Do you think you're better off alone?

       Publicerat 2010-10-31 » 19:55:49 | Me and my life
Inatt sov jag faktiskt. Vaknade bara 3 gånger. Riktigt skönt var det. De enda jag tycker är riktigt jävla läskigt är att tre nätter i rad har jag vaknat klockan tre. Alltså helt ärligt, de är fan nasty.. 03:04, 03:01 å sen 03:02.. Eller inatt stod den på 02:02, men sen imorse kom jag på att min mobil har dragit sig tillbaka själv, å de gör den klockan tre. TACK! Jag skiter ner mig om jag vaknar klockan tre inatt igen. Seriöst alltså, jag barrar.

Hostan har jag kvar. Bubblandet har jag också kvar när jag andas, men annars känns de på något vis lite bättre idag. Läkaren sa ju att de nog skulle ta 2-3 dagar innan pencillinet gjorde någon nytta.. Jo, dem feta jävla pillerna som knappt går å svälja vore väl fan om dem inte gjorde nån satans hjälp va? Helt sjuka är dem.

Precis som jag då kanske? Vem vet liksom?

Jag känner mig som världens naknaste människa. Eller mest nakna säger man kanske? Naknaste ser väldigt sjukt ut ser jag.. Jo. Mest nakna.
Iallafall.. Eller vänta, haha. Alltså när ni läser de jag skriver, kan ni då höra mig säga de, som att jag pratar liksom? De känns så när jag skriver.. Att jag skriver de precis som jag säger de?
IALLAFALL, ni vet när man sminkar av sig på kvällen så finns där ju inte pyttelite kvar vid ögonen kanske, så att när man kommer upp dagen efter så är där lite kvar i ögat eller under eller varfan som liksom.. Mm.
Jag har aldrig varit såhär naken i mitt hue förr. Jag har inte sminkat mig sen i Tisdags å jag har faktiskt duschat några gånger å sen har jag bölat som ett barn massvis av gånger så nu är jag helt bebisnaken i mitt huvud. Jag ser 5 år yngre ut. Eller något? Mm, så nu kan Dallen å Stiffe komma hit å sluta mobba mig för att jag snart är 30. Oavsett vad så ser jag inte ut som de iallafall ;)

Alltså jag är så trött på att ligga här så ni fattar inte det. Jag hade uppskattat att ta en dusch (utan att bli anfådd ggr 63), SMINKA mig, fixa mitt hår, ta på mig mina nya kläder som jag har köpt, på med min nya jacka, en sjal, packa om till min nya väska å sen sätta mig i bilen, RÖKA, å bara köra.. Köra var som helst. Röka med någon. Prata med någon. Gå en promenad. HANDLA. VAD som fucking HELST!
Jag tycker ni friska jävlar ska uppskatta vad ni faktiskt har. Hälsan. Jag hade kunnat jobba delad tur en vecka, BARA jag sluppit detta satans helvetet. Jag är SÅ trött på å känna mig helt off å helt osocial. Jag HATAR detta livet jag just nu lever. Fattar ni min ångest?

Tack.

Nu börjar snart Ensam mamma söker å jag fick fan kramp i armen av att skriva detta.

Orken.

       Publicerat 2010-10-30 » 19:55:41 | Me and my life
Ja, den finns inte här nu heller minsann, men jag får väl göra ett försök?

Åkte till vårdcentralen igår iallafall. Kom in å fick berätta då vad felet var, han lyssnade å sen gick han igen. Jahaja! Fick ta sänkan å halsprov - FASTÄN jag berätta att jag inte hade ONT i halsen å har haft halsfluss typ 368 gånger sen jag var liten så jag VET hur de känns.. Jag hatar ju dem där jävla halsproven å ORKAR inte göra ett till.. Jo då. De skulle jag. Mm. Klöktes över hela vårdcentralen. Tack för den.

Sänkan ska normalt ligga under tio, jag hade 53 tror jag. Mm. Kom in där igen till han sen med ett neg-svar på halsprovet. TACK! Mm. Han bara ja, du har lunginflammation, du ska få antibiotika å gå hem å vila. Nahe? Jag trodde jag skulle parta loss? Vila ja. Fick hostmedicin också. Sjukskriven en vecka till å börja med. Hoppas å ber till gud att jag inte behöver längre än så.

Körde hem till Mamma sen å lämnade Julias present som äntligen kommit. Efter de körde jag hem å vilade innan jag gjorde lite mat. Varje sak man ska göra känns som att bestiga ett berg, helt ärligt. Alltså bara av att gå ut i köket, ta ner en kopp å hälla upp kaffe gör att jag blir totalt anfådd å helt svettig. Riktigt hemskt är det.

De värsta av allt är nog ändå om nätterna. Kan inte ligga ner för då hostar jag som fan å jag får inte luft heller. Får typ halvligga eller va man nu ska säga, men ändå går det inte. Idag gick jag upp vid åtta. Även om jag är trött så kan jag inte sova ändå. Riktigt hemskt är det.

Sara var en sötsak å kom ut igår å höll mig sällskap en stund. Vi spela lite Mario å så. De är så jävla tråkigt å sitta själv så de uppskattas till tusen kan jag säga, även om jag kanske inte är mycket till sällskap egentligen.
Lillebror kom ut en sväng idag också, med en påse lösgodis :) Trevligt det med. Inte så ofta man träffar honom.

Annars är allt mest skit tycker jag. Jag vet att man inte ska klaga å böla men det är svårt å låta bli. Detta är den jobbigaste sjukdomen jag haft å de är jävligt läskigt å hosta blod å bli anfådd så fort man ens tittar på trappan. Man orkar ingenting å kan inte ens ta normala andetag utan att de piper och bubblar. Usch. Hoppas verkligen att pillerna gör någon nytta snart å gör mig lite bättre. Har ju hört såna skräckexempel nu av dem som legat å varit dåliga hur länge som helst å som blivit anfådda flera veckor efteråt. De hoppas jag verkligen inte att jag ska behöva stå ut med.

Jag hade kunnat göra vad som helst för att vara frisk just nu kan jag säga. Man ska aldrig klaga på vardagen som frisk. Tänk allt ni kan göra. Träffa folk. Ha roligt. Minsta lilla hade jag uppskattat just nu. Legat här sen i Tisdagskväll å jag VET att jag kommer göra de flera dagar till, de är HEMSKT. Speciellt när du inte orkar något. Visst, de är roligt å sitta vid datorn å kolla alla serier, spela å läsa bloggar, men de är roligt i EN dag.. Sen då?

Nej.

Nu har jag nästan precis gjort de jobbigaste idag. Duschat. Helt slut blev jag å fick ropa på Dennis för det kändes som om jag skulle svimma. Nu darrar jag lite minsann. Lite spänning i vardagen sådär. Nej men jag ville bli lite ren kände jag.. Nu ska jag slänga mig i soffan å titta på Dansbandskampen samtidigt som jag äter chips/dippa å dricker julmust. De är jag väl värd va?

Tänkte de också!
Puss å sånt.

Lång dag.

       Publicerat 2010-10-29 » 22:41:46 | Me and my life
De har varit en lång dag idag. Orkar inte skriva just nu.
Vi hörs imorgon..

ÅH!

       Publicerat 2010-10-29 » 08:46:23 | Me and my life
Har inte sovit många minuter denna natten kan jag säga.. Värsta jag varit med om på länge. Jag kan inte ligga ner å ta normala andetag för då piper å bubblar de när jag andas..
Kan knappt andas alls ibland känns de som, jag vågar inte, för de gör SÅ jävla ont å hosta.
Ringde ner till Vårdcentralen nu å fick en tid dirr halv 10! Hon frågade om jag visste vilken färg jag hade på mitt slem. Jo då. Jag har ju nog kollat in de?
Lunginflammation!! Helvete heller säger jag.. Ge mig bara någon medicin så jag kan bli av med detta. Har fan aldrig haft såhär ont förr.

Ska snart köra ner till byn. Ser ni ett lik så bli inte rädda, hälsa istället vettja!

Dö.

       Publicerat 2010-10-28 » 21:56:02 | Me and my life
Har ätit. Smakade inte ett skit.
Har rökat. Smakade inte ett skit.
Har duschat. Luktar ingen skillnad.
Kunne lia gärna sketet i det.

Bara av att duscha å klä på mig blev jag helt totalt slut.
Det blir inte bättre alls.

Fan vad jag bölar.
Nu lägger jag mig.
Farväl!


Jag vill aldrig mer samma.

       Publicerat 2010-10-28 » 19:09:06 | Me and my life
Nu har jag kollat på en film. De var nog de bästa jag kunde göra! :p De blev Remember me som alla har tjatat om i flera sekel typ.
Alltså... jag bölade för de första inte som flera sagt åt mig att jag skulle.. För de andra så visst, den var bra, men ändå var den helt konstig? Eller något? De fanns ju ingen direkt handling eller röd tråd tyckte jag? Aeh, men den var ändå bra på något vis? Gah jag bara svamlar känner jag.

Jag å Dennis kollade fresten på den nye Beck häromdagen.. Levande begravd. Den var exakt precis lika lovely som alla andra Beck-filmer. You know I'm in love?
Gunvald är bäst! "Kunne precis lika bra varit min mormor" Haha..

Jaha.. Annars är läget desamma. Smakar inte ett skit. Luktar inte ett skit. Näsan är totally täppt å jag hostar lika mycke. Gör ruskigt ont i revbenen nu dock, men de är väl sånt som tillhör? Gratis. Fint.

Sitter här å snurrar på min datorstol å i princip hatar livet. Jag hatar å vara sjuk å jag hatar att jag inte orkar göra någonting vettigt överhuvudtaget. Jag orkar inte ens tömma diskmaskinen. Menar hur jobbigt är de? Precis. Åh. Undra hur länge jag ska må såhär? De kan man ju undra faktiskt!

Vill att Dennis ska komma hem så vi kan äta. Är hungrig å måste äta, även om jag inte smakar ett skit.. Vet ni fresten hur tråkigt det är å äta eller dricka när de verkligen inte finns EN möjlighet att du smakar vad det är? Att röka exempelvis. INGENTING! Inte de minsta tecknet ifrån röken. Lönt då?
Nej då rökar man ju ännu mer, för helt plötsligt kanske kanske den lilla smaken kommer? Inte denna gången heller nej. Tack.

Måste prova nu bara för det.

Farligt..

       Publicerat 2010-10-28 » 15:03:45 | Bilder


De viktigaste av allt.

       Publicerat 2010-10-28 » 13:04:12 | Kärlek


Brum brum..

       Publicerat 2010-10-28 » 12:57:28 | Bilder

Mina älskade..

       Publicerat 2010-10-28 » 12:36:56 | Me and my life
Mina älskade PUMA-skor passade inte. Fan i helvete alltså.. Jag blev verkligen kär i dem å lyckan var total när jag klickade hem dem.
När jag väl hämtade ut dem så passade dem inte, var alldeles för små, så jag fick snällt ge upp den drömmen. Nog var jag ganska trög också, för vem köper nya Puma-skor precis innan vintern liksom?
Nej, så jag tog mig en sväng till Skopunkten istället för att se om jag hitta något bättre. Ut kom jag med tre par nya skor för samma pris som ETT par Puma. Mycket mycket bra.Hejdå skorna..
(Dem fick iaf åka hem i fint paket, visst?)Blev ett par fodrade stövlar. Helt basic sådär, men ändå jävligt snygga på.
Såna kan man ju ha till allt.

Ett par nya "fest-stövlar", då mina andra med nitar läcker in där bak.
Inte så nice å gå i snö med dem kan jag säga.Sist men inte minst så blev de ett par nya uggs. Dem ifrån förra året är ganska sledna å allmänt fula.
De finns iofs inget fulare än uggs - men heller inget skönare.

Nu har jag vinterskor, vinterjacka, halsdukar, mössa, vantar å allt som jag måste ha..
Känns jävligt bra..
.. även om de kommer ta tid att komma över puma-skorna ;)


Dags?

       Publicerat 2010-10-28 » 12:27:17 | Me and my lifeJa de är väl dags för de kanske?
Iallafall, i Måndags var det dags för Ullared minsann. Vägen dit var jävligt jobbig pga vägarbete å mög men vi kom fram till slut å gick in i Ullared-trans typ :p Var inne i varuhuset vid elva å var ute igen klockan fyra. Tror aldrig jag har hittat så mycket där faktiskt.. Väldigt väldigt nöjd med mina inköp. Hittade både julklappar, kläder till Dennis, kläder till mig själv å en massa massa annat.

Hade parkerat bilen 368 mil ifrån ingången så vägen upp med vagnen var INTE så speciellt roande kan jag säga. In i bilen å bara precis dog å hemvägen var drygare än allt å pussi typ!

In med alla grejer å packa upp å sånt mög där på kvällen. Jag mådde inte alls bra så jag lade mig nog ganska tidigt har jag för mig.
I Tisdags jobbade jag, mellan 7-16. Var helt slut i hela kroppen å kände ju att jag skulle bli sjuk vilket inte alls är så moget.
Efter jobbet körde jag till City Gross iaf å månadshandla de luxe å sen tog jag en sväng in på Skopunkten också! Hem å in med alla varor å sen dog jag i soffan. Låg å hacka tänder även om jag var fullt påklädd med filten runt mig så då gick jag å la mig.. Klockan nio. När fan hände de senast liksom?

Skulle ju ha jobbat igår å idag också för den delen men jag kan inte det. Jag har ont i hela ryggen å axlarna, de piper när jag andas, helt täppt i näsan å känner varken lukt eller smak å dessutom hostar jag upp väldigt äckliga saker.. Om jag säger så? Mm.
Usch, de är så jävla jobbigt alltså. Känner sån jävla press för jag vill verkligen jobba. Jag vill inte va hemma å gå miste om en jävla massa pengar, men vad ska jag göra? Jag kan inte utföra jobbet jag ska göra ändå? Jag kan inte ens bädda sängen utan att bli helt anfådd å sen få vila i 20 minuter liksom. De går ju inte?

Ja, så så är läget.. Sjuk, jävlig å ensam mitt ute i skogen liksom. Yeeeah!
Aja, lite kan jag iaf visa er som jag har tagit kort på.. Ett flak ja, SÅ fint.Två sjalarEn ny väska, lite större än den jag har nu..Två nya jackor, en lite tjockare å en skinnjacka


Hittade även 2 par nya jeans, två skjortor, en vit tröja, baslinnen, underkläder, midjeskärp, leggings å ja, en massa helt enkelt..
Mycket nöjd med denna Ullaredsresa - även om jag inte såg Morgan som jag alltid annars gör :p


Från och med du,

       Publicerat 2010-10-28 » 10:02:06 | Me and my life


Så mycket..

       Publicerat 2010-10-27 » 22:29:13 | Me and my life
Har så mycket jag hade velat skriva men jag orkar inte..

Jag mår riktigt jävla dåligt. Gör till och med ont i och bakom ögonen typ, när jag har tittat på en sak för länge.. Ja, hela jag är svullen å äcklig å jävligt sjuk. Snor i hela huet å kan knappt prata eller andas utan att de känns som att jag sprungit 368 mil.

Ni kommer få en rapport om allt å lite till. Ni känner ju mig! ;)
Nu ska jag sova. Som fan.

Två herrar.

       Publicerat 2010-10-27 » 15:16:00 | Muuuusic


.....

       Publicerat 2010-10-27 » 10:43:42 | Me and my life


Fy!

       Publicerat 2010-10-25 » 22:13:51 | Me and my life
Jag är så trött å mår helt kass så jag orkar inte blogga. Har fått skitont i halsen nu när jag sväljer också. Ber till gud att jag inte blir mer sjuk nu. Jag varken hinner, kan eller vill detta nu alltså.. De behöver inte alltid vara någonting. Ibland kan väl kroppen få må bra kanske?

Ska lägga mig i sängen nu med en ny bok å sen ska jag somna som ett barn är planen.
Imorgon ska jag jobba.
Vi hörs efter diverse äventyr.

Farväl.

UTBROTT!

       Publicerat 2010-10-24 » 22:49:40 | Me and my life
Hela dagen har bestått av utbrott tycker jag. Ingenting går som jag vill ;) Åh gör de nånsin de eller?

Stack iväg på dopet innan iallafall å DE var trevligt. En sväng i kyrkan klart å sen fikade vi å sånt. Tuva är så söt så :) Alla är helt förtrollade av henne å det kan man ju förstå.. Jag å Dennis, Elin å deras farfar öppnade upp ett konto å satte in 1000:- åt henne, eller ja, dem får ju använda de som dem vill. Om de är något hon behöver eller om dem vill ha de som ett sparkonto :) Blev uppskattat så det var ju bra iallafall.

Ehm, sen körde vi hem ja.. Drack en kopp kaffe å sen gick vi ut å räfsade bort löven som låg på grusen.. Tog väl kanske en kvart eller något? Ja, sen kom Dennis å skrek på mig.. Den lille katten var död... Bara låg där inne vid sin filt å var helt..stendöd? GAH! Hemskt så in i helvete var det iallafall, å nu är den andra katten helt ensam :/ Ja jag vet inte, blev helt chockad.

Efter de så började vi fixa här inne lite.. De rummet där vi lavade in mina saker när jag flytta in började vi på. Fick upp alla saker som jag inte ska ha framme i ett litet förråd å sen packade jag upp massvis av saker å vi slängde lite gammalt skit å ställde soffan till rätta å sånt! Riktigt skönt å få gjort lite. Tvättade samtidigt också klart, de är min favvosyssla ;)

Körde ner till byn sen å startkabla lillebror. Jävla 740 jag HATAR den! Ja, sen käkade jag å Dennis på santan, körde till ICA å sen körde vi hem igen. Fortsatte med tvätten å lite inne i rummet till. Ja, sen började Ensam mamma söker så de kollade vi på i soffan. Kollade mina fotoalbum i pausen. SHIT säger jag bara. Där är kort från de att jag är 3 år upp till jag är typ 20! Oh lord är allt jag har å säga faktiskt..

JA - å nu har jag suttit i 763 år på olika forum såsom garaget å fan allt.. Jag bytade ju ut mina lampor i instrumenpanelen å nu vill jag byta där på den jävla värmeskiten men jag har ju inte ECC å HELVETE vad är de då för jävla sockel jag ska ha liksom? Ingen fattar ju något? Min lampa som ska lysa där på klocka å temp funkar ju inte heller å den MÅSTE jag ha nu när de är mörkt 24/7 typ, men där har jag nog kommit fram till att de ska vara en B8,3D lampa. Men moget då att den finns i samma färg som den jag bytte nu eller? NEJ! ÅH! Å alla skriver HUR man gör de, ja men det vet jag nu.. Jag vill veta VAD för sorts lampa de behövs å vilken jävla watt å fan allt. Nej nu skiter jag fan i de. Beställer bara till klocka/temp å sen får de lysa hur fan de vill på de andra möget. Får väl den jävlen lysa vitt då för att de ens ska se någorlunda ut.. NJA!

Nu har jag precis varit i tvättstugan en sista gång, tog med mig Dennis ner å vi hade lite krig. Mina nytvättade hottisar flög ner i vasken som va full med vann så dem blev helt jävla äckliga så jag daska han i huet med dem, haha. Ja, sen fick jag ju tillbaka å då dog jag för de var helt äckligt vatten med sånt jävla damm i typ. GAH! Å ja, sen skulle jag säga till på skarpen, fast på skoj ändå, å då flög där ut saliv i min ena mungipa å sen dog vi. Typ så. Vi är inte kloka här ibland.

Å nu är det dags för sängen. Först en cigg dock. Måste lugna mig med dessa satans jävla mongosocklarna å lamporna först å främst ;)
Imorgon smäller de på många vis kan ni tro ;)
PUSS


Söndag.

       Publicerat 2010-10-24 » 10:58:37 | Me and my life
Åh så trött jag är.. Gah!

Jobbade igår å de gick undan. Jag klarade mig ifrån regnet på uterundan, dock blåste de som fan men jag tycks ju ha överlevt iallafall! :p Körde ner till byn sen efter jobbet å träffa Sara över några cigg å byavarv med en massa skvaller. De var skoj! Lämnade henne sen i Anders å Emils öde å sen körde jag hemåt.

Nu är jag uppe, duschad, sminkad å finklädd. Moget sådär en Söndag klockan elva va? :p
Vi ska åka på dop idag, så jag har tagit min första semesterdag ever. Känns JÄVLIGT bra måste jag säga! :D

Nu måste jag fixa lite i tvättstugan innan vi kör, men vi hörs ikväll..
Jag ska nämligen inte göra ett skit mer än å sitta på röven.
Puss.

Saturday.

       Publicerat 2010-10-23 » 12:35:09 | Me and my life

Gud va skönt de är å vara inomhus när det är sånt här väder. De regnar, är grått å ruskigt kallt. Vetskapen om att man snart ska köra till jobbet å sätta sig på en cykel hela kvällen är inte direkt så lockande faktiskt.. Aja, förhoppningsvis går de fort ikväll. Får väl glädjas åt att våra regnkappor är SÅ snygga om inget annat ;)

Sov lite länge idag.. Elva! Frågade Dennis vad klockan var å sen flög jag upp. Har duschat, druckit kaffe å rögat. De är allt jag har hunnit :p Ska bara föna håret också å sen kör jag minsann. Måste ha cigg innan nämligen.

Hörs ikväll eller nåt? :p
Puss.


YEAH!

       Publicerat 2010-10-23 » 00:20:21 | Me and my life
Fan va gött säger jag bara. Bilen gick fan igenom!!!! :D Slipper man tänka på att man kör olagligt längre ;) Haha.

Har varit med Anna hela dagen typ. Varit mycket trevligt! Som sagt besiktigat bilen i Klippan, ätit bagge, bilen dog i en sväng så jag kunde inte styra, terrat Stiffe till döds å till slut fick jag honom till å byta mina dioder så nu lyser de rosa (lila) i min fina instrumenpanel :p Var å käka på Verona innan, Dennis hängde också på.. Mjau.

Nu ikväll har jag ägt på Mario ett slag å Sarah har varit här en sväng å snackat lite skit å rökat.
Nu känner jag mig som en död fisk vilket inte är ovanligt alls så tänkte slänga mig i sängen faktiskt.

Imorgon ska jag jobba 13.30 - 22.00 minsann. Oh så trevligt!
PUSS!
Fredag!

       Publicerat 2010-10-22 » 11:44:17 | Me and my life

Somnade som en bebis igår kan jag säga. Vaknade imorse av att jag bölade å hade mascara i hela huet (ja jag glömde ta av sminket igår), kändes inte så moget faktiskt. Drömde en jävla mardröm om att de var krig å alla bara sköt överallt. Jag skulle rädda alla genom att köra en fet jävla lastbil å allt den kunde var att rulla bakåt. Jävla skitlastbil! Vi rullade över ett stup å sen vakna jag. Hallawoja.

Nu ska jag köra ner till byn å fixa lite skit innan jag ska hämta Anna.
Håll nu tummarna för att min kära bil går igenom.. 36:e gången gillt typ.

PUSS!


Torsdag!

       Publicerat 2010-10-21 » 22:19:57 | Me and my life
Oh ja vilket strålande humör jag vaknade på imorse.. Eller? Njae inte direkt va?
De gick bra å köra till jobbet iallafall. Dagen har rullat på i en helvetes fart vill jag lova, men de är skönt när den gör det! Jobbade 7-16 å sen körde jag till Perstorp å hämta upp Anna.

Körde en liten runda å sen satte vi oss å snacka en massa, eller ja, jag prata mest :p Ovanligt?
Efter de körde jag hem, började fixa lite här hemma, renbädda, tvätta, ja ni kan de vid detta laget? Vi käkade lite middag sen, majskolvar å bacon. FINT satt de!
Har kollat på Lyxfällan nu å de var nog de sjukaste nånsin. Alltså..lever hon, på riktigt? Å är sådär? Heeeelt out of the world.

Aja, nu är jag helt slut. Vill bara lägga mig i den renbäddade sängen å sova ihjäl mig.
Ska röka en cigg å välja ut en fin film å somna till, sen är jag redo.
Imorgon är jag ledig å då ska jag umgås med Anna. Vi ska ombesiktiga 850in - som jag hoppas är sista gången nu alltså.. Lite ärenden å sånt å sen vet jag inte. Vi brukar inte göra något speciellt - de är skoj ändå :D

Kvällen har jag ingen aning om faktiskt. Får se vad som sker.
Iallafall, godnatt som fan!


Me want.

       Publicerat 2010-10-21 » 19:52:28 | Bilder


HATAR!

       Publicerat 2010-10-21 » 06:15:11 | Me and my life
Jag hatar när folk ska äckla sig å vara så jävla mycket bättre hela tiden.. Typ.
Så att ni vet det.

Nu är jag rädd för å köra i detta vädret eftersom jag aldrig har gjort de förr å haft körkort i en månad (idag faktiskt, grattis på mig), så folk kan bara va tysta!
De är inte äckligt för er å de är roligt å sladda å fan vet allt, men JAG tycker inte de, så ni behöver inte berätta hur ENKELT å LÄTT å ROLIGT de är för er.

Dra åt helvete istället.
Nu ska jag köra till jobbet.. Om jag inte glider av dem FINA vägarna då vill säga.

Fyfan i Greta.

       Publicerat 2010-10-20 » 22:43:16 | Me and my lifeFyfan va äckligt de är å köra i detta alltså..
De värsta är att detta är bara början. EN kväll av typ 158 stycken. Tack.

Ni som längtar så jävla mycke till vintern å snön å kylan å fan allt kan ju rulla er nakna i snön nu. Varsåjävlagoda!
Idioti!


mamy <3

       Publicerat 2010-10-20 » 11:07:41 | Bilder


God morgon!

       Publicerat 2010-10-20 » 10:20:34 | Me and my life
Eller ja, jag har varit vaken ett slag iofs. Har sovit riktigt dåligt inatt så jag är helt död. Sitter här å dricker morgonkaffet å försöker vakna till liv men det går inget vidare. 

Ska alldeles strax hoppa in i duschen å försöka göra mig till människa å sen ska jag köra ner till Perstorp å träffa Paddy en sväng innan jobbet tänkte jag.

Åh, de ska bli så kul å köra idag :D Haha, herregud vad de är lite som roar mig!
Nej duschen nu känner jag.
Farväl.


Jaså?

       Publicerat 2010-10-19 » 15:52:13 | Me and my life
Fick en kommentar om att jag städar alltid.. Haha, jo de känns fan så också! Kvittar ju hur man gör så blir här skitigt dagen efter igen.. Lite annat än lägenhet vill jag ju säga.

Vad har jag gjort idag då? Jag har bäddat sängen, städat köket, tittat på ett avsnitt av Lite sällskap, tömt diskmaskinen å ställt in nytt, slängt in en maskin tvätt å lagt in ren tvätt i garderoberna, vikt lakanen å lagt in dem på sin rätta plats å sen har jag tagit upp en falukorv ur frysen. Ska äta korv & stroganoff idag så de underlättar kanske om korven är tinad? :p

Känner mig bättre nu så det är skönt! Tappade nog några kilo igår så nu ska jag äta som en häst ikväll känner jag! Haha.

Nu ska jag gå å kolla om de är gott att röka å sen ska jag farma. What a life!


Anna ♥

       Publicerat 2010-10-19 » 13:12:14 | Me and my life
Lika självklart som att Anna bakofram blir annA, lika självklart är det för mig att numera ha henne vid min sida.
Jag ångrar inte ett jävla skit att jag tog den där risken å skicka iväg de där mailet på Lunarstorm för några år sen. Jag kunde nog inte få en bättre vän än vad jag fick.

Vad fan har vi gått igenom liksom? Allt och lite till.

Den perioden vi gick igenom förra året var den roligaste i mitt liv. Lätt. Vi var helt sjuka i huet, de vet vi om, men vi hade roligt. De är en sån period man går igenom när man är ung, man super å man är helt crazy i huet, å jag är jävligt glad att jag fick uppleva dem månaderna med just dig!

Vi festade varenda helg, ute i skogen å i min lägenhet. Vid strömavbrott å snöoväder. Vi sket i hela världen å körde vårt eget race. Varenda Söndag hade vi ångest å åt bakfyllemat på Big Daddys. Vi skrattade åt varandras pinsamheter å vi böla över varandras känslor.
Vi lanade på veckorna, storhandlade på City Gross å stressade ihjäl oss för å hinna sola. Vi blev insnöade å krockade med Lars Vy. Körde till Väla i de värsta snövädret på många år. Vi bölade till filmer, vi tränade å skratta åt varandras svettångest.

Vi var rädda för spindlar å vägra gå på toaletten en hel helg. Vi spydde å blev mobbade. Vi LEVde tyvärr vissa nätter. Vi delade på hångel (sjukt) å sen skrattade vi åt de helgen därpå.
Vi satt i bilar å hade den värsta tystnaden nånsin, samtidigt som Oh carol spelades på högsta volym. Vi såg älgar å hånglade över krukväxter.

Allt du har gjort för mig uppskattar jag. Jag uppskattar att du hämtar mig när jag är ledsen, kör mig när de behövdes, att du sover hos mig när Dennis lämnar mig för hytten å jag uppskattar att du är en så jävla fin vän. Jag älskar dig å du har en väldigt stor plats i mitt hjärta!

Oavsett vad som händer och hur stort mellanrum de är på gångerna vi hörs å ses så vet jag att vi står på exakt samma ställe som sist!
Livet ändras och ingenting blir som förr - men du är fortfarande den bästa jag vet!


Alone.

       Publicerat 2010-10-19 » 12:08:19 | Me and my life
Usch! Börjar känna mig förkyld. Jävla helvete alltså. Allt behöver ju inte komma på samma gång kanske? I vilket fall som helst så ska jag jobba imorgon. Kan inte vara hemma, förlorar alldeles för mycket pengar..

Har nog sovit konstigt inatt för jag har ont i hela kroppen. Inget kul alls.
Måste köra till Apoteket idag å handla lite medicin men jag oooorkar inte. Min kära pärla står här på gården å jag saknar henne. Har inte kört bil sen i Söndags å jag dör nästan, haha.

Mitt körkort är det bästa jag har lagt pengar på i hela mitt liv. Skulle jag bli av med det nu så hade jag nog gått under. Förstår inte hur jag har klarat mig utan de så länge som jag faktiskt gjorde.
Nu känns de som att jag har haft de i flera år.

Blablabla. Har inte något värt å skriva om känner jag. Händer ju ingenting när man är sjuk, eller ja, jag orkar inte göra någonting. Borde städa här - igen - men nej..

Att röka är inte ens gott - å då mina vänner är det något som är fel!


Nog söt eller?

       Publicerat 2010-10-18 » 22:11:46 | Kärlekni kan tro att han är lika söt när han galopperar över gården ;)


Bästa!

       Publicerat 2010-10-18 » 21:22:00 | Muuuusic

Måndag.

       Publicerat 2010-10-18 » 19:03:55 | Me and my life

Vi börjar där vi slutade tycker jag.. Mm, jag tog min kaffekopp å även en till å gick upp för å väcka Dennis. Satte kaffet under näsan på honom å han tittar upp på mig som om jag vore dum som en sill typ. "Men jag vill dricka kaffet till frukosten ju" TACK! Hahaha, här försöker man vara gullig å sånt va, men va får man för de? Nej skämt å sido..

Han kom upp sen iallafall å efter ett tag åkte vi till Biltema. Gick där inne vid hyllorna å ville dö. Kände mig för de första inte så bra å sen är de kanske inte så intressant å glo bland verktyg heller? Njae. Hittade dock rosa färg så då blev jag happy igen. Efter vi hade varit där så käkade vi lite å sen körde vi sådär impulsivt till Höganäs å köpte ett Super nintendo. Kollade annonsen på blocket via mobilen å sen bara gaaaaasa jag! Haha. Inom Bälinge sen på hemvägen å sen körde vi hem å målade källaren.. Eller ja, rättare sagt tvättstugan.

De är ju jag som är där mest om man säger så, så jag ville gärna att vi skulle måla å lite så där nere så de blev lite trevligare. Målade hela i vit färg å fan va fräscht å mycke större de såg ut direkt. Jag stod å målade den bänken som maskinerna ska upp på i rosa färg å sen hjälpte jag Dennis å måla hörnorna å där han inte kom åt med rollern så att säga.

Åt lite middag å så sen, tog en dusch å sen hoppa vi in i soffan, kolla Ensam mamma söker å sen spelade vi lite Mario. Skoj som fan, men jag blir så jävla arg å förbannad å Dennis bara skrattar åt mig, haha!
Tyckte hela dagen att jag kände mig helt kass å framförallt blev jag ruskigt YR. Kändes precis som om jag var full eller något. Inatt förstod jag varför, om jag säger som så? Känner inte att ni behöver några direkta detaljer men jag är inte frisk i vissa delar av kroppen va. Gud!

Idag har jag inte gjort ett skit, bara vilat. Mår fortfarande inte helt hundra, blir yr titt som tätt å spenderar mestadels av tiden på ett visst rum FORTFARANDE! Tycker de borde ta slut snart kanske?

Mm, å här är jag nu. Sleden å allmänt död.
Funderar på om man ska våga äta något?


Super Nintendo

       Publicerat 2010-10-18 » 18:28:43 | Me and my lifeFinns det något roligare, egentligen?
Vi köpte ett igår, så nu ska vi bara ragga lite fler spel!


Söndag!

       Publicerat 2010-10-17 » 09:49:41 | Me and my life
Åh jag vill dunka musik ur högtalarna men de går fan inte.. Dennis sover som en stock nämligen. Ja, de borde jag också ha gjort men jag hade en sån jävla mardröm. Helt sjukt hur det kan kännas så jävla verkligt. De va möss inblandade, vänner som var helt dumma i huvudet, otrohet å massa slagsmål.

Aja.. Vad gjorde jag igår? Jo jag hade ett riktigt utbrott på dagen där. Gick här å tvätta å renbädda å dammsuga å gud vet allt, blev så jävla förbannad när jag skulle renbädda för lakanet vek sig å täcket äckla sig så jag börja böla. Hade inga cigg på 4 timmar så jag ville allmänt bara döda någon! Tog en paus sen å sket i allting förutom tvätten.

Jag å Dennis gjorde lite middag, skitgott var det. Åt redan vid fem så de var ganska skönt. Satte mig sen å måla mina naglar samtidigt som jag kollade avsnittet av Ensam mamma söker som jag missade förra söndagen! Tog en dusch sen å fixa mig.. Körde hem till svärmor å svärfar på en kopp kaffe. Kollade Donnez uppträde där också, å röga. Fint!

Efter de så körde jag till Perstorp minsann.. Hämtade upp Sarah å sen körde vi överallt å ingenstans hela kvällen. Namngav vissa olika rundor för vissa ändamål så att säga. Lite pinsamheter å ett jävla alarm som började gå bredvid mitt hue precis när jag började kissa. Jag dog å sen återuppstod jag igen så vi fortsatte. Träffade Matte som jag inte träffat på några år. Han va på flamman å va full som vanligt så vi röka å snacka lite skit, haha. Ja, han lär ju aldrig ändras på fyllan iaf ;p Han ville ha skjuts sen så efter många om och men hade vi lämnat av honom.. Vi ser då precis att en fara närmar sig bilen så jag försöker köra iväg men nej, de går icke! Människan är nu bredvid bilen å öppnar dörren.. Kan du köra mig till laxen? Gahaa!

Upplevelse, absolut. Förutom de hände nog inget speciellt tror jag.. Eller jo, min råtta blev våldtagen. Hade en riktigt jävla trevlig kväll iallafall :) Kul å träffa lite folk man inte sett på länge å bara allmänt vara social å lägga bilen i friläge samtidigt som man kör ;) Går bra sen eller?

Naeeeee, ibland blir man bara lite extra nervös å då blir de så? Jag försökte starta i trean häromdagen, i drive in på Max. De var inte så hett. Han i luckan dog å fråga om inte min pojkvän skulle köra istället. I helvete han ska! Jag skämta bort de å skratta lite åt mig själv å sen körde jag iväg, I ETTAN!

Nu har jag kokat kaffe så det ska jag minsann dricka, å röga morgonciggen under fläkten. Mm.
Vi hörs sen.
(Kul Malin å Sara att ni gilla skorna, jag trodde jag var ensam)


teenage dream,

       Publicerat 2010-10-16 » 15:06:36 | Me and my life
ohja! fyfan vad skrattretande!

jlfhdfjkhsdjlkfhailfjhadiljsdifljsdiopajipafjailjsdlfhsdklfjsdfklsjdfklsdfjskldfjsdlkfjskldfjsdklfjsdklfjsdfk
kldjaklsdjakösdjaklsdjaklsdjasdköajsfoöafjklöaf
adklfjsdklfjsdklöfjsdöfklsdöfklsjlödfösldflösdfsdöklfjslödfksdlöfksdlöfksdlöf

ikväll vill å tänker jag göra något roligt!

love

       Publicerat 2010-10-15 » 22:16:57 | Muuuusic


Jag må vara dum i huet..

       Publicerat 2010-10-15 » 22:03:09 | Me and my life

.. men jag har beställt dessa skorna nu!

Jag vet, ni tycker dem är skitfula å helt jävla töntiga men jag älskar dem!
Längtar till jag ska gasa iväg i min bil med M25 - Better off alone på högsta volym å skorna på tassarna.
Jag älskar dem redan. Inte ni nej. Tråkigt.


yeah,

       Publicerat 2010-10-15 » 21:50:20 | Me and my lifeI'm a get your heart racing
In my skin tight jeans


Fredag!

       Publicerat 2010-10-15 » 20:15:51 | Me and my life
Fan denna veckan har jag verkligen varit dålig på å blogga. Eller ja, alltid egentligen men denna veckan har varit extra död. Händer så mycket tråkigheter runt mig just nu känner jag. Bara massa negativ energi, tjat å gnäll å fan alltså jag orkar inte.

Jag har jobbat hela veckan iallafall. Sletit ut sladden till tutan har jag gjort, åt helvete med den! Träffade Sara en sväng igår å pratade å de kändes väldigt skönt. Var väldigt uppskattat å jag kände mig helt tillfreds när jag körde hem på något vis. Svårt å förklara!
På jobbet just nu är de väldigt mycket å de tar de mesta av min energi faktiskt. Jag är som en disktrasa när jag kommer hem varenda dag. Hoppas jag vänjer mig vid detta snart så jag kan få tillbaka lite utav mitt sociala liv.

Denna helgen är jag ledig. Som fan! Jag ska bara göra ingenting. Typ så.
I eftermiddag har jag å Dennis varit på City Gross å fyllt på lite, nu gör vi varma mackor å sen blir de mys som fan! Ska sova länge imorgon å sen ska jag bara slappa. Hela jävla helgen. Jag uppskattar min lediga tid till 100% nu så jag tänker inte slänga bort den på något helt onödigt längre. Ska fixa lite här hemma hade jag tänkt.

Annars? Jag vet inte, som sagt så är det mycket tråkigheter å massa ledsna miner överallt tycker jag å det gör inte mig gladare direkt. De är höst å de börjar bli mörkt, I know, men jag pallar inte en sån jävla depp-tid igen. De går nog över - om jag får sova lite ;)

Mm, de finns inte så mycket mer å säga. Jag jobbar, sover, äter, rökar, kör bil å farmar. Nog liv liksom?
Nu händer de dock lite roligheter framöver så jag hoppas de ljusnar snart.
Ska gå å ringa Anna nu tänkte jag. Mm ska jag.

Farväl!

...

       Publicerat 2010-10-15 » 06:28:20 | Me and my life
De är fredag.

Trodde aldrig denna dagen skulle komma!

Hej.

       Publicerat 2010-10-13 » 06:17:13 | Me and my life
Min biltuta hänger sig varje gång jag svänger. Ganska hett faktiskt. Man får vinka på många nya människor om ingenting annat.

Jag har nog glömt berätta för min kära blogg att jag har nått mitt mål. 17 kg ner blev det! Nu står jag på 70,1 kilo. Alltså började jag på 87. Jodå!
Jag är ganska stolt över mig själv. (Detta var en vecka sen, men jag måste ha de dokumenterat nånstans liksom)
Jag har sovit max 5 timmar inatt å är helt väck i roten. Ska köra till jobbet nu å direkt när jag kommer hem i eftermiddag ska jag sova. (Ofta..varför säger man alltid så?)

Nej, skrapa rutorna it is.


Dessutom..

       Publicerat 2010-10-12 » 11:53:01 | Me and my life
.. hatar jag dammsugaren 3 gånger mer än vanligt just nu. Ni vet kanske att jag hatar dammsugare? Dem fastnar överallt å är allmänt jävla jobbiga å ha å göra med.

Igår fastnade den igen å kom inte över en jävla tröskel. Jag drog som vanligt å när de inte gick tog jag i som fan å då nockar jag mig själv med den jävla slangen rätt på läppen så min kula flög iväg.
Tror ni jag hittar den jävla lilla kulan nånstans? Eh nej.

De är en hel djungel å beställa en ny också såklart, så nu går jag med en ring å ett fett hål å ringen trillar ut hela tiden. Jag vägrar fan å ta ut ringen för sist jag gjorde de så växte skiten igen. Jag är inte mogen för å ta ut den för alltid ännu, så ja, då får jag väl se ut såhär I guess?


Tisdag idag va?

       Publicerat 2010-10-12 » 11:27:27 | Me and my life
Helt off är jag!

Var ledig igår. Städade hela huset, tvätta undan all tvätt, packa upp alla mina filmer/böcker, gjorde i ordning i min nya garderob å sen rev jag ut allt i Dennis lådor och garderob å vek de på sin rätta plats så där är lite ordning. Skjutsade Stiffe till jobbet också, å handlade lite mat. De var min lediga dag de!

Idag ska jag jobba 14-22. Först middag hos Farmor.
Farväl idioter.


In this microphone,

       Publicerat 2010-10-11 » 19:53:28 | Muuuusic
Efter att ha kollat på Kenza&Tyra-show så blev jag helt kär i låten som dem sjöng där, in this microphone. Tyvärr går ju inte deras version å lyssna på mer än på hemsidan så nu lyssnar jag på Darins istället.

Den är jävligt bra. Så ni vet alltså!


H&M!

       Publicerat 2010-10-11 » 13:05:54 | Me and my life

Blev en liten H&M-beställning. Lite bas-tröjor å sånt trevligt.Kan va en liten belöning eller något?


Ni är ganska roliga.

       Publicerat 2010-10-11 » 12:31:16 | Me and my life
Varje gång, å då menar jag verkligen VARJE gång jag skriver någonting dåligt eller negativt så åker statistiken upp i skyn.

Vad är det som är så roligt med att en annan människa mår dåligt?
Jag förstår verkligen inte? Mår ni själva bättre då på något vis?

Gah, jag orkar inte med er..


Söndag.

       Publicerat 2010-10-10 » 12:48:29 | Me and my life
Vet inte va jag ska skriva?

Är skittrött. Allting känns meningslöst. Allt jag gör är helt åt helvete. Jag vänder på mig själv, ut och in, å ändå så är allt bara helt jävla fel.

Jag jobbar, sover, tvättar, duschar och äter.
Jag känner mig som världens sämsta kompis, dotter, flickvän å människa å jag pallar inte de.

Lördag!

       Publicerat 2010-10-09 » 11:28:49 | Me and my life
Mm.. Tror ni bilen starta igår eller? Nej, Dennis hade glömt släcka lampan när han flytta bilen på morgonen så där var ju nog ström. Efter lite räddningshjälp kom jag iallafall iväg till jobbet.
Flöt på bra igår å kvällen gick fort. Mycke bra!

Körde hem sen, naturligtvis, å satte mig vid datorn. Drogs in i Sims-världen å sen började folk skicka om skjuts. Blev två vändor till Örkelljunga å hämta å lämna folk. Dem var inte så fulla så de var ganska skönt. Hatar känslan "snart-spyr-någon-mig-i-nacken"!

Hemma runt två, stendecka i sängen. Kollade inte ens på Solsidan som jag har bränt ut. Kollar dem från början igen, perfekt å se ett avsnitt i sängen innan man somnar men igår palla jag som sagt inte.
Vaknar klockan nio idag. Skitpigg! Jaja. Gick upp å koka kaffe å städade köket. Tycker jag gör alltid de? Konstigt att där aldrig är rent då?

Har farmat, läst igenom bloggar, gett katterna mat, fixat med den ena kattens öga, duschat, gjort vid mig å hämtat upp lite ren å torr tvätt å lagt på sin plats. FINT! Börjar inte förrän halv fyra idag så de är ganska skönt.

Dennis är ute å fixar med 850in. Undra när den bilen blir färdig egentligen!? Har varit inne på besiktning 357 gånger nu. Fan alltså, hoppas verkligen den går igenom nu denna gången. Jag älskar den bilen å vill att den ska fungera som vanligt. Punkt.

Jobbar till tio ikväll som sagt, sen får vi se.
Puss


Fredag.

       Publicerat 2010-10-08 » 11:03:49 | Me and my life

Fredag idag. Jag har inga direkta helgkänslor eftersom jag ska jobba hela helgen dock, men de funkar ändå. Någon måste ju jobba helg!

Har ätit lite gröt, druckit morgonkaffet å rökat morgonciggen så att humöret ska stabilisera sig. Vet inte hur de går riktigt för jag känner att jag vill kasta spegeln som står bredvid mig i marken. Kan iofs vara för att jag inte har kammat mig idag å jag ser ut som ett kioskmongo men jag vet inte?

Borde gå in å duscha å fixa till mig men de är så svårt. Hade mycket hellre suttit här hela dagen i mina myskläder å spelat The Sims 3 men.. nu går ju inte det.

GAH! Får väl ta den där jävla duschen å sen måste jag köra å handla cigg innan jobbet. Hörs när vi hörs.
Farväl.


Torsdag!

       Publicerat 2010-10-07 » 16:18:06 | Me and my life
Varit lite tomt här ett tag. Har jobbat ganska mycke så jag har inte pallat skriva nånting. Jobbade dubbelt pass i Tisdags å när jag var ledig där mitt på dagen ett slag så passade jag på å träffa Mormor å Morfar över en snabb lunch å sen träffa jag Anna en sleden timme å snacka lite skit.

Igår var de kurs hela långa dagen. Var helt slut i huvudet när vi kom där ifrån vid halv fem. Vi ska börja med Time Care, dvs drömschema typ. Alla lägger in hur man VILL jobba, å sen när alla är färdiga så märker man ju att nej, de går kanske inte riktigt ihop alla dagar så då får man pussla å ha sig. Man får ändra sig osv så man får ihop varenda dag. Jag ändrade mitt ganska mycke men de gör ingenting. Jag är som sagt van vid att vara vikarie å jobba lite annorlunda så de är lugnt. Eftersom jag gillar kvällar så fick jag ganska många för de är inte många andra som gillar de, så de var ju något positivt iallafall :)

På kvällen kom Olle hit å installerade The Sims 3 å några expansioner så de satt jag med några timmar på kvällen. Skulle ha kaffe sen å de var ju helt slut så fick köra till Skåneporten å handla nytt. När vi kommer in på Statoil har båda två glömt plånböckerna hemma så de var ju bara till å köra en runda till. Klockan var halv elva när vi kom hem så de blev fan inget kaffe - men mitt morgonkaffe var på plats så de va ju något positivt med de också.

Idag har jag min enda lediga dag denna veckan så jag har tvättat undan all tvätt, renbäddat å städat köket lite. Hämtade Jenny innan på skolan å nu i eftermiddag har vi bara farmat å snackat lite skit. Ikväll ska jag på kalas för Julia fyller år å sen ska bilen hem för den ska lagas. Skulle egentligen blivit igår men hittade inga nya lampor så de var lite skit med det.

Mm, å nu ska jag spela lite The Sims hade jag tänkt!
Farväl.

My best.

       Publicerat 2010-10-04 » 21:43:04 | Kärlek
Åkte å käkade med hjärtat innan. Vi har varit tillsammans i ett halvår idag. Fattar ni det? Inte jag. Ett halvt år liksom. Jaha?! Tiden springer verkligen iväg.

Även om jag inte riktigt förstår det så är jag väldigt lycklig över det. Dennis är bland de bästa som har hänt mig i mitt liv å jag älskar honom av hela mitt hjärta. Han är den största delen av mitt liv och det är jag väldigt glad över. Att varje morgon få vakna till hans alarm 4:30 som ekar i hela sovrummet hatar jag, men att få vakna bredvid honom älskar jag. Morgonen börjar på bästa sätt, å dagen slutar på desamma.

Jag trodde aldrig att jag skulle känna riktig kärlek igen. Jag fick det aldrig till att fungera mer än i nån månad å sen blev jag en sten. Helt känslokall.
Nu vet jag att man inte kan tvinga fram känslor. Man kan inte vara kär i kärleken för det funkar inte i längden. De kommer när det kommer, å detta är en kärlek jag aldrig nånsin känt.

Oavsett vad som händer i framtiden så har Dennis flyttat in i mitt hjärta å där kommer han för alltid att ha en plats.
Man kan aldrig säga att vi ska vara tillsammans livet ut, men det är iallafall vad jag hoppas på å vad jag vill - å de är nog det största steget för mig.

6 månader fulla av kärlek, värme, trygghet, skratt, tårar, bråk, frustration och fan vi har klarat det!
Tänkte vi skulle klara ett halvår till hjärtat, vad sägs om de?

Måndag!

       Publicerat 2010-10-04 » 17:26:12 | Me and my life
Kollade på Ensam mamma söker igår å gud vad jag älskar de programmet! De är så jävla braaaaa! Kollade på "På smällen" sen eftersom den gick på TV! Tänkte sen att jag skulle kolla på slutet i sängen istället då jag inte pallade sitta upp längre, men nej, då är den filmen borta ur min samling. Är de någon som vet med sig att ni har lånat den så vill jag mer än gärna ha den tillbaka! :)

Iallafall, när klockan ringde imorse så ville jag för ovanlighetens skull sova vidare. Mm, jag skrev inte att jag ville dö. Vet att de är helt sjukt, men jag kände för att chocka liksom ;)
Gick upp iallafall å stressa som vanligt å sen körde jag till jobbet. Körde ett annat håll idag å de gick fortare faktiskt MEN vägen var värre å jag var räddare! Hatar å köra när det är mörkt å de är det fan på morgonen nu.. Är så jävla rädd för att de ska hoppa ut ett djur eller något..

Har jobbat idag ja! 7-16! Har gått bra å jobba idag, dock har de varit lite mer stressigt än vanligt då de är lite kort med folk pga kurser osv. Imorgon får jag hoppa in å jobba delad tur så de måste ju verkligen vara kris. Jag jobbar redan 6 dagar av 7 å dessutom jobbar jag 100% å de räcker mer än väl. Dock är de klart att jag vill ställa upp, så jag får försöka stå ut imorgon även om jag får köra som en bäver fram å tillbaka å jag typ inte tjänar något extra på de eftersom allt rinner ner i tanken ;p

Innan jag körde hem hämtade jag ut mitt körkort som ja, är alldeles hemskt, å nu sitter jag hemma. Helt överlycklig för att de inte var några vägarbete på 108:an men förbannad över dem som tycks ha så satans bråttom å måste ligga en upp i röven. Jag tänker inte gasa för att andra har så jävla satans dålig planering. Kör tidigare då istället? Jag tänker fan inte betala massa böter eller bli av med mitt körkort för att jag MÅSTE köra fort liksom. Tycker det är helt idiotiskt, sen får folk tycka att jag är mesig eller what so fucking ever! Jag har väntat i över 5 år på att ha råd med mitt körkort å kämpat som en gnu - DÄRFÖR tänker jag inte köra som en idiot.

Så ja. Nu har jag kräkt av mig lite. Ska ta ett bloss nu sen är mina nerver perfecto igen!
Farväl!


Söndag.

       Publicerat 2010-10-03 » 19:57:07 | Me and my life

Vilken kväll igår alltså! Körde folk till Örkelljunga å fick nita mitt på 70-sträckan för en skulle spy. Ni vet kanske hur rädd jag är för spyor? Mm, då kan ni tänka paniken då de sitter en i baksätet som bara ska fetta ut en kaskadspya. Tack!

Körde hem sen å kolla The last song som sagt, sen decka jag grannt. Vaknade klockan elva idag, gick upp å åt frulle å drack kaffe å sen glodde jag lite på internet, ett avsnitt av "Lite sällskap" å sen tog jag en lååång dusch. Rakade benen som jag inte hade gjort på 50 år å allmänt skrubba sönder mig, kom ut ur duschen å noppa ögonbrynen, målade om mina naglar å sen sminka jag mig å sånt. Fixa lite med tvätten som va torr å la in den å sen körde jag till Bälinge å drack kaffe.

Dennis å Per fixade tutan på 850'in sen. Tack! 1 av 5 2:or fixade! Nu kan jag iaf tuta för glatta livet! Körde till Örkelljunga å handla å sen hem. Gjorde mat direkt, korv å stroganoff å sen kom Jimmy å börja tona mina rutor. Han hann två bakrutor å en sidoruta tror jag. Resten på Tisdag! Har dammsugat å städat av lite å nu ska jag slänga mig i soffan å titta på Ensam mamma söker! Lovely.

Först - en cigg!
Farväl :D


The last song.

       Publicerat 2010-10-03 » 15:08:43 | MovietimeJag trodde jag hade slutat böla till filmer, men fyfan.
Jag fick sätta mig upp så mycke jag bölade å fick ont i halsen..

Alltså, ni som inte har sett den MÅSTE göra de. Helt sjukt.
Berätta gärna sen va ni tyckte..


Mätt!

       Publicerat 2010-10-02 » 20:37:01 | Me and my life
Fyfan så mätt jag är. Helt sjukt. Har precis ätit Fondue med Togge å Jenny. De är så jävla gott så man nästan dör å avlider. Ni som inte har provat MÅSTE göra det. Perfekt bjude-mat också!

Ska köra lite folk om ett slag. Måste ner till Statoil först å ha en Red Bull. Varit sugen hela jävla dagen på en iskall men glömt de varje gång jag varit i en affär. Ganska sjukt.

Mitt berg av tvätt är DEAD AND GONE! Fan va gött! Känns så jävla nice när allting är rent å ligger på sin plats. Mmja!

Imorgon är min sista lediga dag, nästa vecka jobbar jag 6 dagar av 7. Känns jävligt inspirerande faktiskt. Ska måla tvättstugan imorgon. WIIHO! Gött eller?

Adjö.

SÅ rätt.

       Publicerat 2010-10-02 » 17:37:00 | Bilder


Lördag.

       Publicerat 2010-10-02 » 16:03:16 | Me and my life
HALLAOW!

Vad har då hänt sen sist? Ganska mycket faktiskt. Jobbade i Torsdags, 7-16, sen åkte jag å tatuera mig. De gjorde INTE ont vill jag bara säga. De sved å brände lite, annars inget. De som gör ont är nu efteråt. Skitöm alltså, fy! Gjorde en med lite lekfull stil, mitt namn på handleden. Blev riktigt nöjd.

På kvällen där hände nog ingenting tror jag. Njae. I fredags var jag inne å besiktiga bilen i Hässleholm, Anna följde med mig. Skämdes så jag nästan dog. Han bara skratta åt bilen, hittade 5 nya fel. Helt sjukt. EN dag bommade vi på, å nu hitta dem 5 nya fel alltså. "Sälj traktorn å flytta från landet" Tack!
Dennis har gjort en liten snabb lösning för den läcker olja, så han har satt en jävla trädgårdsslang i motorn. Han öppnar huven å skriker till mig; Är de din bil eller har du en pojkvän kanske? Jo de har jag. Är de han som meckar med den då? Jo, de är ju inte jag! Nej, säg då till han å ge FAN i de, å sen bara vevar han upp slangen å alla i hallen bara dör av garv. Jag dog.

Körde till Klippan sen å tvätta/städa möget. Den blev ju lite finare iaf ;) Körde å handla å sen körde jag hem. Jag å Dennis åt lite middag å sen körde vi till Mc Donalds å tog en glass. Körde till Perstorp sen, snacka lite med Blomman å Stiffe å sen körde vi till Jocke på en flabb kaffe. Var hemma vid tolv inatt å då decka vi fint.

Sov till elva idag. Gick upp å åt frulle, gröt för min del. Hört de ska va bra för tarmarna å sånt. Körde till Förmedlingscentralen sen. Handlade lite smått å gott, en rosa rattmuff bla ;) Pimpade bilen lite å sen körde vi till landet å hämtade våra katter. De fick bli två hanar, Leif å Sven. Dem är ute i stallet nu å vänjer sig vid sitt nya hem tror jag. Vi ska ha dem som utekatter, så dem kan äta upp alla möss å allmänt gå här för å se trevliga ut. Dem är faktiskt rätt söta, om jag måste erkänna det!

Har hängt upp gardiner i rummet där uppe där vi har våra garderober å tvättat två maskiner tvätt. Den ene maskinen är snart färdig så då ska jag slänga i en ny. Perfekt. Ska köra till Örkelljunga å handla också tänkte jag. Ikväll kommer Togge å Jenny på Fondue. Fan va gott! :D

Nu ska jag röga å sen ska jag minsann köra.
Farväl.Den ska fyllas i en gång till :p Svårt å fånga den på bild men jag älskar den iaf!
Den är JAG helt enkelt.


Natt.

       Publicerat 2010-10-02 » 00:45:19 | Me and my life
De är natt å jag är trött.

De har dock hänt mycke dem senaste dagarna. Jag har jobbat, tatuerat mig, varit med om den sjukaste besiktningen i mitt liv å mycke mycke mer..

..men nu ska jag sova, så vi hörs imorgon.

RSS 2.0