Hejdå Johanna.

       Publicerat 2009-12-31 » 16:55:10 | Me and my life
För första gången på 1½ månad ska Johanna Persson dricka.

Jag har gått ner 8,7 kilo å jag är värd detta. Punkt slut.
Jag ska ha roligt och jag ska bli full.

Tänk på vem ni går hem med ikväll bara, man vill ju inte börja de nya året med att såga av armen ;)

Hejdå 2009!

       Publicerat 2009-12-31 » 14:34:22 | Me and my life
Jag har hatat dig. Jag har älskat dig. Jag har gråtit. Jag har skrattat. Jag har mått bra. Jag har mått dåligt. De är precis som de ska vara.

Vi önskar alltid att nästkommande år ska bli bättre än de vi nyss haft, men livet är så. Hade de inte varit blandade känslor så hade de inte varit ett bra liv.
Ett liv ska gå ut på de.
Att man mår dåligt ibland. Att man mår bra ibland. Att de är neutralt ibland.
De är så vi lär oss, å de är så ett liv ska vara.

Jag vet att ni förväntar er värsta historien om mitt år som jag alltid ger er.
Jag kommer inte göra de detta året.
Jag vill inte. Jag orkar inte.

De jag vill säga är förlåt.
Förlåt till mina föräldrar för att jag inte alltid är den dottern som ni vill att jag ska vara, förlåt för att jag har gjort er besvikna så många gånger.
Förlåt till alla er som jag har sårat på olika vis. Förlåt för att jag inte alltid är den som ni vill att jag ska vara.

Jag har gjort allt för min egen skull, å de tänker jag fortsätta göra.
I så många år har jag anpassat mig efter andra. Jag har gjort saker för andras skull.
Jag vägrar göra de längre.

Jag är den jag är, å passar inte de så är de inte svårare än å lämna mig. Gå ifrån. Låt mig va.
Jag kommer aldrig i mitt liv igen anpassa mig för någon annan, för att någon annan ska må bra.

De är inte jag längre.
Kommer aldrig bli heller.

Resultatet av detta är att jag ibland sårar dem som står mig närmast och de gör ont, men så måste de vara. Så kommer de vara. Resten av mitt liv.

Tack till alla som har hjälpt mig under detta året. Tack mina riktiga vänner för att ni har funnits vid min sida och ställt upp för mig. Jag älskar er av hela mitt hjärta och jag hoppas att jag får ha er i mitt liv för alltid.
Ett liv utan er hade inte varit ett liv. Alls.

Fira nyår. Bli fulla. Kyss någon på 12-slaget, men kyss någon som är värd de.
Vakna upp imorgon och va bakfulla, men lyckliga, för de tänker jag göra!

Hej,.

       Publicerat 2009-12-30 » 11:59:42 | Me and my life
Har inte sovit så bra inatt. Haft sjuka drömmar å sånt.

Har ont i ryggen idag, något fruktansvärt.. Huvudvärk har jag också. Känns inte som att de har blivit så mycke bättre idag - tyvärr. Inte än så länge iallafall.

Jag hade verkligen behövt handla idag för jag har ingen mat. Hade behövt få iväg mitt H&M-paket också för jag vill gärna ha pengarna tillbaka för de jag inte ska ha.
Får ringa Mormor å se va hon gör, hon kan kanske handla åt mig?

Vägning idag fresten. Jag var nästan säker på att de stod stilla nu, iomed att jag har gått ner så himla mycke redan. Nästan för mycke på så kort tid. Jag vet ju att man oftast hamnar på en sån viktplatå där allting stannar upp i nån vecka.. Jaja, jag har ju inte kunnat träna denna veckan heller å de ger mig ännu mer ångest, men jag hade iallafall gått ner ½ kilo, så de är ju bra. Allt som är ner är ju perfekt :)

Måste ringa Mormor, dör här.

Moget.

       Publicerat 2009-12-29 » 23:32:13 | Me and my life
Ni kan tro att jag bölade till "When a man loves a woman".

De var inte en tår direkt..
Fan inte två heller.

Kunde ju knappt andas.

Skit..

       Publicerat 2009-12-29 » 21:03:02 | Me and my life
Jag har inte orkat göra så värst mycket idag faktiskt. Helt slö och orkar typ ingenting.. Innan jag orkade mig in i duschen så tog de väl 2 timmar efter de att jag vaknade. Sick.

Åt lite fil till frukost, annars har jag bara ätit stekt ägg å bacon idag. Känner mig hungrig men orkar inte göra nånting åt det.

Kände iallafall att jag var tvungen att orka tvätta eftersom allting började bli smutsigt.. Bärde ner kassen och sen var jag helt död när jag kom upp. Hade fyra maskiner bara, så de är ju skönt iallafall.. De är färdigt nu, de sista håller på å torka där nere nu bara.. Problemet är ju att skiten ska upp.. Jajajaaaa.

När jag ändå har gått ner i tvättstugan så har jag för varje gång tagit med mig en kartong så nu är här faktiskt helt blåst. Fick ner allihopa och alla mina sopor så de är väldigt skönt. Skönt att man kan gå på golvet nu.. Dammsugaren står framme sen i Lördags men jag kom på att jag orkar faktiskt inte göra det idag.. Jag får ta de imorgon istället.

Såg dessutom att jag har köpt fel kuber på Bolagret. Tydligen fanns där två olika modeller. Just perfect. Måste in innan Tisdag i nästa vecka och byta dem.. Så har dem säkert inte dem rätta. Åh gud va jag älskar mig själv då.

Hade feber imorse men nu har jag inte de längre.. Känner mig bara alldeles matt och trött hela tiden. Så fort jag har gått upp för trapporna så får jag ont i benen något fruktansvärt. Huvudvärken ska vi inte ens prata om.. Vet inte vad de är för skit men jag vill inte ha de längre iallafall. Hur kul blir de å ligga här inne själv på Nyår då?

Inte ett dugg kul faktiskt.

Ellos-katalogen kom igår.. Perfekt timat för jag behöver nya gardiner här inne. Dem jag har haft passar inte in med soffan eftersom dem är myyycke mörkare än va soffan är. Har nu beställt ett par nya, ett set med ljusrosa och ett set med vitt, så jag ska ha de som jag har de nu men i ett annat material och andra färger helt enkelt. Får se om de blir bra annars skickar jag tillbaka skiten.

Mm, de var väl typ allt jag hade å säga tror jag?Inga kartonger kvar.. Lovely.


Gratis utdelning.

       Publicerat 2009-12-29 » 20:53:05 | Me and my life
Jag tog bort annonsen på blocket för alla hör endast av sig om Exepdithyllan - som jag fick sålt dagen efter.. Är de någon som vill ha denna mellanbruna cd-hyllan ifrån IKEA?

Den finns inte längre å köpa vad jag kan se. Benno heter den, eller nåt sånt?
Aja, den finns å hämta här, helt gratis, annars slänger jag den i grovsoporna till helgen..Den är aldrig uppsatt ens, så den är som ny, förutom att den är lite dammig där på hyllorna, haha :p

Aja, om ni vill ha så kom å hämta som sagt.


Nahee..

       Publicerat 2009-12-29 » 12:45:24 | Me and my life
Ingen som har anmält sig till å hjälpa mig å tvätta!
Mycket märkligt tycker jag..

Får väl gå naken då då?

Mmmmmm..

       Publicerat 2009-12-28 » 23:59:15 | Me and my life

Sammanfattning av min dag kanske?
Den blir minsann inte så lång.

Legat i sängen hela dagen. Kollat på 4 filmer. Taken, Irene Huss 4,5 å 6! Diskat undan i köket. Tömt soporna å spytt. Ätit. Diskat igen. Varit på toa 1 gång sen jag vakna imorse :O Sjukaste idag.

Blir yr så fort jag reser mig upp. När jag har suttit upp i 15 min så blir jag helt kallsvettig och håller på att trilla ihop på plats. Panodil for life. Hjälper lite iaf, kan sitta upp i 30 minuter numera utan att få såna svettningar.

Jag mår jättedåligt över mina kartonger. De ser ut som kriget. Jag orkar inte bära ner dem. Imorgonkväll har jag tvätt-tid. Någon som vill komma hit å hjälpa mig å tvätta eller? Jag kommer aldrig orka att gå upp å ner för trapporna så många gånger - men jag har knappt några rena kläder, inga rena underkläder snart.. MÅSTE alltså tvätta..

Kan ju anmäla er till en sån intresselista så kan jag lotta sen vem som ska få äran å hjälpa mig..
Lovar å va snäll.

Annars ingenting. Vill vara frisk. Vill träna. Vill fira nyår.
And then, bye.


Your body is a wonderland.

       Publicerat 2009-12-28 » 14:09:55 | Me and my life
Yes, precis som jag trodde och kände, I'm sick.
Jag älskar min kropp och jag älskar att jag alltid lyckas pricka in dem viktigaste veckorna.

Fan, jag orkar inte.
VARFÖR?

Ska lägga mig i sängen igen. Film all day.
Här ser ut som kriget och jag orkar inte ens tänka tanken på å göra något åt de.
Då är de illa.

Sjuk?

       Publicerat 2009-12-27 » 23:22:28 | Me and my life
Har känt mig jättekonstig hela dagen faktiskt. De har ju visat sig på jobbet också. Tror jag börjar bli sjuk. Har ont i huvudet, hängig, fryser och har ont i hela kroppen.

Fan alltså, jag vill verkligen inte bli sjuk nu.. Har massor av saker å göra denna veckan och dessutom är de ju Nyår. Jaja..

Just my luck.

Ska lägga mig snart å kolla en film iallafall. Bädda ner mig i sängen med min nya pyjamas. Sounds good.

Work.

       Publicerat 2009-12-27 » 14:07:12 | Me and my life
Har försökt röja här idag också, men de blir inte så mycke bättre. Måste få ut alla kartonger härifrån alltså. Stör mig sjukt mycke.

Sov lite för länge idag också. Hade inte alls någon lust att gå upp överhuvudtaget egentligen men nu har jag iallafall duschat å fixat mig. Ska ta tåget till jobbet om en dryg halvtimme.

Jobbar till tio alltså..
Perfect.

Gårdagen..

       Publicerat 2009-12-27 » 13:47:18 | Me and my life

Mormor ringde ju mig i förrgår å fråga om jag hade sett annonsen i Hd, vilket jag inte hade.
MIN soffa var nedsänkt med 1000:- endast igår. Lagerstatusen var 6 st!! Utbrott.

Vi fixa å trixa iallafall å till slut var vi redo, 9 på morgonen. Murre körde å Dallen hängde på. Anna var såklart också med. Stod först i kön och fick min soffa. ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat alltså. Helt sjukt.

Allt var frid å fröjd, in på Väla en snabbis för å köpa dem vita kuberna jag ska ha på väggen. Höll på att DÖ där inne på Väla alltså.. Jag tackar gud för att jag inte skulle gå där inne å kolla alltså. Folk var ju helt galna, och då var klockan halv elva..

På med soffan sen och allt annat å sen körde vi hem. Upp med allting, ett jävla bärande. Ja, sen skicka dem å ville hämta min hylla, då hade den inte ens legat ute i 12 timmar på blocket, haha :p Ja, hämta du den, fint.. Kom en kille så jag å Anna fick hjälpa honom å bära ner den och hjälpa honom in i bilen. Bankomaten funka inte så jag hoppas att jag får in pengarna snart :p Tråkigt annars kanske.

Aja, upp igen å ska montera ihop bordet.. Mm, sen händer de här..Utbrott eller?

Aja, han på IKEA var iaf helt happy å tyckte de var bra att de va sönder så vi fick träffa honom, haha. Vi fick även matbiljetter till å äta gratis inne på IKEA. Nej tack, hej.

Hem igen iallafall, fixa med allting, svettas ihjäl, stressa ihjäl. Duscha snabbt som fan, hem till Farmor på middag, hem till Janica å sen när jag kom hem fick jag stå i 2 timmar med alla saker som låg i sängen. Allt som var i min vita hylla hällde jag alltså bara över sängen.. Alla mina filmer och allt som jag förvara i korgarna. OMFG! och resten av rummet ser ut såhär;


Jag orkar inte..

       Publicerat 2009-12-27 » 01:03:08 | Me and my life
Förlåt men jag orkar verkligen inte..

Jag skiter i min jävla farm.
Jag skiter i hur här ser ut.
Jag skiter i allting faktiskt.

Jag vill fan bara sova..
Jag pallar fan inte..

and I'm better off alone..

I'm alive.

       Publicerat 2009-12-26 » 21:47:02 | Me and my life

.. men ändå inte..

Jag har så mycke i mitt huvud å skriva ner men jag orkar fan inte. Jag tror jag kommer somna innan jag ens lagt huvudet på kudden.

Lägenheten looks like shit å ändå städade jag igår. Fet ångest. Tur jag inte är där nu..


Oh yeah.

       Publicerat 2009-12-26 » 13:14:44 | Me and my life

Jag är världens lyckligaste människa just nu..

Dem som säger att man inte kan köpa lycka är helt ute å reser.


Nighty.

       Publicerat 2009-12-26 » 01:34:12 | Me and my life
Nu måste vi nog fan lägga oss, ska kolla på Wallander - Skytten också så..
Bilen går imorgon klockan nio utanför mig. Gäller å va på hugget alltså.

Kan ni inte bara vara jättesnälla å jättesöta å hålla era tummar så hårt de bara går för mig imorgon.. Jag hoppas så mycke på detta så de är helt sjukt. De måste GÅ!!!!!

Tack så länge, å sov gott som fan.
Hörs imorgon, eller ja, de beror på :p

Andas in, andas ut.

I love the way baby.

       Publicerat 2009-12-26 » 00:21:20 | Videoklipp

Jaa, när fan skrev jag sist? Har no idea egentligen.. Ska kolla..

Jaaaa visst ja.. Mm, nu är jag med. Gick in å duscha då och gjorde vid mig lite å sen kom Anna så vi börja med das food direkt. Dog nästan så hungrig jag var. Käka tacostallrik då va, blev skitmätt och sen mitt i allt så utbröt ett mindre kaos. Mormor ringde å sen var allt igång. Ringde runder till halva släkten, Murre osv osv osv. MAAAH! Jag vågar inte berätta för er ännu, fan om de inte kommer gå vägen så kommer jag vara på SÅ dåligt humör hela dagen imorgon så jag pallar inte..

Iallafall, vi gick upp till Mormor och Morfar sen å fixa lite, sen när vi gick hemåt igen så kom Murre så han å Dalai Lama hängde med upp på kaffe. Satt här å snacka lite om nyår å sånt, så nu är de förhoppningsvis bokat.. Blir nog fan bra.

Efter de så körde vi några varv, fixade ÄNNU mer saker inför imorgon och sen tog vi några varv. Körde in på Statoil (förlåt Murre, FRENDO) där Stiffe, Fidde, Zimpe å dem stod så vi snacka lite skit me dem.. Ja, å sen vi kom hem så har jag varit helt uppe i varv. Fixat å donat och äcklat mig. Nu har vi precis druckit varsin kopp kaffe å ätit en clementin, fint var de :D

Är skitpigg, vilket suger. Jag hade egentligen behövt sova nu men de går ju fan inte. Vi ska upp halv nio imorgon bitti. MAH! Jaja, de blir nog bra, eller något.

Tycker för övrigt att ni borde checka in mina blommor, dem mår inte så bra men jag älskar dem ändå.

 


Sen älskar jag att Anna LEEEEVer, de är de bästa just nu.
Tur jag kan få åka på alla andra nu när jag är nykterist, haha :p


Want your bad romance.

       Publicerat 2009-12-25 » 17:58:12 | Me and my life
Så, nu har jag varit hemma hos Pappa å tränat. Regna ju hur mycke som helst när jag skulle gå dit å vägarna är fan som is nu så jag höll på å trilla typ...50 gånger kanske.. Sjukt.
När jag väl kom dit så var där julklappar till mig ifrån Lindas mamma/mormor och syster :) Efter jag hade öppnat dem så prata jag lite med Linda innan jag träna.

Rekord idag igen, 8,5 km. GÖTT! Ska fan ta den där nian snart. SKA SKA SKA!! Svettig som aldrig förr blev jag, gick rätt hem sen och nu har jag suttit här sen jag kom hem. Är helt varm och helt öm i hela kroppen. Jag hade nog behövt lite massage.. Mm.
Halsar vatten och ja, typ de är väl de jag gör? Ska gå in i duschen nu tänkte jag, bara röka en cigg först.

Anna kommer ju som sagt hit ikväll. Ska bli mycke trevligt :) Först å främst ska vi käka tacos, fast egentligen blir de ju tacotallrik då jag inte äter brödet. Aja, ska bli sjukt gott i vilket fall som. Jag håller på att dö av hunger, har ju fan bara ätit fil idag.. Mm, Anna kommer sju så kan väl räkna kanske 1½ timme innan jag kommer få mat. Hoppas jag överlever tills dess.Mm, fick frisör-saker av Anna-Lena å dem andra, inte så otippat när alla är frisörer men, haha :p Blev schampoo å balsam, spray å skum. Fick en mascara också och ett presentkort på Väla på 100 kronor. Väldigt uppskattat :)

I H&M paketet behöll jag endast dessa mysbyxorna. Såna velour eller va de heter, sjukt sköna iallafall. Inneskorna var skitäckliga på å träningskläderna som jag hade beställt var ju helt störda? Byxorna var sånt prasselmaterial och de pallar inte jag träna i. Nej, men mysbyxor kan jag aldrig få nog av iaf :p

Fick ett SMS av Pappa igår när jag va på jobbet. Han som annars bara skriver; Ok, eller; Ja, i meddelande, haha :p Måste nog visa han var mellanrummet finns bara, för de finns faktiskt ett mellanrum istället för punkter :)


That's right.

       Publicerat 2009-12-25 » 15:23:41 | Me and my life
Nu har jag städat hela lägenheten.. Fan så nice. Renbäddat, dammat, torkat speglar, städat kök å toalett, samlat ihop sopor, vattnat mina "blommor", dammsugat å nu har jag precis torkat golven. Allt är klart.. Mmmmm.

Nu ska jag ut å gå i regnet, ska ut med soporna å sen ska jag gå hem till Pappa å träna.
De enda rätta känner jag.
Hörs laaaater..

Na na na na everyday.

       Publicerat 2009-12-25 » 13:13:29 | Me and my life
Tror ni jag kunde sova så mycke längre idag eller? Nej. 37 minuter över elva vaknade jag. Very big skillnad där kände jag. Aja, vaknade av ett SMS ifrån Mamy så jag svara på de å sen gick jag upp å försökte förstå nånting. Kan va ganska svårt när man är jag faktiskt.

Fixa mig lite halvt, satte upp håret i en sleden knut å sen gick jag till ICA å handla lite. Hade varken toa-papper, ägg, fil eller cigg hemma. De är kaos.
Hämtade även ut mitt H&M-paket, som är stort och var dyrt (!!) Får se va som finns i paketet för jag minns inte ritkigt.

Nu har jag precis ätit frulle, fil + musli å en skitSUR clementin, hela huet vred ju sig. Tur man äter frukost framför en dator och inte mitt emot en REAL human liksom.

Mm, nu ska jag öppna H&M-paketet å sen ska jag städa sönder denna lägenheten. Den ska bli renare än allt i världen. Som tur väl är så tar de inte så lång tid, här är ju inte så stort direkt ;)

Hörs later med bilder å sånt, eller ja, beror på om jag gillar innehållet i påsen ;) Puss.

Such an idiot..

       Publicerat 2009-12-25 » 01:03:04 | Me and my life
Jaaaa, åkte till jobbet innan ju. Har varit jättelugnt hela dagen faktiskt, de flesta har varit hos sina anhöriga och firat jul så vi har haft lite free-time vilket uppskattades big time, de är ju ändå julafton.
Fick julmat å sånt på jobbet, najs najs. Godis överallt och jag ville bara dö. Tänkte ta påsen med julskum och hälla in i munnen men jag struntade i de, helt enkelt..

En sak som hände som gjorde mig glad var när jag va inne hos en vårdtagare.. Gjorde lite olika saker som hon behövde hjälp med och sen titta hon på mig å sa; Johanna, jag är så glad att du hjälper mig! Du är så himla go, å sen sträckte hon ut armarna så gav hon mig en riktig kram. Sånt värmer så sjukt mycket.. De finns inte ord som kan beskriva de faktiskt, å de är de som gör mitt jobb så sjuuuukt jävla bra..

Slutade klockan tio, tog tåget hem och sen dess har jag suttit här. Kokade mig en kopp kaffe när jag kom hem å åt en clementin. Har rökat två cigg, snackat deep serious med Emina på MSN å snackat med Äääänna om imorgon. Perfect.

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jo, jag ska sova, å jag ska fan sova till jag själv vaknar. Skiter fan i vilket nu, tänker inte ställa klockan på elva, inte imorgon iallafall. Efter jag har vaknat så ska jag väl sitta här å vakna till lite som vanligt, sen måste jag ner å handla. Efter de så ska jag städa hela lägenheten grundligt!! Då menar jag riktigt GRUNDLIGT! Har inte städat sen förra Tisdagen eller när fan de nu var så här är fett äckligt.. Ja, sen när jag har städat klart ska jag som vanligt gå hem till Pappa å träna.

På kvällen sen så kommer Anna hit. Vi ska käka tacos, kolla på Taken och på den nya Wallander - Skytten.. Taken är ju såååå jävla bra. Mm. Hon tar med sig sin dator hit också, så sen ska hon nanna över här. Sååå möjseeed.

Fresten, är de någon som vill tjäna en hundring å tömma mitt askfat och allt spill? ;)Jag måste vara världens sämsta på att tömma askfat.
Tror jag har sagt i 3 månader att jag ska göra de.. Imorgon. Imorgon. Imorgon.
Den jävla morgondagen tycks fan aldrig komma.

Aja, jag tänkte slänga igång en film nu å somna till. Först ska jag hänga upp skynket, röka en nattcigg, rista täcket, puffa upp kuddarna, på med sovkläder (nej inte min pyjamas, jag kan inte inviga den förrän jag har städat överallt och renbäddat, haha) och sen till slut gå på toa och släcka innan jag kan lägga mig,.

Låter som väärsta projektet men allt som allt tar de väl 5 minuter?
Sov gott iallafall, för de ska fan jag göra.
Jag är FETT värd en lång sovmorgon efter min insats idag då jag valde jobb framför julfirande med Pappa å dem.. Puss på mig, och en puss på er.

(Lil'Mama, har du tid över å ses snart eller? Typ lördagkväll, kan du då?)


Mjau.

       Publicerat 2009-12-24 » 13:01:50 | Videoklipp
Sådärja. Gick hem till Pappa vid kvart över nio å sen käkade vi. Jag blev mätt på ingenting, åt typ 1 köttbulle, 1 ägg, 2 prinskorvar och två skivor ost :p Ja en bit skinka också, å en kopp kaffe på det.
När vi sitter å äter kommer Emilia med en påse och säger god jul. Jag har ju redan fått min julklapp av Pappa så jag tyckte de var konstigt, men jag blev glad iallafall. Ni får se i videon va de var för något.

När vi hade ätit upp så började Pappa duka av min tallrik och sånt. Tänkte inte så mycke på de. När han va färdig så bad han mig lyfta på de underlägget framför mig å där låg ett kuvert där de stor; God jul önskar din nya vän "maskinen", haha :D Tänk att en träningsmaskin kan spotta ut julklappar. Sjukaste ever.

I kuvertet låg de 500 kronor som jag fick använda hur jag ville FÖRUTOM till cigg ;p Han sa att de va för att jag hade varit så duktig nu på sistonde som jag fick den. Jag blev hur som helst skitglad :D

Gick upp å träna sen, höll på att kräka.. Nu vet jag ju de iaf, de går inte å träna när man inte har ätit något och heller inte direkt efter man har ätit. Trampa på iaf så de blev 8,1 km.. När jag gick ner för trappan kände jag att jag skulle spy så jag klädde på mig fortare än allt och ut i friskluften. Gick hem i snigelfart och trodde jag skulle spy all the way.

Kom hem, hällde i mig mineralvatten och andades ut lite. Nu har jag precis duschat å gjort vid mig. Ska alldeles strax gå till stationen å ta tåget till jobbet. Gotta love it.

Innan vi säger adjö så kan ni ju alltid kolla på denna videobloggen som jag har gjort. Filmar mig själv i helbild ifrån spegeln så ni kan ju säga om ni tycker de är nån skillnad, själv har man liiiite svårt å se de. Jag tycker folk överdriver lite när dem gör värsta :o minen, haha, men jag vet inte, de är väl så att de är svårare för en själv liksom..

Jaja. Glo för fan.Jag är lite trög när jag vänder kameran men ni får vända huet istället ;)


Blir fan rädd.

       Publicerat 2009-12-24 » 09:11:31 | Me and my life
Jag blir fan rädd för mig själv nu. Två morgnar i rad som jag inte ens har uppfattat vad jag gjort av mitt alarm. De är helt sjukt. Jag har aldrig gjort såhär förr, iallafall inte när jag ska iväg. Helvetes skit.

Ja, nu hinner jag inte duscha å träna innan frukosten vilket egentligen va meningen.. Aja, de finns ju värre saker i livet å försova sig till, jobbet till exempel. Ska va hos Pappa halv tio nu istället å käka å SEN tränar jag å sen går jag hem som vanligt å duschar här hemma. Much better, slipper jag bära med mig halva lägenheten.

Denna dagen är precis som en vanlig dag för mig. Kommer ha världens å jordens tråkigaste julafton. Ska åka tåg till jobbet och jag ska även ta tåget hem ikväll. Jag kommer älska att sätta mig på tåget helt ensam på julaftonskväll klockan 22.00 å veta att jag har INGEN att åka hem till..

Fan va jag älskar de!!!!

Julafton.

       Publicerat 2009-12-24 » 00:31:12 | Me and my life
Nu var de helt plötsligt julafton. Helt sjukt tycker jag. Hela detta året har gått så jävla fort.. Jag börjar bli rädd nu om tiden ska gå såhär fort.
Alla skriver; Ah, hoppas att 2010 blir bättre än 2009.. Så är de varje år ju? De betyder att vi aldrig är nöjda.. Fan åren blir som dem blir, de kommer aldrig bli bättre än såhär. Lika bra å vänja sig ju.
Dessutom är de du själv som styr över hur ditt liv ska bli.. Tror jag. Iallafall till en viss del.

Jag har varit uppe alldeles för länge nu känner jag. Har gått här å plockat lite, bytat lampor, snackat med Emma på msn, lagt in kläder i garderoben, samlat ihop sopor, fyllt på vattenflaskorna, bäddat till sängen, mja mja mja. Allt för att jag inte ska behöva sova men saken är den att jag MÅSTE.

Jag ska upp sju imorgon. De är helt sjukt.
Ska gå hem till Pappa å träna direkt när jag kommer dit vid åtta, sen ska jag duscha där å fixa till mig å sen ska vi käka julfrukost.. Lika bra å duscha då direkt, tror ingen vill äta julfrulle bredvid mig annars faktiskt.
Efter de ska jag direkt hem å sen ska jag åka till jobbet vid halv två tiden. Helt sjukt att jag ska jobba hela julafton detta året. Kanske därför jag hatar julen så mycket? Förknippar hela den här högtiden med fucking jobb. 14-22 ska jag jobba. WIIHO! Sug.

Mm, så nu ska jag röka min nattcigg å sen ska jag gå å lägga mig.
Jag längtar redan till jag kommer hem imorgon kväll å allt detta är över.
På fredag ska jag sova hela dagen. Fan lika bra.
Nighty..


6 sek.

       Publicerat 2009-12-23 » 23:39:11 | Videoklipp
Skulle egentligen ta ett kort på mig när jag åt godisbiten men de gick inte så bra. Mamma å Mormor skratta åt mig när jag gjorde mus-minen och dessutom så råka jag filma istället för å ta kortet, haha :p

Ja, å detta resulterar i denna 6 sekunders filmen, haha. Ni ser ju även i slutet att jag tror att jag tar kort, haha. Börjar göra miner igen, helt sjukt.


Lillejul hos Mamy.

       Publicerat 2009-12-23 » 22:25:52 | Me and my life
Nu har jag nog varit hemma i en timme eller nåt sånt. Helt slut i huvudet är jag, å dessutom har jag en sjuk huvudvärk. Vet knappt va jag ska ta mig till. Jag HOPPAS att de är en kombination av dålig sömn, stress, träning och allt sånt som gör de. Anna har ju blivit sjuk nu, förkyld å sånt, så jag hoppas inte hon har smittat mig. Måste vara pigg imorgon ju. Tycker så synd om henne som blir sjuk på Julafton å nu när hon ska ha semester. Krya på dig hjärtat <3

Iallafall, in på apoteket innan å sen gick vi fort som fan hem till Mamma. Drack en kopp kaffe å dregla över alla kakor, typ. Känner dock inte att jag ville äta så jag sket i det.
Satt å prata å sånt ett bra tag. Jesper tar upp sin snusdosa och ber mig lukta och de lukta fan inte gott. De var någon lingonsmak. När Mormor luktar så säger hon att de luktar sur röv? Okeeej.

Äter sen, å de som är bra med julen är ju att jag kan äta de mesta. Kan äta köttbullarna, skinkan, sill, lax and so on and on and on. Var lite sugen på Jansson men sket i de med. Vi ska inte ens snacka om julmusten. Bah. Nej, mineralvatten all day, haha.

Tomten kom sen minsann, haha. Blev jättenöjd över mina julklappar :) Allt blev kaos sen, jag filmade men nu när jag kom hem å kolla på den så inser jag att jag inte kan lägga upp den. De är FÖR sjukt. Morfar springer runt å dansar i peruk, Jesper skriker HAAAALLAAAAOW, Julia å jag leker sönder Tildas dockmoped, haha. Kör runt med den som idioter. Nej fyy.

När dem andra åt gröt så synda jag faktiskt. Jag åt EN godisbit. De var de godaste jag har ätit på en månad. De smälte i hela min mun och jag dog nästan. De var min julklapp till mig själv, å såklart mina 8 kilo som jag har blivit av med. Perfekt.

Visst har de varit jobbigt idag stundvis att inte kunna äta allting, men de är bara en ursäkt alla har. Varför måste man äta tills man nästan spyr och fetta i sig massa saker bara för att de är en speciell dag på året? Om jag inte skulle börjat med GI nu så hade jag haft massa annat å skylla på för man har fan alltid något, semester, jul, nyår, tråkiga dagar, födelsedagar bla bla bla. Nej, jag har haft lika mysig jul som alla andra som har krängt en massa. De är ju inte det de handlar om kan jag tycka, de är ju att umgås!Mormor å MorfarLillebror, Ebba å MammaJeppe får massage av Tilda :pHahaha, kan ju va den fulaste syskonbilden ever.

Haha, Karlbergs pappa va tomteFörsta synden på en månad. Marshmallow doppad i vit choklad å sen strössel. FYFAN!!My klapps.

Fick tvål, schampoo, balsam, hårinpackning, alla i kokosdoft. Två stycken krämer också, en för ögonen och en sån för allt möjligt, haha. En tomte, en dassabok, 1000:- på IKEA, 500:- kontant, raggsockar å en PYJAMAS! Ah, så glad jag blev, haha :)

Mycket mysig jul måste jag säga.


Hurry up.

       Publicerat 2009-12-23 » 14:53:51 | Me and my life
Nu har jag varit å tränat, sprungit 8,1 km. I like it. Stressat ihjäl mig och nu är jag äntligen färdig.

Ska va hos Mamma om tio minuter. Aint gonna happen känner jag. Ska iaf ringa min bror som förhoppningsvis nyktrat till så vi kan gå dit å fira jul iallafall..

Måste till Apoteket också, såg att mina p-piller va slut. Inte för de gör någon nytta av köpa nya men de är väl lika bra.. Pallar inte börja om sen om man nångång skulle hitta någon som tycker om mig.. De verkar va ganska tufft dock.

Jajajaja, jag hinner inte sitta här å äckla mig längre. Gotta go.


JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

       Publicerat 2009-12-23 » 12:31:47 | Me and my life
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, om jag ska srika eller jag bara ska hoppa eller va fan jag ska mig till!!!!!

Jag har såna blandade känslor just nu i min kropp att jag inte vet vilken jävel jag ska bry mig om.

För de första har jag haft den värsta natten på 22 år, eller nej, men kanske 5 då? Vaknar av en mardröm å att jag sitter upp i sängen, helt varm, gråter som fan och skriker. Jag kan inte sluta böla men jag vet inte vad jag bölar om? Klockan var fem då. Sjukt.
Somnar om efter kanske en timme, alarmet ringer men jag har INGET minne av vad jag har gjort av det..
Lillebror ringer helt full ?! och väcker mig 12:05. HELVETE, varför försover jag mig alltid denna dagen, de är ju helt sjukt. Förra året var de ju samma sak.
Till råga på allt är lillebror som sagt full å bara skrattar åt mig.

Springer upp, sätter mig på toa, tittar mig sen i spegeln, fan mitt hår ser verkligen ut som KAOS. Helvete, de är ju vägning idag. Ställer mig på vågen och sen skriker jag fan rakt ut! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :D Jag fucking dör.

Denna veckan har jag gått ner 2,7 kilo. De har gått en månad idag vilket betyder att jag har gått ner 8,2 kilo på en jävla månad.. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vill öppna mina balkong och skrika rakt ut; ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Vet ni va jag ska göra istället?

Jag ska springa till Pappa å ställa mig på maskinen, jag ska träna :D:D
Jag kommer nog komma lite sent till Mamma men de gör inget, för jag fikar inte ändå :p MAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

Sen har jag lite andra saker att erkänna, men de pallar jag shit inte nu

Stuck on replay.

       Publicerat 2009-12-23 » 02:03:13 | Me and my life
Har ni förstått att jag hatar min bakgrund ännu?
De gör jag iallafall.

Vi gör såhär.... Skriv till mig, kommentera att jag har världens fulaste bakgrund.. Varför? Jo för då kommer jag orka leta upp en snyggare imorgon. Bra.

Har själv läst igenom inläggen som är från dem senaste dagarna nu, å jag måste säga att jag har problem, haha. Jag förstår om ni blir helt jävla förvirrade. Ena minuten så älskar jag allt och mitt liv och MIG SJÄLV å nästa sekund så ligger jag i fosterställning och bölar och hatar mig själv. Alltså, jaaa. Bara de säger ju ganska mycke. Man kan ju inte leva så. De kan ju inte vara hälsosamt?

Nej..

Men man kan ju inte hjälpa de? Alltså jag väljer ju inte att ha de så? När jag skriver att jag älskar mig själv så känner jag ju verkligen den glädjen i hela min kropp. När jag skriver att jag hatar mig själv så gör jag verkligen de till 100%, så jag lurar ju fan inte er. De är ju såhär de är, och jag kan ju fan inte ändra på de.

Jo, jag kan välja att skriva när de är bra bara, men de vore ju inte jag...för allt är ju inte bra alltid?

Ah jag vet inte, jag borde fan sova. Jag är sjukt trött egentligen. Imorgon ska vi fira jul hemma hos Mamma. Mormor å Morfar, Mamma å Nisse, Jag, Jesper, Julia, Ebba å Tilda. Jag längtar faktiskt.
Fast först är de vägning, träning hemma hos Pappa å sen fixa sig.. Klockan tre ska jag va hos Mamma. Klockan står på 11.00 som vanligt.

So, I gotta go..
Jag hoppas verkligen att jag kommer sova bättre inatt. Pallar inte en sån natt till.
Puss på er som pallar med mig ;)

Trying.

       Publicerat 2009-12-23 » 01:41:08 | Muuuusic
Jag försöker iallafall..

Denna låten gör mig glad. Vi kan kalla den för "Annas ringsignal" för jag pallar inte skriva hela namnet. Jag är helt stuck. Jag älskar när han sjunger Na na na na na och när han sjunger That girl, is a gun to my holster and so on and on and on and on. Jag älskar den. Hela skiten älskar jag.

Jag hatar videon, att jag inte hittar någon som är bra. Jag hatar att jag inte kan förminska mina såna längre så de bara blir spelaren och jag hatar min bakgrund.

Men lyssna iallafall.. På hela. Gör mig den tjänsten.
Tack.


.......

       Publicerat 2009-12-23 » 01:26:22 | Me and my life
Visste fan inte var jag skulle ta vägen, om jag skulle krypa ur mitt eget skinn och fan bara dra eller om jag skulle skrika rakt ut....

Satte mig å gjorde om bloggen istället för de är fan de enda som hjälper.. Alla koder och siffror blir som bomull för hjärnan.

Hittade Sveriges räligaste bakgrund men jag pallar fan inte leta längre. Har ont i huvudet. Har ont i min mage. Har fan ont överallt. Jag hatar bakgrunden. Över allt annat.

Jag hatar mig själv.
Svaret på er fråga är Ja, jag är sjuk i huvudet.

Julklapps :)

       Publicerat 2009-12-22 » 22:53:36 | Me and my life
Jaaa, tvätta imorse ju, sen när de var färdigt så gasa jag å Anna till Väla, hon skulle ha lite julklappar, jag köpte en tröja och en skjorta och sen var vi en runda på IKEA där jag köpte glödlampor till min lampa i hallen, ser ju fan ingenting numera..

När jag kom hem mötte jag Paddy på en cigg i porten, sen sprang jag ner i tvättstugan och firra upp allting i lägenheten, koka en kopp kaffe, packa upp tvätten så länge, halsa kaffet ihop med en cigg. Sprang in i duschen å gjorde vid mig å sen kom Anna å hämta upp mig.

Åkte hem till Sara, beställde maaaad å sen hämta vi den. Åt på Torgkrogen, jag tog Entrecote med grönsaker å sås :) Gott var det. Mätt som ett as blev jag.
Ja, sen öppna vi våra julklappar, å jag blev jättenöjd iallafall :D Fick ett presentkort på Väla så jag kan köpa en pyjamas som jag gillar :D Wiiiii! Fan velat ha en pyjamas nu hur länge som helst, finns ju inget bättre än å glida runt i den här hemma ensam :p

Kolla lite på Anna Ankas jul å sen spela vi kort innan vi körde hem. Sitter här nu med mina hörlurar och kör tre låtar om och om och om igen på Winampen. Gillar läget faktiskt. Dricker mineralvatten.. Är iofs röksugen så jag får nog göra något åt det.

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay


Julkort.

       Publicerat 2009-12-22 » 22:39:08 | Bilder
Fick ett jättesött julkort av Mamma å dem idag;


Yepp, thats me!

       Publicerat 2009-12-22 » 11:51:39 | Me and my life
Idag tänker jag hylla mig själv, för jag är sååå jävla bra. Visste ni de?

Nej jag vet inte riktigt vad jag fick för idé där riktigt, men fan, jag har två par jeans av sex som sitter BRA på mig. Alla andra hänger fan i röven och de paret som jag köpte för några månader sen kan jag få i två händer i. Helt sjukt detta ju.

Jag älskar GI och idag så älskar jag mig själv för jag gör fan detta bra!! Imorgon är de vägning. Ska bli mycket intressant.

Över till något annat.. Jag har sovit som en kråka inatt. Har vaknat två gånger av såna kramper i vaden. Ni vet såna som gör så jäävla in i helvetes ont. Försökte komma ur sängen för att ställa mig på de, för de är ju de som hjälper, men andra gången gick de inte så jävla bra för jag trilla av sängen och landa på ryggen. Har sjukt ont i den nu faktiskt. De måste sett rätt roligt ut också btw..

Sen vill jag passa på å gratulera en människa som skrev till mig på MSN när jag va offline inatt eller imorse, glömde kolla tiden. GRATTIS :D Haha, du vet vem du är. De är ju hur jävla gött som helst och helt i rätt riktning.

Idag har jag jämfört med mina andra dagar mycke å göra. Precis så jag gillar de alltså. Jag ska tvätta nu mellan 12-17 men jag har inte så många maskiner så när jag e färdig ska jag å Anna gasa till Väla, hon skulle köpa dem sista julklapparna.. Ikväll ska vi hem till Sara å käka å byta julklappar. Perfekt ju.

Tar alltså en av mina två vilodagar idag. Skönt att jag träna igår så har jag en tillgodo sen i helgen eller något. Kommer dock sakna maskinen idag. It's my new love.

Annars då, tja, jag är ganska mycke på de klara av allt som har förvirrat mig.. De känns....skönt.
Nej, nu måste jag ner i tvättstugan å kolla om där är ledigt till mig.. Just love it.

Tja, puss å allt de där.


Gotta find a reason.

       Publicerat 2009-12-22 » 00:20:14 | Me and my life
Jaha, vad ska jag säga? Jag hatar lov, eller så har jag världens tråkigaste liv. Vet inte vilket, just nu orkar jag inte bry mig heller.

Mötte Janica innan, trodde att näsa och hela skiten skulle trilla av. Gick hem till henne, käka en sallad, drack loka å kolla på när hon städade lägenheten på kortast tid. B to the Z skulle komma sen så jag gick hem..

.. och jag har inte gjort ett skit sen dess. Försökte kolla på en film men jag somnade. Paddy ringde å väckte mig, var helt lost, frösen och skit. Gick upp å skulle släcka å decka men sen fastna jag här, som vanligt. Nu e jag pigg som jag vet inte vad, drack en kopp kaffe för att bli varm för kanske en halvtimme sen.. Felet är bara att jag vill röka samtidigt som jag dricker kaffet...så hela den här kaffegrejen tappade sin funktion. De hela gjorde ju bara att jag frös ännu mer?

Jaja, jag ska nog snart avlida i sängen för idag.. Jag fryser ihjäl hur jag än gör. Not good.

48 minuter.

       Publicerat 2009-12-21 » 16:08:55 | Me and my life
Bra jobbat, jag är färdig nu :D Ah så gött.

Fick en lapp innan idag att vårt varmvatten är grönt av någon läcka eller så, men de var ofarligt iallafall. Nu när jag duscha så såg jag då fan inget grönt vatten.
Om du sen läser lappen lite noggrannare Angelina så ser du att de är den GAMLE maskinen i tvättstugan som man inte ska använda, dem andra två funkar som vanligt ;)
Ser inget om att ska färga av sig heller på ljusa saker, men får jag gröna slingor i mitt hår så finns de nog inget mindre jag bryr mig om.

Aja, kaffet är färdigt i köket, gotta go!

Ahaa..

       Publicerat 2009-12-21 » 15:18:33 | Me and my life
Nu har jag varit å tränat. Fan va hårt de var idag istället. Benen ville fan inte som jag ville, MEEEEEN, 8 KM :D GÖTT!! Snart ska jag fan ta 9. Var själv hemma i huset så jag höjde volymen till max å försökte stänga av allting. Sjöng med istället :p Ja, i den mån de går iofs, får ju knappt luft. Tog vattenflaskan och hällde över mig, hahaha. Ja jag höll på å dö.

Ja, så nu sitter jag här å hittar på ursäkter för att slippa gå in i duschen NU. Saken är den va, att ringer då någon och frågar om vi ska ses så är jag ofixad, de tar 1 timme för mig å bli klar...så är jag inte de och då måste dem vänta, å då kommer jag önska att jag duschade och gjorde mig färdig innan..
Meeen jag orkar inte resa mig, jag måste göra de och sen måste jag ju faktiskt göra deeee också. De är ju så jävla skönt när man väl kommer ut ur duschen och sätter på sig nya kläder å sminkar sig så man kan känna sig lite fresh men allt annat är SJUKT jobbigt.

JAAAAA, jag bara traggar hela tiden. Ska röka en cigg och sen gå å duscha.....snart ;)

Emina!

       Publicerat 2009-12-21 » 15:11:10 | Me and my life

Då när jag började träffa Emina igen så höll vi ju på mycke med Zzz. Ni vet, Lun Zzz, Lil Zzz osv. Eller typ B to the Z, haha. Iallafall så blev ju Emina M'Zzzz.

Varje gång jag hör Mariah Carey's låt - Obsessed så tänker jag på dig Emina..


So Oh Oh So Ohhh
Will the real MC please step to the mic?
MC- You need an MC
MC the MC

Byt då ut C:na till Z. Älskar de!! The real M'Zzzz liksom!
Nej fan, vi är ganska löjliga när vi håller på, men fan va roligt vi har istället :p

NU har hon fan lämnat Perstorp i fyra månader och de tycker jag är SJUKT tråkigt. Älskar när vi sitter i Janicas soffa, rökar och är ironiska. Emina har alltid så mycke å berätta om sitt liv också.. Jaaaaaaa. April alltså, de är gaaanska lång tid tycker jag.

Vet inte riktigt var jag ville komma med detta men, snabba dig tillbaka iallafall!


I love the way baby.

       Publicerat 2009-12-21 » 13:10:09 | Me and my life
Jag hatar mig själv när jag inte fattar någonting på morgnarna. Jag satte mitt alarm på halv sex. När tror ni att jag börja reagera? Mm, helt sjukt, TIO ÖVER SEX! Tåget går tjugo i. Jag sprang runt här som en mongolid och fick nästan andnöd, men jag hann.

Dagen på jobbet har varit bra. Skönt att sluta tidigt idag, slutade ju kvart över tolv. Murre va snäll som kom å hämta mig eftersom jag missa tåget, de går ju 12:04 å de är ruskigt drygt å stå där å vänta i hundra år.
Nu har jag precis kommit hem, käkat fil med osockrad musli och en clementin. Fett redo för att gå å träna nu.

Ringde fresten CSN idag för jag ville ha mitt beslut, pallar inte gå å ha ångest över de nåt mer. Jajaja, mina betyg va där inget fel på så han gav mig beslutet direkt i luren å nu va jag inne å checka läget. Bra skit, pengar hela våren. Tack gud för det. En sten föll ifrån mitt heart.

Tja, ångesten ifrån igår är som bortblåst och de älskar jag. Jag pallar inte såna attacker längre. Känns som att jag ska spy och att jag inte får luft på samma gång. De är sjukt hemskt.
Aja, nu ska vi inte tänka mer på de. Idag är de en ny dag och nu förstår jag inte ens vad de var som hände..

Ska ta en cigg nu på balkongen å sen ska jag hem till Pappa å träna. SO NICE!
Vi hörs efteråt..man kan ju fan inte må dåligt över något som aldrig hänt?


Nighty.

       Publicerat 2009-12-20 » 23:37:02 | Me and my life
De var inte huvudvärk.. De var ångest.

Kom som ett paket på posten. Legat i fosterställning och bölat som ett litet barn.
Bra, fick jag förhoppningsvis ut allt jävla skit.

Imorgon är en ny dag.
Pallar inte sånt här skit längre. Jag vill fan bara må bra.

Ska lägga mig nu iallafall.
Upp å jobba imorgon bitti sen ska jag träna tills jag inte känner mina ben längre.
Haj.

Kickstart my heart.

       Publicerat 2009-12-20 » 20:34:28 | Me and my life
Jahaja, detta har ju varit en intressant dag, minst sagt.. 

.....

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner bara ett sug av att skriva till jag inte vet vad jag ska skriva längre..
Och de hände ju ganska fort måste jag säga.

Har ingenting att säga, samtidigt som jag vill säga allt.
De hänger ju inte alls ihop egentligen.

Jo...jag kan berätta vad som hände igår. De var nog bland de sjukaste jag har varit med om, helt allvarligt. Finns de någon som läser min blogg som har sett min tå? Den som är sån mongo?
Iallafall, jag har haft de så i FYRA år, fattar ni? Sjukt äckligt, men jag har inte vågat gå till doktorn för de hade gjort sjukt ont. I know that.
Satt å åt middag hos Pappa och kände något konstigt på foten så jag drog av mig strumpan och så trilla hela skiten av...
Alltså, inte tån, men den nageln. Fattar ni?
Jag såg ut som en fågelholk i säkert 10 minuter, sen ringde jag Mamma å Mormor. Mamma sa att de lät som att en bomb hade exploderat på min röst.
Nu var ju inte fallet så, men NÄSTAN iallafall.

Pappa trodde de var för att jag höll på att bli en normal människa nu, frisk å sånt. Att jag hade varit ett litet missfoster innan.
Kan iofs stämma.

Meeeen fatta va skönt istället!!! Jag är av med den. För alltid..
Jag älskar min tå nu.

Annars har jag en fet huvudvärk, hjälper inte med kaffe. Hjälper inte med nånting. Kommer säkert bli sjuk nu, perfekt till jul å sånt. Då vet jag inte riktigt vad jag gör... Sover I guess?

Jag har gått å blivit lite kär.. I två låtar faktiskt, och såklart den tredje som fortfarande är med mig. Vilka? Den ena såg jag på Myrann's blogg, T-pain ft Gabriel Antonio - I love the way.. Den andra tipsa Janica om igår, Jessica Mauboy ft Flo rida - Running back och till slut Lady Gaga - Bad romance såklart.

Vet inte varför jag lägger upp låttips egentligen, de finns aldrig några som lyssnar på dem, men.. Ja.

Nej de var väl allt för nu I guess?

I love bäckavägen.

       Publicerat 2009-12-20 » 14:35:01 | Me and my life
De är helt sjukt alltså, hahahahaha. Jag älskar den vägen något sjukt mycket. Ni förstår inte så mycke man får vara med om eller se när man går där igenom..
Igår fick jag ju en vante med snö i huvudet, visst, de var kanske inte världens roligaste händelse, men ändå. Idag när jag skulle gå hem till Pappa så gick jag på samma väg, går som vanligt med lurarna i öronen och hör alltså inte ett skit. Går ner från trappan och ska gå mellan husen ut på cykelvägen.
5 cm från att bli överkörd av den plogsaken. Sån liten sak som kör på stigar ni vet? Jaja, jag blev inte de, men jag fick upp mitt hjärta i munnen och de smaka inte gott.
När jag sen skulle gå hem ifrån Pappa så gick jag in där å gick över den bron, ni vet där de är såna hundgårdar.. Iallafall, där står en mamma å tjuvröker bakom en buske. Jag dog.
Jag vet vem hon är och jag vet att hon inte rökar annars, hahahaha. Alltså jag älskar de.

Okej, de framkommer av denna texten att jag just nu inte har så mycke i mitt liv å varken tänka på eller skriva om men de skiter jag i :p

Ja, var hemma hos Pappa å träna iallafall. Trampa fan så jag trodde benen skulle trilla av. Slog rekordet och sprang 7,6 km. Helt sjukt. Fick kramp i magen eftersom jag inte hade ätit något men ändå gick de bättre idag än dem andra gångerna. Var så förbannad på allting så jag bara blunda och körde allt va jag kunde. De var skönt. Nu är jag totally dead.

Jaha, denna veckan blev de promenad 1 timme i Tisdags och sen träning Ons, Fre, Lör och Söndag. Fem dagar alltså.. Perfect. Nästa vecka blir de samma, fast de blir på maskinen varje gång istället. De tar fan så mycke mer och de känns att man tränar iallafall..

Sitter här med en flaska kolsyrat vatten, ska ta en cigg nu och sen ska jag gå in å ta en dusch. Jag har ingen aning om vad som händer annars idag. Nån som är sugen på å hitta på något så kan ni ju höra av er va?
Aja, cigg som sagt, dusch å sen en kopp kaffe på balkongen.. I freakin love it..
Mm whatcha say?

       Publicerat 2009-12-20 » 11:49:46 | Me and my life
God morgon.

Jag gick inte å lade mig inatt, iallafall inte då vid två när jag själv tyckte att jag skulle sova. Hämtade mina hörlurar och satte igång hög musik istället. Jag hatar att sitta med dem på, eftersom jag sitter med ryggen emot allt annat i lägenheten.. Alltså jag vet ju att de inte kan hända något, men jag tycker ändå de är obehagligt..

Jaja, jag vet inte när jag gick å lade mig, tre var hon kanske? Jag har fortfarande inte bytat den usla filmen i DVDn så jag såg en snutt på den också innan jag somnade. Hoppas den tar slut ikväll för jag vill inte se den mer.. Dock kan jag inte byta nu, när jag väl har börjat se en film så måste jag kolla klart den.. Konstiga tvångstankar eller något.

Även om jag var uppe alldeles för länge så satte jag klockan på elva. Helt dead när klockan ringde men.. Nu e jag uppe iallafall. Har dragit på mig mina träningskläder så jag ska gå hem till Pappa å träna ut lite ilska nu tänkte jag. Har ganska mycke på lager så de borde gå bra.

När jag var ute (stod i balkongdörren) å röka så såg jag ju såklart att de snöar ännu MER.. Jag kan tycka de är ganska onödigt. De räcker nog nu.
MEEEEEN, ni vet uggsen.. Alltså, ja, dem är ruskigt fula, men de är dem skönaste skorna jag har haft i hela mitt 22-åriga liv. De känns som att man går på moln, och några moln kan jag ju kanske få gå på? Snällt.
Nej men allvarligt, den dagen jag fryser i dem skorna, den dagen.....kommer aldrig komma.

Nej nu går jag, lika bra så jag får detta gjort för idag.
Efter de ska jag hem...och sen? Ingen aning. Jag vill göra något idag iallafall.
Vill inte sitta här inne å ruttna å fundera, de leder ändå ingenstans.

Hahaha jag älskar att mina lurar är så fula.
Ser ut som ett ufo med såna feta öron.


I'm home baby..

       Publicerat 2009-12-20 » 01:51:11 | Me and my life
Sitter här med gåshud all over mina armar. Fryser som en gris. Orkar inte resa mig för att hämta en tröja heller. Hade jag orkat så hade jag gått å lagt mig istället, men.. Nu är det ju inte så! Antingen sitta här ett tag till å frysa eller gå å lägga sig? Ja, men de är inte så lätt. Ska jag lägga mig måste jag gå på toa, hänga upp skynket vilket betyder ställa mig på stolen och dra upp de, byta om till sovkläder, släcka alla lampor och till slut röka en cigg. De är ju sjukt jobbigt.

Klockan är tio i två och här sitter jag som en annan uggla. Funderar, men jag vet inte riktigt vad jag funderar på. Mina tankar ändras så fort till någonting annat så jag hinner inte ens själv med.
Något som jag tycker är sjukt är att om jag hör en låt och blundar, så kan jag nästan känna dem känslorna jag hade förr. En viss låt får mig att få sådan hemsk ångest att jag knappt får luft. Ska inte lyssna på den mer.

Vissa andra låtar får mitt hjärta att slå lite hårdare och lite fortare. Dem hatar jag också. Dem är helt meningslösa.

Lika meningslöst som detta inlägget och som mitt liv just nu.
Jag borde verkligen gå å lägga mig istället.

Still awake.

       Publicerat 2009-12-20 » 00:41:48 | Me and my life
Borde kanske sova?

Mycket man borde egentligen.
Katastrof.

And I give up..

Snorungar.

       Publicerat 2009-12-19 » 20:33:56 | Me and my life
Såså, gick till Janica innan å röka några cigg innan jag gick hem till Pappa. Dem åt inbakad kassler med ris så jag tog bara kasslerbitarna, såsen och sallad. Efter maten blev de en kopp kaffe å cigg innan jag gick hem till Janica igen....

......men på vägen så möter jag såna idioter till snorungar. När den ena gick förbi mig så tog han sin vante som han hade doppat i snö eller något och körde mitt upp i mitt huvud. Skrek ett par väl valda ord och sen svarar han tillbaka och springer iväg. Fattar inte vem som uppfostrar dessa ruskigt störda barn..? De är något som har gått snett iallafall..

Ja, nu över till något roligare...och snyggare...och hetare. Vi har kollat 10 gånger minst nu, alltså kolla hur snygg han är.....O M F G!!!!


I liked it.

       Publicerat 2009-12-19 » 15:55:54 | Me and my life
Gick hem till Pappa å träna. Idag var de extra hårt av någon anledning, men de gick. Blev 7,3 km idag iallafall. Ska spara ihop så jag kan köpa en egen, bryr mig inte så mycke om den står här i ett hörn. De är ju oftast bara jag här så de borde inte störa någon annan heller..

Gick hem sen, satte mig här vid datorn och bara glodde. Har precis duschat nu iallafall, å varit på Konsum å handlat mjölk å cigg, vilket betyder att jag druckit en kopp kaffe och tagit en cigg på balkongen.. Gillat läget helt enkelt.

I brist på annat har jag använt min kamera;and my heart beats fast right now..


....

       Publicerat 2009-12-19 » 14:22:15 | Me and my life
De är sjukt vad min hjärna kan hitta på saker som inte ens finns..

De är jobbigt om inget annat när man vaknar upp ur en bubbla och inte fattar vad man har gått å tänkt på...allt har varit en fantasi.. En bild som nu är helt vit.

Meeen de är klart, när de är förbjudet så är de ju mycket roligare. När de inte går liksom..

Lördag.

       Publicerat 2009-12-19 » 11:50:44 | Me and my life
Mjaa, jag orkade inte skriva inatt när jag kom hem.. Är så trött nu för tiden så jag orkar knappt klä av mig när jag ska lägga mig, haha.
Jag har fått någon konstig huvudvärk också på kvällen, kan man va så trött att man får ont i huet, varje natt?

Iallafall, Anna hämtade mig så körde vi in till Helsingborg, Väla först iofs. Köpte ett par fake-uggs.. Ja jag vet, jag hatar dem, jag tycker dem är grymt fula å jag har lovat mig själv att aldrig gå i såna men, denna kylan dödar mig så just nu gör jag allt för att inte frysa. Jag orkar inte frysa mer. Speciellt inte om fötterna. Bara när jag prova dem så blev jag helt svettig. Perfekt!!

Köpte två linne och en tröja på Gina också, de tyckte jag att jag va värd faktiskt. Slösar ju inte mina pengar på annat skit mer och jag kan säga att de märks tydligt. De är fan dyrt med sprit, godis, chips och cola. Tänk så mycke pengar jag har slösat på de. Måste va många tusen. Ångest.

Ja, sen käka vi lite och sen åkte vi in till bion. Filmen var sjukt bra tyckte jag. Man fick svar på alla frågor och de var så jävla gött där i slutet alltså.. In your face, typ. Haha. Jag älskar henne, Lisbet, hon är så jävla grym.

Ja, sen körde vi hem, tog ett varv och sen hem, somnade väl vid..halv tre inatt eller något. INTE likt mig. Nej nej. Jaja, jag ställde iaf klockan på elva som vanligt när jag e ledig. Ni vet ju varför vid detta laget. De här med vända på dygnet å så, aint gonna happen again. Mm. Så nu har jag varit uppe i en timme ungefär. Käkat två ägg och druckit en c-vitamin.

Har klätt på mig träningskläderna nu så jag ska gå hem till Pappa å träna, skönt de ska bli :D
Puss på er.
Tänk..

       Publicerat 2009-12-18 » 17:04:58 | Me and my life
Tänk va lite smink och en dusch kan göra.. Helt sjukt. Känner mig fräschare än nånsin just nu. Duschat å fixar mig samtidigt som jag har öst ut musik ur mina högtalare. Mm mm..

Ska se om vi kan komma iväg lite tidigare.. Måste ju inom Klippan också. Jaja, de ordnar sig alltid. Man hinner allt, bara man vill :p

Vi hörs ikväll när jag har kommit hem igen.. Eller ja, inatt kanske? Den som lever får se.


Bra skit.

       Publicerat 2009-12-18 » 15:52:37 | Me and my life

Nu har jag precis druckit en kopp kaffe och tagit en cigg på balkongen. De var ett mycket fint ögonblick måste jag säga. Drack inget igår, fan min mjölk är slut så jag sprang ner å snodde lite hos Dalai Lama.

Å nu ska jag hoppa in i duschen för jag ser ut som ett sledet lik. Nästan inget smink och träningskläderna är fortfarande på. Just nu är jag faktiskt glad för att jag inte har någon pojkvän. Jag luktar nog inte hallon så han hade nog dratt ändå :p

Later.


I want a bad, bad romance

       Publicerat 2009-12-18 » 14:46:02 | Me and my life
Hej hej hej å sånt.

Jahaja, igår ja. Igårkväll var allt bajs. Jag fick en sån uppenbarelse när jag satt å farma från absolut ingenstans. Jag sitter fortfarande å väntar på att mitt liv ska börja, men vad jag inte tycks förstå så är DETTA mitt liv. Vad väntar jag på? Vad är de jag går å tror ska hända? Att någon ska komma hit och styra upp allt åt mig eller? Fan jag måste skärpa mig. Jag vill inte leva detta ruttna livet ensam, jag vill verkligen inte det, men jag vill heller inte vara med någon för sakens skull. Jag vill träffa någon som jag tycker om, som tycker om mig för den störda människa jag är och någon som jag kan ha roligt med, skratta med, ha mysigt med och någon som jag kan vakna med varje morgon utan att känna mig konstig.

Aint gonna happen tänker jag. Jo, de kommer visst hända, och de ska hända innan min nästa födelsedag. Punkt slut.

Ja, så igår hade jag sån ångestklump i magen. De var längesen jag kände de så intensivt. De var jobbigt. Jag fick huvudvärk. Inget kaffe. Jag ville fan inte sitta upp längre så jag gick å lade mig och kolla på någon urusel film men jag orkade inte gå upp och byta så till slut somna jag ifrån skiten. På min fleecefilt. De var fint.

När klockan ringde imorse ville jag inte alls gå upp. Jag hade sjuka drömmar igen och denna gången så gick vi ifrån någon bil som vi hade, fullt med våra saker i och igång var biljävlen också. Ja, när vi kommer tillbaka så är bilen omringad av mördare och jag kunde inte få mina saker. Jag skrek att min dator var i bilen och att jag hade hela mitt liv i den så då tog dem ut den och stampa på den tills den var mos. Då grät jag, och skrek. Sen vakna jag. Jobbigt.

Snooza en halvtimme sen gick jag upp, sminka mig och åt frukost vid datorn som vanligt. Gick ut i snövädret och gick till skolan. Mötte Karina där, gav Bibbi sin julklapp och sen gick vi plus Emma till kyrkan där vi skulle ha vår avslutning. Psalmer, bön och tal, bla bla bla, sen hade dem hyrt in någon som dansa sån indiandans, haha. De var ganska skoj å titta på dem faktiskt.

När de var slut så gick jag direkt hem, slängde av mig mina kläder, tog på träningskläderna och sen gick jag hem till Pappa å Linda. Upp på maskinen, sprang 7,5 km på den på en halvtimme, svettades ihjäl.. Blev lika yr idag när jag gick av så jag trodde jag skulle spy, men fan va skönt de är. Inte lika skönt med den träningsvärken jag ligger inne med dock :p

Käkade lunch där sen, pannbiff m lök som jag fick med mig ifrån farmor igår. Perfekt middag, perfekt mätt. Bra bra. Efter de så snacka jag lite med Linda och sen gick jag hem med musik i lurarna. Mm.. Gjorde jag minsann. Sen jag kom hem för en timme sen typ har jag inte gjort ett skit.. Inte ens bytat om. Jag ska snart duscha så de är iofs inte lönt heller. Sitter här med Nickelbacks album på högsta volym och dricker mineralvatten. De känns bra.

Mm, snart duscha som sagt, sen ska jag göra vid mig och sånt. Vid sex-tiden ska jag å Anna köra in till Väla, ska se om jag kan hitta mig ett par skor. Fryser sönder. Ska käka där inne också å sen ska vi in å se Luftslottet som sprängdes ikväll på bio. 2h 27 min lång är den, haha. Hoppas de är värt de bara ;p
De är den sista av dem tre så jag hoppas man får alla dem svaren man vill ha, annars är de bull.

Ledig hela helgen. Jullov nu i tre veckor. Jag kan inte säga annat än att jag är lycklig.
Ja, förutom att jag inte ha någon då, men jag klarar mig nog...ett tag till iallafall ;)

PUSS!


Nickelback.

       Publicerat 2009-12-18 » 14:19:56 | Muuuusic
Jag tycker att ni borde trycka på play här nere, höja volymen högt och sen läsa igenom texten samtidigt som ni skriker rakt ut.. Inte för att jag gör de, men ni kan ju prova? De kanske kan roa någon iallafall?Och nu hittar jag ju klart inte rätt video, men skitsamma.. Ni har kanske den på datorn eller något?
De är iallafall texten jag vill åt.. Alltså.. Jag vet inte, läs den.

This time, I wonder what it feels like,
To find the one in this life,
The one we all dream of,
But dreams just aren't enough.
So I'll be waiting for the real thing,
I'll know it by the feeling,
The moment when we're meeting,
We'll play out like a scene,
Straight off the silver screen,
So I'll be holding my breath,
Right up 'til the end,
Until that moment when,
I'll find the one that
I'll spend forever with.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

Tonight, out on the street, out in the moonlight,
And damnit this feels too right,
It's just like deja'vu,
Me standing here with you,
So I'll be holdling my breath,
Could this be the end,
Is it that moment when,
I'll find the one that I'll spend forever with.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
Everyone wants to know they're not alone,
Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

ooooooo, You can't give up,
(when you're )
Looking for a diamond in the rough,
(Because you'll never know)
When it shows up,
(Make sure you're holding on)
'Cause it could be the one,
The one you're waiting on.

'Cause nobody wants to be last one there,
And everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in there hands,
There's gotta be somebody for me, ohhhhh!,
Nobody wants to do it all on their own,
And everyone wants to know they're not alone,
There's somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there,
Nobody wants to be last one there,
Everyone wants to feel like someone cares,
Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

Rysningar...ja de har jag iallafall..
De måste ju vara så.
Någonstans måste de ju finnas någon.....
Jag har lyssnat på denna låten säkert 5000 ggr men jag tröttnar aldrig.


See you later on..

       Publicerat 2009-12-17 » 22:58:10 | Me and my life
Aeh jag är så trött och orkeslös så jag inte vet var jag ska ta vägen..

Kom precis på att jag har en blogg.. Saken är att jag inte orkar skriva.

Meeeeeen, jag har haft min sista Historialektion och känt att de ögonblicket jag väntat på äntligen har kommit, ätit hos farmor, rökat med Sara, träffat Murre å Jocke, varit hos Janica å rökat lite å sagt hejdå till Emina som åker imorgon. Hemskt. Very hemskt.

Har tagit min vilodag idag, och i Måndags när jag jobbade. Gick i Tisdags och träna igår, imorgon blir de träning och resten av helgen också. Fem dagar i veckan är helt lagom tycker jag. Uppenbarligen så ger de ju resultat också.

Nej jag orkar inte skriva.. Jag vill bara sova.
Hej .

Why you trippin'?

       Publicerat 2009-12-17 » 11:22:57 | Me and my life

Sådärja. Gick till skolan och frös ihjäl om fötterna. Helt sjukt! Har tydligen hål där bak i båda stövlarna så de kommer snö RÄTT in när jag går. FY. FAN. Jag har inga andra vinterskor, bara mina gympaskor och som om dem skulle va bättre, dem är ju JÄTTEhöga..

Aja, vi var fyra pers på Religionen, fikade å sånt bara. Bibbi hade bröd, pålägg och allt sånt med sig så vi satt där med tända ljus och sånt. Myseed. Jag åt bara två bitar skinka och ett halvt ägg m lite kaffe iofs men de var ändå trevligt :)

Gick till byn med Micke sen å handla en liten present till Bert, haha. Lade en tia var :p Billigt å bra. Har varit hemma nu ett tag men jag har inte gjort ett skit. Ska snart göra lite middag iaf, blir wokade grönsaker idag med lite baconbitar i. Får tömma de lilla man har här hemma..

Börjar Historian sen tjugo i tre så då ska vi väl avsluta tävlingen vi hade igår antar jag. Priset är säkert något ätbart så inte lönt att vi vinner ändå, haha. Drar ner Micke i fallet, han får inte heller äta då :p Efter skolan så går jag direkt hem till Farmor, ska käka där klockan fem och jag slutar fyra, inte lönt å va ute mer än nödvändigt så jag kan lika gärna sitta där och vänta..

Jaaaaja, de blir bra.Mina fimpar är begravda :p

 


Lapp.

       Publicerat 2009-12-17 » 10:42:45 | BilderVet inte om ni kan läsa men...
jag tycker den är ganska söt, iallafall för att vara från honom :p

(Saudiarabien är ett internt skämt så ni vet, haha)


Torsdag.

       Publicerat 2009-12-17 » 07:35:02 | Me and my life
Ja de är väl torsdag idag? Jag vet inte..
Fan jag har inte sovit så gott på länge som när klockan ringde. Ville verkligen inte gå upp, speciellt inte eftersom dagarna i skolan nu är sjukt onödiga då vi bara leker och fikar typ.. Jag tycker dock att de är taskigt mot lärarna att bara skita i de så fort man har fått sina betyg så de är lika bra å gå upp.

Har käkat frulle nu, sitter å dricker min c-vitamin.. Som svar till dig Kikki, de står att man gärna ska göra de, dricka en sån varje morgon, men de är ju nog inget tvång ;)

Nu ska jag gå till skolan i de fina vädret.. Mm...
Jag längtar till imorgon, JULLOV! :D Vääärsta.


I've found my home.

       Publicerat 2009-12-16 » 23:02:11 | Me and my life
Äntligen är all tvätt färdig och inne där den ska vara. De är såååå skönt varje vecka när de är gjort. Förr gillade jag å tvätta men nu hatar jag det. Vet inte varför. Hade SÅ mycke velat ha en tvättmaskin i lägenheten men var FAN skulle den stått liksom? Haha.. Njaee.

Emilia var med mig varje gång nere i tvättstugan å hjälpte mig. De var riktigt roligt att ha henne här idag faktiskt :) Hoppas de händer fler gånger.
Pappa hämtade oss sen så blev de mat direkt, jättegott var det. Linda tyckte inte vi skulle gå i detta vädret och de kan jag väl kanske hålla med om då, även om jag jobbar emot lite, haha. Jag tänker fan inte skita i att gå bara för de har blivit sånt här väder, aldrig i livet.

Aja, hon påminde mig om den saken som står där uppe.. Mmmm. Jag har hört att de ska va något fruktansvärt i hästväg alltså. Folk har sagt att de har varit de värsta dem har gjort.. Jaja, den ser ju enkel ut, vi kör. Linda sa att hon å Pappa brukade stå i 30 minuter, men jag kunde ju prova mig fram.
Jo, om vi säger såhär.....efter två minuter så dog jag.. Efter 17 minuter vek sig mina ben och vid typ 21 ville jag kasta mig av möget och hälla en isvattenflaska över mig. Typ så.

De var nog de värsta jag har gjort på några år, men nog fan tog jag mig igenom 30 minuter på 7:ans sån sak. Jag trodde jag skulle dö när jag gick av också, svetten den rann över hela kroppen och jag blev helt yr. Aja, de gick över. Gick hem ifrån Pappa i snöovädret och fan va skönt de var. Gick riktigt sakta och bara...gick. Orkade typ inte göra någonting. Röka inte ens :O

Ja, sen har jag fixat med tvätten, helt i mig en halv flaska mineralvatten, duschat, pratat med Farmor å Rebecca i telefon.. Mja, typ så. Nu sitter jag här å håller på att dö av trötthet och allt va de nu kan vara så jag tänkte gå å lägga mig alldeles strax. Ska bli otroligt skönt.

Imorgon är de en cp-dag i skolan, lektion på morgonen och sen håla till tjugo i tre. Känns inte lönt alls, MEEEEEN vi gör de bästa av situationen..
Hörs imorgon, puss.


Kärlek.

       Publicerat 2009-12-16 » 20:44:21 | MuuuusicJag har inte så mycket ord.
Denna låten säger allt.
Exakt allt.

Hey I’ve been looking outside myself trying to be somebody else
But every time I got stuck - in the middle
I thought that if I only let them see the girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck - in the middle
Hearing all these voices telling me to find my way
Made me slowly stand up straight and say

I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh now that I’m alone I have found my home
Hear when I’m singing oh-oh-oh I’m on my own nothing can go wrong
I’m standing strong

Hey I’ve been hiding from all the pain trying to make it go away
But every time I got stuck - in the middle
I know that if I only let them see all my insecurities
I will never ever get stuck - in the middle
No more time for crying feeling sorry for myself
Now I don’t need anybody else no-oh

I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh now that I’m alone I have found my home
Hear when I’m singing
Oh-oh-oh I’m on my own nothing can go wrong
I’m standing strong

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be free

Hear when I’m singing
On my own my own
Yes I’m standing strong
I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
So strong I’m oh-oh-oh nothing can go wrong
I’m standing strong...


Onsdag.

       Publicerat 2009-12-16 » 17:01:31 | Me and my life
De har varit en relativt bra dag idag trots att jag har hål i mina stövlar.. Fötterna blir ju tvättade iallafall, om än med skitigt och slabbigt snöskit. Jaja, jag vill hitta mig ett par Uggs. Svarta helst. Får se om de finns till mina big foots :p Vill gärna prova dem också först så vill helst inte beställa.

Vägde mig imorse och har som sagt gått ner 2 kg denna veckan. 5,5 kilo sammanlagt och de kan jag tycka är gaaaanska bra för att vara på den tredje veckan idag. De är dock inte så konstigt om man tänker på hur jag levde innan och hur jag lever nu. Kroppen måste ju få en chock eller något, haha! ;p

Gick till skolan, hade Sjukvård imorse och sen Historia. Fick en jättesöt lapp av Bert med betyget på. Ska fota den sen så ska ni få se, orkar nämligen inte skriva ner allting, men jag fick iallafall G i Historia och ska jag va ärlig så är de nog mina två G jag är mest stolt över, i Matte å Historia, eftersom de var dem jag haft svårast för och också mest ångest över. Går alltså ut denna terminen med 2 G, 2 VG och 1 MVG! HELT okey måste jag säga.

Efter skolan satt jag kvar lite i cafeterian och sen handlade jag lite middag. Var biffar idag så jag tog de och lite sallad. Blev perfekt mätt. Gick ner till Parkskolan sen å hämta Emilia där. Vi gick till ICA å hon ville ha lite fika så de blev en Mer, en lussekatt och sen fick hon en tablettask. Gick hem här till mig och så fikade vi, blev kaffe och en halv grape för min del. Efter de så kolla Emilia på Julkalendern på SVTs hemsida och jag gick här å rymde upp lite å så.

Köket sen där jag hjälpte Emilia med läxan och vi gjorde nog 5-6 sidor i den. Så söta uppgifter så, haha :) Emilia orkade inte göra mer sen så jag satte igång en film till henne och hon valde Madagaskar, haha. Bra val. Hon ligger i sängen nu med en kudde och tittar på den. Vi har nyss varit nere i tvättstugan och slängt in dem två första maskinerna i snörusket.

De är jättefint att titta på, snön alltså. De är inte lika skönt att vara ute i de däremot.. Jaja, vädret kan vi inte göra någonting åt så de är inte lönt å klaga :p
Ska gå ner tjugo över fem och lassa in två nya maskiner och sen blir de lagom att hänga upp de innan Pappa kommer å hämtar oss. Som tur väl är så hade jag bara 4 maskiner tvätt idag så jag hinner allt innan jag ska iväg vilket är JÄVLIGT skönt. Hade känt mig så stressad annars bara.

Ja, Pappa hämtar oss som sagt typ tjugo över sex så ska vi hem till Pappa å Linda och äta. Blir Lindas hemmagjorda köttbullar idag, så blir de grönsaker och sås för mig. No potatoes. Bekommer mig inte ett dugg faktiskt. Saknar inte ens de. Så länge jag har grönsaker till så är de no big deal. De är värre med godsaker och sånt isåfall, för de saknar jag betydligt mycket mera.

Efter middagen ska jag å Linda ut å gå en lång runda. Anna jobbar ikväll så jag fråga Linda om hon ville hänga på. Får akta så man inte trillar bara. Himla halt ute nu ju..
Efter de så blir de väl ner i tvättstugan och fixa upp tvätten och sen ska jag upp och duscha och krypa ner i sängen, såg att Perfect Man går ikväll klockan nio, den är faktiskt riktigt bra så den vill jag inte missa. Ska tända lite ljus och sånt sen ikväll också, möjs :)

Nej nu ska jag ta en cigg på balkongen och sen ska jag diska lite innan de är dags för tvättstugan igen!
Puss på er.Emilia för två somrar sen. Stor nu minsann.
7½ år å börjat skolan..


ÅÅÅÅH!

       Publicerat 2009-12-16 » 07:38:51 | Me and my life
Ner 2 kilo.

Sammanlagt 5,5 kilo!!

Finns inga fler ord.

Alltid...

       Publicerat 2009-12-15 » 23:18:34 | Me and my life
De ska tommefan alltid vara någonting..

Min dator kommer lämna mig snart. Den kommer dö, för alltid.
Jag kommer INTE begrava den fint. Jag ska fan sparka sönder de här helvetes möget.

Sen ska jag väl köpa en ny dator typ....2025 eller någonting?
Varför ska alltid alla mina planer gå åt helvete?

Ja, jag vet inte, jag har haft såna utbrott så de finns inte ord för de. Jag hade en tanke i huet, och de var TORGET!! Jag skulle kasta ut skiten...men, även om jag hatar å bli lämnad så får datorn lämna mig först. Nu är jag ju iallafall beredd på att den kommer göra slut så..

Imorgon är de Onsdag och de är en hetsig dag för mig. Vägning först iaf. Hoppas att de går bra, annars vet jag inte vad jag gör.
Skola, hämta Emilia, passa henne, tvätta, middag hos Pappa, gå med Linda.. Ja....

Liv.

Ohlala.

       Publicerat 2009-12-15 » 15:13:04 | Me and my life
MJAUUUUUUUUUU!
Idag har jag en happydag :D I love it.

Imorse var jag dock en död fisk. De kändes så himla onödigt att gå upp för en lektion på 50 min, men nu gjorde jag de iallafall, redovisa mitt arbete så nu är allt gjort för denna terminen. Puss på de!
Gick hem sen, börja städa lägenheten och sen tog jag lite paus, åt lunch och sen ringde Anna så vi möttes å gick vår vanliga runda på en timme i snöovädret. Fick utbrott för jag fick fan snöflingor in i ögat hela jävla tiden..

Jaja, skönt var de iallafall. Gick hem till mig sen så fick hon äntligen sin sovetröja. BRA! Tog en kopp kaffe sen och fan, nu är de riktigt gott alltså.
Är ju långt ifrån beroende, eller jo på ett vis är jag ju beroende av koffeinet men jag kan känna sug efter kaffe. Igår på jobbet speciellt, så de är najs. No more headache and I freakin' love it.

Anna gick sen så tog jag tag i min jävla dammsugare som jag hatar över allt annat i hela livet. Dammsög hela lägenheten och sen diska jag å städa köket, de var allt jag hade kvar så.. Najs najs, nu är lägenheten städad för denna veckan, SKITBRA! Slipper jag hålla på med de imorgon när de ändå är så mycke annat.

Mja, sen duschade jag och nu har jag precis blivit färdig. Har hämtat mina muggar hos Dallen som jag inte orka ta upp i Fredags. De är ju sååå jävla långt mellan oss så de tar flera dagar innan man orkar hämta sakerna ;)
Jaja, nu ska jag röka en cigg och sen ringer väl förhoppningsvis Murre å säger att han är fäääääri. Vi ska åka en sväng till Väla och glo lite.
Jag måste iallafall ha puder, de är en jävligt klar sak i de hela!! Mja.. Alltid trevligt å fisa lite på Väla. Har man inget annat å göra så, nej, för nu har jag inget PLUGG förrän i JANUARI!!! WIWIWIWIWIWIIIIE!

Jag vet, jag är störd i huet.

.....

       Publicerat 2009-12-15 » 07:30:18 | Me and my life
Död. fisk.

Home.

       Publicerat 2009-12-14 » 23:29:36 | Me and my life
Ja, åkte ju till jobbet och de har gått undan som fan ikväll. Käkade sallad till middag och de satt fint. Allt har rullat på helt enkelt och sen åkte jag med My till stationen och där skulle de klart börja jävlas. Tåghelvetet var försenat först 5, sen 7 och till slut 10 minuter och de är ju PRECIS vad man vill att de ska va när man fan bara vill hem och framförallt in i VÄRMEN! När blev de såhär kallt egentligen?

Pratade med Farmor i telefon nu ett tag medan jag gick ifrån tåget. Hon förstår inte de här med GI, att de kan fungera och bla bla bla, hon tycker mest de är skit och frågar varje gång om jag fortfarande går på de. JA; de gör jag, och jag kommer inte sluta heller för såhär bra har jag inte mått på måååånga år. Så är de med de!!

Jag har funderat mycke idag på om jag skulle låsa bloggen. Jag vill ju kunna skriva exakt hur jag känner och så, och visst, jag har inte haft problem me de tidigare, men jag vet om hur folk är och jag vill inte längre att folk ska kunna sitta å skratta i sina sledna datastolar bara för att jag mår lite dåligt en dag eller tre! Jag vet inte heller vilka som läser, om de är min rektor, chef eller någon jag absolut inte vet som ändå vet ALLT om mig, vad jag äter till frulle, när jag sover, vad jag gör osv osv. De är ganska sjukt om man tänker efter. Okej, nu har jag inte flera hundra tusen om dagen va, men ändå.. De är ändå lite creepy. Om någon har läst min blogg och sen ser mig på torget så vet dem ju vart jag är på väg. DE är sjukt om något.

Jag vet om att de inte behöver bli bättre för att jag låser bloggen.. Lösenordet kommer alltid på vift och ges ut iallafall till folk jag inte vill ska ha de, sen orkar aldrig folk fråga heller om lösenordet, men iofs, de borde ju jag skita i. Vill fan inte läsa så fine, ge fan i de då? Ja, jag vet inte helt enkelt, de finns för och nackdelar med allting och i detta fallet får jag nog väga dem mot varandra för å se.

Imorgon går jag i skolan mellan 8.00 till 8.50 och de känns inte ett dugg moget faktiskt. Att behöva gå upp, göra vid sig och gå dit för 50 ynka minuter. De suger ju ordentligt mycket. Dock måste jag göra de, vi ska gå igenom våra arbete i Religion och jag tänker inte skita i de och visa mig oansvarig sista veckan när jag fan gjort så bra innan. En positiv sak är ju att jag kommer upp i tid dessutom och får mer gjort av dagen. Kanske borde städa lägenheten på dagen då imorgon? Hade varit skönt å slippa de sen på Onsdag när jag ska tvätta. Mjaaaa. Jag ska ut å gå med Anna imorgon också iallafall och de ska bli väldigt skönt. Har saknat de idag faktiskt.

Nu hade jag tänkt å va tyst. Ska gå på toa och tvätta av mitt smink å sånt, röga nattciggen och sen blir de lite Hipp Hipp i sängen innan jag deckar för idag. Sleep tight, puss.

Mjau.

       Publicerat 2009-12-14 » 15:19:51 | Me and my life
Jahaja, jag blev godkänd som sagt. De var gaaanska skönt när han sa de till mig faktiskt. Han sa också att han inte trodde jag skulle klara de i början av terminen och de trodde fan inte jag heller. "Du kan om du vill Johanna" JA, DE KAN JAG FAN!! :d

Gick inom ICA på vägen hem, handlade lite skit och sen gick jag hem. Ställde mig i köket och lagade mat samtidigt som jag dansade till Bad romance. De ska va roligt å laga mat, de säger ju Alex Schulman också! Stekte lite ägg och bacon till lunch och sen sket jag i å diska. Ja tänk för att de gjorde jag fan!! De är jag värd. Lägenheten behöver städas också men jag tänkte att gud kanske ser mina bra presteringar och skickar en städerska denna veckan?

Ni tror inte de nej..
Nej nej.. Tack för stödet.

Jobbet ringde iaf å kolla om jag kunde jobba ikväll och de kan jag ju, även om jag hade planerat att gå på Ebbas luciatåg och sen kolla på den Svenska hjältarsgalan ikväll och fira med min grapefrukt. Blev pannkaka av de ja, men jobb mellan 16.30-22.00 är ju inte helt fel de heller. Jag menar, egentligen kan man ju inte fira de på bättre sätt?

Ska alldeles strax krypa ner till stationen. Ja, för de får jag göra nu. Jag trillar annars. Höll på å trilla 3 ggr på vägen hem till Janica igår och 1 gång på vägen hem. De är för jävligt. Förstår inte vad snön vill mig. Förstöra mitt liv. Göra mig till åtlöje. Nej. Aint gonna happen.

Jag ska gå å bli lite seriös nu tänkte jag, dricka vatten och röka en cigg alltså.
Lugna mina nerver lite. De tror jag är bra.
Kan inte gå idag heller så de får bli min vilodag denna veckan. Förra veckan blev de 5 dagar jag var ute å gick. Ska hålla de även denna veckan tänkte jag. Idag när jag tittade mig i speglen så tyckte jag själv att jag har gått ner. De ser så ut iaf. Jo, gått ner har jag ju gjort innan, men jag hoppas vågen är min vän även på Onsdag.

Som sagt, cigg å sånt, puss!


HAHAHAHA!

       Publicerat 2009-12-14 » 15:09:34 | Videoklipp

Jag ÄLSKAR Hipp Hipp.

E ni nördar?


WOOOHOOOOO!!!!!!!!!

       Publicerat 2009-12-14 » 14:51:56 | Bilder

 

 

 

 
WIIIIHOOOOO!!! Helvete alltså.
JAG KLARADE DE. JAG FIXA DE FÖR HELVETE.


Hipp hipp..

       Publicerat 2009-12-14 » 12:31:46 | Me and my life
La mig i sängen inatt och kollade några avsnitt av Hipp Hipps julkalender. Jag dog. Skrattade så jag höll på att dö. Har ni inte sett den så gör de.
"Jag kan väl inte ta ett tuggben på avbetalning" Hahaha. Alltså, jag älskar det.

Sov till elva idag, har varit uppe å duschat och sånt.. Är nu redo för å gå till skolan å få mitt betyg i Matte B!!! Detta har jag väntat på sen i Augusti. Har en fet klump i magen alltså. Gud.

Mm, allt för nu.

Want your bad romance.

       Publicerat 2009-12-14 » 00:31:58 | Me and my life
Jag tröttnar aldrig. Jag älskar den!

I want a bad, bad romance

I want your loving
and I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your lovers revenge
You and me could write a bad romance


Var väldigt arg innan. Mördar-arg. Gick hem till Janica där Emina också va. Snacka lite och fick ur mig lite arga ord och sen var de bra med det. Drack mineralvatten och rökade fastän där va både chips och cola på bordet. Mjaa.

Sjukt sugen var jag och har varit hela dagen. Hoppas på att morgondagen blir bättre alltså.. Hade kanske behövt sticka till Pappa å träna imorgon, få ut all ilska för de får jag fan inte av att gå bara.
Aja, jag är stolt för varje dag som går utan att jag har syndat.

Nu ska jag snart sova minsann. Börjar inte förrän ett imorgon, ska träffa vår Mattelärare å få våra betyg och fika. Kaffe då ja, haha. Håll tummarna för mig. Jag MÅSTE ha ett G i Matte.. Ni minns väl hur de har varit med den där matten? Ja.. Fan. Låt mig ha klarat de nu.

Jaja, en film i sängen nu snart, puss.

Väärsta.

       Publicerat 2009-12-13 » 21:24:50 | Me and my life

För 5 minuter sen i Janicas soffa;

Janica; Vad hette nu Hitler i efternamn?


Depp..

       Publicerat 2009-12-13 » 19:36:18 | Me and my life
Läs inte vidare, jag bara gnäller ändå!!!

Ja, vad har jag gjort idag? Jag har jobbat, jag har gått en timme, jag har varit hos Mormor och Morfar nu ikväll å käkat. De är de. Låg i sängen också en stund i eftermiddag och kolla på någon jävligt tråkig repris. Helt meningslöst. 

Jag har en riktigt dålig dag. Seriöst! Jag vill bara lägga mig ner i min säng och böla. Ibland brukar de ju faktiskt hjälpa. Nej men seriöst.
Jag vill äta något sött, jag vill ha EN fucking godisbit eller vafan som helst. Jag har mått hur bra som helst denna veckan och de har inte varit några problem men idag vill jag dö. 
Min dator den är fan helt jävla efterbliven. Jag hatar min jävla ställning.. JAG HATAR DEN verkligen över allt annat. Datorn bara flyger iväg och tro fan inte att den fastnar igen. Vad fan ska jag göra? Den får mig fan att få psykbryt, helt allvarligt alltså.. 
Hicka har jag nu också, och de är ruskigt jävla jobbigt att ha det.
Dessutom känner jag mig sjukt jävla ensam. Känns som att de bara är jag i hela denna världen FAST jag vet att där är hela min familj, släkt och vänner som bryr sig och som jag kan ringa till nu, men jag vill inte.
Samtidigt är jag på så dåligt humör så jag VILL alltså inte prata med någon.. Hur kan de gå ihop?
Att känna sig helt värdelös och ensam samtidigt som man inte vill bli mindre ensam å snacka med någon? 

Nej fan vet jag? 
Allt är fan bara röv idag.

De verkar på alla andra som att dem har ett så jävla bra liv så jag börjar fan undra om de bara är jag som är helt jävla misslyckad...

Gud..

       Publicerat 2009-12-13 » 06:29:42 | Me and my life

Fan va jag hatar att gå upp såhär tidigt. De känns så stor skillnad på sex å halv sju.. Konstigt nog? Jaja, nu e jag uppe iallafall och har sminkat mig å sånt. Pappa komma tjugo i så jag har lite tid å ta de lugnt. Ska nog rööööga en cigg också.

Jag hann kolla klart på Ps I love you igår innan jag somna, den är så fin. Speciellt när han Daniel läser upp brevet för henne i stadium, Gerrys sista brev och han förklarar sin kärlek till henne.. Jag gråter inte men de är fan inte långt ifrån :p Somnade direkt efteråt så de var ju skönt iallafall :)

Nej nu ska jag röka sen ska jag gå ner å vänta på Pappa. Vi hörs senare.


På tal om de...

       Publicerat 2009-12-12 » 22:54:59 | MuuuusicPå tal om Dilemma, haha. Kom å tänka på denna låten som vi lyssnade sönder på CT.
Tror de var när vi börja 9:an eller något sånt..
Iallafall, vi levde oss verkligen in i denna låten och så fort man bråka med sin kille eller något hände så böla man ihjäl sig å trodde att livet var slut, kärleken var slut.

HAHAHAHAHAHAHHA! Alltså, Emina, vi va sjuka i huvudet när vi gick på CT.
Nu menar jag inte bara detta för du böla säkert inte, de gjorde du ju aldrig, hårdast i stan, haha.
Jag menar allt annat. Jag hade kunnat betala hur mycke pengar som helst för att uppleva dem sista åren igen.

Fan alltså.. Vilka minnen.


Dilemma.

       Publicerat 2009-12-12 » 22:49:16 | Me and my life
Nu är jag hemma ifrån jobbet. Riktigt trött är jag, men de är iofs skönt då jag kanske kan somna direkt jag lägger mig?

Har varit lugnt ikväll på jobb, inget utöver de vanliga och de är ju alltid skönt när de är på de viset. Tåget hem gillar jag dock inte på Lördagar. En jävla massa stim och stoj och jag pallar fan inte med fulla människor när jag själv är nykter. Varken å träffa eller bara prata med. Finns ju fan inget drygare.

Imorgon är det som sagt jobb igen, mellan 7-13.30, skönt å komma hem lite i tid så man kan hålla kväll sen. Söndagkvällar är något speciellt tycker jag. Reeedigt myseed.
Får ta de där långa varma badet imorgon istället, på med mysdressen och sen se en film. Först en promenad dock, efter jobbet. Någon som vill hänga på? Ungefär vid tre? Hojta då!! Sååå tråkigt å gå alone.

Jag har ett dilemma. Jag har inte bakat på jättelänge. Jag vill baka. Problemet är att jag inte själv kan äta de jag bakar vilket är väldigt tråkigt. Hur kul är de å lägga ner tid å pengar på något man inte ens själv kan trycka i sig? Nej.. Inte skoj alls. Aja, jag får hitta på någonting annat kul å göra helt enkelt :)

Nu ska jag röka en cigg och sen ska jag kolla på slutet av Ps I love you. Hoppas jag inte somnar innan för jag orkar inte dela upp den fler gånger, haha :p

Vi hörs imorgon, puss.


Pigg som en mört.

       Publicerat 2009-12-12 » 15:00:49 | Me and my life
Ja, käkade lite frukost och lagom till jag ätit upp så skicka Anna å fråga om jag va vaken, så jag ringde upp och vi bestämde att vi skulle gå nästan direkt. Lika bra å få de gjort ju :)

Gick hem till Anna å sen gick vi vår vanliga runda på en timme, skönt var de. Riktigt najs väder så :) När vi kom till byn så hängde hon med upp, hon skulle hämta sin sovtröja som hon har glömt här.. Vi käkade lite lunch, bacon och stekt ägg, helt lagom var de. Drack varsin kopp kaffe sen å snacka lite skit innan Anna gick hem igen..

Vad hände? Jo, klart fan hon glömde tröjan som var den egentliga orsaken till att hänga med upp, haha. Jaja.
Tog en dusch sen och gjorde vid mig och nu sitter jag här. Ska snart gå ner till stationen å åka till jobbet. Ska jobba mellan halv fem och tio ikväll. Mjau. Jag har matlåda och allt ifrån igår så de är niiiice.

Ikväll när jag kommer hem blir de sängen nästan direkt. Kolla färdigt på Ps I love you kanske? Haha, ska väl fan inte ta mer än tre kvällar å se klart en film kan man tycka? :p
Börjar sju imorgon så de är därför de blir lugnt. Pappa ska köra mig imorgon till jobbet då inte tåget går på Söndagsmorgnar. Han är måttligt road av de kan jag säga ;)

Mm, så nu ska jag fixa de sista här och sen gå till stationen.. Vi hörs kanske senare ikväll, annars får ni ha en trevlig Lördag..

Puss.Första bilden på mig å Anna EVER :)


Godmorgon!

       Publicerat 2009-12-12 » 11:01:39 | Me and my life
Jag har varit vaken nu sen tio, ställde klockan så jag inte sover för länge.. Kommer inte tillåta mig själv å vända mina dygn igen nämligen :p
Jag är utvilad och pigg, hann väl se ungefär 15 minuter av filmen och sen drogs mina ögon ihop så de var bara å somna.

Har läst lite på Facebook och kollat några bloggar men inget kul sådär.
Kokade precis två ägg så jag tänkte käka frukost nu faktiskt, idag blir det 2 kokta ägg, 1 burk makrill i tomatsås och 1 vitaminbrus.. Låter kanske inte så gott men det är de!

Jag har gått över den jobbiga tiden nu, allting har liksom vänt. Innan va man hungrig mest hela tiden och så men nu är jag mätt för de mesta, äter mindre framförallt och blir mätt av en liten tallrik.. De känns inte alls jobbigt längre och jag har fortfarande inte syndat :) Wiiho.

Nej, nu måste jag ha lite frulle känner jag.
Hörs sen, puss.


Erik vann Idol.

       Publicerat 2009-12-12 » 10:57:16 | MuuuusicDe gjorde han rätt i!


Godkväll.

       Publicerat 2009-12-12 » 00:41:00 | Me and my life
Gud så dålig jag har blivit på å blogga.. Och farma. Och läsa bloggar. Och va på Facebook. Och bry mig.

Ja, lite så känns det. Jag orkar inte bry mig!
Igår var jag så irriterad då jag fick ett mail av min lärare och han jävlades lite med mig. Allt jag ville veta var mitt resultat och han visste om att jag var nervös som en hök så därför ville han dumma sig lite.
Fel handling. Jag blev väldigt väldigt arg. Fick iallafall ett svar imorse att jag klarade Historiaprovet vilket var FETTbra! Så rädd som jag var så.. Gud, vilken ångest jag hade, fick fan tårar i ögonen innan jag skulle skriva det!
Började kolla på Ps I love you men somnade efter 20 minuter, helt död. Vaknar imorse och har drömt VÄRSTA drömmen.. Herregud alltså!! De kändes så jävla verkligt, och de kan jag ändå inte förstå iomed att jag aldrig varit nära denna människa på de viset.. Alltså ja, de var helt sinnes.

Fixade mig å sånt, gick till skolan sen och käka lite sallad. Fint. Hade Naturkunskap och fick veta mitt betyg, VG blev det. Najs najs. Fick MVG i Religion och VG i Psykologi också :) Mycket nöjd är jag över mig själv faktiskt, om man får lov å vara de? ;) Skönt att känna att man tar lån för någonting som verkligen lönar sig så man inte sitter där sen med studielån för ingenting lix.

Hem sen, byta om och sånt å sen gick jag en runda med Paddy, 4,3 på slingan. De var skönt, även om de börja småregna precis när vi gick.
Hem igen, gjorde lite mat och duschade och så, koka en kopp kaffe å gick ner till Dallen och rökade med han å Stiffe som "lanar", haha :p Hämta min dator sen så lade Dallen in ett virusprogram, jag hade 184 virus!! Ganska stolt faktiskt, de är väl ganska mycket?

Ah, min dator låter som en dammsugare också, men de ville han inte pilla med. Aja, lika bra, den lär väl ändå dö snart. Fan ett under att den är igång ännu bara.

Ja, efter de så kom Murre å Jocke å hämta mig så körde vi till Mc Donalds i Örkelljunga å hälsa på Anna :) Drack kaffe och åt äppelklyftor :) Haha. Körde sen några varv i Örkelljunga å sen tillbaka till Perstorp, prata om roliga saker folk har gjort när dem sovit och sånt, riktigt skoj alltså. Dog.

Hämta min data på vägen upp hos Dallen och nu sitter jag här. Ja, typ så. Ska gå å lägga mig nu och kolla några minuter på Ps I love you, får se hur mycke jag hinner idag.
Imorgon ska jag ställa klockan, blir promenad med Anna imorgon innan jobb. Måste hinna duscha och sånt innan också ju å gärna ta de lite lugnt hemma så man inte är helt död sen. Blir nog bra.
Ska jobba kväll imorgon, 16.30 - 22.00. Najs med pengar. Mja mja.

Nej, sängen nu, sov gott!!


WOOOHO!

       Publicerat 2009-12-11 » 11:50:14 | Bilder


Walking..

       Publicerat 2009-12-10 » 23:54:23 | Me and my life
Gud, hur lång har denna dagen varit egentligen? Sjukt för fan. De känns som att de jag gjorde imorse var igår.. Så sjukt är det i min hjärna. Inte bra.

Mjaaa, jag är inte alls på humör heller för att skriva.. De har inte varit min dag alls idag faktiskt. Allt och alla vill bara jävlas med mig och när jag ligger inne med en sån sjuk press och ångest så pallar jag inte sånt faktiskt.
Jag kan berätta för er när jag vet mer säkert, just nu är jag bara så förbannad.

Har jobbat ikväll, gick med Frida och de var lika lovely som vanligt. Har dock sträckt min fot eller något, gör sjukt ont att trampa ner, aja, de går väl över?

Ja, som ni märker, not my day.....
Jag hoppas att morgondagen blir bättre. Jag HOPPAS, men den kan nog inte bli sämre än denna iaf.. Peppar peppar.

Jag har lektion mellan 13.20-14.40, därefter ska jag ut å gå med Paddy på slingan eller något maybe.. En timme blir de iallafall.. Hitta ingen som ville gå med mig ikväll så de är lite ångest, men men.. Jag går fredag, lördag å söndag nu så har jag iaf gått 5 dagar denna veckan. Bra de också I guess?

Efter de ska jag hem, lägga mig i ett varmt bad och sen ska jag nog bara va hemma själv hela kvällen, kolla Idol och allmänt bara löka. Jag tror jag behöver det. Vara själv, utan att behöva plugga sönder mig, bara vara.. Sjukt skönt.

Just nu vill jag mörda allt jag ser så jag skiter i detta, vi hörs imorgon istället.

Andas jag?

       Publicerat 2009-12-09 » 23:01:23 | Me and my life
De kan man fråga sig ibland alltså..

Efter att jag skrev i eftermiddags så diskade jag å sen gick jag ut med soporna. Satte mig sen å plugga, hann ungefär två timmar sen kom Fredrik på kaffe och kollade lägenheten. Den var ju inte så fin sist han va här så :p Tycker de är så otroligt skönt att man kan vara kompisar efter att man har slutat träffas på de viset. Att man kan va så pass mogen och snacka med varandra och inte bråka osv. Jättekul å träffas faktiskt, snacka om allt som hänt å sånt.

Kaffe drack jag ja, har druckit minst en kopp sen i Lördags och börjar tycka de är gott nu, men de ska va grädde i, inte mjölk! En cigg till också, annars är de inte lika fint.

Efter de bytade jag om och gick hem till Farmor, käkade där och sånt och sen kom Anna dit så vi gick vår vanliga runda på en timme. Skitskönt är de å va ute å rensa tankarna lite.. Snacka om allt å inget, speciellt om hur vi mår nu efter två veckor med de här. Jag går på GI och Anna går på vanlig diet typ, alltså med nyttigare saker och mindre och oftare måltider bara.. Jag kan nu säga på min fjortonde dag att jag mår mycket bättre. Visst, suget finns där, vissa dagar är de bättre och vissa dagar är de ett helvete men de är inte så jag inte klarar det.
Annars mår jag mycket bättre, känner mig piggare, hyn har blivit bättre tycker jag, jag sover bättre och orkar mer i skolan, presterar bättre och har en helt annan syn på allting, faktiskt. Jag mår faktiskt mycke bättre!! De är jag mycke glad för. Förra veckan sa jag när jag mådde som sämst att jag skulle ge upp första fasen nu idag, för jag pallade inte.. Idag kan jag lugnt säga att jag kommer fortsätta i fas 1 i fyra veckor till, alltså 6 veckor sammanlagt som är max av vad man ska.. Mm, så är det med de :)

Kom hem sen, rökade en cigg på balkongen och sen ringde jag Mormor. Vi snackade ett tag, massa djupa saker och sen börja jag gråta. Sjukt skönt var de för de var väldigt längesen. Satt ett tag och bara glodde rakt ut i luften och kände hur all press släppte för ett tag. Bara böla och böla, sjukt skönt.

... Sen var de bra med de.. In i duschen, ut å på med kläder och sen plugga igen. Satte mig vid tio över åtta eller något sånt. Slutade halv elva. Jag har bara pyttelite kvar nu och de tar jag imorgon på min håla. Har en skitlång håla imorgon ju innan jag har Historian så jag fixar de då. Micke skulle försöka hjälpa mig lite också på middagen. Snällast ju! Jag tycker själv att mycket har fastnat nu medan jag har skrivit så vi får väl hoppas på det. Jag ska göra mitt bästa imorgon men mer kan jag inte göra helt enkelt..

Jaaaaaa.. Imorgon börjar jag åtta å sen har jag Religion, får jag väl se va jag får i betyg där då. Efter de är de Psykologi och sen är de fet håla innan Historian. Tjugo i tre skriver jag provet. Tänk på mig tack! Klockan fyra slutar jag å då kommer Morfar å hämtar mig för å köra mig till jobbet. Jobbar till tio och sen måste jag hem direkt, måste ut å gå.. Sån ångest annars, har redan vilat i Måndags så en liten timme där kan jag klämma in eftersom jag är ledig på Fredag ändå. Hoppas Anna vill joina mig, så äckligt å gå ensam när de är så mörkt. Mjau.
Jag har ont i mina axlar och nacke som fan nu, suttit och skrivit i hur många timmar som helst och sen varit ute.. Ja, de är hektiskt. Imorgon kväll kan jag andas ut för då är allt skolrelaterat färdigt för betygen. Kan tro jag ska andas också. Som fan.

Nu ska jag slänga mig i sängen och stendecka. Imorgon är en tuff dag, men jag gillar det. Allt förutom provet.
Sov gott, gonatt å allt sånt.
Vi hörs imorgon vid ungefär samma tid tror jag.
PUSS!

Hemma igen.

       Publicerat 2009-12-09 » 13:08:03 | Me and my life
Nu har jag varit hemma ett tag. Har käkat resterna ifrån gårdagens middag och rökat precis. Ska bara ta tag i disken och gå ut med soporna och sen ska jag sätta mig med historian.
Hade ju lektion idag också och vi gjorde lite repetition. Jag vet inte hur de känns. Känner bara en sån sjuk press över hela mitt bröst alltså. Jag är så jävla orolig för jag vill verkligen inte ha IG.. Fan de är sån ångest.

Aja. Ni vet provet jag skrev igår i religion va?Så gick de på de ja. Nu har jag ett Vg och två Mvg. Ska bli intressant imorgon å se vad jag får i betyg :D
Jag kan dock inte glädjas fullt ut förrän imorgon eftermiddag. Eller kväll blir de väl innan han har rättat de.

Ja, disken var de. Måste sätta igång sen.
Vi hörs senare idag.


Onsdag.

       Publicerat 2009-12-09 » 07:44:53 | Me and my life
Onsdag idag ja :D Jag har lovat Anna att inte berätta för henne om vägningen innan vi ska mötas ikväll så de ska jag inte göra heller.. Har iaf vägt mig.

Ätit frukost har jag också gjort, duschat, haft Vakna med the voice på som varje morgon.. Lugnt och skönt. Nu ska jag gå till skolan, vi hörs efteråt :)

Puss på er, och ha en bra dag sålänge.

Oooh.

       Publicerat 2009-12-08 » 21:48:46 | Me and my life
Gud så trött jag är nu.. Helt off.

Ja, käkade lite innan och sen kom Anna utanför så vi började gå. Gick den rundan som vi gick förra veckan, den är ganska lagom, bra också för de är liksom inte så mitt i byn, haha :p
Stannade till hos Farmor och fick iskall ramlösa, satt fint de alltså.

När jag kom hem så tog jag en dusch och nu har jag precis käkat en grapefrukt. Ska lägga mig i sängen nu tänkte jag och sova. Ska bli så fruktansvärt skönt.

Var fresten uppe hos Mormor och Morfar idag, dem har ju flyttat till lägenhet nu här i byn efter 35 år i sitt hus. De var verkligen jättefint där :) Mysigt som attans.
Morfar hjälpte mig ner med sakerna i källaren också, skönt å få undan de skitet.

Jobbet ringde också, ska jobba Torsdagkväll, Lördag och Söndag. Perfekt!! Väldigt happy för de faktiskt. Vill ha mycke timmar nu i December så man kan leva i Januari.. Annat än denna månaden när man inte får en krona ifrån CSN, får väl se hur detta går. Åt pipan antar jag.

Imorgon är de Onsdag, då är de skola mellan 8-12.20, sen är de HÅRDplugg inför provet till Torsdag. Har läst idag men de fastnar verkligen inte. Kommer köra på detta provet och få IG i hela kursen, de är ångest för jag känner sån sjuk press att de inte går liksom. Aja, jag ska göra mitt bästa, mer kan jag inte göra.
Ska äta hos Farmor imorgon också, sen ska klart jag å Anna ut å vandra.. Vägning imorgon också, två veckor imorgon utan cola och socker. Jag är sjukt bra om jag får säga de själv. WIIIHO!

Nu säger vi godnatt..Moget!


Down.

       Publicerat 2009-12-08 » 17:40:41 | Me and my life

Ja, nu har jag tagit ett litet ryck. Satt å nästan böla innan idag, orkade knappt resa mig men sen när jag kom igång så var de bara roligt.. Jag tycker oftast de är roligt å städa när jag väl har kommit igång, får lite nya ideer, slänger gamla saker, rensar osv. De är skönt om inget annat.

Har städat hela lägenheten nu iallafall.. Fick ett ruskigt utbrott på dammsugaren. Ja alltså jag fixar inte när den fastnar överallt, slangen dummar sig och sen sladden. Sparkade på den, putta den in i väggen och till slut lyfte jag upp den och släppte ner den igen och skrek massa fula ord, som om de skulle hjälpa? Nej men jag blir fruktansvärt förbannad.

Jaja, nu är städningen gjord iallafall, tvätten ligger även ren där den ska. Riktigt najs. Just nu håller jag på å göra mig lite kvällsmat och sen ska jag å Anna ut å gå minsann. Skönt ska de bli med lite frisk luft. Behöver rensa hjärnan känner jag, om inget annat ifrån denna jävla historian och dessa krig alltså. Första å andra-världskriget. Mycke jag bryr mig? Njet.Nu får man nog börja elda dem där ljusen alltså, haha :p
För er som undrar;
Ja de är ett lakan som hänger där, fortfarande, haha, måste ha de när jag ska sova länge annars blir de fett ljust i hela rummet å de är illa.
Nej jag har inte två olika lakan, på min sida har jag lagt en fleecefilt för de är så satans skönt å ligga på nu när de är så kallt ute..

All for now-


Press..

       Publicerat 2009-12-08 » 13:54:01 | Me and my life
Press dödar mig.
Pengar dödar mig.
Kärlek dödar mig.
Städning dödar mig.
Plugg dödar mig.

Jag dödar mig.

Ännu ett krig.

       Publicerat 2009-12-08 » 11:15:44 | Me and my life
Ännu ett krig har jag haft med CSN. Jag hatar dem och hur dem tänker. Hade kunnat bomba hela CSN-huset. Tänker dem överhuvudtaget eller? AH!!!!!!

Jävla skitliv.

Kriget.

       Publicerat 2009-12-08 » 07:37:42 | Me and my life
Jag snoozar alltid till sista minuten och när jag väl är uppe så önskar jag att jag hade mer tid här hemma på morgonen.. Mitt eget fel men...jag är så trött när klockan ringer att jag bara vill skrika. Typ.

Har iaf precis ätit frukost och dricker nu min vitminbrus. Har vant mig vid frukosten nu och tycker den är godare för varje dag. De är bra!

Mm, ska gå till skolan nu å skriva de där provet och sen är de full fart hem för å fixa o dona! Här ser verkligen ut som kriget! Morfar kommer nog redan halv tio och hjälper mig å bära ner tror jag. Jaja vi märker.

Hoppas ni har sovit gott iallafall, vi hörs lite senare.

My freedom.

       Publicerat 2009-12-07 » 23:28:00 | Me and my life
Snart har jag den, min frihet alltså.. De ska bli sååååååååååå obeskrivligt skönt med lov. Tre veckor! Skiter i om jag får jobba varenda dag av de, jag vill bara känna att när jag går ifrån ett ställe så har jag gjort mitt jobb och inte har halva kvar. Den här pressen ifrån skolan denna hösten har varit sjuk så de ska bli härligt när jag kan pusta ut. Betygen ska va satta nu på Fredag, eller ja, Måndag klockan åtta på morgonen så de blir ju Fredag. Nästa vecka i skolan lär bli slapp eftersom vi inte direkt kommer börja på något nytt ju. På Torsdagkväll kan jag alltså andas ut och bara gilla läget, och tro mig, I WILL! :D

Var hemma hos Sara å plugga. Anteckningarna till provet blev på 11 A4-sidor.. Ja, jag har läst igenom de flera gånger och jag kan faktiskt ganska mycke, men dock långt ifrån allt. Jag kan iaf inte få IG i hela kursen med så bra resultat innan, värre är de med Historian så jag måste lägga allt krut på den känner jag.

Carina sa fresten till mig idag i skolan att de syntes på mina byxor, dem hängde helt fult där bak, haha. WIIHO! Snart ska jag väga mig igen. Förväntar mig inte som sist men iaf några hekto tycker jag, haha :D De går fortfarande bra och jag har fortfarande inte haft något återfall, jag börjar vänja mig och faktiskt gilla detta nu, så ni som går å hoppas på att jag ska misslyckas kan ju köra upp något.

Efter Sara blev de ett stopp hos Janica där jag skrev ut mitt arbete. Gött. Ja, hon skulle skicka faktura sen en annan dag, hade inga pengar på mig för papperna och färgen från skrivaren men vi fixar de sen lix. Bra när man kan få kredit.

Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit mer än de vanliga. Facebook och läst bloggar. Ska snart gå å lägga mig. Har iaf tvättat av mig sminket och de är ju alltid något.

Vet ni vad jag tänkte på nyss? Datorn står fortfarande kvar i köket. Hahaha. Här sitter jag som en mongolid. Jag har inte tänkt på de innan faktiskt, bara sprungit och gjort va jag ska och sen stängt den.. Jaja, jag kan ju sitta här vid köksbordet och lana med mig själv eller något. Sjukt tråkigt dock. PALLA flytta ut datorn. Sitter ju mycke bättre här..

Imorgon börjar jag klockan åtta med inlämning av arbetet plus prov i Religion som sagt, efter de så slutar vi för dagen, eller iallafall jag. Ska hem å tvätta mellan 12-17, Morfar kommer å hjälper mig ner med tunga saker i källarn, ska städa lägenheten och plugga på Historian till på Torsdag. På kvällen ska jag ut med Anna å gå.. Mja, de är så de ser ut..

Har faktiskt lite ångest över att jag inte hunnit gå idag, men då blir de varje dag resten av veckan istället helt enkelt. Skolan måste ju gå före och idag har jag verkligen inte haft tid.. Konstigt att man får ångest bara, när jag annars inte orkade resa mig från sängen eller datastolen.

Fan jag bara snackar massa skit ju.. Borde röka min nattcigg och sen lägga mig. Mja, jag ska.
De sista jag vill säga är att särare passar med särare ;) Lycka till!

Puss å godnatt för fan!


Hej hej, hemskt mycket hej.

       Publicerat 2009-12-07 » 15:56:38 | Me and my life
Jaaaa, gick till skolan, hade sjukvård och nästan somnade för man kan fan inte kolla film en Måndagmorgon klockan halv nio om tuberkulos utan att ögonen drar.
Därefter hade jag håla så jag satte mig å börja sammanställa till Religionsprovet och jag kom väl ungefär halvvägs. Bra bra. Tog en kopp kaffe sen, röka och sen var de middag. Käkade biffar å sallad å någon sås på vitkål, röd lök och creme fraiche, god var den iaf.

Matte sen, nationella provet och de gick väl, ja, jag vet inte? Inte bra iallafall. Känner sån sjuk press denna veckan så de är helt sjukt. Hjärnan bara låste sig. Aja, han ska skicka på First class i veckan va jag får för betyg men jag hoppas inte han bara går på detta för nu har jag haft bra på alla prov jag har skrivit annars, halva poäng ifrån VG å sånt ju.. Ja, vi får se. Får besked innan Fredag.

Gick direkt hem och precis nu blev jag helt klar med mitt arbete i Religion imorgon. Arbete plus prov samma dag i samma ämne, javisst!
Jaja, nu ska jag iallafall hem till Sara å plugga vidare, alltid roligare om man är två, man känner sig fett ensam i min lägenhet och just nu ser här ut som hjälp mig å dö så!!

Ja, vi hörs senare ikväll.. FAN, jag måste klara detta provet imorgon med goda marginaler.. Fan inte kul å sänka sig när man har fått VG och MVG på de andra proven..
Aja, TJO I LOEN!


Måndag.

       Publicerat 2009-12-07 » 07:52:40 | Me and my life
Jag är så sjukt trött på min sån datasak, som den står på.. Datorn trillar ner hela tiden alltså, jag får utbrott!!!!! De är inte meningen att man ska behöva ha damp över såna saker alltså..

Somnade halv två inatt, har alltså sovit fem timmar.. Förr klarade jag en dag galant med fem timmar men sen jag börja med GI så känns de som att jag behöver alla timmar jag kan få. Jaja, de finns inget å göra åt nu, får gilla läget. Idag måste jag plugga sönder hjärnan oavsett vad så de finns inga ursäkter.

Ska gå till skolan nu, börjar kvart över idag när de är Måndag. Inte för de spelar så stor roll men, aja..
Hörs efter fyra eller nåt.


Blablabla...

       Publicerat 2009-12-07 » 00:26:06 | Me and my life
Ja, vi drack kaffe, där va vi väl?
Efter några varv så körde vi hem och fula oss vid datorerna igen, min dator dog mitt i allt så jag gick in å lade mig. Startade en Irene Huss film och sen joina Anna. Deckade på typ tre korta.

Vaknade imorse av att Anna skulle sticka, gick upp efter ett tag, käkade frukost bestående av två ägg och sen började jag på mitt religionarbete.
Morfar ringde sen mitt i allt så vi åkte ju till Väla, IKEA och sen var vi på Härliga hem också. Morfar är helt galen när vi är ute alltså. Tar såna stora bollar och skriker att han ska ha den i sängen och pratar med folk som inte förstår att han skojar, haha..

Hittade en ny dörrmatta eftersom jag hatar den jag har, samt de två andra mössen till min musfamilj, haha :) Åkte hem sen, efter att jag hade sett en jacka på H&M som såklart inte fanns i min storlek. Blev skitförbannad. Ska ringa runt till halva Sverige nu för jag ska fan ha den jackan, ruskigt snygg var den. Arg blev jag också.

Dem släppte mig sen hos Farmor så vi käkade, jag fick kotlett med sallad och sås, de var gott och jag blev mätt. Fem stjärnor av fem alltså. Efter de så spelade vi Bingolotto som var mitt krav, haha. Skitkul var de, jag å Farmor spela de varje lördag när de gick för många många år sen så de var väldigt mysigt å göra de igen även om vi inte vann ett skit. Drack lite kaffe sen till treans spel, haha, ja, och de var godare än Statoils kan jag säga.

Murre hämta mig sen så vi körde några varv och snacka, köpte Statoils kaffe igen och drack fem klunkar, fan va de är äckligt. Hemmabryggt ska de vara, har jag kommit på nu efter en kopp liksom, haha :p
Han släppte mig här så jag sprang upp å farma och läste igenom bloggarna och sen skicka Sara och ville prata så jag sprang ut och har nästan precis kommit hem igen.

GAH! Jag som ska ligga i sängen senast elva. Inte bra alltså. Denna veckan som kommer nu är den sista innan betygen ska vara satta och just därför har jag tre prov och ett arbete. Arbetet ska va inne på Tisdag och jag har skrivit en halv sida, de är katastrof just nu känner jag.
Imorgon har jag nationella i Matte och fan alltså, jag måste ha mitt G i de, jag DÖR annars.. GAH!!!

Tänkte iaf stanna kvar över hålan imorgon och sammanställa inför provet på Tisdag, sen när jag kommer hem efter fyra måste jag skriva klart arbetet och sen plugga inför provet på Tisdag. Tisdag och Onsdag sen måste jag plugga på Historian jag har till på torsdag som jag måste få ett G i för att få G i betyg och jag hatar historian.. BAAAAAH!

Ja ni ser, min hjärna går på högvarv, jag måste sova......i typ en vecka helst.
Sist men inte minst; Moget att Corner ska byta namn då? Till världens fulaste dessutom, Pall mall. Alltså är de ett jävla skämt eller? Hej, en Pall mall tack? Låter som en särare ju.

Aja, palla pall mall, gonatt.

Söndag.

       Publicerat 2009-12-06 » 13:38:59 | Me and my life
Mötte Anna på ICA igår så handlade vi vad vi behövde och sen åkte vi hem till mig.. Lagade mat och de var lika gott som vanligt. Absolut inga problem att äta tacos utan bröd faktiskt.
Diskade å sånt å sen kollade vi på Robinson som jag blivit helt frälst av, haha. Satte oss sen i köket vid varsin dator å löka lite.
Vid elva eller något körde vi ut och köpte vårt kaffe, haha. Jag har de på film ;) Ni ska få se den senare, jag orkar inte ladda upp den nu, men fan, första klunken var inte fin alls.
Jag vande mig efter ett tag och även om de inte är gott så försvann min huvudvärk lite och de är ju bra. Jag kan nog lära mig å gilla de, om några månader eller något.

Mötte Chris å dem på Statoil och han sa att kaffet där inte var något å hurra för ändå, så då har vi väl kanske börjat med de äckligaste. Har ju kaffe hemma så jag får väl börja koka själv istället.
Jag vet ju dock inte hur många mått å sånt jag ska ta utan att de ska bli för starkt men, jag lär mig väl :b

...........

Fan, Morfar ringde för tjugo minuter sen så jag sprang ifrån datorn. Han fråga om jag ville med till väla så jag har gjort vid mig i 190km/h nu.

Vi hörs senare. Hej

Gotta find a reason.

       Publicerat 2009-12-05 » 18:10:41 | Me and my life

Nu är jag fit for fight igen vill jag meddela. Dagen har varit perfekt hittills.

Gick ju till tåget imorse, kom ingen å tog biljett och eftersom kontantsaken aldrig funkar så åkte jag gratis till jobb. Kan ju jag gilla. Kom till jobbet och sen satte de igång direkt. Fick en bra runda, jag å Monika fixa den galant och var färdiga vid nio-tiden. Käkade frulle, två ägg och hallonbrus. Ja, nu har jag köpt en annan smak. Tack gud för det.

Ja, jobbade fram till halv två och sen gick jag med Anette hem, jättefint hade hon de :) Riktigt mysigt. Röka en cigg vid köksbordet å sen fick jag låna en GI-kokbok av henne med lite lättare recept å så. Jag hatar verkligen såna recept som bara innehåller sånt man aldrig har hört talas om och allt ska va så svårt. Jag vill mer ha lite vardagliga och enkla recept. Denna boken såg lovande ut iallafall, till och med desserter i denna ju, naturligtvis GI-anpassade :p

Tog tåget hem sen, rätt upp i lägenheten och kissa och byta om å sen mötte jag Anna på badet, gick slingan, 5 km, och de tog väl ungefär en timme eller något? Hem sen och sen har jag suttit här vid datorn och läst bloggar samt farmat fram till för en stund sen. Har precis tagit en dusch och gjort vid mig lite. Känns så skönt även om jag har träningsvärk i hela kroppen samt skador överallt. Vi ska inte prata om mina tår bara, dem ser fruktansvärda ut och gör dessutom riktigt ont. Skrek rakt ut när jag klev in i duschen nu.. FAN alltså.
Har skadat mig på bägge händerna också, massa skärsår och halva tummen är helt sårig, haha. Hur fan lyckas jag?

Aja, nu ska jag snart möta Anna på ICA, ska handla lite sallad, gurka och tacokrydda tror jag de var. Svamp också, haha. Vi ska käka tacos som sagt, idag igen, men de är så gott så de spelar ingen roll. Jag äter ju dock utan bröd men skit i de, de är fan lika gott ändå.

Sen ikväll så blir de lan här hemma hos mig igen, haha, vi hade så skoj sist så vi gör de igen helt enkelt. Hon kommer med sin dator alltså å sen sitter vi i köket å lökar oss. Ska köpa lite extra gurka också så vi kan dippa morötter och gurkstavar ikväll. Måste ju känna att de är lite helg och de är ju perfekt att äta utan att man syndar liksom :D Längtar faktiskt lite till Onsdag nu när jag ska väga mig igen, ska bli kul å se om de har hänt något.


Får väl se vad grabbarna ska göra ikväll, de blir säkert några varv och lite tjabb som vanligt också :D Najs najs. Jag ska iaf börja på Operation kaffe. Ja, ni vet, jag saknar mitt koffein så mkt och jag har sån jävla huvudvärk varje dag.. Går ju aldrig över. Kaffe går jag inte upp i vikt av så de kan jag fan dricka, OCH få koffien utan att få den där huevärken.. Problemet är bara att jag hatar kaffe över allt annat så jag måste börja i små mängder så att jag inte kräker rakt ut. De hade varit så skönt å kunna dricka kaffe också, alla som ska bjuda på kaffe osv och dessutom är de varmt. Skönt nu på vintern ju.. Jaja, vi får se hur de går. Anna får filma de så ska ni få se, haha!

Nu skrev Anna så nu ska jag gå ner på ICA å möta den lilla fisken.
Hörs senare.MYCKET bättre..Halvfärdig.And ready, set, GO!!!


Lördag.

       Publicerat 2009-12-05 » 06:25:04 | Me and my life
Jaha, nu var de redan Lördag igen.. Ska snart ta tåget till jobbet.

De va helt rätt att Erik gick vidare, han är bäst i test. Tycker han ska vinna allting, sen bryr jag mig inte vem som kommer tvåa heller..

Var en trevlig kväll igår, va först hos Mamma å käka tacos utan bröd, haha.. Efter de gick jag till Paddy å vi kollade på Idol å snacka, Martina och Viggan va också där. Trevligt trevligt.

Idag ska jag va med Anna. De ska bli skoj :) Vi bestämde tidigare i veckan att vi skulle käka tacos vi med, haha, men de gör mig ingenting, de är så gott ändå så.
Får se va som händer ikväll, men först efter jobbet blir de iallafall promenad.

Nu ska jag till tåget. Ha en bra lördag sålänge.
PUSS


Hemma igen.

       Publicerat 2009-12-04 » 22:46:49 | Me and my life
Ja, nu e jag hemma..

Är helt slut, ska gå å lägga mig nu direkt. Ska jobba imorgon bitti.
Skönt ska de bli, de var längesen nu!

Puss.

Fyfan...

       Publicerat 2009-12-04 » 17:12:26 | Me and my life
Jag finner inga ord alltså. Detta är de värsta jag har varit med om.

Gick ju som sagt till skolan och som vanligt var vi 3 pers på lektionen så de blev ingenting, fick gå hem efter 5 minuter. FAN VA LÖNT!?! Han tackade iallafall oss tre för att vi har varit där hela tiden och inte sketet i de och de skulle visas i betyget. Ja, fan annars alltså, gått dit helt i onödan ett flertal gånger.

Direkt när jag kom hem så bytade jag om och mötte Emma sen gick vi till slingan. Gick 7,2 kilometer och sen hem igen. Aldrig varit såhär död i hela mitt liv. Seriöst, fyfan, de är de värsta jag varit med om.
Trodde jag skulle spy när jag kom hem, var så jävla nära. Sick.

Har duschat nu iallafall, ska åka hem till Mamma å äta middag, därefter ska jag gå hem till Paddy å kolla på Idol..
Vi hörs ikväll, om jag inte har trillat av pinnen eller något.

Want your bad romance.

       Publicerat 2009-12-04 » 12:21:13 | Me and my life
ÅH! Jag har inte kunnat sova inatt, utbrott eller? Hela morgonen har dessutom gått åt helvete. Någon av mina grannar har någon ny uppfinning, typ något som vibrerar gånger 100 som tillochmed jag vaknar av.. Då är de fan sjukt. Om de är en väckarklocka fattar jag inte varför den ringde ett inatt typ? Eller ja, vibrera? Ja jag vet inte, jag hatar den iallafall. Låter som om de är min mobil som vibrerar mot ett bord eller något men de är de inte.

Ja, och morgonen den har gått rätt åt fel håll. Slått i mina tår hela tiden, slått i armen, äggen gick sönder när jag koka dem å ja, jag orkar inte fortsätta.
Sitter här nu iallafall, har precis ätit mina två ägg och försöker få i mig den äckliga saken. Multivitaminen. Måste till ICA efter skolan och köpa en annan. Kommer spy annars.

Ja, och som bekant har jag bara en lektion på fredagar, mellan 13.20 - 14.40 och vi har nog varit max 3 tre pers på den lektionen på fredagar vilket gör att de känns kraftigt meningslöst å gå dit när vi ändå får gå hem igen efter 5 minuter, men, jag tänker fan inte ta frånvaro bara för de så jag ska gå dit å visa mitt hue iaf.

Hoppas att vi får gå hem ganska tidigt för jag skulle vilja hinna på en promenad innan jag måste göra vid mig å sånt. Jaja, de märker vi.

Ska röka en cigg nu och försöka få ihop jackan som jag tog isär igår. De är ännu en sak som har gått åt helvete. Min vinterjacka är så att jag har en fleecejacka inuti och den kan man alltså ta av vilket jag försökte igår. Av gick ju skitbra, men PÅ då? Nej i helvete heller att jag får på skiten igen.. Fattar inte vad jag gör för fel, man kan inte ha den på något annat vis ju?

De stavas palla.

Torsdag.

       Publicerat 2009-12-03 » 23:04:39 | Me and my life
Innan jag glömmer de.. Therese, jag har citron tror jag, sån budget men får nog gå till Ica å köpa någon annan smak om jag inte vill spy ner hela köket en morgon, haha :p Jo jag vet att de kommer gå segare sen, absolut, vill inte gå ner för fort heller så jag går upp allt igen :)

Så.. Ready.

Gick hem till Farmor som sagt, käkade kyckling å sallad. Skitgott var de. Farmors kyckling är bäst i världen! Efter vi hade ätit å sånt så ringde jag Anna å fråga om hon var redo å de var hon minsann. Möttes utanför Farmor och sen började vi gå, gick förbi björkhaga, rakt ner sen förbi stallet och där, upp mot 21:an, förbi Big Daddys och sen upp mot Perstorps Persienn, svängde där mot Perstorp AB och sen gick vi förbi hotellet och där typ. Anna skulle hem och jag kände mig inte riktigt klar då när vi mötte byn så jag gick in liten runda till. En jävligt bra runda var de iallafall, om jag får säga mitt, 1 timme och en kvart tog de ungefär. Lovely.

När jag kom hem sprang jag till kylen och hällde i mig iskallt mineralvatten å röga en cigg på balkongen. De var väldigt underbart. Tog en lång dusch sen och när jag kom ut så plåstra jag om mina tår, numera är dem 3 som är inplåstrade. Gör så ont att jag kan dö :p
På med myskläder och sen var de Mammas pojkar på fyran, missa början men skit i de, jag såg de viktigaste iaf :p Haha de är så lökigt, Janica å Eminas fel att jag är fast. Käkade min älskade grape samtidigt. Mjau.

Har bara läst igenom bloggar, farmat och läst på facebook typ. Har precis blivit färdig. Klockan är elva och jag tänkte alldeles strax gå å lägga mig å slänga igång en film. Har ingen tid jag måste va uppe imorgon så de är otroligt skönt. Har ont i hela min kropp dessutom så de ska bli skönt å krypa ner under täcket.

Helgen är planerad och den kommer bli helt underbar känns de som :) Mmm.Mm, en cigg nu å sen en film.
Sov gott babes :)


Stressa ihjäl dig.

       Publicerat 2009-12-03 » 17:10:37 | Me and my life
Jaha, hemma ifrån skolan.

Började imorse med Religion, diskutera lite sen fick vi sluta, håla i en timme, höll på å somna. Psykologi sen, gjorde såna övningar, gick ute i byn med bindel för ögonen så skulle då Sara å Sandra leda mig. Duktigt pinsamt. Sett ut som ett ufo där liksom. Åh. Ja, sen skulle vi ramla å sånt, och jag skulle ta emot Micke som typ är.. ja, 1,90 kanske? Hahaha, gick bra ändå :p

Håla sen, var på Santan å åt sallad, utan bröd. Gick tillbaka till skolan, hade håla i 1½ timme sen Historia där jag somnade till så läraren sparka mig på benet och skrek HALLÅ, vi pratar om andra världskriget här!!!
Ja, de gör uppenbarligen inte jag, haha :p

Hemma nu iaf, helt slut är jag, vill bara lägga mig i sängen och kolla en film under duntäcket men ICKE!! Har tagit på mig träningskläderna nu, ska gå hem till farmor och äta middag och sen ska jag ut å gå en lång runda med Anna. Minst en timme..

Är alltså inte hemma förrän åtta ikväll kanske, då ska jag duscha och DIREKT lägga mig i sängen och mysa :)
PUSS på er.

Fyyy.

       Publicerat 2009-12-03 » 07:37:06 | Me and my life
Den här vitaminbrusen är verkligen ÄCKLIG!! Jag håller på å spy varje morgon.
Finns de inga såna som smakar gott? Fyyy.

Nu har jag iaf duschat, ja igen, jag måste duscha på morgonen numera så de får bli dubbelt ibland. Duscha ju precis innan jag lade mig igår också :p Hellre för mycke än för lite.
Fixat mig, käkat frulle och nu ska jag borsta tänderna efter den äckliga drickan och sen ska jag gå till skolan, lyssna på Bad romance på vägen och röka.

Mm, idag är de Torsdag :)

Oh herregud.

       Publicerat 2009-12-02 » 23:03:58 | Me and my life
Hjälp mig vilken dag alltså..

Jag har städat hela lägenheten, gjort middag, tvättat all min tvätt, skrivit färdigt mitt arbete och gått till Janica för å skriva ut de, julpyntat ytterst lite!! Ja, typ så.

Kom upp med den sista tvätten nu vid tio, slängde in den och sen tog jag mig en dusch. Har precis ätit min grapefrukt och druckit lite mineralvatten. Pratat med Farmor har jag också gjort, <3

Nu är jag så jävla trött att jag inte vet var mitt hue är så jag ska lägga mig i min renbäddade säng och somna.. Fruktansvärt skönt ska de bli. Har längtat efter detta hur länge som helst nu..

Imorgon är de en lång dag i skolan, har inlämning på arbete också. Går mellan 8-16 imorgon minsann. Därefter ska jag hem, byta om till träningskläder och sen ska jag hem till Farmor å äta middag. Blir kyckling å sallad för mig :) Hon tycker de är så svårt nu va hon ska bjuda på.. De är ju inte ett dugg svårt :p Bara som vanligt!

När vi har käkat färdigt ska jag möta Anna för å gå ut en lång promenad. Skönt ska de bli! Kvällen där sen är lugn och ska så förbli. BARA ta de lugnt framför TVn, å äta grape såklart.

Berätta jag fresten att jag vägde mig imorse? Om inte så var de ett väldigt positivt resultat jag fick. Jag vet att man går ner som mest under första veckan då man har massa vatten och sånt som försvinner men ääändå.. Jag blev ändå glad. Har gått ner 3 kg på denna veckan ;)

Godnatt å sov gott.
Imorgon är en ny dag, alltså nya tag :D

Onsdag,

       Publicerat 2009-12-02 » 13:43:54 | Me and my life
Detta är LÄTT den värsta dagen i denna veckan kan jag säga..

Har varit i skolan nu mellan 8-12.20, handlade lite på vägen hem och nu sitter jag å äter middag.. Ja, min lägenhet ser ut som ett bombnedslag, kom å hjälp mig å dö typ. Måste städa hela lägenheten GRUNDLIGT!
Tvätt-tid har jag mellan 17-21.

Måste skriva mitt arbete i Psykologi på datorn och gå hem till Janica å skriva ut de samt de andra arbetet som jag fortfarande inte fått ut ännu..
Bara att skriva arbetet räknar jag väl två timmar på..

Ja, jag vet inte hur jag ska hinna.
Mitt i allt detta kaos ska jag göra mat ikväll också.
Ja, så, jag har inte så mycke tid över för att blogga.. Nu vet ni va jag gör iaf :pJa, där står den..... Jag är inte något stort fan av den, men visst...


I want your love.

       Publicerat 2009-12-01 » 22:42:19 | Me and my life
Jaha, ska vi summera dagen då kanske? De tycker jag att vi gör :)

Gick upp imorse, död fisk var jag. Tog en dusch som vanligt. Åt två ägg och 1dl yoggi samt vatten med vitaminbrus. Spydde nästan. Nästaaaaan.

Gick till skolan och hade 1 lektion på 50 minuter å sen hämtade Anna mig.. Körde till Sara å hämta en skiva och sen styrde vi golfen mot Ullared. Eller ja, inte jag, Anna gjorde de :P Hade jag skullat styra hade vi legat i vägkanten.

Kom upp där iallafall, ingen kö men VÄRLDENS folkmassa inne i varuhuset, värsta jag nånsin varit med om. Blev irriterad så fort jag såg alla bara, och då hade inte mitt sockersug kommit in i bilden ännu :p
Jo fresten, vi käkade innan vi gick in också, stekt fläsk med löksås och sallad. NO POTATOES! Jag är bra.

Mjaaa. Sen gick vi där inne och ville döda i några timmar. I slutet var jag helt yr och Anna behövde på toa så vi körde ner med våra vagnar där vid schampoot.
Står där och vem ser jag?! Morgan lilla. Ah jag trodde jag skulle svimma eller något. Han är ju bara sååååå söt. Mjaaaaa lilla Morgan.. Ville bara ta med honom hem och prata lite med han, få han lite glad!
En kille gick fram till han å fråga om han fick ta kort, men jag vågade inte.. Fan alltså, rädd för lilla Margi.

Ja, sen körde vi hem och jag packade upp allt direkt. Lika bra. Dock går de inte lika bra med sakerna som kom ifrån laxen för dem står på exakt samma ställe fortfarande :p
Gjorde lite kvällsmat sen, kokt broccoli med bacon. Gott som fan var det.

Satte mig sen å plugga på psykologin som sagt. Messade lite med Dj Murre och sen kom han å hämta mig. Körde lite å snacka och sen hamnade vi på Statoil med Jocke, stod där å flabba lite bara. Just då ville jag bara in på Statoil å köpa de värsta sockret där e men nej.. Jag har fortfarande inte failat. Bra bra.

Kollade i min Gi-bok och där står att jag får äta en frukt om dagen under fas 1 så de gjorde jag. Åt en grapefrukt och de var de godaste på mycke länge. Den hade lite GI-värde också vilket är super, de får bli mitt goda helt enkelt :D

Nu sen jag kom hem har jag inte gjort så mycke. Ska gå å tvätta av mitt smink och borsta tänderna och krypa ner nu tänkte jag..Stegis :)Das våg..Nya mjukisbyxor är alltid ett måste :)Två nya parfymer, Samba å Jennifer LopezEn film är också ett måste, 50:- Den är såå fin.Min nya älskling :)


Åh va gott.

       Publicerat 2009-12-01 » 18:40:14 | Me and my life
Nu e jag mätt igen, har ätit kvällsmålet och diskat. Skönt känns de. Har även satt upp min ljusstake i köksfönstret även om jag hatar den. Jag hatar julen detta året. Jag vill inte pynta i min lägenhet. Måste jag göra de då?

Nej jag vet inte? Ah, känns så jävla onödigt bara..

Nu ska jag sätta mig å plugga på min hemtenta. Har inte alls mycke kvar men de är lika bra å få den färdig så jag kan tvätta och städa i lugn och ro imorgon.. Låter perfekt baby.

Jag vill ha kärlek....även om jag vet att jag inte klarar av det.

Hemma nu.

       Publicerat 2009-12-01 » 17:21:34 | Me and my life
Nu e jag hemma igen.. Sjukt ont i mina fötter kan jag säga.

Jag ska uppdatera senare, när jag orkar..
Just nu har jag nog bara en fråga...

När försvinner sockersuget?
Seriöst, om de tar en månad eller ett år så skriv de till mig, jag måste veta.

Just nu vill jag bara trycka in kakor, chips, godis, tårta, cola och allt i mitt hue.
MEN jag gör inte det. Jag har inte failat EN enda gång och de är jag fan väldigt stolt över.
Jag kan om jag vill, men....

Socker.....

RSS 2.0