Fredag.

       Publicerat 2010-11-19 » 12:27:08 | Me and my life
Å jag är ledig. It's lovely! Har sovit bra inatt å nu på morgonen har jag inte gjort så mycke.. Eller ja, jag har tvättat en maskin tvätt, duschat å fixat mig å läst igenom vissa månader i bloggen. Gah!!! De skulle jag aldrig ha gjort känner jag.

Alltså.. jag hoppas ni fattar att jag inte kommer skriva i min blogg att jag ska till BVC om jag är gravid? Skulle jag varit gravid hade jag INTE berättat de på ett sånt vis. Ni kommer nog märka när jag är gravid, för då kommer jag sluta röka. Jag personligen tycker att de är de äckligaste som finns att röka när man är gravid. Dra ner rök där den ligger å den kan nog inte själv bestämma om den vill eller inte direkt? Nej, sjukt äckligt å ja, allmänt nasty tycker JAG de är. Resten får ju tycka va dem vill..
Så nej, ni behöver inte vara oroliga för att jag skulle vara gravid, de vill jag inte bli på MINST ett år iallafall.

Nu ska jag köra till Farmor å kränga maaad.
Puss.

Kommentarer
Postat av: Kikki

Om nu många hakat upp sig på att du ska till BVC.. Är det inte så att när man ÄR gravid så går man till MVC = mödravårdscentralen och när man väl har FÅTT en bebis så går man till BVC?! så vitt jag vet så går inte du runt med en bebis :D hihi!

Postat av: Linda Jönsson

Jag tror också att folk hakar upp sig på det eftersom bvc är barnavårdscentralen.Skit samma vad folk tror, det är ditt liv och dina ensaker vad du gör och vart du går!

2010-11-20 @ 12:59:51
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0