Vårruset.

       Publicerat 2012-05-03 » 13:00:43 | Me and my life
Ja, igår var det dags för Vårruset minsann. En stor jäkla folkfest nere i Malmö med BARA tjejer. Riktigt skoj var det faktiskt. Jag hade som önsketänkande att jag skulle klara att jogga hela, men aldrig i hela mitt liv att jag verkligen trodde jag skulle klara det.
Jag har sprungit som mest i mitt liv 1 km utan att stanna liksom.. Jaja, jag var taggad som fan, å även om jag rökar å inte har tränat på två veckor pga sjukdomar så klara jag de fan! Jag joggade hela loppet å jag gjorde de på 35 minuter. Visst, de är kanske ingen bra tid men för mig är det sjukt bra.

Efter vi hade sprungit å jag fick tillbaka min andning så satte vi oss i gräset å käkade sallad. Riktigt mysigt.
Ja, sen när jag kom hem duschade jag å la mig i min renbäddade säng. Kändes ganska skönt.

Träningsvärk idag? Ja jo de... Aja, de var värt det. Solen skiner som aldrig förr idag med. Roligt när man ska jobba? Njae. Mitt balkonghäng igår resulterade dock i en sjuk bränna så jag skulle nog inte velat sola mer idag ändå :p

Har gjort mina vanliga morgonsysslor.. Käkat frulle, fixat mig, kollat gårdagens Big Brother å diskat undan i köket. Ska alldeles strax köra iväg, ska fixa lite innan jag börjar jobba klockan två. Slutar halv tio å sen ska jag hem å kolla Big Brother å bara slappa framför datorn.

Jag skulle egentligen städat igår men vädret gjorde de hela lättare att skita i det. Imorgon är jag ledig igen för jag ska jobba Lör-Mån å de visar faktiskt regn så isåfall blir det en fixardag imorgon. Städ, tvätt å strykning - sen vill jag faktiskt hinna med å träna också för nu skiter jag i sjukdomar å fan allt. Nu får dem liksom lämna mig ifred :)

Vi hörs.Taggad innan vi skulle köra...Linda å Anna-Lena i starten.12000 var vi som sprang :)Tomathuet i mål.Helt sjukt sleden.Snygg bränna liksom....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0