Hemma.

       Publicerat 2012-05-06 » 22:50:50 | Me and my life
Så skönt å komma hem efter en kväll på jobbet. Diskade undan så fort jag kom innanför dörren å sen tog jag en varm dusch. Startade kaffet på vägen ut å nu har jag druckit de å läst igenom alla bloggar.. Fint!

Kan ju inte svara dig Kikki så jag får göra de här; Ja jo, vi borde nog göra det. Åka i samma bil alltså. Jag är ganska glad att man inte hör vad som sägs för isåfall hade man nog blivit anmäld ;) Vet inte hur många killerblickar jag har gett i mina dagar. Visst, jag kan bli irriterad om folk ligger å trycker på hastighetsgränsen men jag har ju egentligen ingen rätt till de. De är ju jag som är idiot som kör för fort, men när det är 100km/h å gubbar ligger i 60km/h så får jag UTBROTT! Hahaha.

Såg att Jennifer åkte ut i Big Brother. Inte mer än rätt. Åh, vill se avsnittet, men de kommer alltid ut så sent på hemsidan. Kan inte va uppe för länge heller för jag har en ganska stressig morgon imorgon känner jag. Börjar jobba klockan ett för vi har planeringsmöte å innan dess tänkte jag klämma in att besiktiga bilen. Eftersom de är en obokad tid så får jag ju vara ute i god tid så jag inte kommer in en kvart innan jag börjar jobba..

Aja, de löser sig nog. Ska bli skönt när det är gjort iallafall. Slippa tänka på de!
Btw så hatar jag att jag köpte såna otåliga blommor till min balkong. Fick veta idag på jobbet att de är såna som behöver vatten ALL THE TIME! Vattnar dem på kvällen, kommer ut nästa gång så är dem halvdöa, vattnar igen å dem vaknar upp å sen är dem döa igen nästa gång jag går ut, hahaha. Älska blommor liksom?

Hajdå haj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0