Död.

       Publicerat 2013-04-30 » 14:56:58 | Me and my life
Håller på att trappa upp dosen nu å är som en zombie, just like the first time. Imorse orkade jag inte ens lyfta mina armar. Går som i en dimma å fattar typ ingenting. Not so funny. 
 
Får inte gjort någonting heller för allting känns som ett maratonlopp. Bara att starta en maskin tvätt är sjukt jobbigt. Undra om de ska bryta ut någongång, på riktigt alltså. Sjukt drygt å gå runt å va såhär död all the time. 
 
Valborg idag ja? Bryr mig inte ett skit. Ska käka tacos å mysa istället :) Måste dra in mig själv i duschen nu så jag kan bli färdig nån gång.. Knappt drygt. Måste ner å handla också nämligen. Blööööö. 
 
Längtar till Fredag <3

Hej.

       Publicerat 2013-04-29 » 15:37:00 | Me and my life
Haft en riktigt bra helg faktiskt.. Har egentligen ingenting å klaga på förutom den jobbiga känslan i kroppen jag haft över en vecka nu. Känns som om jag ska bli sjuk. Orkeslös, hängig å allmänt down. Tyckte att de kunde brötit ut förra veckan isåfall för denna veckan är sjukt opassande. Sover som en stock gör jag också, idag sov jag till tolv å då somnade jag ändå innan 00 igår så jag har alltså sovit över 12 timmar - i streck! 
 
Fan om jag blir sjuk närmare helgen, då vet jag inte vad jag gör. Då får de hellre komma nu så jag är frisk på Torsdag igen, eller nåt? Jo, lite så är det. 
 
Annars? Skitbra. Alltså verkligen skitbra. De känns så jävla bra allting så jag nästan är rädd för att det inte är sant. Typ så. 

Va händer?

       Publicerat 2013-04-27 » 17:51:30 | Me and my life
Ja de kan man ju fråga sig. Denna veckan har varit full av överraskningar kan man säga ;D Har gosat med massa bäbisar och träffat mina underbara mamma-vänner! Hängt med Josse (alldeles för lite) å sen har jag givetvis umgåtts en massa med en viss kille. 
 
Igår var vi på Oasen med Julia å Nico. Riktigt rolig kväll som avslutades här hemma med corona å Med andra ord. Idag har jag varit på Väla med Anna å inte hittat ett skit mer än lyxshaken på MAX i smaken hallon som verkligen är TO DIE FOR! Bantarnas fiende typ. 
 
Ikväll ska jag köra lite folk till 57:an å imorgon är de grillning i Båstad ute hos Mormor å Morfar. Kan ju inte bli bättre känner jag. Solen ska lysa å sånt fräckt så. 
 
Nae lite mat kanske? 

Busy,

       Publicerat 2013-04-25 » 16:21:09 | Me and my life
Jag är typ jätteupptagen med att både hata å älska mitt liv samtidigt så jag har inte tid å skriva.. Jag vet att ni klarar er typ awesome ändå? Gör ni inte det så är de typ...tråkigt? 
 

Vill dö lite,

       Publicerat 2013-04-24 » 13:43:00 | Me and my life
När jag läser de här så vill jag typ dö lite av sötdöden. De är SÅ klockrent. De är SÅ huvudet på spiken. Aldrig att jag trodde jag skulle finna en så stor vän i Josse som jag gjort, å speciellt inte såhär sent i livet. De är som att jag har hittat min tvillingsjäl, helt seriöst. Vi tänker lika, agerar lika å är exakt lika sjuka i huvudet. Jag trodde inte de fanns någon som var så sjuk som jag, som nånsin skulle kunna förstå mig men jag är glad att jag hade fel. 
 
Jag behöver sällan dra långa historier eller ge långa förklaringar för det bara är. De är så enkelt, så villkorslöst och så hård kärlek jag känner för dig. Så länge jag har dig vid min sida så kommer jag aldrig gå sönder till fullo. 
 
 
 

Typ så.

       Publicerat 2013-04-23 » 13:49:03 | Me and my life
Alltså jag vet inte vad det är men de är konstigt. Ingenting känns liksom viktigt längre. Jag vill bara göra EN sak. Hela tiden. De känns skitskumt å jag kan inte riktigt sätta ord på mina känslor som jag brukar kunna göra. 
 
Dieten har sketet sig totalt å jag bryr mig inte ens. Annars hade jag tyckt att jag var världens största loser men nej, de får väl vara som de är? Jag kan inte träna å jag bryr mig inte om det heller. Allt annat som har känts viktigt känns bara som ren nonsens. 
 
Det har liksom kommit in någonting i mitt liv som är mycket viktigare än allt annat skit jag lagt energi på. Lite den. 
 
Nu ska jag snart köra till Farmor å käka lite å sen är det dags för ett besök på psyk. De har varit uppehåll i två veckor så de ska verkligen bli skönt. Efter de vankas de ett besök till å sen styr jag hemåt. 
 
 
the feelin's so strong, and i like it, 

Måndag.

       Publicerat 2013-04-22 » 20:39:30 | Me and my life
Vaknade. Stressade. Hälsade på Josse å bäbismös. Hälsade på Frida å bäbismös. Mycke bäbisar idag. Handlade lite. Hälsade på bästa Anette. Fick cigg-besök. Tvättat. Ätit. Kollat en film. Duschat. 
 
Lite så. 
 
Nu blir det soffan å Biggest Loser å invänta mitt sista besök för dagen. De bästa sparar man till sist, eller hur är det nu? ;) 
 

Give it a try,

       Publicerat 2013-04-22 » 18:04:00 | Muuuusic
Jag VET, jag ville också stoppa låten efter jag hörde dem första meningarna men gör INTE de. Den sätter sig på huvudet å man blir kär i den - nästan dirr ;) Jag lovar er. Älskar när han sjunger, han har sjukt bra röst. Riktigt flow. Ja, inte Flo Rida då för hans röst är jag faktiskt ganska trött på. 
 

Some days,

       Publicerat 2013-04-21 » 18:30:12 | Me and my life
Vissa dagar rullar livet på i en jävla bra fart och allting bara känns underbart. Idag är en sån dag. Solen lyser å jag lyser med den. Härligt. Låt de hålla i sig i några dagar denna gången - tack! 
 
 

Lördag.

       Publicerat 2013-04-20 » 15:04:22 | Me and my life
Men hej! Ni lever ännu märker jag? Inte tappat en enda läsare trots att jag haft paus. Iofs är de riktigt skönt å slippa blogga så jag vet inte om jag ska börja igen eller vad jag ska? Har inte riktigt bestämt mig. Vet att Stiffe sitter å skakar på huet nu men jag måste tänka lite till ;) 
 
Dagarna ser typ likadana ut numera å de är väl positivt? De går upp å ner med magen hela tiden, vissa dagar är de okej å vissa dagar gör de sjukligt ont. Jag har fått tabletter mot illamående som jag måste ta tre gånger om dagen. Glömde dem förra helgen å de var INTE kul kan jag säga. Dasset dirr! Dem tror att jag har ett bråck på magmunnen å de är tydligen ingenting man opererar eftersom dem inte kan garantera att de blir bra. Nej men jag kan leva såhär resten av livet, absolut. Helt underbart. 
 
Igår kom Jennie, eller ja, jag hämtade henne å sen körde vi till Hässleholm å käka, handla å sånt skit. Igårkväll hade vi en riktig tjejkväll å färga bryn/fransar, raka benen å la ansiktsmask. Riktigt nejs. Idag har vi bara degat om man bortser ifrån en spindelattack på balkongen. Legat i sängen å kollat Bron å dansat lite, som vanligt ;) 
 
Ikväll ska jag hem till Pappa å äta å sen blir de hem till Anna å Sebbe på lite spelkväll. Najs som attan. Mm, så nu vet ni var ni har mig. Typ. Vi hörs när vi hörs. Helt enkelt. 
 

Vilja.

       Publicerat 2013-04-18 » 16:17:01 | Me and my life
Jag vill blogga men jag vet inte om jag ska. Alltså...jag vet inte hur mycket jag ska skriva. De är skitsvårt å utelämna halva ens dagar liksom. Jag vet ingenting just nu heller så..nae, vi får vänta lite till. 
 
Om ni undrar så har jag fortfarande ont i magen. Jag har städat idag. Har ännu en gång fått en käftsmäll i ansiktet å förstått att jag har världens finaste vänner. 
 

Hej!

       Publicerat 2013-04-17 » 17:10:54 |

Ska bara titta in å säga att jag har träffat Dallen å Stiffe idag! Så alla vet.

Hejdå.


Ingen ork.

       Publicerat 2013-04-13 » 15:17:08 | Me and my life
Jag känner inte för å blogga just nu så jag tar nog en liten paus faktiskt. Så ni vet. Lite så. De händer inte så mycket i mitt liv just nu ändå så de finns ingenting å skriva om. Jag har ont i min mage. Jag mår illa typ hela tiden. Jag orkar alltså inte bry mig så mycket om varken ert eller mitt liv just nu. 
 
Så får de bli. 
Tja. 

You,

       Publicerat 2013-04-12 » 11:00:05 | Me and my life
Kunde somna inatt men däremot vaknade jag halv sju å sen kunde jag inte somna om. Mådde så illa så jag fick sitta på dass - igen, å gunga framför dassastolen i en halvtimme. Kan varenda streck inne på toan nu kan jag säga. Varenda liten fläck. Riktigt trött på skiten är jag. 
 
Har fått boka av nästan alla helgens planer för jag kan inte just nu. Finns ingen möjlighet när jag varken kan äta eller sova. De är så jävla typiskt bara. 
 
I just wanna feel this moment - men de kan jag inte för allt annat är i vägen. Som vanligt. Det stör mig. Mycket. 
Nu har jag iallafall varit vaken sen sju som sagt så jag har hunnit dammsuga, diska å tvätta en maskin tvätt samt bäddat till i sängen. Ätit har jag också försökt att göra men de gick ju inte så jävla bra kände jag. Får köra ner till Statoil å köpa en drickyoggi så jag får något i magen iallafall. 
 
Lite så. 
 

Push play,

       Publicerat 2013-04-11 » 22:45:44 | Me and my life
Aeh fyfan! Jag känner bara att jag snart inte orkar mer. Helt seriöst så känns allt sjukt hopplöst. Jävla mage jag ligger inne med alltså. Den slutar aldrig att jävlas med mig. Fick boka en akuttid idag till läkaren å fick med mig en massa medicin därifrån. Nu ska jag lämna massa prover å sen får jag antagligen sövas å göra en gastro igen. Han misstänkte bråck på magmunnen. Eftersom jag har gått på omeprazol sen jag var inlagd så menar han på att om de varit ett magsår hade de läkt av det. Jag vet inte å jag orkar seriöst inte bry mig. 
 
Var i Ängelholm imorse iallafall å de gick bra. Antar jag. Man känner ju sig lagom psykiskt störd när de sitter en ifrån f-kassan å två läkare å pratar om en som om man inte fanns men jaja. Jag skiter i de också. 
Körde å hälsa på en kompis i Ängelholm å sen körde jag som sagt till läkaren. Hämta ut min nya telefon å sen körde jag hem å röka med Jossus ett slag. Fick rådamp på bytet av telefon men de löste sig till slut. 
 
Körde hem till Mamma eftersom vi skulle ha vår efterlängtade Fonduekväll hela familjen plus respektive. Den blev inställd sist eftersom jag var inlagd å nu var Jesper också hemma så jag såg verkligen fram emot de. Ja, jag fick köra hem efter en halvtimme för jag hade så ont i magen. Kunde knappt äta någonting. Böla hela vägen hem. 
 
La ut min gamla iphone på blocket å de tog väl en halvtimme å sen ringde de. Å ringde. Å ringde. Jag fick sålt den på 45 minuter. Ganska gött men fan vilket jävla ringande över en lur? 
 
Annars har jag ägnat mig åt att läsa igenom alla mina bloggar som jag inte gjort sen i Måndags. Tog två timmar. Tja, annars har jag mest bölat faktiskt. Har ont i ögon, hud å allt man nu kan ha ont i så nu tänker jag lägga mig å skita i detta för idag. Hoppas att de känns lite bättre imorgon. 

Nytt igen,

       Publicerat 2013-04-11 » 12:35:21 | Me and my life

Den andra nya Ramlösa är godare än denna! Om ni undrar alltså. Key lime å pineapple. Om ni inte undrar så är de ju tråkigt, känner jag!


Onsdag..

       Publicerat 2013-04-10 » 23:09:00 | Me and my life

.. å jag skriver från mobilen vilket jag hatar men jaja, jag ska nog ta mig igenom detta också.

Iallafall, va hos läkaren i måndags å som jag trodde så fick jag byta medicin igen å nu finns där inga fler att testa så de fick bli den gamla igen, som jag började med från början då jag var nerdrogad å gick upp massa i vikt. All mättnadskänsla försvinner så. Mm, så de är väl lite sådär känner jag. Känner mig mest tom å orkeslös när jag tänker på just den biten. Insättningen av den nya (nygamla) är hemsk å jag kan knappt röra mig dem första dagarna så jag ser inte fram emot de! Alls..!

Ja jag har inte sovit hemma på två nätter men nu ligger jag i min älskade säng igen. Har Julia bredvid mig, hon har varit här idag så vi har lagat mat å kollat tv å film. Innan idag så var Kikki här på kaffe, mycke trevligt var de :)

Nytt möte imorgon, med både min läkare och försäkringskassan. Dem träffade jag också i Måndags å de gick iallafall bra som tur är! Att något funkar liksom.

Har nog fått bukt med min mage å troligtvis är det ett magsår. Väntar på remissen nu å sen får vi se vad som händer. Hoppas att jag får snabb hjälp iallafall för de är hemskt att ha ont i magen å få såna attacker av illamående att man inte vet va man ska göra..

Annars? Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. De är som de är ;) Men de är bra iallafall. Om vi nu säger så.

Nu ska jag sova som ett svin! Farväl.


Hej!

       Publicerat 2013-04-10 » 19:34:58 | Me and my life

Skaaaa blogga, hinner bara inte just nu. Ni kan roa er med att titta på min nya 3 meters sladd till telefonen så länge! Rosa är den, and I love it!

Typ lite den,


Anti.

       Publicerat 2013-04-08 » 18:20:00 | Me and my life
Jag är anti, irriterad, förbannad och fruktansvärt TRÖTT så jag tänker inte blogga. Skiter i de. Skiter i allt snart. Jag orkar inte med dessa jävla medicinerna. Jag orkar inte. Jag orkar inte.
Jag orkar FAN INTE!!!!!

Happy me :)

       Publicerat 2013-04-08 » 15:38:22 | Me and my life

Den kom minsann i stora flaskor :)


Söndag.

       Publicerat 2013-04-07 » 23:45:39 | Me and my life
Åh herre min get va jag har ont i min rygg. Förlåt men jag kände bara att jag ville klaga lite. Typ så. Kan knappt röra mig. Vettefan va de är heller för jag har typ aldrig ont i ryggen. 
 
Skit i de nu. Igår hämtade jag småtjejerna å sen körde vi hem till Pappa där vi blev bjödna på kalkonmiddag. Alla syskon var samlade, inklusive respektive, farmor å då bonussystrarna. De va himla gott å trevligt iallafall. Unnade mig lite efterrätt också. Även om jag har sagt att jag "får" äta frukt så har jag typ gjort de två gånger så jag kallar de lite lyx ändå :) 
 
Körde hem med tjejerna sen så kollade vi på Fångarna på fortet innan dem somnade. Jag satt här själv å glodde sen så jag roade mig med lite SMS å sen försökte jag få ordning på mina recept. Dock har mitt block nästan tagit slut så jag har lagt de på paus igen. 
 
Somnade runt ett och vaknar klockan åtta av att Tilda säger att hon inte kan sova mer. Nahepp, då kan inte jag de heller I guess :p Gick upp och gjorde frukost åt dem å startade Bert som dem hade med sig. Så ja, halv nio imorse satt jag här som ett lik å tittade på Bert - älskade ängel, haha. 
 
Nisse kom å hämtade dem vid elva eller nåt så då startade jag min dag med att städa hela lägenheten å renbädda sängen. Några timmar senare var jag färdig så då blev de lite avsnitt å sen tog jag en lång dusch. Josse kom ner sen så vi snackade lite skit å sen gick vi bokstavligt talat rakt igenom porten å åkte åt varsitt håll. 
 
Ikväll har jag varit ute hos Martin å Marcus å käkat tacos å kollat på två filmer. Har nästan precis kommit hem, eller ja, jag har läst igenom mina bloggar å sådär. Ska gå å lägga mig nu tänkte jag. Ska upp tidigt imorgon å köra till min läkare i Ängelholm. Har fullt upp hela dagen sen så vi får se när vi hörs. 
 
PUSS!
 

Mys,

       Publicerat 2013-04-06 » 23:19:15 | Me and my life
Har haft mys med mina småtjejer ikväll. Dem sover över här så vi hörs imorgon istället ;) Nu ska jag knoppa minsann. 
 

Förslag till rubrik #2

       Publicerat 2013-04-06 » 22:45:02 | Me and my life
 
Jag har sagt det innan och jag säger det igen; Jag önskar verkligen att psykiska sjukdomar var mer accepterade i dagens samhälle. Nu är det inte endast för att jag själv har en diagnos utan för att jag överlag tycker att det är lika normalt som att ha diabetes. 
 
Folk säger att det är mer accepterat idag men det är det inte. Tro mig. Jag vet inte hur många gånger som folk har frågat mig varför jag är sjukskriven eller varför jag vart inlagd? Så fort jag svarar ärligt, vilket jag iofs alltid gör, så blir folk SÅ sjukt obekväma. Jaha, mhmmhmm, hoppas du blir bättre snart, å sen pratar vi inte mer om det. Det är 2013 i år. Det är inte 1800-talet längre. Lite så känner jag. 
 
Vad är det som skrämmer människor undrar jag? Att man på papper fattas någonting? Varför kan inte folk ge chanser istället? Lär känna folk istället, för innerst inne så tror jag att hade alla gjort en utredning så hade de funnits någon släng av psykisk ohälsa anyway. 
 
Jag önskar att alla kunde inse att det inte är farligt. Att "vi" inte är farliga. Att vi inte smittar och att det vore mer accepterat i samhället att vara sjuk på andra vis än de som är synligt. 
Vissa tror att sjukdomar som inte går att ta på bara är påhittade för att man ska slippa jobba eller för att man ska ha en offerkofta på sig. Det är de sjukaste jag har hört. 
 
Hade jag fått välja hade jag jobbat hela min procentrad och jag hade verkligen inte fötts med min diagnos. Tänk på allt jag har gjort i mina manier. Jag hade kunnat göra vad som helst för att få dem sakerna ogjorda. De är ett sjukligt beteende och ett beteende man inte kan styra realistiskt över. I depparna så är allt bara svart. Det är seriöst ingenting jag hade önskat min värsta fiende så jag blir bara förbannad på folk som tror sig veta så mycket. 
 
Flera människor som sagt opassande saker har i efterhand kommit å bett om ursäkt, att dem själva mått dåligt å nu vet hur det känns. Jag tycker de är hemskt tråkigt att folk ska behöva må dåligt för att förstå hur det verkligen känns.. 
 

Söte,

       Publicerat 2013-04-06 » 17:21:46 | Me and my life
Kolla så fina mina vänner är i tidningen :) 
De trodde vi aldrig för två år sen när jag å Anna söp som mest ;) 
 

Wild west.

       Publicerat 2013-04-06 » 16:41:20 | Me and my life
Ja, igår hade vi planerat en överraskning för lillebror minsann. Vi kidnappade honom ute i Dalshult å sen körde vi till Wild west i Halmstad :) Han blev jätteglad och allting var lyckat så de var riktigt nice. Maten är to die for som vanligt. Käkade oxfile med grillade grönsaker :) 
 
Efter besöket där körde jag å Jennie ut till Martin å Marcus å spelade sjuan till ett inatt å sen körde jag hem å stendecka i sängen dirr. Vaknade vid tio av att jag inte kunde sova längre så jag har tvättat lite å sen har Anna å Melanie varit här :) Mys. 
 
Just nu spelar jag så hög musik att hela min skärm vibrerar så jag ser knappt va jag skriver, haha ;) Dansar runt här lite. Tänkte diska nu, tja. 
 
 

This is fuckin' awesome,

       Publicerat 2013-04-05 » 17:48:56 | Me and my life
 

U drown your heroes in red wine,

       Publicerat 2013-04-05 » 16:25:18 | Me and my life
YEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN NY TELEFON! Nästa vecka levereras en iPhone 4s, VIT till mig. Jag vet, jag kunde tagit femman men jag ville INTE de. Jag tycker den är plastig, ful å stor. That's why babes. 
 
Ganska glad faktiskt. Tränat har jag också gjort. Svettig å jävlig men fan jag fixa trots allt 9,7 km. Bra Fredag, å bättre kommer den bli ;) 
 

Allt är färdigt nu! :D

       Publicerat 2013-04-05 » 12:05:33 | Me and my life

Fredag!

       Publicerat 2013-04-05 » 11:55:52 | Me and my life
Känns lite roligare å blogga när ni lever..Alltså när ni kommenterar. Dessutom har min statistik dubblats dem senaste dagarna. Vet inte om de beror på mitt utbrott eller vad det beror på men de är kul i vilket fall. Välkomna till mitt sjuka liv ;) 
 
Kikki, jag dricker mitt protein efter jag har tränat eller som mellanmål dem dagarna jag inte direkt hinner eller pallar göra nåt. Man får inte i sig all protein man behöver igenom mat å ska man träna å gå ner i vikt så är de skitbra å tillsätta extra. De gör ju även att inte musklerna bryts ner utan tvärtom :D 
 
Sovit lite sådär inatt alltså. Vaknade vid fem, kanske inte så konstigt iofs men ;) Lyckades somna om iallafall å nu har jag käkat lite frulle å sådär. Josse kommer snart så de blir träning på crossen idag. Ska bli kul å se hur mycket jag har tappat. Lär ju ha tappat fett mycke kondis å många kilometer per halvtimme. Jaja, då har man nåt å gå efter. Ska mäta mig idag också, eller Josse ska göra de så de inte blir nåt fusk ;D
 
Nån som vill ha en bild förresten? 
 

Grillad hjärna,

       Publicerat 2013-04-04 » 23:16:40 | Me and my life

Åh nu hann jag inte uppdatera om dem där rubrikerna! Fixar en imorgon, maybe två baby!

Eftermiddagen har jag ägnat åt att kolla ifatt alla avsnitt jag är back så nu ikväll blev de tre till, morgondagen är alltså räddad med andra ord! Jiji!

Började med maten å sen kom Anette på middag. Vi käkade kycklingfilé i sås, med sallad å smörstekta sparris till. Sjukt gott! Snacka massa skit å så sen, röga, frös å uppdaterade oss helt enkelt.

Nästan alla mina planer har bokats v imorgon så istället för å ha årets stressigaste dag blir de istället lugnt å stillsamt. Rätt trevligt ändå för då kan jag nöta avsnitt å sådär innan jag å Josse ska träna!

Hämta ut mitt efterlängtade paket från fitnessguru idag. Nytt protein, en ny shaker å två bars med smak av äpplepaj som jag tänkte prova med! Dem skickade även med deras fitnessnudlar så de ska bli kul å smaka dem. Har bara provat LCHF-butiken men dem var faktiskt helt okej! :)


Ett år tillbaka.

       Publicerat 2013-04-04 » 15:29:37 | Me and my life
Inatt innan jag somnade så låg jag å läste igenom förra årets Mars-månad i bloggen. Rättså kul faktiskt. För ett år sen hade jag precis börjat jobba efter min sjukskrivning och jag mådde ganska bra. Visst, stundvis var det ju katastrof men de kommer de alltid vara i mitt liv ;) 
 
Något som är extra kul är att exakt på dagens datum förra året så köpte jag bilen. Alltså kära bettan så firar vi ett år idag minsann! Jag har aldrig hatat en bil så mycket som jag hatar denna men...ändå älskar jag henne :p Aldrig varit med om en bil som kostat mig mer i lagning än va jag gav men...den tar ju mig fram iallafall! 
 

Älska!!!

       Publicerat 2013-04-04 » 15:21:00 | Me and my life
Hittade den äntligen i Ängelholm :) Världens goaste med is å med sugrör! (Har fått nån fling för sugrör btw) 
 

Torsdag!

       Publicerat 2013-04-04 » 12:05:11 | Me and my life
Visst ja, nu när jag skrev rubriken så kom jag på att jag har tre förslag till rubriker kvar å skriva.. Får fixa de. En idag iallafall å sen får vi se när jag hinner. Mm. 
Har sovit som en stock inatt, drömde dock att jag å Jennie bråka som fan så jag var riktigt arg när jag vakna. Hon drog mig i håret precis innan jag skulle vakna nämligen ;) 
 
Har käkat lite frulle å försökt fixa till mitt hue, bäddat sängen å diskat. Ska alldeles strax köra ner å handla å sen blir de lite lunch tänkte jag. Omelett i mitt hjärta, typ. På tal om hjärta så nej Stiffe, där är inget hjärta. Inte den veckan ;) Däremot är där stjärnor och fyrkanter! Nu krävs de ju att du minns vad varje sak betydde också ;) 
 
Eftersom du inte har nån blogg Angelina så kan jag ju tyvärr inte svara dig där. Vet inte riktigt om du missförstod mitt inlägg där jag mycke tydligt skrev att de inte handlar om just BILDERNA då jag skrev också att jag visste att de inte var mina bilder! Du måste ju dock själv fatta (förhoppningsvis) att de är ganska genomskinligt att du kopierar just mig när du lägger upp ALLA bilder jag lagt upp inom loppet av en halv dag när dem dyker upp på dina sidor dirr efteråt? Ta hur många såna bilder du vill, för de finns typ 5 miljoner såna, men leta upp egna eller sprid ut dem lite för annars är de bara löjligt! När jag sen lägger upp en text som jag dessutom har ändrat å raderat i för de ska passa mig så behöver du kanske inte dra de rakt av? Lite så jag menar va! 
Detta handlar SÅ lite om Danne som de bara kan göra. Löjligt att du ens drar upp de, så jag undrar vem de är som bryr sig egentligen? Jag å Danne var tillsammans för åtta år sen så de är ganska preskiberat faktiskt, haha! Å ja, tack förresten, för att du hoppas att jag blir frisk snart. Problemet är bara att jag aldrig kommer bli frisk, precis som du! 
 
Nu ska jag köra å handla. 
 

shit chilla,

       Publicerat 2013-04-03 » 23:58:56 | Me and my life
De gick väl inte så bra igår kanske? Fick förklarat för mig att jag antagligen befann mig i en hypomani förra veckan vilket förklarar väldigt mycket. Många beslut och framförallt min sömn iallafall. Detta betyder att jag måste höja min medicin igen. Hur kul? Inte jätte. 
 
Annars körde jag in till en kompis i Ängelholm efter besöket, käkade sallad å rökade en massa. På kvällen träffade jag Jossus vilket var awesome. Man har verkligen olika relationer till alla människor i sitt liv. Josse står för den djupa, sjuka å den som är mest lik mig i hjärnan-delen å de är fett nice för jag gillar å bli förstådd. 
 
Idag har jag stressat som en skit som vanligt.. Jag har varit på middag hos Farmor, gått 7 km med Josse å svettats itu, varit hos Martin å Marcus med Dallen å spelat kort å bälat kaffe, tvättat å massa annat skit. Typ lite den. 
Nu måste jag gå å sova minsann, är trött som ett helt ålderdomshem å då är man fan inte pigg alltså. 
 
Fullt upp imorgon också men de är bara roliga saker så it's no big deal. Har så ont i mina fötter å i min kropp redan så ska bli kul å se om man ens kan resa sig ifrån sängen imorgon. Kan jag inte de så blir jag väl liggandes hela dagen helt enkelt. 
 
Prova drick Red Bull med sugrör förresten. Sjukaste. Sockerfri givetvis, den är bäst. Och godast. Faktiskt. 
 

Angelina Ramde!

       Publicerat 2013-04-03 » 14:54:00 | Me and my life
Jag gör ett öppet inlägg till dig, allas våran drottning Angelina Ramde. Jag har blockat dig å tagit bort dig på ställen som jag kan göra de på, just för att jag är trött på dig och ditt skitsnack. Jag är trött på dina urdumma kommentarer å att du sen inte tål att man har andra åsikter än va du har. Jag är trött på hela din existens faktiskt. 
 
Kan du vara så snäll å sluta kopiera ALLT jag lägger upp? Visst, de är inte MINA bilder men de är MINA inlägg. De är knappast så att de inte är genomskinligt när jag lägger upp tre bilder inom loppet av 16 timmar å sen ligger både text å bild på din Instagram. 
 
Förstår att du är avundsjuk men snälla älskade vän, skaffa dig lite egen fantasi och lite egen personlighet. 
Du behöver inte vara rädd, folk kommer fortsätta älska å hata dig trots allt. 
 
Puss. 

In my ears,

       Publicerat 2013-04-03 » 11:49:02 | Muuuusic
 
 
 

boom boom POW!

       Publicerat 2013-04-03 » 11:45:28 | Me and my life
Blås inte luft i min ballong om du inte vågar följa mig till himmelen
När mina tassar tagit sats e de för sent att hoppa på i farten

Hur fan kan du då ta allt som jag har o kan du ge tillbaks samma sak?

Blås inte luft i min ballong om du inte pallar leva som man borde,
som vi gjorde
Mina tankar lämnar tid o rum är de för sent att ta tillbaka den
 
käftsmäll.

Oj..

       Publicerat 2013-04-03 » 10:43:10 | Me and my life
De är inte bara statistiken som ökar minsann. Här loggar man in å har fått FYRA (?) kommentarer över natten. De är ju helt stört. Jag brukar annars få en i månaden! Ni är så generösa med de förstår ni! 
 
Iallafall, Jossus, jag har inte lagt in några jävla reklamlänkar i mina inlägg så truten. 
Tack för den positiva kommentaren och ja, Sarah, jag FÖRSÖKER!! Du om nån vet ju att de inte är så lätt alltid. 
 
Den som jag ändå mest fastnar för denna morgon är Stiffes kommentar. Han är så söt så att jag vill typ dö ibland. Min enda manliga läsare, iallafall som vågar stå för det. Jag ligger till å med som bokmärke på hans lur ;) De ni. 
 
 
Stiffe, en gång om dagen är jag fett nöjd med! 
 
Tycker vi ska köra ett test här nu bara för det! Finns de fler män som läser min blogg? Ni kan väl kommentera i detta inlägget då? De hade varit kul bara för å se om de är som jag tror, att de bara finns EN kille å resten tjejer här ;D 

Jaja.

       Publicerat 2013-04-02 » 20:55:00 | Me and my life
Å så skjuter statistiken i höjden igen, så fort jag är ledsen eller nåt händer i mitt liv. 
Om jag är sjuk i huvudet, vafan är ni då som njuter av andras olycka?! 

Himmel och helvete,

       Publicerat 2013-04-02 » 14:53:25 | Me and my life
Martin å Marcus kom ner på middag igår så vi käkade tacogratängen å sen hade Jennie bakat LCHF-kladdkaka till efterrätt så vi drack kaffe å spelade lite olika spel. Eller ja, jag å Marcus drack kaffe men de skiter klart ni i? Dem stannade typ till tio eller nåt. Började titta på Switch å den har jag precis tittat färdigt på. Helt okej film men sjukt dåligt slut. Dem flesta filmerna har dåliga slut har jag kommit fram till. 
 
Jennie har precis åkt hem å de kunde väl inte kommit mer olägligt. Hon kommer inte förrän om två veckor igen å jag känner inte alls att jag vill vara ensam just nu. Bölade igårkväll å de lär jag väl fortsätta med I guess? Usch nej. Något som däremot kommer lägligt är mitt besök på psyk idag. Ska snart köra dit. Ska kräka ut allt jag kan i ord och sen ska jag försöka att inte gå ner mig. Jag SKA inte. SKA. INTE!! 
 
Tja, de är väl typ de jag känner just nu. Fuck it, typ. 
 
 
 

....

       Publicerat 2013-04-01 » 22:50:03 | Me and my life

Känner mig bara så jävla lurad. Och ledsen. Vet inte riktigt vad jag gör för fel i livet men något stort måste de uppenbarligen vara.


Nuff' said,

       Publicerat 2013-04-01 » 16:18:31 | Bilder

Förslag till rubrik #1

       Publicerat 2013-04-01 » 16:17:34 | Me and my life
 
Ganska lätt val, å säkert ganska tippat från er sida. De känns iallafall som att dem flesta faktiskt hade valt de. Dock inte så konstigt. Underbar miljö, natur och för att inte prata om folket som bor där. Alla är hur trevliga som helst, de är billigt å leva där nere och maten är to die for. 
 
Jag hade lätt kunnat leva med att de är regnperioder ibland för allting annat väger upp de dåliga. De är nämligen de enda dåliga jag kan komma på. Ja, å att jag är långt ifrån min familj - men hade jag bott i Thailand så hade jag inte direkt blivit ensam så mycke tror jag ;) Dem flesta hade nog velat hälsa på mig i min lilla hydda. 
 
Givetvis hade jag ju inte velat flytta själv, men hade jag varit tvingad så hade jag gjort de ändå! En sån chans missar man ju bara inte. Jag har varit i Thailand en gång i mitt liv men de räckte för att bli totally in love. Jag SKA dit fler gånger innan jag dör. Så är det bara. 
 

Push play,

       Publicerat 2013-04-01 » 14:19:42 | Me and my life
Vi åt en riiiiiiktigt god middag hos Farmor igår kan ni tro. Till förrätt fick vi en påsktallrik å sen var de lamm som stod på menyn. Jag hoppade efterrätten å drack en kopp kaffe å sen körde jag å Jennie å tvättade bilen. Ja, alltså de var plusgrader när vi tvättade men de frös sen så varken dörrar eller rutor gick å få upp eller ner :p Skitsamma för den blev riktigt ren å fin iallafall. Varje gång jag rökar så står jag å tittar på min "fina" pärla som bara blänker ;) 
 
Efter de så körde vi hem å sen blev de ett kaffebesök innan vi körde Martin å dem till Björket. Därifrån direkt till Klippan för å skjutsa hem Niko å sen körde vi tillbaka till Björket å hämtade hem fyllona. Halv fyra landade vi i sängen å vaknar tolv idag. Herre min get alltså. Tabletterna har nog vänt igen å de gillar jag, skarpt. 
 
Har bäddat sängen å kört igång en maskin tvätt nu på förmiddagen, eller ja, eftermiddagen blir det ju. Käkat frulle å sådär. Nu ska vi köra ner å handla lite å sen ska jag bära upp mina balkongmöbler så man kan börja sitta där ute. Nu när solen står på så är de helt vindstilla så de kommer bli riktigt yeah :) 
 

RSS 2.0