ÅH!

       Publicerat 2009-10-31 » 13:00:52 | Me and my life
När jobbet ringde å fråga mig i veckan om jag kunde jobba så hade jag ju inte en tanke på festen ikväll. Inte heller på Farmors gåsamiddag som hon ska ha idag.
Jaja, de är inget å göra åt de än å gå dit å se glad ut men fan inombords så skriker min tarm, haha ;)
Jag VILL inte jobba idag.

Har gjort mig färdig nu iallafall, duschat, fixat håret och sminkat mig så sen när jag har slutat ikväll kommer Anna å hämtar mig och sen gasar vi hem fort som fän.
In i duschen en snabbis och sen fylla på smink och spraya håret och in med en öl i truten.. AH, de blir ju inte bättre heller av massa bra musik på högsta volym va.. Nej.

Aja, just därför tror jag inte vi hörs mer idag, men imorgon får ni bilder, uppdatering och sånt som vanligt efter en fest.
Ha de så kul ikväll och bli INTE så fulla som jag blev förra helgen.
De var hemskt!

Ingen mintuu idag. Säg åt mig att springa om ni ser mig i närheten av flaskan! Hahahaha.


Krazyyyy!

       Publicerat 2009-10-31 » 12:32:41 | MuuuusicMM MM MMM!
;) Nu köööööööör vi!
(om typ 10 timmar ;)


God morgon Lördag!

       Publicerat 2009-10-31 » 11:30:44 | Me and my life
Tänker svara Billie direkt;
Nej, alltså du har ju rätt i de att de kanske inte är så kul å sitta ensam tills "han" kommer, men jag menar lite såhär; Pallar inte seriösa förhållande som involverar boende, ekonomi osv osv osv när de inte känns 100 ändå? Träffa någon annan och ha lite "kul" som du säger kan man ju alltid göra, så länge båda två är med på att de inte ska bli seriöst, för visst är de skönt att ha någon ibland också, bara kunna glo en rulle och så, (och nej, de behöver inte betyda nivetvad)
Menar inte att jag inte kommer ens krama en kille förrän jag hittar den rätte, tänk om jag hittar honom när jag är 35 liksom :O

Ja, godmorgon på er andra. Sovit gott? Jag har. Somnade med Tvn på som vanligt. De senaste nätterna som jag har sovit själv har jag hört skitäckliga ljud så nu sover jag med Tvn på. Skiter jag i. Inatt hördes de dock som att någon skulle slå in porten så då kom där nog en liten klick i sängen.

Klockan är halv tolv och jag måste röka morgonciggen, duscha, öppna en cola, ja sånt ni vet. Jag måste ha lite tempo idag så jag hinner allt jag MÅSTE göra, som att röka morgonciggen ;)

GOD MORGON!!!!! :D

Godnatt Fredag!

       Publicerat 2009-10-31 » 01:38:40 | Me and my life
Eller ja, egentligen är de ju Lördag nu men, skitsamma. Vi säger att de är Fredag tills vi har somnat för natten tycker jag. Mycket bättre idé!

Jag är så fruktansvärt irriterad så jag tycker att de är bättre att jag lägger mig ner å sover nu faktiskt. Inte lönt å skriva ut allt heller för, ja, de lönar sig helt enkelt inte. Folk är ju som dem är...

Har precis rökat nattciggen och satt upp min fina gardin så jag inte får 300 ljusstrålar på mig imorgonbitti så nu ska jag lägger mig i sängen och burra in mig i mitt duntäcke. Är så fruktansvärt frösen idag så jag hackar nästan tänder här..

Imorgon är de lördag, å de gillar vi va?


Ensamhet.

       Publicerat 2009-10-31 » 01:05:05 | Me and my life

Nu menar jag inte ensamhet som i att sitta själv eller så utan jag menar ensamhet som att inte ha något förhållande.. Vad tycker vi om det?

Alltså ska jag vara ärlig så vet jag inte längre.. Jag har alltid varit en förhållande-människa, en sån som hellre är i ett förhållande än å sitta ensam om kvällarna men alltså, jag vet faktiskt inte.

Jag har nästan aldrig, från de att jag fyllde 15, varit själv en längre period. De har alltid funnits en pojkvän eller iallafall någon man har träffat bara, kanske bara ens messat med, men ändå någon, alltid.
Nu när jag är själv så tycker jag att de är skönt. De är befriande. Jag får luft.

Jag gör precis vad jag vill, när jag vill och hur fan jag vill. Jag kan andas. Jag kan tänka på mig själv, och endast mig själv. Jo klart, mina vänner också men de är inte på samma vis som att ha ett kärleksförhållande.

Jag blir så lätt instängd i förhållande och de går alltid åt helvete. Låter konstigt när jag säger att jag är en förhållandetyp och sen kan jag inte ens ha ett liksom, men förstår ni hur jag menar?
Jag har alltid velat ha någon för jag har trott att de är de jag mår bäst av, med någon jag tycker om, men så fort de har gått ett tag så blir jag helt instängd och alla känslor bara stängs av eller försvinner. De går ju liksom inte.

Jag vet att jag måste hitta mig själv och jag tänker göra det också. Jag är 22 år gammal, jag har absolut ingen brådska och jag tänker inte heller stadga mig förrän de känns 100% på riktigt, så varför stressa?
Varför ha sån panik? Jag vet inte varför jag har haft de? Jag måste lära mig att vara ensam, njuta av ensamheten och mig själv och lära känna mig själv framförallt. De kommer ju aldrig funka annars isåfall, och ju längre tiden går desto svårare kommer de bli för mig senare.

Jag trivs nu, bara av dessa dagarna. De känns som att jag får luft igen. Jag lever på ett annat vis. De är svårt att sätta ord på de, för att inte få de att låta som om de vore killens fel, för de är de inte. De är någonting i min kropp som säger nej.

Min mamma sa en gång till mig;
"Kan du tänka dig att leva resten av livet med den personen som du är tillsammans med, alltså, vill du göra de så fortsätt, kämpa, men vill du inte - varför ska du då ödsla tid på någonting du vet inte kommer hålla?"
Jag brukar alltid ta fram detta, gång på gång, för jag tycker de är så jävla bra sagt och så fruktansvärt viktigt. De är ju faktiskt så. Ser man ingen framtid med personen, kan man inte se människan som pappa till sina egna barn, så varför ska man ödsla tiden?

Ännu har jag inte hittat personen jag vill dela livet med, men de är inte bråttom.. Jag andas, och jag ska försöka må bra i mig själv först och främst.

Fram till dess tänker jag vara singel.
Och jag tänker njuta av varenda sekund..


Holmer är en fis.

       Publicerat 2009-10-30 » 22:18:08 | Me and my life
AEEEEEEEEEH!

Kallt som ja, jag vet inte vad. Sitter hemma hos Holmer och funderar HÅRT på va vi ska hitta på. Han kom med den sjukaste planen ever innan så nej, jag tror att vi hoppar de dära alltså.. Känner dock att jag e sugen på något fint i drickaväg. Synd man inte kan dricka idag för jag är kraftigt sugen faktiskt..

Pajen blev fin iallafall, eller alltså, kanske inte FIN i den bemärkelsen men jävligt god iallafall. Hur den ser ut kan kvitta tycker jag, menar, de ska ju ändå blandas i munnen och framförallt magen.

MJAAA! Nu ska jag dra Holmers katt i ravi.

OMFG!

       Publicerat 2009-10-30 » 18:30:44 | Bilder


Battlefield.

       Publicerat 2009-10-30 » 18:28:14 | Muuuusic
Both hands tied behind my back for nothing, oh, no
These times when we climb so fast to fall, again
Why we gotta fall for it, now...

I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield

Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
I guess you better go and get your armor...

Jag älskar er!

       Publicerat 2009-10-30 » 18:02:37 | Me and my life

NU älskar jag er. Tack för alla fina kommentarer om att jag skriver bra, att ni saknar mina uppdateringar osv. De värmer faktiskt mer än ni tror. Ibland känns de som att man sitter å skriver ut i tomma luften men när ni ger er till känna så blir jag happy :) Tack tack tack!

Alltså.. är de bara jag som tycker att de är skitgott å röka efter att ha ätit choklad? Ni vet, de är alltid godare att röka efter mat, de tycker jag iallafall, men vissa maträtter är godare att röka efter, hahaha. Choklad är ju inget maträtt men jag tycker de är riktigt fint å röga efter en bit så ibland tar jag en bara för att de ska bli godare att röka. Är jag störd då? Jag tror det.

Jaha, vad har jag gjort idag då? Pratade med Sara innan idag så vi bestämde att vi skulle shoppa på systemet och sånt. Gick in i duschen och gjorde vid mig och sen möttes vi ute vid posten. Gick in på Systemet och shoppa loss, visa leg innan hon fråga å sen fick jag en liten godisask. Gulligt va? Rosa var den också, hett!

Efter de så körde vi till Tyringe och Sara hämtade en tång där som hon hade beställt. Ja, sen körde vi några varv i byn och irriterade oss på alla typ. Snackade om hur man hälsar på folk, vissa hälsar ju bara med en sån nick med hela huet. Jag tycker de ser lite...ja jag vet inte..konstigt ut? Bara för de var jag tvungen och hälsa så på alla sen så folk undrade nog om jag slått huet eller något. Alltså inte nick, men ni vet när man tar upp huet så? Ja skitsamma.

Ja, sen träffa vi Anna och sen körde Sara hem mig så nu har jag suttit och farmat lite som vanligt. Väntar på att Holmer ska komma hem så vi kan mötas på ICA och handla lite. Skickade å fråga innan va som hände och han hade inget planerat så vi tänkte slå våra hue ihop och göra lite köttfärspaj. Vi får väl se var detta slutar? På Sant Angelo kanske? ;) Hahaha.


Världens finaste man! <3

.. och såhär ser jag ut... idag iallafall, haha :)


Fredag!

       Publicerat 2009-10-30 » 12:30:16 | Me and my life
Vi kör på ett tag till då.. Jag saknar å blogga men jag vet inte om jag ska skriva ut allt jag känner å tycker. Vi får se helt enkelt..

Igår va jag hemma hos Emina å Janica ett tag, eller ja, jag va hos Janica men jag säger fortf så eftersom jag är van vid att dem bor ihop :b
Satt å snacka lite å sånt å sen gick jag till ICA med Emina å handlade.

Julia kom sen vid sex-tiden så käkade vi tacos å sen såg vi på Bröllopsduellen. Efter de såg vi Inlåst och sen skulle vi se Debatt för Kissie skulle va med men hon hoppa ju av så de var inte så roligt faktiskt, haha :p Massa fula människor överallt på TVn igår så vi skrattade mest.

Kollade på Irene Huss innan vi somnade och Julia blev skiträdd så hon tog språng ifrån toan till sängen sen, haha. Kollade bakom draperiet och sånt också :b Ja, sen somna vi och jag vaknade typ av att Julia låg med öppen mun och snarka mig rätt i huet, hahaha. Somnade om och sen när jag vakna var jag helt förvirrad. Drömde en skitäcklig dröm om jobbet, frankrike, chefen, broar och vatten under med familjer på flottar och ja, en viss person var med i hela drömmen men de skiter vi i och skriva ut, haha. Någon jag har varit tillsammans med iallafall..

Nu har Julia precis cyklat hem och jag ska in på Farmville tänkte jag. Ska in i duschen sen för jag känner mig helt äcklig. Speciellt efter att vi såg va som fanns i leverpastejen vi åt till frukost. Fett fläsk och svinlever. Kommer aldrig mer äta den. MAH!

Tack för alla kommentarer iallafall, och den som kommenterar helt cp som jag inte fattar någonting av kan ju höra av sig på MSN eller något sånt istället? Lyxförpackning liksom? Ofta.
Jag hatar personer som kommenterar anonymt. Stå för vem du är istället, och de tycker jag gäller alla. Har jag en åsikt så skriver jag iaf alltid mitt namn.

Nu - farmville.


Palla.

       Publicerat 2009-10-29 » 21:19:06 | Me and my life

Den som nu har SÅÅ roligt kan ju lägga ner.

Hur moget är de å hålla på å driva så?


Hej.

       Publicerat 2009-10-29 » 16:58:33 | Me and my life
Gud så mycke kommentarer som strömma in nu då? :p De gäller att hota er så börjar ni eller? Haha. De är ju mycke roligare å logga in å se att man har fått en massa kommentarer, de förstår ni väl? ;)

Fresten, vem kommenterade ett inlägg ifrån 2008 om ett läppglans, och vem kommenterade att jag njöt av livet på ett sånt sätt att du också ville de? Jag vill gärna ha en vidareutveckling på de, tack, haha! Förstår inte alls?

Jag vet inte, jag vill nog fundera ett tag till på detta faktiskt. Jag tar för och nackdelar och jämför och bla bla bla. Vi får se helt enkelt.

Jag vet att ni väntar iallafall ;)


Lång dag..

       Publicerat 2009-10-29 » 01:09:03 | Me and my life
.. och jag bloggar värre än någon annan. På den senaste tiden så har de bara blivit värre och värre. Borde kanske lägga ner hela skiten istället? Vad får jag ut av detta egentligen? Jo jag får typ 3 kommentarer i veckan av samma människor? Jag får lika många samtycke och råd när jag pratar med mina vänner irl så varför detta skit? Att hänga ut mitt eget liv så mycke att andra gottar sig i de? Vad vinner jag?

De enda jag känner är att de är skönt att skriva av sig.. Jo, klart att de är skönt, men då kan jag lika gärna göra de med en låst blogg som bara jag själv kan läsa om jag nu vill lära mig någonting och framförallt lära känna mig själv lite mer.

Jag känner nog fan inte hälften av alla som läser min blogg och de skrämmer mig lite. Läsarantalet har dubblats bara på 2 månader och de känns fan lite äckligt att folk jag inte ens känner eller pratar med vet vad jag gör varenda dag, och dessutom vet hur de känns inom mig.

Nej fyy. Jag vet inte alltså? De ska ju isåfall vara ömsesidigt. Jag spyr galla över allting och ni spyr galla tillbaka, men så är de ju inte? Jag vet ingenting om er, vet inte vem du är, hur gammal du är eller varför du överhuvudtaget läser om mitt liv. Kanske för att du är en av mina närmaste vänner, kanske för att du hatar mig, kanske för att du inte ens vet vem jag egentligen är?

Jag vet inte?

Gud va djupt de blev nu då? Ja alltså nu spårade de här lite känner jag..
Kanske borde sluta blogga om känslor och åsikter istället, men hur mycket är de då JAG? Ingenting. Hela jag är full av känslor och de är när de blir för mycke som jag spyr ut allt här. De är ju så jävla befriande.
De sjuka är att VEM SOM HELST kan läsa vad jag skriver, VEM SOM HELST!


De skrämmer mig nu alltså..

Hur roligt hade de varit om jag hade bloggat såhär;
Idag har jag jobbat, kväll, sen åkte jag till Mc Donalds, åt en 6:a nuggets och drack en cola, nu e jag hemma.

Nej precis.

Nej, detta är lätt värt en riktig jävla funderare.
De är precis som om jag skulle gå naken ner i byn, för så känns de..

Jag blottar hela mitt jävla liv, men va fan får jag för de?

Hinner inte.

       Publicerat 2009-10-28 » 13:45:01 | Me and my life
Vi hörs vid halv elva.

Bra så.

Godmorgon världen!

       Publicerat 2009-10-28 » 12:05:55 | Me and my life
Vilken underbar dag. Eller va?

Har drömt skitskumma drömmar hela natten. Sovit typ halvt och halvt. Vaknade klockan elva och var helt död men nej, jag gick upp iallafall.. Bättre de, jag FÅR inte vända mina dygn alltså, de går bara inte.

Kollade på Prästen igår och den var väl bra men jag tyckte den var ganska rörig. Till slut fatta jag fan varken in eller ut, men de var kanske för jag va så trött, inte vet jag? :b

Måste dammsuga här å lite sånt innan jobb idag, plus att jag måste äta frulle.. Ska gå å göra lite nu tänkte jag, steka lite ägg å sånt mums..

Jag vet om att jag har gjort ett misstag, men jag kan inte göra ett skit åt det.

Tröttis.

       Publicerat 2009-10-28 » 00:27:19 | Me and my life
Ao, nu är jag trött som...jag vet inte vad?

Var ute en runda med Sara å Anna innan. Trevlans. Nu blir de iaf sängen och lite Wallander - Prästen. Imorgon måste jag städa här lite, ska även jobba kväll igen.

Mh. Inte på vidare humör för detta då va!

Rövmätt.

       Publicerat 2009-10-27 » 20:11:06 | Me and my life

Kan man bli de eller? Jag kan. Blev dock inte så mätt som jag brukar bli, sån äckelmätt, men rövmätt är nog däremellan. Ofta man sitter å ens skriver om sånt här då? Nej.

Jag å Sara åt innan, värsta fedemiddagen. Fyfan så gott de var. Baconlindade sparrisar, klyftisar, pepparsås, vitlöksdipp, wokade grönsaker, mmm. Fan så gott de var. Dog nästan när jag åt.

Har kollat på I skuggan av värmen nu igen, ruskigt bra film. Läste ju alla i den serien nere på Cypern. Finns fem böcker men endast en film. Aja, se den iallafall, sjukligt bra. Verklighetsbaserad är den också. En tjej i 20-års åldern som knarkar heroin, jobbar som väktare och träffar en polis. Snyggt drag.

Har haft ett liten kärleksstund med min mobil också, tagit lite kort på min älskade, haha :b


och till dem som är blinda så är de min lillebror som bakgrund och ingen annan kille.. Tack.


I'm in love.

       Publicerat 2009-10-27 » 15:58:52 | Me and my life
Ja de är jag, jag är kär i min nya telefon. Fan så mycke bättre å va kär i en sån sak, den kan lämna mig men de finns fler som är likadana isåfall. Fan så snygg den är, och skön :D Riktigt jävla bra ljud i den också, de gillar vi.

Ja, jag duschade först, sen käkade jag frulle, köttbullemackor med rödbetssallad, fint som fan. Sara kom sen så vi stack till ICA å handla lite till middagen vi ska ha ikväll. Hon ska sova här ikväll så vi får väl se vad vi ska hitta på. Kolla på Wallander - Prästen iallafall för den har vi inte sett ännu.

Nej nu ska jag pilla lite med min mobil igen.
Varje minut jag har något å göra är en vinst.


ÅÅH!!

       Publicerat 2009-10-27 » 12:24:17 | Me and my life
Orka att jag har sovit till 12 idag. Jag MÅSTE ställa alarm annars går de uppenbarligen åt helvete. Jag som äntligen fått mina dygn så bra, sen räcker de med en dag alltså. Kommer säkert inte kunna sova inatt heller och sen är de kört. Fuck it säger jag bara.

Ja, så nu måste jag stressa de luxe. Måste käka frulle, duscha, fixa till mig å sånt så jag får ut något av denna dagen..
Har fått avi också att min mobil ligger på ICA så den måste jag fan hämta ut å pilla med :D Iiih!

Ja, vad ska man börja med? Dusch, frulle? Njae, frulle. Eller? Nej kanske dusch? Fan vet jag?

Hej hösäck.

       Publicerat 2009-10-26 » 23:50:07 | Me and my life

Orkar inte skriva så mycket faktiskt.

Jobbet har gått bra, räcker man kommer innanför dörren så är man inne i de igen, kvittar om de var 1 månad sen eller längre man va där sist.
Åt en skitäcklig färdigrätt som inte ens va färdig, helt frösen i mitten, men jag hann inte micra den mer så de fick ju gå.

Sitter här nu, uttråkad till max, men va fan finns å göra tio i tolv en Måndag liksom?
Nej, jag ska inte börja vända mina dygn bara för att jag har lov minsann.

Lyssnade fresten på Basshunters nya CD på spotify som han säger är så bra på hans perfekta engelska.
Den sög.

Precis, har jag inte annat å göra än å lyssna på Basshunters nya skiva så är de illa.
Jag veeet.


One time.

       Publicerat 2009-10-26 » 14:59:48 | Me and my life
Fyfan så stressigt. Aldrig mer ska jag tvätta innan jag ska jobba. Blir bara pannkaka av allting.
Eftersom jag inte vågar gå ner i tvättstugan när jag kommer hem ikväll så har jag fått hänga allting på mina stolar och på mina garderobsdörrar. KUL att hela lägenheten liknar ett torkrum.
En gång i tiden hade jag ju ett tvättställ men de försvann spårlöst. Väldigt märkligt kan jag tycka.

Jag har iaf tagit tag i disken som stått sen i lördags, bäddat, tvättat allt som sagt och dessutom har jag duschat, fixat till mig och ätit lunch/frukost bestående av två kokta ägg å knäckemackor med makrill. Mycke fint satt de.

Annars går väl hjärnan på högvarv vilket även min statistik gör. Så många besökare jag har nu brukar jag ha vid 22-tiden kanske? Ja, folk dem gottar sig SÅ mycke i andras olycka. Jag säger ingenting för jag är likadan själv men de känns så hånande på något vis ändå, att folk bara bryr sig och vill veta mer när man mår dåligt..

De känns på något vis som att jag är helt tom, att de bara är ett skal som går omkring å väntar på någonting. Vet inte vad jag väntar på för jag antar att de är såhär de känns helt enkelt?
Nej jag vet inte, jag är så jävla förvirrad just nu och allt känns bara blööööh.

Ska alldeles strax ta tåget till jobbet iallafall. Jobbar till tio å sen ska jag väl hem å göra...? Jag vet inte. De är lov men ändå är de ingenting speciellt. Orkar väl egentligen inte så mycke när jag tänker efter men de hade varit skönt å ha något annat å göra så man kunde slippa alla tankar och all ångest för några minuter.Ja, le kan man ju göra så mycke man vill, de spelar ingen roll om de inte är äkta ändå!


Måndag.

       Publicerat 2009-10-26 » 11:46:51 | Me and my life
Fan va jag har sovit dåligt. Drömt skitskumma drömmar och vaknat typ hela tiden. Helt slut i huet är jag.

Ska börja tvätta nu klockan tolv så jag får väl ta tag i mig själv och samla ihop tvätten. Hoppas att den andra maskinen är lagad nu annars är de panik.

Smärta.

Gotta be somebody.

       Publicerat 2009-10-25 » 23:53:03 | Kärlek

Jag vet inte vad jag ska skriva. Hur jag ska forma meningarna så dem blir rätt. Rätt med vad som står och vad som känns. Jag vet inte om jag överhuvudtaget ska skriva någonting..

De blir bara fel. Människor har åsikter, och självklart, alla har rätt att tycka och säga va dem vill, men när de handlar om känslor som man inte själv kan styra över så är de inte så enkelt.
Om jag bara själv hade fått bestämma, men nu kan jag inte det. Tyvärr.

De gör ont i hela mitt hjärta, min mage, min hals. Allting bränner och jag vill bara gråta.
Skrika, dra, gråta.
Jag kan inte. Allting fastnar. De är som en stor jävla klump som sitter i hela magen och halsen och jag får verkligen inte ut den. Jag har försökt.
Helt stel. Helt tom men samtidigt så fruktansvärt full på känslor.
Ena minuten vill jag lägga mig och gråta i 5 timmar och nästa vill jag bara skrika rakt ut till hela jävla världen att allting är fel. Allting är så fruktansvärt jävla fel.

Ni kan tycka att jag ska söka hjälp, de spelar ingen roll för de har jag redan gjort. Ni kan tycka att jag är skitful och dum i huvudet men de är tyvärr ingenting jag kan göra åt. Ni kan tycka att jag är skitfet och äcklig men saken är den att de inte är ni som behöver hålla om mig eller röra mig så ni behöver ju faktiskt inte bry er om just den saken. Ni kan tycka att jag inte förtjänar någon och de är sant, de gör jag inte heller.

Ni behöver inte berätta alla era åsikter för mig, för jag vet redan vad ni tycker. Jag vet redan vad ni tänker och vad ni kommer berätta för mig, så bespara er de och lägg er energi på era egna liv.
Ingen är perfekt, ingen kommer nånsin å bli de heller så varför inte försöka göra de bästa av era egna liv istället för å klaga ner på alla andras när inte era egna är bra?

Jag mår inte bra. Jag känner mig helt splittrad och jag vet inte vad jag ska göra. De är inte snällt mot någon annan att behöva leva med en sån människa. Någon som är halv. Jag vill att andra i min närhet ska vara lyckliga och när jag gör någon olycklig så fixar jag inte de, mitt samvete håller inte.

Allt jävla snack om utnyttjning och allt sånt kan ni också utelämna. Jag hade aldrig klarat av att leva med de och just därför kommer jag göra rätt för mig. De är inte svårare än så. Faktiskt.

Jag önskar dig allt gott iallafall och hoppas att du hittar en förnuftigare och lyckligare tjej än vad jag är. Du förtjänar de allra bästa för du är så jävla bra, och de är allt vad jag inte är.

Hur mycket jag än vill så går de inte.


Jag måste hitta mig själv, hur i helvete de nu ska gå till!
Iallafall så ska ingen annan behöva lida på vägen dit.
Jag ska göra detta ensam för en gångs skull och jag ska fan fixa de.


.. men mitt hjärta dog för ett tag.


Dagen efter!

       Publicerat 2009-10-25 » 16:56:38 | Me and my life

Ja, dagen efter är väl lovely, eller?

Vaknade klockan nio av att jag hade glömt rulla ner så här var kraftigt ljust. Gick ut i köket och drack lite för min mun var sahara alltså. Vinglade till och kände att jag fortfarande var full så jag somnade om och vaknade vid tolv, eller ja elva då eftersom vi skulle ställa tillbaka klockan.

Har inte orkat göra så mycke idag. Bäddat sängen, rymt upp lite och så men disken står som sagt fint där den står nu tycker jag.

Har iallafall tagit mig en dusch så jag blev av med all grädde och fylla så nu känner jag mig lite fräschare iallafall. Dock långt ifrån hundra..

Ska alldeles strax gå ner med soporna och sen fortsätta färden hem till Farmor där jag ska käka lite mat. Kyckling å sånt gott. Mm, fan va gott de ska bli, och framförallt skönt att slippa GÖRA den själv och diska för de har jag fan redan nog av.

Efter de ska jag hem till Janica å Emina å kränga lite chips å dippa och snacka skit. Skönt med lov nu så man slipper tänka på att lägga sig tidigt. Me likey.


Fest SOM FAN!

       Publicerat 2009-10-25 » 16:06:31 | Bilder

Jodå, fest skulle de bli, Å FEST BLEV DE! Hujedamig alltså. De var något i hästväg igår, men ack så roligt vi hade. Tror jag? :p

Började hemma hos mig med lite middag. Anna å Paddy kom och vi krängde. Lövbiff, färska svampar, klyftpotatisar, pepparsås och sallad. Mycke fint var de, mindre fint med disken som fortfarande står på diskbänken. INTE så häftigt kan jag tycka.

Förflyttade oss in i salongen som Paddy fint ville kalla den. Spelade kort och drack. Efter ett tag så ville snälla Olle köra oss till From så dit bar de.
Drack där som fan, efter ett tag kom Viggan, Blomman och Nils också dit.
Grannen kom å plinga po och efter andra gången så bjöd Nille in honom så han festa på där med oss. Olle kom också efter ett tag och hade Mintu med sig. Ganska illa av mig att dricka 2½ såna snapsar och sen ta hela flaskan och HALSA ifrån den. Konstigt att jag blev helt väck då?

Nej, sen är de ju då lite dimmigt va? Ringde taxi och Anna klämde sin hand där i dörren så vi skulle hitta is sen när vi kom till Cilla å Emma, men när vi kom dit så stod redan Anna i köket med en påse ärter på handen. Tjo flöjt. Ja, sen minns jag som sagt inte så mycke där inifrån. Gick väl runt och gjorde bort mig som vanligt..
Hade min skiva med mig och ja, alltså jag minns fan inte så mycke så jag skiter i å skriva.

Minns bara typ såna små snuttar, Nille skulle helt plötsligt duscha där ja, sen var han PÅ tvättstugan, haha. Jag skulle få hjälp med å spy fastän jag absolut inte ville och helt plötsligt fick jag grädde i hela mitt hue inkl. ögat så jag såg ingenting på de resten av kvällen sen. Någon hjälpte mig å torka bort all grädde jag hade i huet och erbjöd mig mer ögonskugga. Ofta jag ville ha de sådär skitfull kl. 2 på natten? Njet. Aja, jag vet som sagt inte, vet bara att vi hade skitkul och att jag hällde en RÖD bacardi breezer över Olles vita tröja som hämnd för grädden.. Tur att jag alltid måste köra en overdrive.Alltså EH?! Går in på toa och tar en bild, dessutom en bild på mig själv som bevisar alkoholens påverkan..OMFG!!

Jaja, här bjuder vi på oss själva.. De är fan lika bra!

Nu har jag försökt å få bilderna centrerade och texten till vänster i 10 minuter så nu skiter jag i de och rökar en cigg innan jag dödar något.


Jag lever..

       Publicerat 2009-10-25 » 13:46:06 | Me and my life
.. knappt. Fyfan alltså.

Så full som jag var igår har jag nog inte varit på ett år, minst, och de menar jag på fullt allvar.
De betyder alltså att jag inte varit såhär bakfull heller på minst ett år.

Jag var för fan full fortfarande när jag drack julmust nio imorse. Då är de illa.

I gotta feeling.

       Publicerat 2009-10-24 » 17:43:51 | Me and my life
Nu har jag duschat och fixat mig och börjat på maten.. Luktar ljuvligt här :)

Ja, så nu kommer snart Paddy å Anna och sen ska vi först käka å sen börja dricka. Mm, fan alltså :D Detta ska bli en ruskigt bra kväll, jag känner de i varenda del av kroppen.

Vi hörs imorgon babes, bakfulla å jävliga.

Åh vilka problem.

       Publicerat 2009-10-24 » 16:03:35 | Me and my life
Ja, inte fan var de BARA å sätta i lampor, allt gick ju åt helvete, haha..

Hela strömmen gick innan å då visa Morfar mig hur jag skulle göra, men sen när jag själv gjorde de så funka de inte. Hela säkringen hade gått eller va fan? Jag vet inte, panik iallafall då jag måste ha ljuse och spisen ikväll när jag ska göra middag. Shit alltså.

Nu har jag ringt Nisse som ska komma hit och kolla på vad de kan vara, plus att jag har fått en säkring av min KÄRE granne så nu lyser de iaf överallt förutom hallen..

Jaaaaja, nog har jag hittat saker å göra iaf :p

Saturday night!

       Publicerat 2009-10-24 » 14:12:58 | Me and my life
Nu har mormor och morfar varit här en runda och jag har fått lågenergilampor till mina lampor, de är viktigt tycker Morfar, haha :) Jaja, fick även lampor till min kökslampa så nu lyser den så fint ovanför bordet. Mycke najs.

Har precis dukat bordet och dammsugat lägenhteten. Måste bara säga att jag hatar dammsugare. Vad är problemet med dem egentligen? Dem fastnar överallt och de satans jävla skaftet svänger sig hela tiden. AH! Går och drar den efter mig samtidigt som jag har utbrott, :p Aja, nu är här iallafall rent.

Är annars ganska uttråkad, har gjort allt jag kan göra tills ikväll. Lite för tidigt att förbereda maten nu kan jag tycka.
Paddy å Anna kommer hit så ska vi käka lite middag innan vi ska börja förfesta. Blir lite klyftpotatisar, lövbiff, lite färsk svamp, en god sallad och lite pepparsås. Hoppas dem gillar de! Gott ska de bli iallafall..

Ja, sen får vi väl se var vi tar vägen ikväll, men nog fan blir de bra. Är riktigt sugen på å festa så! :)
Vad ska ni själva göra ikväll?

Baby don't worry.

       Publicerat 2009-10-24 » 12:17:44 | Me and my life
Skulle ringa till 3 igår och kolla hur lång bindningtid jag hade kvar för jag visste att de var nu i dagarna typ. Har haft mitt abb. hos 3 i flera år nu och jag har ju sånt fastpris så jag kan ringa för 3000 och betala ett fast pris för de i månaden och de är jag skitnöjd med. Får även skicka 3000 SMS och de kommer man aldrig över, inte jag iaf. Eftersom jag inte har någon hemtelefon så är detta skitbra för mig.

Nu när jag har varit kund så länge så har jag även rabatt på detta abb. så nu betalar jag 499:- i månaden vilket är helt okej.
Iallafall, jag ringde dit och han sa att de gick ut nu om tre månader.. Okej, bra bra. Han fråga om jag var nöjd och så och de är jag ju.
Frågade även om min mobil var bra och saken är ju den att jag inte har en 3 mobil för den sålde jag när jag köpte min nuvarande. Jaja, de vet ju inte dem.
Nej den suger, jag behöver en ny telefon.

Ja, några krav på den då? Ja, att de INTE ska vara touch, att de ska vara en Walkman telefon och att den ska vara slide.
Ja, såna har vi några stycken. Några rosa? Jo då, visst hade dem det.

De är inte världens nyaste telefon men jag har velat ha den hur länge som helst, så nu kommer den hem till mig i nästa vecka, och jag fick den såklart helt gratis. Finemang.Mycket bättre å få en 3 mobil nu så man har garanti om den går i sönder osv.
Ja, mycket nöjd är jag :)


FÖRLÅT! ;)

       Publicerat 2009-10-24 » 12:01:43 | Me and my life
Jag var riktigt dålig på att blogga igår, men de får ju alla vara ibland. Vissa gånger känner jag bara inte för att skriva ner någonting som jag ändå inte själv fattar någonting av. Jag är väldigt förvirrad just nu känns de som.. Har en fruktansvärt ångest som sitter i hela magen och upp i halsen så jag bara vill spy.. Eller jag vill inte spy men, jag vill få ut den, ångesten. Den sitter inte bra där den är nu. Inte alls faktiskt.
'
Jaha, igår då?
Först ringde jag till de där företaget och dem höll med mig, att han skulle ha presenterat sig och yada yada men sen tyckte hon att jag skulle ha mer kött på benen innan jag kallade någon obehaglig? Handlar väl för fan om hur JAG uppfatta de, inte du?! Shit pommes alltså! Aja, de är ju inte mitt problem att dem inte får något sålt ändå så?

Gick till Anna-Lena sen och fixade håret, och de blev precis som sist fast ännu bättre med färgerna och de, tog bättre denna gången tyckte jag. Bild får ni se senare för just nu ser de helt fettigt och äckligt ut. De jävla sprayet som gör mitt hår så äckligt. MÅSTE tvätta de varje dag annars ser de ut som om jag har doppat de i en smörkanna. Trevligt annars ju?

Ja, sen kom Sara å hämta mig så vi stack till Cafe 2:an å käka frulle innan vi körde till Väla. Hittade ganska mycke faktiskt, men jag höll mig också i skinnet, haha :p Hittade ett par jeans iallafall så de var ju bra. Stuprör tyvärr, men de finns ju fan inga andra nu för tiden. Satan mina ben ser ju ut som ett långt jävla Eiffeltorn, för att inte snacka om mina fötter som ser ut att vara en meter långa.. Jag. hatar. stuprör. men bara för de så kan jag ju inte gå naken, så.. Så blev det.

Handlade lite smink och två baslinnen också, ett svart och ett vitt. Perfekt. De går ju hål i alla dem H&M linnena eftersom jag går å drar i dem hela tiden, vill ha dem över röven typ, ja. I fortsättningen köper jag dem på Gina istället för dem verkar hålla bättre? En 50 lapp dyrare dock, men hellre de om de håller?

Käkade på Väla innan vi körde därifrån till City Gross och Familia. På familia hittade jag ett par stövlar faktiskt. Ja, jag har ju bara ett par som är högklackade och som är väääldigt festliga, tycker jag själv. Skulle inte få för mig att gå med dem till skolan direkt. Nej. Ja, så jag köpte ett par låga stövlar jag kan ha nu i vinter till ALLA mina stuprörsjeans, för då kan jag ju inte direkt ha mina streetskor! Jag har nog 4 par stuprör i garderoben, så nu kan jag använda dem, bra där! Dessa var lite "rockiga" också, lite nitar och sånt på dem. Mycke fina.

Ja, sen handla vi på City Gross, riktigt mycke fick jag för ett litet pris. Fattar inte alltså, alltid när jag handlar på City Gross så blir de aldrig så mycke som jag tror. Alltid billigare. Inte för man ska klaga men ändå? Jaja, hem och släpa upp alla kassar och packa in i kyl/frys/skafferi. Helt jävla slut var jag sen kan jag säga. Usch.. Får inte in ett skit mer i den kylen nu heller. Fick precis trycka in ölen till ikväll, :p

Ja, sen kom Beppe så vi kollade på Idol och sen på Johan falk 4:an som jag tyckte var bra, precis som alla dem andra. Jag blir liksom aldrig besviken. Nej nej. Somnade sen, typ vid ett eller någonting sånt. Vaknar imorse av ett väldigt oanständigt SMS ifrån Mamma, HAHAHA! Jo då så attee. Upp och gjorde vid mig lite och sen ner i byn mer liknande ett lik. In på ICA å handla den där pepparsåsen och sen in på Systemet för att fylla på inför kvällen. Till slut gick jag in på Apoteket och köpte en stor jävla tub Body lotion eftersom min hud är som fnöske. Nu sen jag kom hem så är jag totally torr över hela min kropp och de kliar som fan.. Ska ställa mig i duschen sen och hälla hela tuben över mig så jag blir lite fuktig. Mm ska jag.

Ja, och nu sitter jag här. Puuuuh! Har precis farmat lite. Dricker morgoncolan och nu ska jag ta en fin cigg på balkongen. GÖTT! :D

Puss å sånt.


AHHHHH!

       Publicerat 2009-10-23 » 19:27:00 | Me and my life
Skjut mig i huvudet eller någonting?
Fan allt är ju så jävla värdelöst..

Ni som väntar på uppdatering får vänta några timmar till..
Senare ikväll.....

God morgon Fredag!!!

       Publicerat 2009-10-23 » 10:09:58 | Me and my life
Ah hinner inte, ringde till företaget där han kom ifrån och de drog ut på tiden så nu måste jag springa till Anna-Lena, vi hörs i eftermiddag..

Puss Å SÅNT ;)

Usch..

       Publicerat 2009-10-22 » 23:48:06 | Me and my life
Fyfan va trött jag frösen jag blev helt plötsligt. Helt förstörd, haha. Har inte orkat duscha ikväll heller minsann, får ta de imorgon bitti istället.

Har druckit min julmust nu iallafall. Riktigt jävla gott alltså. Luktade precis efter jag öppnat den och fick lite gåshud, haha ;) Ska minsann fylla hela min back med julmust imorgon.. Mmm.

Imorgon är jag ledig så jag ska spendera dagen med massa roliga saker istället för en massa måsten. Börjar dagen hos Anna-Lena, min frisör, där jag ska göra vid håret. Luggen behöver klippas, färgen behövs fyllas på då de blekna så fort när jag varit blond och min små blonda partier behövs fyllas på där uppe.. Mja.

Efter de ska jag åka till City Gross å Väla med Sara. Väldigt längesen vi umgicks så de ska bli mycket trevligt..
Först - en god natts sömn!
Puss å sånt.

Julmust.

       Publicerat 2009-10-22 » 21:38:57 | Me and my life
Ja, bortsett ifrån gubben som va här innan så har de varit en lugn och skön kväll. Lagade middag och de var skitgott, diskade efter maten och skrev handlelista till imorgon, skrev ihop månadens räkningar osv.

Har även tittat på lite avsnitt av olika program på Tv3Play som jag missade förra veckan. Har fortfarande en massa kvar å gå igenom så jag tänkte ta ett till nu, får bli Stockholm-Arlanda tror jag :p

Köpte fresten Julmust innan idag.. AH! Ni minns väl hur mycke jag älskar de? Jag kallades fan för Julmust-Johanna av Therese förr, hahahaha. Ja de är fan min kärlek alltså, for life.
Har inte öppnat den ännu, den står i min kyl och är iskall. Mmmmm!

Nej, nu får de bli ett avsnitt, hörs sen.


Riktigt äcklig.

       Publicerat 2009-10-22 » 20:39:51 | Me and my life

Plingade på dörren innan och jag tyckte de var mycket märkligt då de ALDRIG plingar på min dörr utan att jag vet vem de är.. Ska till exempel Anna komma hit så vet jag ju de, alltså, jag får aldrig några oväntade besök..

Aja, kollade i tittögat iallafall och ser en äldre man så jag tänkte väl att han kände mig eller något sånt, fan vet jag? Han såg ju inte direkt farlig ut.
När jag öppnade så tittade han på mig ett tag och jag liksom titta på ett sånt sätt så jag utstråla "Vem fan är du?", ja typ så.

Han började prata om att han var från ett företag i Malmö och ville sälja en bok, jahaja? Om jag är intresserad av en jävla bok så går jag väl å köper den själv i såna fall? Aja, han snacka och snacka men han titta liksom inte på mig utan in i lägenheten och sen fråga han hur länge jag hade bott här å sånt?
Ofta han har med de å göra? Njet.

När han var klar med sin lilla presentation så ville han komma in, men inte fan visade han någon bok eller någonting, han ville komma in och visa och prata mer. Riktigt för mycke. Nej sa jag, och när jag hade sagt nej två gånger så tog jag i handtaget och skulle stänga dörren och då trycker han in dörren samtidigt som han säger Nej Nej Nej precis som han härmade mig?

Stängde iaf dörren helt och tittade i ögat igen och då står han där utanför min dörr och glor i typ 15 sekunder och sen går han nerför trappen och pratar hela tiden, men jag hör inte vad han säger.. Riktigt äcklig iallafall. 

Ska de verkligen gå till så?
Ska man inte presentera sig med sitt namn, visa upp någon bricka eller iallafall boken och så för att få lite tillit eller så? Nej tydligen inte.
Bara stå och prata rakt ut och tro att man får komma in och sen bli obehaglig?

Nej, imorgon är de fan jag som ringer till de såkallade företaget och förklarar för dem hur fan folk uppfattar deras anställda, om fallet nu är att han talade sanning..

Pratade han sanning och verkligen tror att han kan få sålt någonting med sån attityd och sätt så kan han ju stoppa upp den boken någonstans där solen inte lyser.


Prom queen.

       Publicerat 2009-10-22 » 17:34:51 | Me and my life

Provet kändes skitbra faktiskt. Kände mig så jävla stolt efteråt att jag verkligen kunde de och hade presterat någonting. Får resultat ikväll per mail så vi håller tummarna babes :)

Efter skolan ringde jag å väckte Anna som sen hämtade mig. Körde till ICA å handlade lite och sen åkte vi hem till mig å åt lite lunch/frukost. Knäckisar med makrill är verkligen toppen! Snackade en massa å sånt sen var de dags för mig att åka å ha lite Historia som också gick bra. Fick lappar där läraren skrivit lite hur vi låg till och min var ganska söt faktiskt. Fick flera rader, haha :)
Gick igenom de sista innan provet också som vi ska ha veckan efter lovet och detta provet känns faktiskt bra. Jag ska plugga fett så jag får ett stadigt G iallafall.

Nu sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, kollat bloggarna, facebook osv osv osv.
Kan ni förstå att jag har lov nu? De kan inte jag iallafall. Ledig imorgon och sen är jag ledig i hel vecka. LOVELY!

Nu ska jag gå å laga lite middag tänkte jag. Blir korv å stroganoff idag. Gott ska de bli.
Japp, så vi hörs lite senare när jag är mätt och glad.
Puss å sånt.


God morgon Torsdag!

       Publicerat 2009-10-22 » 09:32:41 | Me and my life
Ja, idag är de Torsdag och imorgon är de Fredag igen.. Skönt kan jag tycka, att denna veckan har gått så smärtsamt. Har verkligen varit en bra vecka, den kan fan bara bli ännu bättre nu.. Tillåter inget annat.

Har sovit som en stock inatt, drömt konstiga drömmar dock men de hör väl till? Är pigg iallafall, ska gå till skolan nu å käka lite frukost, hittade 25 mynt, helt överlycklig, WIHO! Morgoncolan.. Ja, sen ska jag skriva provet i Psykologi och de känns faktiskt som att de verkligen sitter så jag hoppas att jag presterar riktigt bra på detta provet nu.. Första provet de känns helt okej att skriva ;)

Efter psykologin så ska jag ringa Anna å se om vi ska ses lite för jag har närmligen håla fram till halv tre då Historian börjar. Ja, så ser väl min dag ut, slutar klockan fyra så då hörs vi..

(Farmville funkar inte å jag har utbrott)

Puss å sånt.Natti.

       Publicerat 2009-10-21 » 23:41:09 | Me and my life
Mja, jag borde lägga mig å plugga på de sista till provet actually. Kan dock inte dra mig ifrån datorn. Har så sjukt dålig självdisciplin.. Om de nu ens stavas så? Skitsamma, pallar inte googla.

Fan va jag vill ha pengar nu. CSN på Fredag är sjukt jävla efterlängtat alltså, har inte ens en sketen jävla femtioöring i min plånbok och då är de illa. GAAANSKA illa till och med.

Aja jag ska inte klaga längre, ska bara lägga mig ner å inte vara till något besvär.
Vi hörs imorgon guys, puss å sånt.


Like a battlefield.

       Publicerat 2009-10-21 » 22:42:20 | Me and my life
Ja, nu har jag varit hemma ett tag men blogg.se är ju ruskigt segt nu såhär på kvällskvisten. Säger man så fresten? KvällsKVISTEN? Njae, rubbad.

Har varit roligt ikväll, precis som alltid när vi tre ses. Lite sjukt men, de gillar vi? Käkade Hawaii-pizza å hade tändarfest. Helt sjukt att man måste sätta upp lappar i trappen om de nu för tiden! Var fan är världen på väg egentligen?

Ja, å sen såg vi såklart Twilight också, på min DVD som jag såklart glömde kontrollen till så vi fick ha dansk text. Jaja, nu kan vi danska också, för vi glodde klart BARA på texten ;)

Typ så har kvällen varit.. Ja klart, vi skrev listor också, men de är sånt hemlighetsmakeri så de kan jag inte pressa ut här vettni. Typ listor på vad vi gillar för mat och sånt ni vet.. Sånt man gjorde när man var 14 år! ;) Hahaha.

Njahe, nu ska jag gå å käka något friterat med wokat tillbehör.
Tja.

And off I go..

       Publicerat 2009-10-21 » 15:50:28 | Me and my life
Nu drar jag mig bort till Janica med min lilla DVD! :D

Twilight all night long, cigg och en massa skitsnack hoppas jag. Mycke å ta igen. PUSS!

Bra musik!

       Publicerat 2009-10-21 » 14:51:42 | Muuuusic och såklart... Janicas fel;


Like a flower.

       Publicerat 2009-10-21 » 14:28:46 | Me and my life
Usch, jag är så frösen idag. Hade velat krypa under täcket och mysa lite med tända ljus och så men jag känner inte riktigt att jag hinner.. Har dock hunnit med ganska mycket sen jag kom hem ifrån skolan..

Historian gick bra iallafall, fick veta att vi har prov veckan efter lovet.. Jaja, de ska nog gå bra. Ska plugga mer denna gången om inget annat.

När jag kom hem så började jag med farmville som vanligt, haha. Packade in all ren tvätt sen, gjorde lite lunch bestående av knäckisar med makrill på, mumsigt. Bara ett ägg som fattades men de hade jag inte hemma. Har snackat lite med Janina-babe på MSN och rökat å läst igenom bloggar också. Allt datarelaterat är färdigt men på något vis kan jag ändå inte slita mig härifrån :p

Måste iallafall plugga lite psykologi nu eftersom jag har prov imorgon men de sitter ganska bra redan tycker jag så de blir nog inga större problem.
Ja, sen ikväll ska jag hem till Janica å träffa henne å Emina.. Kolla på Twilight (för typ 4:e gången) och dregla lite. Härligt. Jag gillar å dregla.


ICA - Jerry

       Publicerat 2009-10-21 » 14:19:53 | VideoklippJag som alla andra ÄLSKAR den nya ICA-reklamen.. SÅ jävla klockren!


Cypern 2009 - film.

       Publicerat 2009-10-21 » 13:29:38 | VideoklippEnjoy!


God morgon Onsdag!

       Publicerat 2009-10-21 » 09:45:34 | Me and my life

Sovit gott eller? Jahaja.

Jag kunde fan inte somna inatt trots att jag var ruskigt trött. Till slut gjorde jag de iallafall, med TVn på, som jag stängde av sju imorse, haha. Jaja, jag är utvilad iallafall.
Vaknade av mig själv vid halv nio så då gick jag upp å farma och sen tog jag mig en dusch.
Har fixat till mig nu, vikt lite tvätt och lagt in lite och ja, packat skolväskan och kollat facebook!

Fan va gött om jag hade kunnat börja 10.20 varje dag. Helt perfekt tid ;) Imorgon gör jag de också har jag för mig, så de är ju skönt iallafall.

Slutar klockan tjugo över tolv och då blir de hem å plugga lite psykologi.. Ikväll ska jag träffa Emina å Janica och andas rök istället för luft. De ser jag fram emot. Tror vi ska se Twilight också. Då dör jag nog lite.

Hörs senare.


Jag är död.

       Publicerat 2009-10-20 » 23:35:44 | Me and my life

Fyfan va trött jag är. Helt sinnes.
Kom hem kvart i fem imorse, kunde fan inte sova.. Har inte sovit så gött alls inatt eller imorse, vaknade vid tio sen och har varit igång hela dagen.

Känns ändå inte som att jag har hunnit gjort ett skit, iallafall inte av de jag BORDE ha gjort.
Jag har tvättat iallafall.. Lite. De jag hann. Maskinjävlar.

Paddy har varit här ikväll och vi har snackat lite. Skönt var de. Tre veckor sen vi sågs typ. De känns inte alls bra. Jag känner att jag tappar kontrollen av mitt liv lite ibland. Jag tappar mer och mer för varje dag som går. Jag har liksom inte kontroll över min dagar och alla mina timmar bara rinner igenom mina fingrar.
Vet ju liksom inte vad jag gör heller, allt bara försvinner. Ja, vad ska jag säga?

Allt var bättre förr. De är allt jag vet. De som är mest fel är att jag inte ens minns hur de egentligen var förr, bara att de var bättre än vad de är nu.
Har sån ångest för framtiden också. Vad vill jag egentligen göra? Hur länge ska jag plugga? Vad ska jag annars göra?

De enda jag egentligen är säker på är att jag trivs så fruktansvärt bra i lägenheten. Jag känner verkligen att detta är absolut RÄTT för mig. Jag har hittat hem. Kärlek.
De är väl egentligen de viktigaste? Att ha en grund, ett hem att gå till som verkligen känns som ett hem? Jag tror de. Jag hoppas de.

Allt de andra får komma efterhand tror jag. De kan inte vara på något annat vis. Hur jag än gör så är jag aldrig nöjd och lycklig ändå, så vad ska man göra?

Jag satt för ett tag sen och var lite känslosam, tryckte på min mobil och formade ett SMS; Blir man någonsin lycklig? Helhjärtat lycklig?! Jag skickade aldrig de. Jag visste helt enkelt inte vem jag skulle skicka de till? Vem vet egentligen? Seriöst.. Blir man nånsin helhjärtat lycklig? BLIR MAN DE?

Jag tror inte att man nånsin kan bli nöjd och känna sig tillfreds med ALLT i sitt liv, de finns alltid någonting som sticker lite, som gör ont, och DE gör att jag tappar hoppet ibland. Att man ALLTID ska gå runt med någon form av ångest och rädsla över vad som ska hända.

Jag måste fan vara glad över de jag har istället för att tänka på saker jag kunde ha haft. Gjort är gjort och jag kan inte för någonting ändra på de hur mycket jag än vill. Vissa saker skulle jag vilja ha ogjorda samtidigt som jag skulle göra om vissa saker och uppleva och känna känslorna igen.
Hur mycket jag än önskar och hoppas så kommer de aldrig hända, jag kommer aldrig kunna gå tillbaka i tiden och ändra om allting, jag har gjort mina val och jag har gjort mina misstag. Jag är jag och jag kan inte göra någonting åt det. Att jag sen inte känner mig tillräcklig de går inte heller att göra någonting åt.

Jag är inte världens bästa människa, jag är inte världens mest skötsamma människa.. Jag är bara Johanna.. Ingen mer, ingen mindre. Bara jag. Jag. Jag kan tyvärr inte göra mer än vad jag gör, men för allt i världen, bara ni inte tror att jag är nöjd med allt jag säger och gör.

Jag står ibland utanför min egen kropp och undrar vad jag egentligen sysslar med. Varför säger jag så? Va i helvete sysslar jag med?
Ändå har jag svårt för att göra de jag vet är rätt. Jag vet inte vad som är fel på mig egentligen? Jag tror inte jag vill veta heller. Jag kör på, som jag alltid har gjort.

De bästa jag kan göra är att ha så mycke å göra att jag inte hinner reflektera över såna här saker. Jag vill inte känna. Jag vill inte hinna reflektera över allt. Nej, de vill jag inte.
Efter lovet i skolan så kör de på med de vanliga schemat, och fan, jag längtar på ett sjukt sätt, jag kommer inte ha en enda minut att andas på men gud så skönt de kommer bli. Jag pallar inte. Nu har man haft de bra en vecka och så fort man sätter sig ner så kommer allt ifatt en igen. Kvittar hur jävla fort man springer ifrån sina problem så är dem fan alltid snabbare..

Jajajaa, jag ska inte snacka en massa, jag bara svamlar iväg. Jag ska gå å lägga mig. Somna direkt kommer jag göra. Historia imorgon 10.20. Trevligt. Två timmar historia börjar vi med. Ja, jag ska inte klaga, går bara Onsdag och Torsdag å sen har jag lov i en vecka.

You're so messed up!


Cypern 2009!

       Publicerat 2009-10-20 » 18:45:00 | Bilder

Ja, då var de dags, Cypern 2009!! 30 graders värme väntade, och såklart iskalla drinkar.

Resesällskapet var;

Ulrika Gillstedt :pMikael RohdinBeppe RohdinDidde... och Alle såklart :)

Resan började på Sturup flygplats där vi stod och hackade tänder och verkligen LÄNGTADE till planet och värmen.. De första Micke säger i kön till incheckningen är; Jahaa, är de dessa torrbollarna man ska åka med? Haha. Ja, uppenbarligen var de ju de? Ajah, jag tyckte att vi roade oss ganska bra för oss själva faktiskt.

VARJE år säger jag att jag ALDRIG mer ska packa med mig SÅ mycke skit, eftersom jag inte ens använder hälften.. Ja, vad hände detta året då?Jo, min väska väger FÖR mycke redan innan vi åker, hahaha.. Helt sjukt.. 26 jävla kilo.

Jaja, in på planet iallafall och ångest direkt ju. Fan va jag hatar dem satans charterplanen, sitter som en inlagd sill och ska känna ångest för att man är helt instängd och dessutom ska man ha en ruskig ångest för att flyga, usch nej..

De gick dock ganska bra, även om de sitter 300 pers inne i min kropp och vill skrika när vi lyfter och landar, haha.. Jag somnade så fort vi hade kommit upp i luften, missade mat och allting och vaknade 15 minuter innan vi skulle landa med pilotens ord i högtalarna: Nu närmar vi oss Larnaca där de just nu är 27 grader och solsken! Sådärja, flyga kan jag ju göra varje dag, haha ;) Landade och allting gick skitbra, ut ur planet och går in i den älskade värmeväggen. Guuuuud va skönt :D

Allting gick smidigt, passkontroll, bagage och allt sånt, perfa. Bussen till hotellet, och faktiskt bodde vi på samma hotell som jag bodde på förra året när jag var på Cypern. Jag älskade verkligen de hotellet och trivdes som fisken i vattnet så de var inget problem alls för mig som ni säkert förstår :)Ja, och sen kan jag fan inte skilja dagarna åt för dem såg likadana ut hela tiden. Helt lovely enligt min mening. Jag skiter i deras miljö, deras natur osv osv, jag ville bara ligga och gotta mig och de gjorde jag också. Läste ut 8 böcker under veckan ;)

Vi hade de så farligt underbart, varje dag. Ett exempel på en dag kunde se ut såhär; 
En cola å en cigg på balkongen, (dem morgnar man hann de dvs, de var ett evigt stressande till frukosten, haha)

Poolen efter frukost med drink, cigg, bok osv osv...

En toast till lunch och en iskall cola till de, perfekt :DTillbaka till poolen och lite drinkar, rosa pantern och lite öl kanske? ;)Vid tre tiden var de olika desserter man kunde köpa, så en dag blev de pannkakor med banan, glass och grädde i :)

På kvällen blev de buffe, olika för varje dag, och sen var de olika uppträde som var väldigt bra och underhållande, och självklart, iskalla drinkar och massa skratt å cigg :)

En kväll när vi kom hem å skulle lägga oss så skulle jag ringa ner till Micke å Ullis som vanligt å fula mig och precis när Alle svarar så skriker jag allt va jag kan, rakt ut..
Alle frågar va fan som händer och jag säger; Helvete, jag fick en mal mellan brösten, den bara flög ner och jag blev fan livrädd.. men vad gör Micke?
"Ja, han kommer snart upp, vänta bara"
Jag lägger på och fattar ingenting, vafan ska Micke här uppe å göra?
Efter ett tag så ringer de och då är de Micke som säger; "Vafan sysslar ni med egentligen? Varför ska jag komma upp till er och ta bort en mal mellan dina bröst, kan inte Beppe göra de?
HAHAHAHAHAHA. Fan vilket missförstånd. Jag blev ju bara rädd och skrek för mitt liv när han svara, och sen fråga jag va Micke gjorde, fan inte för att han skulle komma dit å hjälpa mig iallafall, hahahaha.

Ja herregud, skrattat har vi gjort denna veckan iallafall. Har de inte varit åt imitationer så har de fan varit åt Skevi, allas våran städerska som vägrar torka bort fågelskit på balkongräcket.. Vilken människa den där Skevi alltså ;)

Gud, nu längtar jag tillbaka. Rum 1812 å 1802, bord 7 och all värme, kalla drinkar och den goda maten.. Guuuuuud! :DFina Ullis i poolen :)

Första natten på hotellet så vaknade jag och var kissnödig like HELL så jag gick upp på toa och de första jag ser är en kackerlacka på golvet. Ah, va fan ska jag göra? JAG tänker INTE döda den, AAAH! Jo, vad gör man då? Man tänder allt ljuse i hela lägenheten och skriker på Beppe; DÖDA DEN! Vafan tänker han liksom? Mitt i natten och de blir helt ljust och någon skriker bara rakt ut. Jo då, men han kom upp och dödade den till slut, och följande dagar fick stackars Beppe hålla mig sällskap på toaletten när jag duscha och kissa, haha.

Ganska många såna roliga väckningar faktiskt, en gång tog jag en tändare och eldade i Beppes näsa när han låg å sov. Normalt va?

Ja herregud, tack som fan för en skitbra resa allihopa.. De har varit helt underbart och nu har jag verkligen laddat upp mina batterier..

HAHAHAHAHAHAHA :D Veckans bild, lätt. Pelare mitt i huet.

Ja, filmer och sånt får ni i ett annat inlägg, sen lägger jag upp fler bilder på Facebook, men just nu så är jag sjukt hungrig. Har inte ätit någonting alls idag och stressar sönder, som vanligt :p

Tack igen allihopa. Ett fint minne detta, som vi kan leva på väldigt länge :D


Helvetesfanjävla.

       Publicerat 2009-10-20 » 17:34:15 | Me and my life
Man har världens största tvättberg ifrån hela veckan innan man åkte plus hela resväskans tvätt och vad händer?!

Jo, de finns bara EN maskin som funkar.
Jag älskar livet. Nu.

ULLIS!!

       Publicerat 2009-10-20 » 17:31:05 | Muuuusic
Känner du igen denna? ;)


Hemma igen.

       Publicerat 2009-10-20 » 15:44:57 | Me and my life

JAG E HEMMA!!!! WOOHO!

De väntade ni inte er va? Jo, jag längtade faktiskt hem i slutet.. Helt sant.

Vet ni vad jag har hunnit idag? Nej, inte jag heller, nästan ingenting alls faktiskt. Farmville tog 2 timmar, bloggarna tog 3 och nu sitter jag här, mjukisbyxor, osminkad och osnygg. Måste handla på ICA, har inte ett skit här hemma.. Ska börja tvätta klockan fem också, ja, jag har lite å stå i faktiskt.

Jag ska ge er ett fett inlägg sen med alla kort och berättelser osv osv. Lovar.
Måste bara andas och hinna allt de andra viktiga först..

PUSS så länge ;)


Hello Sweden!

       Publicerat 2009-10-16 » 08:52:06 | Me and my life

Mjau på er.

Har ni de bra eller? I hope so.
Vi har de skitbra, eller iallafall jag har de :) 30 grader varje dag, stor sol och en iskall pool. Nu har vi precis käkat frukost och jag var tyvärr tvungen å sköta min farm lite, haha. Ja Ullis gjorde de igår så jag behövde inte skämmas, jag var inte först ;)

Segt är de som fan så jag vet inte om jag hinner allting, pallar inte köpa mer än en datakod för de kostar fan 6 euro för 1 timme.

Mja, dagarna är underbara iaf, vaknar, går upp å rökar en cigg, ner å äter frukost och sen lägger vi oss vid poolen och steker, dricker iskalla drinkar, läser och rökar. Vid tre tiden drar vi å käkar snacks, brukar bli en toast och pommes, sen blir de poolen igen, upp i lägenheten, smörja in sig med after sun och vila lite (läsa) och sen dusch, ner till ullis å micke och en drink på balkongen innan middagen, sen är de underhållning och drinkar all night long.

Jag har blivit ganska brun faktiskt, å de gillar jag såklart. Fredag idag, gött.
De andra ligger nere vid poolen nu så jag ska rusa ner där, men först på vägen ska jag ta en Pina Colada och en öl så jag har de laddat, behöver jag inte resa mig sen på en timme ;)

Hoppas ni har de bra iaf, ni är för söta, även om jag befinner mig i Cypern så är ni ändå inne å läser varje dag. Kinda cute. Jag längtar iaf inte hem ett enda skit, till landet som enbart ger mig kyla, stress och ångest....

Vi hörs på Tisdagmorgon när jag har vaknat. Jag har en massa skojigheter att berätta för er, för att inte tala om alla korten :D

PUSS.
Och du, du kan dra åt helvete.


Bye bye Sweden!

       Publicerat 2009-10-12 » 01:54:02 | Me and my life
Nu har vi kollat på Johan Falk, 3:an.. Den som sa att den var en besvikelse hade fett fel. Eller nej, så kan jag ju inte säga. Alla har ju rätt till sin åsikt men JAG tyckte att den var minst lika bra som tvåan iallafall.

Har farmat också, har satt vattenmeloner som tar 4 dagar på sig att bli färdiga. Jag VET vad ni tänker nu, och JA, de ska vi, haha. Både jag å Ullis. Så är det med de. Jag är fett beroende och jag tycker de är KUL, så behöver vi inte diskutera mer om de, hahaha.

Myskläderna är på, får åka i de minsann, mjukis och tjocktröja.. Skönast så på planet.. Oh gud, planet, vi pratar inte om de mina vänner.....

Ja, sängen är renbäddad och köket är städat. Skönt å komma hem till en najs lägenhet sen, speciellt krypa ner i en helt nybäddad säng. Kommer bli lovely. Landar halv tre på Sturup natten mellan Måndagen och Tisdagen, någon som kan hämta, haha? ;)

Ja, nej, klockan är snart två nu och vi ska åka kvart i fyra. Jag BORDE nog sova för de känns som om man kommer må kraftigt dåligt annars med flyg, värme och allt kombinerat men jag vet inte om jag kan. Ska lägga mig i sängen nu å läsa lite iallafall, de brukar få mig tired as hell.

Önskar er en skön vecka här hemma, jag ska försöka ha de lika bra som er ;) Kanske lite bättre, men de är inte säkert.
Jag är faktiskt värd de här, har jag kommit fram till. Den senaste tiden har varit sjukt jobbig och påfrestande.. Nu ska jag ladda upp batterierna igen så vi klarar av den här hårda och kalla hösten.. Perfekt.

Om jag dör så vill jag ha "Mitt hjärta i din hand" av Jan Johansen på min begravning. Jag vill att alla ska vara klädd i något rosa och jag vill att ni ska skratta å vara glada, låter som en bra deal va?
... Ja man vet aldrig vad som händer med planet.. Usch nej, inte prata om de...

Jag har sååån ångest kan ni tro.
Någon här som har flögit med mig förr? Inte de nej. Va glada för de.
Sist var de fruktansvärt.. Fruktansvärt...... Skrek rakt ut, hahahahaha.

Nej, puss på er..
Solen - här kommer jag!!! :D


Oh god.

       Publicerat 2009-10-11 » 23:15:51 | Me and my life

Vilken dag. Inte en lugn sekund. Har fan haft ont i magen konstant hela dagen av all denna stress. Varför vi inte gjort allt innan? För de har inte funnits tid de andra dagarna? De har varit helt sjukt på sistonde..

Iallafall, vaknade, packa halvt, fixade till oss och sen körde Sara oss till Klippan, lämnade av Affe, hämta bil hos Micke å Ullis, körde till Väla, stirrshoppade en bikini och Beppe hittade ett par ursnygga badshorts. Käkade där och sen körde vi tillbaka till Klippan. Beppe packade, jag farma, haha. Hem till Åse, skrev ut biljetterna, tanka bilen, lämna bilen, åkte hem till Perstorp, handla på ICA, hem direkt å gjorde middag.

Blev klyftpotatis och hamburgare idag, riktigt fint var de faktiskt.. Sprang ut till Ensam mamma söker. Efter de så läste jag bloggar och farmade lite till. Tog en dusch, rakade av vinterpälsen på benen, haha. Målade tånaglarna och de andra naglarna så nu är man fräsch överallt :) Packade ner de sista.. Mja, och nu sitter jag här. Klockan är tio över elva å jag vet inte om de ens är lönt att sova. Man blir ju bara mer död då..

Ska köra kvart i fyra iallafall, lagom dead meat då va? Ah. Har iallafall fått allt nerpackat som jag ska ha. De sista jag lade ner var mina bäbisar. Fint inlindade i en handduk. Pratar såklart om 8 colaburkar. Jag DÖR om jag inte får min morgoncola. Nej, jag dör inte, men varför må dåligt på sin semester? ;) Inte lika gott med den på glas, som dem har spätt med vann, nej tack. En redig svensk burkcola, iskall och en cigg på balkongen i 30 graders värme, de måste vara grejer alltså.

Nu ska vi iallafall kolla på en Johan falk film och trycka in lite chips å dippa i huet. Myseeed.
PUSS :D


Vaken.

       Publicerat 2009-10-11 » 13:01:56 | Me and my life
.. men jag hinner inte skriva ett skit.

500 saker å ordna.

Hemma igen.

       Publicerat 2009-10-11 » 00:25:39 | Me and my life
Åh, äntligen hemma igen. Har varit så trött ikväll, men de har ändå varit väldigt trevligt måste jag säga.

En jättegod middag på Oasen, en tur på MAXI för att fördriva lite tid och sen bio. Flickan som lekte med elden var om möjligt bättre än ettan. Jag höll på å skita ner mig EN gång speciellt, annars var den lugn å fin, haha ;) Nej, riktigt bra. Tio johannor av tio :D

Är för trött för detta, de enda jag vill just nu är att krypa under täcket och läsa min bok. De blir en lång jävla dag imorgon så de är jag värd tycker jag :)

Hörs imorgon.

Lördag.

       Publicerat 2009-10-10 » 16:08:16 | Me and my life
Usch, de har varit en dryg dag.. Legat å läst lite, duschat och fixat mig, suttit å ändrat lite på farmen och sånt. Mycke till liv? Nej men jag gillar det.

Mormor har varit här en liten runda också. Alltid trevligt. Dem ska fixa de sista i lägenheten nu när jag är iväg, måla i lite som skavdes av när vi satte i luckorna och Morfar ska sätta upp dem sista lamporna i köket vid vasken och sådär. Så snälla så.

Nu är jag iallafall färdig, ska ta tåget till Klippan tjugo i fem där Åse sen hämtar mig på stationen. Förmodar och hoppas att Beppe också infinner sig där då :p
Ska åka till Helsingborg sen, gå å äta på Oasen, Fondue, ah så gott de ska bli. Var så längesen jag åt de nu.. På restaurang är de ju lite mer speciellt än hemma också.
Efter vi har käkat å sånt så ska vi gå å kolla på "Flickan som lekte med elden" på bio. Mysig lördag. Alldeles perfekt.

Måste åka till Perstorp sen ikväll när bion är slut. Har så mycket att fixa imorgon, måste skriva ut biljetterna, packa !!?! vilket jag inte ens har börjat med. Jag som annars packar en vecka innan, haha. Jaja, de blir nog bra i vilket fall.

Vi beställde hem Johan Falk 3 å 4 nu i Onsdags tror jag de var och dem trillade ner igår redan :) Bra jobbat av Cdon måste jag säga. Ja, så nu har vi å roa oss med imorgon innan vi åker också. Mycke bra. Kanske rent av blir en film inatt när vi lägger oss. Hoppas på de :D

Nu ska jag röka en cigg och fixa de sista innan jag ska gå till stationen..Och om ni vill veta... Jag kollade vädret på Cypern den kommande veckan å de ligger på 25 - 30 grader.. Tänkte bara om ni var nyfikna ;)


Gårdagen..

       Publicerat 2009-10-10 » 15:23:39 | Me and my life

Ja, nu har man väl vaknat lite mer till liv och mår lite bättre.. Skönt de. Trodde nästan jag skulle avlida innan när jag vaknade. Kände mig helt yr och allmänt väck.

Vi började då dricka igår, Anna kom till mig först å sen stack vi ner till Dallen som hade förfest. Murre, Anton, Stiffe å Zimpe var där så de var riktigt skoj, längesen vi festade ihop.

"Jag ska aldrig mer äta vitlök"
"Varför då?"
"För de är såå gott"
"Jag älskar tjejer och deras logik alltså"


Haha, ja, de var ett satans liv om vitlök igår. Spelade lite kortspel och så. När klockan var tio eller något sånt så gick jag å Anna upp till mig, fixade lite på sminket och hämta mer dricka innan vi GICK till Emma, vilket är typ 1 mil (eller så kändes de bara så?)
Jag hade en öppen cider som jag höll i, samtidigt som jag prata i telefon och jag mitt smarta helvete hade väskan öppen så jag hade cider i halva väskan sen.
Min mobil är helt seg att skjuta upp så de har väl blivit något mög in där också. Allt luktar cider, gott igår men mindre gott idag kan jag säga.

Kom fram till Emma efter många om och men, haha. Var ganska trevligt där i början, Anna snacka om att hämta en snara och sånt, maaah!
Efter kanske en halvtimme så stormades huset och de kom typ 20 pers kanske? Kvällen fortsatte så, folk bara kom och kom och kom, haha. De var riktigt bra folk iaf, en bra blanding, så jag hade fan skitkul igår. Riktigt lyckad kväll alltså.
Hängde lite halvt i köket och gjorde partytrick med Stiffe med hjälp av ögonen, byta låt lite så diskret och hittade hemliga rum :O Hahaha.

Ja de var riktigt skoj faktiskt. Vid två så var festen slut så då gick jag hem, kallt som fan var de. När jag väl kom in slängde jag av mig alla mina kläder och tog på mig mysdressen och läste lite, haha. Minns inte ett skit av de kapitlet jag läste så jag har fått läsa om de nu idag. Ganska bra gjort av mig faktiskt. Vem fan läser på fyllan?

Vaknade vid nio imorse av att lampan var tänd och jag halvlåg så jag släckte skiten å somnade om. Vaknade tjugo över elva av SMS och sen kunde jag fan inte somna om..

Ja, tack alla för igår iallafall. De var riktigt skoj faktiskt :D De får vi göra om - någongång.
Tänkte va nykter i två månader till nu så jag glömmer hur baksmällan känns ;)HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Bra fotograf där..

OMFG!Den bilden får helt enkelt avsluta de hela, hahahaha :D


....

       Publicerat 2009-10-10 » 12:06:16 | Me and my life
Fyfan..

Jag hade glömt hur de kändes att vakna upp efter en stadig partykväll.

Fattar ni?

       Publicerat 2009-10-09 » 15:41:32 | Me and my life
Alltså fattar ni hur länge jag har hållt mig nu? De är ju helt sjukt detta. Absolut inte likt mig iallafall. Jag brukar fetta ut allt i samma stund som jag bestämmer det. Förstår inte själv hur jag har kunnat hålla mig riktigt...

Ni vet.. I Augusti så bokade vi en sak. I AUGUSTI!
När jag lade ut nedräkningen så var de över 50 dagar kvar.. Nu är de två..

Två dagar tills vi åker till...

...

..

.

CYPERN BABY :pOMG! Detta var förra året i Cypern.. Kolla mitt hår..

Gud.. Fan va jag saknar det. Mitt EGNA .långa. hår.
.. och ja, jag blir skitbrun jättelätt, så om typ en vecka eller något är jag inte längre en fis.
Eller ja, ingen blekfis iaf ;)


Fredag!!

       Publicerat 2009-10-09 » 12:33:38 | Me and my life
Ja, inte fan har jag ätit någonting ännu? Kanske borde göra de?

Har iaf varit nere i byn å handlat cola samt hämtat ut lite p-piller. Dem tar nämligen slut på Onsdag och de är kanske inte så jävla snyggt?
Dallen har varit här uppe å rögat också, snackat litta skit. Mja, de är väl de som har hänt I guess?

Ska träffa Janica nu en stund, så vi hörs lite senare i eftermiddag. Idag är de party, ni känner de va?


Godmorgon..

       Publicerat 2009-10-09 » 10:00:29 | Me and my life
Nu har jag varit vaken i en timme, ganska skönt faktiskt.. Att vakna av sig själv klockan nio å vara pigg menar jag :p Mjaa.

Har inte gjort så mycke faktiskt, kanske borde göra det? Fixa till mig lite å kanske äta något vore en idé? Tja, jag gör de, vi hörs sen igen, kanske ;)

Segve.

       Publicerat 2009-10-08 » 23:18:34 | Me and my life
Fyfan va bloggverktyget är segt idag. Tar typ 1 timme eller något å få upp en sleden sida. Blir helt frustrerad. Aja..

Middagen var jättegod iallafall. Nu ikväll har jag försökt plugga lite, läst lite i min Twilightbok, tittat på Singing Bee Celeb och Inlåst, farmat, rökat, pratat med Mormor och druckit champis. Duktiga jag! :) Vet ni hur många burkar cola jag har druckit idag? 1½. Fattar ni vilket steg de är för mig?
Jag har inte känt de där suget nu på hela veckan typ, får jag bara min morgoncola är de lugnt..
Ganska stolt faktiskt, hoppas de håller i sig!

Såja, nu ska jag lägga mig å läsa min älskade bok..Morfar satte spottarna idag, riktigt bra blev de. Ännu bättre nu på kvällen, mysigare om inget annat, men svårt som fan att få på bild.

NU ska jag röka å sen lägga mig i sängen som sagt.
Ledig imorgon, SÅÅ gott.


Blir så jävla arg.

       Publicerat 2009-10-08 » 19:10:03 | Me and my life
Alltså... jag blir så satans jävla förbannad. Va fan har folk i huet egentligen? Seriöst, vad fan sysslar folk med?

Helt jävla sjuka i huet måste vissa vara alltså.
Sitter å läser mina vanliga bloggar och får upp ett sånt jävla inlägg som bara får mig att se ut som en jävla fågelholk.

Va i helvete är de frågan om?
Gör något åt de istället för helvete!!

Vissa snackar om att älska, jo men visst, isåfall ska man kanske vidta åtgärder?

Gott.

       Publicerat 2009-10-08 » 17:18:20 | Me and my life
Finns inget bättre än när de luktar vilök och goda kryddor ifrån köket och vetskapen om att man är ledig imorgon.. De är något alldeles speciellt som händer i kroppen, iallafall för mig, när jag vet att jag är ledig dagen efter. Känns så skönt på något vis?

Jaja, jag håller på å göra middag iallafall.. Vi är så tråkiga så vi äter samma som vi gjorde tidigare i veckan ;) Nej, jag kände att jag ville göra en liten fin-middag idag å inviga bordet och de nya köket och eftersom de var så jävla gott sist så kör vi på de helt enkelt. Strimlad lövbiff stekt i vitlök, färsk svamp å lök, hemmagjorda klyftpotatisar med pepparsås och en fräsch sallad.. Lite tzatsiki har jag också köpt, de är gott att ha lite till köttet tycker jag :)

Mm, så nu ska jag springa till mitt älskade kök igen, hörs senare :)


In my heart.

       Publicerat 2009-10-08 » 16:18:55 | Me and my life

Historian gick bra, fick tre läxor till nästa gång. Ja, jag får ju mer men.. Ja, för vad händer om 3 dagar? De har varit nedräkning hur länge som helst, men till vad?

Är de någon som vågar sig på en gissning?
Någon som inte redan vet vad som händer alltså? ;)


Köket - just nu!

       Publicerat 2009-10-08 » 13:41:20 | Lägenheten

Såhär ser mitt kök ut just nu;Ser lite tomt ut nu men jag ska ha en lampa ovanför bordet, någonting där på den breda väggen och sen ska jag hitta dynor till stolarna samt hänga upp en klocka där också någonstans..

Just NU håller Morfar på å sätta handtag på dörrarna så dem ska ju klart också va på plats sen, den mattan ska jag inte heller ha, men den får ligga där så länge, ska ha en hissgardin i fönstret.

.. och såhär såg de ut i köket innan vi börja;

Nog fan är de lite skillnad? Hahaha ;)


Lovely.

       Publicerat 2009-10-08 » 13:33:40 | Me and my life
Har sovit gott inatt, som vanligt. Drömmer lite konstiga drömmar bara men de får man väl leva med I guess? Vaknar helt utvilad på morgnarna och är inte trött längre på dagarna, vilket är helt underbart. Är så glad att jag har lyckats vända på mina dygn. Hur bra var de innan när jag inte somnade innan fem på morgonen och sov till tre liksom? Mycket till liv.

Gick till skolan lite tidigare imorse, åt en tonfiskbagge som var supergod. Cola till de och sen en cigg. Hade psykologi nu på morgonen, gjorde prov och de gick väl lite sådär.. Kunde mer än vad jag trodde iallafall vilket känns skönt.

Tänkte lite på de igårkväll... Minns ni när jag gick i skolan i Karlstad? Eller ja, gick och gick. Jag var nästan aldrig i skolan.. Hade ingen motivation, lade inte ner något vidare jobb på de. I slutet var de katastrof.. Nu kan jag inte ens tänka mig att inte gå dit eller att inte plugga om jag inte är dödsjuk. Jag tycker iaf att de är en skitbra vändning och jag känner mig fan duktig nu. Skönt!

Sitter här å dricker lite champis, har läst igenom bloggarna och kollat Facebook. Börjar om en timme ungefär. Går väl som vanligt lite innan så jag hinner röka å sånt där ute. Historia har jag fram till fyra, sen hörs vi igen :)

PUSS!

Död fisk..

       Publicerat 2009-10-07 » 22:58:28 | Me and my life
Ja jag är en död fisk idag. Jag orkar verkligen inte detta. Vill bara sova.
Typ 36 timmar hade varit skönt.
Eller 13 igen kanske?

Har pluggat lite nu ikväll, kollat på Stockholm - Arlanda och Efterlyst. Rökat med Paddy i luren och nu har jag farmat lite. Ska lägga mig i sängen och stendecka nu tänkte jag. Fan jag e helt död om kvällarna. Bokstäverna i boken simmar ihop och fan jag vill ju bara lääääsa.

Imorgon börjar jag samma tid, tjugo över tio med Psykologi, prov. Hej hej. Har sen håla från tjugo över tolv till tjugo i tre så då ska jag hem, käka någonting och försöka plugga till Historian som jag har där sen på eftermiddagen. Jaja, de blir nog bra!

Sov gott..


AHHH!

       Publicerat 2009-10-07 » 19:41:22 | Me and my life
Fan alltså, när ska detta hets ta slut?

Jag har varit i skolan, städat mellan 12.45 - 18.00. Haft ett rent helvete i köket, var nära att jag tog dem satans luckorna och kasta åt helvete.
Nu gjorde jag inte de...men jag kunde gjort.

Jaja, allt är på plats nu och köket är ordentiligt städat och där är ny matta och nytt köksbord med stolar. Ganska härligt att kunna sitta där å äta igen. Ganska härligt att ha ett kök med lådor och allt. Gaaanska nöjd faktiskt ;)

Orkade inte göra middag så Beppe kom med en kebabpizza när han kom med tåget. Krängde den och nu sitter jag här. Helt svettig och äcklig som vanligt. Måste in i duschen nu och sen är de plugg som gäller.
Måste se Stockholm - Arlanda och

God morgon Onsdag.

       Publicerat 2009-10-07 » 09:35:19 | Me and my life
Sovit gott? Jag har, som fan. Somnade på typ 3 sekunder. Orkade knappt ens släcka lampan. Finns ju inget skönare än å va så trött så att ögonen bara trillar ihop :p
Finns iofs inget värre än å vakna mitt i natten heller av att vara DÖDSnödig. Hemskt ju. Kallt och ljust och jävligt utanför den trygga sängen, haha.

Nu är jag iaf uppe, har farmat å sånt. Har fixat mig lite och ringt lite viktiga samtal.. Mjaa, ska möta Romina om ett tag så ska vi slå sälle till Historian, röga lite å sånt. Fint!
Ja, sen slutar den tjugo över och jag ska va här halv så de blir inte mycket till fritid idag inte :p

Ha en bra dag iallafall.

Myys.

       Publicerat 2009-10-06 » 22:53:19 | Me and my life
Nu har jag tagit mig en god varm dusch och tagit på mig sovkläderna, dvs ett linne, haha :) Härligt. Håller på å farma just nu, men så fort jag är färdig med de så ska jag röka och sen slänga mig i sängen och läsa i min bok tills jag somnar. Gött, jag har LÄNGTAT :D

Imorgon är det Historia mellan 10.20-12.20 å sen kommer Mormor och Farmor halv ett, så då ska vi städa hela köket hade vi tänkt. En riktig grovstädning med lister, karmar och allt sånt, ta ut allt ur skåpen och diska och torka av osv osv. När vi är färdiga med de så ska allt in på sin plats och sen ska mattan läggas och bordet ska på plats :) Ska bli SÅÅ skönt att få ett ordentligt kök. Har jag inte haft på snart 4 månader :D

En bra dag imorgon alltså, de hoppas jag på iallafall.
Sov gott.
PUSS!

Vilken dag..

       Publicerat 2009-10-06 » 21:56:56 | Me and my life
Ja, högt tempo hela tiden. De gillar vi eller? Den första lugna stunden sen jag kom hem ifrån jobbet är NU! Tio i tio. Nu har jag ÄNDÅ saker kvar som jag måste göra. Nog moget detta ju? Njet.

JA, jag målade först badrumsgolvet en sista gång alltså. Därefter slängde jag i de första maskinerna. Upp igen, passade Affe för Beppe handlade, ner igen i tvättstugan, upp igen och gjorde mat, åt och röka, ner igen, upp och rollade köksluckorna på plats, torkade av osv. Ner till tvätten igen.. Pluggade på historian till imorgon, gjorde alla frågor och renskrev de för att lära mig någonting, rensade ut i min byrå, sledna linne och sånt som jag kastade, slängde skit i soprummet, la ner saker i förrådet som vi inte ska ha här uppe längre, hämtade den sista tvätten och la sen in den på sin rätta plats och NU sitter jag här :D

Där är svaret på varför jag inte har bloggat idag va? ;) Mjau.

Nu sitter jag här i mina målarkläder och luktar svett samtidigt som jag dricker en iskall sockerdricka, å de är mums må jag säga. Härligt härligt.
Jag ska ut å röka en cigg nu när jag har skrivit klart detta och sen ska jag hoppa in i en väldigt skön dusch helt enkelt. Tror definitivt att jag behöver de ;pBeppe har monterat ihop köksbordet och stolarna idag också :)
Här händer de saker, fan inte lönt å skjuta upp de!!


Lite kärlek..

       Publicerat 2009-10-06 » 21:21:30 | Kärlek

.. i vardagen är aldrig fel va?

Väntade på mig i köket när jag kom hem ifrån jobbet idag. Världens finaste!


Badrummet ;)

       Publicerat 2009-10-06 » 21:17:08 | LägenhetenLiiite fräschare nu va? Jo tack.
Nu ser de ju dock lite FÖR vitt ut, men ska såklart ha handdukar, ljuslyktor, matta osv i färg istället. Har ångrat mig med de rosa, beställde ju rosa handdukar osv, men fan, jag kan väl inte ha rosa överallt? Turkost blir de i badrummet :D Tror de blir himla bra faktiskt.

Målning: 4 gånger
Kostnad: 189:-

MYCKE nöjd är jag. RUSKIGT nöjd alltså!!!!


Hej hej, hemskt mycket hej.

       Publicerat 2009-10-06 » 16:06:27 | Me and my life
Eller ja, något sånt?

Tröttare än allt imorse, men up up and away.. Har gått bra på jobbet idag, rullat på i en bra fart. Skönt när de är så ju..

Har nästan precis kommit hem. Läst igenom bloggarna och checkat läget på FarmVille har jag gjort. Bytat om till målarkläder också. Ska röka en cigg nu och sen ska jag måla de där sista tänkte jag.
När jag har gjort de så är de dags för tvättstugan, ska ju tvätta ikväll, och där i den första pausen börjar jag måla köksluckorna..

Mm, middag ska också göras idag och dessutom måste jag plugga så jag känner inte riktigt att jag har tid för detta just nu. Hörs senare alltså.

Tja tja .

Nannig.

       Publicerat 2009-10-05 » 23:16:53 | Me and my life
Nu har jag duschat och allt dedära. Har kollat på Svenska hollywoodfruar och är faktiskt lite ledsen i ögat för att de var sista. Jag började fan gilla dem, haha :) Ryktades dock om att de skulle komma fler avsnitt så de hoppas vi på.

När de var slut så kollade jag på Ensam mamma söker avsnittet på Tv3Play som jag uppenbarligen missa igår :) Har nyss varit inne å skött mitt jobb som bonde inne på FarmVille så nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och läsa några kapitel i Twilight-trean. Gud så härligt.

Upp tidigt imorgon, är ju ledig ifrån skolan då dem andra har praktik, men jag ska jobba istället. Perfa! Jobbar från 7 tills kafferundan är slut, dvs typ tre eller någonting? Vi får se hur de löser sig imorgon. Så fort jag kommer hem så ska de målas en sista gång på dedär hemliga å sen ska ni få ett kort :) Blir så jävla bra..
Ska även rolla köksluckorna en gång till, sen är dem perfekta! Mellan 5-9 är de tvätt-tid, och dessutom måste jag hinna med att plugga lite till historian på Onsdag samt mitt psykologiprov på Torsdag som jag lyckligtvis får göra. Thank you god!

Mm, full rulle imorgon alltså, men de är bara skönt!
Nu - boken. Vi hörs imorgon eftermiddag.
Puss - gonatt.


GUD VA GOTT!

       Publicerat 2009-10-05 » 19:43:16 | Me and my lifeFyfan va god middagen blev, helt sinnessjukt. Potatisen blev helt underbara, krispiga och ja, nej allt var verkligen supergott :)
Mätt som fan är jag nu, håller på å spricka faktiskt.
Har farmat lite, rökat och sånt. Skrivit färdigt psykologiarbetet har jag minsann också gjort!!

Ska alldeles strax hoppa in i en varm dusch och sen blir de ljus och myskläder framför Svenska Hollywoodfruar ;p


Mjau..

       Publicerat 2009-10-05 » 17:44:07 | Me and my life
Hemma igen - för längesen dock :p Matten idag gick bra. Inne på ett ganska lätt kapitel nu men de lär ju vända ganska kraftigt, haha.

Gick inom ICA på vägen hem å handla till middagen idag. Gott. Håller på den just nu faktiskt, men den sköter sig ganska bra själv..
Gör egna klyftpotatisar med grillkrydda och lite färsk vitlök, sen har jag gjort en sallad med såna vitlökstärningar i, precis som den färskosten.. Ska steka lite färsk svamp, lök och strimlad lövbiff i vitlök också. Ska bli riktigt gott. Till de blir de lite vitlöksdressing samt pepparsås. Låter gott va? :)

Ja, så nu längtar jag bara tills maten är färdig. När den väl är klar och vi har ätit så ska jag sätta mig å plugga lite innan jag ska hålla kväll. Perfa!

PUSS :D

Stamp on the ground.

       Publicerat 2009-10-05 » 12:16:14 | Me and my life
Sitter å lyssnar på Stamp on the ground med MINA högtalare. Som jag har längtat. ÖSA! Fyfan va jag längtar till Fredag. Ska bli riktigt skoj att festa lite igen, WOOOHO! :D :D

Har snackat med Mamma lite i telefon, samt Beppe. Han hade också deckat och fattade inte mer han heller, haha. Lyckad Söndagkväll? Aja, jag var ändå på såå dåligt humör så de var kanske lika bra? I guess so.

Ska gå till skolan nu iallafall, ha matte och sen ska jag handla på vägen hem. Känner för att göra en god middag idag så de får de bli minsann :)

Vi hörs efter fyra iallafall, ha en trevlig eftermiddag.

Måndag!!

       Publicerat 2009-10-05 » 11:25:03 | Me and my life
Känner mig fortfarande helt förvirrad, men de kommer jag nog vara hela dagen känns de som :p Fan aldrig hänt mig förr att jag bara försvinner så och sen vaknar 13 timmar senare, haha? Jag kände ju inte mig trött ens, men de är klart, jag håller ju igång rättså bra, och morgnar har ju aldrig varit min specialitet så jobbet i helgen gjorde väl sig till rättvisa och deckade ut mig, haha :p

Aja, nu är de Måndag igen, ny vecka och nya möjligheter. Denna veckan består av jobb, plugg, målning, packning, Marrirasti-kväll, bio-middag-mys, pardykväll.. Mm, jag vet inte hur de ska gå ihop, men de ska de göra? Haha :p

Nu ska jag ta en cola och röka morgonciggen.
Ni vet väl vad jag ska göra sen i eftermiddag? De jag alltid gör på Måndagar som jag äääälskar? :P


EH?!

       Publicerat 2009-10-05 » 10:23:56 | Me and my life
Vafan hände igår egentligen?
Fyfan va räligt alltså, känns som om jag har blivit drogad eller något.. Fett nasty.

Jag vet att jag skulle kolla på Ensam mamma söker. Visst, lite trött var jag väl men inte så att jag höll på å dö? Minns att den musiken kom; De blir en sommar i Sverige med dig, och sen minns jag inte ett skit mer?
Antar att jag inte har sett programmet då?

Vaknade iallafall nu, klockan halv tio och fattade ingenting? Gött detta ju.
Haha, hade burit fram en cola också till och med, sen skulle vi ju se film och käka chips å dippa?
Aja, Beppe måste ha släckt ner överallt och hängt upp skynket osv osv, men han är ju i skolan nu så ni kan tro jag var helt förvirrad när jag just slog upp ögonen, EH VA?

Haha. Jaja, jag får nog vakna till lite innan jag skriver något :p
Detta måste iaf betyda att jag har sovit 13½ timmar inatt. Bra jobbat!!!

Tappa allt.

       Publicerat 2009-10-04 » 19:23:23 | Me and my life
Usch jag tappade allt humör.. Får psykbryt här hemma ibland alltså. Jag orkar inte.

Mormor har iaf stuckit hem nu, hon har gått här hela eftermiddagen och pelat. Kommer aldrig kunna tacka dem nog för vad dem gör. ALDRIG. De blir så fint, så fint som jag aldrig skulle kunna drömma om. MIN lägenhet. Guud.

Dammsugaren gick iaf sönder. Åt helvete med den då? Vad var den? 3 månader gammal? Köpte den i Augusti. Dö.

Har ätit tacos iallafall, och duschat har jag också gjort, precis. Sitter fortfarande med handduken på huet och ser ut som en mongolid.

Ska läsa nu fram tills Ensam mamma söker. Ännu mer å bli irriterad på!!
Ingen lust till detta idag, vilket kanske märks?

Jag lever :)

       Publicerat 2009-10-04 » 16:56:44 | Me and my life
Har varit lite mycke idag bara.. Som alltid kanske man borde säga?

Ja, jag somnade så fort jag la boken ifrån mig inatt. Tror hon var tjugo över tolv eller så när jag somnade. Klockan ringde imorse å då ville jag absolut inte gå upp men jag tog mig i kragen och reste på mig å gick.. Ja, jobbet har flötit på mycke bra idag måste jag säga. Alldeles perfekt. Har jobbat med Frida hela dagen så vi har förenat nytta med nöje, jobbat/haft skoj alltså. Å skvallrat lite, inte att förglömma.

När jag slutade så gick jag hem till Beppe och packade ner mina stuffs och sen skjutsade Beppes pappa oss till mig. Guud så skönt att komma hem. Helt obeskrivligt.
Mormor och Morfar hade varit här igår och fixat. Satt upp de luckor som ska ha handtag och fyllt i med färg och sånt, sen hade Mormor målat andra gången på dedär vi skulle fixa :p Så snällt såå.

Bytade om direkt till målarkläder och sen kom Mormor så vi måla en tredje gång, dock behövs de nog ÄNNU en gång till, men fan så bra de blir :D Ni får se när de är klart..

Mja, och nu gör jag inte så mycket. Har satt mig ner nu för första gången. Sköönt.
Vi ska äta tacos ikväll å bara myysa. Ska bli sååå gott och sååå skönt. Ensam mamma söker senare ju, och sen får de bli en bra film med lite chips kanske? Perfekt Söndagskväll.

Sovmorgon imorgon också, så de kan fan inte bli mycke bättre faktiskt :)
Vad gör ni?


Mätt å belåten.

       Publicerat 2009-10-03 » 22:20:20 | Me and my life
Ja, hemskt va klockan rinner iväg här.

Åkte iallafall hem till Beppes mamma å åt middag. Fick lövbiff med vitlökssmör, klyftpotatisar, sås och sallad. Skitgott var de :) Blev någon chokladmousse till efterrätt och en massa snack. Myseeed som fan.
Efter de så åkte vi till Perstorp, hahaha..

JA, jag ville verkligen ha trean av Twilight. Jag skiter i vilket. Går igenom eld och vatten, ;) Fick fyran nu också så slipper jag utstå denna abstinens fler gånger. Mycket bra.

Nu har vi varit hemma i en timme ungefär, har gjort dagens farmande och läst igenom alla bloggar. Stalle sitter å kollar på Johan Falk 1:an i bakgrunden så jag glor väl lite jag också :p

Ska dock alldeles strax hoppa in i en dusch å sen ska jag lägga mig å läsa Twilight. Ja tänk för fan att de ska jag, haha. Jobb imorgon igen, 7-13.30 å sen ska jag bannemej hem till min lägenhet igen och de ska bli helt obeskrivligt skönt.. Fyfan!!

Run this..

       Publicerat 2009-10-03 » 17:55:08 | Me and my life
Ja, jag mår fan dåligt utan min bok alltså. Måste ringa Janica dirr imorgon å få boken alltså, nej usch, haha. De går inte annars. Tänk då när man har läst ut fyran... De finns väl inga fler? DEN ångesten då?

Har precis kollat på ett avsnitt av Lyxfällan på Tv3Play. Kollat FarmVille, läst lite bloggar och sånt. Mja. Sitter å väntar på Stalle, han ska också sova här inatt, fast på soffan dåva. Ja, de är inte lätt för oss som ska jobba i Klippan men inte kan ta oss hit på Söndagar :) Haha.

Ska på middag hemma hos Åse klockan sju, riktigt gott ska de bli. Slippa disk, matlagning osv osv idag. Jag är faktiskt riktigt trött så jag hoppas att de håller i sig så jag kan nanna tiiidigt inatt.


New movies.

       Publicerat 2009-10-03 » 16:25:31 | Movietime

Johan Falk 1 & 2
Bröllopsduellen/What happens in Vegas
Slumdog Millionare
TWILIGHT
Män som hatar kvinnor :)

179:- Ett klipp kan jag säga :) Haha.


HELVETE.

       Publicerat 2009-10-03 » 16:14:59 | Böcker
Jag dör.
Jag får abstinens.
Jag orkar inte.

JAG DÖR!!
Läste precis ut tvåan av Twilight-böckerna. Jag MÅSTE ha trean, å de fortare än fan!!!Tips.

       Publicerat 2009-10-03 » 15:06:29 | Lägenheten

Ett tips till alla er som gillar inredning, precis som jag :)

Gå in på den här sidan, där finns allt och lite till. Tänkte jag skulle våga mig på å göra min egen sänggavel. Enligt sidan så går de inte på mer än 500:- och de kan ju lätt vara värt om man själv får välja tyget. Perfekt. Inte speciellt svårt heller verkar de som..

Eller varför inte göra egna tryck till kuddar osv?
Bild lånad.


6 av 12.

       Publicerat 2009-10-03 » 14:55:00 | Me and my life
Nu har jag varit hemma ett tag, eller ja, hemma hos Beppe blir de ju. Har jobbat 6 timmar av 12 denna helgen och de känns helt okej. Är lite trött i huvudet men om jag lägger mig å vilar nu så kommer jag inte kunna sova inatt känner jag.

Har iofs inte sovit alls bra inatt heller. Skulle ju lägga mig tidigare men istället blev de mycke senare än vanligt. Kunde fan inte somna, vaknade hela tiden och ja, nej.. Får ont i hela kroppen när jag sover i andra sängar än min egen också.. Jag älskar min säng och skulle inte byta den mot någonting i hela vida världen :) Då är de speciellt.

De har gått bra på jobbet idag iallafall, ingenting å anmärka på minsann. Frukosten är ju klart bäst, haha. Imorgon ska Frida jobba så då ska vi minsann göra som den gamla goda tiden och slå ihop våra kloka hue. De blir nog prima.

Fresten..Dessa var ruskigt äckliga ;)


Till dig ;)

       Publicerat 2009-10-03 » 14:46:14 | MuuuusicEn av anledningarna till att jag lägger upp detta är för jag tycker hon gör de bra, FAKTISKT. De blev en cool version av de..

Den andra anledningen är för din skull Billie ;) Jag vet hur glad du kommer bli nu :)


Fredagskvällen.

       Publicerat 2009-10-02 » 22:51:38 | Me and my life
Ja, denna kvällen gick ju fort måste jag säga. För vissa har den kanske precis börjat, inte vet jag, haha? :p För min del är den alldeles snart slut iallafall.. Börjar ju jobba imorgon bitti klockan sju å jag pallar inte vara lika trött som jag annars är på jobbet.. Tänkte faktiskt få lite fler timmar än mina annars vanliga 4-5 ;)

Imorgon händer de väl inte så mycke? Ska jobba till halv två å sen vet jag inte? Vi får väl se? De händer säkert något skoj..

Sitter å lyssnar på Stamp On The Ground och blir sjukt jävla rövsugen på att festa. Fyfan i helvete va längesen de var som jag riktigt släppte loss och drack och hade SKOJ!
De sista gångerna jag var full i somras så var de fan bara ångest.. Usch.

Nästa Fredag iallafall.. DÅ jävlar ska jag festa. De bestämmer jag här å nu, faktiskt. Alla som vill festa med mig, hör av er. Vi fixar något jävligt grymt. Marrirasti hade ju varit given, men har du inte vita helger babe? Hör av dig, annars tvingar jag dig fan att få en marrirasti-fylla med mig.. MAAAH! :D

Ja nej, nu ska jag dricka upp colan här och röka nattciggen och sen kryper jag ner med Twilight ett tag innan jag deckar..
PUSS - å drick citronvand, skitgott :D


FAN VA GÖTT!!

       Publicerat 2009-10-02 » 22:40:47 | Me and my life
Camilla gick vidare. HÄRLIGT! :D :D

Kunde varit Jon istället för Reza, annars blev de ju skitbra! :)
Aja, jag e fett nöjd iallafall :D

Inlåst.

       Publicerat 2009-10-02 » 22:22:37 | Me and my life
Har nyss kollat på programmet Inlåst som gick på fyran igår..

Ett gäng killar i yngre tonåren går in i fängelse frivilligt för att försöka ändra bana i livet.. De är vad serien handlar om. En kille hoppade av redan första dygnet. Kanske bäst för honom att han verkligen håller sig på rätt bana i fortsättningen? ;)

Väldigt intressant iallafall.

Efter tre dygn så släpps äldre killar in i varje cell som suttit i fängelse förut, och när dem förklarade den känslan av att inte palla mer, att verkligen inte klara en minut till så hörde dem en röst inom sig; DU har inget val, du måste vara här.. Ja, då kände fan till och med jag panik.

Jag hade dött. Seriöst alltså.
Alla har nog fått den känslan någongång.. Jag kan inte va här mer. Jag dör om jag inte får komma härifrån.. Tänk då att inte KUNNA gå ut.. Fyfan i helvete alltså.


CAMILLA FICK DE FJÄRDE!

       Publicerat 2009-10-02 » 21:26:03 | MuuuusicFAN VA GÖTT!!

Jag gillar fan henne alltså..
Och ja, hon gjorde fan låten bra, oavsett vad juryn sa..


Eddie fick de tredje..

       Publicerat 2009-10-02 » 21:23:22 | MuuuusicOch han är fan bra alltså :)


Niklas fick andra..

       Publicerat 2009-10-02 » 20:39:36 | MuuuusicJa, han är väl.. okej?


Reza fick första..

       Publicerat 2009-10-02 » 20:27:37 | Me and my life
Reza fick första Wildcardet i Idol..

Vad man tycker om de?
Ett rent helvete..

Iallafall jag.
Vad tycker ni?


Musik.

       Publicerat 2009-10-02 » 19:55:42 | Muuuusic

Vet inte om jag är sen eller vad jag är, men denna är bra iallafall;
Eller denna? Kommer man någonsin glömma? Don't think so va..


Camilla i Idol.

       Publicerat 2009-10-02 » 19:48:50 | Videoklipp

Här är de omtalade klippet när Camilla hör fel i Idol och tror att hon har gått vidare fast hon inte har det.. Kanske ville höra sitt eget namn så mycke så hon trodde på de själv, haha, inte vet jag, men de är ruskigt pinsamt iallafall..Usch, igen.

       Publicerat 2009-10-02 » 19:45:19 | Me and my life
Lite trött här faktiskt. Konstigt ändå, kvittar hur mycket jag än sover så är jag ändå en död sill, haha.

Stannade kvar i Perstorp typ till fem tror jag att hon var. Jag å Mormor gick där å pela och hade oss, haha. Målade i lite här och där, gick och tog såna småsaker som man får göra när allt börjar falla på plats å man ser typ att de skavts av å så..
Beppe hämtade mig sen så körde vi hit till Klippan där jag duschade och fixa mig lite.

Har nästan precis kommit hem igen, vi har varit å käkat lite middag på 21:an :) Mm, mycke fint var de. Fläskfile med svamp, pommes å bea-sås. Mjau.
Sitter å väntar på att Idol ska börja nu :) Ska bli spännande å se vilka juryn har valt vidare faktiskt..

Var nyss inne på FarmVille fresten, och idag kom de ju att man kunde skänka bort 25 sedlar så fick man tillgång till att så potatis i en vecka, som ger 3 xp och endast kostar 10 coins stycket, med en vinst på 125 coins. Snacka om att man kan levla :D Wiho. 25 sedlar var 50 kronor ungefär så varför inte liksom? De är dem enda pengarna jag har lagt på FarmVille och dem enda jag tänker också, men är man beroende så är man väl? ;) Haha. Fick en flagga också, som visar att jag är med å skänker pengar till barnfonden-någonting? Man vet ju aldrig om pengarna går dit men man kan ju hoppas iaf.


De satt fint.

       Publicerat 2009-10-02 » 12:06:12 | Me and my life
Ja, de var gott med lite frulle må jag säga. Har pelat lite här hemma också, bäddat å börjat packa. Sitter med morgoncolan nu. Fina saker.

Mormor och Morfar kommer när som helst tror jag. Vi ska påbörja en sak idag, haha, får väl se hur de går? Ni får se de sen när de är färdigt, om de blir bra. Blir de inte de så vet jag inte hur fan vi gör, hahaha. Vinna eller förlora typ.

När de är färdigt så ska jag åka till Klippan där jag stannar till Söndag. Har packat ner lite kläder och sånt som jag behöver under helgen. Vi ska sova i Beppes lägenhet för två anledningar och den ena är ju de vi ska göra, vilket betyder att man inte kommer kunna vara i lägenheten, och de andra är för att jag ska JOBBA :D Ah, så gött så. Fick jobb både imorgon och på Söndag. 7-13.30 bägge dagarna. Helt perfekt att efter helgen så har jag redan 17 timmar och de är vad jag hade på hela förra månaden. Dessutom kommer jag ha lov under denna månaden också, så jag hoppas i att komma upp på ett bra timantal :)

Ska ha med mig datorn också såklart så vi hörs ju ändå :)
Mja, nu ska jag fixa lite här innan Mormor och Morfar dyker upp, men vi hörs senare?
PUSS

God morgon Fredag.

       Publicerat 2009-10-02 » 11:03:19 | Me and my life
Vilken uuuuunderbaaar dag!! Ja, eller något sånt kanske?

Vaknade tjugo över tio av att de var SÅ ljust i rummet och ändå hade jag dragit för skynket? Något jag såg sen var att jag INTE hade rullat ner, så alltså hade jag BARA skynket som skydd, haha. Lika ljust som vanligt för fan.. Aja, de var lika bra å gå upp kände jag.

Har bara varit inne på FarmVille sen jag vakna, och läst igenom bloggar samtidigt som jag har planterat nytt, haha. Ja, jag vet att jag är beroende.

Nu ska jag faktiskt gå och koka lite ägg och göra sånahär till frulle;


Herregud.

       Publicerat 2009-10-02 » 00:13:16 | Me and my life
Jag har nu varit hemma i 1½ timme och NU är jag färdig med allt på datorn som jag skulle göra, alltså FarmVilla, läsa igenom bloggarna samt startsidan på Facebook. Moget.

Har inte ens rökat sen jag kom hem, inte ens öppnat en cola :O Creds till mig.

Ja, skolan har gått bra idag. Myyysig dag faktiskt. Åt en bagge till lunch, med köttbullar å rödbetssallad. Så fint så. Läste flera kapitel i Twilight och rööka på min långa håla. De var skönt. Hade historiaprov. Gick inte sådär väldans bra va, men jag gjorde mitt bästa. Fikade på skolan också, rabarberpaj med vaniljsås. De var mumsigt som fan.

Morfar körde mig till jobbet. Har gått undan som fan ikväll må jag säga. Lugnt och fint, trevligt gäng och ALLA var rökare. Nog aldrig hänt förr när jag jobbat iallafall. Lyckats bli irri också över saker och jag kan verkligen inte förstå vad vissas probs är. Vad fan rör de människor i ryggen? Nada. Fuck it.

Ja, å nu sitter jag här. Tänker minsann kryyyba ner i sängen, läsa några Twilight-kapitel och sen somna. Imorgon är jag ledig och de ska bli så underbart skönt. Vi hörs imorgon när jag har vaknat :) Lovar att jag ska blogga lite för er imorgon. Bra va babes?

Nu, nattciggen. Natti på er!


Hemma.

       Publicerat 2009-10-01 » 13:06:22 | Me and my life
Hungrig så jag håller på å dö. Måste käka någonting alltså. Mjau..

Får väl fixa de innan lektionen börjar tjugo i tre. Prov. OMFG!
Jajaaa, ska jobba sen ikväll så vi hörs väl efter tio I guess?
Puss

Torsdag.

       Publicerat 2009-10-01 » 09:41:58 | Me and my life
God morgon.

Jag har sovit gott, drömt konstigt dock men jag är pigg. Gör inte lika ont i halsen idag faktiskt. Tjoho.
Ska gå till skolan nu, har nyss duschst och stressat mig färdig, så ska gå dit å kränga en bagge nu å röka en cigg innan jag börjar.

Finfint detta.
Pusshaj

RSS 2.0