Helsingborg?

       Publicerat 2011-07-31 » 14:14:45 | Me and my life
Jaja, vi va där igår ja. Vi va de. Ganska svart kväll faktiskt. Minns inte ett dugg. Ska ta en liten paus ifrån drickan nu hade jag tänkt. De går ju överstyr ;) Dock hade vi säkert roligt å säkerligen kommer mitt minne ge med sig under dagen å då kan man ju bli lycklig över de, eller nåt?

Åh vilken semester jag har haft alltså. De är min första betalda ledighet nånsin å de har varit helt underbart. Har nästa vecka också å jag vet att de kommer gå så fort - därför ska jag ta vara på den så mycke jag kan :D
På Tisdag drar vi på en liten tripp till Göteborg. Ska bli kul som fan faktiskt.

Nej nu ska jag nog ta tag i mitt liv å duscha eller nåt? Man har ju varit fräschare om man säger så, haha.
PUSS!

Roligt..

       Publicerat 2011-07-25 » 11:39:51 | Me and my life
Kul att se att ni fortfarande klickar in er här faktiskt.. Har typ tappat 3-4 läsare per dag å de måste ju betyda att ni ändå saknar mig lite ;)

De kommer nog att dröja ett ganska bra tag innan jag kan blogga igen. Jag har ingen dator å de tar 568 år att skriva på Iphonen i HTML! Vet inte när jag får internet igen eller när jag överhuvudtaget kommer in i en lägenhet. Vad det verkar just nu så har jag en på gång, väntar på besked å isåfall skriva papper, men vi får se..

Lön idag. Andra semesterveckan. Underbart. Har denna å nästa vecka också. Sitter uppe hos Anna nu å har betalat mina räkningar, väntar på att hon ska bli färdig så vi kan köra in till Väla å glo en sväng. Behöver lite småsaker, spray, strumpor å sånt tråkigt mög.

Tandläkaren idag ja. 08:25 var jag där. Ganska pigg faktiskt. Bedövningen börjar släppa nu så de ska bli gott med lite frulle på vägen in till Väla sen. Har börjat å rotfylla tanden nu, eller ja, rensa den på allt liv som finns, haha. Ont som ett rent helvete gör det, å då ska vi inte snacka om priset - men jaja, allt ont har något gott med sig. Nu kan jag kanske tugga normalt efter detta? ;) 5800:- kommer allt landa på. Känns gött i plånboken kan ni tro.

Annars? Jo då jag lever. Om jag hade fått bestämma hade jag tagit bort allt de orättvisa å allt de onda hos andra människor men det kan jag inte - tyvärr. Man gör så gott man kan å man kan fortfarande inte hjälpa hur man känner. That's it. Jag tycker alla borde säga som Zimpe; Jag vaknar varje dag utan huevärk ändå så varför ska jag bry mig om sånt jag inte har me å göra?

Får se vad som händer denna veckan. Tyskland en liten sväng imorgon iallafall å hämta hem lite Malibu å sånt namnam :) Känner för att typ ta en husvagn å bara dra iväg ett slag, men vem fan har en sån liksom? Nej.. Kanske Liseberg en sväng? Jag har ingen aning. Vet bara att jag är rastlös som alltid. Rastlös i själen.

850 ska skrotas också. Tror det blir imorgon. Får tömma möget på allt innehåll idag. Jag har verkligen inte råd å laga den å jag orkar inte hålla på å lura folk på Blocket. Den är kass - end of story liksom. Jag får en liten skrotpeng å den lägger jag på tanden.

Nej, nu måste jag fan röra på mig.. Blir alldeles för rastlös :pi love the way you lie,


Alltså...hej?

       Publicerat 2011-07-20 » 14:15:47 | Me and my life
Jaja.

I Lördags körde jag lite folk ja. Fyfan va folk är dräggiga å allmänt fula när dem är fulla, haha. Skönt man slipper se sig själv liksom ;) Tjäna fina pengar iaf. Hade lilla Stiffe med mig iofs men han fick inte en spänn. Mitt sällskap är typ värt ganska mycke så. De var blommor i bilen, skinnhissar å fan vet allt. Jaja. Bra kväll. Somnade halv sex.

Söndags? Hm, vaknade två tror jag? Upp å duscha, Rb med Stiffe, middag hos Mamma, cigg hos Matte å kolla hans lilla hus å sen film på kvällen. Irene Huss nya. Kass faktiskt, jag hade nog för höga förhoppningar om den. Mja.

Måndags? Var å fixade lite saker på dagen å sen hämta jag upp Anna.. Middag hos farmor å sen stack jag, Anna å Stiffe å solade. Hem, duscha å sen ner till Statoil, plocka upp Zimpe å Stiffe å sen körde vi lite spontant runt överallt bara. Sleden kväll.

Igår? Toppen! Vaknade, sola med Anna, gick 7,2an å sen duschen. På kvällen var jag ute hos arbetskamrater å grilla å drack alkohol. Hade riktigt jävla roligt måste jag säga, hahaha :D Anna va min fylletaxi å hon vet att jag ändå var med liksom, så full var jag ju inte ;) Jaja.

Blev väckt tio över nio idag å skulle komma med starthjälp. JAJA! Nog körduglig eller? Helt väck. Tur de bara var några meter. Upp i lägenheten igen, ringde Mamma å sen var jag å kolla på en lägenhet som var de äckligaste detta året. Körde å hämta Anna, sola (igen ja) å sen käka vi frulle i Klippan. Kört Farmor å nu sitter jag uppe hos Anna å dricker kaffe. Ska kolla på en lägenhet till nu klockan tre. Hoppas å ber till gud att den är fin å bra alltså.

Jaja. Annars ruller väl livet på? Ganska förvirrad sometimes men samtidigt hinner jag aldrig fundera för jag har fullt upp varje minut. Jag njuter till 100% av min semme å tänker inte låta EN minut gå till spillo med något tråkigt eller onödigt ;)

Imorgon är de minsann Torsdag å de är väl trevligt bara de? Jaja.
Ladda hem Heytell som app, ni som ine har de, å lägg till mig :D Riktigt gött, speciellt när man kör bil eftersom jag ICKE kan skicka SMS på iphonen. Ja, då pratar man in de istället, som en walkie talkie typ :P For free såklart. Najs.

Ja, å sen kan ni lyssna på Get that ouh med Juan Magan.. Eller kan ni ju klart skita i de också, de är ju er förlust. Nu ska jag röööööga å dricka upp mitt kaffe.
Adjö raringar.


Shit

       Publicerat 2011-07-16 » 21:35:47 | Me and my life
Gårdagen var helt sjuk! Alltså....riktigt katastrof! Har inte en aning om varför det blev som de blev å ja, nej vi lägger ner helt enkelt! Idag har jag mått som ett överkört as å just därför kör jag ikväll! Spyr snart av tanken på alkohol bara ;) hoppas de går över till tisdag dock.. Dags igen då! Har varit hos mamma å fått världens goaste middag å sen kaffe å efterrätt, därefter har jag hälsat på pappa å Linda å skjutsat Julia! Nu ska jag snart iväg igen, köra hit å dit å möjligtvis lite kaffe å cigg! :) Puss

25 minuter..

       Publicerat 2011-07-15 » 14:39:21 | Me and my life
Om 25 minuter går jag på min första betalda semester någonsin!
Hur de känns?

Icke lönt å förklara.
Jag ska göra exakt de som faller mig in för stunden, vända på dygnen å sova ihjäl mig, vara galen å ha KUL! And I love it :)

3 veckor, fan så gött :D
Vet inte när jag kommer till en data nästa gång eller om jag ens ska fortsätta med detta.
Möjligtvis när jag får ordning på livet, om jag nångång får de ;)


HAHAHAHAHA!

       Publicerat 2011-07-14 » 14:57:17 | Me and my life
Alltså hur sjuka är ni i era huen?

Är de så jävla dåligt med drama i era egna liv eller?

Sjukt stressigt.

       Publicerat 2011-07-13 » 13:13:03 | Me and my life
Sover knappt, åker runt överallt å ingenstans, jobbar, tränar, äter (?).. Jaja, livet blir så ibland.
850in har gått sönder. Fick knappt ett anfall när den stannade mitt på en utfart. Grät en skvätt å sen skratta jag åt de istället. Jag orkar liksom inte gräva ner mig. De gör ingen nytta.

För er som inte har förstått så är jag singel alltså.
Just därför är livet lite sådär upp å ner just nu. Jag bor lite här å var, hoppar runt å lever livet i en kappsäck å två Ullaredspåsar, men va fan ska man göra?

Man kan inte alltid ha de bra helt enkelt. Man måste följa sitt hjärta å inte försöka såra så många på vägen. Om de betyder att sitta med en söndrig bil, utan hem å en inflammerad tand så får de vara så!
Jag är inte den som är den.
Jag försöker mitt bästa, mer kan man inte göra. Man kan liksom inte på något vis eller håll styra över hur man känner..

Adjö tills nästa gång ;)

Salt i såren?

       Publicerat 2011-07-11 » 20:16:52 | Me and my life
Ja, här är lite tomt nu då jag inte har tillgång till dator väldigt ofta. Har bara Iphonen men jag orkar inte skriva i HTML å hålla på.. Drygt för de första att blogg.se inte har fixat en app till bloggen när alla andra har de?

Jaja, de var dagens I-landsproblem eller nåt?

Fick en kommentar om att jag kanske förstår vad prosit menade nu, å personen var ändå snäll å ville inte strö salt i såren.. Mycke uppskattat. Förstår dock inte riktigt vad du pratar om? Jag har ingen aning om vad prosit menade å eftersom människan är så feg så bryr jag mig inte heller.

Det som har hänt är mitt beslut, å om de nu har legat något annat i botten som jag inte vet om så lär jag ju inte direkt ångra mitt val! Då vet jag ju det.. Tack alla mina underbara läsare som håller koll på mitt liv å va andra gör emot mig. Känner mig så trygg ;)

De va allt för nu era nyfikna små barn :)

De är nog så.

       Publicerat 2011-07-06 » 12:21:30 | Me and my life
.. att Gotteboet blir de bästa alternativet.
Just nu ser ingenting ljust ut, överhuvudtaget.

Jag har aldrig mått sämre i hela mitt liv.
Den jävlen som sa att livet är lätt skulle jag vilja ha framför mig just nu.

Wake me up when September ends,

kjfkldsfsdf

       Publicerat 2011-07-04 » 20:10:40 | Me and my life
Ja, herregud.. Jag tappade ut hela min kopp me morgonkaffet över hela satans skrivbordet. Tangentbordet, Iphonen, klämmor, musen å musmattan å fan allt. Mitt tangentbord gick åt helvete så nu kan jag inte använda datorhelvetet..

Om ni undrar varför här är tyst ett tag menar jag.
Sitter på jobb nu så. Svettigt å jävligt.

Therese, jag gör min själv :)
Adjö å farväl.

Dag 22.

       Publicerat 2011-07-04 » 10:55:09 | 30 dagar

Åh, de är ju jättemycket, men om vi ska bortse ifrån orättvisorna i hela världen, fattigdom, svält å sånt där så kan nog de mesta göra mig upprörd egentligen.
Alltså de är ju mitt tålamod va, som egentligen inte finns.. Överhuvudtaget. Därför beror de på vilket humör jag är på sen innan, när något händer.

Har jag precis vaknat så krävs de typ...1% fel så får jag ett utbrott, haha. Dock blir jag förbannad å sen går de över lia kvickt igen.
Saker som är självklara är ju när folk ljuger eller beter sig allmänt illa. Då e de ganska klart att jag blir upprörd, milt sagt.

Jag har ett lite hetsigt humör om man säger så, men tänk så tråkigt de hade varit om jag bara hade suttit ner i en hörna å varken sagt bu eller bä? Mitt humör är ju en del av min personlighet å många tycker ju om mig, så fel kan de ju inte vara då ;)

Herrejesus!

       Publicerat 2011-07-04 » 00:15:13 | Me and my life
För att ni ska få en klar bild av hur jag mår just nu kommer en rapport;
Började dricka igår klockan 20.00 typ. De gick ganska fort efter det om man så säger.
Slutade dricka runt 03.00-04.00.
Vaknade 08:30.
Har ätit 4 Finn Crisp å en tallrik fil på hela dagen.
Druckit 3 koppar kaffe, 1 RB Sockerfri.
Jobbat 5 timmar.

Behöver jag förklara va jag ska göra nu?

Oh yeah!

       Publicerat 2011-07-02 » 19:04:02 | Me and my life
Om de var varmt å gå rundan i denna värmen? Ah ja, lite va? Jag höll på å avlida. De var ju ingen vanlig värme utan en sån klibbig jävel som låg en in på skinnet å bara svetta ut allt va där va. Jaja.
I slutet, när vi kom till Uggleskogen så fick jag ett sjuhelvetes skoskav. Kunde inte gå så jag fick ta av skon å gå utan. Gjorde ganska ont å gå på bara strumpan på grusen/stenarna. Ganska blött också faktiskt. Åh mina fötter får ta så mycke stryk. Jag har 4 compeed å 3 vanliga plåster på dem just nu, haha! :p

Annars idag har jag inte gjort nåt alls. Jag är jätterastlös å tänker dricka ikväll iallafall.
Ja, när de vettefan för folk är drygare än nånsin (Zimpe) å får ju aldrig tummarna ur rövhålet.
Fram tills dess antar jag att jag häller upp å börjar ensam. De har ju varit jag å Spotify förr menar jag ;)

Adjö.

Dag 21.

       Publicerat 2011-07-02 » 18:57:31 | 30 dagar

..heter Nathalie å kallas för Paddy.
De började nog på riktigt sommaren 2003 å sen har vi följts åt. Oavsett om det funnits perioder i livet då vi inte har träffats/pratat på ett tag så vet jag precis exakt var jag har henne någonstans. Jag har aldrig tvivlat på att hon skulle ställa upp om de vore nåt, å jag hoppas hon känner likadant.

Minnena är sjuka! Kycklingvingar, pommes å snapsa HB gjorde vi hela den sommaren. Samma sommar var vi på karnevalen kommer jag ihåg. Vi skrek i allas hue å hamnade på en efterfest där folk åt nudlar å sen långt ut på 21:an där de blev kissning i källare å strump-jakt, hahaha! Jag glömmer de aldrig!

De finns så mycket. Så mycket som värmer när jag tänker tillbaka. Nathalie är en bra människa rakt igenom. Jag kan liksom inte komma på någonting som är dåligt.

Jag älskar dig hjärtat!
När vi sitter på hemmet så lovar jag att vi inte ska ångra någonting ;)


Danza kuduro

       Publicerat 2011-07-02 » 11:15:08 | Me and my life
Jahaja? Jag har typ inte berättat någonting under hela veckan tror jag? Vet inte om de behövs heller.
Däremot hade jag en skitbra dag i Onsdags. Körde in Anna till Helsingborg på morgonen å sen körde jag ut till Väla å gick där helt ensam i tre timmar. Om de var underbart? Skoja inte.
Hittade riktigt mycket på REA, smycken osv som var 50% på allt. Hittade ett par byxor som jag velat ha länge men som varit slut på H&M's hemsida, då hängde dem på rean, ett par kvar å de var i min storlek för 100:- Gött? Mm. Hittade en ny skjorta, ett par shorts å bla bla bla. Riktigt nice.

Efter Väla körde jag till MAX för å äta, tänkte jag skulle prova den dära Low Carb-hamburgaren. Den man inte får bröd till utan två feta salladsblad istället ;p Alltså, de var de godaste jag har ätit på vääääldigt länge å den är ju godkänd på LCHF till å me så den kommer de bli fler gånger, när man är ude å far.

Gick in på India också för ni kan tro att staven jag köpte inte passade. Gick in där å blev ganska..frustrerad över min ring å sa att ja, jag köper en ny men du kan kanske hjälpa mig å få på den.. Nej nej, de här fixar vi. Jag stod kvar ute i butiken å han hämtade tänger å handskar å gud vet allt å sen bara tryckte han till min ring, SKITHÅRT så de kändes som att min läpp skulle avlida, å sen fetta han in kulan å tryckte lite till å sa; Nu sitter den som berget, varsågod! Haha tack för kaffet liksom. Nu kommer jag aldrig få av den ;) Men bättre de än å få ett utbrott var femte minut när den trillar av.

Jeje, började klockan två å jobbade till tio. Körde till Preem å skulle ha cigg efter jobb men dem var slut. Vägrar röka nåt annat för de smakar skit. Kör hela omvägen till Perstorp å går in på Statoil. Pall mall slut där också! Amen tack. Verkligen. Underbart. Köpte ett räligt Level å hatade mitt liv lite grann.

I Torsdags vet ni. Jag jobbade å sen firade vi Mamma på Rackis i Klippan. Åt god mat, pratade å bara hade de allmänt trevligt å mysigt! It was nice!
Igår jobbade jag, mellan 7-14 å sen körde jag å tog några varv med Anna. Mötte Paddy så hängde med henne hem, tog en fika på ballen med strawberrys å sen körde jag till Systemet.
Hem, starta en maskin tvätt, åt å sen gjorde jag vid mig å körde ner till Sara å snacka ett slag.. Röka en cigg med Paddy på Statoil å sen hem.

Nu sitter jag här, ska ner å starta en maskin nu å sen ska jag köra ner till Perstorp å gå 7,2:an i regnet. Oh how lovely. Dricker en celsius gör jag också, med cola smak! Ni vet dem som de sägs förbränner mer osv osv? www.celsiussverige.se I don't know men den är god så jag kan dricka den oavsett vad. Sockerfri naturligtvis, å 2g kolhydrater i. De är ju vetenskapligt bevisat så man får väl tro på de. Å att man ska bli mer uthållig, å de behöver ju jag för jag dör efter 3 meter.

Åh nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå.


Dag 20.

       Publicerat 2011-07-02 » 11:00:47 | 30 dagar

Då antar jag att vi räknar Juni, eller ja, vi börjar med det iallafall.. Så, vad hände i Juni då? Jobb, sjukskrivning, operation, SOL, regn, träning å allt de där vanliga. Tror jag?
Månaderna går så fort å jag hinner typ inte med. Jag stressar mig igenom mitt liv för att hinna så mycke som möjligt när jag inte jobbar så..då försvinner typ minnet lite. Jag glömmer en massa å minns inte va jag gjorde igår så de är svårt å komma ihåg en hel månad tillbaka!

Om vi ska prata om kommande månad så hoppas jag att den blir nåt i hästväg. Jag ska ha min första betalda semester i mitt liv. 3 feta veckor! Herregud vilket himmelrike.
Vad jag ska göra? Ja, precis de som faller mig in för stunden. Lite roadtriper hoppas jag på. Kanske tyskland å handla hem ett litet Malibu-förråd ;) Haha. Blir de inte sol här hemma så får man ju göra nåt annat åt de liksom :p
De löser sig, de gör de alltid :D

Dag 19.

       Publicerat 2011-07-02 » 10:54:58 | 30 dagar


Detta blir ett väldigt kort å tråkigt inlägg, men man ska ju vara ärlig.
Å helt ärligt så ångrar jag ingenting. Varför skulle jag?

Man ska aldrig ångra någonting man gör eller någonting man har sagt.
De finns en anledning till allting å skulle man gå å ångra sig hela tiden så blir allt bara mer jobbigt.
Saker är som dem är, acceptera de liksom!

RSS 2.0