Hemma igen.

       Publicerat 2009-07-31 » 23:36:22 | Me and my life
Jahaja, då var man hemma igen.. Jobbat 8 timmar men de har känts som 382. Sjukt påfrestande har de varit idag, mer än vanligt alltså. Får ju inte skriva om de så de blir svårt för er att förstå, men trust me, de har varit en pain in the ass, really. När allt var som jobbigast och svettigast så fick jag höra att jag var världelös. Jo då men så atte. Böla? Nej men nästan. De blev lite kämpigt där faktiskt.

Tåget, 500 barn överallt som skrek och klängde och snora. Kanske inte sådär jätteroande? Hela Klippan var dessutom fullt med fullt folk som gick och skrek överallt. Gud vad jag i de ögonblicket önskade att jag var lika full och odräglig. Framförallt ledig.

Frågade på jobbet innan idag om jag kunde få bort min tur imorgon.. Jo, jag kunde ställa mig som reserv om jag ville, men de känns inte så lönt då jag bor i Perstorp och måste ta tåget tjugo i sju i vilket fall.. Ringer dem då klockan 7 kan jag alltså inte ta mig dit.. Skitsamma då alltså, för jag ville ändå inte stå som någon reserv, jag ville få bort turen helt.. Frågade de timmisar som fanns kvar men nej, inget napp. Skönt, då vet man de. 
Jag tycker fan att jag alltid ställer upp, alltid bytar med folk om dem vill men nej.. De är klart jobbigt att ställa upp tillbaka.

Jag är så jävla negativ just nu. Helt slut i hela kroppen och för att inte prata om huet. De har blivit alldeles för mycke för mig. Jobbar typ hela tiden, renoverar i lägenheten och hinner inte göra saker jag vill eller träffa de människorna jag vill. Istället så låser jag in mig i min lägenhet när jag väl har ledig tid och sitter helt ensam, för när jag väl är fri så vill jag inte prata med en jävel, inte träffa någon och inte göra någonting överhuvudtaget. Jag är på så dåligt humör och vill helst bara...ja jag vet inte ens va fan jag vill?

Vara ensam. De vill jag vara. Hela tiden helst. Jag tror jag vill hitta mig själv även om jag vet att de är totalt jävla omöjligt. De går inte. De var alldeles för längesen nu som jag tappade mig själv på vägen. De hade tagit för lång tid att hitta tillbaka och styra upp allt igen.. Alldeles för lång tid. Tid som jag inte har.

Dock blir jag lite rädd när jag inte längre kan hålla upp den bilden av mig som jag kunnat innan.. Oberörd, lycklig, lättsam. De går inte längre. Hela veckan på jobbet har jag varit helt off. Grinig, trött, allmänt på dåligt humör och de är inte bra.. Jag vill inte att folk ska undra, eller fråga någonting eftersom jag inte kan förklara de.. Allt är ju så jävla rörigt bara. Jag vet ju inte?

Fan alltså.. Jag vet verkligen inte.
Jag lurar mig själv hela tiden. Jag har alltid gjort det.  De vet ni ju också att jag gör. Låtsas att allt är bra, låtsas att jag är lycklig, men de går aldrig mer än till en viss punkt.. När jag når den punkten, vad gör jag då? Jo, jag grubblar, funderar och gråter lite och sen tror jag att de är bra. Såhär håller de på, vecka efter vecka. För att inte prata om år?

Jag vet för fan inte hur de känns att vara helhjärtat lycklig längre.. Jag minns inte när jag senast var de. Helt ärligt.
En sån lycka som verkligen känns och sprider sig igenom hela kroppen. Jag vet inte det. Hela min ungdom har ju fan varit fucked.

Nej jag pallar inte va såhär jävla djup nu heller.. Röka.

Go to hell.

       Publicerat 2009-07-31 » 15:55:23 | Me and my life
Jag är fan inte lycklig.. De har jag kommit på.

Varför?
Jag vet inte..

Varför är de aldrig min tur att få känna de där ruset av lycka? Vafan har jag gjort för fel för att jag aldrig ska få känna en hel dag att jag är tillfreds med allt?

SUG!!

Nej..

       Publicerat 2009-07-31 » 13:01:04 | Me and my lifeNej, de gör de fan inte, och mycke pengar får man inte heller för allt dras ju fan i skatt.. Nu jobba jag hela midsommarhelgen och då drar dem istället 4500 i skatt.. Sug min jävla röv istället.

Jag är så kräkfärdig på detta. Jag behöver lite lediga dagar. Två räcker fan.. Helvete jag pallar inte mer.

Eller inte?

       Publicerat 2009-07-31 » 03:15:46 | Me and my life
Sov för helvete idiot.

Ja jag ska.

Nu dör jag.

       Publicerat 2009-07-31 » 02:40:59 | Me and my life
Har ont i hela min kropp. Sjukt ont alltså. I axlar, rygg, fötter. Överallt alltså.. Inte coolt.

Min säng ser så sjukt jävla skön ut. Fett renbäddad. Jag e fett duschad och ren. Kan ju inte bli mycke bättre just nu. De enda som hade varit ännu bättre vore om jag var ledig imorgon. Hade jag varit de så hade jag sovit till fem. Nu kan jag inte de. Illa.

Får väl nöja mig med att sova till 12 I guess? Jobba 8 timmar, sen 6 timmar på Lördag. Ledig på Söndag. Då ska jag dö i min säng. Alla timmar av 24.

Nej, jag pallar inte ens mig själv längre.. Hejdå.

Alltså EH?

       Publicerat 2009-07-31 » 00:53:40 | Bilder


MrHannene?
TheHannene?

EH?
Jo eller hur?

VBG!

       Publicerat 2009-07-31 » 00:38:28 | Me and my life
Jag vet inte om de är för att jag inte haft något riktigt hem på fyra månader eller vad de är, men jag trivs så in i helvete här.. Ända från början så har de känts så jävla bra.. Lägenheten känns inte som en etta. Ett stort kök, balkong, stort rum och bra förvaring.. Helt perfekt.

Ja, nu håller vi ju på att renovera här, men fyfan va snyggt de kommer bli när allt är färdigt.. Riktigt hett alltså..

Något som är ett stort plus är ju klart grannen jag har, haha.. Dallen som bor just under mig.. Ja visst, han spelar som fan, men de är bra för när jag inte pallar sätta igång music så spelar han för mig.. Han hör ner till sig när jag går här uppe till och med, haha..
Om jag har min balkongdörr öppen så luktar jag upp när Dallen röögar så jag har stenkoll kan ni tro :p Snacka igenom balkongen eller MSN är ju standard nu.. Kul å lyssna på Rap das armas.. Mm, förstår de :p

Smsen kan ju se ut såhär annars;
Har du otur vaknar du av min väckarklocka imorgon hahahaha
Och mitt svar var då;
Hoppas jag verkligen inte. Har sovmorgon till tolv så håll käften ;)

Eller så loggar man in på MSN och får ett medd direkt;
Ge fan i mitt nätverk.. Haha..
Ja, vi delar ju internet. Perfekt de också! Världens snabbaste internet och världens billigaste när vi delar.. Gillar läget helt enkelt..LÄTT! :p

Nej, detta är så jävla bra som de bara kan bli.. Jag önskar just nu att de får vara såhär en lång tid framöver.. Kan känna att detta kan bli den sjukaste tiden i mitt liv, hahaha..

What's inside?

       Publicerat 2009-07-31 » 00:21:23 | Bilder


Översta hyllan? Ja, lite tottar, en ny foundation, klämmor, läppglans, tops i den svarta saken. Mjau.
Ja, i den andra hyllan är de parfym.. Britneys blåa, någon billig Ullaredsparfym som jag alltid har hemma, carolina gynnings och sen min älskling... Britneys.. Så in i helvetes god.. Ja, sen är de H&M's bodyspray, världens bästa.. Miss Sixty.. Deo och Absolut torr, TVUNGET för att inte va svettlög. Nagellack i den rosa saken..
Ja, sen jag å alla mina krämer, hahaha. Dem tre där är ananas, kokos och körsbär tror jag. En ny bodylotion ifrån H&M, som luktar grape och mango.. Ruskigt god.. Tycker jag iaf :p Melon body butter, aco's ansiktescreme, ldb och nivea och några tamponger, haha :p

Ja, sånt är de..
Frågor på de?

Musica..

       Publicerat 2009-07-31 » 00:07:04 | Muuuusic
Bra låtar?

Jo då.. Några gamla godingar är ju;
Avril Lavigne - Happy ending
Avril Lavigne - Compiicated
Slutar nog aldrig å gilla dem faktiskt..

En ny? Eller ja, ny för mig;
Afasi ft Promoe - Inflation

Sen tyckte jag denna var ruskigt bra faktiskt;Try to tell me what I shouldn't do
You should know by now I won't listen to you
Walk around with my hands
Up in the air
'Cause I don't care

'Cause I'm all right, I'm fine
Just freak out let it go

I'm gonna live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
'Cause I'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out let it go

Just freak out let it go

You don't always have to do everything right
Stand up for yourself
And put up a fight

Walk around with your hands up in the air
Like you don't care

'Cause I'm all right I'm fine
Just freak out let it go

I'm gonna live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
'Cause I'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out let it go

Let it go
On my own
Let it go

Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

I'm gonna live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
'Cause I'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out let it go

Just let me live my life
I can't ever run and hide
I won't compromise
'Cause i'll never know
I'm gonna close my eyes
I can't watch the time go by
I won't keep it inside
Freak out let it go

Freak out let it go
Freak out let it go

Empty.

       Publicerat 2009-07-30 » 23:48:24 | Bilder

Massage?

       Publicerat 2009-07-30 » 23:47:26 | Me and my life
Någon som vill massera mig kanske?

Inte de nej,....

Lägenheten - OFÄRDIG!

       Publicerat 2009-07-30 » 23:19:25 | Videoklipp


Ja ni hör ju själva, jag hör ju hemma på psyket eller något? Nej men seriöst, när jag filmar så tänker jag inte alltid på vad jag säger, jag bara svamlar ju för fan, haha.. Ibland undrar jag va fan jag snackar om..

Ja, ni ser ju kanske inte så mycke i hallen och köket och så, men fan ni får va nöjda iallafall.. De blir klart roligare att lägga upp ett klipp när köket är klart, meneee så länge får ni fan gilla läget.. Gillalalala läget helt enkelt..

Märker ni så speedad jag är idag?
Ja, så lyssna inte på allt va jag säger, tänk på att jag är förvirrad och typ har 0 hjärnceller..

VILKEN DAG!!!

       Publicerat 2009-07-30 » 23:14:55 | Me and my life
Vad ska jag säga? Var ska jag börja? Helt sick i vilket fall..

Somnade inte förrän halv två inatt.. Eller något? Titta ju inte direkt på klockan när jag somna, men ja, ni fattar.. Upp imorse, helt död, fast de har jag redan berättat om.
Jobbat mellan 7-16, helt slut.. Ja, och nu fick jag en sån tanke igen, har jag verkligen gjort allt jag skulle på jobbet idag? Usch jag är så jävla tankespridd just nu, jag vet inte riktigt va de är..

Ja iallafall, hem då vid 4. Mormor var här redan och hade pillat sen middagstid typ.. Ja, snälla Fredrik målade alla garderobsdörrar en andra gång medan vi färgade håret.. Tog 500 år, eller möjligtvis 1½ timme, va fan vet jag? Jag kan inte veta allt.. Nej.
Efter de så bar jag in all tvätt, renbäddade, plockade upp småsaker som stod här överallt.. Målade hela köket, alltså där mellan alla luckor och lådor är. Ganska stor yta och nu är jag GANSKA så jävla dryg i hjärnan. Mer än vanligt alltså..

Gjorde varma mackor som jag åt i 190 så nu har jag bränt hela käften.. Ja, så går de när man ska äta en macka med svampstuvning som är typ 200 grader dirr efter den kommit ut ur ugnen.
Tog en dusch sen, skrubba mig i huet och överallt.. Är helt matt i kroppen nu, gud hjälp mig.. Dock kan jag tacka gud för att jag har en kvällstur imorgon.. Jag kan alltså sova till tolv och hur ska jag förklara känslan inför de? Orre? Typ.

MJAAAAU!!!Ja, så nu e jag helt död. Första gången jag satte mig sen jag kom hem så var klockan kvart i nio..
Jo men attee..

Förlåt..

       Publicerat 2009-07-30 » 22:35:57 | Me and my life
Förlåt förlåt förlåt för min dåliga uppdatering idag.. Helt sick vad jag har försummat er små fulingar.. Nej nu var jag dum.. Jag är på riktigt blogghumör nu så jag ska kompensera er ordentligt.. 

Har mycke inlägg på G, samt ett litet videoklipp ifrån lägenheten ;)
Ja titta så dåligt samvete jag har idag..

Stay tuned.

Go morgon!

       Publicerat 2009-07-30 » 06:36:47 | Me and my life
AH, kan någon väcka mig ur min sömn? Dör snart..

Ska iallafall ha lyx idag.. Blir hämtad på Statoil och slipper därmed tåg och allt mög. Najs najs..
Ville mest bara berätta att jag lever..

Oklart varför..

Nighty..

       Publicerat 2009-07-30 » 00:32:27 | Me and my life
Nu har jag tänkt hoppa i sängen faktiskt.. Förhoppningsvis somnar jag innan ett men man ska inte förvänta sig allt för mycke..

Jobbar som sagt till fyra imorgon och sen ska jag dirr hem. Mormor är här uppe redan och fixar. Ska måla sista lagret på dörrarna och färga mitt hår en sista gång, sen är jag fan blond :p
Snart ska vi börja på köket och gud va jag längtar..

Ja nej, godnatt säger vi va?
Sov så gott...


Döda för en cigg..

       Publicerat 2009-07-29 » 23:54:05 | Me and my life
Haha, herre min jee.

Kommer ut på balkongen, ser att de ligger två fimpar på räcket.. Fattar ingenting? EH? Jag bor fan överst, var fan kommer dem ifrån? Särare..

Står där och tänker.. E de Dallen som har fulat sig och kastat upp dem? Nej fan, hur i helvete har han kunnat pricka? Nej.. Rökar och skiter mest i vilket..

Tittar ner.. Jahaja. Fimpar på hela jävla balkongen. Överfuckingallt.. Pallalalala. Blod? EH? Palla att fåglarna har dödat varandra över en blöt fimpe?

Skaffa ett askfat med lock blir morgondagens projekt..

I don't know..

       Publicerat 2009-07-29 » 23:45:01 | Me and my life
Hemma ifrån jobbet nu, eller ja, de var ett tag sen egentligen. Tiden bara springer iväg! Sedan jag kom hem så har jag inte gjort så mycke, tryckt i mig en halv påse chips, kissat, kokat två ägg till imorgon och bytat om till mysbyxor.. Ja, druckit en cola också men de behöver jag ju klart inte skriva, de vet ni ju redan vid detta laget!

Sitter här och är helt ovanligt djup och känslig i mina tankar.. De är väl en del av PMS-besvären antar jag? Ja jag vet inte, jag har ju bestämt mig för att inte tänka och känna efter men de är svårt ibland.. De räcker att jag hör en sleden låt och sen är de kört.. AEH, jag pallar fan inte.. Skitsamma, svälj och titta åt andra hållet.

Loyal to the game.. Mjau.

En cigg, ja tack, bjuds de så tas de!

Bränner inom mig.

       Publicerat 2009-07-29 » 23:30:08 | Muuuusic


Okej Anna, jag erkänner..
Den ÄR bra..

Jobb, jobb, jobb.

       Publicerat 2009-07-29 » 16:21:16 | Me and my life
Ja, nu e jag på jobbet. Satan vilken värme de är idag.. Svettas ju bara man tittar ut..

Humöret är fortfarande i botten. Vill helst bara stänga in mig i min lägenhet och böla.. Har dock redat ut vad som orsakar denna plötsliga nergång.. MENS!! Jag ska ju för i helvete ha mens.. Ja, de är skönt när man har något att skylla på..

Några timmar kvar.. Eller ja, typ 6? Kan inte bara klockan slå 22.00 så jag kan få åka hem till mitt lilla skrivbord, starta musiken, öppna en cola och trycka in chips i huet?

Are you?

       Publicerat 2009-07-29 » 13:12:23 | Me and my life
Somnade relativt fort igår efter att jag hade läst några sidor i min bok.. Vaknade första gången klockan nio av ett sjuhelvetes jävla liv och dunkande. Vaknar halv tio av att någon mongolid måste smälla igen sin dörrjävel och hosta in i mitt brevinkast.. Ja, kan ju va så att han inte gjorde de men de hörs fan så.. Den här jävla trappen är fan den mest lyhörda jag varit med om.. Får ruskiga sinne när man ligger och försöker sova och allt man hör är dunk, dörrar som går igen, gubbar som hostar och drar upp snor och allas äckliga fotsteg ända ner till porten.. AAH!

Till slut vaknar jag av mitt alarm klockan tolv och då är jag mest bara trött, irriterad och vill mörda någon.. Drar mig upp på toa, somnar nästan.. Går upp och sätter igång datorn, tar en dusch, gör vid mig, fixar håret och sen käkar frulle.. Ja, käkar frulle gör jag nu alltså, mellan raderna så att säga.. Sleden Mannafrutti som smakar ... ja jag vet inte? Inte gröt iallafall.. Två mackor med kokt medwurst.. Ett glas mjölk.. Jag har världens möjligheter där ute, ägg, bacon, rostade mackor, leverpastej, grapefrukt, men nej, jag pallar fan inte..

Jobba ska jag göra nu också, i åtta jävla timmar. Jag e så opepp så de är helt sick. Aja, där är inte mycke å välja på.. Imorgon jobbar jag mellan 7-16.. Ska färga håret en sista gång efter jobbet samt måla mina garderobsdörrar.. Ja, sen ska jag väl dö eller något?

Kan de inte bara vara Lördag nu så man kan supa ner sig och låtsas vara lycklig bakom några jävla pilotare?

Kicked.

       Publicerat 2009-07-29 » 02:45:30 | Me and my life
Tur jag har pli på mig själv..

Nej, jag sover alltså inte ännu.. Jag måste baaara läsa lite bloggar, höra en låt, röka den sista ciggen, dricka upp colan, tvätta av sminket and yada yada.. Ska jag lyssna på mig själv så lär jag väl inte hinna lägga mig överhuvudtaget innan jag måste stå upp igen..

När jag väl jobbar hela tiden så är jag inne i den lilla bubblan, jag tänker liksom inte, bara gör de. När jag sen blir ledig så tycker jag de är såååå jobbigt att åka iväg å jobba och känner mig inte alls motiverad.. De tre kommande dagarna har jag 8 timmars pass och sen Lördag ett 6 timmars.. Söndag är jag alltså fri nästa gång, sen jobbar jag Mån, Tis efteråt.. Ja, sen börjar snart skolan.. Herregud.

Jag kanske borde sätta mig ner och tänka igenom allt.. Denna sommaren har bara försvunnit för fan? Lever på snabbspolning. Jag har snart bott här i 2 veckor? Say what? Skola igen, jahaja.. Nej, sätter jag mig ner å börjar tänka så blir de väl bara värre.. Bättre å låta dagarna passera i 190 km/h så hinner man inte känna efter..

Men sängen nu då? KOM IGEN!!!

Naheeee.

       Publicerat 2009-07-29 » 01:47:29 | Me and my life
Nej, nu får de bli denna gråa sålänge.. Ja, nu MÅSTE jag fan dra mig ifrån denna datorn.. Den har dragningskraft. Eller något?

Ja, godnatt.

Typ..
Snart.

MJAU!

       Publicerat 2009-07-29 » 01:28:35 | Me and my life
Ah jag vaknade ju verkligen till efter en dusch.. Helt sick! Holmer kom upp å kolla lägenheten, röga några cigg och snacka skit.. Vi gick ut med soporna i brist på saker å göra, haha.. Bestämde sen att vi skulle dra till Mc Donalds så de gjorde vi.. Var lite småsugen såhär på kvällskvisten så de blev en liten burgare å en sleden pommes.. Störigare människa kan man ju leta efter btw. Snacka om att verkligen brinna för sitt jobb, hahaha.. HÄR ÄR EN NY DIPPA, ÄPPLE MED CURRY, MYYYYYCKE NYTT HÄR NU PÅ MC DONALDS I HÖST! Jaaaaja, ska skriva upp de..

Dirr när jag kom hem så började jag med designen och ja, nu får den vara såhär ett tag.. Jag har hittat en riiktig guldgruva när de gäller bloggbakgrunder.. Snacka om mycke å välja mellan. Just nu orkar jag dock inte leta mer, där var 826 sidor nämligen haha.. Ja, så nu får jag ha min gamla sålänge.. Har kanske mer tid på Torsdag eller något så jag hittar något mer passande.. En grå hade kanske passat bättre just nu? Vad vet jag?

Njae, nu ska jag nog hoppa ner i sängen å läsa tills jag får boken i huet ;) Måste upp tolv imorgon, börjar halv två.. Vi hörs mina älsklingar, sov så gott :)


IKEA!

       Publicerat 2009-07-28 » 20:18:55 | Me and my life
Är de någon som ska till IKEA i veckan så säg till mig, hade varit skitsnällt.

De är bara en LITEN tjänst jag ska be om ;)

I miss ya.

       Publicerat 2009-07-28 » 18:50:24 | Me and my life

Fan vilken dålig dag jag har idag.. Inte dålig så att de händer kassa saker utan att mitt humör är i botten, hela kroppen är helt matt och jag känner mig allmänt trött på allt.. Usch nej, detta känns inte alls roligt..

Mormor har varit här hela dagen och vi har målat garderobsdörrar.. Hon har fixat lite allt möjligt här uppe också. Farmor kom med tvätt å sen gick vi å fika.. Mot min vilja för som sagt har jag inte varit på humör så ingenting har varit roligt.. Jag har gjort lite middag nu, pastasåsen fick de bli och de var väl gott?
Diskat och tvättat av mitt smink.. Längre än så har jag inte kommit..

Sitter här med en cola och kollar runt lite.. Borde gå in i duschen men jag pallar fan inte.. Jag kan inte heller bestämma mig om va jag ska göra ikväll? Ska jag göra vid mig och gå ut eller jag ska sitta här inne och va sur i min ensamhet? Jag vet inte.. Ah, allt är bara så jävla jobbigt.

Iallafall, dörrarna ska målas EN gång till sen är dem färdiga.. Härligt att man kommer någonvart ju.. Jag vill bara börja på köööket nuuuuuuu!


Forhilvedeee.

       Publicerat 2009-07-28 » 13:04:51 | Videoklipp


Hahaha, de har gemmeldensk, de e jag som e Stinee, hahahaha!
Guldeklocke eller perlehälsbänd?fyfaaaan de var en eggemögg..

Naaaaj for hiilveedeee
Hahaha, detta får ni fan inte missa..

Lovely

       Publicerat 2009-07-28 » 12:45:22 | Muuuusic
There's only one place I've gotta be, with music all over me
Baby, there's heartache on the dancefloor

DJ, show me some sympathy
Now, where the hell's my freakin song
Turn it up, put it on for me
I just wanna get it on

The disco lights are calling
Electric tears are falling
And with every move I make
I smile but I'm just faking
'Cause inside I'm breaking
When I wanna escape

There's only one place I've gotta be, with music all over me
Baby, there's heartache on the dancefloor
Hit the beat is my remedy, midnight emergency
You know there's heartache on the dancefloor
Dance with me, dance with me
Put your hands on me, heartache on the dancefloor

I give up everything I have
To get it thrown back in my face
Looking hot but I'm feeling bad
As I'm winding up my way

The disco lights are calling
Electric tears are falling
And with every move I make
I smile but I'm just faking
'Cause inside I'm breaking
When I wanna escape

There's only one place I've gotta be, with music all over me
Baby, there's heartache on the dancefloor
Hit the beat is my remedy, midnight emergency
You know there's heartache on the dancefloor
Dance with me, dance with me
Put your hands on me, heartache on the dancefloor
Dance with me, dance with me
Put your hands on me, heartache on the dancefloor

I've got it, I'm with it
I know just what to do
Just give me a minute
And I'll be over you
I've got it, I'm with it
I know just what to do

There's only one place I've gotta be, with music all over me
Baby, there's heartache on the dancefloor
Hit the beat is my remedy, midnight emergency
You know there's heartache on the dancefloor

There's only one place I've gotta be, with music all over me
Baby, there's heartache on the dancefloor
Hit the beat is my remedy, midnight emergency
You know there's heartache on the dancefloor
Dance with me, dance with me
Put your hands on me, heartache on the dancefloor

Dance with me, dance with me
Put your hands on me, heartache on the dancefloor

Oh my god..

       Publicerat 2009-07-28 » 12:39:53 | Me and my life

Herregud va trött jag var igår när jag kom hem.. Trodde jag skulle somna här vid datorn.. Gick å lade mig i sängen och sen började jag läsa, haha, läste några rader och sen somna jag till, försökte spärra upp ögonen och läsa men de gick inte så jag fick lägga ifrån mig boken och sen somna jag nog på tre röda :p

Gjorde ingenting speciellt igårkväll. Murre hämtade mig så körde vi först till Breox och sen ut till Togge. Dallen skulle försöka få i min kula i piercingen och sist fixa han ju de på 4 sekunder så de kunde väl inte va så svårt? Hahahaha, fan ont i läppen fortfarande så mycke som han tryckte. Manglade fan min läpp, hahaha.. Ja, till slut gick den i iallafall, efter ja, en halvtimme kanske?

Mja, så de var de som hände, i stora drag.. Drömde värsta mardrömmen nu imorse, eller ja, precis innan jag blev väckt.. Handlade om min familj och så, speciellt min Lillebror som blev skadad och sen höll på att dö och ingen kunde rädda honom för ingen hade plåster? Helt plötsligt så kom där någon gående och fråga om vi ville fira nyår där eller i huset bredvid? Ja jag vet inte, jag minns inte allt nu men jag vet att den var helt störd..
Dallen väckte mig sen genom att spela Day N Nite gaaanska högt.. Vaknar dirr när han sätter igång sitt jävla ljud.. Jaja, hämnden är ljuv.. ;)

Frukost på detta kanske?Repris?

       Publicerat 2009-07-27 » 22:41:09 | Bilder
Vad säger ni, ska vi ta en favorit i repris?

"En dag i bilder?"


Kakel.

       Publicerat 2009-07-27 » 22:35:22 | Lägenheten
Har lite problem med mitt val av kakel här. Kan ni ge ert tycke kanske?Ja, detta är mer vit och grått i verkligheten.. Naturligtvis ska jag isåfall inte ha dem jävla sakerna där utan ett rent kakel.. Jag gillar 10x10, men jaaa...Eller de, med såna små bitar, vit fog isåfall, alltså den varianten till höger..Eller detta längst ner till vänster?


Väggarna ska vara vita, köksluckorna svarta och golvet ska vara ek, samma med bänkskivorna.. Jag vill inte att de ska vara för mörkt där inne och jag vill inte heller att kaklet ska vara helt vitt för då tror jag att de kommer bli FÖR vitt.. Snälla hjälp mig.. Bara säg vad du tycker..

Jag är kär!

       Publicerat 2009-07-27 » 22:30:59 | Me and my life
Mjaa, en lång dusch senare så sitter jag här.. Neej, jag har dragit ut på de gaaanska rejält, men i stora drag så har jag gjort vid mig i snart 2 timmar, hahaha.. Ja, ibland kan jag få såna dagar att jag vill sminka mig extra noggrant, göra de extra fint liksom, får ni också de?

Ja, så nu sitter jag här å väntar på Murre, han är å duschar. Får väl se vad som händer, men något måste jag iaf göra. Bara komma ut i en liten stund passar bra för mig :)Lillebror var ju snygg igår när han höll på å raka sig :p Hahaha

Music all over me..

       Publicerat 2009-07-27 » 19:46:28 | Me and my life
Baby it's heartache on the dancefloor..

Ah, mycke bra hittills idag måste jag säga.. Ja, jag känner de i blodet helt enkelt ;) Somnade dock skitsent inatt och har varit helt yr på jobbet idag men de gör ingenting.. De flesta på stället är yra ändå så, haha..
Gjorde insulinprovet och jag fixade de med alla rätt.. Wooho! Skönt, nu är de ur världen och jag är inne i matchen så mycke jag bara kan vara.. Känns gött.

Slutade kvart i två och då hämtade Anna mig.. Körde till Väla, Bauhaus och sist City Gross. Har varit jobbigt men fan, sjukt nöjd med dagens shopping må jag säga.. Maaaaad har jag, cigg har jag och dassapapper. Ja de var ju klart de viktigaste kan jag tycka? ;)

Jag är sjuk i huvudet för övrigt.. Har kommit på att jag måste belöna mig själv. Vad de är som gjorde att jag var värd ett flak cola idag vet jag inte? Jag är värd allt enligt mig själv, om jag så bara har gått upp ur sängen och rättat till lakanet.. Jajaa, skitsamma.. Så länge jag är happy så är de ju skitsamma..

Är sjukt uttråkad och vill göra någonting ikväll.. Vet inte vad bara.. Borde kanske duscha och göra vid mig? Ja, men hur roligt är de sen om man sitter här helt fix å färdig och sen händer de inte ett shit.. Ungefär lika roligt som om någon hör av sig och jag är flottigare än allt! Ganska knivig sits faktiskt, haha.. Jaja, vi får väl se vad som händer och fötter..

Nu ska jag pumpa lite musik och försöka få en klarhet i de iallafall..
PUSS!

Mums.

       Publicerat 2009-07-26 » 21:28:21 | Me and my life
Nu är man hemma igen ifrån middagen.. Gott var de. Fläskfilé som var baconlindad och fylld med vitlöksost, klyftpotatis, bea sås och wokade grönsaker. Skitgott var de! Efterrätt blev glass med nötter och kolasås och sånt, redigt fint satt de. Mättare än allt är jag just nu..

Sa även hejdå till Lillebror som åker in i lumpen imorgon. Han rakade håret så nu är han fit for fight :) Härligt, så som han har längtat..

Fick även 6 liter färg av Nisse som blev över efter deras renovering, PERFEKT, då de betyder att jag slipper köpa mer färg till denna lägenheten.. Redigt najs.. Ohlalalalalala :D Nu e jag så sjukt taggad alltså.. Nu ska de hända saker här.. Ska börja måla köket i veckan.. Nu är ALLA garderobsdörrar grundade, tog dem sista nu när vi kom hem, så jag å Mormor ska måla dem på riktigt på Tisdag, sen är hallen helt färdig förutom att två lampor ska upp och speglen.. Speglen ska dock Nisse komma och sätta upp i veckan, perfa de också! Mja, sen är de på köket och måla de, måla luckorna, kakla, byta bänkskivor och byta golv. MAH så härligt :D Sen är de toalettens tur.. SEEEN ska ni få se.. Haha :D Inte lönt å visa nu när här inte är färdigt ändå..

Nej, så nu blir de mys i sängen med film, cola och lite chips.. Hörs senare..


Shoppat.

       Publicerat 2009-07-26 » 16:15:56 | Bilder
Ja, fick ju H&M katalogen i veckan så jag hittade två tröjor jag ville ha, eller ja, en tröja och en blus typ.. Fick dock inte så bra lön som jag hade hoppats på så jag får nog låta de ligga till jag fyller år, men de gör ju ingenting :) De ligger på Pressbyrån å väntar en månad så de är lugna fisken :)

Får vi hoppas att de passar också bara :)

Beställde även lite till köket. Tabletter och kökshanddukar.. Ska ha dem iomed att de kommer passa så bra till de vita och svarta, sen ska jag nog ha rosa som färg precis som på bilden, så att de inte blir så trist.. Vad tror ni om de?


Boom Boom Pow.

       Publicerat 2009-07-26 » 16:12:35 | Me and my life
Ja, de gick ju bra på jobbet igår ändå, även om jag var trött. Gick med Frida hela kvällen och de var längesen vi gjorde de så de gjorde ju klart de hela lite roligare..

Ja, sen kollade jag på Söndagen och vi var elva stycken, just nu så räcker de att vi är 10, så jag satte upp mig som reserv och sa att om någon är sjuk så ring så kommer jag dirr, annars stannar jag hemma. Var så jävla trött så jag orkade helt allvarligt inte.. Nu blev de ju så att de aldrig ringde, så jag har varit hemma idag.. Skönt faktiskt. Jobbar ändå två helger framöver så jag lider inte direkt :p

Sov iallafall i Klippan igårkväll.. Kollade på någon B-film, Wild Things eller va den hette? Ja, sen deckade jag ganska fort faktiskt.. Skönt! Vaknade vid halv åtta imorse och fick panik, somnade om och sen gick vi väl upp vid halv tolv eller något? Är hemma i lägenheten nu, har varit de ett tag. Bara legat å läst och sånt sen jag kom hem, skönt som fan.. Ätit korv å bröd har vi också gjort.. Vissa har ju de som favoriträtt så man får ju ställa upp :p

Klockan 6 är de middag hemma hos Mamma.. Mm, gott ska de bli. Ikväll blir de bara mys, en film och lite så. Jobb imorgon mellan 7.15-13.45 då jag ska göra de där testet.. Håll tummarna va? ;) Ja, sen ska jag å Anna iväg till City Gross, Bauhaus och lite så.. Kolla läget vad jag ska handla sen till köksrenoveringen och sen ska jag handla hem mat.. Skönt ska de bli minsann.. Mjau..Alltid lia sööööd.

Day 'N' Nite

       Publicerat 2009-07-25 » 13:04:22 | Me and my life
Fan, jag låg uppe alldeles för länge å plugga igår.. Blev väckt av telefonen halv tolv och då var jag långt ifrån människa kan jag säga.. Jaja, nu har jag iallafall duschat och gjort vid mig..

Ska ta tåget tjugo i två. Lär väl vara 500 pers som ska in till HBG men som tur väl är så ska jag bara till Klippan..
Jobba till tio och sen måste jag sova i Klippan som sagt.. Har packat min lilla väska, haha.

Imorgon är de jobb till halv 2 och sen är de middag hemma hos Mamma klockan sex. Säga hejdå till Lillebror som ska in i lumpen på Måndag.. Ja herregud, min lilla lillebror är nog vuxen nu.. Mjau.

Ha en trevlig helg, vi hörs :)


Nighty..

       Publicerat 2009-07-25 » 01:01:19 | Me and my life
Mjauu.. Nu har jag klickat runt på halva nätet känns de som.. Ganska trött i huet så jag tänkte faktiskt lägga mig nu. Ska plugga lite på jobbsaker, ska göra ett test på Måndag så jag måste läsa lite till nu så jag verkligen fixar de..

Har precis tvättat av mig sminket.. Såg att jag hade fått två feta finnar precis bredvid varann mitt på kinden. Coolt.

Imorgon är de jobb mellan 14-22 och sen måste jag sova i Klippan. Går inget tåg då vid kvart i sju på Söndag så.. Jaja, de löser sig alltid på något vis, har jag lärt mig iallafall..

Godnatt på er, vi hörs imorgon!

When love takes over.

       Publicerat 2009-07-24 » 23:27:37 | Me and my life
Ja, efter att jag varit vaken i 10 minuter så kom Mormor och Morfar upp.. Jag var nog fan fortfarande full då för jag minns inte de så starkt just nu faktiskt.. Dem hade iallafall handlat ny toa-sits och färg och gud vet allt. Ja herregud! Tack iallafall..

Gick upp, tog min sista colaburk och rökade en cigg. Pratade lite med Anna och så sen satt jag vid datorn i några timmar. Bara slappade.. Skönt som fan. Tog en dusch och ringde Mamma för att höra med käk och så. Visade sig att dem skulle beställa ifrån Torgkrogen så jag hängde på. Gick ner vid sex och mötte Nisse där så jag åkte med dit.. Åt fläskfile med pommes och stekta grönsaker. Redigt fint.

Efter de så gick jag hem till Anna ett tag så vi satt å snacka lite skit och sånt. Körde ut en runda, handla cola och cigg för min sista 50lapp så nu vill jag helst att de ska vara Måndag faktiskt :p
Ja, sen åkte Anna med upp och kolla lägenheten och hon tyckte den var fin, alltid roligt å höra ju, men jag håller klart med. Jag älskar lägenheten redan och då är den inte ens halvfärdig.. Nej, detta är nog de bästa som kunde hända, speciellt med tanke på grannen jag har under ;)

Stannade här hemma sen. Har varit så jävla sleden idag och kände inte för å göra något.. Skönt å va lite själv också ibland.. Murre å Dallen kom upp efter ett tag så vi har snackat igenom kvällen igår och skrattat som fan.. HAHAHA! Rökat några cigg och kollat klippen på YouTube igen, haha. Ska lägga in dem här sen så ni får se dem :p

Nu sitter jag här själv med mitt glas cola och myser.. Lyssnar på lite musik och så bara.. Ganska skönt faktiskt.. Ska inte göra ett skit mer idag.. Börjar två imorgon så jag behöver inte lägga mig tidigt heller.. Mjaaa, så nu ska jag läsa lite bloggar.. Hörs kanske sen ;)


Helsingborgsfestivalen..

       Publicerat 2009-07-24 » 23:13:31 | Me and my life
Jaaa-aa, gud säger jag bara.. Vilken kväll! De hela började med att Murre å Dallen var sugna på å dra någon öl och jag var inte sen, jag har ju varit ledig idag.. Efter att jag åt hos Farmor igår så hämtade dem mig och sen drog vi ut till Murre som hade huset helt själv..

Började med de berömda ölspelet och ja, de går fan undan alltså.. Haha.. Man blir så in i helvetes full.

Lite skygga för kameran i början kanske? :pJa, sen blev de lite snapsar och sånt där, två stycken aphjärna blev de.. De var fan inte så goa som dem brukar vara iallafall, Dallen de smarta ägget hade köpt Proviva istället för redig blåbärssoppa, haha.. Drack lite Mintu Black också. Ja, sen tjatade killarna som fan att jag skulle hänga med in till HBG.. Jag ville inte, hade inga pengar alls. De enda jag hade var ett flak öl sen Hultan och palla gå utomhus och dricka Norrlands Guld liksom, i regnet dessutom? Neee..

Efter många om och men så hade dem iallafall övertalat mig.. Skjutsen kom och sen var ju fullt ös in till stan, haha.. Resan gick sjukt fort fast de var kanske bara för man var såå paggad?
Jag bet av min piercingkula i bilen och höll den i munnen och skulle ta ut den för att inte tappa den, vilket var precis de jag gjorde.. Lycka till å hitta en sån liten kula i en mörk bil och dessutom alla helt packade.. Nej, de gick åt helvete.. Ja, klart, han som körde var ju inte full, men han körde ju som sagt så de gick rent åt helvete.. Till min lycka så hade jag ju min stav med mig så jag tänkte att ja, vi sätter i den när vi kommer ut på Knutan.. Gött!

Ja, ut där och sen skulle Dallen pissa, hahahaha. Världens projekt. Parkeringsvakter tog kort på honom och bilar lös med helljuse så han höll på å få cp-ryck! Jag var också kissig så jag satte mig vid en biljävel precis bredvid Murre men till min fördel var de inte en jävel som lös på mig, haha.
Ja, sen skulle ju staven in.. Ni tror inte Dallen tappar den kulan också? Jo då så attee.. Utbrott eller? De lilla. Lycka till och hitta den där då, den helvetes jävla kulen hoppade väl 50 meter på de stengolvet. AAEEEH, skit i allt, nu dricker vi..

Sagt å gjort. Fy i hela helvete. Alltså så mycke som jag drack igår så är de fan konstigt att jag inte spydde alltså.. Jag har inte druckit så mycke på flera flera år och definitivt inte sprit. Dricker ju aldrig skitet, men igår, ja fyfan..
In på Stinsen iallafall och Murre gick loss i baren. Jag å Dallen fick varsin sexa gajol och en stor stark. JEEHEJ!
Efter ett tag så kom Victor och drog med oss till Utposten där alla andra Perstorpare va.. Lite liv där som vanligt ja, men vi hade skoj ändå.. De bjöds på Redbull/Vodka och jag som hatar de verkade inte göra de igår iallafall, haha :p
Lite spyor där och snack om brösthår och sånt, haha.. De stängde sen så vi drog till Tempel istället..

Blev lite liv där också, blev av med halva truppen så jag fick gå på skattjakt ett tag.. Väl inne på Tempel så var de ju inträde och jag hade bara en 50lapp så jag försökte få tag i Murre men han sket ju fan i mig, haha. När jag hade stått där en kvart och försökt få tag i honom så sa hon kassörskan: Vad heter du? Ja, Johanna sa jag.. Ja, de räcker för mig, kom här så ska du få en stämpel, trevlig kväll.. Ja, tack för de. Ner å mörda Murre lite, haha.. Hittade han vid spelbordet och där var ju även Olle och From så vi drog till baren där jag fick en liten grogg av Olle.. In på dansgolvet där Dallen bråkade med ett par brudar så kepsen flög, haha.

Satte oss i baren sen där From bjöd på dricka.. Jävla flyt jag hade igår eller? :p Satt bredvid en kille som började spy ner hela skiten och de lyckades jag tydligen fånga på bild även om jag inte visste de, hahahaha..
Ja, har lite luckor där inifrån sen, minns inte så mycke! Gick ut sen iallafall och sen drog vi ut på gatan där Murre skriker allt han kan; SVARTTAXI!!!! Smarthue. Första vi frågade skulle ha 800 men då bad Murre honom att ta sig i röven. Bättre lycka nästa gång och då hitta vi en för 300, gött. Stannade på Statoil och Murre dumma sig med alla som var där inne.. Dallen somnade ju så fort vi satte oss i bilen så han hade vi inte så mycke nytta av.

Ut på 21:an och sen decka Murre med.. Såg efter ett tag att han svalde som fan så jag skrek; STANNA FÖR FAN, HAN SKA SPY! Ja, stanna fortare än fan och tror ni då han fattade att han skulle öppna dörren? NEJ! Föraren sprang ut och fetta upp dörren och han böjer sig och spyr ner halva vägen typ.. Står väl där i 10 minuter eller något, hahaha.. Spydde som ett riktigt rövhål.. Luktade ju värre än fan också, hahahahahahaha.. Då skriker föraren; Ner med rutorna för fan!!! med brytning, haha. Jag vevade som en iddi samtidigt som jag klöktes och sen böjer han sig fram och skriker i Dallens öra; VEVA NER RUTA!!! och Dallen bara tittar på han och säger Vaaaaa?! Hahahahaha.. Jaja, vi kom ju hem sen iallafall.. Helt sick. Min mobil pep 37 gånger.. Sist jag kollade på klockan var den 04:38, helt väck var jag..
Hör något konstigt i trappen dock, hahahaha.. Går upp och lyfter på brevinkastet och hör världens snarkningar, hahahaha. Ja, vissa delar som är FÖR pinsamma har jag valt att inte skriva om men, fyfan va roligt de var.. En sån rolig utekväll har jag inte varit med om på vääääldigt länge kan jag säga..

Jag gick ut med mina enda 50 kronor och kom hem med lika mycke. GOTT jobbat kan jag tycka?Ser ni så jävla äckligt eller? AAAAH! En fet jävla bit ser de ut som.. Haha. NASTY!!!

Ja, sen vaknar jag vid typ halv elva imorse. Helt väck i huet.. Kollar mobilen och ser att jag har ett "Välkommen till Danmark"-sms i inkorgen.. Tittar på handleden där de är en fet stämpel där de står Good Morning.. Vill man typ dö då eller? Ah fan. Helt väck i planeten.. Vaknar sen av Dallen som ringer och efterlyser sin mobil som han söpit bort.. Inte så bra kanske?

Nej fyfan, en riktigt jävla bra kväll.. Synd att de aldrig blir lika roligt om man skulle göra om de någon gång, men de behövs iofs inte. Denna kvällen lär vi leva på nu i några år ;)


Mjau.

       Publicerat 2009-07-24 » 17:42:28 | Me and my life
Ja, tiden räcker inte alltid till känner jag. Jag vill skriva de där inlägget om gårdagen men jag hinner inte nu.. Ska vara på Torgkrogen klockan sex å möta mamma..

Ikväll ska ni få de tänkte jag.. De blir en lugn kväll eftersom de är jobb imorgon så jag har bättre tid då! Vi hörs senare babes :) Ha en trevlig fredagskväll alla ni som ska ut å supa.. Jag har gjort mitt på den punkten känner jag ;)


Fråga!

       Publicerat 2009-07-24 » 17:40:24 | Me and my life
Är de någon som har en kula till en piercingring?

Jag får fan snart krupp, och får jag inte de så lär jag väl sätta skiten i halsen när jag sover och dör eller något?
Ja, inte fan tänker jag ta ut den iallafall..

Punkt.

Kiss me..

       Publicerat 2009-07-24 » 16:07:40 | Me and my life
Ja, senast jag skrev på riktigt så skulle jag ju kolla på Wallanderfilmen och de gjorde vi, jag å Sara alltså.. Kuriren var de, och ska jag va ärlig så tyckte inte jag att den var så bra som dem brukar vara.. Ganska dryg, men den var väl okej..
Efter filmen så körde Sara hem och jag satte mig vid datorn lite.. Efter ett tag fick jag lite nattligt besök och sen somnade jag gaaanska så fort, helt slut..

Vaknade vid halv tolv igår, helt väck. Gick upp och sen blev de lite frulle.. GATT! Paddy kom efter ett tag och käkade lite frulle hon med, checka lägenheten och så. My och Frida kom och snacka lite å röga några cigg.. Gjorde inte så mycke, för de första så regna de ute och för de andra så är man ju inte sådär stenrik innan lön direkt. Ganska störigt att vi inte får lönen förrän på Måndag, men jag antar att man överlever ändå?

När Paddy stack så kom Dallen å Murre upp och snackade lite skit.. Kollade på fula klipp på Youtube och förstod var Murre fick sin dåliga danska ifrån, haha.. Dem stannade till de var dags för middag hos Farmor så de var ju passande då jag slapp gå ;p
Hem till Farmor som sagt där de bjöds på kotletter, hemmagjorda klyftpotatisar och bea-sås. Redigt gott var de. Till efterrätt åt vi lite honungsmelon, mjaaau! :)

Ja, och sen får jag nog göra ett nytt inlägg om kvällen där, haha.. Något i hästväg som sagt.. Nu hinner jag dock inte, måste in i duschen så vi hörs lite senare..


Musiktips.

       Publicerat 2009-07-24 » 15:45:18 | Muuuusic
De var ett tag sen nu va? Jo jag tycker de.. Något blandad lista, som vanligt, men jag vet att ni gillar de ändå!

Larz Kristerz - Jag måste ringa Carina ;)
Sean Kingston - Take you there
Black Eyed Peas - Boom boom pow
Cidinho Doca - Rap das armas
Avanged Sevenfold - Afterlife
Pitbull - I know you want me
Soulja Boy - Kiss me thru the phone
David Guetta ft Kelly Rowland - When love takes over
Kid Cudi - Day n Nite
Janet - Heartache on the dancefloor

Här får ni den bästa just nu, enligt mig; 
 

Dagens I-landsproblem.

       Publicerat 2009-07-24 » 15:29:38 | Veckans ...
De ösregnar och jag är röksugen. Jag har den översta balkongen och alltså inget skydd..
 Vad göra?

Godaste spriten som finns...

       Publicerat 2009-07-24 » 15:27:41 | Me and my life
Jag; Den godaste spriten som finns måste väl ändå vara Bacardi Razz?
Murre: NEJ, de är fan den Bacardi Coconut, reeedigt good!
Dallen: Hembränt är fan godast, inget snack!

Helt seriös också!!
Någon som säljer sina smaklökar billigt?


Min blondering..

       Publicerat 2009-07-24 » 14:40:19 | Bilder
Ja, den har minsann tagit fart.. Nu har de blivit lite ljusare med hjälp av solen och så, men efter den sista färgningen så såg de ut såhär;


Random pics.

       Publicerat 2009-07-24 » 14:36:37 | Bilder


My på väg till HBG med en blandad juicagrogg :pJag, Laddy och halva My i bilen in till HBG för någon vecka sen..
Martin ser ganska allvarlig ut, hahaFredrik och OlaZarah å jag.Mamma och en liten kaninunge, dagen vi flyttade.Morfar och Mormor, fikade hemma hos Pappa mitt i flyttenSpelkväll hos Anna å MurrePersson och Murre spelar "Med andra ord"Fredrik å jag hemma hos Anna å MurrePaddy i min säng igår, happy face :)

EN sak..

       Publicerat 2009-07-24 » 12:50:56 | Me and my life
Jag har bara en sak att säga..

Fy i ända in i helvete.. Den kvällen var fan inte dålig. Något i jävla hästväg..

Ni ska få veta allt, jag ska bara fatta någonting först.. Kan ta lite tid.

Jag älskar er.

       Publicerat 2009-07-24 » 03:40:45 | Me and my life
Fan va jag gillar er.. Seriöst alltså. Jag lovar att kompensera er med maaaaassa nytt imorgon. Inlägg, bilder, ny design osv.. Oh ja!! I promise..

Just nu e jag bara skitfull och fattar inte mycke mer än att jag har världens bästa läsare.. PUSS på er.

Likadant idag ja..

       Publicerat 2009-07-22 » 20:58:30 | Me and my life
Jag ser dock att ni stannar hos mig ändå, trots dålig uppdatering och de älskar jag er för! De kommer snart komma igång igen ska ni se. Tänk sen när jag går i skolan, då kommer jag garanterat ha mer tid och dessutom kommer jag ha ÄNNU mer tid sen när allt är klart här uppe.. Visst längtar ni efter filmen härifrån? ;)

Ja, igår blev de mys. Kollade på den shopaholic-filmen och den var väl inte sådär jättebra kanske? Ja inte vet jag, jag tyckte inte den var något speciellt iallafall.. Allt annat var ju bra dock :) Som vanligt. Mjauu. Imorse var de tysta leken och sen dirr till jobb :p Har jobbat mellan 7-16 idag ju, har gått bra som alla andra dagar..

Åkte hem med tåget där Sara hämtade mig. Körde till ICA och handlade lite middag som vi sen lagade här och åt.. Blev lite fisk, potatis och hollandaisesås, mycke gott var de :) Blev mättare än allt, rökade lite och sånt och jag försökte fixa Wallanderfilmen.. Nu när jag delar internet med Dallen så får jag inte ladda hem längre, utan de ska skötas top secret men Dallen är ju fan inte den snabbaste fisken i stimmet alltså.. Nej.. Fixade filmen själv av världens snällaste Halmi. GATT! Lämnade lite tvätt hos Farmor, eftersom jag inte kan tvätta själv. Satte oss vid Emmas och röka lite, snacka skit och drack energidryck. Ganska gött.

Nu har jag precis duschat, smort in mig och tagit på mig myskläder.. Riktigt najs känns de alltså.. Ska snart krypa ner i sängen och kolla på Wallander - Kuriren, the new one.. Ni vet väl att dem släpper en ny Wallander en gång i månaden nu fram till nästa år i Augusti eller va de var? Reeeedigt gött.. Ska gå å blanda lite dippa nu och kränga lite chips, klunka cola och bara mysa till filmen..

Ledig Torsdag å Fredag och de är sååå in i helvetes gött och efterlängtat.. Känns ganska bra just nu faktiskt ;)

Vi hörs kanske senare ikväll? Who knows?
Puss annars.


Döda mig.

       Publicerat 2009-07-21 » 19:10:53 | Me and my life
Eller ja, något i den stilen iallafall? Jag orkar snart inte mer.. Jag kommer fan gå in i en vägg snart.

Ja, inte fan kunde jag somna inatt.. Lät skitkonstigt ifrån toaletten så jag låg som en uggla i sängen och höll på att skita ner mig.. Försov mig nästan imorse så jag fick stressa sönder mig själv.. Tåget gick som de skulle, tack gud för de.. En liten bagge där på stationen och sen jobb..

Jobbet har väl gått bra i sig tycker jag? Lite sleden har jag varit men de har rullat på iallafall.. Haft å göra hela dagen så de har gått undan minsann. Tåget hem vid två och när jag kom hem så var redan Mormor och Morfar här uppe.. Oh gud va de har gått undan idag.. Bärt ner allt till förrådet. Packat in i överskåpen. Morfar har hämtat TVn. Mormor har målat lite här och var.. Morfar körde hem för att hämta en borrmaskin och kom upp med någon snickare han hitta, hahaha. Han är fan makalös alltså.. Fick fixat en ny tröskel in till badrummet.. Ja, många saker att bocka av idag på "Att göra-listan". Skönt? Jo de lilla..

Så fort dem stack så sprang jag ner med soporna, till ICA å handla, upp igen, göra middag, äta den och nu har jag nyss rökat en cigg.. Gaaaanska så jävla död är jag kan jag säga. Har ont i mina fötter (?) Jaaaja...

Diska borde jag nog göra? Efter de så ska jag gå in i duschen, på med myskläder och sen blir de fan film och mys ikväll.. Jag ger upp för idag alltså. Imorgon är de jobb 7-16 och ja, sen ska de fixas med 715 andra saker.. Typ.

Nej men atte, en vecka utomlands.. Tänk om man hade haft råd med de..


Afterlife.

       Publicerat 2009-07-21 » 00:50:35 | Me and my life
Nu har jag läst igenom lite bloggar, kollat facebook och bilddagboken och även rökat nattciggen.. Tvättat av sminket, skrivit en lista på vad som ska handlas till lägenheten och räknat ihop denna månadens jobb.. Hur många timmar de blir totalt alltså. Ser ljust ut faktiskt..

Klockan är kvart i ett så jag har faktiskt tänkt släcka ner och lägga mig. Imorgon ska jag jobba 7.15 - 13.45, första gången denna sommaren jag ska gå hem så tidigt.. Kommer kännas mycke konstigt, haha :p Skönt dock. När jag har slutat ska jag direkt hem och sen kommer Mormor och Morfar så ska vi bära ner lite som ska ner i förrådet. Ska bli skönt att bli av med allt som står här som inte ska vara här sen..

Är inte alls nöjd över min bokhylla.. Måste ordna något annat för de ser bara bajs ut.. Mja.. Annars trivs jag redan så jävla bra.. Känns så himla mysigt här redan, och de kan ju bara vara ett bra tecken kan jag tycka..
Ska även måla klart de sista garderobsdörrarna imorgon så sen ska vi bara köpa en annan färg så dem kan bli lite glansiga och fina :) Perfekt blir de!

Köket kommer också bli så jävla vackert kan ni tro. Ni ska få bilder och sånt när jag har kommit i lite mer ordning :) De vet ni redan att jag ordnar.. Alla som vill komma å hälsa på ska såklart få göra de också - när köket är färdigt ;)

Godnatt på er! :)

Ah gud!!

       Publicerat 2009-07-20 » 23:52:36 | Me and my life
Ja, jag vet, NI HATAR MEJ!! Jag hatar mig själv också, jag vill blogga.. Skriva om allt som händer.. Låta fingrarna dansa som dem gjorde förra veckan :p Fan, jag hinner ju inte.. Jag har haft såå jävla mycke å göra den senaste tiden.. Nu har jag dock lite tid över åt er ;)

I Fredags börjar vi.. Jobbade mellan 16.30 - 22.00 och sen blev de en runda till Ängelholm.. Blev bjöden på en cider och en öl och de var ju inte helt fel.. Hem sen till Klippan och då blev de lite övernattning.. Låg vaken till fåglarna kvittrade utanför fönstret och pratade om allt mellan himmel och jord.
Vaknade på morgonen och var ganska sen.. Hem till Lina och bokstavligt talat slängde ner allting.. Tog 7 minuter för mig, hahaha.. Mamma hämtade mig, vi körde till Perstorp å hämta släp, Mormor och Morfar och sen sist men inte minst Pappa.. Fyllde släpet och sen var de igång. Bära upp å ner, svetten den rann och benen darrade, haha..
Tog en liten paus hemma hos Daddy med frallor och goa pålägg sådär mitt i allt, gatt!

När vi sen hade flyttat allt så stack jag, Mamma och Mormor till lägenheten och packade upp lite. Satte sängen på plats och bäddade den, ställde upp byrån osv.. Under Lördagen fick vi upp ALLT i köket, all porslin och så.. Najs. Blev en dusch där sen och en pizza på Santan, gott som fan.. Stack hem till Anna och Martin sen på kvällen och mösdrack lite.. Blev några öl - ur GLAS, och lite spel och sånt mysigt..
Natten där sen var kanske något att minnas? ;)

Söndagen, ja. Första morgonen i lägenheten. Blev en brakfrulle med kokta ägg och sånt gatt! Började sen packa upp och sånt möög. Fixade ALLT förutom EN låda som fortfarande står bakom mig i skrivande stund. Gaaanska bra jobbat av mig faktiskt..
VId sex tiden var de middag hemma hos Pappa. Stek, potatis och sås. Mycke fint. Lite paj till efterrätt och sen blev de en Beck-film i sängen med chips och cola.. Mysigt som attans.
Lite serioustalk sådär vid midnatt kanske? Ja, de var väldigt skönt iallafall och en ännu fetare sten föll ifrån mina axlar.. Frokti skönt..

Idag har jag jobbat, mellan 14-22. Vaknade imorse, tog en dusch, åt lite frulle och sen jobb som sagt.. Tåget försenat nu ikväll. Stod på stationen i 20 min och sen var de något jävla signalfel i Tyringe så vi stod någonstans mitt i ingemansland och väntade i 10 min därefter.. Dryge! Jag lovar er att de inte kommer gå som de ska imorgon bitti.. Ni kan tro att jag kommer få gaaanska stora utbrott då.. GAAAANSKA stora!!!

Ja, de har varit en bra helg helt enkelt. Kan summera den som nästan världsbäst! Jag har världens finaste familj och släkt. Jag får tårar i mina ögon bara jag tänker på allting..
Jag borde nog böla fresten, fan va de var längesen.. Aja, de får jag ta sen.. När jag hinner ;)

När jag kom innanför dörren nu ikväll så slängde jag väskan direkt i hallen.. Tog av mig skorna. Tände i alla rum, gick ifrån hall till kök till toalett.. Tittade överallt.. Sa för mig själv, Jooo då! In i sovrummet, tände lampan, slängde av mig jeansen, bytade till mysisar, hällde upp ett glas cola och sen ställde jag mig i hallen och tittade ut över rummet och hallen... Jag kan inte förklara denna känslan.. Jag kan verkligen inte det.

Jag får gåshud. Känner mig helt upprymd. Får tårar som bränner innanför ögonen. Detta är helt himmelskt. Jag vill aldrig mer gå ut härifrån. Som de känns nu så ska jag bo här i hela mitt liv. Andas. Andas in mina egna saker, mina egna dofter, se mina egna möbler och ligga med mitt egna täcke om mig.. Allting är så stort. Som om de vore första gången i mitt liv jag har en lägenhet.. Jag uppskattar de så mycke mer nu..

Allt tack vare min Mormor och Morfar.. Gud vet var jag hade varit idag om inte dem hjälpt mig såhär mycke sen jag kom hem ifrån Karlstad.. Gud vet hur jag hade mått? Jag vet inte själv, och jag vågar inte tänka på de..
Just nu tänker jag bara sitta här och vara lycklig.. Bara för en liten stund..

Ännu en gång har jag fått bevisat för mig att min släkt och familj är världens finaste.. Dem älskar mig hur jävlig jag än är och dem stänger mig aldrig ute..
DE är kärlek mina vänner.. Kärlek ända ut i fingertopparna.Att vakna på morgonen och läsa världens finaste SMS gör en regnig dag otroligt solig..
Så länge jag har min familj, mina vänner och min släkt vid min sida så är jag världens starkaste människa..

Jag älskar er så jävla mycket.

Hey babe!

       Publicerat 2009-07-19 » 14:24:22 | Me and my life
Hallåja :)

Nu sitter jag i min lägenhet och bloggar, vid mitt rosa skrivbord. Känns ganska okey faktiskt.. Eller ja, jävligt okey om vi ska ta i! :D Hela dagen igår var de flytt, bära, tvätta porslin osv osv osv.. Hann alltså inte blogga och jag kunde dessutom inte eftersom jag inte fått internet ännu..

Nu måste jag dock fortsätta packa upp så de blir färdigt här någongång. De tar sin lilla tid faktiskt. Först - cigg!

Hörs sen. PUSS!

You know I want ya.

       Publicerat 2009-07-17 » 15:39:37 | Me and my life
MJAUUUUUUU! Numera är min hall helt färdigrenoverad.. Rummet är helt klart.. Köket ska vi göra om helt i Augusti, men vi kommer börja redan nästa vecka och måla luckorna. Fan va allt känns bra. Jag hade kunnat börja gråta just nu, de hade varit så jävla gött och bara skrika ut all jävla glädje men fan, jag kan inte.. Kan inte böla på beställning, och speciellt inte glädjetårar.. MAAAAH! Får sitta här å skrika för mig själv istället..

Imorgon förmiddag blir jag hämtad här hos Lina, bär ut alla mina saker och sen åker vi å hämtar släpet och börjar flytta. Sist tog de 40 minuter å tömma släpet så de blir nog inte så jobbigt denna gången heller.. Upp med allt och sen blir de till att gå där å packa upp och göra vid både imorgon och på Söndag. Ska även grunda garderobsdörrarna imorgon med vit vanlig färg. Köper halvglans samtidigt som vi köper till köket.. Blir perfekt detta kan ni tro.. De är en helt annan lägenhet. Den är ljus och fin nu, ah, så härligt så :D

Ja detta blev fan en sjukt bra dag ändå.. Jag är på myyycket bättre humör nu. Ska snart gå ner till ICA å köpa en pirog, gå till jobbet å kränga lite innan jag börjar halv fem.. Jobbar sen till 10 och sen får de bli en lugn och städad kväll så man är pigg inför imorgon..

Kan ni fatta att jag sover i min egna säng imorgon i min egen lägenhet? De var i April senast... Ja, jag fattar inte de iallafall..

Nej nu blir de lite slösurf innan jag måste dra.. PUSS! :D


En fet sten har trillat..

       Publicerat 2009-07-17 » 13:36:08 | Me and my life
Såja, nu har jag ringt samtalet som har dragit ner mig ordentligt den sista tiden.. Jag är sån när jag ska ringa att jag drar mig för de, för jag vet aldrig hur de ska sluta, jag vill inte få verkligheten rakt i mitt ansikte helt enkelt..
De brukar dock alltid lösa sig till de bästa å så gjorde de även denna gången.. En stor jävla sten lossnade ifrån mitt hjärta... GUUUUUD VA SKÖNT!

Jag vet inte varför jag inte lyssnar på alla andra när dem säger att de löser sig? Jag har aldrig tagit de till mig riktigt men jag borde kanske lära mig..

De löser sej, de gör de aaaaaalltid, ja de fixar sig alltid till slut :D

Helgen kan börja.. Jag ska flytta imorgon. Tjalalalaalalalalala ;)


The sweetest thing..

       Publicerat 2009-07-17 » 12:01:47 | Me and my life
Somnade så fort jag lade huvudet på kudden inatt. Ganska skönt faktiskt. Vaknade halv tio, titta på klockan och sa Naae-ee-e å somnade om lika fort. Vaknar av mobilen halv elva och sen kan jag inte somna om igen. Såg att jag hade 1% kvar på batteriet så jag var ändå tvungen att gå upp eftersom Paddy också skulle ringa..

Jag var kanske inte på de bästa humöret när jag vaknade och är väl kanske inte de nu heller.. Har bränt två skivor till Lina som hon bad mig om iallafall.. Gick till kylen och hämtade den där jävla colan jag hellre ville haft igår men nu e jag ganska glad att jag sket i de faktiskt.. Har rökat några cigg men ingenting hjälper, inte ens Carina på Winampen.. Kanske en bad day idag? Ja, de lär vi ju märka. Om inget annat så blir de alltid bättre när man kommer till jobbet sen.. Jobbar halv fem till tio idag och sen börjar jag inte förrän två på Måndag. Ganska skönt kan jag tycka..

Är de någon som vill hitta på något efter tio idag så kan ni väl höra av er? Jag e öppen för de mesta..

Nej, nu ska jag ringa Mamma, hon kom hem inatt får jag hoppas.. Drömde att planet kraschade så jag måste höra hennes röst..

Lever jag?

       Publicerat 2009-07-17 » 00:55:25 | Me and my life

Gör jag de eller? Jag vet faktiskt inte. De känns inte så! Ni vet sån sparlåga? Eller typ när en bil går in på reserven? SÅ känns de.. Jag kommer få bensinstopp väldigt snart. Känns som att jag har gått in i en vägg och dött eller något.. Såhär trött och obrydd har jag nog aldrig i mitt liv varit.. Känns som att jag skiter ett ganska stort stycke i allting.. Jag vill bara lägga mig ner och sova tills jag inte kan ligga där längre för att lakanen luktar skit.. Typ så..

Låter som att jag är deprimerad, men de är jag inte. Jag bryr mig bara inte. Jag gör saker och säger saker men jag minns inte skiten. Precis som allting händer runt mig men jag fattar ingenting?

Hur jävla normal är jag egentligen?
Nej.. Inte så..

Var helt paralyserad framför datorn innan. Vet inte hur jag hittade krafter till att duscha och göra vid mig men jag hitta dem någonstans iallafall.. Försökte rätta till min sketna lugg med en kökssax men de gick åt helvete så jag sket i den, igen. My kom och röga lite och sen åkte vi till HBG! Längesen jag var så rövhungrig faktiskt. Åt ett Big Mac med plusmeny. Ganska mätt efteråt faktiskt..

Sen jag kom har jag suttit och stirrat in i skärmen. rökat två cigg och velat ta colan i kylen för snart torkar min mun ut, men nej, då har jag ingen imorgon bitti och de vore väääldigt illa faktiskt.

Lina har inte varit hemma sen i Måndags.. Kraftigt torrt att sitta här som en annan åsna och glo! Har inte sovit gott eller bra sen innan Hultan. Har sovit borta eller varit tvungen att gå upp sex så därför känns de inte som om jag fått sova på femhundrasextriotre år.. Sover som en mongolid när jag sover borta och med människor jag inte riktigt känner.. Sov som en särare i den husvagnen som var mindre än allt annat och hårdare än sten.. I Linas säng sover jag som världens prinsessa, och just därför kommer jag sova som en sån inatt.. Jag vill helst stänga av min mobil och sova till typ halv fyra imorgon eftermiddag men de kan jag inte.. Måste gå upp och ringa massa efterblivna samtal och sånt. Paddy ska komma och hämta shoes och jag borde packa ner de sista och förbereda mig mentalt inför jobb imorgon..

Jag har sagt de förr, men den första kvällen i lägenheten, när jag fått in allt och den sista människan gått ut så ska jag stänga dörren, låsa den som fan och sen ska jag sitta där inne och skratta hela natten.. Jag ska skratta mig själv lycklig och aldrig gå ut därifrån.. Förutom när jag måste.. Ja, ni förstår säkert.. Jag har lääängtat hur länge som helst nu, och att de är typ 2 dagar kvar kan jag inte förstå.. De är sjukt.

Något annat som är sjukt är att jag alltid skriver så mycke nu för tiden? Vet inte, mina fingrar bara dansar över tangenterna och jag vet egentligen knappt inte vad jag skriver eller vad meningen är med ord. Ord är överflödiga. Överskattade.
De finns ändå ingenting som kan förklaras i ord. De finns inte mycke som kan förklaras till sin rättvisa överhuvudtaget faktiskt.. Man får aldrig fram de man innerst inne känner eller tycker.. Ganska tråkigt kan jag tycka, men de är kanske bara jag?

Nej, innan detta spårar ännu mer så ska jag säga godnatt.
Sov så in i helvetes jävla gott, för de ska fan jag göra..


I'll know it by the feeling,

       Publicerat 2009-07-16 » 18:39:22 | Me and my life
Här sitter jag, 24 timmar senare, inte ett dugg piggare men lite gladare.. Alltid något ;)

Holmer lilla kom och hämtade mig igår, körde till Preem och köpte korv och sen hämtade vi upp Fredrik och drog till Perstorp.. Hem till Anna å Murre där vi började dricka direkt.. Spelade "Med andra ord" och skrattade mest tycker jag, haha.. Spelade lite ölspel och så och sen snackade vi och drack mest. Efter ett tag kom Kennie å Nettan också och sen trillade From in.. Jag blev gaaanska full och fick ännu en gång konstaterat att jag faktiskt ÄR pittögd när jag e full. Kan inte tycka att de är den bästa upptäckten jag har gjort men, vem fan pallar bry sig? Pittögd eller inte, jag hade roligt iallafall och de är väl huvudsaken? ;)

Vaknade typ halv tio imorse och var helt het.. Varmare än allt och ändå skulle jag klart ha täcke inatt.. Johodå! Jag som annars sover med min duntäcke året om är ganska frösen av mig, klart som fan jag måste ha täcke.. Jaja, tji fick jag. Konstigt när solen lös mitt i huet? Njet.
Hungrig, röksugen och allt var bara allmänt jobbigt. Frukost ifrån smörgåskupen, finns fan inget godare än deras tonfiskbagge.. Hela munnen fylls med saliv bara jag tänker på den :p Ute i naturen är de ju klart alltid godare att äta frulle, eller hur? En cigg på de och sen en tur till Perstorp, hem till Mormor och Morfar där de serverades middag.. Jahaja, åt lite där också och sen helt out of the blue så färgade jag å Mormor mitt hår.. Tog slingmedel och tog i olika partier i håret istället.. Fy i helvete va de tog.. Nu är de bara en gång till sen är jag fan blond i hela håret.. Puss på de!
Efteråt klippte hon av lite sledet skit och klippte min lugg men den blev väl kanske lite för rak för min smak så den åkte upp i diadem lika fort. Aja, den växer ut.. Jag e inte så brydd om såna saker direkt, har ju annat att böla över i livet.

Anna älskling skjutsade mig hem sen.. Bar upp all tvätt och satte mig vid datorn. Gaaaanska död. Har suttit här nu ett tag, har ingen direkt koll på uret idag och bryr mig inte heller så värst om de.. Halv sju är den nu ser jag.. Jaaa, när jag sist rökade en cigg så kände jag hur hela jävla kroppen dog typ.. Blev helt orkeslös, matt och huet blev tungt.. Ehm okej? Kom bakfyllan nu eller? Moget. Bara å gilla läget, kanske borde lägga mig men alltså halv sju känns lite för tidigt, men de är kanske bara jag?

De ringde fresten ifrån jobbet innan.. Igår eller när de nu var så klagade jag lite över mina 4 helger på rad men de såg inte ut att kunna ordna sig.. Iallafall så ringde de idag och fråga om jag ville få bort mina turer i helgen om de gick att lösa! Ehm jo, de hade jag nog väldigt gärna velat :p Telefonen ringde en timme senare och jag fick bort både Lördagen och Söndagen och jag börjar halv fem imorgon istället för halv två.. Jag kan ju känna att de är GANSKA gött. Nu är de bara tre helger på rad istället och dessutom kan jag då flytta denna helgen också! :) Ibland älskar jag mitt jobb, eller ja, oftast gör jag de.. De jobbet har ju faktiskt dragit med sig gaaaanska mycke positivt ;)

Nu sitter jag här helt orkeslös och hungrig, hade kunnat äta en hel åsna eller något.. Lyssnar på Takida och Volbeat om vartannat och försöker komma på vad jag ska äta/göra/inte göra.. Ganska svårt faktiskt.. Ja, jag får helt enkelt se vad som händer och sker idag.. Jag gillar mest läget som de är just nu..Färg i håret :pNellie var hemma hos Mormor hon också.. Mamma och dem kommer ju hem ifrån Kreta idag så då ska Nellie också få åka hem.. Gammal get den där, men jag gillar henne ändå.. Nellie alltså.. Ja, Mamma vill jag klart också träffa, men de lär ju bli av i helgen.. Flytt blir ju, så då lär hon träffa mig även om hon inte vill.. Hon har lovat att hjälpa till och de uppskattas ganska mycke faktiskt :D Jävligt mycke om jag ska va ärlig..

I've been through hell now show me heaven

Jag måste ringa Carina.

       Publicerat 2009-07-16 » 18:10:53 | Bilder
Bilder ifrån Kul i Juli i Tisdags :p

Frida å My :)

Hittade även några bilder på mobilen sen Hultan;


Mjau.

       Publicerat 2009-07-15 » 19:02:01 | Me and my life
Sådärja, då har jag duschat och gjort mig färdig. Kan jag tycka är ganska skönt faktiskt.. Sitter å väntar på skjuts nu och sen blir de Perstorp för fulla muggar.. Öl och spel. Kan ju inte bli annat än bra!

Är de någon som kan be till gud att de ska bli fint väder imorgon så vore jag tacksam..

Welcome to paradise baby.

       Publicerat 2009-07-15 » 17:12:45 | Me and my life
Ah herre min jävla guud.. Hur mycke orkar en kropp med egentligen? Jag är faktiskt förvånad om jag ska vara ärlig.. För att göra en lång historia kort, först Hultan i 5 dagar, gaaaanska full mest varje dag, sovit dåligt osv, hem, grilla och dricka öl dirr, sova i 5 timmar, åka till Ängelholm och sen va igång hela dagen typ.. Sova 5 timmar, jobba 8, åka till Perstorp, fixa i lägenheten, äta hos Farmor, hem, sova i 4 timmar, jobba 7-16 igen, direkt till HBG efter jobbet, hem, sova i 5,5 timmar och jobba 7-16 ännu en gång.. Ja, nu sitter jag här.. Om jag själv kollar på detta jag nyss skrivit så förstår jag faktiskt inte ens att jag sitter upp.. Visst, de finns folk som har de värre så jag ska inte klaga, men jag e faktiskt ganska sleden..

Jobbet idag har väl inte varit någon hit.. Tredje dagen idag jag jobbade 7-16 så jag har varit helt död. Går i en dvala kan man säga.. Gör de jag ska göra utan att tänka på att jag faktiskt gör de, och sen efter när jag nu har kommit hem så sitter jag och tänker efter om jag verkligen har gjort alla dessa saker för de är inget jag minns sådär starkt ändå, trots de så var de bara några timmar sen? Ni märker hur trubbad jag är va? Helt sick.

Aja, jag sitter ju upp iallafall, och jag har inga planer på att lugna ner mig heller. Ikväll ska vi till Anna å Murre för att dricka lite öl och spela spel. Om jag kommer bli full efter ½ öl? Jo då så attee, väldigt stor risk iallafall..

Ringde till Mormor innan och pratade med henne och dem har börjat måla hallen nu.. Jahaja, jag har ju fått som projekt att måla dörrarna för jag får tydligen inte göra mer.. Jag jobbar och dem är pensionärer och har ändå inget annat för sig? Jaha, men jag ska bo där, inte ni, så ni behöver inte slita.. Nej men nu gör vi de! Jaja, up to you, jag klagar inte för jag kan inte förstå när jag skulle hinna göra de.. Sa iallafall att jag kommer imorgon och målar garderobsdörrarna... NAHE, de gjorde jag inte nej.. Haha.. Min enda lediga dag på tio dagar så jag fick inte göra ett skit förutom att njuta.. Nej nej, då får jag väl göra de då? De enda jag egentligen vet är att jag ska sova som en deckad gurka och inte gå upp före tolv.. De LOVAR jag. Hade varit skönt å ligga vid poolen hos Mormor och Morfar också faktiskt, ja, vi får se, jag planerar inte ett skit för är de så att jag vaknar imorgon och inte har någon ork till någonting så pallar jag inte avboka och äckla mig.. De får bli som de blir helt enkelt.. Bra så.

Nu när jag sitter här och funderar så har jag ju faktiskt inte planerat vad jag ska äta ännu. Ganska dåligt av mig faktiskt. Ska va hos Anna å Murre vid sju halv åtta tiden.. Hm, jaja.. Jag har planerat i mitt hue att jag ska duscha halv sex så något annat vet jag inte? Jag måste iallafall ordna de för annars lär jag bli full innan jag ens öppnat ölburken känner jag.. Kanske inte så lyckat?

Am I dreaming?

Nej men atte, annars är de väl bra? Var på Kul i Juli igår med några ifrån jobbet.. Satt på filtar och snacka lite skit. Ganska trevligt men ändå ganska torrt. Dåligt planerat helt enkelt.. Blev käk sen på en thairestaurang i HBG och sen blev de en film och lite 2½ men tittande.. Ganska jobbig låt han plinga på pianot, har haft den på huet hela dagen.. Ja, onödigt vetande klart, men så är de.. Frågor på de?

Jag tänker på min flytt, hur jag ska orka och hinna med den? Packa upp allting och fixa i ordning och samtidigt jobba och träffa mina vänner och allt annat.. Att jag måste hinna träffa min Lillebror innan han drar in i lumpen.. Att jag vill äta middag med Mamma när hon kommer ifrån Kreta.. Att jag måste ringa CSN för dem har fått någon flipp.. Att jag jobbar gaaaanska mycke framöver.. 4 helger på rad! Gillar ni de? Inte jag, men jag försöker intala mig själv att jag gör de.. Mormor blir arg på mig när jag funderar över allt, hon säger att jag ska ta en dag i taget.. Jag försöker verkligen med de.. Att njuta av varje dag och ta vara på dem bra stunderna..

Jag gör de faktiskt ganska bra måste jag säga.. På sista tiden har de varit tätt med dem bra stunderna.. Jag försöker andas in och njuta, och jag tycker faktiskt jag lyckas ganska bra, för mitt i allt detta kaos så står jag någonstans där i mitten och ler som en annan idiot.. De måste väl ändå betyda att jag innerst inne är lycklig och skiter i om jag har mycke jobb, flytt och 4 helger på rad framför mig? Jag tror de iallafall..

Om inget annat så känns de så iallafall, och de är fan de enda som betyder någonting just nu..
Hur de känns...

Stress..

       Publicerat 2009-07-14 » 17:48:48 | Me and my life
Ja de är en jävla stress hela tiden.. Hinner inte skriva..

Vi hörs ikväll!

Far away from here..

       Publicerat 2009-07-14 » 00:21:01 | Me and my life
Jahaja, trött är jag, som en liten gnu..

Blev stressigt som attan innan då vi hade fyra minuter på oss att välja färg.. Mormor tyckte att den var fin så de var den kanske då? Inte vet jag? Jag gillar läget iallafall.. Har big plans för köket nu också och jag gillar de FETT kan jag säga.. Hem till Farmor på middag och jag trodde jag skulle dö när jag åt. Var så jääävla fint med reeeedig maaaad.. OH JA! Fick stanna i Perstorp till halv nio för att hämta upp en påse på Statoil, haha. Låter lite skumt men de är de inte, bara dagens goda gärning..

Nu har jag varit hemma ganska länge.. Har skrivit inlägget.. Kollat igenom filmerna sen Hultan. Skrattat. Pratat i telefon i en timme. Mått bra.. Duschat.. Typ så ja..

Borde sova nu faktiskt.. Börjar sju imorgon igen och slutar fyra.. Efter jobbet blir de lite snack och sen ska jag gå å lägga mig i solariumet, längtar som attans kan jag säga. Så jävla najs att ligga där och bara slappna av, och bli brun på köpet klart ;)

Ganska jobbigt också att jag inte kan skriva ut allt jag vill. Gaaaanska jobbigt.. Men de är kanske bara jag som tycker så? Kanske borde tänka över den tanken ännu en gång att låsa skiten? Hade varit så skönt att ha någorlunda koll. Dessutom skriver jag ju faktiskt ganska öppet så de är kanske inte så passande att ha den olåst? Aja, jag får fundera till imorgon helt enkelt..

Nu blir de en nattcigg och sen hoppar jag i sängen.. Alldeles för sent... Som vanligt.....

Hannene goes Hultsfred.

       Publicerat 2009-07-13 » 21:56:44 | Bilder
Ja, ännu ett år avklarat på Hultan, och de är ju precis som de alltid har varit. Lerigt, dåligt väder och varma öl.. Nästan iallafall.. De är dock skitsamma, man gillar läget på ett helt annat sätt..

I Tisdags körde vi iallafall.. Samma husvagn som förra året, haha! Murre, Anna, Jag å Kennie var detta årets crew! Mycke bra start kan jag känna. Resan upp var helt speedad. Kennie är för de andra den roligaste människan jag mött i mitt liv. Så mycke jag skrattat åt honom denna veckan har jag knappast skrattat förut.. Herre min jävel..Upp kom vi iallafall, och de började spöregna så fort vi kom dit.. Aja, efter ett tag fick vi upp tältet och sånt och satte oss å börja festa.. De finns ingen som helst mening att jag försöker förklara dag för dag för de minns jag inte.. Bilder laddar jag iallafall upp :) Dock inte alla för där blev över 200 :p

Tydligen var de bara jag på hela Hultsfred som tyckte att Takida var bra.. Ja jag vet inte, jag tyckte de iallafall. Jag älskar dem.. Att stå där igen när dem började spela, ja, jag fick fan gåshud.. Punkt.Ludacris var också sjukt grym. Den basen alltså, haha. Ekade ju för fan ända in i skelettet.. Nej, de var riktigt skönt faktiskt!

Så, lite händelser kanske? Ja, vi kan ju börja med att Murre han sket typ 18 ggr på 1½ dygn.. Ganska löst! Detta hade vi gaaanska roligt över faktiskt.. De var två vändor på Apoteket också, haha.. Kennie spydde första morgonen och ville sen spy mer så han våldgästa en bajamaja, och ni kan nog tro han spydde. Räcker ju med att köra ner huet 3 cm för å göra de.. Varje morgon tittade jag upp och kollade i hörnan om Kennie låg där, vilket han gjorde, och han undrade hur fan jag kunde missa den fetaste? Jo, inte för att han var de men, haha.. Grannarna sög ganska rejält med vissa få undantag. Sura stockholmare som bara spydde och äcklade sig..

En morgon kom vi ut och då flög vårt tält över hela campingen. Inte så bra kanske? Nahepp, sista dagarna var vi alltså utan förtält och satt på fyra pinnastolar å glodde, haha.. Bordet blev nämligen också snott. Ganska moget.
Maten är ju aldrig riktigt å hurra för heller, men den gick ju klart ner.. Lera var du än kollade och regnet öste på ganska så bra faktiskt..Rädda barnen biljett köpte vi ju, för 20 kronor för att få tillgång till en vattentoalett. Jo tjo och tjim, den låg fan 1 km ifrån oss och då hade man ju redan kissat ner sig totalt.. Istället kom vi på den fina ideen att stå mellan husvagnen och bilen och att den andra höll upp handduken så ingen såg.. Ganska jobbigt när de regnade bara för röven hade en tendens att glida längs hela jävla husvagnen, hahaha :DVi spela ju klart musik också, och årets låtar som vi kan förknippa med Hultsfred är ju lätt;

Rap das armas
Sean Kingston - Take you there
Secondtunez - Sommaren är här igen!
Kings of leon - Sex on fire
Aquas hela skiva, hahahaVi var helt enkelt fulla ganska ofta vilket gör att jag inte minns sådär himla mycke. Sen är de heller aldrig roligt att återberätta de, iallafall aldrig så roligt som de var när man upplevde de..
Filmerna berättar en hel del, och dem tänkte jag ta i ett inlägg sen faktiskt :p Mycke bra. Alla ni som är vän med mig på Facebook ser fler bilder där, tror jag har lagt upp över 170 där iaf!Maten på vägen hem var de bästa på länge.. Därefter höll jag å Kennie på att spy.. Han hade dessutom träningsvärk i tårna så mycke han hade dansat dagen innan, haha.. Never trust a hippie är ju också snyggt å ha i huet.. Eller? Killarna duschade inte så de luktade inte så jättegott i bilen hem när Kennie lyfte på armhålarna, och speciellt inte när han körde in fingret i mitt hue efter att ha rotat runt där bland all svett.. Fisarna går inte heller av för hackor. Luktade seriöst som i en bajamaja, hahaha!

Tack för en vecka fylld av härligheter babes.. Sjukt många nya minnen vi kan leva på i några år till :)

I don't belong here baby

Jobbat.

       Publicerat 2009-07-13 » 16:15:42 | Me and my life
Sådärja, då har man jobbat sina 8 timmar idag.. Ganska skönt nu vid denna tiden kan jag ju tycka.. Inte lika skönt imorse dock. Kunde verkligen inte somna inatt så de var kraftigt jobbigt att gå upp imorse och vingla iväg..
Aja, dagen har gått sjukligt fort så inte fan ska jag klaga..

Nu väntar jag på Morfar som ska hämta mig. Vi ska åka och välja färg till hallen, och jag har ingen aning faktiskt vilken färg jag ska ha.. Rosa kanske? Haha. Aja, vi får se.. Middag klockan sex hos Farmor och sen ska jag hem och mysa med min dator all night long tänkte jag.. Ta mig tid att skriva ner allting och ladda upp filmer and so on.. Ja, jag har nog fan å göra..Ville mest påpeka att sockret i colan kommer ifrån Skåne ;)Och, TA er tid att lyssna på denna låten.. Den har fastnat totalt i mitt hue..
Hur jävla bra som helst..

Puss så länge

Ganska sleden..

       Publicerat 2009-07-12 » 23:45:22 | Me and my life
WOW; jag ser att ni väntar på mig iallafall ;) Ändå ganska många som varit här inne och spanat varje dag, så nog fan måste ni ha saknat mig ;)

De har varit en riktigt bra vecka måste jag säga.. När jag tittar på alla bilder så sitter jag med ett fett leende på läpparna.. Filmer och bilder landade på de fina antalet 204 :p Ganska bra..

Jag har ingen som helst ork att skriva hela inlägget med bilder och filmer och skit, för de lär ta minst två timmar.. Jag har ont i hela min kropp, jag är tröttare än allt annat, jag vill inte lukta på en öl på minst ett halvår och jag klarar snart inte av att hålla mina stackars blåa öppna längre..

Ni får helt enkelt hålla er tills imorgon, för vet ni? Jag börjar jobba klockan 7 imorgon bitti och sen slutar jag 16, då är de raka vägen till Perstorp å lägenheten för att checka läget.. Ingen mening att stressa ner, ta de lugnt eller så, nej absolut inte. Vi fortsätter i samma tempo och vi gillar de.. Eller?

Nej fan jag bara yrar.. Jag ska fan lägga mig ner nu och dö.. God natt!

Hultsfred 2009!

       Publicerat 2009-07-07 » 11:42:30 | Me and my life
Jaha, då var vi framme vid denna dagen jag längtat efter ett helt år!
Kanske inte just ett år då förra året var festivalen i Juni men ja, ni förstår vad jag menar.. Förra årets festival var såå jävla grym. Ja, riktigt jävla bra, och detta året ska vi fan göra de ännu bättre.

Vi har husvagn, vi har partytält, vi har stereo, vi har skivor, vi har SPRIT, vi har kamera, vi har ett sjuhelvetes partyhumör..

HULTSFRED 2009 - HERE WE FUCKING COME!!!!

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Jag ska ut och åka tåg.
Vill du följa med mig?
Känner du dig lite låg?
Ska du följa med mig?

Dårarna får stanna hemma.
Tårarna får stanna hemma.
Det brinner i mitt hjärta.
Det brinner i min själ.

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Sugen på adrenalin?
Jag har lite över.
Vill du ha en endorfin?
Jag har fler än jag behöver.

Snälla, tjocka konduktören,
kan du öppna upp i fören?
Kan du släppa ut oss,
innan vi skämmer ut oss?

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Sen när jag kommer hem,
då ska jag tvätta mig.
Sen ska jag sätta mig
på en stol.

I 360 dar,
ska jag sitta kvar.
Och sen...

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska till Hultsfred!

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.

Älska i leran och på baja-majan ska jag skita ut,
jag ska skita ut,
jag ska skita ut alla mina bekymmer!

Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till...

Wow.

       Publicerat 2009-07-07 » 01:14:54 | Me and my life
Min mage alltså.. Den är inte vad den ska vara.. Eller, de kanske den är? Jag vet inte.. Vet inte vad jag ska säga, vad jag ska göra, hur jag ska bete mig? Helst av allt vill jag bara skrika rakt ut.. Jag vet inte. Nej, jag vet fan ingenting, fast egentligen vet jag allt. Jag är ju inte dum i huvudet direkt..

Ja, en perfekt kväll helt enkelt.. Jag kan inte riktigt finna ord.

Jag borde packa nu faktiskt.. Vi ska ju faktiskt ÅKA TILL HULTSFRED klockan tolv imorgon :D :D :D :D OMFG! Ja, herre min jävla gud.. Detta kan vara den bästa starten på en mycke bra vecka.. Slutet kan jag inte heller sluta längta till..

Nej fyfan.. Jag ger upp, för jag kan inte.. Förklara alltså.

Man måste gilla läget.

       Publicerat 2009-07-06 » 19:33:10 | Me and my life
Jag fick min cola. Orre till max.

Nu ska jag dra.

Rummet.

       Publicerat 2009-07-06 » 19:05:07 | Lägenheten


Såhär såg de ut innan. golvet var mörkt och tre väggar var orange-färgade, en var svart. Här har vi redan börjat måla väggarna men som sagt var de oranga innan..Kärlek!!!!!!

Dallen sa att tapeten verkligen var JAG.. Visst är den de? ;)

Söndag å Måndag!

       Publicerat 2009-07-06 » 18:15:11 | Me and my life
Ja, igår efter jobbet så satte jag mig ner å tog en cola och njöt lite. Gött var de kan ni tro! Lina stressade sen för hon skulle iväg så hon körde mig till Perstorp så mötte jag Paddy på ICA.
Haha, gick där inne i säkert 20 minuter fram å tillbaka för vi inte kunde bestämma va vi skulle äta.. Till slut blev de Spaghetti å Köttfärssås som vi åt ute på balkongen, mm mm mmm! Gott som fan! Efter maten var vi lika döda som två sillar så vi tog 1 timme på locket, haha. Satte alarm på 20.30 sen decka jag fett. Gött var de!

Mindre gött å vakna å vara helt väck i huet och svettig. Ville bara sova vidare men nej då, vi hade hyrt film så den fick vi ju klart se.. Hyrde Not easily broken som jag såg på datorn för ett tag sen, men de gör inget för den är så jäävla bra. Precis i slutet så ringde min telefon och sen satt jag fast med den i en halvtimme så jag missade slutet :p Aja..

NICHT RAGI!

Deckade fett i min g'z up hoes down tröja sen och vaknade imorse vid tio och var helt dead and gone. EH? Minns inte ens att Paddy stack.. Jaaaaja. Satte på Rap das armas på mobilen och låg där å försökte vakna till, somnade om såklart och vaknar och får värsta paniken för att jag e sen.. Särare!
Sprang runt som en yr höna och sen stack jag ner till byn och upp till lägenheten där Mormor och Morfar va. Morfar höll på att lägga golvet och Mormor hade börjat städa.. Efter ett tag kom Farmor och tog tag i köket så de var ju bara för mig att sätta igång med balkongen.. Varför? Jo..

Mm, så där låg jag på alla jävla fyra med en skurborste och skrubbade tills svetten den rann. De enda som ekade i mitt huvud var; SEMESTER SEMESTER SEMESTER!! Fyfan.. Tre timmar tog de, men sen såg de fan ut såhär;

Ja, så nu e de fan bara golvet också sen är balkongen som en dröm.. Perfekt!

Hela lägenheten har blivit städad till grunden idag kan jag säga. Fan va vi slet.. Dallen kom upp å kolla å sen körde han mig hem till Pappa där jag rotade fram mitt andra täcke och skrev ut biljetterna som jag smart nog har glömt att göra. Good..

Murre hämtade mig sen så vi körde å hämta husvagnen i Tyringe.. Ni minns väl hur satans ful den är?Haha, han kände igen mig ifrån förra året och denna gången sa jag faktiskt var vi skulle ;) Palla ljuga.. Ja, sen körde Murre mig till Klippan..

Satt hela vägen i bilen och längtade efter min cola som jag fortfarande inte fått dricka idag.. Utbrott. Såg den framför mig, helt iskall i kylen. Bar upp sakerna för trapporna och helt slut gick jag emot kylen... Tror ni den var kvar eller? Nej då. Lina hade tagit den sista och tänkt köpa en ny innan jag va hemma idag, men nu blev de ju klart inte så..

Om jag har utbrott? Nej då, inte alls.. Jag har ont i huvudet, är sjukt irriterad och vill mest döda någon.. Ja, en cola hade klart varit fint också!

Mjau.

       Publicerat 2009-07-06 » 15:29:27 | Me and my life

Om jag skulle dö en dag, så vore de av svett och stress, bara så ni vet de!


WOOOHOO!

       Publicerat 2009-07-05 » 16:05:50 | Me and my life
Ville mest berätta att jag nu har EN VECKAS SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fira? Jo då! Rap das armas högst i världen, en cola och en cigg.. Ikväll får de fan bli EN öl! ;)

www.dödfisk.se

       Publicerat 2009-07-05 » 06:42:05 | Me and my life
Gud va trött jag är. Sov som en gudinna när klockan ringde.. Sista morgonen, sista morgonen var allt som ekade i mitt hue.. Vet inte om de hjälper men, jaja. Nu e jag klar iallafall och ska bege mig mot jobbet med min morgoncola och en cigg :)

Klockan 16.00 har jag en veckas semester.. Jag kan tycka att de är rätt så jävla gött, men de är kanske bara jag? ;)

Lördag.

       Publicerat 2009-07-04 » 23:22:56 | Me and my life
Ja, ni vet ju vad jag gjorde efter jobb, sen kom iallafall Sara å hämta mig och sen körde vi hit;

Hem till Mormor och Morfar alltså. Så jävla gött. Jag låg i poolen i en timme tror jag, utan att röra mig. Bästa på hela dagen.. Efter ett litet tag så dök världens bästa lillebror upp och gjorde bomben i poolen! Kan ju inte jag direkt gilla men tja, bomb som bomb, han är som sagt en lillebror i världsklass.

Jag å världens bästa Morfar.

Nej, sen stack vi därifrån upp till lägenheten och kollade läget lite.. Tapeten sitter uppe nu och när jag öppnade dörren så fick jag nog en liten orre faktiskt. Min dröm sen 1 år tillbaka sitter nu i min lägenhet, på min vägg och ska göra mina dagar SÅÅ bra ;) Jag vet, kan man vara kär i en tapet så är jag fan de.. Frågor på de?Åkte hem till Mamma sen där de bjöds på en himla massa mad. Grillade korvar, fläskfile, kotletter.. Pommes, potatissallad som var hemmagjord, grönsaker, tre sorters såser och sen var de fan paj till efterrätt. Ja gud! Mätta blev vi iallafall.. Så myseed så, att umgås med familjen faktiskt.. Alla barn på plats, iallafall på Mammas sida.Ja, jag menar de ju de.. Kärlek!Älsklingarna gjorde ett fint armband till mig som jag aldrig ska ta av mig igen.. Awh ;)

Ja, Lina hämta oss sen, skjutsade Lillebror hem till From på förfest och mig till lägenheten. Trött som ett jävla får är jag.. Jobbigt som attan. Finns bot på de hörde jag? Sova!

Borde prova!

Kanske kan förstå?

       Publicerat 2009-07-04 » 22:47:54 | Bilder


.. att jag fan vill bli blond nu istället för att se ut som om någon pissat mig i håret?

Fredag!

       Publicerat 2009-07-04 » 22:42:07 | Me and my life
Ja, Fredagen började med att jag vaknade såklart. Bredvid mig låg inte Lina iallafall och jag började fundera på hur jävla full jag var egentligen innan jag kopplade att de var Linas kompis som låg där och ingen som överhuvudtaget tillhörde mig, haha.. Den sekunden där innan man fatta, ja den var ganska jobbig faktiskt :p

Gick upp å röka en cigg och hata livet ungefär, sen helt plötsligt blev de bråttom tydligen, haha.. Gjorde vid mig i turbofart och sen blev jag hämtad och en halvtimme senare åt jag frukost i Ängelholm. Ganska gött kan jag tycka.
Efter de så blev de Råbocka där de blev en match i mingolf och förlorarn bjöd på glass. Kan ju kanske säga att jag vann va? ;) Ja, de är inte lätt, men de handlar om koncentration, och den bästa hade jag när jag snackade i telefon :p Hahaha.Lite glass och sånt där ja, sen blev de stranden och en bänk å typ 10 ciggisar.. De gillar jag. Lite runder sen för att kolla på den finaste husvagnen mitt öga någonsin skådat.. Herre min je.
Frokti. Landsvägar tillbaka och sen helt plötsligt Ängelholm igen? Jahaja.. Film å pizza. En heldag kan man säga. En bra dag kan JAG säga, men de är kanske bara jag?

:p Ja, när jag sen kom hem vid tolv var jag totally dead, sen kunde man ju inte somna förrän halv tre inatt. Varmt överallt och ett jävla liv utanför med krossande flaskor och skit.. Tur de finns aktiviteter för alla kan jag känna!

Rap das armas annars, ganska bra låt kan jag tycka...

... men de är kanske bara jag?

Bildregn.

       Publicerat 2009-07-04 » 22:32:58 | Me and my life
Ja, i Torsdags hade vi lite fest hemma hos Fredrik. Meningen var att vi skulle bli några stycken men folk drar ju sig ur och ja, så är de ju alltid klart.. De blev iallafall jag, Jennifer å Fredrik, sen kom även Lena men hon skulle ju klart inte dricka någonting.. Nej nej..

Vi grillade lite och så först, satt ute i trädgården och sen kom som sagt Lena och skulle ha ett glas vin, som dock slutade med två flaskor istället :p Haha ja herregud!
Vi drack, drack och sen drack vi lite till. Oturligt nog för oss så fanns en pool precis bredvid oss så den badades de nog (?) i? Haha.. Nej men shit..Ja, jag badade, blev skitblöt då jag inte tänkte mig för och hoppade i med underkläder.. Skulle helt plötsligt gå hem och htitade en dörr där de stod snickarbod!? Satte mig där å kissa och sen kom Lina å hämta mig.. In i duschen när jag kom hem, VARFÖR?! Jaja, lade mig, gick upp igen och natten slutade på ICA-trappan sådär kvart över tre kanske? Ja, en helgalen kväll, men som vanligt skapades fler minnen än va min hjärna har plats till.

Tack igen :)

I can't take it any longer.

       Publicerat 2009-07-04 » 14:30:17 | Me and my life
AH! Så trött jag e. Jag hade helst velat köra huet ner i en spann och fan inte komma upp förrän imorgon kväll men de går ju tyvärr inte.. Riktigt så funkar de inte här i livet..

Jag känner att jag måste uppdatera om Torsdagen och Fredagen men jag pallar fan inte. Snart kommer de ju inte ens vara lönt att göra de, men jo, jag ska! Antingen snart eller ikväll.. Typ.

Har sovit 3½ timme inatt, kunde fan inte somna förrän hon var lite över halv tre.. Jobbat har jag gjort. Var tvungen att gå upp imorse och duscha för jag svettas fan som en mongolid.. Hur länge har de varit såhär varmt nu? Typ tre veckor va? Två? Iallafall, de är för fan minst 30 grader varje dag och solen står på och inte fan svalkar de heller.. Nej, de är inte lätt.. Man bara klagar också, men i sånhär värme så ska man fan vara ledig och inte jobba 100%..

Nog tjatat om de.. Dagen har gått bra iallafall och nu när jag kom hem firade jag med en glass och en coca cola. De gillar jag. Har suttit ner nu och andats lite, så nu är jag redo för vad jag nu ska ta mig till. Måste åka till Perstorp, lämna lite tvätt, träffa Sara och hämta post hos Famor, sen ska jag va hemma hos Mamma klockan sex och grilla.. Myyycket trevligt ska de bli minsann..

Nej jag måste fixa å dona här nu! Puss på de!


Nej men atte.

       Publicerat 2009-07-04 » 00:39:36 | Me and my life
De har ju inte blivit så mycke bloggande nu kan jag känna, fast de är kanske bara jag?

Har fått de på huet för övrigt, "eller de är kanske bara jag?" Ja precis!

Nej, kvällen igår var fruktad. Något i hästväg alltså! Helt crazy. Ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara de? Något i den stilen iallafall. Som ni kanske märker är jag helt väck i huet annars, de är väl värmen?

Denna dagen har också varit lite speciell.. Speciell men bra! Jag vet inte? Jag gillar de iallafall..

Ska börja jobba sju så jag ska lägga mig nu tänkte jag.. Hinner jag så ska jag uppdatera er lite mer ingående imorgon efter jobbet. Slutar 13.30 å de gillar jag fett.

PUSS!

My life.

       Publicerat 2009-07-02 » 16:51:18 | Me and my life
Sovit ruskigt dåligt inatt, och då menar jag DÅLIGT! Kanske sovit 3 timmar tillsammans. Känns inte OK! Jobbat har jag gjort iallafall. Svetten har fan runnit längs ryggen på mig och de är inte heller okej kan jag tycka.. Aja, sånt som följer med lönen I guess. Förlora lite svett alltså.

Nej jag e helt väck i huet.. Vet inte ens va jag ska skriva.

Inne i mitt hue just nu så är de en satans sörja men fan.. Jag ler iallafall, och de är inte de lilla leendet man ligger inne med.. Tydligen :p

Aja, nu ska jag snart in i duschen och ta en dusch, ikväll ska de grillas och drickas alkohol med folk ifrån jobbet. Kommer bli grymt. De vet jag!

Tja.

Frokti alltså.

       Publicerat 2009-07-02 » 00:17:27 | Me and my life
Ja, dagen började åt helvete men har varit bra för övrigt måste jag säga..

Gick till Ica och handlade lite och sen gick jag till jobbet och åt världens goaste frukost;Jobbet har gått riktigt bra och smärtfritt idag faktiskt.. Lite varmt i början men då kasta jag mig av västen och slängde på en otroligt het magväska istället. Skitsamma, vi ska fan bara jouubba! ;)

Käkade lite kinamat och flabbade.. Riktigt kul.
Ja, slutade klockan tio och nu har jag haft väldigt intressanta MSN-samtal.. Gött. Jobbar imorgon 7-16 å sen ska vi fan grilla å dricka kalla öl, de ser jag fram emot väldigt mycke faktiskt :D

PUSS!!!

Bilder.

       Publicerat 2009-07-01 » 23:24:38 | Bilder


My's nya sambo."Såhär gör hon om han kommer närmare..!" ;)Nattis å Elmer.Frokti arg blev han alltså, göteborgare eller va fan han nu var? Mc Donalds i Ä-holm.Bryr mig inte om jag är fet och äcklig, de är sommar och jag älskar de! 

<3

       Publicerat 2009-07-01 » 23:13:37 | Bilder


Tack!!

PUSS PÅ MIG!

       Publicerat 2009-07-01 » 12:50:40 | Me and my life
Nu har jag duschat och hittat mig ett par shorts, dock inte så lönt å duscha för man svettas fan lika jävla mycke för de.. Så äckligt jävla varmt att jobba i denna värmen.. Göra lyft osv osv.. De är ett rent jävla helvete..

Nu ska jag snart dra mig till jobb, först ICA å köpa en drickyoghurt och lite plåster. Har fan fått skoskav av mina foppa :p

Rapa das armas.

       Publicerat 2009-07-01 » 11:50:59 | Me and my life

Haha, ni är för roliga, dem dagarna jag inte uppdaterar ett shit så har jag fan fler besökare än när jag väl skriver. Normalt annars?

Igår då? Ja, de var nog den längsta dagen på mycke länge.. Började jobba klockan sju och jobbade fram till fyra. De var världens varmaste dag kändes de som och jag svettades ihjäl. Tror nog jag tappade 10 liter svett under hela dagen. Gött annars!
Efter jobbet hämtade Sara mig så vi körde till Perstorp för att kolla lägenheten och så.. Värsta regnvädret och åskan men inte fan blev de skönare sen för de..
Mormor och Morfar har varit världens finaste och målat väggarna åt mig, fastän jag sa att jag själv skulle göra de.. TACK!!! De gjorde SÅÅ mycke.. Kollade runt och sen kom målaren och vi bestämde lite omkring tapeten och så. Mm, blir skitbra.

Därifrån till Emmas där vi stod och snacka och röka ett tag, sen hem till Mormor och Morfar där vi käkade grillat och snackade om lägenheten, haha. De enda vi pratar om nu för tiden.. Tog lite före-bilder på den också, men den är fan inte grann alltså, inte just nu iallafall..

Därefter var Holmer en stor pärla som skjutsade mig och min svettlukt till Klippan.. Skönt att slippa gå i regnet kan jag säga.. TACK :)
Hoppade av vid solariumet och sen sola jag å Jennifer 20 minuter. Gött! När vi kom ut satt Fredrik och vänta så vi gick till ICA och sen till torget och krängde lite glass.

Därifrån hem och duscha fortare än en höna skiter och sen hämtade Nathalie mig så vi körde hem till My för att kolla på hennes nya katt. Söt så! Satt där å snacka lite skit å rööga! Hem till Nathalie sen och kolla hennes lägenhet. Skitfin var den, men de är som alltid när man kommer hem till henne. Så fint och mysigt överallt!
Efter ett tag blev vi lite "sugna" så vi drog till Mc Donalds och slängde i oss lite mat.. Frokti gott men fan va illa jag mådde sen. Fick iaf ett rosa glas så jag var happy.
Nog rekord att åka till Ängelholm på 8 min annars, men jaja ;) Thanks babes, myyseed.

Somnade nästan direkt jag kom hem och har vaknat 500 gånger imorse.. Gick upp, flyttade in mina kläder till golvet här istället. Ska lägga de lite bättre när jag kommer hem ikväll..
Jennifer ville tvunget byta idag då hon inte gillar kvällar så jag var snäll å bytade med henne.. Jag gillar ju å sova och sen bryr jag mig inte så mycke när jag väl jobbar om jag ändå SKA liksom.. Nej precis..
Börjar 13.30 och slutar 22.00..

När jag vaknade hade jag fått ett mail och de var kanske inte de roligaste? Nej inte dirr va! Verkligheten bara slås emot ansiktet och då har man inte ens suttit upp i 6 minuter! Visst, jag väntade mig väl de, men kanske inte i denna utsträckningen. Egentligen borde jag inte bli förvånad för sånt händer alltid mig.. Konstigt man blir trött eller? Nej.

Nu ska jag gå in och duscha, raka benen och lägga en hårinpackning i mitt hår för de är som en stor jävla svinto-tuss! Inte okej alltså!

Bilderna får ni ikväll, jag har fan ingen ork nu heller.. Är inte på humör som säkert märks..


Jeeehej.

       Publicerat 2009-07-01 » 01:02:28 | Me and my life
Jag trodde verkligen att jag skulle orka uppdatera men jag gör fan inte de alltså.. Är så trött att jag mår illa..

Godnatt.

Rap das armas.. Kärlek.

RSS 2.0