Torsdag.

       Publicerat 2010-11-25 » 22:12:01 | Me and my life
Jahajaa! Gårdagen var lugn å middagen blev god. Typ så? :p Jag minns fan nästan aldrig vad jag gjorde kvällen innan om det inte är något utöver de vanliga. Ganska skrämmande faktiskt..

Har jobbat idag, mellan 7-16. Detta vädret dödar mig verkligen och då ska vi inte ens börja prata om mina framdäck som verkligen är under all kritik. Jag kan inte köra mer än i 50 km/h förrän de spårar och jag glider runt på vägen som ett helvete. Fick sladd på hela biljävlen i en korsning idag å trodde att jag skulle köra rätt av vägen men.. jaja!

Ikväll har vi varit å käkat på Verona å sen blev det en visit på Coop. Skulle egentligen till City Gross men jag åker ingenstans i onödan i detta jävla vädret. Jag kör ENDAST när jag ska till jobbet å de är för att jag måste. Igår satt jag å grät hela vägen hem, just för att jag tycker det är så jävla äckligt. Väntar på mina nya däck fram så att jag kan slippa ha denna ångesten över mig varje gång jag vet jag måste köra för de är jävligt jobbigt å hemskt.

Folk kunde visat lite mer respekt också.. Jag har haft mitt körkort i 2 månader. 8 veckor. Det är ingenting. Det är inte så lätt för mig att köra på i vanlig hastighet när jag aldrig har kört i detta innan. Visst, ni som kan och klarar av de kan ju hålla samma hastighet som en varm sommardag, men kör om då istället för å ligg en upp i röven och blinka å tuta. De är inte speciellt moget. Man blir fruktansvärt stressad och nervös å de är fan inte kul!
Jag kör i den hastighet jag känner att jag klarar av. Jag tänker inte riskera mitt liv och lägga mig i 80km/h när jag redan innan vet att jag inte fixar det. Blir så jävla ledsen för att ingen kan visa någon som helst respekt faktiskt. Eller jo, vissa gör, vissa kör bara om liksom, no big deal. Alla får köra hur dem vill - men låt då mig vara också..

Mm, nu har jag fått kräka av mig lite. De finns mycket jag skulle vilja kräka av mig faktiskt men det är inte till för allas öron. Jag känner mig överkörd och jag vet inte, besviken. Känner mig lika mycket värd som en nysketen tolle. Typ. Å nej, det handlar inte om Dennis så ni behöver inte ens fråga..
Så ja, jag känner att jag ska sluta nu för jag är allmänt bitter och jävligt ledsen. 

Ja. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: jossus

de dåliga dagarna får en att uppskatta de bra :) cheer up!

Postat av: Johanna

Jag har haft körkort i SJU år och kör FORTFARANDE sakta när det är vinterväglag TROTS att jag har vinterdäck! Haha. Körde tex i 80 på motorvägen fredagsnatt förra veckan. HAHA. Så du behöver inte ursäkta dig, det är klokt att köra sakta, det blir mindre skada om man skulle glida av vägen då. Stor kram.

2010-11-26 @ 08:39:46
URL: http://johannajansson.blogspot.com
Postat av: myrann

Du ska fan köra i din egen takt! Så är det med den saken. Skit i alla andra töntar som tror dem är rallyförare.Ät massa julamad ikväll så du blir glader!! =)

2010-11-26 @ 12:24:57
URL: http://myrann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0