En liten input..

       Publicerat 2012-10-31 » 19:42:16 | Me and my life
Jag å Jennie säger typ Yeah hela tiden när vi umgås. Alltså inte bara sådär yeah som de typ stavas å som ni tänker er i era hjärnor utan de är mer YEAH. Nej de är för svårt känner jag. Ni lär ju höra de someday.
 
IALLAFALL, vi skulle kolla hur många gånger vi säger de på en timme.. Nu ska ni dock tänka på att vi åt i en kvart av denna timmen å kollade på Sex and the city samtidigt vilket betyder totally silence va! Mm.
 
Hur många gånger vi sa de? 147 gånger. De är HELT sjukt. Då överdrev vi inte ens utan vi försökte verkligen säga andra ord istället.. YEAH!
 
Vi är sjuka i huvudet. Eller som jag föredrar. Huet.
 
 

De spökar, seriöst!

       Publicerat 2012-10-31 » 12:37:48 | Me and my life
När jag kom upp imorse så såg jag något jävligt skrämmande.. De är fan så jävligt att det spökar i min lägenhet. De finns ingenting annat som kan ha hänt.
 
Okej, jag ska förklara! Min TV står max igång 1 timme å 30 minuter å sen stängs den av sig själv, om man inte trycker på någon knapp på fjärren. Den tar de då som att ingen sitter å glor utan stängs då av som sagt. Mm. Igårkväll när jag skulle gå å lägga mig så startade jag DVDn å tog ut skivan med Sex and the city. Tvn var då avstängd eftersom jag satt vid datorn innan jag la mig. Mm. Sen stängde jag DVDn å gick å decka.
 
Imorse när jag kommer upp så står TVn igång, plus DVDn. De flimrar över hela rutan, typ som att bilden försvinner halvt ibland. För de första - allt var avstängt å även om jag hade glömt DVDn så var ju inte TVn igång. För de andra, OM TVn skulle varit igång så hade den ju dött efter 1½ timme?
 
Riktigt jävla creepy kan ju jag känna va.. Jag stängde av DVDn sen å startade den igen å då flimrade de ingenting? Bilden var helt normal? Jaja, spöket kunde ju iallafall satt i en skiva så den kunde se någonting?

Onsdag!

       Publicerat 2012-10-31 » 10:03:00 | Me and my life

Gårdagen var ganska tom på innehåll så jag hade inte så mycke å blogga om direkt! Var bara nere å handla med Josse på förmiddagen annars låg jag å kolla Sex and the city, löste korsord (när jag blev sugen på å röka) å sen på kvällen kollade jag första delen av "Torka aldrig tårar utan handskar" då alla har sagt att man bara måste se den!

Lite också för att alla skriver hur mycke dem grät så de är även en liten koll ;) Den första delen var iallafall bra så jag ska kolla den andra delen när jag kommer hem nu runt middag! Ja, iaf, jag röka tre cigg igår bara! Känner mig sjukt bra faktiskt. Ja, sen använde jag oneciggen också å de kändes bra! Gick dock ut på balkongen å kände mig lite som en nolla men vafan, de blev mer verkligt!

Var å köpte plåster igår också. Skitbra att de står i pappret att om man rökar samtidigt som man har plåstret så mår man illa å kan spy! Jag som är så jävla rädd för de kommer inte ens våga röka! Win-win! Snart är mina cigg iallafall slut å de blir dem sista. Så är de bara, för jag ska klara detta!

Ja, sen tog jag mina meds tidigt igår så jag kunde somna i tid men då kicka dem in ovanligt snabbt så jag klara inte å hålla ögonen öppna! Deckade halv elva å då höll jag på att trilla i hallen innan :p Vissa dagar är de verkligen en sån kraft i dem å vissa kvällar kan de ta tre timmar innan de händer något! Rolig överraskning ;)

Ja, så jag hann varken kolla bloggar eller kolla Sex and the city i sängen. Eller jo, jag hann kolla tre minuter typ å sen dog ögonen! Sjukaste. Iofs vaknade jag sex imorse å va pigg men tro inte jag gick upp då! Nej jag somna om å när klockan väl ringde så var jag död! Typiskt. Nu sitter jag hos frisören å färgar håret. De var verkligen på tiden då jag va här i juni senast! :o Sjuk utväxt å mina toppar är rätt slitna. Tog en nyans mörkare denna gången, hoppas de blir nice!

Efter detta ska jag hem å läsa mina bloggar, kolla andra avsnittet å sen ska jag kolla Sex and the city tills Jennie kommer :) Hon ska sova hos mig idag, de ska bli yeah!

Adjö!


Mamma Anna

       Publicerat 2012-10-31 » 09:47:26 | Me and my life

Titta så underbart fin mitt hjärta är! Jag blir helt rörd (utan tårar - såklart) när jag ser hennes fina mage å som hon strålar lycka när vi ses!

Jag har glömt berätta för er att jag äntligen fick känna en spark sist vi sågs. De var ju en helt sjuk känsla å då kände jag bara de på handen. Tänk då att känna de inifrån :)

Är helt säker på att Anna kommer bli en underbar mamma! <3


Ny dosett!

       Publicerat 2012-10-30 » 22:30:48 | Me and my life

Beställde en ny dosett i å med att min andra bara hade ett fack per dag! Självklart är den rosa ;)

De som är så bra med denna är att man kan ta med sig plastboxen om man ska iväg över en dag så man inte behöver ta med sig hela! Grymt bra!


Hundra hjärtan!

       Publicerat 2012-10-30 » 17:28:52 | Me and my life

Jag har världens bästa mamma! Kort, enkelt å jävligt sant!


Ehm, inte så bra...

       Publicerat 2012-10-29 » 23:40:43 | Me and my life
Om ni undrar vad jag har gjort idag så är svaret legat på soffan å kollat Sex and the city. Jossus har joinat mig i några timmar så vi snacka ikapp, käkade lite å kolla några avsnitt. De var najs.
 
Ja, alltså jag kan fan inte sluta röka, ha hjärtesorg å inte få trycka in saker i mitt hue samtidigt. Jag kommer seriöst ta å mörda någon annan å i värsta fall mig själv. Eftersom jag inte ska röka å hjärtesorgen uppenbarligen är här för att stanna så körde jag till Statoil å sen tryckte jag in chips å choklad i hela mitt ansikte. Om jag mår bra nu? Som fan. Eller alltså, inte för att jag har tryckt i mig massa onyttigheter men jag har fan inte rökat iallafall. Känner att jag nog får unna mig första veckan här nu när jag ska sluta för annars kommer jag dö. Alltså inte dö men ni fattar. Jag tycker så synd om mig själv som inte får röka så jag måste nog få kränga lite. Eftersom jag inte vågar börja träna riktigt ännu så kör vi fan från å med nästa Måndag istället. Med onyttigheter alltså. Rökningen kör vi på med.
 
Väntar på tid ifrån röntgen å just nu är väl de mitt största problem just nu. Jag är orolig som fan. Får jag bara ett svar sen att allt ser bra ut så kommer de kännas SJUKLIGT bra. Detta har också blivit en varning angående rökningen. Fattar ju att något som sitter på luftrören har med de å göra. Jag är ju trots allt inte trög.
 
Jag kunde NÄSTAN böla ikväll. Ögonen tårades å jag försökte verkligen blinka som fan men det gick tillbaka igen. Sjukaste. Efter jag hade skickat ett par SMS tog jag bilen iallafall å körde på en jävla runda. Det började lukta bränt sen så jag sket i de å handla istället som sagt. De är sjukt vilken bra medicin de är å köra bil.
 
Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die

You gotta get up and try
And try and try
 
And believe me, jag försöker verkligen.
De känns typ som en elchock genom hela skelettet.
När man har provat allt, vad ska man då göra?
Jag vill inte ge upp.

Första dagen..

       Publicerat 2012-10-29 » 20:59:17 | Me and my life
Första dagen jag ska börja dra ner på rökandet. Jag fick precis ett sjukt utbrott å skrek rakt ut. Jag är själv hemma ja. Känner mig inte alls störd. Vill inte ens veta hur det ska gå när jag inte får röka alls.
 
Fick iallafall ett SMS om att min onecig är på väg. Hoppas det ska hjälpa lite på vägen iallafall.
Hade just nu kunnat trycka in en hel påse chips i huet.
 

Yeah!

       Publicerat 2012-10-29 » 00:23:40 | Me and my life
Sååå blir jag lite förbannad å rädd å sen går de över igen.. Kunde inte gråta denna gången heller. Såg din kommentar Kikki - jag vill vänta ut det lite till å se. Kan ju vara så att de bara är i början innan de stabiliserar sig. Vi hoppas på det iallafall för jag orkar helt ärligt inte byta mediciner nu. Helt ärligt så är de pissjobbigt å trappa in å ut å gud vet allt man ska.
 
Jag har börjat må bättre. Alltså så pass så de känns som vanligt, om man bortser ifrån hostan. De är ett YEAH-moment faktiskt. Nu är jag bara lite orolig för den där röntgen men jaja, jag fixar de också å förhoppningsvis ser allt bra ut. Får tänka lite positivt.
 
Ja, jag har bestämt mig som sagt för att sluta röka. Jag har köpt mitt sista paket, alltså när detta är slut så är det över. De kommer bli de svåraste jag har gjort i mitt liv å jag kommer verkligen hata världen ett tag. Något positivt kommer ju va att jag säkert kommer kunna böla igen ;) Ska försöka dra ner ordentligt å klara mig på tre cigg om dagen istället för 19, sjukt jag vet. Har varit inne å beställt onecig (Tack Linda för din kommentar) En såndär man kan ladda upp som i princip funkar som en riktig cigg fast utan nikotin. Ska köpa nikotintuggummi till den första veckan också. Har redan satt upp mitt första mål. Klarar jag en vecka (vilket jag ska) så har jag en kommande beställning som är helt LOVELY!!
 
Annars? Jag har några råd till er faktiskt men dem kan vi ta snart.. Har iallafall varit på middag hos Farmor ikväll. Hon hade gjort en jättegod gryta på fläskfile, kantareller å sånt nejs. Riktigt gott var det. Därefter körde jag ut till Zimpe som gjorde min bil redo (så redo den kan bli) för Torsdagens besiktning. Världens bästa Zimpe för övrigt! Bromsbackar - CHECK! Årets bästa handbroms. Han pumpa mina däck också för dem var tydligen katastrof. Konstigt de har guppat som fan då? Nej. Stod dock å frös där ute så jag har fortfarande inte fått upp värmen. Inte yeah!
 
Nu ikväll har jag legat under filten i soffan med tända ljus å kollat Sex and the city. Är inne på fjärde säsongen nu :) Ja, sen har jag en confession to make.. Jag har faktiskt unnat mig onyttigheter denna helgen. Jag kände i Torsdags efter röntgen å mer pencillin att jag ville dö. Tyckte så jävla synd om mig själv så för första gången på två månader så har jag syndat.. Jag är inte mer än människa men jag är iallafall ärlig :) De har varit gott å jag har fått smaka allt nytt som jag har suktat efter. De vita marabouet exempelvis.. Mm, så nu är jag redo att köra igång imorgon igen. Dock har jag hållt maten hela tiden men de har som sagt blivit lite socker istället. Kör iallafall på som vanligt imorgon å förhoppningsvis kan jag träna denna veckan (BIG FUCKING YEEEY) Saknar de så jag nästan dör faktiskt. Får köra igång mjukt med en PW, vågar inte mig riktigt på crossen ännu.
 
Några råd ja. Here we go!
1. Använd INTE Absolut torr i en nyrakad armhåla för att du ska iväg om tio minuter!! De blir HEMSKA följder.
2. Åk aldrig ALDRIG på en "dejt" när du älskar någon annan. Hur mycket du än intalar dig själv att det går ändå så gör det inte de. Släpp människor av de andra könet tills du är över den andra.
3. Använd inte skinnjacka i 3 minus om ni inte vill frysa i ett halvt dygn efteråt.
4. Skicka inte SMS när du precis har öppnat ögonen på morgonen.
Å ett sista råd till mig själv:
Sluta tro att dina drömmar är verklighet. Det gör bara så jävla ont att känna efter!
 
Nu ska jag krypa in i min renbäddade säng å fortsätta kolla Sex and the city tills jag deckar. Nighty.
 
 
Jag hatar att jag fortfarande älskar någon jag aldrig har känt.

Helvete..

       Publicerat 2012-10-26 » 15:46:39 | Me and my life
Läkaren ringde precis å de var tydligen någonting som inte såg bra ut på mina luftrör så jag ska åka in på skiktröntgen nästa vecka.. Håller på å skita ner mig.
 
Tror ni ändå att jag kan böla?
Helvete heller.
 
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Dra åt helvete me allt jävla mög

Opepp!

       Publicerat 2012-10-26 » 14:30:53 | Me and my life
De var inte alls kul hos läkaren igår.. Jävla kropp jag har alltså.. Fortfarande för hög sänka, feber å skit. Fick mer pencillin å en akutremiss till lungröntgen i Helsingborg där jag satt två timmar å glodde.
 
Fett opepp just nu. Jag vill fan vara frisk nu alltså!!
Nästa vecka ska jag sluta röka. Ska köpa ett paket på Måndag å när det är slut så är de över. Råder er att inte vara nära mig på iallafall en månad. Beter jag mig illa å är sur så vet ni iallafall varför.
 
Allt för nu.

De är väl så?

       Publicerat 2012-10-24 » 23:44:00 | Me and my life
Att vissa ljus aldrig brinner ut? Jag tror det iallafall..
 
Till någonting annat va.. Jag börjar känna mig bättre. YEEEY - gör vågen. Jag har fortfarande en hemsk hosta på morgnarna å blir yr när jag gör för mycket men ändå, bättre. De är yeah. Får vi se imorgon när jag ska till läkaren vad han säger, om jag fortfarande har såna ljud i lungorna. Hope not!
 
Igår kom Jennie hit å de var yeah! De är de iofs alltid när vi umgås. Är så jävla glad för att vi började umgås. Hon har blivit en stor del av mitt liv å hon gör mig sjukt glad, alltid. Riktigt yeah! Känner att jag absolut kan vara mitt alldeles störda jag med henne å de finns bara en annan människa av samma kön som jag kan vara det med.
 
Ja, en bra kväll iallafall.. Vi snackade intressanta samtalsämnen, åt ägg å bacon mitt i natten å var allmänt yeah. Vakna imorse av att Anna skickade ett SMS å sen har vi umgåtts typ hela dagen. Precis lika trevligt som alltid å vi fick uppdaterat varandra om allt som behövdes. Bakade LCHF-muffins å gjorde en frappe till fikat å lagom kom Jennie å joina oss.
 
Nu ikväll har jag gjort middag som var riktigt nice. Hade en lövbiff i frysen som jag stekte å för en gångs skull blev den helt perfekt. Inte torr å tråkig alltså. Hade färsk svamp å sallad till. Mm. Sen kunde jag inte diska för mitt diskmedel tog slut å de var inte alls nice.. Jag hatar att ha disk ståendes alltså. Mm, så nu är hela köket fyllt typ. Lite overkill kanske men ja. Störigt i vilket fall.
 
Resten av kvällen har spenderats i soffan framför Sex and the city å nu är andra säsongen färdig. När jag har sett färdigt hela boxen ska jag kolla på filmerna å sen är jag nog mätt på de tänker jag :p
Ja, nu snart tänkte jag väl hoppa in i sängen å försöka sova. Imorgon är det som sagt dags för läkaren å sen kommer Jennie, igen! :) Haha. Denna veckan ska vi träffas tre dagar just bara för att vi inte kan ses nästa vecka. Förebyggande syfte alltså.
 
Annars? Ja, de är inte lönt å kommentera de känner jag. Jag har gjort allting som står i min makt å även om jag önskar att de funnits mer jag kan göra så finns det inte det. För en gångs skull så gör faktiskt detta riktigt ont i mitt hjärta. Detta är det enda som har berört mig sen jag började med den andra medicinen faktiskt.. Men, vad spelar de för roll när någonting är äkta om man ändå bara varit en spelpjäs i ett dåligt schackspel? Jag är alldeles för godtrogen å blåögd tyvärr. Det har skadat mig så många gånger å jag verkar tyvärr aldrig lära mig.
 
Nu kommenterade jag de iofs ändå, men, vissa saker säger man å vissa inte, eller hur var de nu?

true shit

       Publicerat 2012-10-24 » 22:56:54 | Me and my life
'Cause what's a star when it's most important fan is missing?

Jag är död.

       Publicerat 2012-10-23 » 16:48:00 | Me and my life
Jaha, min kväll igår blev inte riktigt som väntat men ibland blir det så helt enkelt. Jag satt å stirra ett tag i soffan efteråt och verkligen försökte gråta men jag kan inte. Det är hemskt. Jag har blivit likgiltig till ALLT. Jag har blivit en känslokall jävel som jag verkligen aldrig har varit i närheten av annars. Som ett monster som bara far fram utan att reflektera å även om jag försöker så rör de inte mig mer än utanpå. Det går liksom inte djupt.
 
Aja, jag kollade på avsnittet av Ensam mamma söker på play sen iallafall å drack en frappe. De var nice. Ja, sen blev de telefonsamtal till ett inatt så när klockan ringde halv tio var jag inte pepp. Gick upp iallafall å sen har de varit fullt upp hela dagen. Mormor kom halv elva å gick hem nu vid fyra men nu är allt färdigt :) Hela köket inklusive skafferi, kyl å ugn är ordentligt tvättade. De "sidoskyddet" som har suttit på min fläkt å varit fult är borta så nu blev de ett helt annat kök. Såna små saker gör så himla mycket. Jag har tagit av alla dynor å kuddar i soffan å dammsögit hela soffan samt sprayat med vatten+sköljmedel så nu är den riktigt fräsh. Tog mina gardiner också. Ja, sen har Mormor målat i med vit färg på alla luckor i köket som de var avskavt på å sådär. Sist men inte minst tog vi golven riktigt ordentligt. Riktigt skönt känns de nu.
 
Min jävla lunginflammation vill iallafall inte ge med sig. När jag dammsög soffan å kuddarna fick jag ta en i taget å sen vila. Blir helt jävla anfådd så fort jag rör mig å dessutom blir jag riktigt yr. Åh alltså de finns inte ord för hur trött jag är på detta nu. Hur länge ska de hålla i sig? Har snart varit sjuk i två veckor. Saknar mitt jobb å jag saknar träningen som en idiot.
 
Nu ska jag iallafall slänga mig på soffan å inte göra ett skit mer idag än å göra lite mat. Jennie kommer ikväll å sover över så hon slipper gå upp sju imorgon när skolan börjar elva :P Så är de annars å bo på landet.. Aja, jag är riktigt glad för att jag får sällskap så jag klagar inte.
 
Vi hörs å sånt.

Storstädning deluxe.

       Publicerat 2012-10-22 » 16:25:00 | Me and my life
Herregud alltså.. Vi har dragit igång något stort här idag, haha. Mormor städade toaletten ifrån 11.00 å var klar vid 15.00. Haft uppe golvbrunnen, tvättat alla rör å lister, duschen har fått sig en omgång, tvättmaskinen är framdragen och alla filter och hållare är städade. ALLT som går å tänka sig är städat där inne. Jag har haft ute alla saker i badrumsskåpet å alla hyllor å tvättat av överallt. Samtidigt som hon gjorde de så har jag dammat överallt i hela lägenheten. Hon påbörjade köket sen men vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle hinna så hon kommer imorgon igen så kör vi de sista. Golven ska vi ta, dra fram bord å soffa å dammsuga överallt å torka alla lister.
 
Kommer bli så jävla skönt när allt är färdigt. En för tidig julstädning kan man säga :) Håller just nu på att tvätta alla kuddöverdrag å filtar som finns här i lägenheten. Dem ska va fräscha å nyströkna minsann. Ska spraya gardinerna å soffan med vatten+sköljmedel också :)
 
Nu är jag däremot helt slut. Har varit yr som fan idag å fått sätta mig ner flera gånger. Ska hoppa in i en dusch å sen köra hem till Mamma å äta lite middag. Handla på vägen hem å sen blir de slappe hela kvällen framför Ensam mamma söker å sen fortsätter jag mitt Sex and the city-maraton.
 
Have a nice one :)
 
 
Provade fresten å göra Frappe i Lördags. Riktigt gott. Får bli en sån ikväll igen :)
 

No life,

       Publicerat 2012-10-21 » 23:05:09 | Me and my life

Jag har inget liv å därför ingenting att blogga om. Just nu lider jag dock av restless legs pga mina meds å de är fan de äckligaste som finns! Benen lever sitt egna liv å man kan inte sitta still eller överhuvudtaget röra sig normalt!

Har börjat kolla Sex and the city från början. Kommit halvvägs in i andra säsongen å jag började igår. Mm, så lite liv har jag! Aldrig varit med om värre tristess alltså.. Klättrar snart på väggarna. Ikväll har jag kollat på solsidan å sen blev de nya Falk iallafall :)

Imorgon kommer Mormor hit å hjälper mig att städa. Här ser för jävligt ut å jag orkar inte fixa de själv. Blir anfådd av bara tanken! Eftersom jag har världens bästa familj så får jag som sagt hjälp så imorgon kommer de bli ordentligt städat överallt! Känns riktigt skönt :)

Nu måste jag sova innan mina ben tar död på mig. Godnatt.


Natti.

       Publicerat 2012-10-20 » 01:30:58 | Me and my life
Åh vilken god middag jag fick hos Farmor idag :) Kotletter med stekt färsk svamp, sallad å bea-sås! Hon hade till å med köpt ICA's färdiga som har minimalt med kolhydrater i sig :) Jag dog nästan när jag åt, så gott var det..
Stannade kvar en timmes tid å prata lite, drack kaffe å sådär innan jag körde hem om Mamma å provade en tröja.
 
Körde hem för sen var jag HELT slut. Kände bara när jag gick ut med soporna. Blev helt jävla varm å kunde knappt få luft. Jävla skit-sjukdom va trött jag är på den nu. 1 vecka har jag legat nu å en vecka till blir det ju, minst. Jag DÖR. De enda som är bra är väl att jag sparar på mitt smink. Iofs inte så kul å se ut som ett lik heller kan jag känna.
 
Jaja, Josse A kom upp sen vid halv tio å hon har nästan precis kört. Skulle spela lite kort men de blev aldrig så. Vi hade för mycket å prata om, haha :) Mm, å nu ska jag hoppa in i sängen, läsa min bok tills jag somnar å förhoppningsvis sova gott hela natten.
 
Adjö. (Nya Falk är ute, tror ni jag längtar till imorgon när jag ska den eller?)

Fredag, helt enkelt.

       Publicerat 2012-10-19 » 16:59:53 | Me and my life
Sovit som en kratta inatt också. Åh va jag saknar mina ordentliga dygn när jag somnade elva å var pigg på morgonen. När man inte kan sova ordentligt så blir de ju att man istället sover halva förmiddagen. Inte alls okej. Josse var här en sväng innan å snacka lite skit annars har jag inte gjort någonting vettigt idag. Ska jag väl iofs inte göra heller med lunginflammation men nu har jag startat en maskin tvätt iallafall. Alltid något.
 
Har precis duschat så ska föna håret å sen gå ner med mina sopor. Ska köra hem till Farmor sen å bli bjuden på middag. Passar ypperligt bra nu när jag varken smittar längre eller orkar laga egen mat. Oh yes! Måste nog tyvärr svänga inom ICA också för jag har inga ägg.
 
Jaja, vi hörs later.
 
 
 
Lite nagelfix har jag också försökt fördriva tiden med..
 
 
 

Torsdag.

       Publicerat 2012-10-18 » 21:50:32 | Me and my life
Har hostat hela natten. Sista gången jag tittade på klockan så var hon lite över fem :/ Somnade sen iallafall och vaknade runt halv tolv eller så.. Jaja, de är väl bra att jag har börjat hosta så jag kan få upp de räliga som befinner sig i mina lungor å luftrör.
 
Anna kom hit sen, drack kaffe å snacka skit. Gött å catcha upp lite. Snackade om både roliga å tråkiga saker å jag är så stolt över mitt "lilla" (hon är rätt fet nu faktiskt) hjärta. Du kämpar på så bra å de finns inte många som hade pallat så bra som du gör i er sits just nu. Är stolt över dig, å älskar dig till månen och tillbaka.
 
När hon stack så läste jag lite bloggar å sen kom Jennie. Tog mig ut å handla sen, första gången sen i Fredags å de var faktiskt skönt med lite frisk luft. Hämtade ut ett paket också, med en liten HDMI-sladd minsann. Sån liten söt på 1 meter så att jag slipper ha sånt glapp ifrån min DVD där jag hade scart innan. Mycket bättre bild nu också så de är riktigt yeah.
 
Jag å Jennie började kolla på Flickan som lekte med elden innan å den var väl färdig runt åtta. Har kollat på Lyxfällan å nu väntar jag på att Jennie ska bli redo för att starta den tredje filmen, Luftslottet som sprängdes. Fan så bra dem är.
 
 
 
Min frulle idag, ägghalvor med majo å örtsalt. Yeah.
Även mina små "livräddare", jag räkna att jag äter 8 pills om dagen nu.
Aja, jag ska ju va glad att jag inte har cancer så skit i de liksom.

Ännu en dag..

       Publicerat 2012-10-18 » 00:10:43 | Me and my life
Då har ännu en dag gått. Skönt, speciellt när man ligger här som en grönsak å bara glor. Lite svårt att se saker å ting positivt just nu men de är kanske inte så konstigt. Saknar å träna så in i helvete..
Har haft telefonkontakt med läkaren idag och blivit sjukskriven till nästa Torsdag. Tydligen kan de ta upp till en månad innan lunginflammation går över men de får vi verkligen inte hoppas i mitt fall. Förhoppningsvis repar jag mig fort å iallafall klarar att jobba. Träningen inser jag ju att jag får lugna mig med, iallafall mina svettiga pass. Får kanske ersätta dem med promenader i början.
 
Funderar mer och mer på de här med rökningen. Har aldrig sett de ur denna vinkeln innan, sjukt men sant. Jag har aldrig tänkt på pengarna för de har bara varit en självklarhet. Trots allt snackar vi 1200:- VARJE månad. 300 i veckan som räcker i tanken för en hel veckas jobb. Hade man sparat dem 1200:- på ett speciellt konto hade man kunnat unna sig något sjukt efter ett par månader. Ja, det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu.
 
Har börjat kolla på triologin av Stieg Larsson. Längesen jag såg dem. Har sett Män som hatar kvinnor ikväll å den var bättre än vad jag mindes. Blir dem andra två nu imorgon tänker jag. Får hoppas den tredje Falk snart släpps också. Egentligt datum är ju 24/10 men dem andra två har släppts flera dagar innan.
 
Tja, jag har väl inte så mycket mer å komma med just nu? Ska hoppa in i sängen och försöka sova. Läste ut min bok innan idag. Sjukaste är att jag började med den för över 3 månader sen men jag har helt tappat de här med att läsa. Eller nej, de går väl egentligen i perioder. Läser som en mal ett tag å sen pausar jag.. Skönt att ha kommit in i de igen för de finns inget bättre än å läsa en bra bok. Har hur många som helst som ligger på lager så it's good.
 
Godnatt.
 

Yr.

       Publicerat 2012-10-17 » 14:58:03 | Me and my life

Ja ni ser ju hur yr jag är när jag lägger upp samma bild två gånger. Jaja, skit i de!

Ingen förbättring ännu, tyvärr! Vill att penicillinet ska börja göra nytta så jag kan sova å andas normalt.

Fördriver tiden med film å läsning. Börjar bli lite drygt nu dock, såg världens dåligaste film precis. Ny svensk thriller som hette Mörkt vatten. Ingen jag rekommenderar som sagt.

Får väl lägga mig i soffan igen å läsa.. Adjö.


I'm so addicted to you baby,

       Publicerat 2012-10-17 » 01:28:28 | Me and my life
Blev sent idag. Josse tittade in å de blev ett samtal på över 2 timmar. Så blir det ibland. Vissa kvällar är man i ett sånt mood att man går lite djupare in på saker.
 
Annars idag, läget är oförändrat. Blir helt anfådd bara jag ska göra något enkelt å har fruktansvärd rosslig andning. Aja, jag borde kanske hålla käften å sluta böla istället, vad vet jag? Någon annan kanske skulle tagit över min lunginflammtion då, eller min diagnos kanske? Folk ser ju tydligen de som samma sak för enligt en av er så kommer min diagnos att gå över med tiden. Fan va gött känner jag ju då! Härligt. Nu längtar jag bara efter den dagen då jag vaknar upp å inte är bipolär längre. Ska bli skönt..
 
Min bränslepump kom idag minsann. Jag har världens bästa killkompis som heter Zimpe minsann. Han ringde å fråga efter min bilnyckel å sen fick jag tillbaka bilen lagad igen. Hur underbart? Sjukt underbart! Mm.
 
Nu ska jag sova. Inget jag ser fram emot eftersom nätterna å morgnarna är värst. Hade jag kunnat hade jag suttit upp å sovit istället.. Eller oj, förlåt, ska inte böla.
G'night.
 

Vänta lite..

       Publicerat 2012-10-16 » 15:20:13 | Me and my life
Tillåt mig att skratta ihjäl mig..
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.
 
Okej, HAHAHAHAHAHAH.
Nu är jag färdig.

<3

       Publicerat 2012-10-16 » 15:19:18 | Me and my life

Shine like a diamond,

       Publicerat 2012-10-16 » 00:25:44 | Me and my life
Alltså...de känns lite som att en del av mig har dött. De är jättesvårt att förklara men..en del av min personlighet har tonats ner, om vi ska säga de i fina ord. De känns lite som att varje tablett jag stoppar i mig också stoppar upp en del av mig. Tar ifrån mig en liten del av Johanna varje gång. Jag har pratat med min förra psykolog om det å hon försöker få mig att se de positiva i det. Visst, klart man ska se saker ifrån den ljusa sidan å tro mig, jag om någon försöker men ibland behöver man bara få lov att hata å kräka av sig lite.
 
Tabletterna förstör mitt liv. Det är iallafall så det känns. Dem hämmar mina signaler i hjärnan. Dem stoppar upp min viktminskning. Dem gör så att jag samlar vätska. Dem gör mig apatisk. Hur roligt är det då, å framförallt hur motiverande är det att varje dag stoppa i sig dem? Det är inte lätt.
Saken är den att det finns ingen annan utväg. Det hjälper inte bara med samtalskontakt med min diagnos. Hade det bara varit så väl.. Det spelar liksom ingen roll hur mycket och hur ofta jag skulle gått å pratat med någon, för hade jag väl kommit in en mani så hade allt varit som bortblåst. Jag vet ju hur jag är i manier å folk har givetvis försökt stoppa mig i mina val vilket alltid har misslyckats. Jag behöver ju medicin för att hålla mig "normal". För att inte sväva upp eller ner i djupa dalar och höga toppar. Bara det är en stor grej att acceptera för mig. Att behöva medicinera sin egen hjärna för att inte göra val som förstör ens eget liv.
 
Tänk er själva att inte ha koll på er egna hjärna och ert egna psyke. Att få äta mediciner varje dag i resten av era liv för att slippa åka en känslomässig berg-o-dalbana hela tiden. Det är en stor grej att deala med. För mig iallafall.
Att ha fått själva diagnosen är inte så jobbigt i sig. Det är mer en befrielse att få veta varför jag gjort vissa saker och själv ha fått en förklaring.
 
Så, de jag då måste acceptera är att jag ska lägga en halv förmögenhet på mediciner som gör mig apatisk å framförallt sjukt känslokall. Apatisk blir jag för att jag låter saker passera utan att tänka närmare på det. Jag tillåter inte mig själv att bry mig. Skulle jag då försöka å gå på djupet så går de ändå inte. De tar liksom stopp. Typ som att jag skulle vara ute å gå å jag går förbi en bil som brinner men bara fortsätter. Nu var de ju ett drastiskt exempel men lite för att ni ska förstå hur jag menar. Så känns mitt liv. Jag går och går och funderar inte så mycket mer över saker.
 
Det sjuka är liksom att jag typ inte kan må dåligt längre. Inte sen jag satte in min senaste medicin. Alltså de låter ju helt cp att man vill må dåligt men det är inte så jag menar. Innan kunde jag verkligen bryta ihop, böla en hel kväll å hata livet för att dagen efter komma igen men det går inte längre. När jag skriver att jag snart inte pallar mer så är det för att det känns så i min KROPP men mitt psyke bara tuffar på. Tänker inte så mycket på det å bara kör på. Som en jävla ångvält ungefär.
Jag kan inte ens gråta längre. Inte för saker som JAG känner, eller som jag brukade känna. Jag kan gråta över en kärleksförklaring på TV eller när dem på Nybyggarna får sina nya hem men jag kan fan inte gråta över någonting som handlar om mig själv. Helt stopp. Apatiskt.
 
Ska jag nu va saklig så kan vi gå tillbaka ett år i mitt liv.. För ett år sen var jag iofs lyckligt kär i min sambo å levde ett ganska "problemfritt" liv. Ja, tänderna höll på å bråka klart. Hade mycket ångest, eller rättare sagt ont i magen som jag alltid trodde berodde på något fysiskt. Det förstod vi ju sen i December att de var ångest. Ja, i December fick jag min låga dal kan man säga. Jag gick så långt ner som jag aldrig varit förr. Minns inte mycket av den tiden egentligen. Lämnade inte lägenheten på flera veckor. Var paranoid på nätterna och kopplade alla ljud till att någon var ute efter mig, att mörda mig. Sov på dagarna. Typ ett svart hål för mig.
Fick min diagnos precis innan årsskiftet. Kom upp igen och började jobba. Ännu en tand klabbar. Halsfluss. Ekonomin går mer eller mindre inte ihop. Saker går i sönder. Relationer går åt helvete pga mitt "gamla" jag som jag hela tiden får "sota" för. Jag får aldrig lov att visa å bevisa att jag är en annan människa, på gott och ont. Nu har bilen precis rasat och jag har fått dubbelsidig lunginflammation. Nu känner jag liksom bara att NEJ, nu orkar jag fan inte mer alltså. Jag PALLAR inte. Vill böla. Vill slå ner någon. Det är fan inte rättvist.
 
Ändå sitter jag här och hjärnan går inte med på de jag skriver. Det är väl bara att fortsätta? Kör på bara. Jag kan inte ens böla. Böla för att jag äter över 6 piller om dagen för att hålla mig flytande. Böla för att jag knappt kan andas för mina lungor är helt inflammerade eller vafan dem nu är? Jag blir bara förbannad. Förbannad för att jag inte kan köra på som vanligt. Jobba min heltidsrad, träna å leva mitt jävla liv. DET är vad som händer i min hjärna.
 
Det skrämmer mig samtidigt. Vad har jag blivit för någon? Någon som inte bryr sig längre? Någon som inte har känslor? Det har jag. Men jag får liksom inte ut dem på ett normalt sätt. Dem bara fastnar i hjärnans alla jävla signaler som stoppas, eller vadå? Förbannad är jag, ingenting annat. DET gör mig förbannad. Det gör mig förbannad att jag bara är förbannad för jag vill vara ledsen och känna att fan Johanna, sluta kämpa och vila lite. Sluta vara en sån jävla kämpe för du behöver inte vara det. Du är ingen superwoman. Nej, de tycker jag inte att jag är. Jag är helt normal som ska klara av allt de här utan att bry mig. Jag ska bara köra på för vadå, jag har inget annat val? Jag kan inte bara lägga mig ner å böla för de hjälper inte. Men det hade varit fruktansvärt skönt att få känna sig lite ledsen faktiskt. Uppriktigt ledsen.
 
Det känns bara så jävla fel allting. Jag vill inte medicinera mig själv men jag vill inte heller vara någon annan. Jag är stolt över den jag är och den jag har blivit, bortsett ifrån vissa delar. Jag är stolt över mig själv på vissa punkter men jag hatar mig själv för att jag inte kan rasa längre. Jag vill vara human samtidigt, å följa kroppens signaler. Det är liksom inte normalt att en kropp å ett psyke ska palla hur mycke som helst.
 
Lunginflammation. Igen. Det är alltid någonting med mina lungor eller min hals. Har varit måånga år. Jag vet att det till viss del beror på rökningen. Jag är inte dum i huvudet. Jag vet däremot att ALLT inte beror på den som folk vill få en att tro.
Jag har aldrig tänkt tanken på att sluta röka. Jag vet, det är sjukt, men de har varit min tröst å glädje i alla dessa år. Om jag tänker på att sluta röka så tänker jag direkt, fan va tråkigt liv att leva. Vad ska jag då gå upp för? Typ. Helt allvarligt alltså. Hur ska man då, mitt i allt detta, motivera sig till att sluta röka? Hur lätt är det när man ser det som sin belöning och måbra-göra? Inte så jävla lätt - men jag fattar väl innerst inne nu att jag verkligen måste sluta. Fan alltså de är hemskt att bara skriva de. Jag vet inte hur jag ska klara av det.
 
Jag behövde bara kräka av mig lite.. De är nämligen så att mina tabletter börjar kicka in å vi vet alla vad det betyder. Benen spritter runt som äckliga myrstackar här nere på mattan och ögonen går i kors. Bara att lyda å yra in i sängen. Bara att lyda och leva som en apatisk liten spelare i de psykiska monopolet. Hålla sig på banan.
 
Mitt armband är något som har hjälpt mig. Låter sjukt men det är sant. Jag har det alltid på mig och varje gång jag ser det blir det som en påminnelse för min kropp. Mitt psyke lever ju sitt egna liv som ni nu vet.
 
Stay strong - varenda jävla dag.

Tack!

       Publicerat 2012-10-15 » 18:48:22 | Me and my life

Dubbelsidig lunginflammation! Kul.
Jag orkar fan snart inte mer..


Åh..

       Publicerat 2012-10-14 » 23:51:34 | Me and my life

Känns som att jag har hostat sönder mina organ.. Febern har stigit nu ikväll också. Känns lite obehagligt när jag inte kan ta djupa andetag utan att de rosslar :/

Hoppas å ber till någon där uppe att jag mår bättre imorgon.. Orkar inte yra runt här mer.


Sjuk..

       Publicerat 2012-10-13 » 21:32:01 | Me and my life

Blev sjuk igårkväll, feber å influensa. Har ont i hela kroppen, speciellt halsen. Kan knappt svälja. Har sovit halva dagen för de är typ de jag orkar.

Fryser, svettas, fryser... Vi hörs när jag är frisk istället.


play hard,

       Publicerat 2012-10-12 » 23:54:42 | Me and my life
Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Hej.

       Publicerat 2012-10-12 » 15:23:57 | Me and my life

Mår inte alls bra alltså. De har bara blivit för mycke för mig denna veckan! Stressat som en idiot varje kväll å inte ens hunnit andats ut innan jag ska sova.. Upp fem morgnar i rad å sitta i en bil tre timmar om dagen är jag inte heller van vid!

Detta plus att bilen har rasat å att de känns som om jag ska bli sjuk! Penicillinet är slut å tanden har börjat ömma igen! Nu fick vi mail igår att delen till bilen inte va i lager trots att de stod på hemsidan att den skulle va de så nu blir jag utan bil, ja jag vet inte ens hur länge!

Känner bara att jag just nu inte pallar mycke mer! Orkar inte prata, orkar inte va social å orkar egentligen ingenting! Nu vill jag bara hem, låsa dörren å bara precis finnas till! Har vilodag ifrån träningen så jag ska inte göra ett skit faktiskt! Bara äta, vila å kolla ikapp alla avsnitt på datorn å slappa hela kvällen. Skönt som fan! Hämta lite ny energi å kurera mig så att jag inte blir sjuk!

Hoppas att detta gör susen så att jag kan vakna imorgon efter en låång sovmorgon å känna att jag är på bättre humör å kan se saker lite positivt för just nu känns allt bara som ett rent helvete!

Dock är jag stolt över mig själv för att jag har orkat denna veckan, kursen har gått skitbra, jag har tränat å ätit å de har varit viktigast!

Nu ska jag hem å böla lite, om jag orkar!


För fan...

       Publicerat 2012-10-11 » 22:25:37 | Me and my life
De är nog fan bra nu alltså..
För helvete, va har jag gjort för fel?

Pallar inte...

       Publicerat 2012-10-11 » 07:47:41 | Me and my life

Gick ju inte riktigt som väntat igår.. Körde från Klippan å hem till mormor å morfar. Bilen startar inte när jag kommer ner igen. Tack Gud, verkligen.

Ringde Zimpe som kom å hjälpte mig så jag iallafall fick hem den.. Upp å leta efter delar å hittar helt plötsligt inte på Biltema? Nej då är den försvunnen?! Vafan.. Gav upp å röka en cigg med Zimpe å sen byta jag om för å träna.

Klockan var åtta när jag började å de va sjukt! Jag orkade verkligen inte.. Pressa som ett djur å klara 10,6! Riktigt bra. Middagen blev klar kvart över nio igårkväll. Stressa som en idiot för att hinna dem två sakerna iallafall.

In i duschen efter disken å sen fick de bli sängen för då va klockan nästan halv elva. Fyfan. Somna direkt å nu sitter jag i bilen till Malmö!

Jag ska aldrig mer klaga på att jag har lite tid för denna veckan har varit helt sjuk.. Jaja, idag å imorgon bara å sen blir de back to basic!

Mm, så är de! Gud vill mig nåt illa känner jag.. Nu står bilen stilla å mitt huvud också. Fattar inte hur jag orkar gå upp ur sängen ibland alltså..


Yey!

       Publicerat 2012-10-10 » 16:40:43 | Me and my life

Bilen igen, på väg hem! Mycke piggare idag å de är väl för att man har börjat vänja sig lite. Är nog i Perstorp om en timme om jag har tur så de blir sen middag idag!

Får se va de blir för slags träning idag.. Skiner solen lika mycke hemma kanske de kan bli en löprunda? :)


Gomorgon!

       Publicerat 2012-10-10 » 07:54:33 | Me and my life

Tjo i loen! Har sovit riktigt gott inatt! Blev ju närmare åtta timmar å de är ju nejs! Sitter i bilen på väg till Malmö nu, tredje dagen! Jaja, pigg å gla!

Idag måste jag hinna lite när jag kommer hem.. Vi slutar senare idag iofs så jag vet inte hur mycke jag hinner. Skulle behöva stryka, tvätta lite å träna såklart! Får ta de i prio-ordning å då vet ni ju vad som kommer först ;)

Skulle behöva rensa mina garderober å köra en Tradera-runda också! Jaja, hinner jag inte de så har jag helgen på mig!

Nu måste jag glo lite på vägen så jag inte blir kräkig! Adjö!


Hejdå.

       Publicerat 2012-10-09 » 22:07:47 | Me and my life

Orkar inte röka nattciggen. Orkar inte plocka undan. Inte läsa bloggar eller överhuvudtaget finnas till.

Orkar inte ens hålla ögonen öppna. Har tränat å de gick skitbra. Gjorde nog susen för benen att ha vilodagar för fyfan va jag flög fram! Kom i mål på 10,5 å sen körde jag en halvtimmes övningar. Käkade, duscha å nu har precis dallen kört hem efter lite kaffedrickande.

Nu ska jag dö! Sova skiten ur hela sängen.


Who?

       Publicerat 2012-10-09 » 19:05:48 | Me and my life
Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring me back to life?

Bilen..

       Publicerat 2012-10-09 » 15:25:13 | Me and my life

Sitter i bilen på väg hem.. Helt annan trötthet än när man jobbar kan jag säga. Helt död i hjärnan alltså! Då föredrar jag ju att va uppe å röra mig hela tiden, även om kursen är sjukt bra!

Tyckte väl inte den va så sjukligt bra imorse när klockan ringde fem iofs. Körde hemifrån sex å lär inte va hemma förrän fem, halv sex! Ganska tråkigt då jag har 500 saker jag vill hinna med på dagarna.. Jaja, ska handla nåt å äta å sen ska jag träna å därefter lär de ju bli soffan om jag inte rentav dyker i sängen direkt..

Trots två vilodagar är jag ju inte sådär taggad som jag brukar va men de är ju för att jag har en sån jobbig trötthet i kroppen efter sittande i flera timmar, MEN de kan kvitta för träna ska jag! Man blir ju piggare av de så de ska ändå bli skönt :)

Hörs senare om jag inte är död! Tills dess kan ni ju titta på mitt egna långa hår jag har odlat :) Fett stolt! Adjö.


Finns inte ord.

       Publicerat 2012-10-08 » 20:41:00 | Me and my life
Nej de finns nog inte ord för hur jag känner mig just nu.. Ska inte klaga för mycket men jag hade nog kunnat somna utomhus på en stol just nu.. Frösen är jag också, huvudet värker.. Usch man är verkligen inte van att sitta ner hela dagarna och lyssna på föreläsningar osv. Totalt tom i huet.
 
Att köra i morgontrafiken mitt inne i Malmö var kanske inte någon ny hobby men de gick ju.. Värre var de nog när vi skulle hem. Stockningar på hela motorvägen å folk som bara kastar ut bilen utan att glo sig för. Tur man har överlevt en av fem dagar än så länge iallafall.
 
Kursen i sig har varit bra idag. Verkar bra upplägg för resten av veckan också. Bara de här med att ha full fokus som är lite jobbigt.. Återigen har jag bevisat att man klarar av allt man vill göra, om man bara frågar.. Till frukosten serverades de bullar ofc. Jaja, jag var lite mobbad å gick runt med finn crisp i handväskan men, skit i de. Flyttade över osten å sen åt jag två finn crisp å drack kaffe. På lunchen blev de en halv kycklingfile å lite sallad å när alla andra åt kakor i eftermiddag så bad jag om en frukt. Score! Svårt eller? Nej.
 
Ja, var hemma lite över sex ikväll å då blev de en omelett. Josse kom ner å snacka lite å sen gick jag in i duschen. Har läst igenom bloggarna å nu vill jag bara sova. Lite tidigt ännu, vill gärna hålla mig vaken till Ensam mamma söker ju. Därefter ska jag rätt in i sängen iallafall. Ska upp fem imorgon, lär va hemma runt halv sex imorgon kväll. KUL! Denna veckan kommer jag inte ha liv överhuvudtaget. Jag ska va jävligt glad om jag hinner träna å äta, duscha å sova typ.
 
Jaja, nu ska jag sätta igång en kopp kaffe å äta lite hallon. Adjö.
 

YEAH!

       Publicerat 2012-10-07 » 22:19:00 | Me and my life
Vilken helg jag har haft. Den har varit helt underbar :) Vill ni höra?
 
Mm, Fredagen började tjugo i sex minsann. Det var en bra men stressig dag på jobbet å eftersom jag inte hann ta ut full middag så körde jag hem vid halv fyra. Inom ICA å handlade lite å sen körde jag hem å slängde mig framför datorn ett tag. Tränade å de var sjukligt jobbigt. Hade två små mini-Johannor på axlarna som skrek Fortsätt å SLUTA om vartannat. Jag fixade de iallafall å kom i mål på 10,5 å sen blev de appen å plankan.
 
Lagade lite middag sen bestående av köttfärsås å LCHF-nudlar. Sjukt goda var dem, eller alltså, dem smakade ju inte så mycket men de var gott att ha något till just köttfärssåsen :) Hmm, sen minns jag inte va jag gjorde? Diskade å sånt antar jag? Josse kom sen, jag gjorde vid mig å sen satt vi å snacka lite innan vi gav oss ut för att handla lite cigg å dassapapper :p Hände inte så mycket direkt så vi körde hem igen.
 
Igår gick jag upp vid tio å käka frulle. Pappa kom vid elva tiden å började lägga mitt golv i köket. Fyra timmar tog de ungefär å resultatet blev helt lovely :D Fan så snyggt nu när jag har samma i köket som i hallen. Blir ju så mycke fräschare med ekgolv än den fula plastmattan som låg där.
Körde till Mamma en runda också för hon hade ett par G-star jeans till mig :) Ett par baggy, riktigt snygga faktiskt. YEY!
 
Anna kom sen så vi satt å snacka å halva eftermiddagen. När Pappa lämnade lägenheten såg de ut som ett KRIG men jag orkade inte fixa de så vi låg på soffan å slappa bara.. Vid sex-tiden fick jag lite panik eftersom jag inte hade tränat så de gjorde jag medan Anna skrattade åt mig i soffan. De var de sjukaste igår. De var SÅ jobbigt å varenda tramp var dödande kändes de som. Trots detta slog jag mitt rekord igen. 10,6! Fan va gött liksom.
 
Tja, å efter min träning fick jag stressa ihjäl eftersom vi spontant kom på att vi skulle åka till Halmstad. Jaja. In i duschen å fixade mig å sen blev jag hämtad 45 minuter senare. Var å käkade på Wild West å de var lika god mat som sist. Helt sjukt! Riktigt sjuk kväll iallafall - på ett bra sätt. Vi hade sjuka samtalsämne å allas ex var på plats, haha! Bilen hem ska vi ju inte ens snacka om, Sebbe bakade bullar å jag skrattade fan så jag nästan kissade på mig. Aeh riktigt bra kväll alltså :)
 
Hann inte mer än upp i lägenheten förrän jag fick hoppa i bilen å hämta Zimpe å Frida. Ja, sen röka jag en cigg med Olle å snacka lite skit sen fick jag hämta Matte också. Var hemma kvart över fyra imorse å då var jag inte pigg kan jag säga. Tog mina tabletter då också å de är de sämsta jag kan göra. Fyfan va jag har mått dåligt idag. Helt apatisk å nerdrogad. De är riktigt hemskt alltså. Sista gången jag tar dem så sent. De är fan inte värt de för de blir som en bakfylla gånger 50 fast utan alkohol å då är de illa!
 
Jag å Jennie har varit iväg idag iallafall.. Helt stendöd har jag varit så de har inte varit så kul för henne kanske :p Käkade en low-carb på MAX å lämnade in golvet som blev över på Bauhaus. Mm. När vi kom hem så dog jag för min lägenhet såg ut som ett helvete. Yogamatta å crosstrainern mitt framför TVn å tvättstället bredvid så man kom typ inte fram här. Inne i köket var verkligen ALLT klätt med sågspån å damm efter att Pappa hade sågat.. Herregud alltså. Verkligen överallt!!! De tog 2 timmar att städa allt men sen å andra sidan tror jag aldrig mitt kök har varit så rent. Har diskat allt som går å diska å torkat allt som går å torka typ.. När vi var färdiga med de gick vi ut å kasta allt mög å dirr vi kom upp igen så dammsög vi, torka golven å fick städat på toaletten. Nejs.
 
Sprang in i köket och gjorde middagen som vi åt framför Solsidan. De började ju idag. Helt YEAH! Riktigt god middag idag också :) Pepparbiff, sallad, bea å stekt svamp å purjo :) MMMMM!
Nu har vi gjort smörbollar ala LCHF som jag ska prova till kaffet tänkte jag.. Det blev 6 små bollar men känner jag Jennie rätt äter hon 5 av dem ;) Hon har redan varit i kylen å nallat. Det blir de enda jag har unnat mig denna helgen då faktiskt, annars brukar jag ha lite bär eller en bit 70% choklad så de ska bli gott.
 
Riktigt bra där på Wild west igår förresten, fanns med på menyn att få grillade grönsaker istället för potatis :) Herregud de är 6 veckor på LCHF imorgon å jag har fortfarande inte fuskat ett dugg. Är stolt över mig själv faktiskt. Tänker inte ens på andra möjligheter än denna kosten nu faktiskt. Nejs.
 
Blev ingen träning idag iallafall.. Jag har riktigt ont i mina ben å eftersom jag har mått som jag har gjort idag så ville (eller kunde) jag inte pressa kroppen så hårt. De är första veckan de bara blir 4 träningar men herregud, jag har verkligen kört all in på dem passen så de är inga problem! Ska ha vilodag imorgon också, ibland behöver man köra två vilodagar på rad för att kroppen verkligen ska återhämta sig. De brukar va bra för psyket också för sen är man riktigt taggad på Tisdag :)
 
Imorgon är det kursstart nere i Malmö minsann, å jag ska köra. Jippie! Njae.. Vi ska va där nere mellan Måndag å Fredag så det blir hela veckan. Dock ska vi ju hem varje dag så det blir ett evigt körande.. Dock glad att jag fått denna kursen för den verkar riktigt bra. Alltid bra att ha i bagaget.
 
Nu orkar jag inte skriva mer. Helt apatisk fortfarande å vill bara sova. Först, kaffe å smörboll.
ADJÖ.
 
 

Kommentar!

       Publicerat 2012-10-06 » 21:16:46 | Me and my life

Jag har sagt så många gånger att jag inte publicerar anonyma kommentarer å när jag får en ifrån "Holmis" så antar jag att de är Holmer, jag känner nämligen ingen annan jag kan koppla de namnet till! När jag sen skickar å frågar då förstår han ingenting! Gött ju!

Hädanefter publicerar jag inga kommentarer som är ifrån personer som är påhittade.. Stå för fan för vad ni tycker å vad ni undrar! De är som grannarna i min trapp som är fegare än ett helvete å skriver i olika namn hela tiden! Hur feg är man ens? Dessutom borde man klaga på rätt människa innan man uttalar sig!

Jag är själv ärlig å förväntar mig att andra ska vara de mot mig också!
Den som nu undra så är svaret på din fråga: Nej! Men snälla ni, stå för vem ni är å vad ni tycker..

Tack!


Sometimes,

       Publicerat 2012-10-06 » 01:35:21 | Me and my life

Det är inte lika ofta som förr men stunderna finns ändå kvar. Dem som gör ont i hjärtat. Dem jag bara vill försvinna ifrån. Dem stunderna där minnena flyger förbi som filmsnuttar innanför mina ögonlock när jag blundar.

Jag vaknar fortfarande mitt i nätterna av att jag drömmer. Drömmer att du är kvar i mitt liv. Trevar runt i sängen med handen för att leta efter dig, känner på den tomma sidan å inser att allting verkligen bara var en dröm. Det är hemska nätter och allt jag vill är att somna om och få fortsätta drömma, men det får jag aldrig.

Jag vill inte ha dig i mitt liv, ändå är det ibland det enda jag vill. Jag vill få uppleva allting igen och ändra på situationerna som blev så fel. Jag vill hålla din hand och få känna blicken du gav mig varje dag. Blicken som förklarade att jag var någon för dig.

Jag har slutat hoppas. Jag vet att allting är över och de kommer aldrig nämnas igen, men en del av mitt hjärta kommer alltid att älska dig!
Älska dig för att du gav mig en stor svårslagen kärlek som jag insåg för sent.

Det är jobbigt att hata och älska på samma gång.


Lighters,

       Publicerat 2012-10-05 » 19:02:00 | Me and my life
This one's for you and me
Living out our dreams
We are right where we should be
With my arms out wide
I open my eyes
And now all I wanna see
Is a sky full of lighters, a sky full of lighters

You and I know what it's like to be kicked down
Forced to fight
But tonight we're alright
So hold up your light
Let it shine


Död.

       Publicerat 2012-10-04 » 23:10:04 | Me and my life

Tröttare än jag vet inte vad! Dock varit piggare under dagen så kanske min kropp börjar vänja sig vid denna höjningen! Hade varit skönt att få ha de bra i en vecka innan nästa höjning ska äga rum!

Har druckit en snabb kopp med Josse å duschat, nu ligger jag i sängen å ska decka fortare än en höna bajsar! Klockan ringer tjugo i sex så adjö med er raringar! Imorgon är de Fredag :D


Kan inte..

       Publicerat 2012-10-04 » 16:22:01 | Me and my life
Kan inte säga de bättre själv så därför länkar jag till detta blogginlägget.
 
LÄS HÄR!
De stämmer in så jäkla bra och personligen tycker jag att de är löjligt att ha speciella dagar för att få äta å trycka i sig en massa. Alla folk äter precis vad dem själva tycker är gott och de dem själva vill.
Jag äter LCHF med lite ändringar för mig själv (äter frukt, då jag tränar 5 dagar i veckan å vill att de ska kunna hållas på sikt) men behöver ändå inte en massa dagar för att "unna" mig?
Vill andra folk trycka in bullar i hela huet så kan man väl göra de vilken dag som helst?
 
Man får höra på såna här dagar att; Ja men en kan du väl äta? De är ju kanelbullens dag. Jo, men till helgen är de kalas, nästa vecka är de kurs å då får man ju fika, sen är de jul å då finns de massa gott. JA, de finns ALLTID såna dagar å ursäkter till att man ska äta en massa.
 
Antingen så kör man på något eller ej, så sluta tvinga mig att äta bara för sakens skull. Jag tänker inte fuska eller unna mig för det gör mig bara hängig å trött, att trycka i massa kolhydrater å socker.
Som sagt, alla äter vad dem själva vill så lägg ner å låt mig va!

Torsdag!

       Publicerat 2012-10-04 » 12:07:26 | Me and my life

Gud vad veckorna går fort alltså! De var nyss helg tycker jag :p Skönt i vilket fall som helst..

Tandläkaren imorse, å de hände inte så mycket! Vi ska se om smärtan kommer tillbaka efter pencillinkuren, å isåfall tyckte han att de va bäst att dra ut tanden? Eh! Jag har lagt 4000 på den tanden å nu ska jag isåfall dra ut hela skiten? Åh jag vill dö över mina tänder.

Nu har jag startat en maskin tvätt, väckt Jennie som nu sitter i soffan å sjunger Hej Monika (?) å käkat lite frukost! Ska snart köra till jobbet å jobba mellan 13-22! Gött eller? Jaja!

Titta så fint sms BTW, jag blir så varm i själen av att de finns människor som kan säga positiva saker! Annars hör man bara skitsnack å negativa åsikter hela tiden! Man blir extra glad när folk verkligen ser att man försöker!


Sjukaste NÅGONSIN!

       Publicerat 2012-10-03 » 23:30:30 | Me and my life
Jag är på allvar kär i Frank Wagner. I denna nya filmen var han SÅ jävla snygg så jag höll på att få andnöd. Herremingud alltså.. För övrigt var denna filmen den bästa av ALLA hittills. Jag dog nog tre gånger å återuppstod dirr igen vilket var tur för jag hade inte velat missa en sekund av filmen.
 
Iallafall, dagens träning var sjukt bra. Första drickapausen efter 15 minuter vilket var ett tag sen.. Kom i mål på 10,5 (kilometer, inte minuter SARA OLSSON) haha! De är ju numera mitt personliga bästa så jag är fett nöjd. Efter blev de appen å sen körde vi plankan 20 sek * 5. Var döende efteråt å Jennie påpekade att de rann av mig. Ja jo de.. Annat är de ju för den jävla slöfissen. Medan jag crosstraina så stod hon å gjorde jävla yoga efter en dvd. Tur man inte höll på att dö liksom när hon står där å gör såna fula övningar i sina pyjamasshorts. Hör man hon där ifrån TVn: Föreställ dig att du är en katt, vifta på din svans å sträck dig mot solen. Aeh jag dog.
 
Efter träningen så blev de middag å sen gick vi ner med soporna å skulle bära upp golvet ifrån bilen. Var ju inte sådär bara en vecka sen jag köpte de så ;) Grejen var ju bara den att Jennie gick ut i sina shorts å dem är GAAANSKA korta faktiskt. När vi stod utanför bilen å hon jonglerar med golvpaketen så säger hon; Hoppas verkligen inte någon kommer bakom mig nu för då ser dem hela mitt ashål.Mm, å precis då så hör man en mörk basröst; Jo de gör jag! Jag. dog. HAHAHAHA! Han skulle dessutom in i min trapp å när Jennie bär golvet så åker hennes shorts mer å mer in i röven så man ser hela jävla ballen, haha. Jag ville seriöst kasta golvet i marken å skratta ihjäl mig.
 
Jaja, allt golv är uppe å jag har även tömt i garderoben ute i hallen å i mitt skafferi i köket. Riktigt nice. Blir garderoberna i sovrummet i helgen å sen är jag färdig :) Härligt med lite rensning å ordning&reda. Gjorde kladdkakemuffins ala LCHF sen å dem blev riktigt goda. Lite grädde å hallon till å sen var denna kvällen i hamn. Riktigt enkelt recept också så nu vet man ju va man kan bjuda på när de kommer kaffegäster.
 
Nu har jag som sagt precis kollat Johan Falk å ska nu krypa in i sängen och läsa ToppHälsa tills jag somnar. Jobbar kväll imorgon men ska upp till tandläkaren 10:15 så de är hög tid att våldgästa sängen nu. Jobbar dag på Fredag å sen är de helg minsann. Underbart :) Dröjer ett bra tag innan jag är ledig en hel helg igen så jag ska njuta i fulla drag. Blev träning Måndag å idag så de får bli träning Fre, Lör, Sön sen så att jag kommer upp i mina fem dagar. De är inte ens jobbigt eller ett måste längre - de är mer ren vilja och en sak jag ser fram emot å de är så de ska va :)
 
Om man bortser ifrån mediciner å olycklig kärlek gentemot Frank Wagner så är mitt liv jävligt härligt nu. Jag börjar landa mer och mer i saker å ting å även om hjärtat ibland snörps ihop så trivs jag å mår framförallt bra i själen.. De mina vänner, de stavas kärlek de.
 
 

Puss!

       Publicerat 2012-10-03 » 21:34:54 | Me and my life

Swesub.tv, Linda! Där hitta jag denna iaf, nu när tankafetast ligger nere :)

Ni får en bättre update sen, skulle bara svara på de lite snabbt!

Jag vill pussas fresten, tror jag ska dyka över Jennie i soffan sen.
BTW så har jag vunnit över fåglarna nu! Fett nöjd! Adjö med er era as!


Lite mer yeah!

       Publicerat 2012-10-03 » 16:22:35 | Me and my life
Idag känns allt lite mer nejs faktiskt. Visst, jag är sjukligt orkeslös å hängig hela dagarna men man får ju göra de bästa av situationen helt enkelt.. Så länge jag orkar jobba är jag riktigt nöjd för jag vill verkligen inte bli sjukskriven igen.. Blir de däremot värre å att jag börjar glömma saker så kan vi inte riskera de. Jag har ändå ett medicinskt ansvar å kan inte bara skita i de men förhoppningsvis vänjer sig kroppen snart.. Värre sen när jag ska höja från 50 till 200 på två veckor.. Från 0 till 50 tar nämligen 4 veckor? Ja, de är lite rörigt.
 
De gick bra igår iallafall. Var ju först hos Anette på middag med skitgoda biffar å broccoli å sen fick mina fötter en liten behandling. Efter lite kaffe å många cigg så körde jag till jobbet. De rullade på skitbra hela kvällen å mitt lönesamtal gick över förväntan faktiskt :) Blev riktigt nöjd. Jag var fan värd de :)
 
När jag kom hem igår sprang jag här som en batteridriven kanin för att hinna allt :p Skulle duscha, ha mig en kopp kaffe, läsa alla bloggar å förbereda frukosten bland annat. Somnade nog inte förrän kvart i tolv. Låg ändå i sängen fem över elva men de gick verkligen inte å somna. De var längesen jag låg så länge faktiskt. Förr låg jag i minst en timme innan jag somnade å nu för tiden tar de nog fan inte ens 1 minut..
 
Ja, å idag har jag jobbat dag å de har också gått bra. Inget å klaga på. Körde inom storköpet å fyllde på med lite celsius å sen körde jag å hämta Jennie så vi handlade på ICA å hämta ut mitt paket ifrån LCHF-butiken. NEJS! Nu har vi varit hemma ett tag, slängt igång en maskin tvätt, glott lite på datorn å så. Laddat hem den nya Johan Falk som tydligen kom ut idag :D Yeeey! Den andra då alltså, av dem nya. Mm.
 
Nu ska jag dricka upp min celsius å sen ska jag träna. Gött. Jag saknade den igår ;)
PUSS!
 
 
Ny smak - riktigt god :)
 
 

Jävla medicin.

       Publicerat 2012-10-02 » 11:02:00 | Me and my life
Nu är jag fan trött på detta. Håller på att trappa upp en ny medicin å jag blir tröttare å tröttare för varje dag. Igårkväll hann jag inte ens läsa igenom alla mina bloggar förrän benen blev sådär jobbiga.. Restless legs eller va de nu kallas? Riktigt äckligt är de. Känns som man har en myrstack innanför skinnet. Jag vaknar inte av alarmet å hela kroppen är så seg å zombie-aktig så de är jobbigt. De är ju ingen vanlig trötthet utan hela kroppen känns förlamad typ..
 
Ja, så de gör mig på lite dåligt humör idag faktiskt.. Ibland blir de bara jobbigt med allt de här.. Jag är stark för de mesta men ibland så pallar jag bara inte. Ibland så ekar allting inne i huvudet. Varför jag? Varför har jag fått en diagnos? Varför måste jag prega i mig piller varje dag för att inte hamna i trubbel? Som sagt så pallar jag inte just nu, å då tar jag denna dagen till de, att vara fett bitter på livet så att jag imorgon kan vakna å gilla läget lite mer.
 
Igår blev de träning iallafall å än om de var segt så rodde jag skiten i mål på 10,4 vilket jag är nöjd med. Blev en dusch å fix å sen hem till Farmor på god middag. Satt kvar där en timme å prata lite å sen körde jag till ICA å handla innan de blev film på Fasanvägen. The five year engagement blev de å den sög. Hände liksom inte så mycket i filmen utan de var mest "följ ett par i deras liv"-film? Jaja, skit i de.
 
Körde hem sen å landa med röven i datastolen tills jag fick veta att jag hade glömt min mobil (ännu ett tecken på att jag är okoncentrerad och allmänt virrig) så jag fick köra å hämta den igen innan jag kunde sätta mig till ro å kolla Ensam mamma söker.. Ja, sen kom jag inte så långt förrän jag va tvungen å lägga mig. Somnade dirr iallafall.. Tycker de är skitjobbigt att jag blivit så förvirrad också, glömmer mer å mer hela tiden å de är inte likt mig. Inte så bra att vara såhär virrig när jag jobbar med de jag gör heller..
 
Idag kom jag knappt upp ur sängen ens. Snoozade i 55 minuter. Nu har jag käkat lite frulle å pregat i mig fler tabletter så jag ska alldeles strax köra till Klippan. Ska hem till Anette innan jobbet å få lite fotvård samt middag. Mycket trevligt. Slutar 22.00 idag å sen börjar jag tidigt imorgon så vi hörs inte mer idag..
 
Adjö.
 
 
 
Haha, ser lite roligt ut att ciggen bara sticker upp där..

Måndag..

       Publicerat 2012-10-01 » 15:32:30 | Me and my life
Ännu en gång har jag en bra vecka framför mig om jag bortser ifrån mitt tandläkarbesök på Torsdag. Jag jobbar 4 dagar denna veckan å är då ledig helgen eftersom jag jobbade denna :) Sköönt! Jennie kommer som vanligt, jag ska till Anette innan jobb imorgon å få lite fotvård samt middag, oh, lönesamtal imorgon med ;) Ja, så ser de ut. Hittills iallafall.
 
Idag sov jag till halv elva å de var helt underbart. Gick upp å drack kaffe å käkade lite frulle. Satt å slöa vid datorn å sen kom Josse ner å röka en cigg. Ja, hon har ju flyttat in i Annas lägenhet så nu har vi ännu närmare till varandra. Två meter typ :p De tråkiga är ju att Anna flyttade ifrån mig å våra spontana kaffebesök men som tur väl är är hon ändå bara 5 minuters bilväg bort, å de var ju dessutom tur att Josse tog den ändå å inte någon random människa.
 
Efter hon stack så gav jag mig på projektet i hallen med min garderob där jag bara har slängt in allt å inte vetat vad hälften av grejerna är. Mm, rev ut allt, kasta saker, organisera å nu ser de mycket bättre ut :) Nästa gång är de dags för den andra garderoben i hallen men där är typ inga grejer så de kommer ju gå snabbt å bara lägga allt rätt å städa av. Därefter är de dags för garderoberna inne i sovrummet där jag har alla mina kläder å de ska rensas utav bara fan där inne å sen blir de nog en Tradera-runda. Jaja, ett steg är färdigt å också de tråkigaste å jobbigaste å de är ju skönt. Får se när jag fortsätter med den andra.. Helgen kanske?
 
Ja, nu har jag diskat undan efter lunchen som blev gräddkokt broccoli å jag dör varje gång jag äter de. Så jävla gott. Slängt igång en maskin tvätt å nu sitter jag å dricker en celsius :) Ska träna om en halvtimme tänkte jag. Därefter blir de dusch å sen hem till Farmor för å äta middag. Måste handla på ICA efter de också, annars är nog alla måsten färdiga idag. Gött :)
 
 

Play hard.

       Publicerat 2012-10-01 » 15:11:42 | Me and my life
 
Riktigt bra låt. Gillar beatet som fan :)

Photobox.se

       Publicerat 2012-10-01 » 15:10:00 | Me and my life
Måste bara höja en tumme för photobox.se där jag gjorde mitt mobilskal. Eftersom jag inte blev riktigt nöjd då kanterna gjorde att de såg konstigt ut så skickade jag till kundservice i deras chat. Fick svar efter 3 minuter å när vi pratat lite å jag hade förklarat vad jag var besviken på så fick jag in pengar på mitt photobox-konto plus pengar för frakt så jag kunde beställa ett nytt! :) De kallar jag service de. Har varit inne nu å gjort ett till skal å får de alltså helt gratis inom någon dag. Ibland lönar de sig att va lite jobbig å klaga :)
 

Klockrent citat!

       Publicerat 2012-10-01 » 15:06:39 | Me and my life
Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.
  - Bob Marley

RSS 2.0