio å nu har jag käkat frulle å allmänt lökat mig. 
Ska hoppa in i en dusch snart å sen vid två-tiden ska jag å Anna åka till Förmedlningscentralen å glo lite :) När vi kommer tillbaka blir de lite fika här minsann. Melanie ska givetvis också med ;) 
 
Åh måste diska innan jag duschar. Inte yeah. Vi hörs. 
 

Så trött.

       Publicerat 2013-03-27 » 23:28:50 | Me and my life
Jag har velat gå å lägga mig sen halv sju ikväll. Lyckades hålla mig vaken å sen efter mina TV-program så fastnade jag klart här vid datorn. Sitter iofs bara å gäspar hela tiden så de är verkligen dags för sängen nu. Ska bli riktigt skönt å sova. 
 
Annars är jag allmänt trött på min bil som inte startade idag på parkeringen, kändes inte så jävla nice å stå där å försöka starta i tio minuter, jag hatar den! Jag MÅSTE ha den. Jag är trött på människor som inte vågar stå för sina åsikter å istället bäddar in de i något jävla sammetstyg å jag är trött på ganska mycke. Just därför ska jag sova nu. Godnatt. 
 
 
Man kan ju le för de klart,

Helvetet på jorden!

       Publicerat 2013-03-27 » 17:42:20 | Me and my life

Seriöst, är de någon som undrar var helvetet är så kan jag berätta att de finns på Allegatan. Sjukaste trappan jag någonsin har bott i.

Folk festar tydligen 24/7, polisen är här var å varannan helg, porten är alltid sönder å nu är den krossad i glaset så vi har en jävla pappkartong till dörr? Folk sparkar, slår och skriker på dörrarna HELA tiden. Flyger de inte stenar mot fönstrena ifrån ett fyllo så låter de som elefanter går ovanför. Sjukaste vad folk gör alltså? Mina lampor vibrerar i storarummet å de hörs såna dunsar så de icke är klokt.

Man blir fan livrädd! Ja, å folk undrar varför dem alltid ska låsa om sig när dem kommer in?

Ganska enkelt svar på den frågan känner jag!


Onsdag.

       Publicerat 2013-03-27 » 12:51:32 | Me and my life
Somnade dirr inatt, försökte läsa ett kapitel men jag sket i de för ögonen gick i kors. Inte yeah för jag blir aldrig färdig med den. Får nog börja läsa på dagarna istället. 
Vaknade av mig själv tjugo över åtta imorse så jag gick upp då å sen har jag bara haft de jävligt nice fram till nu. Druckit mitt kaffe, suttit på balkongen i pyjamas å solat, käkat god frulle, gjort vid mig, diskat, tvättat två maskiner tvätt å bäddat sängen. 
 
Ska snart käka lite mellanmål bestående av två finn crisp å sen ska jag köra till Frida å fika :) Hoppas bilen håller bara, men om den inte gör de så är jag iallafall mellan Klippan å Perstorp så de är ju ingen ko på isen dirr. Ska handla med mig lite hallon å blåbär som vi kan fika på också :) 
 

LCHF-musli.

       Publicerat 2013-03-27 » 12:29:39 | Maaaat
Igår gjordes de LCHF-musli här hemma. De var riktigt enkelt och resultatet blev bra. Åt den imorse å den blev riktigt god :) Tänkte slänga upp receptet här om någon skulle vilja prova den :) Jag gjorde dubbel sats så räcker de ändå ett tag. Bara ett tips. 
 
1 dl valfria nötter, jag tog hasselnötter och sötmandel för de hade jag hemma. Dessa ska hackas! 
1 dl sesamfrö
1 dl linfrö
1 dl kokos
 
Rapsolja, vatten, salt. 
 
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torrvaror i en stor skål/bunke. Strö över i en långpanna å fördela jämnt. Blanda vatten med olja, hälften hälften å ringla över blandningen. Jag tog lite för mycke men de ska bli täckt iallafall så blir de inte så kladdigt. På med lite flingsalt å in i ugnen 15 minuter. Rör runt då och då! :) 
 
Enkelt, gott och dessutom vet man vad man stoppar i sig. Grymt! 
 
 
 

Ingen?

       Publicerat 2013-03-27 » 10:30:05 | Me and my life
Är de ingen som ens reagerar över att jag har Mange Makers på kylen liksom? 
Sjukaste.

Tisdag.

       Publicerat 2013-03-27 » 00:20:18 | Me and my life

Åh jag vill böla.. Min bil klabbar som fan. Kom knappt iväg innan ikväll när jag skulle köra. Har börjat hacka igen varje gång jag växlar å den låter värre å värre. Vågar fan inte köra med den längre snart. Den gör slut med mig vilken dag som helst å jag kommer aldrig ha saknat nån så mycke. True story! Min bil är mitt liv, typ.

Iallafall, idag har varit en slappedag om man bortser ifrån kvällens äventyr. Kom iaf hem med bilen å sen kom Josse ner så vi har snackat lite skit nån timme.

Annars? Alltså jag vet inte.. Känner mig typ konstig? Inte konstig så men de känns konstigt å må typ normalt? All min ork kom liksom tillbaka över en natt? Kan verkligen en tablett göra så mycket? Sjukt in that case.. Jag vet, jag borde va glad men jag är ändå rädd att de är en svacka på rätt håll, rädd att falla ner igen när insättningen lägger sig.

Ligger i sängen nu iaf å ska försöka sova.. Tänkte läsa lite innan jag deckar. Vi hörs imorgon istället! Natti å sånt.


Stickygram,

       Publicerat 2013-03-26 » 17:02:00 | Me and my life
Härom veckan sökte jag efter kylskåpsmagneter på Google å hittade Stickygram. En tjänst där man connectar sin Instagram, får upp alla sina bilder man lagt upp å väljer ut 9 stycken å sen får man dem som kylskåpsmagneter. Jag var lite skeptisk eftersom jag aldrig skickar efter någonting utanför Sverige men de var fri frakt å allting gick på 99:- Jag beställde dem på en Lördag å fick dem typ fyra dagar efter. Sjukt bra service å jag är riktigt nöjd :) Den enda platsen jag gillar å ha de rörigt på är just kylen så detta blev riktigt bra. 
 
 

Gårdagen,

       Publicerat 2013-03-26 » 15:32:15 | Me and my life
Körde å fynda lite innan jag körde till Ängelholm igår.. Köp å sälj-sidan i Perstorp är guld alltså. Köpte Katrins LCHF-bok för 40 kronor å den ser inte ens använd ut. Riktigt yeah. Lampan börja lysa när jag lämna Perstorp så jag tänkte tanka i Östra. Gick bra eller? Aeh. Hade lite halvt panik när bilen börja hoppa när jag närma mig Munka men jag kom in på Statoil å där va den 50 öre billigare än i Östra så de var ändå nice. 
 
Körde in på MAXI innan jag körde till sjukhuset eftersom jag hade en rabattkupong på 35 kronor. De stod dock inte vad den gällde för utan bara att jag fick dem om jag handlade för 300 kronor så jag körde en fuling å köpte en limpa cigg å stack fram den. Ja, den gäller inte här? De står de ingenting om sa jag å fick min rabatt. Haha, jaja. 
 
Besökt var nice som vanligt. Ger så himla mycket så de icke är klokt. Alla som har funderat på att prata med någon borde verkligen ta steget för de är så jäkla bra. Hittar man bara någon man klickar med så go for it. Lite så känner jag. 
 
Körde därefter ut till Väla där jag mötte upp Jennie. Kollade runt lite å provade jeans som gick åt helvete. What's up med låg midja liksom? Finns nästan bara jeans med de för fan, å de kan jag INTE ha eftersom jag har en mage som inte är av denna värld. Jaja, vi gick å käka istället å de blev de vanliga. Grekiska kolgrillsbaren, riktigt gott. Souvlaki med sallad å bea-sås. Mmm. Perfekt när man kan välja sallad som tillbehör tycker jag. 
 
Blev en tur på IKEA sen där jag handlade min ram till min förstoring så förhoppningsvis får jag upp min tavla snart. Då ska ni få se något vackert minsann :) In på MAXI i Hyllinge å handla mat å sen körde vi hem. Körde iofs inom Klippan också för å få tag i dem nya LOKA-smakerna å dem var to die for, kom vi fram till. Riktigt yeah var jordgubben iaf, smakar exakt som jordgubbsglass. 
 
Packa in allt å fixa å dona här hemma. Käkade lite kvällsmat bestånde av ägg å makrill med majo. Riktigt yeah var det. Kollade på Familjen Annorlunda och sen satt vi vid datorerna ett slag. Tittade på ett avsnitt Bron i sängen å sen deckade vi efter lite problem ute i trappen. Jävla liv här alltid alltså. Måtte dem åka ut snart för jag pallar icke detta. Hela min sovrumsdörr stod å vibrera å nu skicka Josse att vi inte hade något glas i portdörren så antagligen har en trevlig människa fettat sönder hela skiten. Pallar inte. 
 

Stop messin' with my head,

       Publicerat 2013-03-25 » 12:40:42 | Me and my life
De blev riktigt lugnt igår. Käkade resterna ifrån i Lördags å sen dega vi bara framför varsin dator. Gick å la oss vid typ tio å kolla ett avsnitt av Bron å sen läste jag lite innan jag somnade. Hade svårt för å somna inatt så de tog nog en timme. Måste säga till min läkare för mina insomning är inte yeah längre. Kan lika gärna sluta med dem isåfall ju å ligga vaken halva nätterna istället. 
 
Nu har jag duschat å fixat till mig. Ska köra in till Ängelholm å prata med min kontakt. De var två veckor sen sist så de ska bli riktigt skönt. Vi hörs ikväll eller nåt :) 
 
 
Fin frulle idag :) 
 

Söndag.

       Publicerat 2013-03-24 » 16:05:29 | Me and my life
De är inte varje dag man står å dansar å sjunger in i fönen kan jag säga - MEN igår var en sån dag. Var dock lite svårt å sjunga in i fönen för jag fick luft i hela munnen men jaja. Jag var på bra humör iallafall, de är det som räknas. Tackar gud för att jag bor där jag bor å hade nerrullat för...ja jag känner väl inte att de var något för allmänheten å se. Helt enkelt. 
 
Körde hem till Pappa å åt världens godaste middag. Pappa sa att han inte hade ätit så god mat på flera år å de håller jag med om. Han hade grillat oxfile som legat i marinad hela dagen å sen sallad, såser och till mig hade han gjort blomkålsris som tillbehör. Blev riktigt glad :) Å gott var de, helt perfekt tuggmotstånd å allt. Mmmmm. Drack en kopp kaffe å sen körde jag hem å mötte Jennie i dörren. EH YEAH! 
 
Vi gick upp ett tag å sen var vi rastlösa så vi körde till Klippan å snacka lite skit. När vi kom ut till bilen var de helt svart överallt så jag undrade om strömmen hade gått.. Nae, earth hour va de ja. Tur man har koll. Jaja, de var trevligt iallafall, ja, turen till Klippan då. När vi kom hem degade vi bara å sen kolla vi ett avsnitt av Bron i sängen. Såg de första igår å Jennie tyckte de va yeah så de blir till å kolla alla avsnitt. Vi har ju sett klart Mia å Klara så vi behövde en ny serie. 
 
Idag vaknade jag vid halv tio så jag gick upp då. Väckte Jennie runt halv tolv å sen kom Jennike på kaffe. Va riktigt skoj å träffa henne då de säkert va 2½ år sen sist. Hon stanna tills nu för ett tag sen så jag å Jennie har precis käkat lite lunch, hängt upp tvätten å diskat. Ska köra ner till Statoil snart å sen blir de inte många fler knop gjorda idag. Min förkylning vill inte riktigt ge med sig :/ 
 
 
Igår kunde jag sitta på balkongen å sola huet lite, riktigt gött! :) 
 
 

Mitt kök.

       Publicerat 2013-03-23 » 16:34:00 | Lägenheten
Ni har ju inte fått se hur mitt kök har blivit ännu.. De är NÄSTAN helt färdigt. De enda som fattas är två stolar till å en liten matta på golvet, annars är de riktigt nice :D Tycker jag. Såklart. 
Så skönt å fått väck de fula golvet å hålet där diskmaskinen satt. Fönstret blev också mycket bättre med den nya gardinen :) 
 
FÖRE - fyfan....
 
 
 
EFTER:
 
 
 

...

       Publicerat 2013-03-23 » 16:18:21 | Me and my life
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så

I'm so over you,

       Publicerat 2013-03-23 » 16:11:25 | Me and my life
Körde till Netto igår å köpte krukan å lite annat å sen körde jag hem till Mamma :) Åt en jättegod lövbiffsgratäng med broccoli å sallad å dem andra åt färsk pasta. Mycke gott var det! Hämtade upp Julia efter en stund å sen körde vi hem till mig. 
 
Josse kom efter ett tag så vi satte igång å spela Monopol direkt. Julia hade aldrig spelat de (hur de nu har gått till?) så vi fick förklara lite men de gick bra :) Josse vann å jag gick i konkurs först, haha. BARA för hon byggde på centrum, jag lovar. Mm, sen spelade vi "Helt hysteriskt" som verkligen var skitkul. Har haft de i garderoben i flera år men aldrig spelat de så vi fick läsa regler å sådär först. De är ju alltid lite segt i början när man inte kan ett spel men när vi sen kom igång så var de faktiskt riktigt nice :D 
 
Vi spelade till tolv typ å sen satt vi å snacka lite skit innan jag å Julia decka fett. Vaknade innan alarmet ringde imorse å jag trodde Julia va vaken för hon låg å vände å vred sig så jag tog mobilen å lös henne i huet å blev ganska snabbt klok på att hon skulle FAN inte gå upp nu :p Haha. Jaja, hon vakna iaf så vi gick upp, käkade go frulle å sen stack hon efter ett tag för hon skulle spela match :) 
 
Josse kom ner sen så vi fönstershoppa lite på nätet, snacka skit, röka å lite såntdär ni vet. Hon stack å de ena besöket avlöste typ de andra. Typ. Nu har jag diskat lite så tänkte gå å dra av lakanen. De är Lördag idag vilket betyder renbädd här på Allegatan. Gött ja! 
 
Vi hörs. 
 

Bra inlägg.

       Publicerat 2013-03-23 » 14:10:38 | Me and my life
Läste ett skitbra inlägg på Tyra's blogg som hennes kompis har skrivit. Tycker gott att alla borde läsa de. De är fortfarande tabu att ha depression 2013 å vi vill ju självklart ändra på de! 
 
Läs inlägget HÄR

Fredag!

       Publicerat 2013-03-22 » 17:34:44 | Me and my life
Panik inatt eller? Ja jo de lilla. Kunde fan inte sova. Prova de ena å de andra men de gick inte. Inte kul alls att mina insomning inte funkar längre. Gillar de ICKE! Vet inte riktigt när jag somnade men de är ju ganska oviktigt faktiskt. Vaknade iallafall av alarmet å gick upp vid tio. Mormor å Morfar har varit här idag å fikat lite, eller ja druckit en kopp kaffe för jag har inget onyttigt hemma längre :p Dem åker ut till husvagnen imorgon så var tvungen å träffa dem innan. 
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än å försöka komma fram till försäkringskassan men de går inte. "Vi har hög belastning, prova igen senare" - JA MEN NÄR? Jag har provat typ en gång i halvtimmen hela dagen? Hög belastning har man väl för fan inte en hel dag? Jaja, jag ska fram om jag så ska åka upp där å prata personligen med dem. De har gått hur bra som helst under min sjukskrivning men självklart ska de börja klabba nu. Åh, man måste va frisk för att kunna vara sjuk i dagens samhälle. Man ska kriga för sitt eget liv å man orkar fan inte de när man inte mår bra. Hade ju underlättat då om man kunde få komma fram så man kunde släppa detta liksom.. 
 
Fick ett brev om att mitt bredband hade sänkts per månad i kostnad så jag fortsatte på den banan. Ringde mitt försäkringsbolag å fick ner min bilförsäkring med 700 om året. Många bäckar små! 
 
Ska snart köra till Netto å köpa en kruka, haha. Mormor sa att hon hade tänkt köpa den som är på annons denna veckan till mig men så hade hon tvekat. När jag va där uppe så stod jag å velade fram å tillbaka men jag sket i de. Dock kom jag på att den hade passat riktigt bra i sovrumsfönstret men så har jag inte kommit till skott. Krukan kostar 19:- så jag fick en tjuga av Mormor så jag kunde få hem den, haha. Ja, efter Netto ska jag köra hem till Mamma å äta middag. Hon har börjat på LCHF igen hon också så de passar utmärkt. 
 
Vi hörs senare - tills dess ska jag koncentrera mig på att bli såhär snygg igen. 
 

Hallen.

       Publicerat 2013-03-22 » 15:47:21 | Lägenheten
Ni har ju inte fått se mina fiiiiina vita dörrar? :) Klart ni ska få se de. Välkomna in i min hall! 
 
 
 
 

Klockren,

       Publicerat 2013-03-22 » 13:56:00 | Bilder

En ny resa,

       Publicerat 2013-03-21 » 23:47:00 | Me and my life
 
Varför börja en Måndag? Jag började min nya resa idag, en torsdag å jag har fått för mig att det funkar lika bra ;) Denna resan ser inte alls ut som dem jag gjort innan. Först började jag med GI å då gick jag ner nästan alla mina kilo jag hade å bli av med. Då hade jag ingen koll egentligen utan åt kesella vanilj även om den innehåller massor av socker och jag åt massa saker som egentligen är fel - men de funka ju ändå. 
 
Dem senaste gångerna har jag gått på LCHF å de funkar inte riktigt för min hjärna. De som är mitt värsta problem i min hjärna är att jag ser allt i svart eller vitt. De har liksom inte funnits något mitt emellan utan de är bara antingen eller. Antingen har jag ätit LCHF å tränat 5 dagar i veckan eller så har jag tryckt in allt jag kan i huet å inte tränat ett skit. Jag fixar liksom inte det eftersom jag alltid faller tillbaka. De blir maniskt i mitt huvud och de är det jag måste bryta. 
 
Just därför har jag ändrat lite på reglerna för att det ska funka för mig. Jag orkar alltså inte några kommentarer i framtiden som försöker förklara för mig att "de där är faktiskt inte LCHF" för de VET jag. Därför väljer jag att kalla de LCHF - med viss ändring. I de stora hela håller jag mig till LCHFs regler. Jag äter ingen fullkornspasta eller kesella vanilj som jag gjorde från första början - men jag tänker behålla frukt, fiberhavegryn och sport-knäckebröd. Detta är inget jag kommer äta varje dag men när andan faller på så tänker jag göra det. Hellre äter jag ett äpple än å trycker in en påse chips. Jag måste se de så, för min egen skull. 
 
Mitt stora problem har också varit om jag någon gång har fuskat. Om jag har tagit en ruta choklad så har allt varit kört. Då är de som kortslutning i min hjärna å jag tänker direkt att nej, nu är de kört så du kan lika gärna köra till ICA å handla allt onyttigt å äta de på kortast tid. Jag måste få ur detta ur mitt system också. Skulle jag mot förmodan nu fuska - vilket jag inte tror mig behöva så länge jag får äta frukt - så måste jag klara att stå över mina hjärnspöken och tänka att ja, då åt jag väl den jävla biten choklad men de är inte hela världen. 
 
De är bevisat att LCHF-kost funkar bra och dem råder en också att äta enligt de när man är bipolär. Jag har inte grottat in mig i de så värst mycket men de har med värden och belöningssystemet å göra. Vilket ju faktiskt är logiskt. Socker, kolhydrater och fel mat i övrigt kan trigga igång en mani. Håller man en balanserad kost och tillför lite vitaminer så är de MINDRE risk att man hamnar i skov ofta. Nu säger jag alltså inte att jag aldrig mer kommer få skov men KAN detta göra så att jag insjuknar mer sällan så är det ju lätt värt det. Det finns dem som har kunnat sluta med sina mediciner å äta LCHF istället men de tänker jag aldrig göra. Så mycket litar jag inte på det. Dock tänker jag se detta som en DEL av min medicinering. Denna resan gör jag alltså inte för att gå ner i vikt i huvudsakligt syfte utan de är å MÅ BRA. Om jag går ner i vikt är det givetvis ett plus men jag orkar inte må såhär "äckligt" längre. 
 
Ja, för äckligt är faktiskt känslan jag har när jag äter såhär å misshandlar min kropp. Jag är trött på de nu. Jag måste också alltid komma till denna punkten innan jag förändrar någonting för har jag inte min fulla vilja så funkar de ändå aldrig. Jag känner mig redo och jag känner mig starkare än någonsin - faktiskt! De låter kanske konstigt för er, å mig också för den delen, MEN jag är glad för det. Jag är verkligen på väg upp igen å de känns som att jag kommer hamna högre än nånsin denna gången. Jag har lärt mig så otroligt mycket på denna hösten å vintern å jag är faktiskt tacksam för det. Detta är de största jag nånsin gör å har gjort för mig själv och jag kommer vara stolt när jag är färdig med allting. 
 
Träningen som sagt. Jag får inte lov att träna 5 dagar i veckan på min crosstrainer längre. För mig själv å för min psykolog. Det blir för mycke för min hjärna som sagt. De blir maniskt. Jag ställer mig på den på kvällen efter jobb om jag inte hunnit annars bara FÖR ATT göra de, inte för att jag vill. De är så fel de kan bli. Tre gånger i veckan MAX får jag träna på den, å VILL jag träna mer så är de promenader å löpning ute som gäller. Övningarna kan jag också göra för det är bara bra för musklerna. 
 
Denna gången ska jag fixa detta å få det att funka i de långa loppet. Jag tror på mig själv och jag hoppas att ni också gör de. De är alltid lättare när man har någon å hålla i handen. Gör ni inte det så klarar jag mig ändå, har jag blivit klar över, för jag är en kämpe utan dess like. Mm, de är jag faktiskt. 
 
Nu kan jag däremot inte köra igång med träningen eftersom jag åkt på årets förkylning men maten är ju inga problem. Idag har jag käkat turkisk yoggi med hallon, blåbär å LCHF-musli å två finn crisp med ägg å majo till frukost och pepparbiff, stekt svamp/zucchini, sallad å bea-sås till middag. Jag dog när jag åt de. De var så jäkla gott så jag nästan trilla av stolen. Mmm. Jag har druckit lite te nu på kvällen å ätit två finn crisp å nu är jag alldeles lagom mätt å nöjd. Känner av lite huvudvärk men de vet jag ju att den går över efter 3 dagar ungefär så de är bara att bita ihop. 
 
Ännu ett steg på min väg för att må bra och komma tillbaka starkare än någonsin. 
Jag har några steg kvar, absolut, men jag är längre fram än jag någonsin trodde jag skulle vara.
 

Nytt på min lista,

       Publicerat 2013-03-21 » 23:21:00 | Muuuusic
 
Carly Rae Jepsen - Tonight I'm getting over you
The saturdays feat Sean Paul - What about us?
 
Dock ligger Alexis Jordan - Acid rain fortfarande etta hos mig. 

Torsdag..

       Publicerat 2013-03-21 » 21:42:21 | Me and my life
Gud va jag sov gott inatt. Riktigt nice för det behövde jag! Vaknade av mig själv vid halv tio tror jag? Gick upp å satte mig vid datorn som vanligt å skicka till Anna så dem kom efter ett tag :) 
Vi käkade god frulle, spela skip-bo å mös med Melanie såklart! Stiffe skickade sen å va i Perstorp så vi bjöd upp honom på en kopp kaffe. Var riktigt längesen jag träffade honom förutom på Statoil så de var trevligt. Han agerade lite bebisvakt så jag å Anna kunde spela en runda skip-bo till. Jag vann alla rundor såklart ;) 
 
Dem stack hem vid halv fyra å då började jag städa.. Var färdig halv åtta, ganska död då faktiskt. Vet inte varför men jag kan aldrig bara städa normalt utan jag gör alltid något extra. Denna gången var det toaletten som fick sig en genomkörare. Diskade alla koppar, sminklådan å tvättade mina sminkpenslar :) Gjorde om där inne och jag blev riktigt nöjd. Kul :) Hade en liten paus vid sex då jag käkade en riktigt fin middag. Dog lite när jag åt den också faktiskt. Mer om de senare... 
 
Tog mig en dusch direkt när jag va färdig å nu har jag tittat på Sofias änglar å druckit lite äpple/kanel-te. Riktigt gott. Tänkte kolla på avsnittet av Sveriges Mästerkock nu som jag missade igår. Vi hörs senare :) 
 
 
 
 

Herregud!

       Publicerat 2013-03-21 » 00:27:00 | Me and my life
Ja de kan man säga.. Herregud vilken dag jag har haft! Den bästa dagen på länge men också den mest stressiga. Tror jag har svalt hjärtat fyra gånger å de var fan inte gott. De har hänt så mycke så jag vet inte var jag ska börja.. Kanske inatt? Sov som en kratta. Vet inte om de var för att jag skulle upp "tidigt" eller för att jag var nervös men jag sov sjukt kass iallafall. 
 
Mamma ringde å väckte mig imorse å sen flög jag igång med smink, frulle å allt i typ turbofart. Klockan nio gick jag upp å klockan halv elva lämna jag lägenheten å då tillhör de att jag ändå satt vid datorn å dega med kaffet i 45 minuter :p Säger ju de, jag måste ha mitt kaffe i lugn å ro. 
Körde hem till Anette där jag hade en MYCKE trevlig förmiddag. Bästa på länge faktiskt. Vi snackade ikapp oss, kolla efter jeans på nätet å sen blev jag bjöden på lax, potatis, morötter å hollandaisesås. Sjukt gott var de. Ja, sen boka vi en resa också men de kan vi ta en annan gång för annars blir de sååå mycket här känner jag ;) 
 
Efter jag var färdig hos Anette så körde jag till jobbet å hälsa på. Har inte varit där på 4 månader så jag var sjukt nervös å orolig. De är ändå ett jobbigt moment när man inte riktigt vet hur de ska kännas å hur folk ska reagera. De gick dock skitbra å jag är glad att jag åkte dit. Jag fick massa kramar å massa massa kärlek :) Gick å hälsa på en vårdtagare också å där fick jag den största kramen nånsin. Känns så bra att vara saknad av folk. Då gör man iallafall någonting som är bra i sitt arbete, kan jag ju känna. 
 
Därifrån gick jag till ICA å handla kanelbullar å sen gick jag hem till Dallen där jag spenderade två timmar med att dricka kaffe, hälsa på hans valp som för övrigt var den sötaste ever å sen snacka vi massa skit som vanligt. Riktigt trevligt. Ja, sen körde jag hem till Anette igen å fixa med lite saker. Hon hade varit på lager157 i Höganäs medan jag var iväg på mitt så hon hade hittat ett par jeans till mig. 150:- Ja, sen att jag inte kan använda dem är ju klart en annan sak men jaja. 
 
Hämtade Julia sen på hennes jobb så hon åkte med hem till Perstorp. Fixade lite ärenden till å sen körde jag hem å slängde i mig en matlåda jag fick ifrån Farmor igår på stående fot. Efter 6 minuter var den nere å efter ytterliggare 6 minuter var jag ute hos Zimpe i Ekebacken. Ja alltså, de gick ju INTE enligt hastigheterna men jag var stolt ändå för att jag hade slått ett nytt rekord. Jag vill inte ens veta va Zimpes rekord är ut där faktiskt... 
 
Rutan blev fixad, eller ja, den är uppe nu iallafall så nu ger jag blanka fan i att hissa ner den helt enkelt. Jag har inte råd å laga massa skit på den bilen å framförallt är jag inte ett dugg intresserad av de eftersom den kommer rasa när som helst. Dock MÅSTE jag fixa ljudet som låter som en fiskebåt. De är inte så häftigt att den börjar gå sämre å sämre för snart dör den, seriöst. Zimpe kommer upp i helgen så får vi kolla på sakerna som måste beställas. Jag har gått å trott att dem kosta över 1500:- men i själva verket kosta dem 118:- Jaja, kul man kan bli överraskad åt andra hållet nån gång. 
 
Körde ner till ICA å handla å sen körde jag hem om Mamma å hämta lite musli som hon gjort. DÄREFTER körde jag sen hem, parkera bilen, slängde in allt i kylen å byta om till joggingbyxor. Skönt eller? Ah de lilla va? Diskade lite, Josse var nere på en cigg å sen dess har jag bara precis suttit här å glott rätt ut. Kollat avsnittet av Dicte som jag missade i Måndags å läst mina bloggar. Är så sjukt trött så jag tänkte faktiskt knoppa in snart. Ska försöka få läst lite i min bok också innan jag deckar tänkte jag. 
 
Imorgon har jag allt fixat så jag behöver inte lämna lägenheten alls vilket är riktigt skönt. Jag tänkte städa imorgon å sen kommer Anna å Melanie på bebismys :) De är lite annat som händer imorgon också men de tar jag i ett inlägg för sig annars blir detta onödigt långt.. Vi hörs imorgon för nu dör mina ögon. Adjö. 
 

STRESS!

       Publicerat 2013-03-20 » 17:54:21 | Me and my life
Åh snart snart snart är jag färdig med dagens ärende å upptåg. Skönt ska de bli å komma hem, slänga av sig jeansen å fetta på joggingbyxorna. Måste bara ut å försöka få rätt på min bil. Jaja. 
 
Titta förresten vilka fina ljusstakar jag hittade på Netto. Vissa veckor kan man göra riktiga fynd där. Jag har länge velat ha ljusstakar men aldrig hittat för rätt pris eller utseende. 39:- stycket. Som hittat! 
 
 
 

Another day,

       Publicerat 2013-03-20 » 00:03:02 | Me and my life
Ännu en dag är slut. De är helt sjukt att de är mitten på Mars för inne i min hjärna är det fortfarande December. Jag har fortfarande inte förstått att de både har varit jul å nyår. Eftersom jag låg inne under hela den tiden så är det som att den inte har funnits eller passerat. Sjukt, men sant. 
 
Jag hann andas innan, eller ja, jag kolla gårdagens avsnitt av Familjen Annorlunda å sen tvätta jag en maskin tvätt. Körde hem till Farmor å åt middag å sen hem en snabb runda innan jag körde hem till Pappa som fyller år idag. Vi fikade med kaffe å tårta å pratade, Farmor var också där :) 
 
Var väl hemma vid nio eller nåt å sen har jag inte gjort så mycke. Beror ju på hur man ser de klart ;) Iallafall, nu har jag duschat å läst igenom alla mina bloggar så nu ska jag lägga mig i min nytvättade pyjamas å läsa tills jag får boken i huet. Gött liv. 
 
Min nya smyckeshållare. Äntligen kan jag få lite mer överblick på mina armband :D 
 

Gårdagen,

       Publicerat 2013-03-19 » 16:16:10 | Me and my life
Sov till elva typ, riktigt skönt var det. Gick upp å käka frulle å hade min bästa timme framför datorn. De är den bästa stunden på hela dagen för mig. Direkt när jag går upp så kokar jag kaffe å sen sätter jag mig vid datorn å bara vaknar till liv tillsammans med min kaffekopp. Riktigt nice! 
 
Stalle kom sen nångång under eftermiddagen så vi spelade fyra runder Skip-Bo å snacka ikapp oss lite. Väldigt trevligt även om jag tycker att han kunde kammat sig först. Jaja. Efter han stack så gjorde jag lite käk och kollade på en film på datorn. I must be going tror jag den hette. Den var väl inte sådär jättebra men den funka å titta på när man inte har nåt bättre å göra. 
 
Direkt därefter blev det Ullared på TV'n å sen kom Josse ner. Tack gud för de för jag hade börjat sakna henne för mycke för mitt eget bästa. Fick en jättesöt pyjamas som tyvärr var i fel storlek. Haha, hon hade tagit fel så jag fick storlek 46. Har försökt tvätta den i 95 grader idag men den krympte inte ett skit - såklart. Jaja, jag ska bara sova i den så skitsamma. Vi drack kaffe, smidde planer, åt ostbågar med gaffel å försökte komma underfund med denna trappan. Vi lyckades faktiskt så nu har vi 98% koll på allt ;) 
 
Ja, sen vet ni ju resten. Har sovit riktigt gott inatt även om jag drömmer SJUKT konstigt. Igårnatt drömde jag om Dallen (WTF liksom) Årets mardröm ;) Hahaha nej men.. Annars drömmer jag nästan bara om en speciell person å den personen finns inte ens i mitt liv längre så jag förstår inte vad den gör i mina drömmar. De är så långt tillbaka också så de finns noll logik i skiten. 
 
Hade en nice morgon, fixa lite, slängde igång tvätt å sen körde jag till Anna-Lena å gjorde vid mitt hår. Riktigt bra blev det. Alltså....RIKTIGT bra. Mm. Körde å lämna lite böcker sen, hämta ut paket å handlade på Netto. Bra fynd som jag kan visa senare. Nu ska jag andas lite innan jag ska köra iväg igen. 
 
Jennie åkte ju hem igår för att sova hemma några nätter å de är sjukt så tomt de är. Detta SMS;et skickade hon en kväll när hon jobbade å skulle komma senare på kvällen, haha. Tur dagarna går så fort så hon snart kommer "hem" igen. Yeah. 
 

Hurry,

       Publicerat 2013-03-19 » 13:50:09 | Me and my life

Åh hur kan man ha så mycket på sitt schema när man är sjukskriven? Stressar lika mycke som när jag jobbar för fan :/ De va ju de jag skulle lära mig att inte göra.. Jaja, jag ska bli bättre.. På fredag har jag faktiskt planerat att va hemma hela dagen å inte göra ett skit!

Sitter hos frisören nu å gör vid mitt hår! Äntligen!!! De va över fyra månader sen sist å min utväxt är fruktansvärd. Ska bli så skönt å få de fräscht igen :)

Vi hörs senare..


Oj..

       Publicerat 2013-03-19 » 01:22:34 | Me and my life
Det blev en sen kväll idag minsann. Jaja, de är sånt som händer. Jag är precis färdig med att läsa igenom alla mina bloggar å allt annat tjafs jag "måste" göra på datorn. Får uppdatera er imorgon istället. Ser fresten att ni blir fler och fler å dessutom börjar jag tycka de är roligare igen. Kanske därför? Hur som än haver, häng kvar - de kommer bli bättre å bättre. 
 
Nu ska jag slänga mig i sängen. Natti. 
 

Komplimang..

       Publicerat 2013-03-18 » 13:55:13 | Me and my life

Fick en väldigt trevlig komplimang igår minsann :) Å ja, faktiskt, jag är ganska snygg om man nu ska få lov å va lite ego!


Helgupdate.

       Publicerat 2013-03-18 » 13:25:00 | Me and my life
Ja, innan jag körde till Pappa för att käka så fick jag lite problem med bilen, om man så vill kalla det. Panik där men jag hann iallafall till middagen som jag tryckte in i hela huet. Den som säger att man inte blir mer hungrig av Abilify har fel. Fett fel. Körde å hämta Jennie å sen hämtade vi upp Zimpe. Han fixade så mycket han kunde och sen körde vi ut till Jennie å drack kaffe med hennes syster å Mamma. Väldigt nice. Släppte Zimpe när vi kom tillbaka till Perstorp å sen körde vi hem å nörda oss vid datorn. 
 
Sov ganska länge å sen käka vi go frulle. Slappade hela dagen förutom när vi rensade min garderob. Så jävla skönt å få de gjort. Alla kläder jag inte använt på ett halvår åkte iväg. Tvättade och renbäddade sängen. Gjorde tacogratäng till middag å sen duscha vi å gjorde vid oss. Hoppade in i bilen å körde till Helsingborg för att kolla på bio. "Du gör mig galen" var det vi såg å den var väl sådär. Vissa stunder var den sjuuuukt dryg å jag tittade nog på klockan 20 gånger på 10 minuter. De är ju ingen film man behöver se på bio utan den funkar helt okej en torr Söndagkväll hemma i soffan. Den var slut vid halv tolv så då körde vi tillbaka till Perstorp. Blev lite utsvävningar sen å ett kaffebesök som inte alls bestod av kaffe utan snarare pärondryck. Hemma i sängen två å då decka vi dirr. 
 
Vaknade i panik eftersom de skulle komma en och kolla mina kläder som jag la ut på Köp å Sälj-sidan på facebook. Stressade runt lite å sen kom hon å köpte hälften av alla kläder :) Josse kom sen och gjorde naglar på mig. Hon har fått nya saker nu å eftersom dem förra vi gjorde inte höll så provar vi en sista gång med dessa nya :) De blev rosa denna gången och jag blev riktigt nöjd. Nathalie kom en snabb sväng å tog lite kläder även hon. Skönt å bli av med de. När vi var färdiga så värmde vi maten som var över sen i Lördags å sen tog jag en dusch. Körde iväg en liten runda sen på kvällen å när jag kom hem så städade vi köket å tog alla golven. Jag såg att Armageddon gick på TV i fredags å eftersom Jennie inte hade sett den (?) så "köpte" vi den å kollade på den igårkväll. Slängde oss i soffan alltså å spenderade 2½ timmar på att se en av världens bästa filmer. Ja, så fick man bölat lite också. Behöver rensa tårkanalerna ibland. Läste igenom bloggar å sen slängde vi oss i sängen å jag läste tills jag fick boken i huet å somnade. Perfekt helg. 
 

So true,

       Publicerat 2013-03-18 » 00:38:00 | Bilder

Den sista meningen är viktigast, som har jag lagt till.

Vet man inte vem man själv är kan man inte heller ge sig själv till någon annan på rätt sätt!

 


No time,

       Publicerat 2013-03-17 » 23:54:00 | Me and my life
Har inte tid å blogga för Jennie är trött å vill lägga sig.. Som en sann sambo så lägger jag mig med henne givetvis ;) Imorgon ska jag skriva lite om vad jag har hittat på i helgen, it's a promise. 
Har ganska mycke planer för den kommande veckan så de ska bli kul (när kände jag så senast?) att vakna upp imorgon faktiskt.. 
 
Francis har flyttat in hos mig fresten. Hur söt? 
 

Så länge man vet..

       Publicerat 2013-03-17 » 17:54:00 | Kärlek
Åh.. Saknar Josse som fan. Så länge jag vet att hon är hemma så är de lugnt, men nu när hon har varit i London halva veckan så har jag fan fått hjärtesorg alltså.. Jävla tur att vi ska ses imorgon my love. 
 

Bortkastad tid?

       Publicerat 2013-03-16 » 14:08:57 | Me and my life
Är det bortkastad tid när man inser att man tänkt å "känt fel" i flera månader? Vi pratade om de innan å jag kom fram till att de aldrig är bortkastad tid. Faktiskt. Hur kan någonting vara fel när man känner så just DÅ!? Man kan ju inte styra över sina egna känslor å man känner som man gör. Man är med någon eller vill ha någon för att man VILL de å KÄNNER så just i den stunden å då är det ju faktiskt inte bortkastad tid. Man ska ju följa sitt hjärta å gör man då som man känner så är det ju värt mer än allt annat. 
 
Klart att de kan kännas tråkigt att man har slängt flera månader på någonting dåligt EFTERÅT men jag lovar att vi har lärt oss någonting nytt av det också. Man ska aldrig ångra någonting, bara se till att framtiden blir bättre! 
 
Once you realize you deserve better, letting go will be the best decision ever!

Glömde de viktigaste,

       Publicerat 2013-03-16 » 13:40:00 | Muuuusic
Jag glömde ju den allra viktigaste låten igår.. Bästa jag har hört på länge så nu tjatar vi den på repeat :D
 
 

Så kan de gå.

       Publicerat 2013-03-16 » 13:37:19 | Me and my life
Ja, såhär roligt har vi de innan vi ska sova.. Riktigt yeah! På den sista bilden säger vi godnatt ifrån dem sämre delarna helt enkelt. Ser lite konstigt ut men de är Jennies hand iallafall :p YOLO! Typ så. 
 
 
 
 

It's a sunny day,

       Publicerat 2013-03-15 » 16:46:10 | Me and my life
Åh va fint väder vi har idag. Solen gör så himla mycke på humöret å jag tror jag talar för alla när jag säger att vi verkligen behöver den just nu. En lång, tråkig å HEMSK vinter har jag bakom mig å jag vill bara se ljuse å att allt ska gå till de bättre. Klart de ÄR bättre med mig men jag fattas fortfarande min fysiska ork. Bara jag går upp för trapporna till läggan så blir jag helt anfådd. Känner mig så utmattad i hela kroppen å jag har INGET tålamod längre. Hur lång tid ska de ta liksom? Synd de inte finns pencillin mot sånt kan jag känna. 
 
Haha de blev panik igårkväll i lägenheten på dem sämre delarna av Allegatan. Ja, för här bor tydligen vi. The bad side. Känner mig lite gangsta nu faktiskt. Coolt. Iallafall, Jennie sitter inne i sängen å pratar i telefon å sen hör jag henne säga att där är en skitstor spindel. Kalla kårar i hela kroppen. Tar tag i första bok jag hittar å tassar fram för att se var den är. Jennie sitter då uppkrupen så långt hon kan i sängen och typ dör.. Spindeln var på mattan, min sån päls typ, eller va de heter? Jaja. Jag hämta dammsugaren och kasta in röret till Jennie så sög hon upp den. Inte nog med de för sen skulle de träs på en strumpa över hålet å sen en totte om så att den inte skulle krypa ut? Alltså jag är livrädd för spindlar men dör den seriöst inte när man suger upp den?! Jag kände väl lite de men nej, vi tog de säkra före de osäkra å lät strumpan sitta kvar över natten ;) 
 
Inatt vaknade jag bara två gånger. Sjukt! De värsta var väl att jag sen vaknade klockan 9 å eftersom jag inte somna förrän hon var halv 3 så är jag väl inte jättepigg kanske? Jag brukar behöva minst 7 timmar å nu när jag inte är helt okej så behöver jag ändå 9 typ.. Ja de fanns inget å göra för jag kunde icke somna om. 
Väckte Jennie vid 11 å sen har vi bara degat här hemma idag. Hon har åkt till Helsingborg nu å jag ska snart gå in å duscha. Ska hem till Pappa å äta inbakad kassler ikväll. Mmm!! Hämta Jennie på stationen senare å sen får vi se vad som händer å sker. 
 
Puttin’ my defences up
‘Cause I don’t wanna fall in love
If I ever did that
I think I’d have a heart attack

Jag dör.

       Publicerat 2013-03-15 » 15:18:38 | Me and my life
JAG DÖR OCH AVLIDER!!!!!! 
 
Nickelback. Sverige. Göteborg. 
Ska de behövas så åker jag själv. 
Punkt.

Some new,

       Publicerat 2013-03-15 » 14:27:00 | Muuuusic
Lite nytt i listan. Takida's nya är HELT sjuk. Faktiskt. 
 

Okey,

       Publicerat 2013-03-14 » 23:37:00 | Me and my life
Trots natten som var så har jag haft en helt okej dag. Samma problem inatt som de andra nätterna. Blir fan helt knäpp när man vaknar hela tiden. Jag väntar till Måndag å har det inte blivit bättre så får jag ringa in å få ordentliga sömntabletter annars slutar jag med skiten för jag orkar inte ha de såhär.. 
 
Iallafall, gick upp vid elva å sen kom Josse en sväng. Jag har bara gått hemma under dagen å plockat, tvättat lite å sådär. Tog ut allt ifrån badrummet å städa å la in allt som de ska va. Blev riktigt bra faktiskt, mycket fräschare. Jennie kom hem sen så vi fixa lite, käka å sådär. 
 
Var en sväng å handla å sen körde vi ut till Jennies mamma å fikade å snacka massa skit. Riktigt yeah var det. Innan vi körde hem så körde vi inom hennes syster å röka en (47) cigg. Mm, bra dag helt enkelt. Lugnt å skönt men ändå riktigt trevligt, precis som jag gillar de nowadays. 
 
Nu blir de snart sängen minsann. Ska väl inte direkt säga att jag ska sova men jag ska iallafall lägga mig. Konstant trött å insomningen ger ju mig några timmar sammanhängande. Man får va glad för de lilla här i livet.
 

Skit också..

       Publicerat 2013-03-13 » 22:52:00 | Me and my life
Mår jag inte illa av medicinen så får jag nog fan andra biverkningar.. Sömnproblem är tydligen en av dem vanligaste nu när jag har läst runt lite på olika forum. Just att man vaknar mitt i nätterna HELA tiden verkar vara vanligt å dem flesta har fått gå över till riktiga sömnmediciner i början av upptrappningen för att kunna sova. Just my luck. Ja, som ni förstår har jag inte sovit bättre natten till idag. Blir knäpp i huet alltså. Huvudvärk och helt slut i kroppen resulterar ju detta klart i. Om de är kul? Alltså...jag har haft roligare. 
Nu kan vi ju bara hoppas att de BARA stannar vid detta så att jag inte får fler ju mer dagarna går. Mitt illamående dem andra gångerna har ju inte kommit förrän efter en vecka ungefär så de är bara att hålla tummarna. 
 
Igår var Mormor här hela dagen å stöka i lägenheten. Hon putsade mina fönster så nu ser jag äntligen ut! De var dem äckligaste fönsterna jag har sett faktiskt. Jaja, nu är de gjort iallafall, skönt! Hon fixa lite annat smått också å jag målade rören å elementet på toa. På kvällen gjorde jag ingenting tror jag. Jennie jobbade å jag satt nog mest vid datorn, kolla en film å så. 
 
Imorse kom Anna å Melanie hit å mös en massa. Vi käka lite frulle å sen snacka vi mest skit :) Jag hoppa in i en efterlängtad dusch å sen körde jag till Anette där jag både fick fika å tass-vård! Riktigt skönt när fötterna är helt lena och dessutom målade i en skrikrosa färg ;) Kasade hem till Perstorp sen å åt middag hemma hos Farmor. Sjukt gott var det. Kotletter å hemmagjorda klyftpotatis..Mmmm. 
 
Nu ikväll har jag kollat Sveriges mästerkock å Mia på grötö, läst lite bloggar å sånt allmänt tjafs. Jennie kom hem vid halv tio så sen hjälptes vi åt å måla andra lagret på toaletten. Hoppas verkligen de räcker med färg nu så vi kan slänga väck allt papper, penslar å mög för ett tag. Denna färgen är ju så jäkla dryg också som tar 100 år på sig att torka så man vågar ju knappt röra sig där inne, än mindre duscha. Jaja, fräscht blir de iallafall. 
 
Usch jag är inte alls på topp känner jag. Har en massa i mitt huvud jag vill skriva om men jag har varken lust eller ork till det. Är helt urlakad å nej, fan, känner mig allmänt nere. Hade varit så skönt å få sova inatt men den risken är väl inte så jättehög känner jag.. Ska göra mitt bästa dock. Imorgon ringer INGEN klocka iallafall. 
 
Godnatt å adjö.
 

Sömnproblem de luxe,

       Publicerat 2013-03-12 » 11:58:13 | Me and my life
Åh herregud... Jag tycker synd om människor som lider av detta alltid. Jag har som sagt aldrig haft problem med min sömn förr. Har lätt kunnat sova i tolv tretton timmar utan att vakna. 
Inatt har jag "sovit" fruktansvärt dåligt. Jag har nog vaknat minst 20 gånger.. Första gången jag kolla på klockan så var hon tre.. Vakna till, somna, vakna till, somna. Typ så. Var vaken riktigt länge vid sju å sen när alarmet väl ringde var jag ju stendöd. 
 
Hoppas fan inte att detta har kommit för att stanna för då lär jag inte ha något hår kvar på huet om en månad..

Jaja.

       Publicerat 2013-03-11 » 22:40:00 | Me and my life
Kvällen hos Pappa igår var jättemysig. Tror vi åt i flera timmar, riktigt gott! När vi kom hem tittade vi på Bitchkram som var sjukt dålig. Hade ändå höga förväntningar men...nae. 
 
(Jag har hickat nu typ 10 gånger på 2 dagar, alltså 10 omgångar. What for?) 
 
Idag har jag: 
- varit i Ängelholm hos min samtalskontakt å haft ett minst sagt konstigt men intressant samtal.
- stått i kö för att få tanka, fattade dock hysterin när jag såg literpriset, 13,89:-
- hälsat på en vän.
- kommit på att jag är en tönt gällande "stark" mat, hela käften brann av veckans hamburgare från Mc Donalds.
- ätit ett kexchoklad i bilen fastän jag VET att de INTE GÅR eftersom jag får chokladfläckar ALL over.
- varit förundrad över hur vissa bilar verkligen kan sakna både blinkers å gas.
- tittat på förra veckans avsnitt av Sofias änglar å blivit förbannad. 
- tittat på Ullared å Dicte.
- börjat med min nya medicin. 
 
Frågor? 
 
Nu ska jag ta min sambo å dra henne till sängen så vi kan se ett avsnitt av Mia å Klara innan vi ska decka. Har vaknat nu två nätter av att jag är halvt medvetande å halvt drömmande å tittat på Jennie.. Hon har då inte varit Jennie utan hon har varit en helt annan människa tills jag blinkat några gånger. Jävla tur de känner jag. Känner inte riiiiiktigt för att byta ut henne faktiskt. Inte alls egentligen. 
 
Gonatt å farväl. 
 
 
 

<3

       Publicerat 2013-03-10 » 23:56:00 | Bilder

I'm on my way to a better place,


Sunday, I'm in love,

       Publicerat 2013-03-10 » 16:52:00 | Me and my life
I Torsdags stack vi ut till Jennie å käka god tacos. Krängde så magarna stod rätt ut.. Jag var snäll å gav Jennies mamma en tomte som inte ens var en tomte. Mm, jag vet. Jättekonstigt. Eh yeah! Efter vi hade käkat så körde vi hem till Martin å drack kaffe med han å Markus. Kollade på Lyxfällan å snacka skit. 
 
Tja, I Fredags kom Josse ner å drack kaffe. Hon stannade till typ fyra å sen stressa jag runt här lite. Åt god middag hos Farmor på kvällen å sen kom Jennie hem vid nio typ. Körde en runda till Klippan å sen mötte vi Zimpe på Ilrep. Blev ståendes där i typ 2 timmar å de va GANSKA kallt så vid ett-tiden körde vi hem. 
 
Igår kom Josse ner när vi hade vaknat till liv. Försökte komma på bra planer men jag känner väl inte dirr att vi lyckades. Körde Jennie till praktiken å sen styrde jag mot Örkelljunga. Där var jag kvar i några timmar, drack kaffe å spela Skip-Bo. Mycke trevligt :) På vägen hem stannade jag till hos Anna å Sebbe. Mös bäbis, blev bjuden på finmiddag å hade de allmänt nice! 
 
Senare på kvällen var här fullt hus. De hände inte ett skit men vi hade klart roligt för de. Stalle å Dallen kom upp å stannade till typ halv två å då var jag mer dö än levande så jag decka dirr å sov som en stock fram till halv tolv idag. Ganska skönt faktiskt. 
 
Nu har vi precis blivit färdiga med städningen här hemma. Tog bara tre timmar.. Jaja, vi har vårstädat kan man säga. Haft ute alla kuddar å dynor i soffan å dammsugit under, över å gud vet allt. Nu är här iallafall riktigt rent å de känns riktigt skönt. Ska hoppa in i duschen nu å sen ska vi köra hem till Pappa för att bli bjudna på Fondue :) Riktigt mysigt ska de bli, å GOTT! Nice Söndag. Senare ikväll blir de myskväll de luxe med film å tända ljus. Längtar redan efter min renbäddade säng :) 
 
PUSS! 
 
 

Eeehyeahyeah!

       Publicerat 2013-03-07 » 16:55:27 | Me and my life
Nu har de gått sådär lång tid igen. Hatar å blogga när jag har en massa å skriva så därför tänker jag dra de snabbt. Enkelt å bra! Jiji.
 
I Tisdags var jag i Ängelholm å de gick bra as usual. Efter mitt besök på öppenvården så körde jag hem till en som jag lärde känna inne på avdelningen. Stannade där i fyra timmar, blev bjöden på jättegod kinamat å pratade en massa. Mycket nice. Körde inom MAXI på vägen hem, var hemma vid halv nio eller nåt så då käkade jag å Jennie ostbricka å kolla på Maria å Mindy. Riktigt yeah.
 
Igår? Jag minns inte riktigt :S Jag gjorde nog inte mycket för världen isåfall! På kvällen var jag å Jennie på kalas hemma hos Mamma. Ebba fyllde 10 så de skulle firas. God mat å god tårta som vanligt. Senare på kvällen fick vi nåt flipp som bara vi kan få. Jag skratta så jag fick ont i halsen. Det sjuka är att jag typ aldrig skrattar. Alltså...de låter ju konstigt, men jag skrattar inte sådär rakt ut, högt, ofta utan jag fnissar typ till, eller va man ska säga? Ni som känner mig fattar förhoppningsvis va jag menar.. När jag är med Jennie så skrattar jag typ sådär skithögt å rakt ut mestadels av tiden. Tror aldrig jag varit med om någon som har EXAKT min humor för den är SJUK i sitt hue. Så ja, vi hade roligt helt enkelt, på vårt speciella lilla vis, hahaha. Jennie tycker om att åka bil å jag tycker om att köra så vi tog en tur till Klippan å hälsa på Dallen. Han va dock sjukt torr så vi stanna inte så länge :p
 
Idag har jag fixat lite här hemma, plockat, rensat å städat köket. Tvättat lite osv osv. Var meningen att jag skulle träffa Anna men hon fick förhinder. Hoppas de blir snart för jag saknar ihjäl dem lite faktiskt. Ja speciellt Melanie då, skiter mest i Anna faktiskt ;)
 
Har kollat ifatt alla avsnitt jag har missat på play så nu sitter jag å väntar på att Jennie ska komma hem. Vi ska köra ut till hennes mamma å käka middag idag. Riktigt yeah!
Går fortfarande på pencillin å när den är slut så ska jag prova en ny medicin som sagt. Får vi se hur de går - funkar inte denna heller så får jag gå tillbaka till dem jag hade från början. Dem som gör att jag går upp i vikt å är allmänt nerdrogad. Känns väl lite som att välja mellan pest eller kolera! Antingen går jag på den medicinen eller så är jag helt utan medicin å får oftare å allvarligare skov. Vad väljer man? Mm, precis, man får ju ta de bästa av de sämsta å äta dem isåfall. Aja, vi ska inte gå för långt nu. Den nya medicinen kanske funkar? Man kan ju alltid hoppas.
 
I övrigt så går de mycket upp å ner. Vissa dagar har jag INGEN ork, motivation eller vilja. Jag vill bara stanna här inne å i princip bara andas. Vissa dagar är de skitjobbigt å jag vill bara gråta. Vissa dagar känns det ganska okej. Vissa dagar känns det som att det är över å att jag verkligen börjar bli helt "frisk". Ja, sen kommer de en dag igen då jag bara har tappat allt så de är som att åka lite berg o dalbana med livet kan man säga. Har svårt å planera saker för jag vet aldrig hur just den dagen kommer bli. Känner mig misslyckad när jag bokar om och ändrar planer men jag har ändå lärt mig att det är bäst så. Jag gör inte mig själv en tjänst när jag tvingar mig till något jag inte vill - tvärtom! Dem flesta i min närhet är underbara å förstår när jag inte orkar så jag känner mig ändå trygg, vilket är viktigt.
 
Tror aldrig jag har känt mig tillfreds med att vara "själv". Jennie bor ju här men jag menar med killar å så. Vill vara ensam å är överhuvudtaget inte intresserad av någonting alls. Inte ens prata med någon. Så jävla nice å vara helt ensam å känna glädje över de. Innan har jag ändå alltid velat ha någon eller iallafall va intresserad å skicka lite SMS eller så men nu är jag bara äcklad. Vissa saker förstår jag inte va jag har sysslat med faktiskt? Aja, de krävs alltid att man själv vaknar upp å inser saker. Hjälper inte att någon säger till en.
 
Nu ska jag slå Jennie lite. Hon är riktigt oyeah!
 

Tröttsamt.

       Publicerat 2013-03-05 » 12:23:01 | Me and my life
Tro de eller ej men jag har fått problem med mina tänder - IGEN! Lite därför jag inte skrivit eftersom jag har noll lust och noll motivation just nu. Förstår verkligen inte hur man kan ha så mycke otur som jag har. De finns väl grader i helvetet? Får ju va bra nån gång.
 
Går på pencillin nu iallafall så jag har inte kunnat börja med den andra medicinen ännu. Allting blir framskjutsat å de är så himla drygt. Har fått samma problem i munnen som jag hade när jag var inlagd, fast på andra sidan. Tandköttet vid visdomstanden är riktigt svullet å inflammerat så jag kan knappt gapa eller tugga! Riktigt ont gör de. Funkar inte pencillinet så måste jag gå till tandläkaren å de är jag absolut inte intresserad av. Inte min plånbok heller.
 
Ja, så varje gång man känner att NU jävlar vänder de! Nu är jag på väg upp, ja då får man en knytnäve rätt i ansiktet å trillar ner igen. Lite så känns de. Man tar två steg framåt å sen får man fan backa tio. Hade jag bara fått vara ifred ifrån fysiska problem så hade jag kanske orkat dra upp de psykiska men man tappar verkligen ALLT när de ska vara såhär.
 
Har provat att somna utan insomning vilket resulterade i att jag somnade runt halv fem. Inte riktigt läge för att sätta ut den nu nej. Annars? Nej, inte så mycket. Lever samboliv med Jennie sen typ två veckor tillbaka å de funkar skitbra. Dörrarna är färdiga, handtagen är på, listen vid toa-dörren är fixad å lampan i köket är färdig. Allting är princip klart nu i lägenheten faktiskt. De enda jag fattas nu är två kökstolar till.
 
Nu ska jag duscha å sen ska jag köra in till Ängelholm för ett besök hos min samtalskontakt.
Adjö.
 

Fan då!

       Publicerat 2013-03-01 » 00:07:00 | Me and my life

Känner att jag har svårt att leva upp till mitt eget motto just nu! Är så in i helvetes less på att må dåligt så jag vet fan inte var jag ska hitta orken nånstans längre..

Är det inte de ena så är de fan de andra. När i helvete ska jag få lov å vara ifred å verkligen läka ihop?

Allt jag vill är att få må bra. Är det för mycke begärt?


RSS 2.0