Fan!

       Publicerat 2012-12-30 » 23:45:15 | Me and my life

Trodde de va på väg å vända. I helvete.. Värsta kvällen på länge. Varit i de värsta tänkbara scenariot i denna sjukdomen. En mixad attack! De finns INGENTING som är värre än dem stunderna.

Nu är jag som en död sill. Vill bara sova å de är va jag tänker göra hela dagen imorgon. Genom hela nyår å skit. Jag bryr mig inte ens.

Detta känns fan som mitt hem nu.


Still here,

       Publicerat 2012-12-27 » 15:49:21 | Me and my life

Är fortfarande kvar inne på sjukhuset! Vet inte alls när jag får komma hem igen. Som om inte detta är nog så har jag fått problem med tänderna igen så måste åka på akuttid imorgon. Inte varit ute på en vecka snart så vettefan hur jag ska orka allt som lär ske imorgon.

Allt känns bara så jävla värdelöst å jag orkar fan inte.. Jag har inga krafter alls.


....

       Publicerat 2012-12-25 » 20:32:10 | Me and my life


God jul.

       Publicerat 2012-12-24 » 12:04:09 | Me and my life

Julafton å jag bryr mig inte ett skit. De är jag, mina lugnande mediciner å rökrummet.. Skiter i om de är jul, nyår eller vafan de är.

Hela min kropp gör ont. De spänner å de trycker överallt. Mina organ känns är döda känns de som. Går runt som en zombie å har noll koll på verkligheten. Jag har tappat mitt liv.

Märkligt att så många som inte har hört av sig på flera månader å år helt plötsligt hör av sig å finns för mig.. Varför vill alltid folk vara anhöriga när något händer? Pallar inte.

De enda som är bra med detta är att jag får se vilka som verkligen inte bryr sig. Människor som sägs älska mig å som bryr sig sååå mycket om mig skiter fullkomligt i om jag är levande eller död. Bara skojar på som om ingenting har hänt.

De är väl just de.. Ingenting har hänt. Allting är en jävla lek om vem som kan såra mig mest.


Inlagd.

       Publicerat 2012-12-23 » 11:23:03 | Me and my life

Ligger inlagd på psyk. Ni behöver inte vänta er uppdatering.


Så tom..

       Publicerat 2012-12-22 » 01:46:24 | Me and my life

Jag är så tom på ord å ändå finns de inget annat än just ord i hela min hjärna å kropp just nu. Jag har så mycket hat i hela min kropp. Hat mot min sjukdom. Besvikelse känner jag. Mot mig själv. Varför klarar jag inte av mitt liv? Varför låter jag sjukdomen ta över? Jag vill så gärna klara mitt liv som alla andra.

Jag har så mycke ångest i hela min kropp så jag har stängt av helt för att slippa känna den. Hela jag är som ett skal. Känns som om allting inom mig är dött.

När det blir för mycke så gör jag såhär. Jag vet om att jag förlänger mitt mående men jag klarar inte å ta hand om de just nu. Jag har ingen ork, alls.

Mest av allt är jag fruktansvärt ledsen å fruktansvärt besviken. Aldrig i mitt liv har jag känt en sån tomhet. Det är sjukt vad livet kan ändras på sekunder. Hur snabbt de går att förstå att man aldrig har känt en människa man trodde man kände utan å innantill.
Jag har inga ord å inga känslor för någonting just nu. Allt är satt på OFF å jag vet ärligt inte hur jag ska orka när allting släpper.

Jag skulle kunna skriva flera meningar med väl valda ord, men jag kan inte. Jag tänker inte. Du är inte värd det!

Pausen fortsätter... Precis som mitt liv, även om jag inte lever de.


Paus.

       Publicerat 2012-12-17 » 18:37:26 | Me and my life
Jag kommer inte skriva på ett tag.

Fredag..

       Publicerat 2012-12-14 » 16:23:54 | Me and my life
Ja idag är det Fredag å jag känner mig faktiskt bättre. Riktigt skönt. Var faktiskt lite orolig där ett tag men förhoppningsvis var det bara en liten svacka. Är iallafall glad att jag inte pressade mig själv så att det gick åt andra hållet istället. Nu hoppas vi på att detta håller i sig.
 
Sov till tio idag å sen åt jag en god frukost. Kollade på avsnittet Aldrig mera fet från igår på play å sen kom Jennie en runda å röka en cigg. Nu på eftermiddagen har jag suttit vid datorn å sen tog jag ett ryck i min garderob som jag skullat göra ett tag. Slängde två fulla påsar med skit å vek allting fint så nu är där riktigt bra ordning igen. Känns skönt.
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch å göra vid mig lite för att sen köra till Mamma på middag. Ska slänga lite mög också som står här å stör mig. Annars ikväll blir de lugnt. Vi ska kolla på den allra sista delen av Arne Dahl men de är nog också det enda som sker. Skönt.
 
 

Lite sådär..

       Publicerat 2012-12-13 » 19:22:25 | Me and my life
Det är idag ett år sen jag blev sjuk å de känns faktiskt jobbigt. Jag har nog gått å spänt mig å varit orolig nu de senaste för att jag är rädd. Varenda känsla kopplar man ju ihop med att kanske de blir samma. Var det inte såhär de kändes osv? De är inget jag kan styra över å de är det som gör de så himla jobbigt. Jag hatar att inte ha kontroll över min hjärna på det viset. Jag känner mig trött, hängig å slut i hela kroppen och kanske var det så att jag själv har framkallat dem fysiska symptomen eftersom jag har spänt mig å varit orolig.. Jag vet inte men min psykolog sa att det var väldigt vanligt å något som kan återkomma i flera år vid denna tiden. Jag stannar iallafall hemma imorgon också å sen är jag ledig i helgen. Får verkligen hoppas att det vänder nu så får jag göra massa feelgood-saker fram tills Söndag. Jag vill verkligen inte hamna i samma sits igen med sjukskrivning osv så jag försöker tänka positivt å att de bara var detta jag behövde, att få andas ut några dagar i lugn å ro.
(Susanne, jo det har jag, det är bara en ny psykolog jag har fått. Har kvar henne som läkare)
 
Igårkväll käkade jag god middag hemma hos Farmor å sen fick jag besök som innehöll en massa mys å Arne Dahl. Nu har vi bara två delar kvar å de är alltid lika tråkigt när dem tar slut. Gillar å ha serier eller film-maraton. Somnade tidigt å gick upp tidigt imorse för Mormor kom hit. Vi har fixat i köket hela dagen, Morfar kom också upp å hjälpte till. Vi har städat å torkat av uppe på alla skåp å luckor.. Även tagit inne i kryddskåpet å torkat av alla kryddburkar å ställt i ordning. Mormor putsade sen insidan av fönstret så får vi ta utvändigt sen när det inte fryser. Morfar borrade upp min nya gardin å sen ställde jag i ordning i fönstret med dem nya blommorna å min lampa. De var lite krux med lampan men efter Morfars hjälp så fick vi rätt på de. Hade köpt för stor skärm å sladden var för lång så vi fixade med lite tejp så den passade å sen korta vi sladden å fäste upp den längs väggen så den inte syns. Nu fattas bara mitt skynke som Mormor ska sätta igång å sy å sen ska ni få se förvandlingen :) Jag är redan jättenöjd.
 
I eftermiddag har Anna varit här å fikat. Jättemysigt som vanligt. De börjar närma sig förlossning nu å jag är nog nääästan lika nervös som Anna själv. Tycker de ska bli så himla roligt å se hur den lilla ser ut :) Hon körde sen vid fem-tiden så nu har jag kollat lite bloggar å slappat här framför datorn. Usch, jag spänner alla muskler i kroppen omedvetet hela tiden så jag får hela tiden försöka slappna av å så fort jag inte tänker på de så är jag helt spänd igen. Inte konstigt att jag är trött när jag hela tiden spänner kroppen å hjärnan. De värsta är att jag ju faktiskt gör de omedvetet vilket gör att jag inte kan hjälpa det. Även om jag slappnar av så är jag lika spänd igen efter några minuter..
 
Jaja, försöka tänka positivt, tänk positivt, alltid tänka positivt. Försöker upprepa detta i min hjärna 24/7. Till slut ska den väl lyssna på mig? Jag vill må bra. Jag vill vara på benen. SÅ är det. Nu väntar jag besök igen som ska bjuda mig på pizza minsann. Därefter ska jag ta en varm dusch å sen blir de nästsista Arne Dahl. Får hoppas jag mår lite bättre imorgon. Tänkte ta en lång sovmorgon å sen kolla lite film å sådär imorgon på dagen bara..
 
Förresten, stackars Jennie när hon sover här. Hon somnar alltid innan mig medan jag löser korsord å härom natten tyckte jag att de skulle va kul å klottra ner henne, haha. Hon har det inte lätt.
 

Sjuk..

       Publicerat 2012-12-12 » 15:29:36 | Me and my life
Besöket på psyk gick jättebra. Har fått en ny psykolog nu som de verkligen klickade med direkt. Så jäkla skönt. Känns jättestor skillnad om man jämför med min förra. Jennie var med eftersom vi skulle köra till Hyllinge direkt efter så det gjorde vi. Handlade lite nödvändigheter på City Gross å sen blev de en ny pyjamas på Cubus då dem hade extrapris. Klarar inte mig med bara en eftersom den ju måste tvättas ibland. Jag gillar den riktigt mycket eftersom de är bomull å inte någon jäkla flanell så är glad jag hittade en som var likadan.
 
Började känna mig dålig när vi körde hem så jag ville bara bädda ner mig. Pappa kom en runda och hjälpte mig med lite småsaker. Satte en kabellist vid TVn så man slipper se alla sladdar hängandes å sen gjorde vi ett hål i en av korgarna å stoppade in allt som låg bakom på golvet så det blev riktigt nice. Han tog ner min stora å fula lampa i hallen som ändå inte funkar å satte upp en ny vit spot i taket vid dörren. Ska köpa en likadan å sätta där den andra satt senare. Han höjde även min stång i köket så att jag kunde sätta upp mitt nya diskställ så nu har jag frigjort en jättestor yta där de andra stod å såg dumt ut. Har fotat så jag ska visa före å efter-bilder när jag å Mormor är färdiga med köksfönstret som kommer bli riktigt bra. Sist men inte minst fick jag upp min lilla hängare under tavlan på mig å Josse i vardagsrummet. Ska köpa lite saker som jag ska hänga på den, bland annat ska mitt hängande hjärta jag köpte på MAXI upp där.
 
Mådde riktigt dåligt framåt kvällen, frös å kände mig febrig så jag lindade in mig i en filt å kollade på några avsnitt av "Kan du slå en pensionär" på Play. Riktigt bra avsnitt å nu har jag bara ett kvar å se. Kolla dem om ni inte har gjort det. Blev bara sämre så jag ringde å sjukanmälde mig å sen lade jag mig i sängen på en filt med pyjamas å duntäcket men frös ändå! :/
 
Igår sov jag halva dagen å sen försökte jag vara uppe fastän jag hade sjuk huvudvärk å ont i ögonen så jag knappt kunde se. Mamma kom med Alvedon å godis till mig så jag mådde lite bättre när jag fick en tablett i mig. Kollade på två filmer, My sisters sister som var riktigt dålig. De som hela filmen handlade om egentligen fick man aldrig veta i slutet å då kan de vara ganska onödigt kan jag känna. Tittade på Life happens efter de å den var faktiskt bra.
 
Sov till ett idag men känner mig fortfarande inte bra. Hängig å ont i hela kroppen. Fryser å sen svettas jag. Det är väl vädret antar jag. Även om jag har haft bra på mig så är de ju så i mitt jobb att man måste ta på å av kläderna hela tiden så man svettas å sen kommer man ut i kylan direkt igen. Det blev ju så snabbt kallt också så man hann ju inte direkt vänja sig. Hoppas att det går över snart bara. Får vila ut skiten.
 

Måndag.

       Publicerat 2012-12-10 » 13:48:19 | Me and my life

Var inte yeah alls å komma in i sovrummet igår.. Mitt element har lagt av där inne så de va gaaaanska kallt. Typiskt att de just lägger av i sovrummet liksom. Jaja, under täcket å sen somna jag väl vid halv två. Vaknar imorse till synen av Jennies röv å jag kan väl erkänna att jag har vaknat på bättre sätt..

Upp å drack kaffe, käka å sen väckte jag Jennie. Kollade ut å ville dö. Stressade sönder i duschen å sen påbörjade vi Operation Få-fram-bilen! Såg ut som en snögubbe till slut.

Sitter i väntrummet på psyk nu. Ska va inne klockan två så. De gick bra å köra hit, vägarna var ganska okej om man bortser ifrån några bitar som va katastrof.

Någon som vill ta en fika fresten?


Äntligen!

       Publicerat 2012-12-09 » 23:31:00 | Me and my life
De har INTE varit roligt å jobba idag kan jag säga. Jävla väder. Man kan ju absolut inte cykla så man får gå runt hela byn å de tar ganska mycket längre tid, speciellt med alla kläder som ska av å på hela tiden. Usch nej, men halv tio slutade jag å de tog väl sådär 45 minuter å ta sig hem. Jaja, huvudsaken man kommer hem kan jag ju känna.
 
Jennie var ju här, satt å tryckte in en kebabrulle i hela munnen. Jaja, nu har jag läst igenom mina bloggar å kollat Solsidan på Tv4Play. Lite tråkigt att de var sista avsnittet kan jag tycka. Hoppas å ber till gud att de kommer fler säsonger, eller en långfilm ;)
 
Nu ska jag hoppa in i sängen för å sova några timmar.. Måste upp å iväg imorgon för jag ska till psyk. Inte så yeah känns de men vad ska man göra? Får köra i god tid för jag hatar å känna mig stressad när de är såna vägar..
 
 
 
Nog normala liksom.. Natti.
 
 
 

Borde få pris,

       Publicerat 2012-12-09 » 13:14:00 | Me and my life
Jobbet igår gick sjukligt bra. Längesen de var en sån kväll så de va riktigt najs. Tryckte in en halv pizza i huet med Petra å sen körde vi på som aldrig förr. Var hemma vid kvart över tio så jag bytade om, hängde upp maskinen med tvätt å sen körde jag hem till Josse å fick gjort ett nytt set naglar eftersom de blev lite missöde med dem andra.
 
Var hemma runt två-tiden. Trodde jag skulle dö när jag gick till bilen för de var 13 minus. Mina ögonfransar typ dog å var helt vita på bara 100 meter. Rökade inte ens nattciggen innan jag lade mig å då är de kallt. Försökte lösa korsord i sängen men de gick fan inte. Min trötthet just nu skrämmer mig lite. Kvittar hur jag gör så går mina ögon i kors alltså..
 
Jag borde få två pris. Ett för dem sjukaste drömmarna EVER! De var helt sjukt inatt alltså.. De andra priset jag borde få är mästare i multitasking. Jag sov lite för länge idag så jag har haft 1½ timme på mig att fixa allt. På den tiden har jag druckit kaffet i lugn å ro å haft data-tid, duschat, vikit in tvätt, kokat ägg å ätit frulle, sminkat mig å fixat håret å givetvis klätt på mig. Springer iofs sönder min ben å andas som en 200 kg's elefant.
 
Nu ska jag köra till jobbet i snöovädret å jobba sista kvällen innan jag håller en dags helg. Ikväll när jag kommer hem är Jennie här så de blir yeah! Om du läser detta innan jag kommer hem så tänd alla ljus du kan hitta så här är varmt å luktar gott när jag kommer hem yeah ;)
 
Tja.

Mys..

       Publicerat 2012-12-08 » 13:12:38 | Me and my life
De var verkligen jättemysigt på Torgkrogen igår. God mat OCH en cider faktiskt ;) Jag kände inte av den ett piss så de var ju bra. Gick hit sen å fortsatte Arne Dahl-maratonet å sen decka vi vid ett-snåret. Precis lagom Fredag. Tog en sovis till 11 å de var lika gött som det låter.
 
Nu har jag fixat lite här hemma, håller på å tvätta en maskin tvätt så den är nog lagom färdig nu innan jag ska köra. Slänger i en till som jag kan hänga upp ikväll när jag kommer hem. Tvättade undan ALLT som låg i tvättkorgen när jag städa häromdagen men sen renbäddar man å bytar handdukar å den är helt plötsligt överfull igen..
 
Nu har jag varit ledig i två dagar så jag är peppad på att köra en jobbehelg :) Fullmatad med ny energi från både mys å sovmorgnar :) Jobbar 14-22 idag så vi hörs kanske när jag är hemma igen..
 

Fredag.

       Publicerat 2012-12-07 » 17:41:50 | Me and my life
Precis som jag trodde så somnade jag nästan direkt inatt. Klarade nog av att lösa korsord i tre minuter innan ögonen gick i kors. Vaknar imorse av att de plingar på dörren å de är de värsta uppvaknandet jag vet. Springer upp å hinner aldrig ta något på mig så jag öppnar i linne å trosor. Hej hej liksom. Där står Morfar å han ville bara kolla läget så jag kände väl att de var ganska oyeah i den stunden faktiskt.
 
Jaja, jag vaknade iallafall å sen kunde jag inte somna om så jag koka mitt kaffe å hade lite datortid innan Jennie vaknade. Slöade sen här i soffan till klockan två eller nåt. Gjorde vid mig lite snabbt å sen gick vi till Apoteket. Tog 785 år där inne å sen gick vi upp till Mormor å Morfar för en fika. Satt i 1½ timme å prata en massa å de var riktigt mysigt, som vanligt. Dem är bäst!
 
Gick hem sen, Jennie väntade här på sin buss å sen satte jag mig vid datorn å läste igenom mina bloggar som jag precis är färdig med :) Ska hoppa in i duschen nu å göra vid mig. De var längesen jag fixade mig ordentligt så de ska bli skoj faktiskt. När man inte har gjort de på länge så är det mer yeah! Jag har blivit utbjuden till Torgkrogen ikväll så vi ska gå dit å äta :) Mysigt som attans. Kanske ska slå till med min första cider sen Augusti ikväll, bara för att? Blir säkert full då iofs, haha. Antar att vi går hem här å fortsätter vårt Arne Dahl-maraton sen.
 
 
Efter Some nights är nya låtar. Riktigt bra allihopa så dem kan jag rekommendera till er som vet med er att ni gillar min musiksmak :) Hall of fame är iofs inte ny men jag har flyttat ner den så de är därför :p Självklart är Wild ones markerad som en stjärna ;) Den enda låten i min lista som är de!
 
Ha en trevlig Fredag :)

Torsdag..

       Publicerat 2012-12-07 » 01:03:38 | Me and my life
Ännu en bra dag börjar ta slut.. Eller ja, den har tagit slut eftersom den är över tolv men skitsamma.. Hade en riktig mysmorgon idag. Sov till elva, drack mitt kaffe å läste mina bloggar. Lade till lite på min H&M-beställning å sen satte jag mig å la till nya låtar på min Spotify-lista.
 
Började städa vid två tror jag, var färdig vid fem. Ibland får jag sånt dille när jag börjar städa å är i rätt mood så då blir de ordentligt gjort. Har duschat alla mina plastblommor, rensat i badrummet å torkat där inne. Bara badrummet tog nog 1½ timme å städa. Renbäddat, dammat å allt de där. Jennie kom vid fyra så då hjälpte hon mig med golven å fixa de sista. Har tvättat tre maskiner tvätt å allmänt röjt, rensat ut å lagt till rätta. Känns så jävla gött när det är färdigt å man känner att de är riktigt rent när man är klar.
 
Jag å Jennie körde ner å handla å sen började vi på maten direkt när vi kom hem. Åt inbakad kassler idag. Kan vara de godaste man kan äta faktiskt. SJUKASTE är de. Städade undan de sista i köket å sen kollade vi på Aldrig mera fet. Blev bara så förbannad för att han inte tog de på allvar. Tänk så många som måste ha sökt å så kommer en kille med som inte gör vad han kan.
 
Tog en dusch å sen parkerade jag mig i soffan å sen startade vi The last song. Var längesen jag såg den så jag mindes den knappt. Böla som ett barn gjorde jag. Mina ögon är helt svullna nu. Jennie va bara arg på mig å sa att jag inte fick böla. Hon är inte yeah ibland.
 
Nu har jag suttit vid datorn lite så jag tänkte hoppa in i sängen å lösa korsord tills jag somnar. Nyduschad i en renbäddad säng. Knappt gött? Kommer nog somna dirr känns de som. Hinner kanske lösa några ord ;) Ja, som sagt, en riktigt bra dag. Jag tycker de är ganska kul å städa ändå, om jag bara är på rätt humör. Speciellt när jag inte har någon tid å passa så jag bara kan gå här i lugn å ro å pula.
 
Nu blir de sängen men först ska ni få se va jag väntar på ifrån H&M just nu. Mina älskade tofflor ligger ju där, å den här Bakery-saken har jag väntat på sen i Oktober. Inte yeah. De blev lite nya kuddar idag iallafall, tänkte ha dem i soffan å byta ut några som jag inte gillar så värst :) Aja, natti.
 

Gårdagen..

       Publicerat 2012-12-06 » 20:39:15 | Me and my life

Ja, Jennie åkte med ifrån Klippan å hem i å med att jag ändå skulle till Anna :) Kom nog dit vid tre-tiden så de var precis lagom för fika :) Dog nästan när jag såg deras nya hem. Riktigt fint å fräscht! Så glad för deras skull.

Satt kvar å pratade, drack kaffe å åt goda lussebullar som va hemmabakade.. Man skulle kanske provat nån dag? :) Anna sa att de var ganska enkelt så. Jaja, stannade till halv sex å sen körde jag direkt därifrån till Farmor som hade lagat en god middag :) Lyx-dag å bli serverad var man än kommer.. Stanna där en timme efter vi hade ätit å drack kaffe å prata lite innan jag körde hem..

Hann väl va hemma i tre minuter å sen kom de besök minsann :) Dog på soffan ett tag å sen tog jag en dusch. Blev film sen resten av kvällen å de va mys som vanligt :) Lite liv i trappen också iofs, igen! Skreks 30 olika ord å dörren fick sig en ordentlig omgång.. Jaja, nån va väl arg då, antar jag? Haha, pallar inte.

Somnade iaf gott sen å summan av dagen är ju ändå att den va sjukt bra :) Många av mina hjärtan samlade på en å samma dag så kan de inte bli dåligt <3


Onsdag..

       Publicerat 2012-12-05 » 13:29:36 | Me and my life

Har sovit som en kratta inatt.. Jävla skit! När klockan ringde imorse kändes de som att jag bara hade blundat i 3 sekunder. Inte yeah! Har haft lite sen middag så jag slutar klockan två idag! Har gått bra å jobba trots min trötthet :) Fick mina arbetsbyxor igår (äntligen eller?) Varit restade i två månader. Riktigt sköna är dem å dessutom jätteskönt å slippa använda sina privata kläder..

Nu efter jobbet ska jag köra hem till Anna i deras nya lägenhet på lite lussefika :) Mysigt! Ikväll ska jag på middag hos Farmor å sen blir de filmkväll! Riktigt bra dag. Är ledig sen i två hela dagar, riktigt skönt :D Jag har fått till mitt schema riktigt bra denna gången :)

Hahaha, kan man bli annat än på bra humör när man har en sånhär sms-konversation?


Fuck it!

       Publicerat 2012-12-04 » 23:00:56 | Me and my life

Gått bra på jobbet idag trots min sjuka trötthet! Har bälat kaffe utan mening uppenbarligen. Kallt som ett helvete är de också!

Ligger i sängen å ska sova nu :) Riktigt gött här under duntäcket med min pyjamas :) Jag älskar den som fan!

Älskar även mina vänner, en av anledningarna är att vi aldrig snålar på kärlek till varandra! Man vet aldrig vad som händer så man ska va rädd om varandra å alltid låta folk veta hur man känner! <3


YEAH!

       Publicerat 2012-12-04 » 13:10:12 | Me and my life
Jobbade dag igår. Dog på morgonen när jag kom ut å insåg att de var 16 minus. Mitt kaffe var kallt innan jag hade skottat fram bilen. Inte okej. Jobbade fram till halv ett å sen fick vi jultallrik på jobb. Körde därefter in till Ängelholm å psyk. Vägen in var helt okej men sen hemvägen var kaos. Vi låg i ett jävligt långt led å höll 60 hela vägen hem. Inte okej nummer två.
 
Besöket där var sjukt jobbigt. Bölade hela tiden. Ont i hela huet när jag kom hem å var allmänt off. Bölade sen halva kvällen å resten av halvan kollade jag på film. Sovit som en iddi inatt. Kunde för de första inte somna å sen har jag drömt sjukaste mardrömmarna. Pallar inte dem längre. Snart strejkar jag å slutar sova eller nåt.
 
Nu ska jag gå ut å gräva fram min bil å sen ska jag köra å jobba. Är helt slut i huet å i kroppen så jag hoppas att kvällen går snabbt å smärtfritt. Adjö.

Söndag..

       Publicerat 2012-12-02 » 21:57:48 | Me and my life
Folk tror nog att alla andra är blinda.. Snöar de? Seriöst? Gud va bra att jag vet de innan jag ens gått upp ur sängen ännu. Jaja, jag hatar snö iallafall å jag hatar julen. Har inget som helst julpynt i min lägenhet å tänker inte ha de heller. De är kallt ute, bilen är full av snö å de är INTE kul å stå ute i 10 minus klockan halv sju på morgonen å försöka se sin bil under allt vitt mög. Jag HATAR detta.
 
Nog om det. Fått på mina nya torkare idag som jag köpte i veckan. Mina hängde typ som slamsor överallt å tog inte ett skit. Känns najs. Annars har jag inte lämnat lägenheten idag om man bortser ifrån en snabb sväng på ICA å OKQ8. Städat har jag inte heller gjort. Pallade inte. Tror detta har varit den slappaste helgen i mitt liv faktiskt.
 
Ja, de blev iofs lite tumult här igårkväll.. Sitter å kollar på Arne Dahl å precis när en kille blir mördad med ett spett igenom halsen så bankar de på min dörr. Sket ju inte alls ner mig.. Går ut å kollar å då ser jag ingenting ute i trappen så jag öppnar. De är ljust i trappan men allt jag hör är att någon står å andas skithögt nånstans. Ser mig lite omkring å ser att de är blod typ överallt. På dörrar, golven å räckena. Eh jaja? Kollar på väggen å ser att de är stänkt där med så jag går ut å ska kolla på min dörr så inte den är helt täckt av blod liksom.. JAJA, då hänger där en vit jävla t-shirt fylld med blod på mitt dörrhandtag!!! Dog. Seriöst.
 
Jaja, poliser överallt å sen hjälptes jag å två andra grannar åt att städa trappen. Slutet gott å allting gott, denna gången var de inget allvarligt så men när hela trappen såg ut som en mordplats så var de inte YEAH alls. Där stod jag med en knut på huet å i pyjamas när poliserna kom å alla andra i trappen kom ut. Haha, iofs sprang hälften i nattlinne å morgonrockar men, skit i de ;)
 
Jennie är här nu, hon kom innan ikväll. Yeah. Ska snart gå å lägga mig för jag jobbar dag imorgon å sen ska jag som sagt in till psyk. Om jag överlever. Mina däck sägs vara godkända men dem tar inte ett skit. Överlever jag denna vintern med den bilen så överlever jag fan allt.
 
Have a nice one.

Lördag.

       Publicerat 2012-12-01 » 16:56:14 | Me and my life
Varje dag består av mys på ett eller annat sätt. Jag tror både min hjärna å kropp behöver detta just nu. Känns ibland som att jag är utpumpad på all energi å de bästa sättet är då att sluta pressa kroppen å bara slappa. Jag bryr mig inte om att hitta på massa saker så fort jag är ledig bara för att de måste hända någonting. Förr var jag tvungen å göra något varannan minut för att vara tillfredställd å jag tycker faktiskt att det är mycke skönare å lugnare såhär. Inte druckit en droppe alkohol sedan den 25 augusti å de är otroligt skönt. Kommer bli ett undantag på Nyårsafton men annars tror jag att jag fortsätter på att köra ett vitt liv. När jag väl kommer igång med träning å kost igen så vill jag dessutom inte förstöra de med att stoppa upp förbränning å skit. Samtidigt är det bara bra att inte dricka på mina mediciner så de är egentligen bara fördelar.
 
Sovit till tolv idag å sen har jag umgåtts med Jennie. Lite utav min hobby faktiskt. Tröttnar aldrig på hennes hue. Hon har åkt hem nu å jag saknar henne redan fastän vi har umgåtts i två dagar. Tur att hon kommer imorgon igen. De är så himla kravlöst med henne. Man behöver liksom inte vara någon annan än sig själv. Man kan sitta tyst hur länge som helst utan att man känner att man är torr å tråkig. Den största fördelen är just de, att jag kan vara mig själv till 100%. Mitt störda å omogna jag. De är guld värt.
 
Har plockat undan här lite allmänt då min lägenhet ser ut som ett bomnedslag när Jennie är här. Här är fan saker överallt, haha. Jaja det är ju inte svårare än att ta undan de igen. Varit nere å handlat lite också.
Ikväll blir det tacos å ännu mera mys. Vi ska fortsätta vårt Arne Dahl maraton å kränga massa gott. Riktigt yeah.
 
Imorgon måste jag städa lägenheten å sen kommer ju Jennie igen som sagt. Har en riktigt bra arbetsvecka framför mig så de känns härligt med de mesta nu faktiskt. På Måndag ska jag in till psyk å träffa min nya psykolog. Spännande. Hoppas att det funkar lika bra som med den första. Personkemin där är ju A och O. Känner att jag verkligen behöver någon att prata med regelbundet. Dessa månaderna utan har varit ganska tuffa stundvis å jag behöver fortfarande mer tips å råd i vissa situationer. Att lära känna sig själv på nytt är inte enkelt efter 25 år. Dock har jag fått många positiva överraskningar eftersom jag får höra att jag har förändrats mycket till de positiva på olika plan. Vissa saker går dock inte att ändra men det är ju för att jag ändå är jag, på något vis. Huvudsaken är att jag är lugnare å har fått mer ro i själen. De var jobbigt att hela tiden vara stressad å jagad inombords. Känslan av att aldrig hitta hem var så gnagande att jag hela tiden sprang ifrån mig själv.
 
Allt för nu. Yeah!
 

RSS 2.0