GAAAAH!

       Publicerat 2010-05-31 » 20:17:27 | Me and my life
Jag hatar mig själv för att jag försummar denna bloggen. När jag tittar tillbaka på mina andra månader så ser de så jävla bra ut.. Kanske inte för er skull, mest för min egen om jag ska vara ärlig. Jag älskar att kolla tillbaka å kunna läsa exakt allt å minnas de, för de gör jag. Kan till och med känna vissa känslor när jag läser tillbaka, å de betyder otroligt mycket för mig. Måste måste bli bättre på detta, för visst var bloggen bättre förr? ;)

Helgen då? Jo, i Fredags jobbade jag kväll som sagt. Minns inte så mycket om just de så de måste ha gått bra. Dennis hämtade mig å sen åkte vi hem till honom. Jag dök ner i körkortsböckerna direkt å läste flera kapitel. Älskar mitt läshue för allt fastnar direkt när jag läser de om jag tycker de är intressant å i detta fallet är de ju ytterst perfekt att det är så! Efter ett tag fick han ett ryck att hämta 850in så de gjorde vi. Lite roadkill å sånt där på natten å jag typ avled. Katt? Nej, däremot en grävling. En fet sådan.

Deckade typ halv fyra på morgonen å sen sov vi fett till elva, gick upp vid halv tolv å körde till Örkelljunga dirr. Handlade lite på Systemet å sen åkte vi hem å åt helgfrulle som vanligt. Hmm, vafan gjorde vi sen? Körde nånstans? Ja jag minns fan inte alltså. Spela roll? Körde ner till Perstorp sen på eftermiddagen iallafall, hem till mig, käkade lite å sen duscha jag å fixa mig.

Folket kom vid sju tror jag, eller ja, folk droppa in lite hur som hela tiden å de var mycke trevligt. Körde ölspelet å andra kortspel, jag blev packad i vanlig ordning å vi körde på i bra tempo tills de var dags att dra sig ner i tältet. De var för de första kallt å för de andra var de inte mycke folk man kände tyckte jag. Eller ja, nej jag vet inte, de var mycke roligare förra året.. MYYYYCKE roligare. Vi satt kvar där ett tag iallafall, drack lite cider, hittade Lillebror å även Johanna som jag alltid lyckas prata med på fyllan, hahaha. Minns inte så mycke mer än att jag fråga varför han heter Karl-Magnus? Vafan är de för fråga liksom? Han heter väl så bara, svårt å acceptera? Hahaha :D Aja, de var trevligt som vanligt å träffa dig Johanna, även om de kan kännas lite konstigt som du säger när man "känner" varandra igenom en blogg liksom.. Där står jag å du vet va jag har gjort, när jag har somnat å va jag har ätit för en månad tillbaka, hahaha :p

Gick hem sen, väääldigt långt hem också ju! Gjorde nattamad till Dennis som va fyllehungrig. Själv vill jag spy på mat när jag är full. Han deckade fint sen så jag låg å snacka med Anna i telefon ett tag. Deckade sen å vaknade igår på morgonkvisten. Mitt huvud ville dö. Gick å handla frulle på Konsum å sen käka vi. Städade upp här sen å diskade undan å sen tog jag en dusch. Körde ut till Dalshult sen så kom Elin dit för å klippa Dennis. Jag läste i körkortsböckerna. Mm. Sen körde vi ner till Perstorp, hälsade på Mamma eftersom de var Mors dag. Hon fick en liten hjärtberlock av mig, just för att hon är mitt lilla hjärta :) Satt kvar där å snacka lite skit innan vi körde till Ica å handla maaad.

När vi kom hem gjorde jag lite spaghetti å köttfärsås som jag fetta in i mitt hue. Diskade å satt en stund vid datorn innan vi startade "Äntligen Midsommar" som vi hade hyrt. Den sög. Big time.
När den va slut låg vi å flabba i sängen ett slag å sen decka Dennis i vanlig ordning. Jag låg vaken, tänkte en massa, läste gamla SMS å blev allmänt sentimental.. Blir väl så när man har en viss vecka i månaden antar jag? :p Fällde några tårar å sen somna nog även jag för jag minns inte så mycke mer, haha.

Imorse när klockan ringde var jag helt zombie. Kom upp iallafall å sprang till skolan. Hade Sjukvård å betygsamtal där jag fick veta att jag nådde upp till mitt mål; VG! Fan så grym jag är! Efter den lektionen gick jag hem, käkade broccoli å bacon, diskade, rymde upp här allmänt å sen gick jag tillbaka till skolan. Mötte Bibbi som gav mig mitt betyg i Religion B. VG där! Jag älskar de! Jag älskar mig själv för att jag aldrig ger upp!
Hade redovisning i Projektarbetet sen, satt en hel timme å pratade, jag å Mia. De gick mycket fint tycker jag själv. Fick mycke bra kritik också så jo, de känns allmänt skönt.

Efter den lektionen slutade jag så jag gick hem å sen kom Anna. Hon har varit här i eftermiddag så vi har färgat varandras hår. Äntligen säger jag bara. Jag hade sveriges utväxt alltså. Började tvätta där också mitt i allt så jag har sprungit upp å ner där.. Borde städa lägenheten för den ser ut som ett helvete. Dammigt om inget annat. Inte konstigt jag behöver städa så ofta när jag har sån liten yta? Aja, i vilket fall så pallar jag inte städa idag så jag tar de imorgon istället. Räcker med att jag tvättar tycker jag.. Renbäddat har jag iallafall gjort.

Mm.. Ska snart ner i tvättstugan igen å hämta upp lite torra kläder å sen hade jag tänkt å ta en dusch faktiskt. Kan inte lägga mig i en renbäddad säng helt nasty. Big NO!

Imorgon är de Tisdag. Dags för den sista religionslektionen å de känns fan inte bra alltså. Dem lektionerna har fan lyft mitt liv, hahaha. Nej men allvar, vi har haft jävligt roligt. De är iallafall dags för redovisning av våra arbete imorgon, å de är även de sista jag har kvar i skolan ;D Känns helt sjukt alltså. Kommer kännas så jävla bra när de är gjort imorgon för då är jag FÄRDIG :D

Nu bara babblar jag känner jag. Måste röka för jag känner mig helt jävla speedad. Vill ni bli lika speedade som mig på bra musik så lyssna på; Jaykay - Princess eller ännu hellre Pitbull ft. Nayer - Pearly gates för den äger allt i hela världen..

Ja, puss å sånt :)

Jag ÄLSKAR de! Den omtalade väskan med världens fulaste fälgar å hjul!
Vet ni va de sjukaste är?
Den står kvar i min lägenhet....

De betyder bara en sak.

Den är MIN! ;)


Breath.

       Publicerat 2010-05-31 » 16:08:43 | Me and my life
Ni kommer få en fet uppdatering.

Inte just nu bara.
Har röven full - som vanligt!

And off we go.

       Publicerat 2010-05-28 » 15:04:27 | Me and my life
Ja, jag käkade lite innan, blev en kombinerad frukost å middag men skit i det, ble ju mätt iallafall.. När jag satt å åt så såg jag något som kröp på fönsterbrädan.. EN JÄVLA SPINDEL TILL! Har haft 5 likadana spindlar nu på mindre än en månad vid balkongdörren/fönstret. Jag har ett bo nånstans. Jag vill döda de boet. Jag dör lika mycke varje gång. Hittade någon jävla reklamsak å sen stod jag som vanligt 5 meter ifrån, sträckte fram handen så mycke de gick å KROSSA den jävlen. Mm, gjorde jag.

Har precis duschat å fixat mig lite grann. Sitter här nu å öser dansband å känner mig allmänt på G inför imorgon. Ska förfesta här hemma hos mig, ett glatt litet gäng, å sen går vi typ 10 steg ner till öltältet ;) Haha. Perfekt å bo såhär nära när man själv ska ner där.. Värre är de på dagarna när man har karusellerna 50 cm ifrån örat å bara vill sova..

.. Just därför åker vi till Dalshult ikväll när jag har slutat jobba å sover där istället. Perfekt, haha!
Ja, så nu ska jag alldeles strax bege mig till stationen, ta tåget till jobbet å sen jobba till 22.00. Därefter är de helg, min käre prins kommer å hämtar mig å sen ska jag hem å pussa på han hela kvällen.

Nu ska jag röka iallafall. Dansa vidare ska jag också göra. Har spelat luftgitarr hela morgonen ;)Typ normal.Typ onormal.Typ efterbliven.

"Föööööööööör inatt inatt e de du e de jag"


Hemma.

       Publicerat 2010-05-28 » 13:18:21 | Me and my life
Står på balkongen å rökar å ser att Chicko kommer med ett paraply.
Han möter en kvinna som också har paraply å dem lyfter dem sådär snitsigt som en hälsning.
"Jävla festivalväder" - säger hon. "De är som vanligt" - säger Chicko.

Då känner man sig hemma.
Hemma som fan.

Fredag!

       Publicerat 2010-05-28 » 12:19:24 | Me and my life
De känns verkligen inte som Fredag idag.. Fråga mig inte varför men.. De är tråkigt väder å jag ska jobba ikväll igen så iofs är de kanske inte så konstigt att man inte har någon Fredagskänsla.

De gick super å jobba igårkväll. Jobbade med Frida som jag inte gått tillsammans med på säkert ett halvår. Dennis kom å hämta mig sen som vanligt. Han är en klippa! Kan fan inte tänka mig ett liv utan honom längre.

Idag har jag sovit länge, till tio, å de var helt underbart. Suttit vid datorn hela förmiddagen, kollat Bella&Tyra-show å läst bloggar. Kom nyss på att jag inte har ätit ännu så jag får nog göra de nu... Ja, så får de bli.

Vi hörs sen babes.

Wiho!

       Publicerat 2010-05-27 » 14:17:33 | Me and my life
Nu har jag fått mat i magen å diskat undan. Morfar kom å satte upp min klocka i köket samt den nya spegeln i hallen. De är samma sort som den andra spegeln jag har där lite längre in, å de är ju snyggare att ha dem i samma serie. Fick den av Mormor å Morfar för dem hade haft den i huset tidigare så de var ju bra :) Han satte även upp min brandvarnare så nu är de tipp topp :)

Nu blir de kaffe å cigg på balkongen innan jag ska ta tåget för å jobba ikväll.
Hörs imorgon!

Ps. Jag gjorde nyss de sista på vårt projektarbete å satte den sista punkten. Ni kan tro att det kändes lovely! :) De är bara 2 veckor kvar till avslutningen idag :D Ds.


Torsdag!

       Publicerat 2010-05-27 » 12:44:32 | Me and my life

Fan va jag fick stressa upp imorse. Drömde en wierd dröm som vanligt å vaknar 8:12. Jag börjar nio! De är fint sånt. När jag är stressad så gör jag de mest korkade sakerna å ALLT ska jävlas, BARA så jag kan bli liiiite senare än väntat, känns det som. För de första gick jag ut ifrån lägenheten å skulle låsa.. Letar överallt men hittar inte mina nycklar, nej för dem hängde på sin vanliga plats.. Underlättar kanske att ta med dem?
När jag sen kommer ner för halva trappan så kommer jag på; FAN, mobilen.. Upp igen, letar i hela lägenheten efter möget men jag hittar inte den.. Nej, men lilla vän, var kommer musiken ifrån som du har i öronen? Precis, mobilen ja, som ligger i fickan. Hej svejs.

Kom till skolan till slut iallafall å fick mitt kaffe i mig. Hade Alternativ Medicin å där hade vi betygsamtal. Gick fint. Fikade lite å sen hade vi Sjukvård. Slutade tolv å sen jag kom hem har de inte hänt så mycket. Jag hängde ut filtarna på balkongen, bäddade sängen och plocka undan efter igårkväll.

Ska gå ut i köket nu å fixa lite middag tänkte jag, får bli lite majskolvar å stekt bacon.
Morfar kommer om en liten stund också, han ska sätta upp en ny spegel i hallen samt min köksklocka.. De var bara ett år sen det skulle ske typ, men bättre sent än aldrig ;)

Puss så länge.


Onsdag.

       Publicerat 2010-05-26 » 19:52:58 | Me and my life
Å jag är svettig som ett as. Ovanligt eller? Haha.

Igår gjorde jag ju naglarna ja, sen gick jag hem å dog framför datorn ett tag.. Dennis kom sen så vi käkade lite middag å sen körde vi till Dalshult med min bror. Jeppe tog 740in sen, Dennis var så snäll å låna ut den för Jeppe å dem skulle till Halmstad. Körde å snacka lite med Anna å sen körde vi hem till mig. Börja titta på Tusenbröder, fyfan va bra den jävla serien är alltså.

Vaknade vid nio imorse av världens mardröm.. Gick upp å käka lite frulle å fixa till mig å sen satt jag å vänta på att klockan skulle slå kvart över elva så jag kunde ringa å väcka Anna. Mm eller hur? Den var ju nog avstängd. GAH! Tänkte de att ska jag sitta här å vänta till den sjusovarn vaknar kan jag sitta här hela året så jag klädde på mig å gick hem till henne. Bankar på dörren å hon öppnar helt yr i morgonrock, haha. Aja, vi kom iväg sen iallafall.

Åkte till Väla först, Anna klippte sig å sen fixa jag mitt syntest till lempet.. Gick där ett tag å glodde lite allmänt, käkade å sådär. In på IKEA sen å handla lite där å till slut City Gross. Efter en sån runda är man fan rätt sleden alltså, haha. Upp här sen med allt å sen kasta jag in var sak på sin plats. Har precis käkat lite middag, diskat, gjort i ordning på balkongen och dragit på dem JÄÄÄÄVLA kuddöverdragen på soffan. Vilket jävla helvete de är alltså, blev helt svett, hahaha! Kan tro jag svor också, säkert så grannen längst ner hörde men de skiter jag i.

Mm, så ÄÄÄÄNTLIGEN har Johanna Persson sin FÖRSTA balkong vidgjord inför sommaren å de känns helt lovely.. Ska snart inviga den med en kopp kaffe å en cigg minsann.. Dennis kommer också snart så han får joina mig. Efter de blir de en dusch, på med myskläder å sen hoppar jag i soffan å stannar där tills de är dags för sängen.. Soffan blev fresten skitfin nu när jag tvätta den, som ny faktiskt. Den var ganska dammig innan för nu har den fått upp sin riktiga rosa färg igen :D Mm.. Life is good ;)


Pics.

       Publicerat 2010-05-25 » 15:25:14 | BilderGanska sjukt att de ENDAST var sofföverdraget som blev torrt igår? De är ju de största liksom...
Ganska snygg sådär va? ;pPåminn mig nångång att köpa de där jävla tvättstället så inte alla mina möbler får agera de..
Å ja jag vet, jag har världens fulaste tjock-TV, men där är fan bild, OCH färg ;) 

 

Inte alls uppdelat som kille å tjej nej..
Ganska otippat att han ligger innerst iofs :p

Dem sista naglarna...blev perfekta.
Vitt med glitter i å sen stora rosa glitterflingor längs sidorna. I'm in love!
Fan va jag kommer sakna dem..


Tisdag.

       Publicerat 2010-05-25 » 12:08:14 | Me and my life
Fyfan va klen jag är. Jag har fan träningsvärk i heeeela kroppen, efter en städning. Då är de ILLA! Nej men om jag tänker efter är de väl inte sådär jättekonstigt egentligen, iallafall i mina ben så som jag sprang upp å ner och hit å dit igår. Handleden däremot kan jag knappt röra utan att de gör riiiktigt ont. Måste ha sträckt den eller något sånt wierd?

Har varit på Religionen nu på morgonen å de var lika sjukt som vanligt. Snackade mycket om Lunarstorm och att unga flickor vill ha PRO. Ganska gött.
Fick veta att jag fick VG på mitt arbete också.. De jag satt med för nån vecka sen. Ganska gött ändå! 1½ poäng ifrån VG på provet också. Yiha!

Nu har jag precis ätit några Finn Crisp å läst lite bloggar.. Ska gå till Lotta nu halv ett å göra mina naglar för sista gången. Fan va jag kommer sakna dem :/ Får ju fan inte ha dem i sommar när jag ska jobba så de är därför. Har ändå haft de snart i ett halvår så de är klart att jag kommer känna mig naken, rädd å exposed utan dem.. Aja, jag får njuta nu i tre veckor innan dem ser ut som ogräs igen.

Mja, de var väl typ de va?
Puss.


Helguppdatering.

       Publicerat 2010-05-24 » 17:59:27 | Me and my life
Då var de dags igen..

I fredags gick jag ju till SYO'n då. De gick jättebra å de känns så skönt att jag äntligen har ett slutbetyg. Till och med 200 poäng för mycke vilket också känns super då jag har en marginal om jag får några IG nu. Just perfect baby.

Gick hem sen å tog en dusch å käka lite middag å sen åkte jag, Sara å Anna in till Helsingborg för att prova på Modell för en dag. De tog väl cirka 3 timmar å de var trevligt. Blev faktiskt lite besviken på vissa saker men de var en rolig upplevelse iallafall.. Något utöver de vanliga vardagstjafset så att säga ;p

Åkte hem sen så jag var väl hemma vid åtta eller så? Slängde mig här i datastolen å kollade på Bella&Tyra-show å sen gick jag å lade mig i sängen. Somnade väl runt tolv eller något å sen kom Dennis nerkrypande vid ett eller så? Helt död var jag iallafall så jag fattade inte mycket.
På Lördagen jobbade jag å det var den värsta helgmorgonen jag nånsin varit med om faktiskt.. Då är de illa för jag har fan jobbat där i 3½ år nu. Svettades som en gris å de var full fart heeela tiden så iofs gick dagen väldigt fort. Dennis hämtade mig sen så körde vi till Perstorp å köpte varsin glass som vi käka rullandes i BMW'n som Dennis för övrigt älskar mer än livet själv.. Jag nöjer mig med 740in minsann..

Ja, sen minns jag inte va som hände. Inget spektakulärt tror jag. Dennis visa bilen för sina föräldrar, min pappa å lite sånt. Dem kom direkt in i bilsnacket så sen fick man ju inte en syl i vädret, haha.
Åkte hem å duscha å sen körde vi till Örkelljunga å handla lite maaaad. Hem till Dennis sen å grilla lite å efter vi ätit å fixat undan så kom Togge å Jenny så vi körde in till Helsingborg å gled där några timmar.

Igår hände inte alltför mycke tror jag? Handlade lite, gjorde fin middag, Anton å Mia kom å hjälpte Dennis med hans dator.. Hmm? Nej jag minns inte, så vi gjorde nog inte speciellt faktiskt. Åkte hem till mig på kvällen å kolla på Tjenare kungen å mös bara.

Idag har jag å Farmor haft Operation städning 2010 kan jag ju säga. Vi började städa klockan 11 imorse å var färdiga halv fem ungefär. Allt är fan gjort, fönsterna är putsade, jag har legat på alla fyra med en skurborste ute på balkonggolvet å i badrummet.. Allt är avtorkat, Farmor har dammsugit madrasser å jag har tvättat 8 maskiner tvätt med bla. alla filtar, duschdraperi, hela sofföverdraget inkl. kuddar å dynor och ja, en helvetes massa helt enkelt. Här har nog fan aldrig känts eller varit såhär rent nånsin. Fan i helvete så skönt de känns nu istället, men FAN va trött jag är i hela kroppen.. Sjukt.

Har precis tagit en dusch å fixat mig lite. Måste gå på Operation mat nu tänkte jag. Kom nyss på att jag endast ätit 2 Finn crisp imorse :S Gah! Känner mig faktiskt så jävla hungrig att de har gått över till illamående så jag måste fan ordna detta nu känner jag..

Mm, vi säger så.
Puss <3


Huvudvärk.

       Publicerat 2010-05-21 » 22:20:05 | Me and my life
Fyfan va ont jag har i mitt hue. Känner mig riktigt degig å seg i hela kroppen :( Hoppas verkligen att det beror på vädret..

Pallar inte köra värsta historian nu, ni får vänta till helguppdateringen på Måndag eller något?
Mja, ska lägga mig nu för jag ska upp å jobba imorgon klockan 7.
Najty <3

You and me.

       Publicerat 2010-05-21 » 10:16:20 | Me and my life
Jag är väldigt kär i min pojkvän! Väldigt väldigt kär.
Väldigt glad och stolt över att han är min också.
Tänkte bara att ni ville veta detta kanske?

Igår var de ganska lugnt. Vi körde ut en sväng, skulle hälsa på Togge å Jenny men dem var ju inte i Dalshult så vi tog några grusvägar å sen körde vi mot Perstorp. Träffade på Kent så vi snacka lite me han å sen ringde Jocke så vi körde å tog en cigg där osse.
Hem sen där jag tog mig en liten dusch å sen drack vi lite kaffe i soffan innan vi lade oss.
Minns inte hur trevlig/dum jag var mot honom imorse, om jag skrek eller om jag kramade honom.. De brukar jag alltid få veta när vi snackar där på morgonkvisten så de kommer väl strax, hah.

Har gjort vid mig lite grann, så mycke som jag orkar dvs, å klätt på mig.. Ska gå ut i köket nu å göra lite frukost å sätta på kaffe. Mm, morgonkaffe <3
Kvart över elva ska jag vara på möte hos min Syo, vi ska sätta ihop vilka betyg jag vill ha med på mitt slutbetyg nämligen. Har lite för många betyg så alla får inte plats, haha :p Jävla CSN! Jaja, ska bli skönt å bli färdig med de skitet iallafall.

Nu blir det frulle å kaffe, puss.


Torsdag!

       Publicerat 2010-05-20 » 15:22:10 | Me and my life
Ja, ni kan tro att jag såg ettan igår å dog av Vin Diesel. Kom på mig själv när jag satt å log. Ganska pinsamt, hahaha!

Aja, efter jag hade sett den så tränade jag. Gick inte alls lika bra som i Tisdags vill jag säga. Fick stanna tre gånger och hämta luft. Helt svettig som vanligt så jag slängde mig i duschen sen å fixa mig.
Ner till ICA å handlade lite pålägg å sånt mög å sen kom Anna å träna. Käkade lite kvällsmat medan hon trampade å sen stanna hon kvar en stund å snacka lite skit.
Dennis kom så vi tog en sväng i skogarna å sen tillbaka till byn typ :p Hoppade fram på startmotorn till närmaste mack eftersom Dennis vägrar tanka dunken, haha. Tråkigt var de ju bara att pumpen inte funka så han fick lik förbannat stå med en dunk på macken :p

Hem å kolla Anna anka sen iallafall å sen startade vi Sunes sommar å kolla på den. Så jävla härlig! Den var väl slut vid halv elva eller nåt sånt? Jag somnade kanske..tolv? Låg där å mådde så satans illa. Kramade Dennis hand å bad till gud att jag skulle slippa spy, hah.

Imorse när klockan ringde var jag pigg för en gångs skull? Helt sick! Gick upp, gjorde vid mig å sen gick jag till skolan. Åkte iväg till HBG med klassen på studiebesök. Var där inne i typ 2 timmar tror jag. Riktigt dålig luft men annars var de intressant tycker jag. Mjau! På vägen hem stannade vi på Max å käka å sen hem.

Har kollat igenom lite bloggar, farmat å snackat i telefon sen jag kom hem. Rökat har jag också gjort. Väntar på att Anna ska sluta jobba så vi kan träna. Mm.. De gör jag minsann.

PUSS <3

Onsdag.

       Publicerat 2010-05-19 » 11:44:01 | Me and my life

FAN va veckorna går fort. Dör nästan!

Igår ja.. Anna var färdig typ kvart över tre på maskinen å sen ställde jag mig. Klarade fan att springa hela halvtimmen utan att stanna, å de mina vänner, de var längesen jag klarade de! Svetten bara forsade av mig när jag klev av den tio i fyra. Kändes verkligen roligt att ta på sig kläder då å sätta sig i bilen. GAH.
Ner på badet å slänga sig i solariumet, knappt hunnit hämta andan ännu :p Haha.
Låg där å svettades till döds typ.. Ett tu tre kom där en jävla fluga å gjorde djupdykning ner i mitt hue å jag blev ju fan livrädd. Tro fan de när man ligger där å halvsover å sen kommer nånting i en väldig fart :p Flög upp där å försökte hitta flugan å sen lade jag mig igen..

Äckligaste ever att vara så svettig å sen dra på sig helt genomblöta kläder av svett igen. Hahaha fyfan, nog aldrig känt mig så äcklig. In på Emmas dirr å köpte en iskall vatten å sen tog vi några varv å snacka lite skit.
Upp till mig sen där jag tog årets mest behövda dusch ;) Gjorde vid mig å sånt å sen kom Dennis å hämtade mig. Körde å käka å sen hem till honom.. Togge å Jenny kom efter ett tag så vi drack kaffe, röga å snacka lite skit. Dennis berättar mest om hans kommande bil han ska hämta på Fredag.. Jag tycker de är onödigt, jag älskar 740in å hade kunnat åka runt i den hela livet faktiskt ;D Haha. Mycke bättre med den också, för den går inte så fort så jag behöver inte va orolig att han ligger i 220km/h med den direkt :p

Hem till Perstorp sen där jag hämtade upp tvätten å sen kollade vi på lite TV innan vi somna. Dennis somnade halv elva å jag låg å glodde på nån jävla dokumentär om prinsessan Diana eller nåt? Aja, somnade sen iallafall.. Vaknar klockan fyra av Dennis alarm då han börjar prata med mig å jag bara skriker GODNATT å somnar om, hahaha! Vaknar nästa gång av mitt alarm halv sju och sen trycker jag på snooze som vanligt, trodde jag. Vaknar klockan nio å inser att FAN jag stängde av möget istället ja. Händer inte så ofta men de är ändå fruktansvärt enerverande när de gör det.. Skickade till Mia i skolan å sa att jag försovit mig å att jag kommer i eftermiddag på den andra lektionen men då var den inställd. Aja. Gick upp då iaf, kokade mig en kopp kaffe å röga en cigg på balkongen..

De är väl typ de jag har hunnit med? Haha. Ska bädda sängen tänkte jag, å packa in all tvätt som ligger här kors å tvärs. Behöver ner å handla sen också, har inget pålägg överhuvudtaget hemma.. Ja knappt några cigg heller så de är ganska bråttom :p
Ska träna också idag, å göra middag klart. Anna skulle nog också komma å träna.

Ikväll är de sista avsnittet av Anna Anka söker assistent å jag som har sett alla andra måste ju så klart se de sista så jag kommer sitta bänkad ;D Efter de ska jag å Dennis kolla på Sunes sommar, haha. Så jävla klockren är den. Älskar Rudolf.

Nu såg jag precis att alla mina tre Fast and the furious filmer kommit hem.. Borde kanske kolla på ettan å dregla över Vin Diesel ett tag? ;) Hade varit najs.Ganska gulligt MMS faktiskt :p


Tisdag!

       Publicerat 2010-05-18 » 15:02:21 | Me and my life
Ja, Tisdag var de idag.. Trevligt.

Var på så dåligt humör igår så jag ville egentligen bara lägga mig. Var tvungen å plugga på provet iallafall så de gjorde jag. De var också allt jag orkade.
Dennis kom på kvällen så jag blev på myyyyycke bättre humör. Låg i soffan hela kvällen å kolla på TV å mös :)

Hade en liten sovmorgon idag så jag gick upp nio. Gick till skolan å skrev provet i Religion. Skönt å ha ännu en grej ur världen. Får nog reda på resultatet imorgon förhoppningsvis.
Hem sen å gjorde lite middag, Sara tittade upp en runda också å sen startade jag tvätten.

Har inte gjort så mycke mer i eftermiddag faktiskt. All tvätt är på tork nu så jag ska väl hämta den innan fem iallafall. Anna står å trampar på maskinen nu å sen är de min tur. Blir lite stressigt för vi ska sola klockan fyra men de hinns nog med :)

Dennis kommer sen vid sex, vi ska köra ut till Togge å Jenny å snacka lite skit ikväll. Mycke trevligt.
Mm, vi säger så då.
Puss.

Helguppdatering.

       Publicerat 2010-05-17 » 13:43:25 | Me and my life
Åh jag är så trött så jag bara vill DÖ! Jag förstår och vet varför men jag gör ingenting åt det. Bara fortsätter i samma bana å tror att min kropp ska palla nångång.. De hade varit en lycklig dag minsann :p

I Fredags.. Hm. Gick hem till Mamma å käka en skitgod middag. Satt kvar å prata lite å sen kom Dennis å hämta mig. Snackade lite med Sara som hade svåra abstinensbesvär å sen åkte vi till Örkelljunga å kolla läget ett slag. Till Dalshult sen å röka med Togge å Jenny. Åkte en liten sväng sen å kolla på saaammerställe å sånt. De var mycke trevligt. Spolarvätska hej vilt också klart. Herregud! Hem till Dennis sen, helt sledna. Somna väl ganska tidigt som vanligt.

Upp på morgonen å körde till Irjas som vanligt. Köpte frulle å sen till Dalshult igen. På dagen där så degade vi mest. Städade väl 740in på sin höjd. Ner till Perstorp sen där jag duscha å sånt. Körde Julia å Jennie till Östra på fest.. En sväng till Örkelljunga sen å tittade på utsikten lite grann. De var..en trevlig upplevelse. Gillade den faktiskt. Körde till Dalshult sen igen, Jocke å Sickan tittade ut så vi snacka lite skit å tog en skogsrunda. På natten där hämtade vi Julia å dem igen. Massa fulla människor som kläckte ur sig jordens sämsta kommentarer å jag orkade bara inte.. Var så trött, hade ont i min tand å ville bara precis mörda alla. Somnade halv fem som en jävla stock.

Ställde klockan på elva igår.. Upp å drack kaffe å sen körde Dennis mig till jobbet där jag befann mig mellan 14-22. De gick bra igår å jag skrattade så jag nästan tappade luften i slutet. De är en jävla tur att jag ligger inne med jordens bästa arbetskamrater för annars hade jag grävt ner mig.
Dennis hämtade mig sen när jag slutade så vi åkte hem till mig. Jag tog en dusch å drack en kopp kaffe å sen var de rätt i säng. Skitrolig Söndag.

När klockan ringde imorse så orkade jag inte, å jag hade inte gått till skolan idag om de inte varit för den uppgiften skulle redovisas å jag hade pappret till hela gruppen. GAH. Gick upp kvart över sju, gick hemifrån halv åtta. Sjukt. Gick på lektionen, fixade uppgiften, lämnade in mitt Religionarbete å sen slutade jag. Paddy hämta mig så vi tog en frukostdate här hemma. Snacka lite skit, röka å sånt.

Sen dess har jag inte orkat göra ett satans skit. Klockan är halv två å jag fattar ingenting? Har iaf tittat på Bella&Tyra-show där Kissie var med å jag satt typ som en fågelholk under hela avsnittet. Ville typ hoppa in i skärmen å döda henne eller något. Sjukare jävla människa får man ju leta efter.

Jag har failat något fruktansvärt hela helgen med maten och godis och läsk och allt helvetes mög. De går rätt åt helvete rättare sagt. Jag har ingen ork, bryr mig fan inte å jag orkar snart inte mer.
Jag går i skolan, pluggar så gott jag kan, har 500 saker i mitt hue jag måste hinna färdigt med. Jag jobbar när jag kan, städar lägenheten, gör middag, tränar, solar, tvättar mina sunkiga kläder å där emellan ska jag hinna träffa alla mina kompisar som jag älskar över allt annat å sen ska jag vara världens bästa flickvän också. Helst hela tiden.

De går inte.

Jag har alldeles för mycket press på mig känner jag. Jag känner att min ork bara har gått å begravt sig. Jag orkar fan snart inte resa mig längre.

Jag vill fan inte att allt bara ska förfalla, verkligen inte, men jag orkar inte just nu. Jag orkar inte vara så jävla duktig jämt, klara av allting och vara nån supermänniska.
Speciellt inte när man knappt går runt alltså. De går fan inte.

Sälja denna jävla lägenheten å flytta hem eller nåt? Nej men LIV?!

Jag vet inte, jag vill bara vara en människa just nu.
En människa som gör fel, som inte klarar allting och som framförallt inte alltid är på topp.
Förlåt men jag orkar inte det.
Förlåt men jag klarar inte det.

Fredag.

       Publicerat 2010-05-14 » 17:00:02 | Me and my life
Längesen sist. Har inte pallat.

I Onsdags åkte jag hem till Farmor. Åt middag å sen tog vi en kopp kaffe å prata lite. Dennis hämta mig sen, körde ner å handla å sen hem till honom.
Tror inte vi gjorde så mycke på kvällen där? Nej, vi låg i soffan å kolla TV bara. Lugnt å skönt. Somnade ganska sent iofs. Aja. Vaknade sen vid tio tror jag.. Drack lite kaffe å sånt å sen körde han mig hem.

Vafan hände igår då? ... Jo, jag låg i sängen hela dagen, kollade på film och bara dega. Låg å stirra ut över lägenheten och i mitt huvud snurra allt runt med allt jag behövde göra men jag palla inte så jag sket helt enkelt i de. Ingen annan som blir straffad än mig själv ju :p Tog en dusch sen, käka lite knäckebröd å sen kom Dennis så vi körde en liten runda å sen kolla vi på Lyxfällan å åt fruktsallad. Fint var det! Låg å mös i två timmar innan vi somna å de var mycke trevligt, hah!

Vaknade imorse av att Dennis pratade med mig å han hade tydligen sagt en del. Jag är fan helt off på morgonen så jag fatta inte ett skit.. Somnade om å vaknade sex när klockan ringde. Gjorde vid mig, åkte tåg till jobbet å sen har jag jobbat fram till middag. Städat å cyklat runt överallt. Mm. Skittrött i hela kroppen. Åt middag på jobbet å sen tog jag tåget hem vid ett. Hade fresten fått löneförhöjning nu också, som alla får va jag förstod de som? Jaja, de va riktigt gött iallafall..

När jag kom hem satte jag mig vid datorn, skrev mitt arbete som jag nu äntligen är färdig med. Vilken jävla lättnad alltså.. Nu har jag bara provet på Tisdag också, sen ska väl de mesta vara färdigt? Gud i hela helvetet så najs.. Fint å få med gud å helvetet i samma mening fresten. Fett kristen jag ju.
Sa jag att de var ett Religionsarbete ;)

Efter de började jag städa lägenheten. Sprang här som en påtänd iller. Hur dem nu ser ut? Jaja. Ner med soporna mitt i allt å sen kom Anna å hämta mig. Åkte till badet å slängde mig i solariumet. Svettades ihjäl i vanlig ordning. Tog några varv å sen städade jag färdigt. Blev klar för 10 minuter sen..

Ja, å nu måste jag slänga mig i duschen å göra mig färdig. Ska käka middag hos Mamma ikväll. Vette fan hur de ska gå iofs för jag har världens jävla tandvärk. Just lovely! Aja, palla klaga?
Får väl försöka se de positiva i allt? Nån dag kommer väl nån tacka en för att man sliter rövhålet av sig å knappt hinner andas?
Nån dag jag kanske till och med kan belönas för allt jag gör?
Hade varit trevligt.

Hej hjärtan :)

       Publicerat 2010-05-12 » 17:10:26 | Me and my life
Mjaha.. Gårkvällen gick fint även om de var ett helvete med mjöksyran i benen. Helt sjukt. Fick tvättat allt å så iallafall.. Hjärtat kom också sen framåt kvällen så vi körde ut till Sickan å röka en cigg å snacka lite. Hämta upp tvätten sen när vi kom hem å sen mös vi järnet. Somnade med hans arm om mig inatt å vaknade imorse när hans alarm gick igång av att han fortfarande låg kvar. Underbart. Låg å morgonmös ett tag å sen stack han till jobbet å jag somna om..

Skulle jag aldrig gjort nej. Helt död var jag sen när klockan ringde å jag var typ 3 sek från att skita i att gå upp idag. Tog mig i kragen å gjorde vid mig iallafall å gick till skolan. En jävla tur var ju de för de var den sjukaste lektionen NÅNSIN, hahahaha. Eller alltså, min humör suger, så därför var de roligt :p
Snacka om hysteriska kärringar, brinnande hus, cockerspanieln Fiffi, hamstern som skulle räddas och KAN MAN GÖRA HLR PÅ DJUR? Hur fan hade de sett ut å göra hjärt-lungräddning på en jävla hamster?

Ja gud. Gick hem sen å påbörjade mitt arbete. Hann skriva en bit å sen kom Anna å hämta mig. Ner på badet å sola 20 minuter å sen hem å träna. Trodde absolut inte de skulle gå idag eftersom jag hade så satans ont i benen bara av att gå upp för trapporna men jag fixa de. Blev 9,1 km så de märktes ju lite att de var jobbigare idag. Gjorde mina situps å sen gjorde jag lite lunch. Käkade å sen körde Anna hem.

Satte mig med arbetet å skrev febrilt i två timmar så nu är jag snart färdig :D Behöver lägga en kvart till på de typ :D Fan så in i helvetes gött alltså. Detta arbetet har hängt över mig nu sen i Februari ;) Haha. Planerarn ja! Aja, sen hoppa jag in i duschen å gjorde vid mig samtidigt som jag packade hej vilt här.. Har nästan precis blivit färdig så nu ska jag snart åka till Farmor å äta lite middag. Ska bli mycket fint för jag är hungrig som ett as.

Dennis hämtar mig sen, ska sova i Dalshult idag eftersom båda är lediga imorgon. Skönt ska de minsann bli :D Sova till tio MINST ska jag göra :) Mmm..

Nej, ska packa ner de sista så vi hörs senare eller imorgon.
Puss <3Äntligen hitta jag den, på Konsum av alla ställe. Fan letat överallt.
RIKTIGT god är den för övrigt :D UNDERBAR!


Mm mm mm!

       Publicerat 2010-05-11 » 17:21:17 | Muuuusic
Jag tycker att ni ska lyssna på Alors on danse med Stromae på Spotify.

Ja de tycker jag.

Så mycket känslor.

       Publicerat 2010-05-11 » 16:56:12 | Kärlek
Jag har så jävla in i helvetes mycket känslor i min kropp.. Alltså, jag vet inte hur jag ska få ut dem, för när jag väl försöker så blir de alltid på fel jävla vis. Jag blir frustrerad på mig själv för att jag inte kan få ut dem på rätt vis och jag blir förbannad på mig själv när jag gör en sak när jag egentligen vill göra en annan..

Jag kan tänka att nu ska jag skriva såhär, nu ska jag göra såhär, för att de ska förstås på rätt vis, men ändå gör jag något annat? Varför då?
Varför har jag massa andra tankar i mitt huvud helt utan anledning? De är dem som förstör för mig. Jag vet inte. Jag vet fan ingenting.

Jag vet att de känns i hela min jävla kropp. Att jag aldrig i hela mitt liv har känt såna här känslor för någon annan människa. De är några HELT andra känslor än den första kärleken.. De är.. helt sjuka känslor egentligen. Dem är så jävla trygga. Så jävla hårda. Så jävla stora.

De har gått lite mer än två månader å de har varit dem två bästa månaderna i mitt liv.
Jag överdriver inte just nu alltså, jag lovar er.. Jag har aldrig känt såhär förr.

Jag som annars brukar vara rädd att förlora någonting jag tycker om kan ju tänka er vilket jävla helvete jag har just nu i mitt egna jävla huvud.
Ibland kan jag tänka såhär: Men, de kanske är lika bra att jag skiter i detta nu så slipper jag bli sårad för jag kommer inte klara det..

NEJ MEN VA I HELVETE KOMMER JAG BLI OM JAG SKA SKITA I DE DÅ?
Fattar ni så trög jag är?

Att jag skulle skita i de bästa som någonsin har hänt mig finns inte på denna jävla kartan..
De kommer aldrig hända..


Fan. Jag är så jävla kär i dig hjärtat. Du förstår inte vad du har förändrat för mig. Hela mitt liv.
Tack.


Träning: CHECK!

       Publicerat 2010-05-11 » 16:48:52 | Me and my life
Träningen är gjord för idag. 9,3 km å 50 situps.

Bara tvätten kvar! Trapporna kommer vara min största fetaste ovän idag.
Typ så.

Ooooh!

       Publicerat 2010-05-11 » 14:23:45 | Me and my life
Jag å Julia deckade ganska tidigt igår.. Slängde igång Forrest gump men jag såg bara en halvtimme å sen somna jag.. Får nog spola tillbaka lite ikväll för jag missa nog en kvart eller så :p Haha.
Imorse när klockan ringde ville jag bara dö, fattade ingenting å de tog tydligen ett bra tag innan jag reste mig för å ta mobilen så Julia drog täcket över huvudet :p

Gjorde vid mig iallafall å gick till skolan sen. Hade Religion å som vanligt var de konstiga uttalanden och skit, haha. Hem sen, ringde å väckte Anna å sen gick jag till Mormor å Morfar å åt middag. Anna hämtade mig där sen så vi tog en sväng in till Hässleholm.. Handlade lite mat där å fixa lite annat skit innan vi körde mot Perstorp igen. Nu står Anna å tränar å snart ska jag på skiten igen..

Ikväll ska jag tvätta å de tycker jag är jättespännande. Just love it.
En sak jag älskar är iallafall att jag har Kesella Vanilj hemma igen så jag kan äta fruktsallad ikväll. Pluspoäng! Även ett fett plus på mig å Anna som har skött GI galant å inte syndat. GI - så jävla ägd. 

Puss å sånt skit va!                      

GI-helvete.

       Publicerat 2010-05-10 » 21:40:18 | Me and my life
Jag hatar GI över allt annat. Jag hatar att jag är ett offer. Att de är synd om mig. Alla andra får äta va dem vill - men inte jag.

SÅ ÄR DE FAN INTE!
Folk får äta vafan dem vill, när fan dem nu än vill - å de får jag också - men jag VILL INTE! Jag vill inte se ut som en uppblåst badboll.

DÄRFÖR går jag på GI.
Men jag hatar det.

De har jag fan all jävla rätt å göra.
Punkt.

Måndag.

       Publicerat 2010-05-10 » 18:46:56 | Me and my life
Fortfarande Måndag ja.. Skönt!

Gick till skolan innan å fixa med arbetet. Nu har vi bara källor och diskussion kvar å sen är hela arbetet färdigt. Så skönt de ska bli att kunna bocka av ännu en sak ifrån listan..
Hem sen så kom Anna nästan direkt, ställde mig på maskinen å jag hade sån ångest innan för dem senaste gångerna har varit hemska.. Idag gick de dock bättre å jag blev helt överlycklig :D Sprang 9,3 km å vilade första gången när de bara var några minuter kvar. Riktigt nice. Efter de blev de 50 situps å sen tränade Anna.

Körde ner till badet sen å sola. Helt svettig blev jag, som vanligt. Tog några varv sen å drack varsin mineralvatten å sen hämtade vi Julia..
Jag å Julia hoppa av här sen så börja jag med maten nästan direkt. Blev min pastasås idag å de var lia gott som vanligt :) Har precis diskat å Julia har duschat så jag känner att jag ska hoppa rätt in i duschen när hon är färdig. Man luktar inte direkt hallon efter både träning och solning ;)

Mm, så de är så det ser ut minsann..
Vi hörs senare, eller imorgon.
Puss <3


Bilder ifrån helgen..

       Publicerat 2010-05-10 » 12:03:55 | Bilder

Några utvalda får ni, resten ligger på Facebook :p


Mjau.

       Publicerat 2010-05-10 » 11:55:24 | Me and my life
Måndag idag ja. Jag vet inte men jag gillar faktiskt Måndagarna, fråga mig inte varför men nu på senare tid så hatar jag iallafall inte dem lika mycket längre.. It's good.

Igår var vi ute på en liten runda på kvällen, käkade en kebabsallad å sen blev de filmen som gick på trean innan vi somnade. Var helt väck imorse å när jag väl vaknade till liv insåg jag att jag verkligen MÅSTE byta alarmsignal.. Den får mig att vilja spy.

Gick upp efter många om och men iallafall. Tog mig till skolan å drack kaffe. Hade hjärt å lungräddning sen. Haha. Mycket seriöst va? HALLAOW skreks till dockorna å sen fick jag rycka å slita i Mia lite :p Fick reda på mitt resultat på hjärtprovet jag skrev i Torsdags också.. Vet inte vad jag ska säga riktigt, hahahaha. Jag pluggade nog i 25 minuter sammanlagt å hade en sån jävla ångest å press samtidigt som jag kände att nej, jag skiter fan i detta, de får bära eller brista för jag är så satans skoltrött att jag dör just nu.. Jag fick fan ett jävla VG! Fattar ni? Inte jag.

Nu har jag precis käkat lite broccoli å bacon, diskat, bäddat sängen och rymt upp här lite.. Ska strax gå ut med soporna å sen gå till skolan, ta en kopp kaffe å sen ska jag å Mia fixa de sista på projektarbetet..
Mm, fint! Efter att jag har slutat ska jag sola å träna med Anna. Längtar inte ett skit. Känner hur maskinen blänger på mig just nu, bränner i hela ryggen. Jag hatar den. Tycker att de känns mycke värre än hemma hos Pappa. Ingen aning om varför men jag vill iallafall dö.

Jaaa, ska sluta babbla nu å göra nån jävla nytta känner jag..
Puss.Jag å Elin i Lördags.
Visst blev hennes hår fint? :)


Helguppdatering.

       Publicerat 2010-05-09 » 17:42:19 | Me and my life
Jaha, då kör vi väl då?

I Fredags hämtade Dennis mig å sen körde vi ut till Dalshult. Dennis duschade å sånt å sen körde vi hem till Nettan å Björn. Beställde mat ganska kvickt, sallad för mig med vann till, å sen käka vi den. Kollade lite på Talang, drack kaffe, röka vattenpipa med körsbärssmak och snacka massa skit. En riktigt trevlig kväll faktiskt..
Körde hem till Dennis vid elva eller så? Ja, gick å lade oss ganska direkt, helt döa, haha.

Vaknade vid tio igår. Gick upp å körde till Örkelljunga. Tro fan att vi fick bensinstopp Nettan ;) Helvete alltså. Elin kom med dunk å sen fortsatte vi. Handlade frukost, knäckebröd.. Torrt som fan. Elin kom sen efter ett tag så färgade jag hennes effektslinga. Jag var nervös till döds men de blev faktiskt skitfint om jag får säga de själv :) Hon ble nöjd också så. Hmm, vafan hände sen?

.. Jo visst ja. Jag å Dennis tog lånebilen å körde till Scania för å hämta hans lastbil. Första åket där ja, haha. Körde å hämta 740in sen, ner till Perstorp där jag hämtade halva lägenheten å sen inom ICA å handla lite. Direkt när vi kom till Dalshult gjorde vi tacos.. Åt de, utan bröd, å drack vann där ja. Duschade sen å fixa mig å sen kom de lite folk.
Började dricka vid halv åtta kanske? Ja..  Trilla in lite folk hela tiden tycker jag å de var en riktigt trevlig kväll.. Jag blev riktigt full å slängde min kamera i golvet för att den börja pipa men sen jävlar funka den. Deckade mot fönstret också en sväng. Blev sängen sen vid halv tre eller nåt?

Vaknar imorse å bara precis vill dö. Ont i hela kroppen. Går upp å sen körde vi å hämta Elin en sväng. Åt frukost på Mc Donalds. Yoggi å en ramlösa. FINT! Hela dagen idag annars har gått åt till att ligga på soffan, röka och dricka kaffe.. Plugg? Mm jo då! Har fan inte ens kammat håret idag. Smink i halva huet också men skit i de.

Hade varit skönt med en dusch men palla de? Nej usch. O.r.k.a.r.i.n.g.e.n.t.i.n.g. Måste fixa nåt å äta också idag.. GAH så drygt. Ska väl ner till Perstorp också sen antar jag, ska sova där inatt så.
Imorgon är de Måndag å jag ska upp 7 för å göra hjärt å lungräddning på dockor. Skitbra. Ska få veta resultatet på mitt prov också som jag skrev i Torsdags. Gud bevare mig väl. På eftermiddagen ska jag å Mia sätta ihop projektarbetet å sen ska jag sola å träna med Anna. På kvällen kommer Lillasyster till mig, hon ska sova där :) Ska bli trevligt, var ju ett tag sen sist :p Får se va vi ska hitta på till middag också bara..

Njae, nu är de kaffe å en cigg.. Bara sådär 4:e koppen idag. Sickan är här också så får väl uppdatera mig lite extra om gårdagen.. Vi hörs när vi hörs babes.
Puss <3

Bilderna ifrån igår kommer sen.


The moon.

       Publicerat 2010-05-08 » 17:30:07 | Me and my life
Riktigt bra helg hittills måste jag säga.. Mm, mycke nöjd över detta är jag.

Lika bra att jag väntar till imorgon med helguppdateringen för jag hinner fan inte nu.. Måste hoppa in duschen nu å fixa mig.. Ska festa ikväll å eftersom de faktiskt var ett tag sen så ska de bli sjuhelvetes trevligt :D Trevligare än annars då kanske? Jo, vi hoppas på det.

Vi hörs imorgon istället, när jag mår som en överkörd bäver ;)
Puss på er :)
Oooh.

       Publicerat 2010-05-07 » 15:41:56 | Me and my life
Ja, vi käkade lite frulle innan. Knäckebröden va slut, makrillen var helt äcklig fast jag nyss köpte den och ja, de var kaos allt men vi blev iallafall mätta ;) Huvudsaken de.
Åkte å sola å sen blev de några varv innan vi åkte upp här igen. Anna packade ihop sina saker sen för hon skulle hem å göra vid sig inför jobbet. Synd om henne att jobba hela helgen :(

Blir ingen träning idag heller. Känner mig inte alls okej i kroppen och jag vet att de är för att jag gick för hårt ut nu i veckan. Måste fan börja lyssna på min kropp så jag inte blir sjuk för de vill jag inte.. No no no!
Blir träning på Måndag igen så får jag gå lite promenader i helgen istället. Ska dra ut Jenny minsann ;)

Nu har jag precis käkat lite majskolvar å bacon, diskat och gjort fint här hemma. Vattnat blommorna och sånt mög. Ska bara ut med soporna sen är de tipp topp. Skönt å lämna lägenheten helt städad och i ordning faktiskt.
Nu ska jag hoppa in i en dusch å göra vid mig för Dennis hämtar mig om ett tag.

Blir lugnt idag iallafall, myskväll eller något? :) Får se vad som händer imorgon.. Ska iallafall sova ute i Dalshult så de blir nog inte mer uppdatering idag.. Hoppas och ber till gud att de inte kommer fler möss denna helgen ;)
Puss på er <3

Bad romance.

       Publicerat 2010-05-07 » 11:44:00 | Me and my life
You and me can write a baaad romance ;)

Har drömt helt jävla sinnessjuka drömmar inatt alltså. Jag fattar inte vad det är? Aja, de var ju tur att de bara var en dröm iallafall, för jag tror inte denna människa hade kunnat bära mig å slänga runder på mig så som den gjorde :p

Sitter här nu å lyssnar på Bad romance och inser att jag FORTFARANDE inte har tröttnat på låten. Jag kommer nog aldrig göra det. Rekord!
Vi ska sola halv två så jag får väl snart fixa lite frukost. Eller ja, två ägg får de väl bli.

Har inte riktigt hunnit känna efter ännu, hur kroppen mår, men jag hoppas verkligen att jag ska klara av att träna idag.. Vi får seee.

Puss <3

USCH!

       Publicerat 2010-05-06 » 23:56:27 | Me and my life
Idag har jag fan inte mått bra alltså.. Gick tillbaka i arkivet å läste om sist jag började på GI å de var samma sak då, om ni minns?
Kändes precis som om jag skulle bli sjuk. Helt orkeslös och helt matt i hela kroppen.. Mm. Jag kunne tro de. Skillnaden var att förra gången slutade jag med cola och godis först, å sen börja jag på GI efter en vecka.. Då promenerade jag endast i början och ställde mig på maskinen efter 2 veckor, när de kändes lite bättre i kroppen.. Inte konstigt att jag har varit helt död nu.. Börjar med en omstart igen å ställer mig på maskinen två dagar i rad å kör fullt ut. Den lilla energin jag har i min kropp gör jag ju ganska kraftigt av med på den jävlen, så nej, de är inte märkligt alls att jag har mått såhär idag..

Jag städade iallafall hela lägenheten. Skönt nu när de är gjort men fan vilket helvete jag hade här.. Tog nån timme å jag fick pausa efter varje grej för jag blev helt yr, haha. Jaja, när jag sen va färdig så mötte jag Anna på ICA så vi handla lite frukt å ramlösa å sen hem till mig.
Började på middagen å käka den. Helt lovely! Fixa disken och sen startade jag Wallanderfilmen Arvet medan Anna satt på sin dator å kolla OC.. Pausade där sen för jag tänkte se Bella&Tyra-show live för en gångs skull men de kunde jag ju sketet i. Efter halva så laggade allt bara så de va ju inte lönt minsann.

Snacka lite med Dennis i telefon och sen titta jag färdigt på Wallander. Den filmen var faktiskt riktigt bra. Har varit lite sådär besviken på dem senaste som kommit ut men nej, denna borde ni se :)
Nu har jag precis tagit mig en dusch å satt på mig myskläderna.. Anna står i duschen nu så sen blir de nog sängen känner jag. Ska nog slänga igång en film å bara mysa ner mig i dem renbäddade lakanen ;)

Ja, å träningen skippade jag idag. Jag hade inte ens orkat 2 minuter.. Får ta de lite lugnt känner jag så att kroppen ens orkar bära mig. Kan inte bara köra fullt ös å tro att kroppen ska orka va som helst heller.. Hoppas dock att de känns bättre imorgon så jag kan träna, för de är ju de jag vill, annars får de bli en promenad imorgon för jag kan inte sitta still heller..

Jag är iallafall nöjd med mig själv. Inget syndande trots att Dennis har ätit dammsugare till kaffet å folk har frestats med de ena å de andra, å träning Tisdag, Onsdag. Promenad i Måndags.. Vila idag.. Mm, de är fint. Klart jag fixar detta.

Nu - cigg å sen sängen.
Imorgon är det fredag, å de älskar vi!
Puss <3


Mellis.

       Publicerat 2010-05-06 » 15:42:13 | Maaaat
Fick tips av Paddy på ett bra mellanmål..
Köp en Kesella lätt å häll sen osockrad saft upp till kanten i burken.. Där är ju alltid en liten kant eftersom dem aldrig är helt fulla.. Blanda runt och ät :D

Smakar typ som yoggi, fast krämigare. Mätt blir man iallafall.
Man kan ju ta vilken smak man vill iofs men denna var go iaf.


Torsdag!

       Publicerat 2010-05-06 » 14:16:22 | Me and my life
Hej mina vänner.. Först ska jag berätta att crosstrainern finns å köpa på Harald Nyborg. Denna veckan kostar den 1799:-, annars ligger den på 2200:- tror jag!
De var även en som kommenterade å fråga om jag inte kunde berätta lite om hur jag har gjort, å här finns ett inlägg ni kan läsa som jag skrev i Februari; http://hannene.blogg.se/2010/february/utkast-feb-6-2010.html#comment 

Jaa, vad ska jag säga. Dog lika mycke igår när jag tränade, om inte mer. De är helt fruktansvärt alltså. Käkade lite mellis med Anna å sen tog jag mig en dusch. Anna körde mig till Mamma sen där vi firade Tilda som fyllde 5 år. De bjöds på grillat så jag käkade grillat kött å sallad bara. Drack vann. Fint sånt.
Anna hämtade mig sen å körde mig hem, slängde mig på soffan å började plugga samtidigt som jag kollade på Anna anka söker assistent. Följer de programmet slaviskt ;) Hjärtat kom sen så vi koka lite kaffe å snacka lite. Jag gluffsa i mig en ananas också å de satt fint. Stendecka i sängen klockan elva. Gött.

När klockan ringde imorse var jag helt väck. Kom upp iallafall å fixa mig, sprang till skolan å drack kaffe. Ja ni vet, samma varje dag.. Hade Alternativ medicin där vi redovisa våra arbeten. Fint.. Skönt å få de ur världen med. Hade sjukvård sen där jag skrev mitt prov om hjärtat. Vet inte hur de gick men de kändes inte bra iallafall.. Får jag ett G så vet jag inte vad jag gör, men jag blir lycklig iallafall.

När jag kom hem sen så försvann jag helt. Känner så väl igen det. Jag känner mig helt orkeslös, har ont i huvudet, värk i hela kroppen och allmänt obrydd om vad som händer runt om mig. Skiter faktiskt ärligt talat i allt och vill bara lägga mig ner å sova i flera veckor. Precis så känns det. Jag tänkte gå tillbaka i arkivet senare idag å läsa om hur lång tid de tog sist innan jag mådde bättre, för jag vet att de var en vändpunkt. Just nu längtar jag så katastrofalt mycke dit så de finns inte ord. Detta är plågeri och jag vill helst bara lägga mig i nåns famn och storböla i flera timmar.

Vet ni vad jag är tvungen å göra istället?
Mm, precis. Städa hela lägenheten.

De går bra att skjuta mig nu ja..

Onsdag!

       Publicerat 2010-05-05 » 15:00:25 | Me and my life
Ja, igår åkte jag å Anna upp på netto å handla, å ni som inte har gjort de borde fan!! Ja, för å handla frukt då. Riktigt billigt faktiskt. Handlade vindruvor, äpple, bananer, ananas och jordgubbar :) Såg fräscht ut i korgen om inget annat.
Hem sen å slängde igång tvätten å sen ställde jag mig på crosstrainern. Dog. Sprang 9,2 km å sen blev de 50 situps. Medan Anna träna var jag nere i tvättstugan ännu en gång å sen käkade vi lite lövbiff med svampsås. Riktigt fint är det alltså!

Anna hjälpte mig ner med lådan ifrån trainern å sen driva hon hem. Jag tog tvätten IGEN å sen duschade jag. Efter den duschen så ville jag fan bara sova. Var så jävla trött. Dennis kom vid åtta tror jag, så vi käkade lite fruktsallad m vaniljkesella. Igår var den mycke godare när jordgubbarna fick joina :)
Hämtade tvätten vid tio å sen gick vi å lade oss å kolla lite Hipp Hipp innan vi deckade.

Vaknar imorse av att Dennis far upp å skriiger att klockan är kvart över sex å han börja för en kvart sen. Jahaja? Begåvat. Somnade om å gick upp vid sju.. Fixa mig å sen sprang jag till skolan å drack kaffe innan lektionen började. Satt hela lektionen å gjorde uppgifter samt en berättelse som vi ska redovisa om två veckor eller så? I vilket fall som helst så hann jag, Mia å Jonas färdigt så de är ganska gött faktiskt :D

Efter lektionen gick jag hem å käka lite lunch.. Ägg, knäckebröd med makrill på, FINT satt det. Tittade på de SISTA avsnittet av Andra avenyn sen.. Fyfan.. De sista NÅNSIN! Mådde helt dåligt när jag titta på de, böla gjorde jag också en skvätt ;) Men Johanna å Stiffe, ni kommer bli glada över en sak iaf ;D Jag fick gåshud i hela kroppen iallafall, när "dem" kramas :D

Gick ner till biblan sen där vi skulle vara med på meditation med Alternativ Medicin-kursen. Jag försökte hålla mig för skratt men.. ja, jag lyckades väl halvdant ibland.. De var..trevligt iallafall, eller hur man nu ska uttrycka sig? Ja, sen gick jag hem, ringde å fick äntligen tag på någon på Transportstyrelsen så nu har jag fått lite mer klarhet gällande lemp och sånt skit med handledare.. Riktigt skönt! :D

Anna kom å hämta mig sen så vi stack till badet å sola. Hem igen och nu står Anna på maskinen.. Vi kör varannan gång så idag fick hon börja. Jag har noppat mina ögonbryn för dem såg ut som..ja, ett helvete eller nåt. Nu är de också gjort så de är skönt. Drar mig alltid in i de längsta.

Ja, nu ska jag fylla på min vattenflaska och dra på mig den skitsnygga outfiten, för snart är de min tur att avlida ett slag. Hörs sen ;)Rosa träningstillbehör såklart ;) Inte för de hjälper ett skit när jag väl står där, dem hade kunnat va spygröna eller va fan som helst just då faktiskt.


Avatar!

       Publicerat 2010-05-05 » 10:32:01 | Movietime
Är de bara jag som inte har sett Avatar eller? Man börjar ju fan undra..

Är de ens värt å se den, seriöst? Jag hatar sånt overkligt skit annars ju?


Wiho!

       Publicerat 2010-05-04 » 16:31:32 | Me and my life

Biblan gick fint. Nu har vi endast lite småfix kvar å sen är ännu ett arbete ur världen. Gud va jag längtar till skolan är slut.. Kommer bli så jävla befriande så de är sjukt.

Nu i eftermiddag har jag fixat de sista på de andra arbetet så nu ska de bara skrivas ut. Får fixa de ikväll hos nån som har färgskrivare.. Mm. Packat ihop tvätten har jag också gjort. Sitter å väntar på Anna nu, vi ska åka till Netto å handla lite frukt. Efter de är de dags för första maskinerna tvätt å sen ska vi träna på crosstrainern för första gången.. We're gonna die! Blir väl lite tvätt sen igen misstänker jag innan middagen.. Idag blir de lövbiff med svampsås. Lätt den godaste GI-middagen jag vet! Är inte så jobbigt nu som första gången jag började, men de är klart, nu har jag hållt upp i typ 1-2 månader halvt om halvt, innan var de ju 22 år liksom ;) Har lite huevärk och känner klart ett sjukt sug efter goda saker, men NEJ NEJ NEJ! Stenhårt är de nu som gäller.

Nu ska jag ta på mig så jag är redo när min vän å kamrat anländer. Vi hörs senare, om jag lever!
Puss <3


Close.

       Publicerat 2010-05-04 » 14:14:12 | BilderFörra veckan var jag tvungen att dokumentera hur nära Dennis låg mig på natten. Vi sover annars som ett indolent 80-årigt par förstår ni. På varsin sida, å Dennis i Jesus-ställning såklart. På rygg, med händerna knäppta över bröstet å munnen fullt öppen så alla snarkningar kan komma ut såklart ;)


Tisdag!

       Publicerat 2010-05-04 » 11:45:43 | Me and my life
Dennis fick ihop crosstrainern igår.. Helt underbart känns de att ha en hemma nu så man kan träna när man vill.. Att den sen tar upp halva rummet kan ju kvitta. Ska provköra den för första gången idag.. Anna kommer också så vi får väl se om han har spänt alla skruvar ordentligt ;)

Åt lite fruktsallad med kesella vanilj sen innan de var dags för sängen. Kollade färdigt på Hipp Hipp julkalendern igår som vi haft på några kvällar innan vi har somnat så ikväll får vi väl börja på säsong 1! Dem är så jävla bra. "Men ring försäkringskassan då, din utbrände jävel" Hahaha.. Holger lilla.

Vaknade imorse av min underbara alarmsignal. Gick upp å fixade mig å sen gick jag till skolan. Har haft Religion minsann. Fick reda på allt vi skulle ha till provet så nu känns de fint. Nu är de bara de där arbetet som ska va färdigt på Tisdag. Får lägga på ett kål nu känner jag.

Hemma nu igen. Ska diska nu å sen göra lite lunch tänkte jag. Steker lite ägg å bacon bara. Vid ett ska jag möta Mia på biblan så ska vi fixa med projektet ett slag. När Anna har slutat jobba ska vi köra till Netto å handla lite frukt för de var jävligt billigt nu, sen blir de träning som sagt. Ska även tvätta ikväll, de behövs verkligen. Förstår inte hur jag kan ha så mycke tvätt på bara en vecka..

Jag å Dennis har även varit tillsammans i en månad idag. Sött va? Oh ja. Träffats i 2 månader iofs men vi blev tillsammans den 4/4. Inte för å va sån men man firar väl fan inte när man bara varit tillsammans i en månad? De var väl bara när man va typ 15 man gjorde de? Isåfall firar vi med tvätt å Hipp Hipp idag ;)

Nej, ägg å bacon var det.
Puss <3Jag har äntligen bytat bort mitt lik till blomma ;)


Helguppdatering + lite till.

       Publicerat 2010-05-03 » 18:17:04 | Me and my life
Nu är den här. Den älskade uppdateringen. Efter mycket tjat å hets så ska jag nu sätta mig till rätta å skriva ner hela skiten.. Blir du glad då Stiffe? :p Jo, för Stiffe älskar min blogg. När man träffar han ute eller han typ hamnar på samma ställe som jag så behöver man aldrig förklara nånting, han säger bara; Ja jag vet, jag läste de i bloggen.. Hahaha, nej men de är fan kul att killar läser bloggar så jag ska uppmuntra dig istället för å hänga ut dig!

Var fan slutade vi då? Jo, i Torsdagskväll.. Dennis kom hit å vi mös lite som vanligt. Kolla på Lyxfällan å krängde massa skit. Somnade väl efter många om och men antar jag, men jag sov jävligt dåligt den natten minns jag, av nån jävla störd anledning..

På fredagmorgonen blev de katastrof. Skulle åka med Pappa in till Klippan så han skulle hämta mig kvart i sju. Fem över halv skickar Linda å säger att jag ska gå ut för Pappa kör hemifrån då. Mm, för de är ju säkert så att jag har jättemycket tid över på morgonen? NEJ! Jag går upp i sista sekunden och inte ens DÅ hinner jag med allt jag borde.. Jaja, halsar min drickyoggi och runar ner från trappan. Mm, hjälpa Pappa å lasta bilen ja. En tung markis ja. Nej men detta går ju fint, haha. Jag orkade fan inte ens lyfta upp den på taket. Stod där å mina armar bara dog. Jag skyllde på att klockan var sju på morgonen men jag vet att jag är svagast i världen typ.

Åkte å jobba iallafall. Världens rörigaste dag tyckte jag.. Stress och massa annat skit så jag var helt slut sen när jag slutade klockan fyra. Tog tåget hem och sen dog jag fan vid datorn när jag kom hem. De var ju planerat att vi skulle grilla ute hos Dennis å ta några öl men ingen var direkt på humör å Togge visste ju som vanligt inte var röven satt, haha. Prata med Anna så dem "sypparmänniskorna" stannade i byn å sen grillade vi torrbollar ute hos Dennis.. Som vanligt var inte maten färdig förrän 9 på kvällen så de var nog tur att Anna å dem fixa biffen själva annars hade dem väl aldrig blivit paggade.

Drack nån öl å sen decka vi vid 11-tiden. Torrt men jävligt skönt. Vaknade vid halv elva på Lördagen. Körde ner till Perstorp, handlade frallor på vägen å sen hem till mig. Jag duscha å fixa mig å sen käka jag å Dennis lite helgfrulle med frallor, kokta ägg å sånt najs. Efteråt körde Dennis mig till jobbet där jag befann mig mellan 14-22. De ösregnade å jag hade uterundor så jag cyklade alltså.. Hitta nån jävla regnponcho, militärgrön, med såna flaxöron och ja, nej, de såg helt enkelt för jävligt ut å de var ett helvete att ta av och på den varje gång man skulle in till nån MEN jag blev fan inte blöt å de var ju huvudsaken iallafall.

Slutade klockan tio som sagt, Dennis kom å hämta mig å sen körde vi hem till honom. Mycke skönare å va ute i Dalshult på helgerna. I början hatade jag å va där (å ja, jag har sagt de till Dennis, haha) men nu tycker jag de är riktigt skönt faktiskt. Där är inte en jävel å ja, de är allmänt skönt faktiskt..
Riktigt skönt var de dock inte i Lördagskväll när jag stod å blanda dippa vid diskbänken och de bara far en mus över hela jävla spisen och förbi skålen. Jag dog alltså, helt allvarligt. Jag skrek och skrek och hoppade runt å Dennis trodde att de stod en mördare å sikta på mig så som jag skrek. Inte fan fick vi fatt på den jävlen heller klart, å inte fan vågade jag stå där. Sprang in i soffan å satt mig med benen uppe.. Körde å hämta en musfälla sen samt en cola-flaska hos Togge å Jenny eftersom vi hade glömt de.. Kollade på nån film på TVn samtidigt som jag satt på facebook å läste bloggar, krängde chips å drack cola sen i nån timme.. Deckade väl vid två eller något?

Vaknar upp mitt i natten av att Dennis skriker RÄTT UT 15 cm ifrån mitt öra. Han bara vrålar en jävla massa och orden sitter fan inte ihop heller. Kan liksom inte höra vad han skriker.. Väcker honom iallafall å ber honom att hålla käften, så trevlig som jag e ;) Vaknar några timmar senare av att jag hör musjävlen springa runder så han slår i väggen å sen somnar han om. Tryggt som fan.. När jag sen frågar honom va i helvete han drömde eftersom han skrek så hade han tydligen stått på en gårdsplan å skullat få kontakt med nån längre bort. Jo du tack, dem måste varit jävligt långt bort så som du skrek..

Gick upp å tog en kopp kaffe ute i solen å sen kom Elin.. Gjorde vid mig å när jag står å borstar tänderna så skriker Dennis; Johanna, titta här.. å sen kommer han gående med musfällan där den lilla musen hänger på trekvart. Jahaja, nu var den död ja, å då tycker jag helt plötsligt synd om den lilla jävlen? Störd i huet.

Aja, Dennis gick ut å lade den på gräset å sen körde vi till Harald Nyborg.. Där handlade jag min älskade efterlängtade Cross Trainer så nu kan jag ÄNTLIGEN träna hemma istället för å springa ner till Pappa hela tiden. Den var på extrapris förra å denna veckan så jag fick den av Mamma, Pappa å Nisses Pappa i för tidig födelsedagspresse :) Perfekt! Fick in den i bilen å sen körde vi hemåt igen..
När vi kom tillbaka till Dalshult begravde jag å Elin musen minsann. Jag ville bestämt de? Hahaha. Spelade upp Oh carol ifrån mobilen å dansade medan vi grävde. Varför? Jo för att musen inte ville att vi skulle vara ledsna.. De vet vi. Nu har den fått de bra igen. Musjävlen.

Dennis körde hem mig sen på eftermiddagen nångång å sen renbäddade jag lite å rymde upp här allmänt. Tog en dusch å sen kom han vid åttatiden tror jag? Lagade lite mat å sen slängde vi oss i soffan å kolla på Good luck Chuck som var veckans söndagsrulle. Kollade sista delen i sängen och sen decka vi grannt.

Idag började jag om på GI igen. Känner mig mer taggad nu än förra veckan kan jag säga. Hade nån kommit med en paj nu så hade jag räckt finger ;) Nej men nu när jag fått hem maskinen å så så känns de mycket bättre. Jag hade gått upp 2½ kilo så de är fan inte alls farligt.. De försvinner lätt. Denna gången är även Anna med mig å de är alltid lättare när man är två..

Vi åkte ner å sola vid två-tiden å sen gick vi en runda på 50 minuter. Efter de åkte vi hem till mig å käka å sen satte vi oss på balkongen med varsin kopp kaffe å en färsk ananas å gluffsa i oss. De var najs :)
Mm, hon åkte för en timme sen typ så jag har läst lite bloggar å sånt skit.. Nu har jag väl iofs suttit här å skrivit i 50 år också känns de som.
Väntar på att Dennis ska komma, vi ska sätta ihop crosstrainern, eller ja, han blir de väl kanske? :p Annars ikväll blir de lugnt.. En dusch kanske jag borde ta va? Mm, känns så? ;)Dennis tyckte att de liknade oss? Alltså, ser jag ut så så döda mig va?Das MouseFörstår ni?Hahaha ;)


Smärta.

       Publicerat 2010-05-03 » 12:41:29 | Me and my life

Jag har fruktansvärt ont i min rygg. Jävla sträckning eller nåt? Helvetes.

Måste ner på Apoteket också.. Ja, de är ju jättelångt att gå, verkligen, men fan alltså, de gör ont.. GAH! Ni ska få helguppdatering också.. Idag, jag lovar.

Puss.


RSS 2.0