Söndag.

       Publicerat 2010-11-21 » 12:40:08 | Me and my life
Jahaja, då var de redan Söndag igen. Tiden rinner fan iväg och om drygt en månad är det julafton. Helt sinnes alltså.. Var det inte nyss sommar liksom? Hösten har jag nog förträngt för jag har inte ens fattat att det har slått över, å nu är det vinter? Jaja. Tur man hänger med.

Igår jobbade jag kväll å det gick bra. Var en sjuhelvetes dimma när jag skulle köra hem bara å de är riktigt obehagligt när man inte ser ens 20 meter framför sig. Aja, jag kom ju hem iallafall så det var bra.
När jag kom hem hade min man en liten överraskning. Eller ja, liten å liten.. Han hade varit å köpt en 42 tums platt-TV. WIIHO! :D Haha. Vilken skillnad alltså. Blev riktigt bra i stora rummet..

Messade lite med Anna som var uppe hos sina föräldrar så hon å Sebbe kom upp på en flabb kaffe sen. Satte oss inne i soffan å snacka å sen när vi skulle ut i köket å röga så var klockan halv ett. Oj! Haha. Jaja, tiden går fort när man har roligt.. Dem satt kvar ett tag ändå å sen vid halv två körde dem nog hem.
Låg å snacka lite om hallen å sånt innan vi somnade, jag läste också klart! :p Vad annars?

Vaknade av alarmet imorse å de var tur de. Jävla dröm jag hade inatt alltså. Mm. Har ätit gröt, myst lite med min man å duschat å gjort mig färdig så nu ska jag driva till jobbet. Alltid lika kul å jobba helg ;)

Puss.Såhär blev resultatet fresten :)
Fina va?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Gud vad fina burkarna blev! :) Var var det nu du hade beställt bokstäverna? För nu blev jag också sugen. :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0