Tröttpådessajävlarubriker..

       Publicerat 2012-05-18 » 00:33:08 | Me and my life

..och på mycket annat också för den delen. Fan jag har nog haft en depp-dag på något kruxigt vis? Bara känt sånt jävla jsfhjsdfhsjkdfhsjkdf.. Typ.

Forever alone typ? Jaja. Skit i de. Petra sa iofs till mig på jobbet idag att jag alltid var så söt å fräsch. De kändes ganska nice. Farmor sa dessvärre att jag såg ut som en fisk som kippade efter luft. Inte okej. Iofs var de under mina övningar när jag sitter å tappar hakan å vem är snygg då liksom?

Fett sne på mig själv för att jag har syndat nu en hel vecka. Efter psykologen sket sig allt å jag bara trycker in i hela huet. Känner mig så jävla svag på något vis? Fixar ju ingenting. Vågar inte börja träna för jag e rädd för å bli sjuk? Nej men då faller hela psyket å trycker in skit i hela munnen istället. Way much better ju.

De flesta dagar känner jag mig liksom strong. Alltså som att jag ska fixa de här - men vad är det jag egentligen ska fixa? Att leva mitt liv.. Ja jo. De är inte lätt att leva ett liv när man inte känner sig själv längre.
Missförstå mig inte nu, jag ska förklara istället. De var faktiskt psykologen som sa; Nu har du sagt tre gånger att du inte vet vem du själv är? Jo men är det konstigt? Jag har trott att jag har känt mig själv i 24 år å sen visar de sig att jag har en psykisk sjukdom, så vad är då JAG å vad är då sjukdomen? VEM FAN ÄR JAG?

Vissa kvällar när jag sitter här själv så bara kommer allt över mig å jag vill typ...ja jag vet faktiskt inte vad jag vill göra - egentligen. Jag vill inte böla utan jag är bara så frustrerad i hela min kropp. De bubblar i mig. Jag blir så jävla arg. Varför varför varför i hela friden är det såhär?

Jag känner mig bara så jävla förvirrad. Så jävla...sjuk.
Ja, sen fattar jag inte varför folk gör en sak å säger en annan. Jag är så jävla blåögd, bokstavligt talat, så de är till min nackdel. Nej men jag kan ju sitta här som i en jävla ask liksom. Fuck that jag pallar inte.

Jag pallar ingenting när de är såhär så jag ska gå å läsa min bok tills jag somnar istället. Imorgon ska jag vakna å va glad istället. Denna kommentaren som min kära vän Jossus har lämnat har fixat de halvvägs.
Hur fan detta än slutar så är jag så jävla glad över mina vapendragare. Mina äkta vapendragare alltså. Alla andra med plastpistoler kan dra åt helvete.


Kommentarer
Postat av: Sara

Lättare sagt än gjort, att försöka rensa bort sjukdomen från ditt annars så glada och roliga jag :/ Men hoppas det går att ta en dag i taget. Du förtjänar att må bättre än bäst! :) <3

Postat av: Therese

Får man fråga om det är pmdd du har? Isf är vi 2!

2012-05-20 @ 00:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0