Lite som roar!

       Publicerat 2010-11-02 » 12:33:11 | Me and my life
De är väldigt lite som roar mig just nu, som ni säkert förstår.
Precis som igår tänker jag lägga upp en text ifrån Ego woman, men denna gången är det Carolina själv som berättar.

Ett litet tips är faktiskt att läsa hennes böcker. Jag har läst Ego girl innan å nu läser jag denna å faktiskt får man en helt annan bild. Om inte annat är hon riktigt bra på att sätta ord för känslor och situationer.
Iallafall..igårkväll när jag läste i sängen så dog jag lite. Jag vet inte om jag är torr eller vad det är, men jag bara dog.. De handlar alltså om att hon har en stalker som står utanför hennes dörr och bankar mitt i natten å hon blir så rädd att hon ska ringa 112..

"Bara tanken på att tassa fram till dörren och titta i ögat, skrämde slag på mig. Aldrig i livet att jag skulle stå så nära inkräktaren, med bara en dörr mellan oss.
Jag tog telefonen och ringde 112, berättade vem jag var och att någon stod utanför min ytterdörr och bankade som besatt. Vad skulle jag göra?
Killen som svarade i telefonen undrade om jag visste vem det var.
-  Absolut inte, nästan skrek jag. Det kan vara vilken jävla mördare som helst!
- Nej, svarade han, det tror jag inte. Mördare brukar inte knacka på dörren ..."


Kommentarer
Postat av: Svorskan

Jag gillar Carolina Gynning, :)

Sv: Janne började kommentera hos mig för över ett år sen. Han har ingen egen blogg och efterhand blev det att vi började maila till varann. Han bor i Göteborg och jag i Landskrona, så först för en månad eller två sen sågs vi första gången (detta var andra). Vi är kompisar och inte mer än det. Vi har stödjat varann i att börja äta efter LCHF och så berättar lite hemlisar för varann. :D

Postat av: Kikki

men gud vad sjukt citat! hon ringde ju 112 för hjälp! vad vet han om att en mördare inte knackar på dörren? usch, vilken sjuk person som satt på larmcentralen...

2010-11-02 @ 17:55:10
URL: http://kixxan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Usch vad hemskt... Blir ju nyfiken på fortsättningen. Var det stalkern?

2010-11-02 @ 17:57:21
URL: http://whattowear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0