Färdig.

       Publicerat 2011-06-30 » 18:11:20 | Me and my life
Svettig som ett as.
Dags för kalas!

Älskar mitt stressiga liv!

       Publicerat 2011-06-30 » 16:59:58 | Me and my life
Ni också väl?

Att jag överhuvudtaget hinner andas mellan gångerna kan jag ju vara lycklig över.
Kunde icke somna inatt. 29 svettiga grader i sovrummet. Typ 4 timmars sömn, kör till jobbet å har en riktigt maxad dag. Svettigt eller? Ah de lilla.

Slutar fyra. Gasar hem som ett helvete, in å mata katterna, starta disken å förbereda en maskin tvätt å nu måste jag hoppa in i duschen å göra vid mig. Kommer inte alls vara lika ofräsch när jag är färdig. Gud nej!!

Måste vara helt färdig med allting, alltså, dusch, tvätt, smink, hår, slå in present å bränna skiva på 1½ timme. De älskar jag mig själv för. Verkligen.

Vi får höras helt enkelt. Farväl!


2 av mina älsklingshaggor på jobb!
Utan dem hade jag dött.
Fler gånger än jag redan gör alltså.


Dag 18.

       Publicerat 2011-06-29 » 22:26:46 | 30 dagar


Detta kan jag svara på snabbt iallafall, innan jag intar bädden.
Jag minns faktiskt inte om jag har haft någon bra födelsedag. Alltså, stundvis har den säkert varit bra men de har alltid varit något. De senaste åren har de varit katastrof.

Just därför hoppas jag på att detta årets födelsedag ska bli en favorit å någonting att minnas :)

Åh.

       Publicerat 2011-06-29 » 22:22:36 | Me and my life
Jag har så mycke å skriva, många bilder å allting men fan ingen ork alls.. Lusten bara rann av mig typ.
De är så jävla varmt å att jobba i detta skitet gör de inte bättre. Helt slut är man när man kommer hem. Som en död sill!

Ska hoppa upp i sängen å hoppas att jag får sova inatt. Ska upp kvart över fem så man kan ju alltid hoppas.
Om vi har tur hinner jag skriva lite imorgon efter jobb, annars blir de på kvällen eller nåt?
Nighty.

Finner inga ord.

       Publicerat 2011-06-29 » 09:29:47 | Me and my life
Nej de gör jag inte. Jag hatar värme.
Gick å la oss i hyffsad tid igår ändå, kollade lite på Twilight. Ja ni förstår, i detta hemmet startar vi en film å sen ser vi lite varje kväll så de tar typ en vecka innan de är färdigt :P Mm, sen deckar Dennis på fem röda å sen ligger jag där. Igår var de sjukt. Varmt som ett rent helvete, inte ens fläkten hjälpte.. Ögonen klia å jag hade glömt ta bort sminket så jag fick smink i HELA huet å in i ögat så de gjorde ännu ondare.

Jaja, ett inatt stod jag å tvätta av mitt smink å röga! Sista gången jag kolla på klockan var hon två. Ganska trött nu faktiskt :p

Aja, fetta musiken har jag gjort å druckit kaffe, duschat å sånt. Nu ska jag köra ner till Perstorp å hämta Anna å sen blir de Väla efter jag har släppt henne :) Helt själv, fan så skönt!
PUSS på er!

Men åh!

       Publicerat 2011-06-28 » 22:36:10 | Me and my life
Om jag lyckades bli människa? Nej inte de minsta. Jag kommer inte lyckas så länge de är denna pollenhalten heller. Idag har jag sett ut som en svullen mask. De kliar i hela näsan, jag pratar som en förkyld 90-åring och jag nyser 36 gånger i timmen. Mitt i detta helvete har de varit 32 grader varmt ute å jag har jobbat, hela dagen.

Började klockan ett å sen har de fan varit full rulle hela kvällen. Jag vet helt ärligt inte om jag har glömt någonting idag. Allting har gått i 190 km/h å de var nästan precis man fick ner maten innan man fick springa igen. Svetten har ju lackat alltså..

När klockan slog halv tio körde jag iallafall hem. Skönt var det kan jag säga. Dennis hade gjort kaffe när jag kom hem å sen skar vi lite gurka å gjorde en dippa så nu har jag läst igenom alla bloggar i 190 km/h..
Ja.. Å nu ska jag röka å gå å lägga mig.

Imorgon ska jag upp å köra Anna till Helsingborg, ska lämna henne där 11, så sen kör jag in till Väla hade jag tänkt. Mamsen fyller år på Torsdag så ska köpa något till henne å sen behöver jag lite grejer själv också. Ett diadem bland annat. Mitt rosettdiadem har gett upp så nu slipper ni se de mer ;P Ska köpa mig ett par shorts också, de är fan för varmt å träna i dem tightsen kan jag säga. Svarta å långa helvete är va dem e! Ja, för jag börjar jobba 14.00 imorgon så de känns inte så lönt å köra hem om direkt..

Jobbar till halv tio imorgon så vi hörs en snabb vända på kvällen kanske, om vi har tur! ;)
Puss, adjö å farväl för all del.

Dag 17.

       Publicerat 2011-06-28 » 22:29:23 | 30 dagar


De är lätt. Behöver inte ens fundera över vad jag ska skriva om.
De bästa minnet jag har är när min bror kom hem ifrån Afghanistan. Se han komma gående mot mig. Aldrig varit med om en bättre känsla i hela mitt liv. De var bättre än att ta studenten å allt annat jag har gjort. Hela magen vände sig och tårarna spruta rätt ut.

De är trots allt de finaste man har. Familjen. Ens eget kött och blod.
Har aldrig varit så orolig som under tiden han var nere, å just därför fick jag ro i själen när jag såg världens bästa lillebror komma hem igen.


Lever jag ens?

       Publicerat 2011-06-28 » 10:22:12 | Me and my life

Helt lost in space.. Bälar i mig kaffe å försöker vakna till liv. Pollen så in i helvete ute iaf, de märker man när de är jävligt redan innan man ens varit utanför dörren. Kliar, rinner, nyser, allt på samma gång.

Åh, sommarens finaste dag å jag jobbar mellan 13.00-21.30. Känner på mig att detta kommer bli kvällen ifrån helvetet. Don't ask me why!!

Ska duscha å försöka bli människa iallafall. Hoppas jag lyckas.


We can all be friends?

       Publicerat 2011-06-27 » 22:09:28 | Me and my life
Åh helt varm innan. Tog mig i kragen å körde till Öa å handlade lite. Mm jag vet, jag hatar Coop men va ska man göra? Jag orkade inte köra ner till Perstorp igen.. Fick dock ingen sallad idag för den var helt muggig. Moget som fan!

Hem igen å fixa med allt mög överallt. Dennis kom hem med S40in sen. Jag tycker de blev riktigt bra iallafall :) Tydligen var där några gummisaker så den kommer sänkas nån cm till när man kört nånna mil? Ja jag vet inte, fattar inte sånt. Jag tycker att de blev najs iallafall, de är ju huvudsaken.
Käkade å sånt å sen körde jag ner Blommans bil å sen lämna han mig här. Very nice! Har druckit kaffe å läst igenom allt jag ska på internet nu.. Ska ut i köket å ta en cigg nu..

Fick byta till kväll imorgon på jobb så börjar klockan ett.. Jobbar två kvällar i rad nu alltså å de kan jag ju älska! Imorgon alltså..ooh, ska sova som ett barn. Hoppas nu jag kan somna ikväll bara. Får ruskiga attacker på att ligga vaken. De är liksom 6 nätter av 7 som mitt hue bara snurrar. Jag tänker på ALLT. Analyserar sönder ALLT! Alltså, varför kan man inte bara stänga av? Skitjobbigt är de å ligga å tänka på saker som är helt ovärda! Jag har kommit på att jag är sjukt dåligt på å läsa personer också. Sjukt förvånad blir jag, hela tiden! Lär man nånsin känna någon? Sånt sjukt tänker jag på, HELA tiden.

Mm. Fresten, EN bra sak idag! Eller ja, den andra bra saken var att postlådan var överfull när jag kom hem. Locket stod rätt opp å i den låg min Ziperall. My lovely! Jag har fan inte provat den ännu dock. Jag är varm så de räcker så jag väntar nog ;D Ska göra de imorgon! Grann är den iallafall..

Nej sjukt förvirrad, trött å varm så nu ska jag röka å sen upp i sängen.. Man kan ju alltid försöka liksom..


Dag 16.

       Publicerat 2011-06-27 » 21:56:22 | 30 dagar

Detta måste vara de dåligaste ämnet nånsin! Hur ska jag kunna minnas de? Vad kan jag ha varit? 13 eller? Åh. Nej, inget minne alls..

Dock är ju den första kyssen med en ny person alltid speciell.. Något ni kanske inte visste är att jag är SJUKLIGT blyg när de kommer till att ta första steg å sånt. Sjukt blyg överhuvudtaget om jag inte känner människan. Som en mus typ, haha!
Ja, nu pratar jag om nyktert tillstånd då. Jag är nog inte lika blyg när jag är full :p

Jag dör.

       Publicerat 2011-06-27 » 16:46:33 | Me and my life
Fyfan, detta jävla vädret dödar mig långsamt.

När skrev jag sist fresten? Mm, jag skulle gå å göra en dippa ja. Mjo de gjorde jag också. Dennis ringde sen å sa att S40in hade gått sönder så jag hade ingen bil. Klockan var väl typ tio? Roligt? Inte direkt.
Jaja, fick ett litet mongoryck å skrev på facebook om nån hade en bil å låna ut. Kände väl inte direkt att risken var så stor men de finns bra människor som fan är alldeles för snälla. Blomman skickade nästan direkt å fråga om jag ville låna hans så han kom ut å hämta mig å sen släppte jag honom å körde hem igen. Stackaren skulle upp fyra inatt.. De är å ställa upp de!!

Jag somnade nog vid kvart över ett tror jag? Alla tankar bara flög i 190 km/h. Riktigt jobbigt. När jag sen vaknade av alarmet å stängde av de för snooze så drömde jag att de var ett meddelande på telefonen som jag läste samtidigt (?) Jag såg de framför mig skittydligt på Iphonen liksom. Jahaja. När jag sen vaknar så ska jag svara på SMS:et men då hittar jag såklart inte de nånstans :p

Mm, klockan ringde kvart över fem. Måttligt road. Helt död ju. Dagen på jobb har dock flötit på bra å de kändes skönt som fan å komma tillbaka å komma igång. Slutade jobba halv två, körde till Perstorp å skulle ha cigg å se om nån var sugen på kaffe men alltså jaha!! Kortet glömde jag på jobbet ja. Åh. Ringde Stiffe som fick hålla mig sälle tillbaka till Klippan. När vi sen kom till Perstorp igen stack vi bort till Zimpe å röka en cigg å nu sitter jag här.. Eller ja, jag har iofs matat alla djur, fått sju utbrott å svettats i en kvart också.

De kan vara mer lagom med typ 20 grader eller något? Just nu sitter jag bara här å glor rakt ut typ. Orkar inte ens resa mig. Är så trött så jag dör snart. Bara tanken på å göra mat i detta pisset får mig att vilja gråta. Jag vill fan bara sova har jag nog kommit på. Kanske ska göra de då?

<3

Dag 15.

       Publicerat 2011-06-26 » 21:36:07 | 30 dagar


Hahaha.. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denna heller faktiskt. Mina drömmar om framtiden eller dem jag drömmer om nätterna liksom?

Mina drömmar jag har om nätterna är iallafall allt annat än normala! Ena natten har jag mardrömmar, eller, för de mesta har jag faktiskt det. Vaknar å känner mig helt jagad!
Andra nätter drömmar jag om helt oväsentliga saker å andra är det att jag är ett djur eller nåt? HAHAHA! En natt drömde jag att jag blev jagad av Gunnel, alltså min gris.. Jag sprang fan tills jag spydde.

Annars, nej, vi ska inte ta de för de är inte normalt som sagt, haha. Vet inte om man ens ska tolka dem eller de bara är en tillfällighet. Så måste de ju vara faktiskt. Dock är de lite räligt när man drömmer å sen vaknar man på morgonen å tror att de är sant. De är faktiskt vanligt för å va mig.. Kan vakna på morgonen å känna de som jag gjorde i drömmen :p

Drömmar inför framtiden då? Nej, jag har inga såna tror jag. Bara att jag ska få lov å vara frisk å lycklig. Frisk framförallt. Att de inte ska komma mer shit nu utan man kan känna att man lever - på ett bra sätt.
Att min familj ska må bra å att mina vänner ska vara tillfreds med sina liv.

Yeeey!

       Publicerat 2011-06-26 » 20:20:17 | Me and my life
Damma nej, inte direkt! ;p
Svärmor ringde å fråga om jag ville komma dit å äta så hon hämta mig.. Kom hem för typ 45 minuter sen. Har fixat med tvätten å diskat undan lite. Nu är de helt plötsligt roligt å tvätta igen ;D Ohja! Allt de jag hängde ut innan är nästan torrt å de är så jävla nice. Luktar fan så mycke goare också. Smart som jag va innan tänkte jag inte på va klockan var så nästa maskin är typ färdig halv elva. Not so nice faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen å sen ska jag koka mig en kopp kaffe minsann! Dennis är fortfarande kvar å håller på med sänkningen. Jag älskar hans tidsuppfattning. "Nej Johanna de tar typ bara 2 timmar!" "Mm Dennis, 4 då med andra ord" "Nej fan heller" Tänker inte säga för mycke men nu har de gått 4 timmar ganska exakt ;D Haha, men han är duktig min man. Som fan. Bara han kommer hem å sover med mig sen, annars får jag väl hämta honom ;)

Imorgon är det jobb igen. 3 veckor å sen semester! TAGGA TAGGA TAGGA! När klockan ringer imorgonbitti kommer jag inte vara levande. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna ikväll heller. Åh, kan förbereda mig på en sjuhelvetes dag imorgon ;p

Nej, duscha var det, sen ska jag skära till lite gurka å morötter å göra en dippa :)
PUSS!

Nope.

       Publicerat 2011-06-26 » 19:51:46 | Muuuusic


Inte riktigt som tänkt!

       Publicerat 2011-06-26 » 16:24:20 | Me and my life
Jag orkar inte med mig själv ibland. Det är precis som att jag inte får ro i min själ. Jag måste hela tiden vara på flykt, men jag vet inte om jag flyr ifrån mig själv eller om jag bara är allmänt rastlös i själen? Hur vet man det liksom? Åh.

Igår iallafall.. Vi skulle bara dega i soffan men vid typ..åtta kanske? Ja då får jag ett ryck, hoppar in i duschen å fixar till mig å sen körde vi ner till Perstorp. Tvättade bilen å städade den å sen blev de några byavarv. Anna å Sebbe var så jävla jobbiga å ringde oss HELA tiden. Alltså, vi ville inte ens träffa dem egentligen men efter typ 7 samtal så orkade jag inte längre så vi hämtade upp dem ;) Körde lite till men för de mesta stod vi still, pratade en massa skit å immade itu rutorna. Undra hur de såg ut utifrån? Om nån gick förbi å undra så hade vi inte gruppsex iallafall!

Ja, Anna ville jag skulle burna med, så de gjorde jag. Jag var ganska nöjd sen, även om jag inte fick känna på doften ;D Hahaha. Fan va lök egentligen.
Hem sen mitt i natten för vissa människor var väldigt nödiga. Inte jag då alltså. Eller?
Startade Twilight i sängen å kolla en halvtimme innan jag tvärdecka.

Ställde alarmet på halv tio idag. Gick upp tio över tio :P Haha! Jag är så seg. Ner å drack mitt protein å käkade två finn crisp å sen satte jag igång lite tvätt innan jag körde ner till Perstorp å mötte Blomman på badet. Gick 7,2;an, hade skitont i mina fötter, svettades, hade flugor surrandes överallt å ett linne som fan inte ville sitta på plats. Ibland undrar jag vad för bild haggan får av mig egentligen. Vi ses ju typ bara på fyllan eller när vi är ute å går.. Jag är ju helt störd som människa i båda tillfällena. Antingen så vågar han inte säga annat så han fortsätter gå med mig eller så gillar han störda människor! Jag vet inte va jag ska tro liksom :P

Hem sen igen, gjorde lunch å sen gick jag å Dennis ner i tvättstugan. Den har sett för jävlig ut i typ...flera månader egentligen så vi drog ner en sån fet industridammsugare, moppar å skit å städade ordentligt. Torkade överallt å verkligen gjorde de fräscht. Köpte fyra stycken tvättkorgar för ett tag sen så dem har jag ställt in å till å med skrivit med FET text på; Vitt, mörkt, 60 grader å färgat på.. Nu kan inte ens en idiot missa de ;) Innan har vi bara slängt kläderna på golvet å de är inte så jävla nice, även om dem ska tvättas faktiskt. Åh jag är perfektionist har jag kommit fram till idag, ännu en gång. Iallafall i mitt huvud. Jag nöjer mig ALDRIG!
Iallafall, fixade där å sen byggde Dennis till en bit på bänken å byggde upp en kant så inte mina tvättmedel å sköljmedel flyger åt vänster å höger när den jävlen centrifugerar så nu står dem även upp å inte står slängda på golvet. Mådde lite bättre i själen då faktiskt.

Lagom till att vi var färdigt så var tvätten desamma. Hängde ut den där ute faktiskt, första gången detta året. Vet inte om jag har sovit innan i sommar (?) men jag hatar alla jävla kryp å äckel som kommer på kläderna så de är väl därför. Aja, om inget annat lär de ju torka på nolltid å de är ganska nice.
Dennis har kört till Bälinge å fixar med sänkningen som sagt så jag sitter här å funderar över va jag ska göra. Damma hade behövts.. Ja, vi får se.. Helt enkelt.. ;)and i don't wanna let you go,


Dag 14.

       Publicerat 2011-06-26 » 16:04:56 | 30 dagar


En dag sent, men bättre sent än aldrig antar jag?

Ja, den bilen jag kör med är inte MIN bil, den är VÅR, men som sagt kör jag den oftast eftersom Dennis mycket märkligt nog nöjer sig med sin Skoda. Inte för å va taskig överhuvudtaget men de är den äckligaste bilen jag vet. Den är sjukt långsam, den har en svampig växellåda å den har ingen baslåda ;) Han kan absolut få lov att ha den ifred om jag har s40in ;)

De finns dock lite saker som ska göras.. I just denna minuten är faktiskt Dennis å fixar på sänkningen. Gött ska de bli. Komma ner på marken lite.
Rutorna ska tonas å lite sånt annat tjafs med, men de viktigaste har ju varit å få på sänkningen och om typ..några timmar är de verklighet. I love it.

De bästa jag vet, å som jag ALLTID gör när jag är ensam i bilen är att höja så gott de går, känna basen i ryggen å bara precis låta tankarna försvinna. De finns INGENTING i hela världen som är bättre terapi för mig än å köra bil, helt ärligt. Ni hade kunnat kasta in 4 psykologer till mig, eller en bil, så kan jag lova er att bilen hade hjälpt mig mer ;)

Jag älskar mitt körkort mest av allt i HELA världen tror jag. Alltså som sak då, inte inräknat i personer ;)
HAHAHAHAH!

       Publicerat 2011-06-25 » 18:49:00 | Me and my life
Alltså jag kan fan inte släppa de..
Ni vet låten, Om sanningen ska fram? Mm, jag har fastnat ganska mycket för den, speciellt när jag är full. Vill helst typ stå upp på bänk/stol eller bord å typ skrika i nån annans hue; VILL DU LIGGA MED MIG DÅ?!

Igår vände jag mig mot Anna å Sebbe å skrek allt va jag kunde när Sebbe säger till Anna;
- Alltså vi kommer aldrig bli av med den jävlen. Står man på fiskavdelningen på ICA så kommer hon väl skrikandes; VILL DU LIGGA MED MIG DÅ?

HAHAHAHA. Alltså. Ja. De gör jag nog.

Ganska hårt.

       Publicerat 2011-06-25 » 15:38:16 | Me and my life
De blev ganska hårt igår, men de var roligt :)

Så fort klockan slog 18.00 så stod regnet som spö i backen.. Mindre skoj eftersom vi skulle grilla kanske? :P Haha! Jaja, vi löste de iallafall. Ganska rökfyllt tält iofs men, skitsamma.
Ja, sen är det ju dem här kortspelen som förstör allt ;)

De var en vanlig festkväll med allt inkluderat alltså.. Deep-talk, kärlekstal å lite böleri, haha! Gick ifrån Bosarp ner till byn. Hemma halv fyra imorse.
Deckade direkt å vaknar halv tolv.. Vet inte va jag har gjort igår men jag har feta utslag på hela min arm :S

Aja. Idag blir de bara lugnt å stilla. Ska ner å handla lite gurka å morötter å göra dippa! Very nice.
PUSS, å tack alla för igår! :)Ursäkta för dåliga mobilkort!
Har aldrig med min kamera längre :p


Spårar..

       Publicerat 2011-06-25 » 15:32:17 | Bilder
När låten "Oh va de är skönt å vara naken" sätts igång så spårar de fan ur. Blomman å Stiffe gick nuts.


Fin frulle,

       Publicerat 2011-06-24 » 14:53:54 | Me and my life
Mycke fin frulle jag åt igår. Protein, en alvedon å två finn crisp med ost å majo!
Mm ;)


Dag 13.

       Publicerat 2011-06-24 » 14:51:48 | 30 dagar


Ja, den här veckan har varit ganska lång å samtidigt ganska kort. Förra helgen var ganska..störd, så de första dagarna var de ganska jobbigt å finnas till faktiskt.

Annars har jag träffat många jag vill träffa. Paddy's hue har jag sett några gånger.. Jag har träffat Sara å fått ro i själen. Jag har tyvärr varit på Väla med Stiffe som har gapat ut ifrån min bil. Jag har tränat med Haggan två gånger. Jag har träffat min man, givetvis.

Annas hue har jag dock inte sett.. Inte träffat Farmor heller, men annars har veckan varit bra måste jag säga. Mm, de har den :) Jag är nöjd!

Ännu är den ju inte slut heller liksom ;)

Midsommar!

       Publicerat 2011-06-24 » 14:39:59 | Me and my life

Ja då var de dags för årets midsommarfirande!! Gött.

Deckade som fan inatt å sen väckte Lillebror mig klockan elva. Var ganska väck i huet då faktiskt. Gick upp å käkade frukost å drack kaffe iaf. Har varit nere i Perstorp å handlat, tvättat, varit i Bälinge å nu sitter jag här. Har bara ätit två finn crisp till frulle så jag ska nog gå å ta något lätt nu..

Ikväll ska vi hem till Sara å Anders minsann. Grilla å sen ska vi bli fulla. Mycket trevligt ska de bli :)
Hoppas alla får en bra midsommar å inte gör något ni ångrar imorgon. Den biten brukar jag nämligen stå för ;)
Farväl, å adjö!


Trött...

       Publicerat 2011-06-23 » 23:33:48 | Me and my life
Usch, jag är skittrött alltså. Hemskt!

Hoppade in i duschen sen å gjorde vid mig i turbofart. Ner till Perstorp å hoppa över i C70'in å sen körde vi till Klippan, Rackis, å käkade. Ja, med Alex då, haha :p Riktigt gott är där. Älskar deras Souvlaki. Sen grekisk sallad till de. Mm mmm m!
Killarna drack lite öl så jag fick köra hem. Automatare. Riktigt ovant. Den rör på sig iallafall ;) Haha. När man väl har vant sig så är de säkert gött å köra med automat. Jag gillar å växla ännu dock :D

Blev en sockerfri RB för mig å glass för killarna på Preem å sen tillbaka till Perstorp. En sväng ner till Pappa å sen körde vi runt å glodde lite överallt, tills vi tröttnade. Träffade Paddy också, å nårra räliga, haha ;D
Ja, å nu e vi hemma igen. Jag har tömt tvätten, vi har vikt in lakan å druckit kaffe.

Är så jävla trött så nu ska jag hoppa upp i sängen å stendecka tänkte jag.
Imorgon är de midsommar minsann. Oh va jag ska in i dimman! Hoppas inte jag kommer ut igen.

Dag 12.

       Publicerat 2011-06-23 » 23:29:38 | 30 dagar


Min handväska är nog den minst kvinnliga i hela världen. Jag har en sleden väska ifrån Ullared som har gått sönder i dragkedjan. Mm, så jag kan inte stänga den ;) Haha.

I den har jag;
1 tomt paket cigg (varför liksom?)
2 tändare varav en funkar
Tuggummi
Huevärkstabletter
Nycklar
6 (?) läppglans
1 paket cigg (oöppnat)
1 paket cigg (nyöppnat)
Tamponger
2 gamla kvitto

Mm, så intressant är den? Inte ett dugg alltså :P
Däremot är jag ju inte så "tjejig" heller så jag tror ingen är förvånad. Jag har inte ens en spegel liksom? Oh no!

Mjaeeei.

       Publicerat 2011-06-23 » 17:46:27 | Me and my life
Körde ner till byn innan å träffade Sara. Handlade på systemet å lite så. Där är ju ganska stängt imorgon så de var en jävla tur att jag handla idag kan jag säga. Mm. Höll på att bomma min Malibu också för hon i kassan sa att den hade utgått ur sortimentet? Jo men tack! Såg den i sista sekund nere på en hylla så jag dog av glädje lite.

Vid två mötte jag Alex vid badet så vi körde samma runda idag, 7,2;an alltså. Sprang lite också i slutet, eller ja, joggade mest kanske? Svettig blev jag iallafall å sen fick man knappt luft. Var lite missöde med mina skor också, å sen mådde jag fett dåligt i början men vi kom iaf in på samma tid som sist så de var good av oss.

Kom hem, åt lite å sen kom Jesper å lämnade tvätt som jag skulle ta hand om. Snällt va? ;) Haha. Dennis har också kommit hem, duschar för tillfället så när han är färdig ska jag hoppa in å bli lite ren. Ska nog köra iväg å käka nånting ikväll.. Mm. Ska bli fint!

Hörs senare..


Sova som ett svin?

       Publicerat 2011-06-23 » 11:23:33 | Me and my life
Jo men eller hur? Åh dra åt fan.
Hade skitont i magen igår, alltså de var en sån konstig smärta. Högg till, å brände. Jag å Dennis började diskutera serious shit å sen kunde jag verkligen inte somna.. Låg å vände å vred mig i hundrasjuttioåtta år å när klockan ringde nio imorse så tryckte jag av den ganska mycket faktiskt..
Fyfan, jag har huevärken ifrån helvetet idag.. Kunne icke lämna sängen förrän 11 så jag har typ precis kommit upp. Åh.

Varje gång jag reser mig så svartnar de för ögonen, spänner till i den lilla hjärnan jag har. Jaja, de går väl över får vi hoppas. Ska ta en huevärkstablett nu å käka frukost för jag är hungrig som ett svin.
Vägde mig imorse fresten.. 1 kilo till, check ;)

PUSS!

ÅH!

       Publicerat 2011-06-22 » 21:55:47 | Me and my life

Jag är riktigt trött alltså.. Man skulle kanske passa på å sova kanske? Ställa klockan på 9 imorgon? Mm. Låter bra. De brinner i min mun så jag måste ändå hämta vann. Å hänga upp tvätten.

Oh yes! Natti


Saoowja!

       Publicerat 2011-06-22 » 20:34:13 | Me and my life
Hemma ifrån Väla igen. Värsta rundan nånsin! Stiffe hängde ut ur bilen å skrek PILLERÖV till alla gående i hela Perstorp. Pinsamt eller? Jag hatar honom ibland. Pelade på allt i hela min bil också, fan. Ja, å slängde stenar i min väska. Känns..åh! Amsterdamsbög!!!!! Hahaha ;D

Gick rätt in på India å köpte en stav iallafall så nu har jag den i plånboken. Fick även veta att jag hade 1,6 i piercingen så nu skriver jag de här. Slipper jag glömma de 18 gånger om dagen å så slipper jag åka in på Väla å handla varje gång. Billigare å smidigare å beställa på internet. Tack!

Ja, sen åt vi, handlade ett par Easytone också på Stadium.. Kändes skitbra men de är klart, jag har inte provat dem mer än ett par danssteg där inne :p Får känna efter riktigt imorgon när jag ska ut å forma röven med haggan! Haggan är Alex alltså. Jag tränar inte med nån annan längre, så i fortsättningen när ni ser haggan kan ni direkt tänka på Blomman! Många namn.. Haha :P

När vi kom till Perstorp körde vi upp till Olle å tog en cigg å sen släppte jag Stiffe, körde till ICA å nu är jag hemma. Har druckit kaffe å blivit lycklig för att min man har städat hela huset <3 Nu är jag helt slut i kropp å knopp så jag ska nog bara sitta här å dö. Vara lycklig för att jag är trött för de betyder att jag kommer kunna sova som ett svin inatt :D Yey!


Bild; www.stadium.se


Can you be my doctor?

       Publicerat 2011-06-22 » 14:38:44 | Me and my life
Can you fix me up?

Åh, rastlös som ett helvete är jag. Jag vill faktiskt börja jobba igen nu. Detta har varit de drygaste på mycket länge. Min sjukskrivning går ut imorgon å sen är jag ledig på schemat fram till Måndag klockan sju då jag ska jobba igen. Ska bli skönt å komma igång faktiskt.

Nu har jag duschat å fixat till mig lite grann.. Druckit ännu en kopp kaffe å rögat litta. Väntar på att min enda (?) manliga läsare, enligt honom själv, ska komma tillbaka från Hässleholm så vi kan köra till Väla. Åh! Jag orkar snart inte vänta längre. Kan ju inte direkt köra ner till Perstorp å ställa mig där å vänta heller, bara för att liksom? Nej. Åh.

Ska gå ner å starta en maskin, röka en cigg till å fixa de sista å sen kör jag fan! Han får gasa tillbaka helt enkelt ;p Hörs ikväll babes.

Puss.Ännu en gång; YEEEEY!

       Publicerat 2011-06-22 » 14:32:34 | Me and my life


Dag 11.

       Publicerat 2011-06-22 » 12:45:45 | 30 dagar


Jag har ganska många syskon faktiskt. 5 stycken för att vara ärlig. 2 stycken helsyskon. Jesper å Julia. 3 halvsyskon, Emilia som är på min pappas sida å sen är de Ebba å Tilda på mammas sida.
Helt underbart är det.

Jesper å jag har nog alltid kommit bäst överens.. När vi var små hade vi vårt egna språk, lekte alltid tillsammans å mobbade ut stackars Julia bara för att hon var minst. De var ju synd om henne men de fatta ju inte vi då.
De har sen följt oss i alla år. När jag flyttade hemifrån kom Jesper å sov över hemma hos mig, åt godis mitt i veckan å kolla på film.
Jag hade kunnat gå över eld och vatten för att rädda honom. Allt som jag har kunnat göra har jag gjort. Jag har tröstat, hämtat honom full och bakfull på en massa ställen och när jag inte själv hade körkort fixade jag så andra kunde hämta honom när han var ledsen å full.
Kanske är lite för beskyddande ibland, men vad ska man göra?

Julia å jag har inte fått bra kontakt förrän nu på senare år. De är tråkigt att vi har "tappat" en massa år som egentligen kunde varit bättre, men bättre sent än aldrig känner jag. Även om vi fortfarande inte drar jämnt alltid, pga mina åsikter, så hoppas jag hon vet att jag bara vill väl. Att jag bara vill att hon ska va lycklig, å inte göra samma misstag som jag har gjort.

Emilia, Ebba å Tilda har jag givetvis inte samma relation med eftersom dem är små, eller ja, små å små, men de är ju stor ålderskillnad på oss.
Oavsett vad så älskar jag mina syskon villkorslöst å hade gjort vad som helst för att inget skulle hända dem.
Varje gång jag tittar på mina syskon så känner jag mig så stolt. Stolt och glad.

Glad att jag är äldst å har gjort alla fel så att dem förhoppningsvis kan lära efter mig.
Glad att jag inte bor hemma längre så jag slipper ligga hemma vaken å vara orolig när dem ska komma hem.

Vi är så olika allihopa - men ändå så lika!
Jag älskar er!


YEEEY!

       Publicerat 2011-06-22 » 12:25:33 | Me and my life
Jag lyckades somna vid typ kvart över ett inatt. Helt överlycklig! Satte alarmet på 10 å nog fan kom jag upp! Har forat djuren, ätit frukost, druckit mitt lovely kaffe å nu ska jag snart hoppa in i duschen å göra vid mig!

Ska köra till Väla i eftermiddag å köpa en stav å se om jag hittar ett par nya walkingskor. Är lite sugen på dem dära Reebok Easytone, å nej, de är inte bara för att dem är rosa ;DDe hjälpte ;)


Bara för ikväll,

       Publicerat 2011-06-21 » 22:27:45 | Me and my life
Jag har fått den på huet totalt. Hugo Rosas har gjort en låt tillsammans med Glidish, som alltså heter Bara för ikväll. Sjukt fjortisstuk på låten, kanske därför jag har den på mitt hue? Tycker överallt man glor så går de små toffsar som är sönderblonderade å har stoppat tre strumpor i bh'n. Tycker sjukt synd om dem så jag kör denna låten för deras skull tror jag.

Igårkväll? Jag körde ner till Perstorp å drack kaffe, röga några cigg å sånt med Sarah å Josse. Hade ett litet moment med s40in också. Jag burnade! Hahahaha! Jag älskar mina spontana ideer. (Ja jag vet att de ska finnas ett sånt jävla streck ovanför e:et men jag orkar inte)

Somnade fyra inatt, vaknade halv tolv. Hatar mig själv för det, men jag går fan inte upp tidigare även om jag ställer klockan. Då trycker jag bara på skärmen, vänder mig om å fetdeckar igen. Jaja, de blir ju mitt eget problem i slutändan.

Paddy har varit här en runda idag annars har jag inte gjort något vettigt. Skulle tvätta undan all tvätt tänkte jag men tvättmaskinen gick å dog så Dennis står å håller på med den i detta nuet. Ganska tråkigt för jag har sprayat ner mina vita skor med Ta bort-medel å ville tvättat dem nu ikväll.. Där var typ bajs på dem. Ganska tråkigt.
Åh, min vita tvätt har legat mot något skit på golvet å blivit helt jävla prickig. Jag ville dö.

Nu tappade jag min kula till läppen igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. Alltså jag får krupp, andnöd å vill kissa ner mig!!! Jag har tappat den 147 gånger denna veckan å de tar 7 svåra år å sätta i den igen. Imorgon ska jag köra till Väla å köpa en stav istället. Denna ringen kommer bli min död.

Ja, annars har jag varit å köpt en Red Bull av Stiffe ikväll, utan att byta ett enda ord. De var svårt. Skratta som fan. Undra om han har analyserat hela mitt besök nu i efterhand. Jag tror det. Jag kan ju inte veta liksom! Jag undrar fortfarande hur hans lillebror egentligen mår idag. Jävligt bra eller lite blandade känslor? Man kan aldrig veta.

Sitter här nu å funderar på om jag är hungrig eller om jag mår illa? Kan inte riktigt komma fram till ett beslut. Åh jag får panik. Mina kläder blev inte rena heller. Alltså jag orkar inte mer nu. Denna dagen kan pela sig nånstans.
Jag ska gå å röka å sen ska jag lägga mig. Punkt slut.

Over.

Dag 10.

       Publicerat 2011-06-21 » 22:08:06 | 30 dagar
Åh, jättelångt ämne idag. Skitjobbigt ju! Ja, ni får skaffa glasögon eller köra huet i skärmen så ser ni!

Halva dagen, eller ja, från de att jag gick upp till typ sju ikväll hade jag på mig ett par sledna mjukisbyxor å ett linne med ett hål i ryggen. Kände mig sjukt ohet så jag ville inte direkt fota de ;)
Nu ikväll har jag dock gjort vid mig, duschat faktiskt, första gången på 3 månader, så nu har jag rediga klär på mig.Hoppas inte jag behöver förklara för er va de är. Känns lite...overkill?
Tror inte ni bryr er om var jag har handlat de heller, å gör ni de så får ni väl fråga..helt enkelt.


Dag 9.

       Publicerat 2011-06-21 » 11:46:12 | 30 dagar


Jag vet inte riktigt om detta ämnet syftar på nåt religiöst eller vad det gör?
Oavsett vad så tror jag inte på ett skit..
Överhuvudtaget.

ÅH!

       Publicerat 2011-06-20 » 23:04:21 | Me and my life
Jag måste byta ut min header såg jag nu. Jag ser helt fet ut i ansiktet ju!
ORKAAAAAAAAAAA!

Ja visst är de roligt Therese? Jag kan fastna å läsa flera år tillbaka i bloggen. Skitskoj :D
Dock inser jag ofta att jag skrev mycket bättre förr.

Måndag.

       Publicerat 2011-06-20 » 23:01:54 | Me and my life
Jag hatar mina dagar nu för tiden. Dem är alldeles för korta.

Har varit med Sara idag å de har varit totally hjärteglädje.. De ska ni minsann veta. Längesen jag gick ner några kilo i själen så de var välbehövligt kan jag säga. Nu är jag lätt som en fågel inombords :)

Jag å Alex har gått 7,2:an idag. Mådde så fruktansvärt dåligt förra veckan när jag inte fick röra på mig så de kändes så gött å komma ut i totalt spöregn å gå. Nu tog vi de ganska mycke lugnare idag å vi sprang inte alls så de kändes okej för mig. Alex är en klippa!

Nu då? Sjukt rastlös. Sjukt taggad. För vad? Ingen aning?
De ska bli skönt å börja jobba nästa vecka, för då har jag aldrig några problem var jag ska göra av min tid. Dock är det skönt att de blev 2 veckors sjukskrivning. Jag hade aldrig klarat dem tunga lyften å den stressen just nu. Kom ihåg de också fresten, att ni fortfarande inte vet varför eller vad jag har för problem. Tro fan inte att jag skriver ut allt här liksom? Sluta snacka er jävla skit. Pallar inte med folk längre snart.

Nej.. Adjö.


Therese..

       Publicerat 2011-06-20 » 22:39:32 | Me and my life
Jag vet, de är jättedåligt att man inte kan söka i min blogg.. Föööörlåt ;)
För att kompensera så har jag suttit å letat som fan nu å äntligen hittat de, för jag orkar inte skriva om de :P Hahaha!

http://hannene.blogg.se/2011/april/recept.html#comment

Hoppas länken funkar, annars ligger de under April månad detta året :) PUSS på dig.

I want you so bad.

       Publicerat 2011-06-20 » 11:37:18 | Me and my life
Fan alltså, jag sover alldeles för länge om dagarna.. Vände på dygnet nån dag där i förra veckan å sen dess har de varit katastrof. Nu idag ringde ändå Sara å väckte mig vid tio men nej då, då somnar vi om igen..

Aja, häller i mig kaffe nu å sen ska jag hoppa i duschen.
Har inte kört bil sen i Fredags så de ska bli VÄÄÄ-ÄÄ-LDIGT trevligt. Fetta ska jag göra ;P

Nej, en cigg å en dusch så denna dagen kan börja! PUSS ;p

Kort men ändå lång.

       Publicerat 2011-06-19 » 22:40:03 | Me and my life
De har varit en kort men ändå lång dag på något konstigt vis? :S
Vaknade sent som fan å sen har vi inte gjort ett skit, typ.

Jo, Togge å Jenny va här en sväng. Kollade på kisarna. Åke rymde också. Kom springandes på gården.
De ska ganska mycke till för att man inte ska bli förvånad då! :p Åke är en gris alltså, för er som inte vet det. Nu har dem dock fett med ström att dem nog aldrig kommer närma sig igen. It's good.

Har kollat på film också så ska hoppa upp i sängen nu å kolla klart den sista halvtimmen. Hoppas fan jag kan sova sen. De sista nätterna har jag inte kunnat somna förrän tidigast två, känns sisådär.

Adjö å gonatt.


New.

       Publicerat 2011-06-19 » 20:34:24 | Me and my life
Trotsade skiten å gick in på H&M's nya sida. Åh jag hatar den ännu mer nu. La ner 5 varor i korgjävlen å när jag sen ska trycka i mina uppgifter så har 4 av varorna "tagit slut medan jag har handlat". Jaja. Far åt helvete.

Blev ett par nya jeansshorts iallafall. Älskar mina andra. Dock tog jag lite mörkare nu denna gången. Får väl se om dem passar för de var inte exakt samma modell som dem andra? Aja. Blir vi nog kloka på.

Hoppas nu dem passar.
Hittade ett par på Gina som jag älskade också men jag var snål i de tillfället.
Skulle in på hemsidan å beställa, då var dem slut å dem finns inte kvar i butik.
Vill man dö då eller?


Dag 8.

       Publicerat 2011-06-19 » 20:23:55 | 30 dagar

Ska jag skriva om ett ögonblick som betyder något för mig så blir det lätt den dagen jag fick mitt körkort. De var den 21:a September 2010 å jag glömmer de ALDRIG!

Jag har aldrig haft en tanke på att ta körkort, kände aldrig behovet av de å just nu förstår jag ju inte hur fan jag kunde tänka så överhuvudtaget. Idag hade jag inte klarat mig en dag utan mitt kort alltså.
Iallafall så påbörjade jag en intensivkurs inne i Hässleholm, på TT, som för övrigt var en riktigt bra körskola.. Gjorde allting på 2 veckor å den 3:e tisdagen hade jag uppkörning.

Aldrig varit så nervös i mitt liv. Aldrig haft så svårt för att andas som jag hade då. Jag darrade. Jag hade ingen aning om va i helvete jag gjorde egentligen.
Inspektören jag fick satt typ helt tyst under hela resan, allt han sa var vänster höger ungefär. Kissnödig blev jag också så benet hoppade under halva resan.

När vi väl stannar å han säger att jag klarade de så började jag asböla. Fick knappt luft. Han bara tittar på mig å säger; Jajo, så kan man klart också reagera! Hahahaha. Ja vafan?

Nej herregud, de är det bästa beslutet jag har tagit å jag älskar friheten något fruktansvärt mycket..


Söndag..

       Publicerat 2011-06-19 » 17:33:46 | Me and my life
Mm. Söndag idag å de känns kan jag säga.
Var hos Anna först igår å sen stack vi in en runda till Klippan.

Idag har vi käkat lite med Anna å Sebbe å nu sitter vi här som två döa höns!
Har inte så mycket ork eller någonting annat å säga för den delen. Vill mest sova.

Ni kan få se våra nya katter fresten, i brist på annat.


Maybe baby,

       Publicerat 2011-06-19 » 14:27:16 | Me and my lifeFin utsida, krakelerad insida.


Dag 7.

       Publicerat 2011-06-18 » 16:23:16 | 30 dagar


Jag kan inte skriva om min bästa vän. Varför? Jag har ingen.
Jag har bästa vänner. Anna och Sara.

De är dem som står mig närmast. Mina tjejer. Vi tre. Alltid.
De är dem jag ringer mitt i natten om något har hänt.
De är dem jag tänker på, när jag hör ordet vänskap.
De är dem jag skyddar med mitt eget liv.
De är dem jag släpper allt för och gör vad som krävs för att dem ska må bra.

Jag älskar er så högt mina hjärtan. Ni är helt underbara och jag vet precis var jag har er.
Allt vi har gått igenom, bra som dåligt, har bara gjort oss starkare och de finns inget som kan förstöra.
Vi har bråkat, vi har tjafsat och vi har bölat - men de är också sånt som gör att banden blir mer åtdragna.

Ni lyser upp mitt liv och jag vill inte leva en dag utan er.


Böcker.

       Publicerat 2011-06-18 » 14:33:32 | Böcker
Jag kan varmt rekommendera Hammarbyserien om ni inte har läst dem. Eller ja, varmt kanske är dumt å säga eftersom jag var skiträdd, hahaha :p Nej men dem är ruskigt bra. Skulle komma en fyra nu också, riktigt gött.

Den här andra boken läste jag ut på en natt. Lättläst alltså, bra handling å allt de där..
Ja, så nu vet ni de också ;)
Dag 6.

       Publicerat 2011-06-18 » 14:26:06 | 30 dagar

Ja, min dag igår började med att Holmer ringde med sin marrirasti å väckte mig. Jag dog lite faktiskt. Gick upp å drog på mig kläder å sen kom Paddy å Holmer å käka frukost. Tror inte jag har träffat Holmer på över ett år så de var mycke trevligt :) Käkade finn crisp, ägg å drack kaffe, lite ragi på de å snack så var frukosten fulländad.

När dem stack fastnade jag här vid datorn å blev sådär äckligt slö å trött. Allting kändes bara så jävla jobbigt. Ni vet som det gör ibland? Man är trött, har ont i magen och allt känns bara som en spya.
Dennis kom hem iallafall å var på skitbra humör, sprang runt här å allmänt störde mig, haha :p

Körde ner till Coop å handla. Aldrig mer. Alltså den affären är i total katastrof. Enough!
Hem igen å lagade årets bästa köttfärsås å sen åt vi en delikat middag. En näve fullkornspasta, köttfäsås å en skitgod sallad. Med lite riven ost på toppen. Ja, inte på salladen då men de fatta ni nog ;) Mm, mycke fint satt de i kistan.

Satte mig vid datorn å sen skicka Anna å fråga va jag skulle göra. Ja ingenting kändes de som. Dennis skulle iväg å jaga å jag skulle väl avlida framför datorn.
De skulle jag inte nej, för vi skulle umgås. In i duschen å gjorde vid mig å sen brände jag en skiva, som funka, å körde ner till Perstorp å hämta upp henne.

Var så jävla sugen på lösgodis (mens-begär) så vi körde in till Hässleholm, Hemmakväll, å köpte godis för 149:-, haha ;) Jävligt dyrt godis med tanke på bensinen också men skit i de :p
Nu sen jag opererades har jag ätit godis tre gånger, druckit en cola å ätit en glass så jag tänkte iförrgår när jag vägde mig att detta går åt fanders. Dock hade jag gått ner ytterligare så jag tror att min kropp älskar mig just nu! Jag älskar iaf den så isf är de fett ömsesidigt.

Efter Hässleholm körde vi till Perstorp å försökte hitta något liv men de fanns inget. Körde till Klippan, rökade en cigg med Josse, Johanna, Murre, Micke å nån till. Gick av på parkfesten ett slag men nej tack, aldrig mer nykter på ett sånt ställe, haha. När man är full så skiter man i hela världen men igår blev man bara irriterad för alla trillar in i en, puttas å är allmänt dräggiga.

Körde mot Perstorp igen när jag inser att min baslåda har sagt godnatt. KATASTROF betyder det. Ringde Stiffe som vi mötte upp på Statoil å han fixa biffen. Jag började älska han men de gick över snabbt när man börja mobba mig. Anders, Strygekotten å Emil kom sen så vi stod där å snacka lite innan jag körde hemåt.

Väl hemma mötte min kära sambo mig i dörren så jag gick in å röka å sen hoppa vi upp i sängen å mös lite innan vi somnade..
Ja, å de var den dagen. Halv tre slocknade mina små blå efter en riktigt bra dag trots allt :)


Fredag.

       Publicerat 2011-06-17 » 14:00:26 | Me and my life
Känns inte som att jag kan uppdatera så mycket idag, iallafall inte angående vad jag gör eftersom dagens tema är Min dag! :p Har ju inte så mycket å skriva sen kanske..

Bara så ni vet varför här är tyst som i graven! :)

Pollenallergi.

       Publicerat 2011-06-16 » 22:18:59 | Me and my life

De är något alldeles fruktansvärt med denna pollenallergin alltså. De kliar i hela jävla huet, de kliar i gommen, ögonen rinner å jag hade kunnat fnatta ut allt där va i huet! AHHHHHHHHHHHH! Jag får ju utbrott.

Något jag också får utbrott på är när man suttit å gjort jordens bästa skiva å hållt på över en timme å sen när man ska starta den så står de ERROR över hela skärmen. Alltså de kliar i hela min kropp. Jag önskar SÅ att jag hade varit född med ett tålamod. De krävs inte mycket för att hela min värld ska rasa alltså. Tur jag kör iallafall så jag får ut mina aggressioner på gasen. Satan va de går på grusvägarna här ibland. De bästa av allt är ju nu när dem har lagt ny grus på vår väg, haha. Vilka häng man får!! Hela röven glider ;)

Jaja, påbörja en ny skiva imorgon då. Mm visst!
Körde iallafall ut till Mormor å Morfar i husvagnen å grillade. Köpte jordgubbar med på vägen som vi hade efter maten å drack kaffe till de. Jag åt dock bara tre för jag hade redan ätit med Paddy innan idag. Gott i vilket fall. Stannade kvar till nio-tiden å sen körde vi hemåt..

Skrev kanske inte innan men jag blev sjukskriven en vecka till av min läkare så jag ska vara hemma nästa vecka också. Kan vara ganska skönt för psyket så det också kan hänga med. Det är inte allt som syns på kroppen, å bara för att man är sjukskriven betyder inte det att man måste sitta innanför lås och bomm. Ni vet inte vad eller varför jag är hemma så folk behöver inte ens bry sig om att yttra sig!
Vem är det som förlorar på att jag är hemma? Ni? Skulle inte tro det.
De är bara jag själv som blir lidande men just nu sätter jag min egen hälsa i första hand å detta får ta sin tid..
Jag är bra gående nu men det finns kanske saker som inte syns eller andra restriktioner jag ska leva efter som inte folk vet? Mm. Så var snälla å lägg mer energi på era egna liv så ska jag hålla koll på mitt eget..

Nu ska jag röka å sen ska jag börja på en ny bok. Kan icke sitta här längre för här är flugor ÖVERALLT som kryper på mina fötter, armar å surrar under min näsa å sdkfljsdkljdskflksdlj så känns de typ. Blandat med PMS, värme, irritation å allt så ja, det går åt helvete......

ADJÖ!


Hjärta.

       Publicerat 2011-06-16 » 16:26:18 | Me and my life
Haft en mysig eftermiddag med Paddy på uteplatsen. Käkade lite lunch å sen åt vi jordgubbar med kesella vanilj å snacka massa skit.
Sånt ger så himla mycket energi :)

Något som också ger mig energi är att vara ute hos Mormor och Morfar i husvagnen, därför ska jag köra ut till dem å grilla nu ikväll.

Har haft telefontid med min läkare nu i eftermiddag så det känns skönt nu när det är över. De är ändå sånt som hänger över en och oroar..

Vi hörs ikväll :)

Dag 5.

       Publicerat 2011-06-16 » 15:15:39 | 30 dagar

Ja, vad är det egentligen?
För mig är det så många olika saker. Man känner en speciell kärlek till sin familj, sina vänner och en speciell kärlek för sin pojkvän/sambo.

Man kan vara kär i en sak. Ett klädesplagg. En film. En låt. Framförallt för mig. Jag blir alltid kär i låtar ;)
De är så olika, å så olika för alla egentligen. Jag tror inte att någon känner exakt samma.

Egentligen kan man sammanfatta kärlek med några få ord.
De är värme, glädje, respekt, ärlighet och förståelse.

Torsdag.

       Publicerat 2011-06-16 » 11:48:56 | Me and my life

Trodde jag verkligen att jag skulle kunna somna i tid eller? Hahahaha. Jaja.
Jag kände mig faktiskt trött å tänkte, OH YEAH, jag kommer decka som en säl, men ICKE. Började läsa i boken å sen läste jag, å läste, sen läste jag lite till och sen var den slut och klockan var över ett. Den var riktigt jävla äcklig å jag hörde massa ljud så jag blev livrädd.
Mitt i allt detta kände jag att jag behövde på toa så jag fick ta mobilen i näven å ringa upp Anna. Nattens räddning! Herregud, varför läser jag äckliga böcker när jag inte ens kan glo en Beck-film frågade hon sig. Ja, de gör jag också.

Somnade vid halv tre inatt å vaknar av att Dennis har fullständig panik. Hans mobil hade inte laddat sig så den hade dött å han vaknar först halv sju. Gött! Tror nog han använde ALLA svordomar som finns i denna världen på fem minuter. Skrek gjorde han också, de var en helvetes jävla kukmobil som inte laddades och den kunde dra åt helvete, bland annat va. Mm.
Ja, å jag var mitt i en dröm om Big Brother-Martin så sen kunde jag fan inte somna om.. Lyckades efter många om och men å nu är jag uppe. Vaknade vid halv elva. Iofs av alarmet men ändå.

Har druckit mitt kaffe å rökat min lilla morgoncigg. Laddat hem lite ny musik, måste göra en ny skiva eftersom jag i ett väldigt trött tillstånd gav min andra till Dallen. Först å främst måste jag gå in i duschen å göra vid mig för klockan ett kommer Paddy på lite lunch å mys.

Vi hörs later :)


Onsdag.

       Publicerat 2011-06-15 » 22:12:49 | Me and my life
Kokte lite kaffe innan å satte mig i köket å läste min nya tidning som kom igår. ToppHälsa som tidning i sig kan jag faktiskt rekommendera. Bra tips på mat, träningskläder och träningsövningar :)
Denna gången var de bra tips på vad man kunde ha istället för glass å så nu till sommaren. Mixa bär, frysta, å ät direkt med kesella tillexempel. Varför inte liksom? På med lite kokosflingor å ditt mellanmål till kaffet är färdigt.

Dennis kom hem sen så vi snacka lite å kom fram till å köra ner till Perstorp. Körde till Torgkrogen å satte oss utomhus å åt en god middag. Satt kvar ett tag å bara snacka, Dennis drack två öl å lite så.. Trevligt, å god mat som fan. Efter de körde vi till Pressbyrån å prata lite med Cina å sen körde vi till Mamma å Nisse, lämnade värmedynan å drack lite kaffe.

Innan vi körde hem blev de Statoil för å köpa en lampa till S40in som Dennis har bytat till mig nu. Så snäll så :) Nu sitter vi här å glor igen, som så många gånger förr :p Blir nog sängen när som helst tror jag. Ska läsa lite i min bok för idag fick jag hem alla mina nya böcker så nu vill jag inte vara fast i denna mer..

Vi hörs imorgon :)
Dag 4.

       Publicerat 2011-06-15 » 22:07:05 | 30 dagar


Ja, nu har jag ju inte haft en så lång dag, om man tänker i matsyn, men lite har jag ju hunnit få i mig iallafall. Bortsett ifrån vad jag har ätit så har jag druckit 3 koppar kaffe, 1 sockerfri Red Bull å en Ramlösa, så vet ni de också ;)

Till frukost blev det 2 finn crisp med brieost å ett glas fil.
Till middag har jag ätit entrecote, bea-sås å stekta grönsaker.
Till mellanmål blev det ett äpple minsann.

Fint ska de vara? :)


Lalalala.

       Publicerat 2011-06-15 » 16:35:19 | Me and my life
Så ja, nu har jag ätit, forat våra djur och pratat i telefon både med mamma och med min chef. De var skönt, jag känner mig mycket mer avslappnad nu. Vet inte varför jag känner mig så stressad med allting egentligen.. De handlar om mig och om min hälsa å ingenting annat. Skulle de hända någonting hade jag aldrig kunnat förlåta mig själv. Detta får ta sin tid helt enkelt. Jag har hela livet framför mig.

Herregud, klockan är halv fem på kvällen och jag har varit vaken i tre timmar. De är sjukt. Snart ska man gå å lägga sig igen liksom :O Jaja.

Min dröm sitter fortfarande i sen jag vaknade. Känns skitkonstigt, gaah. Jag kommer aldrig mer kunna titta på människan utan att dö liksom. De kan ju inte vara normalt detta? Är alla drömmar egentligen i de undermedvetna eller de är bara snack? De måste ju bara vara en slump.

Jag ska koka mig lite kaffe till tror jag. De är fint.

Dag 3.

       Publicerat 2011-06-15 » 16:30:47 | 30 dagar


Min mamma och pappa träffades när dem var väldigt unga. Jag kom först och sen kom Jesper, sist Julia. Dem skildes när jag var 8 år gammal och sen har jag fått två bonusföräldrar med åren.

Min pappa heter Mats, driver ett eget företag där han håller på med solskydd. Min mamma heter Camilla och hon jobbar som assistent på Perstorp AB.

Jag har haft lyckan å fått världens bästa föräldrar. Dem ställer alltid upp, oavsett om klockan är tre på morgonen eller om dem egentligen inte har tid.
Jag har verkligen inte varit den snällaste dottern i världen så i vissa stunder förstår jag ännu inte idag hur dem har orkat eller hur dem har kunnat hålla hoppet uppe.

Jag och mina syskon har fått världens bästa uppväxt, oavsett skilsmässa. Dem har aldrig bråkat inför oss och dem har en bra kontakt, å har haft hela tiden.
Vi har haft de som de flesta barn tror jag, med godis på fredagar, veckopeng med avdrag om vi inte var snälla och bolibompa varje vardag klockan 18.00.
Det finns ingenting som jag kan klaga på med mina föräldrar. Det enda jag känner är respekt, kärlek och värme när jag tänker på dem.

Jag har jättebra kontakt både med min mamma och min pappa å de är jag väldigt glad för. Min familj är det bästa jag har och det finns ingenting jag skulle vilja ändra på.

Bonusföräldrar har jag också fått. En låtsaspappa som heter Nisse å en låtsasmamma som heter Linda. Vi har kanske inte dragit jämnt alltid men de är nog ganska normalt. De kan inte vara lätt och komma in i en familj där det redan finns barn osv. Idag har vi en jättebra relation, på båda håll, å de är jag väldigt glad för!


Öh..gomorgon!

       Publicerat 2011-06-15 » 14:38:42 | Me and my life
Ehm jaha.. Gomorgon då eller något?

De blev lite spontant igår om man säger så, men vi ska kanske börja från början? Först ska jag bara svara på lite kommentarer;
Jenny: Absolut kan jag göra det. Är de något speciellt, eller du tycker om allt?
Anna: Jo, jag vet inte varför jag alltid vill skriva Worldcollapse :p Självklart heter de WORDcollapse ;)
Josefin: Ja visst spelar jag.. Jag har fastnat på Dataord Level 6. Alltså, jag kommer verkligen inte därifrån. Jag ser ju att de ska bli Explorer längst ner men de går icke å få väck A:et där nereifrån. Var är du? ;)

Ja, så..
Igår då? Ja, jag duschade å så, tog bilen å körde ner till ICA. Haltade in där och hämtade ut mina parfymer samt köpte en liten blomma till min kära Farmor å sen körde jag dit på lite lunch.
Igår blev de kyckling, kokta morötter, bea-sås å sallad. Farmor har till och med slutat göra potatis till sig själv, haha :D Till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde å drack kaffe. De var helt lovely.

Vid två-tiden körde jag därifrån å hämtade Anna å sen styrde vi bilen mot Väla. De var nog första gången i världshistorien som Anna Nilsson har gått fortare än mig. Ni som har sett oss två förstår ju liksom varför jag annars går fortare. Jag har jordens älgben och hon har små små taxben, haha. Jaja, vi gick å kollade lite, handla lite smink, krämer och en skjorta. Efter de körde vi till City Gross för jag behövde en ny limpa cigg å sen handlade vi lite mat. Anna var bärhjälp såklart :) Så söt så.

Lämnade Anna i Perstorp å sen körde jag hem. Dennis hjälpte mig in med alla saker å sen gjorde han lite mat till oss. Käkade å så, hade fått lite paket på posten också så de var rena rama julafton här. Mina filmer hade kommit, plus att jag hade fått mitt premiepaket efter att jag börja prenumenera på ToppHälsa :)

Ja, sen satte vi oss vid datorn i vanlig ordning, skulle precis dricka kvällskaffet när jag fick ett sms av Dallen om jag ville åka med honom.. Jahaja, jävligt spontant blev det men jag hällde kaffet på termosmuggen å körde till Skåneporten. Jag vet om att de aldrig hade blivit av när jag väl jobbar för de finns inte tid för de, å sen är de inte direkt så jobbigt för mig eftersom jag bara satt ner hela tiden :p
Körde upp till Ödeshög å sen tillbaka igen. Fem imorse var jag hemma! Deckade direkt å vaknar halv två av att Dennis ringer. Eh..jaha, gomorgon då?

Aldrig varit så kissnödig som inatt tror jag. De gjorde ont i hela kroppen. Exakt samma när jag körde hem bilen ifrån Skåneporten. Alltså hade de sprungit ut ett djur hade jag varit körd för jag hade all fokus på att inte kissa ner mig fullständigt. Annars var de trevligt :p De är ju liksom inte varje dag man träffar Dallen längre, å gör man de så är de över en cigg. Nu var de garanterat fler minuter än en cigg's tidslängd :p

Har drömt sjuka saker inatt vill jag säga.. Har inte gått i sömne men däremot har jag drömt såna sanndrömmar, alltså de känns som att de är verkligt. Helt sjukt vad drömmar kan göra med en faktiskt..

Ja, nu måste jag gå ut å fora våra djur iallafall.. Ska skriva Dag 3 sen också, men nu måste jag komma ifatt mitt liv först ett slag. Farväl så länge :)Calvin Klein-parfymen är SJUK!
Aldrig luktat på en goare.Smink, smink å en skjorta för 75:- Helt okey.Filmer...å jag, haha.Typ så spontant var de :p


Nej nej.

       Publicerat 2011-06-14 » 19:35:59 | Me and my life
Ni får inte dag 3 idag. De kommer både dag 3 å 4 imorgon istället.

Bye bye.

Baby, I don't see you around,

       Publicerat 2011-06-14 » 10:57:29 | Me and my life
Kollade färdigt på Beck-filmen igårkväll. Kan vara den bästa som gjorts. Kan vara den räligaste iallafall. Jag var nära att dö flera gånger. Iofs dör jag alltid så de är kanske inget å gå på :p

Vaknade fyra inatt, igen. Går här å örlar runt alltså. Fattar inte själv vad jag sysslar med riktigt. Man kan ibland undra om de var hjärnan dem opererade för jag känner inte igen mig själv riktigt..

Ja, nu är jag iaf helt vaken å någorlunda normal. Jag har ganska ont idag faktiskt. Det kändes bättre igår men, ja, de finns väl både bra å dåliga dagar I guess?
Ska snart gå in å duscha å sen ska jag på middag hos min älskade Farmor. Parfymerna har kommit till ICA så jag ska hämta ut dem också tänkte jag, å sen ska jag umgås med Anna. De var ett bra tag sen så de ska bli trevligt!

Annars? Njae, jag har fastnat på WorldCollapse å kommer INGENSTANS. De var iofs inte intressant kanske? Nej. Var nog inte det.

Egentligen skriver jag bara för att slippa duscha, just för de tar en sån jävla tid. Kanske en anledning till att jag borde göra de så jag blir färdig nångång?

Upprörd.

       Publicerat 2011-06-14 » 10:31:34 | Me and my life
Jag är JÄTTEARG på H&M's nya hemsida. Den är totalt värdelös. GAAAAH!
Varför ska folk alltid ändra på saker som redan är bra liksom?

Ja, nu märks de ju iofs också hur mycket liv jag har ;)


Måndag.

       Publicerat 2011-06-13 » 21:44:03 | Me and my life
Hela förmiddagen har jag vilat idag, väldigt skönt var det.. Bara finnas å vara.
Tog mig an projekt dusch sen å de tog bara 2 timmar så de är ju ganska lagom annars.. Oh ja.

Körde ner till byn sen å mötte upp Staffan på en fika. Tror de var 2 år sen MINST som vi sågs, sådär planerat iallafall. De var trevligt. Fick bärhjälp på ICA sen innan jag körde hem. Mycket uppskattat :)

Nu ikväll har Dennis grillat lite så vi har ätit en väldigt fin middag. Efter maten körde vi till Bälinge å drack kaffe en liten runda. De var lika trevligt som alltid. Dennis fick två par nya jeans också, som Cina hade hittat. Sjukt snygga faktiskt!

Ja, å nu sitter jag här å äter fläsksvålar å är helt lyrisk. Fick veta för bara några dagar sen att dem är helt godkäna på både GI å LCHF. 0 kolhydrater på 100 g. Enbart fett. Så jävla gött. Nu har jag också något att snacksa på minsann :D

Jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter att ge mig ut i spåret med Alex tror jag. Just för jag vet att han kör skiten ur mig.. Jag längtar efter att svettas som fan. Fresten Alex, påminn mig om detta sen när vi ska köra nästa gång :p Haha.

Mm, nu ska jag inte blogga mer idag.. Har inte mycket mer å berätta så vi hörs imorgon. Som fan.
PUSS!


För all del..

       Publicerat 2011-06-13 » 20:55:12 | Me and my life
Herregud mina vänner, för allt i världen, vi slår rekord på bloggen. Besökarna skjuter i höjden. Why? För att jag uppdaterar mer? Skriver annorlunda? För att jag har opererats?

Skitsamma av vilken anledning det är, för de är gött iallafall :)

På tal om rekord så slänger jag in en bild minsann. Sist jag vägde å såg ut såhär var jag 18 år. Mm, å nu ska jag fira både min vikt (igen) å att mina besökare ökar i antal med en sockerfri Redbull å en FIN Pall mall under fläkten. Fruktansvärt lovely!


Dag 2.

       Publicerat 2011-06-13 » 20:49:59 | 30 dagar

Herregud. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som menas med denna kategorin men jag ska göra min egen tolkning. De är ju faktiskt såhär att ingen kärlek är densamma. Jag kan ju inte säga att jag har haft samma typ av känslor för någon å därför är det ju faktiskt så himla annorlunda.

När jag var 10 år hade jag ju säkert en sorts kärlek, men min allra första kärlek måste ju vara den som räknas som den riktiga.

Jag var 15 år och visste varken ut eller in, i princip. Jag träffade en kille som var 18 år och hade körkort. Jag kände mig som världens häftigaste tjej när jag hoppade in i bilen och åkte till Mc Donalds. Hela min värld skakades om helt totalt och jag började mer och mer leva för killen. Han var hela mitt liv, hela min värld och jag kunde inte tänka mig att jag någonsin skulle behöva andas utan honom i min närhet. Det fanns ju liksom inte.

Jag har känt hur den första riktiga kärleken känns. Precis som den är underbar och rosenröd så är den fruktansvärt jävla äcklig. Jag har aldrig hatat en människa som jag också har älskat, lika mycket. Det är alla känslor som man någonsin kan känna, på samma gång och det gör ont ända in i själen.

Lika glad som jag var när det var bra, lika jävla dåligt mådde jag när det var katastrof. Jag minns fortfarande hur jag verkligen ville krypa ur min egen kropp, skrika så att lungorna gick sönder och aldrig mer andas, typ.
Jag tror dock att detta är någonting alla måste känna. Alla måste veta och känna på hur det känns med sån kärlek. Man kastar sig ut fullkomligt i någon annans armar och man är så in i helvetes sårbar. Man vet ju ingenting annat. Man bara gör. Man bara älskar.

Skitbra, verkligen, tills den dagen då de är över. Jag säger de igen, oavsett vad folk tycker och att jag kommer ångra mig in i graven - men jag kommer aldrig älska så mycket igen. Det är både på gott och ont, för jag vill aldrig känna den kärleken heller.
Idag känner jag något helt annat. Det är en helt annan trygghet. En helt annan värme. En helt annan kärlek.

Dock ångrar jag inte en dag av dem tre åren jag spenderade med min första kärlek.
Jag lärde mig otroligt mycket, jag hade så roligt och jag har minnen sparade som jag aldrig kommer att glömma. Det måste man få lov att säga, för så är det. Alla sätter spår i hjärtat, oavsett om folk vill säga annat.

De var min första kärlek de, a hell of a ride mina vänner!
Precis så som det ska vara.
Underbart och helt jävla fruktansvärt ;)

Måndag.

       Publicerat 2011-06-13 » 10:34:25 | Me and my life
Usch, jag har icke sovit gott inatt..

Dennis kollade minsann på Beck-filmen igår även om han visste vad klockan var :p Ellerja, vi kolla inte klart men en halvtimme iallafall. Jag våga ju icke kolla slutet själv så jag pausade å spelade på telefonen istället.

Nu på morgonen har jag varit vaken hela tiden.. Gick ner vid sju på toaletten å tog med mig flugdödaren upp i sängen, la den bredvid mig av nån anledning å sen somna jag om. När jag sen vaknade fatta jag noll, vad den gjorde där? Skrämmer ju mig själv, haha.

Har druckit kaffe nu men jag är fortfarande helt zombie. Har riktigt ont nu också faktiskt, så får nog ta mer medicin.. Mm, å lite fil.<3


Kwäll.

       Publicerat 2011-06-12 » 23:09:18 | Me and my life
Ja, då var vi igång med dem 30 dagarna. Hoppas att ni gillar de. Ni får jättegärna kommentera i min blogg, om ni nu har missat det. Alltså, jag vet inte om jag ska ha en sån...lektion i hur man gör! Ska jag de tycker ni? Eller så kan ni bara precis bevisa för mig att ni vet hur man gör. De är så mycket roligare när man får svar. Här seder jag å skriver rakt ut i tomma intet typ. Eller ja, Johanna å några andra som kommenterar flitigt ska ha cred. Kikki har varit ganska duktig också på sista tiden. Då blir jag glad.

Vi körde iväg innan iallafall. Jag körde. Inget bra val. Vi fick byta på parkeringen på ICA. Jag var helt yr alltså. Jag minns inte nu hur jag egentligen tog mig ner till Perstorp? Kändes helt konstigt. Kan inte förklara de så jag skiter i det. Hämtade iaf ut sänkningen å sen körde vi till Klippan. Röka en cigg med Frida å sen hämtade vi kattbebisarna. Skitsöta är dem ska ni tro.

In på Storköpet sen å handla. Dennis var igång med sitt spontana shoppinghumör så han köpte utemöbler, haha. Ja dem var skitfina, å billiga så varför inte? Nu kan vi liksom sitta ute å äta, å röka, å sola. Herregud vilken lyx säger jag. Om solen skiner imorgon bitti så ska jag äta min fil där, de lovar jag.

Hem sen å påbörjade maten. Jocke kom efter ett tag så vi grillade fint kött som vi marinerat själva, mycket godare. Jag gjorde årets godaste sallad å baconlindade sparrisar å Dennis åt pommes. Mm, mycket fin middag blev det. Efter de matade vi piggarna å tog en cigg å sen kom Lillebror på besök så de blev lite kaffe å skitsnack. Annars har jag bara suttit här å glott ikväll. Den lilla rundan vi var ute idag var mer än nog för mig känner jag. Jag skulle nog egentligen ha vilat hela dagen idag men.. Jaja, nu har jag redan gjort det. Känner mig lite bättre nu när jag är i hemmets lugna vrå men stundvis gör de så satans ont att jag inte vet var jag ska placera mig själv. De hugger till något fruktansvärt.

Ska vila hela förmiddagen imorgon iallafall.. De är en sak som är säker. Nu sitter vi här vid varsin dator å glor. Jag tror inte Dennis har koll på klockan för då hade han inte suttit där han sitter nu kan jag säga. Han vill helst krypa till sängs klockan nio :P Jaja, jag klagar inte. Jag gillar sena kvällar men han lär snart få ett utbrott när han väl upptäcker klockan å springa upp som en skållad bäver å göra en djupdykning i sängen.

Vi började kolla på Beck - Levande begravd igårkväll så jag får väl kolla färdigt på den ensam inatt känner jag. Jag känner dock samtidigt att inte ett lakan kommer vara torrt efteråt så de är kanske bäst att jag skiter i det? Hur fan kan man bli så rädd för en Beck-film egentligen? Oh my.

Gud, Dennis börjar röra på sig. Dags å gå tror jag ;) Han vet nämligen inte att jag har en överraskning till honom. Han ska ner i tvättstugan å flytta över tvätt till torktumlaren. Om han älskar mig? Jag vet inte, fråga han imorgonbitti ;)
Dag 1.

       Publicerat 2011-06-12 » 22:31:33 | 30 dagar


De lättaste att börja med är mitt namn. Johanna heter jag. För tillfället är jag 23 år gammal.. I början av Augusti 1987 ville mamma att jag skulle titta ut å bekanta mig med världen. Det ville inte jag kan jag säga. Dem fick dra ut mig med sugklocka, så när jag väl kom ut hade jag ett äggformat huvud.

Envis är jag alltså, å har uppenbarligen alltid varit ;) Jag ska dock inte prata så mycket om mina egenskaper och min personlighet för dem ämnena ska tas upp senare.

Jag har haft en bra uppväxt med en underbar familj och en underbar släkt. Jag var en hemsk tonåring, precis så som det ska vara. Dock har även jag landat och växt otroligt mycket i mig själv, dem senaste åren, enligt mig själv.

Jag flyttade hemifrån när jag var 17 år gammal, eller ja, 16½ var jag. Flyttade tillsammans med min dåvarande pojkvän och sen flyttade jag ensam när det tog slut. Jag har bott i 8 olika lägenheter så jag har flyttat runt en del. Mycket på grund av att jag har varit en vilsen själ. Jag får aldrig riktigt ro.

Jag är väldigt spontan. Kommer jag på någonting så ska de helst ha hänt igår. Har inget tålamod överhuvudtaget. Jag har usel självkänsla och ett ganska dåligt självförtroende så jag kräver ganska mycket bekräftelse och har alltid gjort. Tycker om att stå i centrum, vilket oftast är en negativ sida.

Jag är en sådan människa som du antingen hatar eller älskar tror jag. Jag har en så stark personlighet, enligt mig själv, som man som sagt antingen står ut med eller som man bara inte pallar med.
På mitt arbete får jag ofta höra att jag är väldigt rak och ärlig. Jag pratar rakt ut, utan att egentligen tänka mig för och jag säger vad jag tycker och tänker, också det är en ganska dålig egenskap. Man borde tänka sig för ibland, innan man öppnar foderluckan.

Jag är absolut ingen finkänslig människa, eller tjej ska man kanske säga. Jag svär väldigt mycket, är väldigt frispråkig och rapar rakt ut. Har alltid varit gladare för killkompisar än tjejkompisar, just för att dem är enklare att umgås med. Rakare.

Känslig är jag. Fruktansvärt känslig. Jag pratar gärna om hur jag känner. Vill bena ut varenda känsla jag känner och få ut den i rätt ord. Jag har jättelätt för att gråta, speciellt när jag är full.
Har väldigt lätt för att känna ångest och har även haft en period i mitt liv där jag drabbats av panikångest och depression.

Jag har väldigt lätt för att få känslor för folk. Eller nej. Egentligen har jag skitsvårt för att få äkta känslor, men jag har väldigt lätt för att TRO att jag är kär i någon. De är det här med självkänslan och bekräftelsen tror jag. Om någon visar minsta lilla för mig så är jag kär. Ja, kär i kärleken då.
När min nuvarande sambo kom in i mitt liv så förstod jag dock att de var på riktigt. De kändes helt annorlunda. Det är helt andra känslor än vad jag har känt förut och jag kan faktiskt inte förklara dem.

Förlåta är ingenting jag är bra på, men jag gör det. Dock tänker jag alldeles för mycket så egentligen förlåter jag aldrig någon till 100%. Har man en gång satt fyr på bron så brinner den alltid. Man kan liksom inte laga någonting som har gått sönder. Prova själv kasta ett glas i marken och försök få ihop de igen. Ja, de beror klart på var de går sönder, men dricker du ur de så kommer du skära dig, gång på gång. Är ni med?

Om jag ska komma till punkt så är jag en mycket komplicerad människa. Antingen älskar du mig eller så hatar du mig. Jag tror verkligen att det är så, å jag är nöjd med det.
Jag vill inte vara en mellanmjölk-svenne som är som alla andra. Vi lever bara en gång.

De värsta som kan hända är att vi dör.
Vad jag vet ska alla göra det någongång.
Om någon hatar mig vet jag att jag iallafall sticker ut ur mängden.


Lycka.

       Publicerat 2011-06-12 » 14:56:18 | Me and my life
Jag har nu lyckats att göra vid mig å byta om. Tog bara en timme... Jaja, jag har ju all tid i världen.

Ska köra ner till Perstorp nu först å hämta sänkningen som har kommit till ICA. Dennis får följa med för jag kan icke bära paketet själv. Därefter kör vi till Klippan, hämtar katterna å handlar lite till kvällens grillning.
De är nog allt jag orkar med idag känner jag, så ikväll blir de film och lugn å ro.

Sköööönt!Ganska lång faktiskt :p


Nya parfymer.

       Publicerat 2011-06-12 » 13:56:35 | Me and my life
Yepp, de behövde jag minsann också. Har bara Paris Hilton hemma, å någon Britney Spears så de behövdes fyllas på tycker jag..

Jag har letat efter denna "Wrapped with love" nu i över 4 år.. Seriöst alltså, jag har inte hittat den NÅGONSTANS. Har frågat på alla parfymerier å affärer men nej, de var endast en sommardoft dem hade en gång och den skulle inte komma in igen. Nej nej, skit ner er då.

Kollar ändå alltid för säkerhets skull när jag beställer så att den inte finns där, å så helt plötsligt i torsdags så var den där. Herregud vilken lycka, haha!
Hoppas nu att de verkligen är den också så dem inte har lagt ut fel eller något sånt, men de lär jag ju märka! :p


Just go with it.

       Publicerat 2011-06-12 » 13:28:42 |

Såg Just go with it igårkväll.. Var väl ingen höjdare tycker jag? Någon annan som har sett den kanske?
Personligen så tycker jag att den var långtråkig, å jävligt förutsägbar precis som alla andra filmer är idag..

Ganska tråkigt när man kan lista ut slutet i halva filmen liksom..
En sån film som man glömmer att man har sett efter en vecka.

Har precis fått hem No strings attached så jag tänkte se den ikväll.
Hoppas den är lite bättre :p


Söndag.

       Publicerat 2011-06-12 » 11:57:17 | Me and my life
Ja, lite vanlig uppdatering också kanske? Om läget? Jo då, det funkar.

Det gör ont. Dock inte lika ont som igår. Jag kan röra mig lite bättre idag.
Har sovit hela natten om man bortser ifrån att jag var uppe vid fyra å örla runt.
Vet inte riktigt var jag skulle men jag hamna iallafall på toa å när jag väl satt där så insåg jag att jag nog hade gått i sömne ner för jag fattade ingenting? Ganska äckligt.

Nu är jag vaken å har varit i två timmar iallafall. Har fått i mig lite kaffe å varit ute å kollat till grisarna. Skönt med frisk luft. Jag har inte lämnat huset sen jag kom hem så idag ska jag försöka, med Dennis hjälp, att komma ut lite. Vi ska köra å hämta två nya katter å sen ska vi handla lite.
Har väntat på katterna i 7 veckor så de ska bli roligt att äntligen få hem dem :) Får vi se vilka fina namn vi hittar på denna gången. Leif var ju så grannt namn annars ;)

Ikväll ska vi grilla lite, eller ja, Dennis ska. Jag glider mest runt, vilar å spelar WorldCollapse.. Detta är INTE livet ska ni veta. Jag har en fruktansvärd längtan å hade gjort allt för att få träna. Gud som jag saknar de..

För att jag inte ska bli totalt deppig så shoppar jag istället, haha. Nej men, skattepengarna kom ju i veckan å jag fick ganska mycke tillbaka så jag har sagt att jag får unna mig lite saker nu som jag velat ha ett tag.. Min första beställning gick till CDON, där jag beställde hem lite nya böcker och filmer. 400:- gick hela paketet på. De var väl inte farligt med tanke på allt jag fick va? Nej, tycker jag inte.

Har även beställt hem en Zipperall, en rosa, där de står Hannene på den vänstra fickan. How lovely!
Nu ska jag ta min långa promenad ut i köket och röka en fin cigg. Adjö.


30 dagar.

       Publicerat 2011-06-12 » 11:50:07 | 30 dagar

Jag har skötit länge nog på de nu tycker jag, så nu tänkte jag börja med den här röda tråden :p 30 dagar, 30 inlägg om mig och mitt liv. De är faktiskt bra att ha en sånhär kategori på bloggen, för jag har ju skapat en sådan. Om de sen kommer nya läsare så är det bara att klicka in på den kategorin å läsa sig igenom å sen vips, så har man en bild av mig..

Jag börjar idag, men först ska ni få se alla ämnen ännu en gång;

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min bil
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – En speciell person för mig
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina positiva egenskaper
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina negativa egenskaper
Dag 30 – Ett sista ögonblick

De här ska bli kul minsann :)


Usch och fy.

       Publicerat 2011-06-11 » 12:03:47 | Me and my life
De där var en fruktansvärd upplevelse vill jag säga. Jag har blivit sövd en gång innan som sagt men jag mindes verkligen inte hur de kändes.

Iallafall. Mamma var med mig så vi körde in till Kristianstad på morgonen. Hon fick bara följa med en liten stund å sen fick jag byta om till den snyggaste skjortan i världen å lägga mig på min säng. Kom sköterskor och satte en kanyl i armen och de gjorde sjukt ont. Ja, sen minns jag inte så mycket. Fick morfin å grejer.
Kördes in till operation å fick lägga mig på en sån stol och sen var de verkligen människor överallt. Där låg jag halvt naken, folk tog blodtryck, höll på med mina ben, apparater överallt och lampor mitt i ansiktet. Någon stod uppe vid mitt huvud å den andra sköt in först lugnande som gjorde att jag kände hela kroppen men ändå inte. Blev helt varm i magen och allt snurra och jag hade verkligen inte kontroll på någonting. Bara böla.. Ja sen kom någon å körde upp syrgasmask i hela mitt huvud å jag som bara böla fick panik för de kändes som att jag inte fick luft... Ja sen minns jag inte så mycket mer. Sen försvann jag.

Vaknar upp senare och de står någon vid mina ben, då var jag tillbaka på avdelningen iallafall.. Fick sån jävla ångest å grät några minuter efter jag vaknade så dem fick ringa efter Mamma. Hon fick egentligen inte va där inne men dem gjorde väl ett undantag. Mådde så dåligt, kände mig så utlämnad och helt ensam. Syrgasgrimma i näsan, kanyler och klämmor på armar och händer och massa saker på bröstet. Usch nej. Fyfan va hemskt det är.

Ja sen minns jag typ inte så mycket mer därifrån. Var helt yr och jävlig hela dagen igår. Fick ha hjälp med allting, kunde icke gå eller någonting själv. Mådde så jävla illa och sjukt dåligt psykiskt. Går knappast att förklara.
Mamma å Dennis hjälpte mig otroligt mycket igår å de är jag så tacksam över. De värmer i mitt hjärta något otroligt..

Har varit vaken sen halv nio idag. Hade såna jävla smärtor så jag var tvungen å gå upp. All morfin och all yrslighet av narkosen har försvunnit så nu kvarstår bara smärtan och tröttheten. Jag går som en zombie, helt kuvad och sne.. Tar typ 3 minuter att resa sig å gå ut i köket.. Jaja. Så får de ju vara.

Dennis är i iväg och handlar lite nu så jag tänkte lägga mig i soffan och läsa lite.. Måste vänta tills Dennis kommer hem igen så jag kan få hjälp med å duscha. Känner mig inte direkt fräsch om man säger så. Annars blir de inte mycket gjort å de kan jag ju inte heller. Måste vila.

Ville bara släppa av lite ifrån mina axlar. På något vis är de så skönt att skriva. Känns som att de försvinner ifrån mig då på något vis? Vill ännu en gång tacka för kommentarer, sms, samtal och facebookhälsningar.
De behöver inte vara så mycket, de räcker gott och väl med ett SMS men de värmer så mycket att se människor bry sig om en.

Man lär sig hela tiden, vilka det är som verkligen bryr sig..

Torsdag.

       Publicerat 2011-06-09 » 22:56:57 | Me and my life
Jaha.. Då var de torsdag. Jaja.

Jag var så trött igår så jag gick som en zombie hela kvällen. Som vanligt blev jag piggare än piggast när jag kom upp i sängen så jag blev överlycklig när jag såg att de kommit nya puzzlepack till Wordcollapse till Iphonen. I love it.

Vaknade imorse av jordens mardröm. Jag drömmer hela tiden att jag blir jagad. Att jag är på konstiga ställen, med en grupp människor å sen är det någonting jag säger som gör folk skitarga. De jag säger till dem är så jävla löjligt men dem blir iallafall rasande och sen gömmer jag mig på olika ställe. Dem hittar mig alltid, typ fem stycken å sen vaknar jag, när dem springer emot mig. Riktigt äckligt är det.

Stressade ihjäl mig imorse för att hinna allt jag skulle göra, å ändå hann jag varken äta eller annat jag egentligen skulle behövt. Jaja. Min kula till piercingen trillade av lagom i tid också å sen fick jag fan inte på den igen. En kvart tog de helvetes möget.. GAH!

Har jobbat 14-21.30 idag å de var den sista turen på ett tag. Ska opereras imorgon å de är inget jag ser fram emot alls. Jag har varit sövd en gång innan å de är inget roligt alls ska jag berätta, för er som inte vet.. Jag hatar att få en sån kanyl i armen, de gör så in i helvetes ont.. Allt annat är också obehagligt. Att känna sig så utelämnad å helt jävla ensam. Ligga där i deras äckliga sängar, försvinna ifrån världen å sen ska vi inte snacka om hur man känner sig när man vaknar. Som en dålig jävla fylla som urartat. Helt yr, väck å illamående. Nej fy..

Ja, sen är jag rädd för att ha smärta efteråt. Jag är rädd för att jag ska få komplikationer som isåfall hade förändrat hela mitt liv, för alltid. Jag är rädd för de mesta och vill verkligen inte detta. Efter operationen får jag inte bada på 3 veckor å bara de är ju verkligen roligt, mitt i sommaren.. Jag får inte anstränga mig ett dugg, så jag kommer inte kunna jobba, inte städa, handla, träna eller ett jävla piss å de är SÅ tråkigt nu när jag har kommit in i träningen och ja, allt annat också klart.

Vill inte sitta här som en grönsak å glo liksom! Hur roligt är det? Jo visst, jag kan köra å hälsa på folk, fika å typ köra till Väla, men jag kan inte bära på tunga saker så jag får ha någon med mig isåfall. Ja, ni hör ju själva :p KUL! Aja, jag ska försöka vara lite positiv, men just nu är jag fruktansvärt rädd, orolig och vill bara att detta helvetet ska vara över..

Jag ska vara fastande å får varken röka, dricka eller äta så nu ska jag gå å ta en nattacigg, borsta tänderna och ta av mitt nagellack som jag inte heller får ha på mig å sen ska jag gå å lägga mig..
Hoppas alla som ska ta studenten imorgon får en bra dag å att vädret håller sig torrt. Jag minns hur jag mådde kvällen innan studenten och hur de kändes att springa ut ifrån dörren och skrika sig hes. Den känslan hade jag mycket hellre känt nu än den jag har, så jag är avundsjuk på er. Ta vara på er morgondag, annars kommer ni ångra er för alltid.

Godnatt.

Onsdag.

       Publicerat 2011-06-08 » 21:56:35 | Me and my life
Fyfan vilket åskväder vi hade i Måndags på natten där. Helt sinnes. Jag sket nog ner mig tre gånger eller något. Låg som ett ljus i sängen å vågade knappt andas. Facebooka vågade jag, men de gör man ju alltid :p
Sov som en hagga den natten alltså. Var riktigt trött igår på jobb. Iväg på möte hela förmiddagen osse. Ohja!

Efter jobbet körde jag å Frida till Storköpet å handla. Vi handla ganska mycket faktiskt, haha. Jag syndade som fan igår ska ni veta. Varför då? Jo, de fanns två anledningar. Svettiga sådana!
För de första skulle jag tatuera mig å jag pallar verkligen ICKE få ett sånt ruskigt blodsockerfall.. Nej nej. För de andra så nådde jag mitt mål igår :D YEEEEEY! Tre månader tog de. Så jävla gött.
Ja, nu har iofs målet ändrats under hela tiden va, men mitt första mål var 68 kilo å de har jag nått nu ;) Jag är 176 cm lång å jag har faktiskt kollat upp de. Jag kan väga 59 kilo utan att vara underviktig, så that's it!

Ja, jag drack iaf en cola, en red bull och åt kanske...20 godisbitar. De var himmelskt. Vill jag lova. Mm. Ja, sen tatuerade jag mig på kvällen. De gjorde ruskigt jävla ont. Alltså jag dog nästan. Sist kändes de knappt. Nu ville jag..dö. Som vanligt. Jag stod ut iallafall ;D Yepp, så nu har jag en "rocksöt" döskalle osse. Med hjärtan som ögon å en rosett på huet. Ögonen är rosa å de ska även rosetten bli men min hud ville verkligen inte mer igår. Riktigt nöjd är jag med den iaf, så mycke vi har gjort hittills.

Blev lite varv med volvon sen. Jag var tvungen å avreagera mig.. Sov som en kung sen inatt. Där var sjukt svalt i Fridas sovrum så de var SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR trevligt.. Imorse var jag dock ja, ni vet.. Mm. Trött kan vi säga. Har jobbat till fyra idag. Möte hela eftermiddagen. De är de värsta med dem mötena för man blir ännu mer zombie än innan. Yes yes.
Direkt efter jobb körde jag på fotvård å därefter direkt till anna-lena å fixade håret. De behövdes verkligen. Färga de en nyans mörkare å sen fyllde jag i de blonda, klippte luggen å topparna. Oh yeah.

Nu är jag hemma.. Eller först träffa jag Anna å Sara. De var trevligt. Jag är så stolt över Sara som går ut skolan imorgon. Hon har varit så duktig. Love på det. Fick min älskade termosmugg också. Helt rosa är den inuti, å locket, å handtaget. De kan bara stavas på ett sätt å de är kärlek.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe å röka en cigg. Farväl.


Måndag..

       Publicerat 2011-06-06 » 22:16:54 | Me and my life
.. men känns som Söndag. Gött.

De var jätteroligt å träffa dig osse Sophie :) Haha.

Jag har jobbat idag. Rättså varmt faktiskt. Får ju duscha femtio gånger om dagen numera för att inte lukta svett. Myggor är här. Flugor ska vi inte prata om. Har nog viftat 12 gånger redan, sen jag börja skriva inlägget.

Pallar inte alltså. Måste duscha.
Ska jobba morgon imorgon så de är dags å komma till ro. Typ.
Man sover som en gud i denna värmen, verkligen ;)

PUSS!

       Publicerat 2011-06-05 » 23:14:21 | Me and my life
Puss på Simon som vann hela skiten så jävla klockrent. Så värdig vinnare så de finns icke annat. PUSS på de. Rysningar i hela kroppen under hela finalen. Gud!

Puss på Darius & Finlay - Destination Club Mix Edit. De finns inga ord alltså. Den i S40in på högsta jävla volym med basen i ryggen får ju mig att tappa andan, av bara tanken. AAAAH!

Puss på min beställning. Jag ska ner på marken nu hjärtat ;)

Puss på allt för fan, förutom nästkommande fredag.. Allt annat är så lovely så ni kan bara inte ana.

Ja jag fattar att jag har hamnat i ett glädjerus,
men...man ska njuta så länge de varar.
Helt enkelt.


Skönt.

       Publicerat 2011-06-05 » 20:58:09 | Me and my life
De har verkligen varit skönt för mig att vila, släppa allt å bara precis finnas till.
Jag har gjort de som jag har tyckt var roligt för stunden å MÅNGA timmar har jag bara legat rak lång, läst en bok och funderat.. Riktigt välbehövligt.

Bara för man är sjuk så behöver de inte alltid synas. Sjuk i själen kan man vara. Jag vet att de inte går att fixa till på några dagar, men jag har iaf lärt mig en läxa å i fortsättningen ska jag minska mina krav på mig själv.
Jag behöver inte ha de perfekt. Så länge jag har kläder på mig behöver jag inte tvätta ihjäl mig, städa eller något annat.

Andas. De ska jag göra.

Träna har jag dock fortsatt med å de ger mig faktiskt mer energi än vad de tar ifrån mig. De är så jävla skönt å jag älskar de faktiskt, riktigt mycket.

Nu är de iaf Big Brother final å jag ska sitta bänkad.
Jag har längtat hur länge som helst :)

För mycket.

       Publicerat 2011-06-02 » 11:33:36 | Me and my life
Det blev för mycket helt enkelt..
Ibland orkar liksom inte kroppen mer å då finns det ingenting å göra.

Helt jävla slut var jag. Kände mig apatisk. Kunde inte sova, inte slappna av, inte gå på toa, ingenting. Hjärtat bankade, jag svettades, frös, fick inte luft, kände mig plockig och allmänt dålig.
Jag vet om att jag har stressat alldeles för mycket. Jag vet om att jag har gått för långt men jag har inte lyssnat ett dugg på vad kroppen har sagt till mig om.

De ska hända så mycket så möjligt på kortast tid. Städa, tvätta, tömma diskmaskinen, plocka undan, träna fem dagar i veckan, jobba heltid, vara ledig en dag å jobba fem till, typ. Aldrig vila, aldrig bara va. Mitt i allt detta ska jag vara trevlig, hinna träffa Farmor och alla mina kompisar, göra något roligt (?), handla, laga mat, renbädda, göra vid håret, gå på fotvård å helst vara på party också.

Det går inte i längden. De visade min kropp nu iallafall.
Jag har så höga krav på mig själv. Allt ska vara perfekt. Allt ska se perfekt ut.
De behöver inte vara perfekt. De ska inte vara perfekt.

Var nere på vårdcentralen i veckan. Fråga mig inte när för de minns jag inte? Minnet sviker mig också, som fan. Hittar knappt till ställen som jag varit på förr å jag minns inte vilken dag de är eller någonting?
Så fort jag ska resa mig upp så svartnar de för ögonen å jag blir helt yr.. Ja, så jag fick prata med en läkare iallafall som skrev ut tabletter å som sa åt mig att stanna hemma veckan ut från jobbet å komma ifatt med sömn, toalettbesök och vila.
Gör saker som är roliga, sa han. De är ju lätt, när jag inte tycker någonting är roligt längre.. Allt känns bara så..kräkigt. Jag mår illa av tanken att göra någonting överhuvudtaget, samtidigt som jag är rastlös å ser allt som behövs göras.

Igår försökte jag verkligen att skita i allt. Det gick inte så bra. Jag måste tömma diskmaskinen. Måste tvätta två maskiner tvätt, helst tre. Måste städa undan efter maten och lägga på en ny ren duk på bordet. Måste handla och äta en god middag. Måste träna. Måste vara trevlig.

Ni ser själva.
Jag behöver komma hemifrån å släppa tanken å synen av vad som behövs göras, men samtidigt blir jag trött bara av tanken att åka härifrån. Jag är inte trött på de viset att jag behöver eller vill sova utan jag är så trött i hela kroppen att varje steg är en kraftansträngning. Jag har aldrig förr känt en sånhär orkeslöshet. Som att min hjärna och kropp inte hänger ihop.

Ja, detta inlägget blev lite luddigt, men jag tror att jag fick ur mig lite som jag behövde iallafall..
Typ.

RSS 2.0