Söndag.

       Publicerat 2010-11-28 » 19:03:01 | Me and my life
Alltså först å främst måste jag bara säga att jag HATAR att mina länkar är blåa? Jag förstår verkligen inte hur dem kan vara de för alla koder är ifyllda på svart? Ah, finns det någon som är lite mer teknisk än mig då för jag får utbrott. De måste vara något litet fel som jag inte ser, för dem har fan varit svarta förr.

Ja.. Vi började kolla på Kommisarie Späck igår vilket vi aldrig skulle ha gjort. Den var helt ärligt fruktansvärd. Överdriven å jävligt pinsam. De var som jag sa till Dennis, skulle dem ha gjort en normal parodi på Beck hade den säkert blivit rolig men detta var som sagt bara pinsamt och FÖR mycket.
Kollade på ett avsnitt av Pensionärsjävlar istället, fan så mycket bättre :D

Vaknade imorse av att Elin var här ute med sin fyrhjuling. Gick upp å röga å sånt, drack morgonkaffet. Gjorde vid mig å sen körde vi mot Helsingborg. Jag tänkte jag skulle handla mina sista julklappar så man slipper åka ut till Väla när resten av Skåne är där, sen hade vi lite andra ärenden med.

Började på IKEA där det blev lite ramar, en sockerströare, ljus och en tavellist för 19:- Kan man annat än älska IKEA eller?
Blev en sväng på Väla sen där jag hittade lite klappar å även en sak till mig själv, haha. Jaaja, man måste ju unna sig lite.
Käkade på Burger King å sen körde vi till Biltema.. Jag dör varje gång jag är där för jag hatar de stället å Dennis kan ju gå där i timmar bland verktyg å gud vet allt. Nej bevare mig väl.

Avslutade hela rundan på City Gross å månadens inhandling av mat.. Tog väl en timme eller något å sen körde vi hem. Packade in allt å sen tog vi en kopp kaffe framför varsin dator. Behövde nog andas lite :p Dennis gick ut i verkstan sen å jag har gjort i ordning här lite, tömt diskmaskinen å tvättmaskinen samt organiserat bland mina julklappar :)

Nu är klockan sju så vi får väl börja tänka på mat kanske? Börjar bli ganska hungrig faktiskt. Ska ha varma mackor ikväll, med svampstuvning. Åh, så jävla gott är det. Senare blir det Ensam mamma söker-avslutningen å gud som jag kommer sakna de. De är så jävla glädjespridande de programmet..
Tror vi skulle se Ondskan sen efter de. Ruskigt bra den filmen! Mm, så det blir en mysig Söndag, första advent å allt..

Köpte själva "staken" på Bolagret för 29:- å ljusen på City Gross.
Jävligt enkel men ändå snygg. Perfekt med siffrorna tycker jag.Såg denna på City Gross å kunde inte låta bli.
Måste bara läsa den!Ett nytt bodybutter, Mango. Mmm..


Kommentarer
Postat av: myrann

Måste vara fel i stilmallen alltså. Kan ta mig en titt på det om du bjussar på kaffe! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0