My best.

       Publicerat 2010-10-04 » 21:43:04 | Kärlek
Åkte å käkade med hjärtat innan. Vi har varit tillsammans i ett halvår idag. Fattar ni det? Inte jag. Ett halvt år liksom. Jaha?! Tiden springer verkligen iväg.

Även om jag inte riktigt förstår det så är jag väldigt lycklig över det. Dennis är bland de bästa som har hänt mig i mitt liv å jag älskar honom av hela mitt hjärta. Han är den största delen av mitt liv och det är jag väldigt glad över. Att varje morgon få vakna till hans alarm 4:30 som ekar i hela sovrummet hatar jag, men att få vakna bredvid honom älskar jag. Morgonen börjar på bästa sätt, å dagen slutar på desamma.

Jag trodde aldrig att jag skulle känna riktig kärlek igen. Jag fick det aldrig till att fungera mer än i nån månad å sen blev jag en sten. Helt känslokall.
Nu vet jag att man inte kan tvinga fram känslor. Man kan inte vara kär i kärleken för det funkar inte i längden. De kommer när det kommer, å detta är en kärlek jag aldrig nånsin känt.

Oavsett vad som händer i framtiden så har Dennis flyttat in i mitt hjärta å där kommer han för alltid att ha en plats.
Man kan aldrig säga att vi ska vara tillsammans livet ut, men det är iallafall vad jag hoppas på å vad jag vill - å de är nog det största steget för mig.

6 månader fulla av kärlek, värme, trygghet, skratt, tårar, bråk, frustration och fan vi har klarat det!
Tänkte vi skulle klara ett halvår till hjärtat, vad sägs om de?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0