Tisdag!

       Publicerat 2010-11-02 » 10:59:51 | Me and my life
Jag har varit hemma en vecka nu. De är hemskt. Alltså seriöst, jag förstår verkligen inte hur folk kan vilja vara hemma, utan jobb å utan att göra någonting. Visst, när man är pigg så är de kanske roligt, men ändå max i en vecka, vad ska man mer göra liksom? När man har hälsat på alla, fikat, städat osv osv? Herregud vad glad jag är över mitt jobb.

Nu är det ju lite skillnad att vara hemma å va sjuk. Skillnaden för mig är att jag inte kan göra ett skit. Alltså seriöst, jag klarar inte det. De ENDA jag kan göra är att sitta här i datorstolen, spela TV-spel eller läsa min bok. Tvättkorgen är överfull, golvet är äckligare än allt, toaletten hade behövt storstädas, jag har massvis med foto jag hade kunnat packa upp å diskmaskinen är färdig. Jag orkar inte. Alltså, jag orkar så, men jag klarar inte det. Jag gick upp för att hämta min bok på ovanvåningen å när jag kom ner igen fick jag sätta mig ner på pallen och vila i fem minuter för att jag knappt fick luft. Förstår ni hur jobbigt det är? Att vara pigg i hjärnan och känna att vafan, klart jag fixar detta lilla, men att sen inte göra det.

Att hosta så mycket att revbenen och hela magen värker. Att hosta upp massa slem och att klökas och nästinill spy varje gång man känner att man behöver hosta. De är så jävla jobbigt detta.
Jag får lov att klaga. Jag är aldrig hemma annars. Jag försöker alltid gå till jobbet om jag inte har feber eller fel på min mage exempelvis. Att jag nu inte kan är så jävla enerverande. Sitta här som en annan idiot helt ensam mitt ute i skogen och bara glo. Jag får panik alltså. Jag bara bölar vissa stunder.
När jag har tröttnat på att sitta vid datorn sätter jag mig ofta å tittar ut, bara stirrar, å sen bölar jag. Jag bölar för att jag vill jobba, för att jag vill vara frisk, för att jag vill köra bil, för att jag vill ha ett socialt liv, för att jag vill gå ut, för att jag vill kunna andas normalt.

FAN!

Bara rädda mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0