Vad var de jag sa?

       Publicerat 2009-08-31 » 23:27:30 | Me and my life

Vad i helvete var de jag sa? Inom en vecka kommer jag hitta skiten.. Eller ja, skiten å skiten, men nu har jag beställt och betalat de nya helt i onödan. PALLA stavas det.

Var jag hitta den? Mm, skulle byta min väska eftersom spännet i dragkedjan har gått sönder, så jag känner igenom hela väskan, och då känner jag i min innerficka att den har gått itu och lossnat så jag kan känna igenom hela väskan, där ligger mitt pendlarkort, 7 kronor, en tändare OCH min fucking jävla handsfree..

Tack gud. Jag älskar dig också!


Segt.se

       Publicerat 2009-08-31 » 22:04:20 | Me and my life
Fyfan va blogg.se segar. Tar 500 år att få fram ett nytt inlägg, godkänna kommentarer osv. Jag lade upp ett videoinlägg vid halv åtta men de har fortf inte kommit fram, vad jag kan se iallafall?

Aja, dagen har varit lång men jag känner mig mycket bättre. Är knappt snuvig längre, har bara ytterst lite ont i mitt huvud men jag får knarka alvedon tills de har gått över, även om jag inte är swedens biggest fan av tabletter.

Har fått gjort skitmycke i lägenheten och Morfar har även kliat sig i håret många gånger, speciellt när jag kommer med nya ideer hela tiden som innebär mer jobb för honom. Jajaa. Hissgardinen är uppe iallafall och imorgon ska vi sätta upp de andra gardinerna. Mormor ska ta med sig ett strykjärn eftersom jag inte äger ett sådant. Goodie.

Har målat i köket nu, samt målat mina bokstäver och en andra gång på skärbrädans kant. Har även tagit mig en dusch och nu sitter jag här med en cola. Blev mycke förvånad när jag kollade i kylen innan. Där är 11 color kvar?! Jag öppnade de flaket i Lördags?!?!?! Ja, nu är ju Anna iofs också här och har druckit några stycken, men ändå, ett halvt flak på 3 dagar. INTE bra. INTE normalt. Men gött.

Imorgon är en fullspäckad dag och jag älskar de. Har mått så jävla dåligt av att ligga här som en död sill. Jag har kommit fram till att jag älskar att ha mycke å göra, helst 100 saker i luften och ja, knappt hinna andas. Då känner man att man lever.

Ska gå till skolan iallafall, börjar 8 och slutar 10.20 och under den tiden ska jag försöka hinna med att andas så mycke jag kan i Janicas hue. När jag har slutat så kommer Morfar å hämtar mig å sen drar vi till Bauhaus och IKEA. Ja, mina ideer som sagt, hahaha. Efter de ska jag hem å måla andra stryket i köket och sista gången på bokstäverna och på skärbrädan. Ska tvätta sen mellan 17-21 å sen ska jag å Janina ut på en promenad.

Bra dag va? Mm, mycke, jag gillar de! :D

Videoinlägg.

       Publicerat 2009-08-31 » 19:26:36 | Videoklipp


Just nu.

       Publicerat 2009-08-31 » 12:52:53 | Bilder

Härligt kaos.


Oh baby,

       Publicerat 2009-08-31 » 12:28:47 | Me and my life
Oh fyfan, jag e helt väck i huet. Ända sen jag vaknade har jag varit såhär? Precis som att jag fortfarande sover eller något, hahaha. Har drömt skitkonstigt hela natten, vaknade av SMS men radera de i sömnen? Vaknade av att de ringde men jag fatta inte att jag skulle svara så jag somnade om igen. Sitter här å gäspar och ögonen rinner. AH, nu vill jag bara va frisk, känna mig lite fräsch.

Mormor och Morfar kommer om en halvtimme typ. Morfar ska sätta upp de sista inne på toan, handdukshållare och toapappers-sak? Ja, och Mormor ska hjälpa mig å få upp hissgardinen här inne, sen ska hon väl börja på köket antar jag, längst upp där då, så sen ska jag väl måla dem väggarna så fort jag känner att jag har krafter till de.

Måste ta ner skynket i fönstret, hämta en cola och röka morgonciggen. Äta också kanske? Ja, jag måste börja fixa här iallafall, även om jag bara vill sova vidare. Hela mitt huvud känns helt mosat.

Jag saknar dig redan...

Loyal to the game!

       Publicerat 2009-08-30 » 23:51:29 | Me and my life
Såja, nu har vi kollat på filmen och den var bra, som sagt. Blev så fruktansvärt röksugen varje gång hon rökade bara, haha. Jävlar va bra hon spelar fresten, helt sick.

Mår lite bättre nu faktiskt. Gör inte lika ont i ögonen men jag känner mig fortfarande snorig och lite tung i huvudet. Kommer stanna hemma imorgon då jag bara har två lektioner och en av dem innebär 3 timmar matte vilket jag känner att min hjärna inte riktigt är redo för. Bättre å va hemma en extra dag och verkligen kurera sig, för trots allt känner jag mig inte hundra ännu.

Vad har hänt med statistiken idag fresten? Upp i skyn och slått besöksrekordet ännu en gång. De var någon som kommenterade om jag inte skulle svara på mina frågor sedan jag hade min frågestund men precis som sist fick jag bara en fråga och den löd; Hur många besökare har du på en dag? Ja, något sånt var de..
Jag har mellan 50 och 70 läsare om dagen. Nu på sistonde har jag haft över 60 varje dag iallafall, var ett tag sen jag hade 50. De som är så roligt är att jag har ju då typ i snitt 60, och de är EN som ställer en fråga.. Vet inte om jag ska ta de negativt eller inte, men antagligen är jag redan så öppen så att ni inte behöver fråga mig något, haha. Hade dock varit liiiite roligare å blogga om ni ALLA hade kommenterat, så man hade fått lite respons liksom. Aja, ni som gör de ska ha fett med cred iallafall.

Är ganska trött nu även om jag sov till ett så jag tänkte alldeles strax lägga mig i sängen och läsa lite i min bok. Har snart läst ut den ;) Skönt med såna böcker som är lite mer lättlästa. Ibland pallar man inte involvera den lilla hjärnan man har liksom..

Vi har för övrigt inte alls mycke kvar i lägenheten innan den är färdig. Sjukt jävla skönt faktiskt. Vi kan nog räkna att vi är 100% färdiga om två veckor. De ska bli så grymt skönt alltså. Finner inga ord för att ens förklara den känslan.

Nej, lite farmville nu ;)

Pics.

       Publicerat 2009-08-30 » 23:20:15 | BilderMen visst blev de bättre nu? När den ÄNTLIGEN sitter där den ska och toan är städad ;)Glömde nästan Nettos erbjudande så igår blev de två flak.. Tur för mig, nu klarar jag mig kanske två veckor, om vi har tur? ;)

Fan bäst i hela världen, köpte den gröna på Ullared. Lime Colada heter den. Doften sitter i tills man duschar nästa gång. Riktigt jävla bra. KÖP!!! ;)HAHAHAHAHA. Denna lappen låg över badkarskanten när vi kom hem ifrån Ullared.. Tack för kaffet.


Män som hatar kvinnor.

       Publicerat 2009-08-30 » 23:15:36 | MovietimeEn riktigt jävla bra film.

Spännande från första stund och absolut inte förutsägbar. Har ni inte sett den, så se den!!
Lova mig de? ;)


My head....

       Publicerat 2009-08-30 » 19:28:27 | Me and my life
is killing me.

Tog en dusch innan iallafall å guud så skönt de var. Smorde in mig och lade mig i myskläderna å läste lite. Har börjat på en ny bok nu, en ungdomsbok. Väldigt lättläst men ändå bra. Kan väl kanske jämföra den med Fucking Åmål stuk eller så? Ja, den är bra iallafall. Skriver om den sen när jag läst den färdigt.

Har precis ätit middag, spaghetti m köttfärssås. Gott var de. Nu e jag dock helt jävla slut, ska lägga mig igen för jag e helt yr av att sitta upp.. Innan när jag stod i duschen så darra benen så jag trodde jag skulle trilla. Inte bra.

Lite senare så startar vi iallafall Män som hatar kvinnor. Ska bli skoj att äntligen se den, hoppas den är bra.
Puss på er så länge.


Godmorgon.

       Publicerat 2009-08-30 » 14:16:00 | Me and my life
Som ni förstår så är jag inte alls nöjd med detta nya skitet. Speciellt inte statistiken, ser helt ful ut och helt oanvändlig. Men de kanske bara är jag?

Mamma var här precis å lämna en hissgardin till stora rummet, så nu har jag alla gardiner, nu ska dem bara upp också.. Hon lämnade även lite halstabletter och en miniräknare till skolan så jag slipper köpa en sån. Goodie.

Har sovit ganska bra inatt, fram till tio iallafall. Var uppe en liten runda då, snöt mig å så, sen vaknade jag vid ett tiden å var helt förvirrad.
Har fortfarande ont i huvudet och när jag tittar åt sidan, upp eller ner så gör de skitont i ögonen.. Snorig som fan är jag också, AAAH. Pallar inte.

Måste ta mig en dusch, känner mig SÅ äcklig. Ikväll ska jag även försöka göra lite mat, med hjälp av Anna.. Har tagit upp köttfärs så jag ska göra köttfärssås, så gott är de, och jag behöver nog lite mat i mig också.. Känns som de iallafall..

Aja, en dusch..

How she is.

       Publicerat 2009-08-30 » 13:58:56 | Muuuusic
Emina, jag hittade den, kände igen den direkt jag satte igång den, haha..
Minns du också denna Levana? Vi lyssnade på den i Eminas källare, och Emina bad dig lyssna lite extra noga för texten är lite speciell.. Haha, minns du?


(Går ju fan inte å kopiera in videoinlägg längre? Vad är de för konstigt skit, dem har ju bytat ut hela verktyget?)

Mjau.

       Publicerat 2009-08-30 » 01:44:34 | Me and my life
Ah, nu när man har legat å vilat hela dagen så kan man ju inte somna. Jag är helt död i kroppen men jag kan ändå inte känna ögonen bli tyngre. Jobbigt.

Lade bort datorn innan å tog fram mina gamla foto och kolla igenom dem. Kort ifrån 2003 å framåt. Helt sjukt alltså. Kändes bra som fan å se alla kort iaf, skrattade mig igenom hela högen.

Snackade med Janina innan också, känner på mig att detta kommer bli riktigt brao :) Eller hur babe?

Är förövrigt riktigt taggad inför hösten. Vill att den ska komma på riktigt nu. Lite kyligt men ändå solsken så att de värmer lite, löven blir oranga, alla bra TV-serier börjar och de är mysigt och mörkt ute så man kan tända ljus och mysa under filten på kvällarna. De har sin charm alltså, men de har iofs varje årstid.

För att snabbt byta ämne så stör jag mig något fruktansvärt på alla fjardas som går runder med dessa sadi reagge-jackorna som alla har köpt på marknaderna. Hur snygga är dem? Serri? Dessutom har ALLA likadana, hur roligt kan de vara då? Naaaeh!
Dessutom, lär er stava. Hur ofta säger ni bby till någon? Säger man någonting så säger man väl BABY och inte bby? Hur säger ni de ordet, när ni stavar de så?

Aeh, alldeles för lite fritid när jag ligger å stör mig på saker. Ska försöka somna nu, hoppas att jag mår lite bättre imorgon, hade varit såå-å-åå skönt..

Nighty.

Save me.

       Publicerat 2009-08-29 » 22:05:30 | Me and my life
Kan någon inte bara rädda mig? Jag HATAR att vara sjuk. De är verkligen de värsta som finns. Här finns MASSOR av saker att göra här hemma, packa upp tvätten, måla, lägga in inköpen ifrån Ullared, rymma upp, få i ordning, plugga men nej, jag orkar inte göra någonting. De enda jag orkar är att ligga ner, sätter jag mig upp blir jag helt yr.. De är SÅ frustrerande att ligga å kolla ut över detta helvete utan att orka göra någonting åt de.

Mamma kom innan med vindruvor, varma koppen och bananer. Världens finaste! Har fått i mig en kopp och två knäckemackor, på hela dagen. Är inte ens hungrig, mår bara illa. Vill sova men jag kan inte. Inget roligt på TVn heller å de suger verkligen att vara sjuk utan en DVD. Sååå tråkigt att titta på datorn..

Nej, usch, jag bara bölar. Klagar. Ja, iofs så gråter jag också. Gråter för minsta lilla när jag är sjuk. Ett SMS eller vad som helst, tårarna bara forsar.

En riktig rövdag idag helt enkelt..

28 dagar! De är jävligt lång tid..


Inte som planerat.

       Publicerat 2009-08-29 » 14:24:10 | Me and my life

Nej, ingenting blir som planerat. Kanske meningen?

Har knappt sovit någonting inatt, har ont i hela min kropp dessutom. Låg å kallsvettades hela morgonen så då fatta jag att jag hade feber.
De är så jävla typiskt, just nu, just denna helgen när jag har fått timmar på jobbet. Jag förstår inte vem de är som vill jävlas med mig? Jag behövde verkligen pengarna och jag hade tänkt gå å jobba fram tills febern, för jag orkar verkligen inte jobba när jag har de.
Helt orkeslös är jag. Bölar för ingenting. Näsan rinner. Hostan river. Orkar inte.

Kollade tempen, 38,4. Gött!

Nu lägger jag mig igen. Godnatt.

Ps, är de inte nytt textsnitt vi skriver med inne i inläggen eller har jag en fet feberyra?


Meet me at the hotelroom.

       Publicerat 2009-08-28 » 21:10:30 | Me and my life
Nu e vi hemma efter en lååååång men trevlig dag :) Hittade jättemycke fint. Köpte bland annat en skurhink, glömde dock skaftet vid kassan så jag kan ju moppa med endast den håriga saken, hahaha. LÖNT!
Köpte en skitfin skål till köket, så fort jag kom hem slog jag itu den, dock inte med vilje. Just my luck!

Aja, har duschat nu å gjort mig normal, ska åka till Klippan nu å sova där. Ska bli myys.

Hörs senare. PUSS

Let's go.

       Publicerat 2009-08-28 » 12:39:22 | Me and my life
Så, nu har Anna kommit hem och jag har bränt en skiva som vi kan ha i bilen. Hoppas inte de är så mycke folk, men de är ändå eftermiddag plus Fredag så vi hoppas att där är lugnt och fint :)

Har ont i mitt huvud och känner mig helt matt. Jag kan inte bli sjuk nu, jag har verkligen inte tid. Är de ingen som kan förstå de? Någon som kan rädda mig och ta min förkylning åt mig kanske?

Aja, de får komma som de kommer helt enkelt, inget jag kan göra åt.
Vi hörs senare :)
PUSS

Ännu en gång..

       Publicerat 2009-08-28 » 11:35:49 | Me and my lifeJa, nu har jag varit å beställt ett nytt headset. Ska vi slå vad om hur många dagar de dröjer till jag hittar den gamla skiten? Jag satsar på en vecka, inom en vecka alltså.. Mm, så får vi väl se.

Ska ni beställa någonting till data, telefon eller så så gör de HÄR. Jag vet att vissa av er klagar på era handsfree då dem skickar ut såna med vanliga hörlurar. Dessa med gummi är ju fan så mycke bättre och dessutom stannar dem i örat. Jag köpte ett likadant som jag gjorde sist, sånt med fjärrkontroll ute på sladden. De finns såna vanliga för 69 kronor, så om ni ska ha, beställ här.

Mitt är dessutom fraktfritt, kan ju inte bli mycke bättre..
Störiga pengar bara, men inte fan tänker jag gå utan musik längre.


Gamla bilder..

       Publicerat 2009-08-28 » 10:57:25 | Bilder


Ja shiiiiiit alltså.. Vilka bilder jag ligger inne med.. Jag skrattar å gråter samtidigt.

Obsessed.

       Publicerat 2009-08-28 » 10:38:31 | Me and my life
E de inte roligt? När man väl har möjlighet till att sova, tror ni att man KAN då? Nej, helvete heller. Vaknade första gången vid åtta, varmt som ett helvete va här så jag gick upp och fetta fläkten, lade mig ner å somna igen, vaknar kvart i tio och försöker somna om men de går icke.. Nej nej, jag antar väl att mina dygn numera är fett vända igen. Hade varit skönt, jag pallar inte må som jag gjort denna veckan.

Har blivit hostig och snuvig under natten, inte bra alls. Så länge jag inte har värsta huvudvärken och febern så fixar de sig iallafall.. Ska nämligen jobba hela helgen. Ja, jag vet att vissa suckar och funderar men jag måste, jag måste ha dem extrapengarna, för förstå hur stor skillnad dem gör :)
Jag VEEET att jag har alldeles för mycke å göra, för mycke å tänka på å att jag snart kommer gå in i väggen som ni säger, haha, nej men seriöst, jag klarar nog de, de är ju inte direkt så att jag aldrig hinner göra de jag VILL göra? ;)

Dessutom fick jag brevet i veckan.....Ja, så snart är de dags.. Dem kanske kan övertala mig att lugna ner mig, men sen samtidigt, när jag väl lugnar ner mig och inte har någonting alls å göra så mår jag ju dåligt. De är ju oftast då som jag får ruskig ångest och funderar en massa, och även då jag brukar bli sjuk. Jag vet inte, allt eller inget verkar de ju vara för mig. Antingen så kör jag i 190 km/h eller så sitter jag ner på röven och gör absolut ingenting..? Ingenting av dem två är bra för mig, men jag är väl inte så bra på de där kanske, att göra saker som är bra för mig?

Aja, helgen ser iallafall ut såhär;
Vi börjar från och med nu, då ska jag göra vid mig och käka lite frulle, sen kommer Anna hem ifrån jobbet, tar en dusch och sen kör vi till Ullared. Gaaaanska gött må jag säga ;)
När vi kommer hem sen så ska jag duscha och sånt, göra vid mig, åka till Klippan och sova där tills imorgon, får se va som händer, sen jobbar jag imorgon 16.30 - 22.00, åker hem med tåget och FÖRSÖKER somna direkt, ber till gud att jag kan.. Söndag jobbar jag mellan 7-13.30 å sen ska jag måla och sånt på eftermiddagen, börja på väggarna och mina bokstäver ;) På kvällen ska jag å Anna kolla på Män som hatar kvinnor eftersom vi inte hann de igår, och ha en liten myssöndag, för sen flyttar Anna igen i nästa vecka..

Mm, så ser de ut, sen börjar en ny vecka i skolan med hittills ett hemprov och två hemuppgifter..
Nu ska vi dock inte klaga, tänka neggo eller någonting, vi ska vara glada, fett happy :) Eller hur? :D Wiiho va de är roligt..

Godnatt.

       Publicerat 2009-08-28 » 00:35:49 | Me and my life
Nu har vi hämtat tvätten, allt var inte torrt men de får fan hänga här uppe. Pallar inte mer. Duschen var de skönaste ever. Nu e jag helt jävla slut i skallen, trodde aldrig att jag skulle palla med den här dagen.. Får verkligen inte hoppas att jag vaknar upp imorgon och är sjuk, då skjuter jag mig själv.

Ska sova till halv tolv, så vi hörs då!
PUSS, å godnatt.

Creds!

       Publicerat 2009-08-27 » 22:37:55 | Me and my life
Jag måste ge er fett med cred.. Fan va ni har kommenterat idag. Jag älskar er för de :D Haha, loggar in och har 7 på rad å sånt, riktigt gött..

Tack för alla komplimanger om mitt hår, ni verkar ju gilla de lika mycke som mig.

Ja, vi har inte hunnit så mycke mer än tvätten, och ätit. Fyfan va vi åt. Baconlindade sparrisar, egengjorda klyftisar, wokade grönsaker, sallad, bearnaisesås och vitlöksdressing, hahaha. Vi åt tills vi nästan spydde. Tryckte in allt i huet som vanligt ;)

Jag har sparat de bästa till sist, DUSCHEN! Ni fattar inte va gött de kommer bli. Luktar riktigt illa ;p Ska först ner å hämta den sista tvätten och sen jävlar alltså. Ska hälla kokoslotionen över mig själv efteråt, haha.

Tills vi hörs nästa gång så MÅSTE ni lyssna på denna låten. Jag å Anna diggar den som fan, riktigt jävla grym. Denna är given på festerna framöver.


Jag dör av svett.

       Publicerat 2009-08-27 » 18:07:33 | Me and my life
Alltså, de bara forsar, längs rygg och hela köret. Fyfan i hela helvete alltså. Upp å ner varje halvtimme i tvättstugan som ligger i andra huset, två stora IKEA-kassar fulla.. Ja detta är inte å leka med alltså, sjukt. Lönt å duscha nu? EH NEJ.

Gick ner i byn innan, satte mig på Pizzeria Hörnan och beställde in en lövbiff som jag satt å åt. Skönt var de, och gott. Gick med min huevärk ner till skolan och hade Historia. Var ganska roligt idag faktiskt. HAHAHA, speciellt när jag å Sandra får våra skrattanfall.

Mormor va här när jag kom hem, hon har städat och målat i badrummet. världens goaste alltså. Morfar har lagt den ena bänkskivan och kaklat där inne i gattet typ, bredvid kylen. Ska foga imorgon sen är de helt färdigt på den sidan. Najs najs. Ska börja måla andra delen av köket i nästa vecka och Morfar ska kakla andra sidan, sen är de golvet kvar. Fett lovely..

Nu håller vi på å tvätta som sagt, som ett par idioter.. Ska käka middag sen, köpte värsta lyxmiddagen på City Gross igår, sen ska vi kolla på "Män som hatar kvinnor" ikväll :) Mycke trevligt. Får ju gotta sig med något när man springer som en iddi i alla trappor. Visst?

Imorgon är jag ledig ifrån skolan, så jag ska sova till halv 12 å sen ska jag å Anna köra till Ullared :)
PUSS!


Hej hej.

       Publicerat 2009-08-27 » 13:03:25 | Me and my life
Mår som ett rövhål. Känns som att min kropp och mitt huvud framförallt väger 300 kg tillsammans. Minsta rörelse känns skitjobbig. Vet inte om jag håller på å bli sjuk eller om jag bara har alldeles för mycke å göra och för lite sömn? Jag vet inte men jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk iallafall för de har jag varken tid eller råd med.

Har håla nu fram till 14.40 tror jag att de var? Känns lönt? Nej. Känner att jag måste käka någonting innan jag dör. Orkar inte ställa mig å laga någon mat när jag mår såhär heller.

Tvätt hela kvällen dessutom. Usch fyfan.
En bild på mitt nya hår kan ni ju få iaf;Ja. nu går jag ner i byn och fixar något att äta innan jag dör. Haj.

Fan.

       Publicerat 2009-08-27 » 00:30:22 | Me and my life
Ja, toaletten är fortfarande långt ifrån ren, kommit massa stänk och sånt som har torkat in lite här å var så har vi otur får vi måla om badrummet en gång till, plattan får målas om. Dessutom är där smuts i hela underskåpet, så de blir till att lyfta ut allt igen, torka av allt och in med de igen. Jag har ingen ork kvar längre.. Jag orkar seriöst inte mer.

Jag vill bara få klart min lägenhet så jag kan bo här normalt, ha ett rent hem och känna mig tillfreds med detta. Just nu vill jag fan bara lägga mig i min säng och inte vakna på väldigt väldigt länge.

Jag orkar inte, seriöst alltså.. De känns så jävla meningslöst, allt blir bara värre och värre hela tiden.

HAHAHAHA.

       Publicerat 2009-08-26 » 23:38:52 | Me and my life
Alltså, lyssna på detta klippet, jag dog. De är alltså Pettro som har skickat in till radio, om en berättelse, och Lina han nämner är ju då såklart Lina Öster :p

Tryck fram till 19:50 och lyssna, HAHAHAHA. Alltså, fyfan va pinsamt. Jag hade dött.
HÄR!

Fresten..

       Publicerat 2009-08-26 » 22:40:42 | Me and my life
Du som kommenterade anonymt och fråga VAD som hade hänt på toaletten.. Jo, alltså, min morfar har ett litet konstigt temperament va, så när något går snett så blir han väldigt arg, och han är väldigt stark och tar i med all kraft så han slet bort stolen och de stänkte å ja, sen drog han in en fet vinkelslip där inne och went crazy! ;)

Hemma.

       Publicerat 2009-08-26 » 22:36:13 | Me and my life
AH gud.. Vilken lång dag. Jag hade behövt sova.. Typ i 14 timmar!

Gick till biblan innan idag å lånade lite böcker, eller ja, jag skulle låna böcker till skolan men de blev fyra andra istället, haha. Bland annat första delen av Twilightböckerna. Mm mm mm ;)Gick till Anna-Lena sen, satte mig i stolen och sa; Hjälp mig!!
Hahaha. Ja, en förändring blev de ju iaf, fett mycke på längden, klippt upp de som fan, klippt lugg och färgat de, behållt lite av de blonda, ja, svårt å förklara, och just nu vill jag inte ta en bild heller. Inget smink, helt flottig i huet och nej fyyy, haha, så ni får en liten förhandsvisning bara ;)JA, så är det me de :) Hahaha, kan ni tänka er hur de ser ut? ;)

Ja, sen hämta Anna mig å vi körde till City Gross och handlade massa maaaad. Hela kylen är helt fettad. Åt middag på MAX och nu är vi hemma. SKÖNT kan jag säga. Helt död i hela huet.

Ska ta en cigg nu, hörs sen igen.

Oh my.

       Publicerat 2009-08-26 » 14:22:19 | Me and my life

Somnade som en stock igår, hur skönt som helst i en renbäddad säng. De är tommefan de bästa som finns. Nyduschad, insmord och sen ner i en bäddad säng. Sover som en prinsessa utan krona.

När klockan ringde imorse ville jag absolut inte gå upp. Tänkte efter om jag inte hade ont någonstans, eller någon som helst ursäkt för att inte gå upp, men jag hittade ingen så de var ju bara å resa sig å se glad ut. Har tappat bort mina hörlurar också, utbrott på de. Köpte ett sånt specialkit för 300 kronor, som man kunde byta låt ute på en sån dosa utan att ta upp telefonen, men nej, helt jävla borta. Känns moget! Har stenkoll på mina saker annars men ja, jag vet inte? Hade med mig de hem i fredags och nu har jag fan letat överallt. Beställer jag nu ett nytt så kommer jag fan hitta de gamla, så, palla.

Skolan idag har varit helt okej. Slutade tjugo över tolv, gick hem och såg kaoset i badrummet. Ringde Mormor och Morfar och ja, hela skiten är ju sönder så nu har de varit rörmokare och sånt här och grejat. Vet inte om den ens kommer passa, annars får man ta den gamla stolen som nu e halvt sönderslagen. Ja, jag blir fan trött på detta nu. Jag orkar snart inte mer. Vad vi än ska göra så går de fan åt helvete..

Sitter iaf å väntar på att klockan ska bli halv fem nu, ska gå hem till Anna-Lena och göra vid håret. Tror jag gör en totalförändring faktiskt. Känner för att göra något nytt, och de är fan bara hår. Pallar inte va så brydd.

Ikväll sen ska jag å Anna åka till City Gross å handla hem lite mat och så.. Blir nog bra.
Haj o ivaj.


Kaos.

       Publicerat 2009-08-26 » 14:06:29 | Videoklipp

Fan va trött jag är.

       Publicerat 2009-08-25 » 23:37:04 | Me and my life
Shit va trött jag är, helt sjukt alltså.. Har inte gjort så mycke sen sist. Delat en Ben & Jerrys med Anna bara. Fan va gott de var :D Bara trycka in i huet, eller hur Micke?

Har samma lärare imorgon bitti som i Måndags så jag hoppas verkligen hon kommer. Vet inte vad jag ska ta mig till annars alltså? Kommer få utbrott eftersom jag inte kan somna om då heller. Morfar ska koppla in toaletten imorgon, gött! :)

Nej, helt nyduschad är jag, ska snart lägga mig i min renbäddade säng och decka FETT! Helt sjukt va skönt de ska bli..
Ska bara vänta på att mina bär är färdiga, typ tio i ;)

Puss, och sov gott.

Paaah!

       Publicerat 2009-08-25 » 21:44:01 | Me and my life
Nu har jag varit hos Farmor på middag, riktigt gott var det. Handlat, dammsugat, städat bland mitt smink, lyft in allt i badrumsskåpet, duschat och klätt på mig. Nu sitter jag här. Död.

Fett. Död.ÄNNU mer saker, överallt.Fick tvätta hälften för de var helt svart, nu ser man ju tillochmed färger och allt sånt :pEftersom alla tjatar om de ska nu även jag prova :)

5?

       Publicerat 2009-08-25 » 17:04:41 | Me and my life
Klockan är fem? De känns seriöst som att hon är 11 på kvällen, med allt de jag har hunnit med idag. Jag tycker de är riktigt jävla jobbigt å vända om dygnet kan jag säga. Jag somnar visserligen lätt, men dagarna är helt förstörda. Man orkar ingenting, blir helt matt och sen fattar man framförallt ingenting? När klockan var halv tolv satt jag liksom å åt middag, då hade jag inte ens gått upp förr?

Nej, jag gillar inte det. Har varit i skolan iaf, varit på IKEA, JULA å Bauhaus, bärt upp allting, diskat, dammat, renbäddat, packat ihop tvätt.. Nu ska jag äta middag hos Farmor, halv 6, sen får vi se vad som händer ikväll? Har en massa saker å välja på iallafall, 500 saker som ska göras.

Btw, utbrott på att superbären har försvunnit. Fan är deras problem liksom? AEH!! Levlar ju inte alls lika fort längre, men jag har ändå nyss börjat spela och är på level 13 nu :D Gaaaanska gött.

Nej, en cigg och sen ska jag trycka in mat i mitt hue. Dör snart av hunger alltså.

Sun is shinin'.

       Publicerat 2009-08-25 » 07:32:30 | Me and my life
..och jag har sovit lite fler timmar inatt. Är ändå grymt trött men jag e uppe iallafall.. Najs najs. Ska gå till skolan nu, dricka morgoncola och röka en cigg.. Kort dag i skolan idag, slutar tjugo över tio, och då bär de av till Bauhaus/IKEA med Momor å Morfar..

Vi hörs i eftermiddag babes.

Fan va nice.

       Publicerat 2009-08-24 » 22:18:57 | Me and my life

De där va skönt, fyfan ja.. Helt slut i hela kroppen är jag.

Gick ju till skolan då vid ett, och visst hade vi matte. Tre timmar Matte på Måndagseftermiddagarna numera. Dö? Gärna. Matte är de absolut värsta jag vet, och jag förstår verkligen inte hur jag ska kunna få ett betyg i Matte B? Jag fattar de ICKE, aja, time will tell..

Efter de körde vi till Jula, handlade toalettstolen, samt en fjärrkontroll, ÄNTLIGEN! Nu kan jag kolla på TV i sängen och slippa resa mig varje gång. Perfekt.
Vidare till IKEA, handlade mattor till hallen, toalettsitsen och en vattenkanna. In på Väla, handlade en tröja, 4 linne på H&M, puder, bokstäver till köket, anteckningsblock, duschdraperi blablablabla. Jag orkar inte fota allt nu men jag fixar de åt er imorgon.

Direkt till Klippan, hem till Ullis å Micke på några cigg och lite Farmvillande :p Hem till Åse på middag, köttbullar och sås å sånt gott. Ja, sen hemma, äntligen. Gud, min kropp är död.
Ska vänta på att jag ska skörda mina gubbar klockan elva och sen ska jag stupa i sängen fett mycke kan jag säga.

Imorgon är ännu en lång dag. Skola mellan 8.00 - 10.20, Mormor och Morfar hämtar mig där direkt å sen åker vi till Bauhaus och IKEA, handlar kakel, bänkskivor, golv. Hem, hjälpa Sara med lite saker på datorn och sen umgås med henne tills jag ska va hos Farmor på middag klockan halv 6, därefter ska jag hem och vänta på att min käre vän Anna dyker upp.

Änna ska nämligen bo hos mig ett litet tag, och de ska bli grymt mysigt. Faktiskt. Ska renbädda sängen för de är hundhår precis överallt just nu, fett äckligt. Hela min lägenhet är iofs fett nasty, grus överallt, golven är ruskigt skitiga, damm överallt ifrån borr och skit, saker precis överallt, luckor, stegar, ja you fucking name it. Jag vill dö här inne, trivs inte alls när de är såhär fett jävla äckligt, samtidigt som de inte känns ett dugg lönt å städa ordentligt förrän allt är färdigt här. Mormor och farmor ska hjälpa mig sen när vi är finished och städa järnet, ska torka karmar, lister, allt baby.. Här ska bli kliniskt. Najs najs. Tills dess ska jag bli en lortgris, iallafall under fötterna. Fuck it.

Nej jag pallar inte skriva någonting mer, jag fattar inte ens va jag skriver.


Herre min gud.

       Publicerat 2009-08-24 » 21:09:22 | Me and my life
Vilket fläng alltså.. Har varit överallt och ingenstans. Kom precis innanför dörren, första gången sen ett i eftermiddags. Hela min hjärna är mos.

Ska packa upp allting, DUSCHA, läsa igenom bloggar och allt sånt, sen återkommer jag.

Mjau..

       Publicerat 2009-08-24 » 12:29:32 | Me and my life
Sådärja, nu går jag till skolan för att ha lite matte. Förvånar inte mig ett skit om de inte blir någon lektion typ eftersom ingen har någon bok ändå? Inte så lätt å räkna matte utan en jävla bok liksom?

Aja, jag vill sluta tidigt idag för jag har massa saker å ordna och fixa och fan, hela mitt liv är helt perfekt just nu. I love this shit.

PUSS

Bad shit.

       Publicerat 2009-08-24 » 12:17:46 | Me and my life


DE HÄR däremot, är fett äckligt. Jag hatar gamla jävla toalettstolar. 500 pers som har suttit å sketet på den jävlen.
Usch nej, de går fett bort.

Såg idag när jag kollade igenom reklamen att JULA just nu har en dassastol för 695:-
Perfekt ju, helt ny och aboslut inga fel på den. Älska JULA!Man fick inte med ett dasslock så då passar jag på att köpa detta på IKEA direkt istället;Ja, titta va bra allt kan bli. Nu har jag snart ett nytt badrum..
Ska hålla mig i flera månader innan jag skiter på den, och ingen annan ska fan få göra de heller, hahaha :p

Ska åka iväg antingen idag eller imorgon å köpa möget.
Good shit!

Resultatet.

       Publicerat 2009-08-24 » 12:14:06 | Bilder
Bortsett ifrån de fula kaklet så är jag fett nöjd :D

H&M!

       Publicerat 2009-08-24 » 10:08:07 | Bilder
Vi alla älskar H&M, eller hur?
Ao. Satt på fiket med Morfar då jag fick min leveransrapport, så jag sprang bort å hämta ut paketet..

Massa rosa saker :) Heaven.Svårt att fånga färgen på bild som den är i verkligheten, men den är iallafall babyrosa. Skitfin..Två bodyspray också. Dem är verkligen skitbra. Känner sig alltid mycke fräschare när man har sprutat ner sig med dem, haha :p
Bland alla rosa saker så finns detta kaos just nu, haha. Men bra, ja fyfan va bra de blir :)

ROLIGT!!!!!

       Publicerat 2009-08-24 » 08:47:16 | Me and my life
Kommer till skolan, rökar en cigg och dricker morgoncolan.. Väntar... Väntar.. Läraren sjuk. Håla till 13.00. Tack gud. Om jag kan sova? Morfar borrar som fan inne i badrummet, så svaret är NEJ! Big NO!

Helvete också. Har iallafall varit hos skolassistenten och fått ett nytt schema samt plockat bort Svenskan och Engelskan, jag har ju redan betyg i de och jag behöver inte dem i poäng heller då jag hade för mycket. Gött. Mitt schema stavas numer glassigt, även om de är big time hålor överallt..

Tur man bor så nära, eller något?
Just nu hade jag iaf velat sova fett, men, man kan inte få allt här i världen.
Istället kan jag levla fett på Farmville.

Något positivt denna helvetes Måndag.

Gomorgon!

       Publicerat 2009-08-24 » 07:40:14 | Me and my life
Inte den piggaste direkt. Kunde inte somna förrän hon var över halv tre. Har snoozat nu och höll på att försova mig. Var dock tvungen att gå in här å Farmvilla lite, haha ;)

Nej, nu ska jag gå till skolan. Hörs senare idag.


Äntligen..

       Publicerat 2009-08-24 » 01:53:46 | Me and my life
Sådärja, nu var de färdigt :p Kunde inte så någonting nu för jag pallar inte vänta imorgon :p Ajaaa, ska sluta snacka om detta nu tänkte jag. Ni tycker väl jag e riktigt tråkig?

Ska röka nattciggen nu och sen hoppa i säng. Upp om fem timmar, lucky me!!

Trög?

       Publicerat 2009-08-24 » 00:03:02 | Me and my life


Kom just på att jag har glömt glassen i frysen, haha.
Jag som varit så sugen hela dagen.. Hur fan kan man ens glömma en Ben&Jerrys?

Aja, nu har jag ju den en annan dag istället.. Kanske lika bra de då?
Blev lite varma mackor innan iallafall, perfekt kvällsmål. Tre stycken med ost, tomat, lök och majo samt grillrkrydda.
Kröp upp i sängen och läste min bok samtidigt, lovely.

Ska slänga mig i sängen och läsa lite nu igen, måste ju hålla mig vaken....
Imorgon är de skola mellan 8.00 och 16.00 fast jag har en håla mellan 10.00 - 13.00.
Tänkte gå å snacka med skolassistenten för att avsluta Eng A på papper och sen få ett personligt schema. Just nu går jag runt med 3 schema med kryss överallt och jag blir helt förvirrad.
Morfar ska dessutom vara i lägenheten så här vill jag inte va, haha.

Tar med mig boken och sitter å läser sen, samt min matlåda så jag kan kränga lite middag.
Hade behövt till Väla sen för å handla lite nödvändigheter. Behöver nya linnen då alla mina har hål på baksidan för att jag går å drar ner dem hela tiden. Behöver ett nytt puder och definitivt en ny necessär.
Någon som är sugen på Väla imorgon kan ju höra av sig kanske? :)

FARMVILLE!

       Publicerat 2009-08-23 » 23:48:00 | Me and my life
Tydligen så har dem här extrabären precis kommit, alltså dem man får 100 coins för på två timmar, och dem måste man ta direkt när dem växer upp annars så dör dem. Hur fan tänkte jag när jag sådde dem nu då? Alltså måste jag vara vaken till kvart i två.. Jag som är skittrött.

Och sen, hur jobbigt är de inte när dem är färdiga att ta ner den, sen ploga och allt va fan man nu ska göra? Finns de inget längre upp i levlarna som gör de enklare än att min lilla gubbe ska springa för hand och så, ploga, skörda och allt hon ska, haha :p

Dagens I-landsproblem ;)

What are we gonna have?

       Publicerat 2009-08-23 » 20:36:30 | Me and my life
Nu har jag duschat, slängt soporna och handlat på ICA. Perfekt. Ska snart in på Farmville och ta hand om mina superjordgubbar ;) För några dagar sen så sa jag; Ofta man har liv om man bryr sig om några jordgubbar på ett spel? Nu är jag helt beroende.. Haha, hela mitt liv styrs fan av när jag ska in å ta hand om dem :p Illa..

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan de är dags :p

Pics.

       Publicerat 2009-08-23 » 20:30:13 | Bilder
Söndagsgodis. Allt de jag har i lägenheten är vad som kommer in i godisväg, sen blir de inte mer.Natural, har endast eyeliner på mig, så de är väl den nakna sanningen I guess? :p

Glöm inte.

       Publicerat 2009-08-23 » 20:13:57 | Me and my life
Frågestunden för helvete ;)

Ni är så löjliga, kan aldrig göra något roligt eller kommentera..
Gillar inte er alls för de :p
Har typ 5 stycken som brukar kommentera, annars är de knäpptyst.

KOM IGEN NU..

Nätshopping.

       Publicerat 2009-08-23 » 20:11:47 | Me and my life


Blev lite nätshopping idag då jag fick en fet rabatt när jag fyllde år. 250 kr att dra av och sen ett smink-set ifrån Isadora. Gött. De blev de linnet i svart, de skorna, den koftan och en likadan i ljusrosa.
Även en BH men de behöver jag ju kanske inte visa? Hahaha.

Mm, najs najs. 7-9 dagar sen är de här..
Skorna är på REA nu fresten, 104 kronor, och där är fett mycke annan rea, så passa på?

Dömätt.

       Publicerat 2009-08-23 » 17:36:52 | Me and my life
AH, fyfan va mätt jag är. Sitter och försöker svälja ner de allra sista ifrån tallriken.. Shit. Fattar inte varför man ska äta tills man blir spymätt alltid? Ruskigt äckligt ju.

Ja, de blev min pastasås idag, var ett tag sen och den är ju ganska fin faktiskt ;) Blev till en matlåda imorgon också tror jag, perfekt. Varför slänga ut pengar i onödan liksom? Njae..

Har läst 50 sidor i min bok nu i eftermiddag samtidigt som jag har varit på Farmville, en väldigt lugn dag alltså. Tänkte dra mig ut på balkongen nu med en cigg och sen ta en dusch. Måste ner till ICA å handla något gott till ikväll sen :) Mm. Är riktigt sugen på Ben&Jerrys, men ja. Vi får se vad dem har å erbjuda mig idag.

Cigg nu, tja.


MAH!

       Publicerat 2009-08-23 » 15:09:00 | Me and my life
Nu har jag målat de två väggarna i köket och elementet i badrummet. Kom på att jag inte kunde börja måla de andra väggarna då vi ska slipa å sånt först. Mormor ska även göra vid de längst upp där bården har suttit. Ja, så de får vänta, men de gör inget, kommer gå så fort sen med dem så de är ingen fara. Dessutom har jag knappt någon vit färg kvar så ja, de får bli senare i veckan.

Har skördat på Farmville också, så nu väntar jag 1 timme till innan de är dags att göra om de, haha. :p Den som kommenterade, jo tack, man blir ju helt beroende, på bara en dag :o Hahaha..

En dusch hade suttit fint nu faktiskt, men jag känner inte riktigt att jag har ork till de? Mja, vi får se. De får bli en sån andningsdag idag, resten av veckan är helt full.

God morgon!

       Publicerat 2009-08-23 » 12:37:20 | Me and my life

Tjo i loen. Sovit gott?

Jag har, förutom nu på morgonen. Drömde en massa konstiga saker om ICA och sånt, hahaha. Vaknade klockan tolv så då gick jag rakt upp på toa och sen tog jag på mig målarbyxorna och nu sitter jag här. Hade jag inte gjort de så hade de aldrig blivit av känner jag. Nu måste jag måla för annars känner jag mig fett dryg.

Ja, först ska jag göra lite frukost minsann. Ska värma de frallor som jag inte värmde igår.. Mm, gott ska de bli. Ja, sen får jag väl sätta igång.. Inga fler ursäkter I guess.

Fresten, mina jordgubbar hade dött nu när jag kom upp imorse, fruktansvärt ju. Helt ledsen..


Farmville.

       Publicerat 2009-08-23 » 01:21:42 | Me and my life
Ah, nu har jag kommit in och "lärt" mig spelet, eftersom de inte är så svårt direkt så tror jag att vem som helst kan lära sig de, seriöst. De är ju sjukt drygt, alltså, där är ju ingenting å göra, mest väntetider hela tiden, iallafall nu i början, men på något vis så vet jag att jag kommer bli beroende iallafall..
De är helt jävla ovärt spel egentligen, men ja, de är ju den här önskan om att komma högre och högre hela tiden..

American History X rullar i bakgrunden men de var inte så länge sen som jag såg den så jag sitter här istället, eller så ligger jag med näsan ner i min bok. I love it. Har redan kommit över 300 sidor.

Imorgon tänkte jag ta ett ryck här i lägenheten igen. Varit ledig ifrån de lääänge nu tycker jag. Ska måla första stryket i köket på de tre väggarna som finns kvar, sen ska jag måla de jag visade i videobloggen innan idag.. Ska även måla elementet i badrummet en sista gång. Mm, kommer bli bra.
Imorgon blir de min pastasås till middag vilket var längesen. Gonna be great :D

Ser fram emot nästa vecka som fan. Händer mycke roliga saker faktiskt. Ska handla kakel och börja med de, handla saker på IKEA och storhandla på City Gross, bli av med lite skulder, gå i skolan ofc och sen ska jag till frisören på Onsdag  ;) Haha, ja, vi får väl se hur jag ser ut när jag e klar där..... ;)

Nej, jag gillar läget just nu.. Faktiskt.


Frågestund!

       Publicerat 2009-08-22 » 21:33:52 | Me and my life
Jag tror jag har provat på de här med frågestund en gång innan, och då fick jag nog inte en enda fråga, haha.. Nu har jag fått betydligt fler läsare och tänkte prova de en gång till.
Ställ era frågor fram till Tisdag den 25:e kl. 12.00 så ska jag svara på dem på Tisdagkväll..
Svarar på allt så fråga va ni vill.

Va nu inte blyga ;)

Självklart..

       Publicerat 2009-08-22 » 21:24:39 | Bilder


Så fort man ska göra någonting så funkar de inte, haha ;)

Home again.

       Publicerat 2009-08-22 » 20:53:51 | Me and my life
Hahaha, blev lite förvirring där kan jag säga. Fick ett SMS av Ulrika där de stod; Oj, jag skrev fel tid, menade 6 :p Haha, in i bilen och turbofart mot Klippan. Kycklinggrytan var skitgod iallafall, åt till jag blev spymätt. Inte bra inte bra.
Stannade där till nu typ, har bara varit hemma ett litet tag. Läst igenom lite bloggar å sånt.

Ska prova mig på de här med Farmville nu tänkte jag eftersom alla tjatar som aldrig förr. Kommer säkert inte fatta ett skit men, let's give it a try.

PUSS!

Pics.

       Publicerat 2009-08-22 » 17:46:06 | Bilder
Bättre bilder på min nya klocka;

Renbäddad säng, lovely.Dagens bästa inköp. 10 kr på City Gross ;)

Saturday.

       Publicerat 2009-08-22 » 17:30:50 | Videoklipp
Jag hatar de här med rubriker, skitjobbigt ju.. Ajajajaajajaja.

Vaknade imorse vid tolv, rakt upp och sen blev de frulle, varma bullar och tonfiskröra, samt ost och majonnäs, riktigt gott :D En dusch senare och sen drog vi iväg..

Jaaaa, jag berättar de mesta i videoinlägget;
Ja, och nu e vi hemma igen. Blev inte så mycke, handlade lite mat å sånt på City Gross också, men sen kom de ett SMS ifrån Ulrika om vi ville ha middag ikväll och de tackar man ju inte nej till. Nej, så de får bli min pastasås imorgon istället. Funkar ju lika bra.

Ah, en sovmorgon till bara.. På Måndag är de skola som vanligt :p Jaaaja, jag ska nog komma in i de snart, hoppas jag.
Nu ska jag röka.

Hej babes.

       Publicerat 2009-08-21 » 23:08:31 | Me and my life
Och alla störda människor som drar in magen när ni är utomlands, hur är läget ikväll? Bra! Okej, fan va gött. Härligt å höra. Om jag borde söka hjälp? Ja klart, de har jag redan gjort ;)

Nej men lite serious shit nu kanske? Jaaaa, duschade innan, var så sjukt gött att kunna stå upp i duschen att jag inte ens kan förklara de. SÅÅ bra var de alltså. Smorde in mig i mitt nya body butter och jag luktar fortfarande riktigt mycke. Nej, de är inte bodyshop.. Jag ska visa imorgon..
Iallafall, åkte till Klippan sen å störde mig i en romantisk middag, satte mig på hörnan och smakade som ett litet barn, rökade och glodde facebook. Lämnade lite tonfiskröra också å dem gilla den, skoj.

Åkte vidare där vi blev bjödna på pizza och sen stanna vi typ en timme å snacka och sånt, röööga å sånt.. Ja, och nu har jag läst igenom alla bloggar, kollat facebook och uppdaterat era kommentarer. Gött att ni håller med om, då kan jag inte ha såååå fel alltså. Eller jo, de kan jag säkert, men jag har fler på min sida :p Haha.

ORKAR inte koppla in kameran nu och langa bilder, även om jag mår riktigt dåligt helt ärligt när jag inte bloggar med bilder då de suger pretty much. Aja, jag lovar er en videoblogg imorgon, för de vet jag att ni gillar ;) De kirrar jag. Sounds good?

Ska slänga mig i sängen nu med mitt glas cola och trycka in lite chips å dippa i huet. Blir en Beck eller Wallanderfilm idag också, någon jag har hemma. Dem är så sjukt bra. Sen om mitt sällskap vill se de kan jag ju skita i, hahaha ;) Nej men.. Ni fattar. Jag e fan tjej ;)

Blablablabla. Röka nu sen sängen som sagt. Hoppas ni är skitfulla å spyr ner er ikväll. Och typ har lite roligt också kanske? ;)

Trög?

       Publicerat 2009-08-21 » 17:02:14 | Me and my life


Ja, förköpsställe finns överallt, men om man inte vet om man är sugen på å dra ner eller va fan man nu är så pallar man nog inte slänga en hundring helt åt helvete heller :p
Jag säger inte att hundra kronor är mycke pengar SÅ SETT, utan jag tycker bara de är sååå löjligt att Perstorp ska vara dem enda som tar betalt för att komma in i ett öltält.
Jag tror fan inte att jag är ensam om denna åsikten, faktiskt..

Kvittar om de är 50 kronor eller 70, 100 eller 150, för jag tycker inte att man ska behöva betala för att komma in. De dem inte förstår är att folk blir irriterade, folk skiter i att gå ner där för kom inte å säg att de sista åren har varit bra. Helt tomt i öltältet när vi kom upp vid halv elva förra året. Kanske inte tomt men de var INTE mycke folk iallafall..
Om de är gratis å gå in så spenderar folk mer i baren, så är det..

Jaja, de är bara min åsikt. Folk får jättegärna betala hur mycke dem vill, men idag är jag inte alls sugen på att slänga 150 kronor på de iallafall..

Så är de, sen får jag vara hur jävla trög som helst.

I'm your pusher baby.

       Publicerat 2009-08-21 » 16:56:51 | Me and my life
Lektionen var inte inställd men vi hade typ ingen ändå, haha. Gick bara igenom planeringen för terminen, fick veta vilken bok (och tur för mig så har jag redan den så jag slipper köpa) och sen fick vi sluta. Var hemma igen vid två och då var Mormor och Morfar här och fixa. Mitt duschdraperi sitter nu på plats och även min duschslang. Ska bli så jävla gött att kunna stå upp och duscha nu, med en stång man slipper hålla och speciellt att få stå som sagt, istället för att ligga ner i badkaret och vara fett försiktig.

Vasken ska Morfar fixa på Måndag när jag e i skolan, jag fixar nämligen inte å va här när han ska fixa med saker. Han har ett lite speciellt humör förstår ni :p Jaaaja, har jag väntat så länge så kan jag nog vänta 2 dagar till. Badrummet blir riktigt bra iallafall.

Var precis nere på ICA och handla lite samt hämta ut ett paket ifrån Nelly. Beställde lite smink som var slut, body butter med kokosdoft och en ny klocka. Ni ska se hur sjukt jävla snygg den är alltså.. Dog.
Skulle ju handla flak med cola också men dem var såklart slut. Ja de tänkte jag också, klart att dem är de såhär sent liksom. Aja, jag köpte 5 stycken för 50 istället. Flaskor alltså. 2L tror jag att de var. Han fråga om han skulle blanda lite sprite, fanta osv, men jag sa; NEJ, BARA COLA, haha. Han blev nog rädd för mig för jag bara röt till :p Fan ska jag med Fanta till liksom? Nej.. Någon måtta får de vara.

Handlade lite frallor till imorgon bitti, som man värmer i ugnen, så får bli de till frulle. Köpte sån sallad på kruka också, och så blir de klart tonfiskröran på de, perfekt! :)
Annars blev de lite ost, tomat, lök o sånt, är helt beroende av dem varma mackorna nu så jag ska nog göra ikväll igen :p Ja, sen syndade jag lite chips å dippa också, de var så jävla gott igår att jag fan inte kunde hålla mig, haha.

Blir alltså ingen alkohol för mig ikväll, känns ganska skönt. Är inte ett dugg sugen på de.. Mm, så de blir myskväll med film och annat gott som sagt. Perfekt!
Får se hur de blir imorgon. Den som lever får se, helt enkelt ;)

En dusch nu?

Friday I'm in love.

       Publicerat 2009-08-21 » 12:08:27 | Me and my life
AH, fyfan va gott jag har sovit inatt. Dock nu framåt morgonen så drömde jag såna sjukt jobbiga drömmar men mobilen väckte mig. Vet inte om de var på gott eller ont men, jaja, jag har ju hunnit få gjort lite mer än va jag annars skulle.. Skulle annars gått upp ur sängen NU, men ja, de hade iofs varit ganska skönt också..

Sitter å äter frukost nu, vid datorn. Rostade mackor med tonfiskröran på och ett glas mjölk. Är faktiskt riktigt nöjd med den. Mmm mm mmmm! ;) Kollade nyss in kontot också, ser mycke bra ut kan jag säga. CSN på Måndag och Lön på Tisdag! Puss på de eller? Jo de lilla va? Dessutom är detta den lönen ifrån i Juli när jag jobbade 100%. Fiiint som snus. De blir kakel, nya bänkskivor och ALLT sånt til lägenheten på Tisdag. Najs.

Nu ska jag alldeles strax bege mig till skolan. Har på känn att lektionen typ är inställd och ngt sånt så jag går dit i onödan. Vet inte, ibland kan jag bara få såna känslor om vissa saker och sen visar de sig stämma, skitäckligt är det. Vi får väl se hur de blir när jag kommer till skolan..

Mm, ikväll vet jag inte vad som händer? Ingen aning faktiskt. Skönt. Jag har verkligen inte råd att gå på Karnevalen två dagar och inte ens lust å dra dit EN dag, men jag vet inte. De blir inte idag iallafall, de kan jag säga.
Vadå, palla ta 150 kr per kväll? Hur många andra festivaler och öltält tar betalt för att få komma in? Hahahaha..

Jaaaaaja, nu ska jag dricka upp min mjölk å sen blir de morgonröken. Vi hörs senare babes!
Jahaja, där kom min kalender också med på bild. Konstigt?

Fyfan.

       Publicerat 2009-08-21 » 02:49:25 | Me and my life
Wallander - Tjuven var riktigt bra. Inte alls som kuriren eller så, nej, riktigt jävla bra var den.. Se den!!!!

Världens mysigaste dag, ja, jag kommer somna som en prinsessa inatt. Imorgon är de skola, har en lektion imorgon, och den börjar tjugo över ett. Gött eller?

Jag ska få upp badrumsskåpet å de imorgon, även min duschslang och mitt duschdraperi. Nu inväntas bara den nya mattan och nya handdukar. Kommer bli lovely där inne. Vitt å fräscht.
Ja, köket ska målas en sista gång också, på den ena halvan. Har bara tre väggar kvar sen och därefter börjar Morfar med att sätta nytt kakel, nya bänkskivor och till sist golvet, sen är vi helt färdiga. Prisa gud!!!

Nu ska jag döda flugan som surrar i mitt hue femhundrajävlagånger i minuten, sen sova.
PUSS!

First day.

       Publicerat 2009-08-20 » 23:05:06 | Me and my life

Första dagen i skolan idag. Drygt som fan va de, man blir myyyycke tröttare än när man jobbar, iallafall på ett helt annat vis. De var ju som sagt ingen mjukstart heller. Aja, de kändes iallafall bra. En lärare tyckte jag om ifrån början, så de kändes skitkul faktiskt. En annan lärare var ju lite....ja jag vet inte vad jag ska säga..

Personen sa att när man väl går på en utbildning så har man väl pengar? Personen menar alltså att jag ska ha gått å sparat massa pengar för att plugga på Komvux i Perstorp? Irriterad blev jag. Ofta man gör de då? Vad jag vet så går jag å utbildar mig för att få en UTBILDNING, precis som de låter, och sen att kunna tjäna pengarna? Men naheeee, nej då var man väl inte tillräckligt bra då, om man inte hade pengar när man började läsa?

Jaaaja, på en lektion skulle vi rita av varandra, utan att titta på pappret. Haha, alltså sitta å stirra en människa rätt i huet och sen inte titta på pappret medan man ritar. Blev ju INTE så snyggt kan jag säga. Katastrof. Ska fota mina sen, haha, vi fick nämligen teckningarna på oss själva, så de blev fyra fina porträtt eftersom vi var i grupper av fem. Mjau.

Efter skolan så blev de en dusch och sen Klippan där vi grillade. Blev lite vitlökskotletter, champinjoner och sen blev de potatis å bea-sås ifrån Rackis. Ruskigt gott var de. Blev en cider i solen också.


Söta Wilma.Den störde! Hahaha.

Hemma nu, har varit ett litet tag. Har gjort en skiiiiiitgod tonfiskröra. Fyfan va god den blev. Den får stå i kylen nu under natten och riktigt gotta till sig, sen blir de mackor imorgon med tonfiskröra och salladsblad på.
I den hade jag bland annat ägg, rödlök, dill, creme fraiche, majo, citronpeppar, ja bla bla bla, och tonfisk såklart. Nej fy, den påminde nästan, näääästaaaan, om Smörgåskupéns tonfiskröra.. Ja, säg till om ni vill smaka imorgon ;)

Blandade lite dippa också samtidigt som jag va ute i köket, hade helt glömt bort att jag köpte de för några dagar sen så man får väl passa på å trycka in de i huet innan de går ut datum eller något? Tur man har något å skylla på ;)

Hyrde den nya Wallandern i Klippan så nu blir de sängen, kolla på den och som sagt, trycka in chips å dippa och hälla cola i strupen. Ett perfekt slut på en dag som har varit jävligt lyckad rätt igenom egentligen.
Vi tackar T som har räddat hela våra liv, iaf de våra liv kretsar kring just nu, MJAU! :D


Hey haters!

       Publicerat 2009-08-20 » 17:44:23 | Me and my life
Shit vilken lång dag. 8 - 16 i skolan.. Första dagen dessutom, fan inga lugna stunder här inte. Inga mjukstarter heller, haha..

Aja, jag har skitbråttom, ska iväg till Klippan å grilla å sånt shit. Tar med mig tre iskall jordgubbscider och dricker dem i solen för de är jag fan fett värd.

Ni får uppdatering ikväll när jag kommer hem, jag LOVAR! ;)

Pusher.

       Publicerat 2009-08-19 » 23:20:38 | Me and my life
Sådärja, stressat ner lite, ganska skönt faktiskt :p Var helt uppe i varv innan. Gjorde iallafall lite spaghetti m köttfärssås och de var lika gott som alltid. Fett mätt blev jag.

Åkte till Klippan, drack två cider och en sommardrink och nu är jag nog lite...yr kanske? Haha, inte full men klart fan att jag känner av det. Hände lite sjuka å spontana saker där men vem gillar inte spontant shit? Exakt.

Har hämtat upp tvätten nu, läst igenom bloggar och sånt, ska slänga mig i sängen och försöka andas. Imorgon börjar skolan.. Shit, känn den ångesten istället..

Vitt i badrummet nu.. Gött.

De nya till badrummet, halvfärdigt.Ordnat kaos, haha nej..

Made by me.

       Publicerat 2009-08-19 » 16:42:19 | Me and my life
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Dog.

De känns seriöst som om min hjärna ska sprängas snart. Inte fan hjälper de att lägga sig ner heller för då går alla tankar i 190 km/h istället.. Nej nej nej.

Idag då? Jo jag vaknade ju, kanske en förutsättning? Gick till ICA, pantade flaskor, gick på mötet på skolan. Skiiiitbra gick de. Riktigt nöjd blev jag. Gick till ICA, handla halva affären, svettade hem, bytade om till målarkläder, Sara kom så jag hjälpte henne att fixa lite stuff på internet, målade köket andra gången, målade den sista luckan på insidan (för visst fan flög jag på de också), fixade de sista med badrumsskåpet, packade tvätten....

Nu sitter jag här. Väntar på att klockan ska bli typ fem i fem så jag kan gå ner å sätta igång de två första maskinerna. Ska måla elementet i badrummet en andra gång sen när jag kommer upp. Måste göra middag också, matlåda till imorgon så jag inte svälter. Börjar skolan imorgon vilket jag ännu inte hunnit fatta, ska börja första dagen med en fet 8.30 - 16.00! Sova inatt? Tror jag inte jag kommer klara, nej.

Mormor skriker, gotta go.

Ehm, godmorgon?

       Publicerat 2009-08-19 » 12:26:27 | Me and my life
Sitter här, kliar mig lite i örat, tittar ut över rummet, fattar ingenting? Ehm va? Va hände? Jag sov nyss... När alarmet sen ringde fick jag något ryck? Klädde på mig, bäddade sängen, rullade upp persiennerna (?!) och allt detta gjorde jag på typ 4 minuter? Jahaaaa, nu då?

Mormor kommer om en halvtimme och då ska jag även gå hemifrån. Borde kanske kamma mig, sminka mig och sånt shit, men jag pallar inte. Jag MÅSTE dock, ska på möte halv två på skolan med SYOn. Mitt schema ser helt skadat ut. Kan inte vara meningen att de ska vara så. No.
Måste panta mina burkar också, och de måste jag göra innan, så därför måste jag gå inom ICA å panta först, gå på möte och SEEEEEN handla.
Jajaaaa, like you care?

Nej men fan jag har 750 saker å göra idag, for real, så jag ska verkligen inte sitta här och inte göra ett skit.
Ska typ... börja nu...Regular, everday, normal fuckin' bullshit.

       Publicerat 2009-08-19 » 01:44:41 | Me and my life
Jaaaa, gick på kalaset hos Farmor, åt jättegod mat och blev jättemätt och sen stack jag därifrån vid åtta eller någonting? Vet inte, när mognar man och tycker att sånt är roligt? Att sitta å snacka osv, jag vet inte? Jag är nog ganska omogen när de gäller sånt isåfall?

Ringde å kolla var Emina höll hus å hon var hos Levana, men skulle typ gå så jag väntade vid Emmas och sen gick vi hem till henne å Janica. Hade med mig 2 liter cola som vi hällde i oss, rökade upp ett helt paket, på ja, typ 3 timmar. Helt skakig och mår illa gör jag nu, hahaha. Snackade iaf en massa, skratta och ja, de var trevligt.

Nu e jag hemma igen.. Var tänkt att jag skulle skruva ihop min badrumsmöbel men på något konstigt vis så är den redan halvt uppe? Förstår inte de riktigt? ;) Jag skulle ju bara lyssna på eeeeeeeeeeeeeeeen låt. Men, ooookej?

Har inte rökat sen jag kom hem, inte heller hämtat cola. Känns inte som att jag behöver röka på typ 25 dagar.. Fyfan alltså, har rökat sönder hela mig själv känns de som. Varför stoppar ingen en liksom? Tänk om man skulle bo där? Hade rökat upp en limpa på 2 dagar, hahaha..

Inga SMS, tjall på internet...

Do something?

       Publicerat 2009-08-19 » 00:21:02 | Muuuusic


Kan vara den sjukaste låten på länge.
Ändå gillar jag den på något äckligt vis.
Han dissar iallafall sig själv fett...

Steve: You want some more of this bitch? Back in the heezy. We can do this all year long.

I'm just a regular everyday normal muthafucka...
I told you in the first song, I'll tell you in another.
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
I don't have a girlfriend my hand's my only lover.
I'm just a regular everyday normal muthafucka...
One night a week my mom likes to cook me supper.
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
And Michael Keaton was my favorite Batman.

I was walking down the street just the other day
I saw these two fine bitches
they were walkin' my way
"Yo whatchu girls doin tonight?"
is what I wanted to say
but suddenly I panicked
my voice started to shake.
so I put my head down
and I just walked away
I had a bus to catch anyway,
it worked out great.
Got on the bus put my headphones on and pressed play
Sheryl Crow, James Blunt, and motherfuckin Ace of Base.
Yo, what can I say,
it's just a day in my life
I'm up early in the morning
in bed early at night.
To be productive at work
I gotta be well rested.
Yeah muthafucka,
you heard what I just said.

I'm just a regular everyday normal muthafucka...
I don't like margarine I much prefer the taste of butter.
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
My favorite movies as a kid were Superman and Ghostbusters.
I'm just a regular everyday normal muthafucka...
I have a hard time opening my eyes under water.
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
and I'm not a huge Nicholas Cage fan.

I'm from a
lower-middle class family,
me and my brothers and sisters
played hide and seek,
I have good memories
from my childhood bitch,
my favorite toy
was my fuckin fire truck bitch,
I used to play with that motherfucker all day long,
until I learned about sex from the Sears catalog
and then I played with my muthafucka all day long
about 10 times a day man, all year long.
My favorite song motherfucker
I don't like to admit it
is a Celine Dion song
from the movie Titanic.
"Every night in my dreams,
I see you...I feel you..."
Every time I hear that fuckin shit
a tear comes to my eye.
Why the fuck did Leonardo Di Caprio have to die?
Though I'm not afraid to say
that I'm a sensitive guy,
sticks and stones break my bones
but it's the words that make me cry.
Like that time in Grade 3
when a girl called me stupid face,
she really hurt me,
why'd she call me stupid face?
Is my face stupid?
How's that even possible?
A person can be stupid
but a face? That's impossible.
Shit happens all the time
and you learn how to deal with it,
Regular, everday, normal fuckin' bullshit.

I'm just a regular everyday normal muthafucka...
When I get into a fight I usually leave on a stretcher.
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
When I got nothin' to say I usually talk about the weather.
I'm just a regular everyday normal muthafucka...
I like the 1st Back to the Future but the 2nd one was better.
I'm just a regular everyday normal motherfucker...
I like red peppers better than the green ones.
Ooooohoooooo...savin up my money
to go buy a new dishwasher.
Mine broke about 6 months ago.
Mother fucker.
Go Go Go Go
Go shorty, it's your birthday,
Go party like it's your birthday.
I wasn't invited, but it's okay.
I'll just stay at home and play some video games.

Steve: You want some of this? Come and get it.

Kalas.

       Publicerat 2009-08-18 » 17:36:37 | Me and my life
Ja, och nu ska jag iväg på kalas hos Farmor. Hon fyller år idag så grattis på henne.. Mjauu..

Ska gå dit så jag har fettat in musik i min lur så att jag inte ska typ avlida eller något? Ja, så de blir nog så bra så. Har lite att ordna sen ikväll, ska fixa en blogg (om jag hinner), ska försöka få ihop mitt badrumsskåp och sen ska jag inom Emina när jag går hem ifrån Farmor för att röööka å snacka lite skit. Ao. thats it.

Nej jag måste dra nu.. Vi hörs senare babes.Världens bästa lösning för övrigt ;)

Någon?

       Publicerat 2009-08-18 » 17:29:17 | Me and my life


Någon som känner sig manad att hjälpa mig? Få ihop hela jävla badrumsskåpet?
Inte de nej....

Kan förstå de.

Musiktips.

       Publicerat 2009-08-18 » 17:28:14 | Muuuusic
Daughtry - No surprise
Mariah Carey - Obsessed
Eminem - The warning
Pink - Please don't leave me
Governor Andy - Bonus på kortet
Sophia Somajo ft Henok - Pusher
Madonna - Celebration
Keri Hilson - Knock you down

Veckans nykomling :p
(Gammal men ändå...bra, eller något?)


This is the life.

       Publicerat 2009-08-18 » 17:23:59 | Me and my life
Jaha, jag stressade lite igår och sen åkte jag till Mc Donalds och tryckte in ett meal i mitt hue, jag var så jävla hungrig att jag hade kunnat äta vad som helst. Dåligt humör var jag också på.. Jaja, fick min mat iaf sen var jag fett happy.

Åkte hem till Jeppe och drack lite cider. Var lugnt hela kvällen, de enda som hände var väl typ att Affe och Luna hade sex å fastnade i varandra, hahaha. Ja, efteråt alltså, stod fast i typ 15 minuter eller något?
Gick hem i regnet, skulle äta nudlar men nej, pallade inte.

Somnade typ 4 imorse, eller ja, något sånt iallafall? Var väl lite sådär kanske, blandat kanske man kan kalla de? Typ kaos. Typ ändå skitbra? Jag vet inte.
Vaknar första gången halv tio imorse av att rummet är SÅÅÅHÄÄÄR jävla ljust. Vaknade mååånga gånger men till slut gick jag upp vid ett kanske?

Ner till jobbet å hämta saker jag beställt på Oriflame.. En blåbärskräm till ansiktet, fotkräm som luktar jordgubbe och handkräm som luktar kokos, skitbra :)
Åkte hem och nu har jag duschat och gjort vid mig. Mormor är här och pillar med lite element och så. Jag har tagit ledigt ifrån de idag faktiskt.. Visst gör jag rätt i de? Mm, för imorgon är de highlife igen :p
Kul att man ser?

       Publicerat 2009-08-18 » 17:15:08 | Bilder


Dags å klippa luggen kanske?

Jag lever.

       Publicerat 2009-08-18 » 15:22:03 | Me and my life
... ni ska få bilder och story och allt sen.. Hinner inte just nu bara..

Ovärt?

       Publicerat 2009-08-17 » 19:01:41 | Videoklipp


De här kan nog vara de mest meningslösa ni sett i era liv. Varför liksom?
Jag vet inte, jag hade en idé med detta först, men uppenbarligen så blev de inget av den.. Jajaaa..

Och nej, jag brukar inte gå med strumpor när jag har ballerinaskor, jag har däremot strumpor inomhus alltid, annars dör jag, å då pallade jag väl inte ta av dem :p

Alltid stress.

       Publicerat 2009-08-17 » 18:42:40 | Me and my life
Gud, konstigt man inte har typ magsår eller något? Alla bara drar å sliter i en ifrån olika håll och inne i min hjärna just nu så pågår ett krig. Den tiden där, möte på Onsdag, tvätta då också va? Fira farmor, hur mycke fyllde hon nu igen? Shit skolan på Torsdag? Extrapriser på ICA på Fredag va? Flak cola för typ 58 spänn. AH guuud.

Mormor har iallafall varit här hela dagen. Har fixat småsaker i hallen som vi missat innan, badrummet är färdigt förutom elementet. Har målat halva köket ett stryk, MUCHO BRA! Målat insidan på luckorna, VÄLDIGT BRA!! Ja, sen har mormor städat, diskat, plockat in disken och jag har tömt kylen på gamla och äckliga saker. En hel limpa bröd? Varför liksom? Ibland är jag nollad. Typ alltid iofs men..

Jaaaaja, nu har jag duschat å sminkat mig. Sitter här med en handduk över håret och bloggar. Varför jag gör de när jag har 100 andra saker å göra? Don't ask me.

Nej men fan, jag måste föna håret, platta luggen, sätta upp skiten, ta på mig en tröja, gå ut med soporna, handla mat..........................

Getingjävel.

       Publicerat 2009-08-17 » 16:44:49 | Me and my life
Kommer in en geting och jag får panik - SÅKLART! Börjar vifta och ha mig och till slut får jag ner den på golvet.. Märker dock att den fortfarande lever så jag skriker;

Jag; AAAAAAAAAAAAAAAH!! För helvete, hjälp mig då?
Mormor (står i köket); Va fan skriker du om?
Jag: Den lever!
Mormor; En neger? Hur fan kom den in här?


HAHAHAHAHA, dog.

Like we always do.

       Publicerat 2009-08-17 » 12:31:48 | Me and my life
Vaknat till liv nu. Min mobil har varit mongolid HELA morgonen så jag har mest velat slänga den i väggen. Hatar när jag blir väckt, så till slut lade jag den ifrån mig och somnade om, ja, då ringde larmet såklart.

Jag är vaken nu iallafall. Har fet ångest över att de är Måndag och de finns vissa saker jag måste ordna. Måste ringa skolan och snacka om vissa saker, och på tal om de, jag måste förbereda mig mentalt. Börjar för fan på Torsdag. Ah. Hinner ingenting. Jag är såååå trött på detta.....

Jaja, jag håller på å koka ägg nu, samtidigt måste jag diska och bädda sängen. Mormor och Morfar kommer snart och ja, de gäller att sätta lite fart nu :p

Vi hörs senare, visst?

OMFG!!!!!

       Publicerat 2009-08-17 » 00:15:57 | Movietime
Hur fan kan en film sluta så? Jag får fan panik alltså......

Okej, ni har rätt, NI HAR RÄTT!! Är ni nöjda nu? Filmen ÄR skitbra.
Jag tyckte inte att Edward var snygg innan, när jag såg bilderna, men NU.. Shit va snygg han är.

Nej alltså jag vet inte, jag är helt frälst.. Dog.


Kodat meddelande ;)

       Publicerat 2009-08-16 » 21:11:49 | Me and my life
Jag skiter i filmen på trean, den verkade helt jävla varm ju..

Tänkte bara berätta för en viss dam att jag nu sätter igång Twilight. Jag har fortfarande inte sett den alltså och vissa höll på att få hjärtstillestånd när dem hörde de :p

Om jag inte gillar den så är jag tydligen störd.
Upp till bevis nu då?

Pics.

       Publicerat 2009-08-16 » 21:03:49 | Bilder

Josse å jag i Ljungbyhed i Fredags..


Kände oss ganska felpalcerade där kan jag säga :pJoy :pTilda å EmmelieIn i dimman eller? Typ.

Morfar är så clean.

       Publicerat 2009-08-16 » 20:55:24 | Me and my life
Mormor; Ja, Mamma hade klippt sig hörde jag, var hon fin?
Jag: Jag vet inte, jag har inte sett henne.
Morfar: Jo, hon likna en sån modell.
Mormor: Vad för modell? Hårmodell eller?
Morfar: Naaaaee, sån i katalog..
Mormor: Ja men VAD för katalog?
Morfar: JAAAA; sån jävla katalog där man visar upp lasar.

Hahahaha.. Lasar. Jo då. Kläder annars.

Morfar: Ja, jag träffade någon där ute som ville ha hjälp med att måla köksluckor, jag sa att du var en jävel på de så jag gav ditt nummer! ;)
Jag: Ja, du kan be dem fara långt åt helvete..
Morfar: Ja, eller att dem kan slicka mitt mahognyglaserade ashål.
Jag: Hahahahaha, ja för här målas fan inte en centimeter till.. De kan jag säga.
Morfar: Nej, dem kan stoppa upp penslen i röven..

Tur han bara skoja, hade någon kommit å frågat om hjälp hade jag helt allvarligt slått dem på truten.


Lovely ♥

       Publicerat 2009-08-16 » 20:47:51 | Me and my life
Ah, härlig Söndag. Gillar läget just nu, även om jag har 1,50:- i min plånbok och EN cola kvar i kylen.. Jaja, de finns dem som har de värre.

Linda kom å lämnade mina flak med cider och sen skulle hon leverera mer alkohol till Farmor så jag passade på att åka med henne, nice när man kan slå två flugor i en smäll. Visst?Maten var färdig när jag kom, och fyfan va jag åt. Kom ju på när jag va där att jag inte hade ätit någonting alls på hela dagen. Inte så coolt kanske?Skulle hjälpa Farmor in med hennes köksbord sen, alltså bära ut de till uterummet för hon fyller år på Tisdag och ska ha mycke folk och blablabla.. Gick dock inte så bra. Vi tappade bordet hela tiden för hon har ont i sin arm, stötte i lister och skit och sen fastnade vi så vi kunde inte röra oss. Hahaha. När vi fick rätt på de så blev Farmor så trött att hon sa; Vi skiter i de istället, ställ tillbaka bordet. Jaaaja, så de gjorde vi.

Sara kom å hämtade mig sen så vi körde å röga lite och snacka skit innan vi körde upp hit å kolla lite saker. Jag hade värsta ångesten för disken i köket. Kunde inte ens gå dit förrän den råstirrade på mig. Jobbig som fan. Ja, så jag bad Sara ta en stol och sätta sig mitt på golvet så hon kunde hålla mig sälle, haha :p De går ju jävligt fort när man väl står där, men ja. Nu är den borta iallafall, inklusive plåten som var helt ostig och ingrodd sen igår då jag gjorde varma mackor ;) Najs najs.

Har tagit upp nytt bröd så ikväll ska jag göra nya mackor, med tomat och ost och sånt gott och sen tänkte jag prova min mixer som jag aldrig använt. Har frysta bär i frysen och lite annat så jag provar väl mig på de här med smoothies eller något? Hoppas de blir gott..

Nu blir de lite film å mys i sängen iallafall. Ska tända mina äpple/kanelljus och bädda ner mig i mina mjukiskläder. Mjau på de. Imorgon fortsätter vi å måla, 13.00 kommer Mormor å Morfar :)

PUSS på er :)

Into my bones.

       Publicerat 2009-08-16 » 14:26:33 | Me and my life
Ja, de blev en dusch igår och sen en tur till Klippan. Var bara meningen att de skulle fixas lite saker men jag gick upp å röka en cigg med Tilda och sen fick jag en öl, efter de en cider och sen var de ju kört. Fixade ett flak cider och drack en och sen hände de lite saker och så så typ allt dog ut. Åkte tillbaka till Perstorp.. Lika bra det.

Riktigt hungrig var man när man kom hem. Gjorde varma mackor i ugnen, några med svampstuvning, några med ost, skinka, lök, tomat och sånt gott. Satt å åt dem samtidigt som vi kolla på Scary Movie, hahaha. Riktigt för mycke den filmen. Tände massa ljus och bara mös. Riktigt skönt att ta de lugnt, även om man drack två cider och en öl :p

Vaknade vid tolv eller något. Har inte gjort ett skit hittills idag. Eller jo, jag har bäddat sängen med överkast och hela skitet, sen har jag dammsögit och plockat in dem färdiga luckorna i köket. Pallar inte ha dem över halva rummet längre. Mjau. Så ja, de är väl typ de?

Ska vara hemma hos Farmor klockan 17 idag, äta kyckling, hemmagjorda klyftisar och beasås. De är såååå jävla gooott.. Skulle fan kunna äta de minst 5 ggr i veckan, speciellt Farmors kyckling.. Så god.
Mja, så jag ska väl hoppa in i duschen snart och göra vid mig lite för att sen promenera hem till Farmor. Blir nog bra! Ikväll vet jag inte ännu, de märker vi :p


Fyfan va skönt.

       Publicerat 2009-08-15 » 17:41:37 | Me and my life
Ja de finns inga ord för hur skönt detta är.. Shit alltså! Luckorna är färdiga, jag trodde aldrig att de skulle hända, helt seriöst. När jag står där happy som ett ashål så säger Mormor; Ja nu är de bara insidan på dem som ska målas vitt också. Ja, GÖR DU DE ISÅFALL! Psykbryt för fan, haha. Är hon road av de så varsågod.

Toaletten har fått sig en omgång färg idag också så nästa gång vi ska måla så ska Morfar måla badrummet EN gång till, Mormor ska måla insidan av luckorna och jag ska måla alla element här. På måndag blir det, vi sa att vi skulle ta en vilodag imorgon och de är jag väääldigt glad för.

Har precis ätit, majskolvar med smör å salt och sen stekte jag lite bacon till de. Är väl kanske inte den mättaste människan som lever men jag är glad ändå. Har majs mellan alla tänder så jag får väl leta upp tandtråd eller något? Jaaaaa. Ikväll blir de lugnt, även om jag inte vill. Hade velat sänka ett halvt flak eller något, men njae, jag har ju sagt att jag ska hålla ett tag :S Får inte mina cider förrän imorgon heller. Sucks.

En dusch nu hade suttit på sin plats, så de får väl bli de?
Puss

WOOOHOOOOO!

       Publicerat 2009-08-15 » 15:50:02 | Me and my life
Jag vill höra ett fett skrik, en fanfar, en glad låt eller va fan ni nu än kan komma på..

För vet ni vad?


JAG ÄR FÄRDIG MED ALLA JÄVLA FUCKING LUCKOR, SKÅP OCH LÅDOR!!!!!!!!

CELEBRATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!


No surprise.

       Publicerat 2009-08-15 » 13:46:51 | Me and my life
Som vanligt när jag får en av hans låtar på huet så går den på repeat här hemma.

Igår då? Helt jävla sick. Åt min korvsoppa och sen kom Josse på besök. Hämtade tvätten och sen duscha jag å fixa till mig. Drog in till Ljungbyheds gammelmarknad eftersom jag aldrig varit där å vi hade typ inget annat å göra.
Herre min jävla gud alltså.. Barn som nog hade ADHD plus en stabil fylla stod och bråkade med vakter för han fick minsann gå in VAR han ville.. drog i hela stängslet osv.. Moget. Världens minsta och luffiga öltält och bar, alltså ja.. Killar utan respekt och gamla alkokärringar som var helt mögiga och äckliga.. Sunkiga helt enkelt. Nej fyfan.

När vi bestämde oss för å dra så såg vi en mamma som stod å höll sitt barn i hans tröja och han svingade som fan så de såg ut som ett jävla lasso. Hon skitpackad och barnet helt väck, stod och skrek och slog på varandra, så då började nästan jag å Josse springa ifrån skiten, hahaha.

Hem till Josse sen å checka henne lägga och röka lite, snacka skit å sånt. Najs najs.
Ja, typ så.

Bilder får ni sen, pallar inte ladda in kamera and shit nu, jag ska röka och sen ska jag börja måla igen. Puss å sånt.

ALLTSÅ SERIÖST?

       Publicerat 2009-08-14 » 18:50:41 | Videoklipp
Finns de ens såna här människor? Som är såhär helt jävla fucking allvarligt? Alltså jag har värsta psykbryten här hemma.. Om ni kollar på dessa klippen, sen går ni in på hennes blogg och kollar själv på kategorin videoblogg så ser ni att hon ÄR såhär alltså, på riktigt, alltid!!! Jag fattar inte, jag sitter som en fågelholk... Shit vilken ruskig särare."FETT CP"

Alltså, hahahaha, what's up with hennes jävla ljud? AHHHHHHHHH. Alltså jag vill döda.

Videoblogg.

       Publicerat 2009-08-14 » 18:10:02 | Videoklipp


Vad säger ni sen? Gillar ni mina videouppdateringar eller ska jag hålla mig till ord?

Note to self.

       Publicerat 2009-08-14 » 18:00:58 | Me and my life
5 color kvar i kylen.

Jag upprepar;

5 COLA-BURKAR KVAR I KYLEN!
Måste göra något åt detta - SNARAST!

Klart, slut.

Fontän.

       Publicerat 2009-08-14 » 12:57:32 | Me and my life

Herregud, hahahaha.. Jaja, vi kommer till de..

Lade mig i sängen och läste och de är fan de allra bästa man kan göra om man vill sova. Inatt fick jag bläddra tillbaka tre blad för jag kom inte ihåg att jag hade läst dem sidorna ens. Slumrar till hela tiden. Somnade så fort jag släckte lampan.

Vaknar av alarmet som tydligen var Jan Johansen, haha, Mitt hjärta i din hand. Stänger av de tre gånger och sen går jag upp, sätter håret i en tofs och tar på mig målarkläderna.. Samlar ihop tvätten och sen går jag rätt ner i tvättstugan. Slänger i två maskiner och ingen av dem startar. Nahe nej.. Sätter på strömmen, ja, funkar de, nej? Kommer inget vatten. Naaaheee? Ser att de sitter en sån kransak på väggen så jag drar i den och då sätter den första maskinen igång. Tack. Går till andra sidan, tänker inte så mycke utan jag bara drar i den spaken.. Hahahaha.. Den var ju inte direkt kopplad till den andra maskinen utan den var kopplad till en sån vattenslang, som sätter igång med värsta trycket och jag sprutar ner halva mig själv. Jahaja...

Hahahaha.. Hittar till slut rätt kran och sen går jag därifrån. Ganska blöt.

Har nu läst igenom lite bloggar, rökat morgonciggen och fått en nikokick. Druckit halva min morgoncola. Väntar på Mormor och Morfar och sen sätter vi igång.. Ännu en dag på Allégatan med huet ner i en målarburk.

Godmorgon.


Cp-dator.

       Publicerat 2009-08-14 » 02:59:18 | Me and my life
Min dator är fan sjuk. Stängde bara av sig helt plötsligt å sen gick den inte å starta igen. Kände på skrivbordet där den stod och jag trodde fan att hela bordet skulle smälta eller någonting. Vad göra?
JO, leta upp den där jävla plattan så nu kan jag ju räkna med dåligt humör varje gång jag bara tittar åt datorns håll. Den har redan lossnat 4 gånger.. Roande?

Har kollat runt lite, räknat ner mina räkningar denna månaden och de ser sjukt jävla ljust ut kan jag säga. Känns skönt. Har beställt nya handdukar och en ny badrumsmatta på H&M iallafall, som är inräknat i räkningarna och de gick fan bara på 500:- Älska H&M, två nya duschhanddukar, 4 gästhanddukar och 1 ny badrumsmatta. Allting i ljusrosa. Lovely. Vitt å ljusrosa går så fint ihop så de får bli de :) Slängde ner 2 bodyspray också, helt beroende av det.

Nu ska jag krypa ner i sängen tänkte jag. Kommer sova som en gud inatt. Imorgon är de tvätt mellan 12-17 som gäller, sen kommer såklart Mormor och Morfar imorgon också, ska målas som bara den. Nu när jag har varit hemifrån lite och tänkt på annat så ser jag faktiskt fram emot de imorgon. Lite kul är de ju ändå.. Snart ser jag FAKTISKT slutet på luckorna :) Badrummet är också snart färdigmålat så då blir det montering av den nya vasken, skåpen och spegeln :) AH, här blir så fint kan ni tro.

Ja, titta va glad jag är ikväll :) Hoppas att de håller i sig tills imorgon.
Sov gott - å älska som om de vore din sista dag.


Daughtry

       Publicerat 2009-08-14 » 01:45:23 | Muuuusic
Har alltid älskat Daughtry och alla hans låtar, ni som har läst bloggen ifrån början vet ;)

Denna nya är iallafall riktigt bra..I've practiced this for hours, gone round and round
And now I think that I've got it all down
And as I say it louder I love how it sounds
'Cause I'm not taking the easy way out


A looooong day.

       Publicerat 2009-08-14 » 01:15:50 | Me and my life
Idag har jag helt glömt bort att jag har en blogg, eller så har jag helt enkelt inte brytt mig? Ja, i vilket fall så har jag inte hunnit att skriva, men de har jag nu...

Så fort jag vaknade imorse åt jag ju den där jävla frukosten som har fått mig att må illa hela dagen. Nasty. Tog sen min whiskeyröst och ringde till psyk. Hade en fruktansvärt stor klump i magen när jag ringde men de gick helt okej, sa att en sjuksköterska skulle ringa upp mig under dagen. Gött, ännu mer ont i magen, typ resten av dagen.

Mormor och Morfar kom upp och vi började direkt. Orkar inte skriva längre vad vi har gjort för de känns som att jag gör samma varje dag. Gör jag ju iofs också. Fan alltså kan inte bara dessa jävla luckorna bli färdiga någon dag? Den kvällen jag skriver att NU är vi helt färdigt med luckorna så påminn mig om att ta en fet öl eller något.

Ja iallafall, sjuksköterskan ringde sen så jag sprang ut på balkongen och prata med henne. De gav inte mig ett skit men jag antar inte att de skulle de heller? Hon sa att de ju faktiskt fanns distriktsläkare att prata med? Jo då så atte, nog jag ringer ner till vårdcentralen. Hej var har du ont? I hjärtat? Jaha ska vi göra ett EKG?
Nej palla de, jag vill prata med någon seriös och utbildad psykolog annars kan de vara så. Sa till direkt att jag inte tänker ta några jävla antidepp-piller för jag vill gärna veta när de är bra av sig själv och inte av några piller.
Aja, dem skulle ta upp de på något möte iallafall och sen får jag besked om max 2 veckor om vem och hur och var jag ska.. Bra antar jag?

Fortsatte fram till 6 å måla och hålla på sen började jag göra middag. Korvsoppa och fan va god den är alltså, hade fan kunnat leva på den i tre år. Som vanligt blev de så mycke att jag har till imorgon med. Korvsoppa en fredagkväll, kan ju inte bli mycke bättre?

Efter ett tag så ringde Annica och Helena ifrån jobbet så dem kom upp och fikade. Hade med sig en jättefin blomma och cola såklart :) Världens härligaste människor alltså. Blir helt varm i hjärtat när jag tänker på de. Att de finns personer med hjärtan av guld. Om ni läser de här så ska ni veta att jag blev jätteglad och jag uppskattar allting jättemycke! Ni är mycket speciella..

När dem gick sen så hoppade jag i duschen och sen GICK, jag upprepar G I C K jag ut till Emina. Ja, ni som vet, ni vet, ni andra orkar jag inte förklara för, men de är iallafall utanför Perstorpsskylten och de tar typ 5 timmar å gå dit, haha nej men, den 21:an är ruskig. Känns som att man går och går men aldrig kommer fram.
Nu gjorde jag ju uppenbarligen de, satte oss i uterummet och kedjeröka, drack cola och åt choklad. Snackade om de mesta, killar, sex, vänskap, ex, allt, allt, allt. Mycke trevligt, så de får vi göra om, när hon har flyttat till lägenheten för jag PALLAR aldrig mer gå dit, hahaha.

Nu e jag hemma och har fett ont i mina fingrar för jag har skrivit alldeles för mycke så nu ska jag röka, och typ andas för denna meningen blev fett lång.

Lyckligare?

       Publicerat 2009-08-13 » 12:43:24 | Me and my life


Eftersom min morgon sög igår så tänkte jag prova de alla andra blir så jävla lyckliga av. Färska hallon å blåbär.. Gjorde inte mig ett dugg lyckligare faktiskt. Mår fan bara illa och ändå orka jag inte ens äta upp halva tallriken.

Läste i boken igår innan jag skulle sova men fan, jag fick bara den i huet tre gånger. Var så trött att jag slängde den på golvet till sist och vaknade inte ens av tidningen.

Vaknar vid nio imorse av att jag har kramp i benet, ni vet sånt som gör såååå jävla ont. De enda som hjälper för mig är att ställa mig på benet men de är ju fan inte de lättaste när de gör så ont. Hasa mig ner på golvet och sen ställde jag mig och de försvann. Somnar om och vaknar 10 minuter efteråt av samma sak. Palla.

Väntar på Mormor och Morfar nu, måla måla måla. Hela min hjärna består av en roller och en pensel just nu känns de som. Är inte alls på humör idag och dessutom har jag en fet klump i magen.

Godmorgon.

Nejnejnej.

       Publicerat 2009-08-13 » 01:48:32 | Me and my life
Tror ni att jag somnade eller? Nicht. Nej. Big NO!

Kände mig sugen på chips men jag tänkte, nej, helvete heller. Går ut å tar två knäckebröd istället. Gött. Äter dem och sen då? MÅSTE HA CHIPS. Jag döör. Jag dör nu.
Vad gör jag nu? Jo då, jag äter chips. Hahaha. Palla mig själv?

Ska iallafall snart lägga mig i sängen och läsa lite. Har börjat på en ny bok med Kajsa Ingemarsson. Älskar henne så denna boken är säkert lika bra som de andra, får jag hoppas.

Känns lite konstigt dock att inte läsa tidningen först. Den brukar komma vid tre? Ah, jag får väl ta en paus i boken då eller något?

Btw, jag ska ringa imorgon.. Önska mig lycka till. Vad ska man säga liksom?
Hej, Johanna heter jag och jag behöver psykhjälp?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

       Publicerat 2009-08-13 » 00:44:43 | Me and my life
Jag fick precis världens jävla uppenbarelse.

HAHAHA, alltså jag får inte luft..
Hur fan har jag kunnat förtränga detta?
De kan ju faktiskt vara de roligaste som har hänt på typ flera år, eller de äckligaste?


OMG!

       Publicerat 2009-08-12 » 23:56:33 | Me and my life

Besöksrekord idag - IGEN! Herregud, vafan händer liksom?

Hur ska vi fira detta nu då tycker ni? ;)


Whine up.

       Publicerat 2009-08-12 » 23:39:08 | Me and my life

Sjukt lugn har infunnit sig. En cola och en cigg gjorde susen. Bytade om till myskläder. Trött är jag också, man borde kanske lägga sig nu? Haha fan va konstigt de hade känts å lagt sig när de fortfarande är mörkt ute? Helt ovant ju.

Saken är den att jag måste lägga mig nu isåfall, annars finns de en väldigt stor risk att jag blir pigg igen. Mja, jag ska absolut ta mig en funderare på detta.


Hahahaha

       Publicerat 2009-08-12 » 22:16:15 | Me and my life
Så jävla rolig är den väl ändå inte?Eller va? Hahaha?

Time is going by,

       Publicerat 2009-08-12 » 22:13:13 | Me and my life

Ja, ääääntligen säger jag bara. Klockan är 22:03 och detta är första gången idag jag sätter mig ner och inte känner att jag måste resa mig direkt efteråt. Skönt eller?

Morfar hämtade mig vid ett idag och sen har vi varit i Hyllinge. De har jag ju iofs redan berättat så skit i de. Så fort jag kom hem så lavade jag in all mat och sånt i kylen och sen bytade jag om till målarkläderna och började direkt. Jävlar va de har målats idag alltså, nu händer de saker på riktigt :D

Paddy skickade SMS och ville träffas. Hon kom upp och bytade frivilligt om till en T-shirt och sen stod vi i köket och måla och snacka samtidigt. Så jävla go så de finns fan inga ord. Hon sa att ända sen jag var typ 15 år så har de ju varit såhär, så de är ju faktiskt på tiden att ta tag i de. Hon sa att hon kunde köra mig in och följa med mig och de kändes också sjukt bra. Världens finaste. De var faktiskt inte så farligt å prata om de heller tyckte jag, som jag kanske trodde att de skulle vara? De är ju som de är, och mina vänner älskar mig ändå.. Klart dem gör tänker ni, men nej, de är inte så klart. De känns inte så iallafall.

Jag blev iallafall väldigt glad för att du tog initiativet idag till att prata med mig, att du blev orolig och att du kom hit och att du hjälpte mig. De värmer så mycke kan du tro. Älskar dig så högt. Världens bästa G!

Paddy körde sen så då fortsatte jag å måla.. Kramp i armarna imorgon eller något, haha. Jaja, ingen rast och ingen vila. Fick dra ner allting sen och försöka ställa alla luckor på ställen all over. Börja med maten sen och dammsög samtidigt. Har lärt mig idag att de kvittar hur arg man blir på dammsugaren för den gör fan ändå som den vill. Andas, räkna till tio och sen släng ut möget, haha, nej men fan, man blir så trött.
Blev ugnstekt falukorv idag med potatis, kokta morötter med smör och flingsalt, ruskigt gott var de. Iskallt glas mjölk på de, perfa.
Har precis diskat allting och varit ute med soporna, pratat med Mormor i telefonen och granskat mitt kök. Typ så ja.

Imorgon kommer Mormor och Morfar vid 13.00 så ska vi köra ett sjuhelvetes ryck igen. Morfar ska måla badrummet, Mormor ska måla insidan på vissa av luckorna, dem man öppnar och inte skjuter åt sidan så att säga, haha, och jag ska fortsätta med luckorna och måla tredje stryket på vissa och första på vissa. HÄRLIGT!!!!

Är helt jävla speedad så jag ska ta en cigg å cola på balkongen och chilla lite.
Fett värd det.


Mjau.

       Publicerat 2009-08-12 » 21:18:52 | Videoklipp

Tjatja.

       Publicerat 2009-08-12 » 19:03:26 | Me and my life
Är hemma å allt sånt, försökt städa upp efter spegeln men de går fan inte utan att skada sig. Ni som undrar varför jag tog just den var för att jag sminkade mig samtidigt och hade ställt upp spegeln mot skrivbordet, men HELA tiden så trilla den emot mig och till slut fick jag damp när både spegel och dator får spel. Thats it, haha.

Har varit en lång dag, har handlat mycke, rivit ner halva toaletten (?) så nu kan jag inte ens va där inne. Lägenheten ser ut som kom å hjälp mig å dö och de känns aldrig som att vi kommer någonstans..

... men jag målar, så vi hörs senare.

Godmorgon.

       Publicerat 2009-08-12 » 12:57:08 | Videoklipp


Flytta in? ;)

Back to reality.

       Publicerat 2009-08-12 » 04:17:55 | Me and my life
For a while..

Lika bra de, jag orkar inte vara djup och känslosam längre. De är jobbigt.
Tar på krafterna man egentligen inte har, haha.

Nej, fresten, jag gjorde ett jävla klipp innan. En viss person ska åka till Tyskland på Söndag och de var jag inte sen på att höra. Två flak cider för 200 kronor, mycke mycke bra. Har jag dricka ett tag framöver också. Kan dock inte förstå varför man väljer att köra på en Söndag. Helt ovärt liksom, varför kör man inte en Fredag?
Ajah, de är väl bara jag med mina alkogener som tänker till lite för hårt här.

De var ju bra iallafall. Bra pris och jag payade direkt så är de ur världen. Gött. Nice. Bra. Ett Strawberry/Lime och ett Wildberries fick de bli. Good shit.

Har precis tvättat av mig sminket och smort in huet med nattcreme. Antar att jag får ta hand om de hue jag har, annars lär de väl vara rynkor ggr 50 om ett år eller något?
Jaaaaja, fan va jag hatar när jag driver iväg såhär. Ska skriva en sak men hamnar på andra sidan tangentbordet typ.

Ställer klockan på 12 imorgon, ska iväg med Mormor och Morfar och handla badrumsinredning. Vask, underskåp och spegelskåp. Ska inom City Gross också å uppdatera kylskåpet lite. Alltid så jävla nice när man har gjort de. Kan äta ihjäl sig om man vill.

Hade big plans på att måla sen också faktiskt. Fler luckor, andra lagret på dem jag har målat och sånt skit. Någon som är sugen på å hjälpa till? Alltid roligare om man är två? Jag kan erbjuda mat, sovplats om så önskas, trevligt sällskap och målarfärg all over. Sounds good? Call me.

Nej men seriöst, om nån skulle känna sig manad så är de bara å höra av sig. Jag behöver all hjälp jag kan få, och kan man förena nytta med nöje ska man absolut göra de.

Jag har en bra feeling inför imorgon så de kör vi på va? Puss på er, och gonatt.


Wasting my time.

       Publicerat 2009-08-12 » 03:33:13 | Me and my life
Sover inte iallafall. Klickar runt på olika slags bloggar och blir förvånad över hur vissa har förmågan att få ner känslor i form av ord. Vissa är helt makalösa. Vissa kan skriva ett ord, en mening och sen känns de som att jag får en spark i magen. Jag önskar så att jag vore bättre på att förklara. Allt hade blivit så mycke lättare då. Känts lättare iallafall. Tänk er själva att inte kunna förklara i varken ord eller tal. De är ganska frustrerande att inte kunna sätta ord på de man känner. Att inte kunna förklara för folk i ens närhet så att dem hade kunnat förstå.

De känns bara som att folk tar mer och mer avstånd. Folk blir rädda för sånt dem inte vet någonting om. Sånt som är lite annorlunda.
Jag kan inte förklara någonting som jag inte själv förstår - naturligtvis, men de hade varit skönt att kunna förklara känslan som ibland infinner sig.

Fick lite tårar i ögonen innan, av mina egna ord faktiskt. Jag kunde förklara vissa saker på ett sånt sätt att jag blev helt förvånad och de resulterade i att hjärtat slog några extra slag.
De är så fint att prata djupt ibland, med en människa som man verkligen känner är helt varm, inuti och utanpå. Helt ofarlig. En sån människa man bara vill krypa in i famnen på, dra in doften ifrån halsen och känna hjärtat slå. Såna tillfälle kan vara de finaste man kan vara med om. Såna människor framförallt är väldigt svåra att finna.

De känns lite speciellt, när en människa säger åt mig att denna älskar mig. Jag tar inte de till mig direkt, för att jag vet om att personen inte älskar mig, inte egentligen. Älskar kanske den delen av mig som personen känner till, men de är ju långt ifrån j-a-g!

När en person som jag vet känner mig väl, som har sett många av mina sidor, som har sett mascara i hela mitt ansikte, som har sett mig sitta hulkande och ifrågasätta varför jag lever, som har sett mig skratta, som har känt min ångest och som har sett mig bråka med den, säger att denna älskar mig, så känns de alltid extra i min kropp, i mitt hjärta.

De känns lite mer på riktigt.
Ärligt på något vis. Fint är det.

Typ de finaste jag vet.

Hur söndertrasad och halv jag än känner mig så finns de folk som älskar mig, som uppskattar mig och som vill vara i min närhet till den grad att dem skulle kunna göra vad som helst.
De är då man förstår att de finns saker att kämpa för.

What's inside?

       Publicerat 2009-08-12 » 01:55:42 | Me and my life
Hur ska jag kunna förklara när jag inte ens själv vet vad som är fel? Hur ska jag kunna förstå mig själv när allt bara är så jävla fel?

De går ju liksom inte, de säger ju sig själv. När jag dessutom tränger undan allting hela tiden så är de inte heller så lätt. Jag tar mig inte tid att förstå utan jag intalar mig en lögn. De som mitt liv går ut på att klara mig så länge de bara går utan att falla. Utan att få ångest. Den finns där hela tiden, men jag försöker att inte känna den. Tänka på den.

Jag vill göra saker. Jag vill få ut någonting av mitt liv. Jag har så höga tankar hela tiden, även om jag vet att dem är helt omöjliga för mig att komma upp till så kan jag inte sänka ribban. De går inte.
Jag försöker till de yttersta hela tiden att inte känna. Att inte analysera. Jag vet om att de är fel, men jag gör de ändå. De slår tillbaka på mig själv och de gör de hårdare för varje gång.

När de blir nog så kommer de, och då gör de det helt utan förvarning. Som i helgen till exempel. Jag hade en jättebra födelsedag, hade en rolig kväll ute och sen i bilen hem så känner jag bara att nej, fan, jag dör nu. Jag får fan inte luft. Jag kommer inte ut. Jag är fånge här. Jag måste kräka. Ah, hjälp mig. Hinner oftast inte in igenom dörren förrän jag får panik. Slänger mig ner på golvet och gråter tills jag får ont. Ont i kropp, hjärna och hjärta.
Gråter så att jag nästan skriker, kväver mig själv med mina egna tårar och till slut får jag kramp i magen och de känns som att jag ska spy. Får ännu mer panik och sen försöker jag lugna ner mig.
Förr skadade jag mig själv för att de skulle gå över. Idag skulle jag aldrig klara de. Jag skulle inte kunna leva med mig själv dagen efter.

När jag sen vaknar dagen efter så fattar jag inte? Vad fan höll jag på med igår? Vadå söka hjälp? Varför ska jag göra de? Jag är fan inte sjuk? Jag mår ju bra.
Går ut, träffar mina vänner, träffar min familj och jobbar. Tar på en mask och ser glad ut. Frågar någon hur de är så är de självklart att allt är bra. Skulle de inte vara de?
Skulle någon av mina kompisar fråga mig vad de var jag skrev om dagen innan så hade jag viftat bort de. Varför? Jag kan inte prata om de? Hur ska jag kunna prata om de när jag inte ens själv kan inse vad som är fel? När jag inte själv kan se eller acceptera de? De går inte.
Jag mår ju bra?

Jag å Anna sitter i bilen och pratar, pratar om att vi ska försöka komma igång med den jävla träningen någon gång. Ut å gå, ändra matvanorna och verkligen köra racet och vi ska klara de. Jag vill ju gå ner i vikt. Jag trivs ju inte som de är nu? Jag känner mig verkligen taggad.
Kommer hem, sätter mig ner och sen tänker jag på de. Hela tiden. Snurrar. Får panik. Jag vet om att jag inte klarar de. Jag vet om att jag inte kommer fixa de i de långa loppet. Lägger mig ner och bölar och påbörjar inte ens skiten.
Hur ska jag kunna lyckas med någonting när jag redan innan jag har börjat känner att jag är så sjukt jävla värdelös? Varför kan jag inte bara chilla och ta de som de kommer? Andas. Sätta upp delmål. Försöka. Nej, jag kommer ändå inte klara de, så då går vi till kylskåpet, öppnar en cola, hämtar en påse chips och sen trycker vi in den i huet. Kolla nu, så jävla värdelös du är. Bra jobbat.
Sjukt.

Jag träffar en kille. Sjukt bra och allting. Kvittar vem de är. Allting kan vara helt perfekt. Kan känna hur de spritter i hela kroppen på mig och jag känner mig lycklig. En dag så bara får jag panik. Knyter sig i magen på mig. Känner mig äcklad. Rör inte mig. Jag klarar inte av dig. Jag måste vara själv. Jag måste vara ensam. AH, detta går inte.
Blir själv. Känner mig ensam. Fuck it.

Jag har aldrig några pengar. Vad gör jag när jag väl får dem? Handlar sprit, handlar saker som jag egentligen inte har råd med, äter ute. Varför sparar jag inte dem när jag vet om vilken ångest jag får dagen efter? Vad är problemet? Vad är mitt fucking jävla problem?

Trygghet säger folk. Jag har ingen trygghet och har aldrig haft. Tar till saker som ska ge mig de. Funkar för stunden och sen vill jag bara springa därifrån. Jag vill vara ensam men ändå sitta i ett rum med 20 andra personer och känna mig som en i mängden.

Jag är inte en i mängden. Jag kommer aldrig bli de.
Varför kan jag inte bara acceptera att jag är som jag är? Svara ärligt på frågor, tillåta mig själv att ha min ångest, för hur mycke jag än hatar den, och hur mycke jag än trycker bort den, så finns den där och den kommer inte försvinna av sig själv. Den kommer finnas där som ett stort fett hinder tills jag börjar ta itu med den.
Jag kommer inte komma någonstans i mitt liv förrän jag börjar sakta men säkert beta av den.. Jag tar 3 steg men tar 4 tillbaka, hela tiden.

Varför tar jag inte tag i skiten då? 
Vill jag inte komma vidare i mitt liv?
Vill jag inte kunna må bra och ha ett fungerande liv?
Jag vet inte.

Är jag tillräckligt värdefull för de?

Jag blir så trött..

       Publicerat 2009-08-11 » 23:42:48 | Me and my life
Alltså just nu. I min hjärna. Kaos.

Jag får panik alltså. Folk ringer, smsar, skriver på MSN, jag har 560 tankar i mitt huvud. Jag fixar fan inte de alltså. FAN ANDAS FÖR HELVETE! Vill måla, men jag pallar inte. Vill ha en massa andra saker. Musiken bara pumpar och blandar sig med mina tankar och de blir ännu mer kaos.

AH, hur kan jag bli såhär störd vissa dagar? Varför klarar jag inte av normala saker som normala personer gör? Varför är jag inte normal? Ibland så vill jag vara lika jävla svart/vit som alla andra är. Jag vill inte vara en färgklick. De är alldeles för jobbigt.

Jag vill bara stänga av mobil, musik, MSN och allt jävla skit och slänga mig i min säng. Stänga av allting. Lämna skiten bakom mig.

Jag kan inte de. Jag klarar inte av ensamheten, men jag klarar inte heller av detta kaoset.
Min hjärna är helt fucked up. Tom, men ändå full?

Hemma igen.

       Publicerat 2009-08-11 » 22:11:59 | Me and my life
Så ja, äntligen hemma igen. Är helt slut alltså.

Kom dit och nej, Farmor hade bara lurat mig, haha. Hon sa att hon hade köpt ett rosa strykjärn och en rosa strykbräda men jag fick pengar istället. Hon mobba mig bara tydligen för att jag aldrig pallar eller vill stryka? Ookej. Fick pengar av Pappa å Linda också så jag fick sammanlagt 1300:- tror jag? Ja de behövs verkligen, de är inte billigt å renovera, de kan jag lova.

Fick jättegod mat, grillad kyckling, potatisar i ugn, beasås, sparrisar som var omlindade i bacon och sånt, riktigt gott var de. Mätt blev jag också. Drack två cider och satt å snacka ett tag och sen gick jag hem. Helt oklart varför, eftersom jag kunde få skjuts av Farmor? Var ganska röksugen så de kunde ju varit de? Men, ja, ibland förstår jag inte hur jag tänker?

Nu sitter jag här, rastlös som vanligt. Skitjobbigt. Kunde tagit tåget till Klippan men de orkade jag inte. Jag orkar inte göra saker men jag vill? AH, ja, nej jag vet inte, haha.

Paalllaaaaa.

Ready, set, go.

       Publicerat 2009-08-11 » 18:15:38 | Me and my life
Så, nu e jag färdig. Ska bli så jävla gott med mat, slippa laga den själv och slippa diska framförallt. Ja, få presenter är ju klart inte fel de heller. Vet redan vad jag ska få av Farmor iofs :p Haha.

När jag är färdig där ska jag åka till Klippan så jag vet inte när jag kommer hem igen. Vi hörs senare iallafall.So what we gon have,  dessert or disaster?

It's so crazy.

       Publicerat 2009-08-11 » 16:59:46 | Me and my life

.. because you amaze me.

Nu ska jag in i duschen. Farmor plockar upp mig tjugo över sex typ, så då blir de mat. Naturligtvis hade jag rätt, ruskigt hungrig nu faktiskt.

Såja, nu har ni kommit igång lite å skriva, de gillar jag. Lite respons vill man väl ha kanske? Good work.

Seeeeen verkar de som att ni ser de som ett problem med mina sena nätter och mitt cola-drickande? Mina sena nätter ser jag absolut inte som ett problem, de är ju något jag väljer själv, att sitta uppe och sen sova länge för att jag trivs med å ha de så. Naturligtvis måste jag ju ändra på de när jag ska börja skolan, men de är en vecka kvar så de är lugnt med de ;)

Colan är kanske ett problem, jag vet om att jag e beroende big time men vafan, de finns större problem här i världen. Jag säger faktiskt till mig själv, oftast vid två tiden, att jag inte får dricka mer cola, och då gör jag inte de heller.. Bra va?

Mm, så duktig så.
Och du behöver inte vara orolig anonym, jag tar inte illa vid mig. Som jag sa så klarar jag av sanningen.. No big deal.


Pics.

       Publicerat 2009-08-11 » 16:40:00 | Bilder
Fan i vägen överallt, kan inte ens måla, haha!  ;)

Sometimes love comes around,

       Publicerat 2009-08-11 » 15:58:27 | Me and my life
Ja, nu e jag färdig för idag. De jobbiga är att man inte kan måla allt på en gång. Så stort är de liksom inte att man har någonstans att lägga skiten sen. Nej, men jag har iaf målat alla lådorna och alla små luckor, plus att jag har målat dem tre stora en andra gång. Good shit. När dem har torkat sen så får jag väl se vad som behövs, förhoppningsvis är dem tre stora färdiga iallafall, och två lådor är nog också ready, de var typ tredje gången nu ju? Shit. Aja, jag tror inte ni fattar eller bryr er ett skit om mina luckor så vi skiter i dem nu.

Kom en bra bit iallafall och de gillar vi. Sitter nu och halsar en cola, tänkte ta en cigg på balkongen också men de regnar va? Då pallar jag inte.

Ska alldeles strax hoppa in i badkaret och duscha av mig all färg. Ska vara hemma hos Pappa vid halv sju eller något och käka. Freeesten, jag har fan inte ätit idag. Aja, då behöver jag väl inte de heller antar jag?
Skulle inte förvåna mig om jag blir skithungrig nu bara för att jag kom på att jag inte ätit. Ja då får de fan vara så, jag kommer inte ens in kylen längre.

Två stycken har kommenterat inlägget längre ner, bättre kan ni faktiskt. Ni är ju fan skitmånga som är här inne och läser varje dag. Någon jävla uppfattning måste ni ha om mig? ;)

It's a lovely day.

       Publicerat 2009-08-11 » 13:51:37 | Me and my life
Känner ni de?
Jag gör.

De är en bra dag idag helt enkelt. Har nästan precis vaknat, läst igenom bloggar och skit. Dricker min morgoncola. Har redan klätt på mig målarkläderna så nu ska jag alldeles strax höja volymen till max å ställa mig i köket för att måla luckorna.. WIHO!

Ibland är jag fan bra alltså!

I'm gonna be there all along the way
I won't be missing one more day

Hjärtat i halsen..

       Publicerat 2009-08-11 » 04:44:23 | Me and my life
Ja, jag flyttade datorn till sängen, men till ingen nytta. Båda mina MSN-vänner har nu övergett mig. Illa! Aja, har suttit å checkat lite möbler och sånt skit till köket. Kan inte riktigt hitta de jag är ute efter..

Sitter å kollar på lite olika sidor, klickar i lugn å ro och sen öppnar jag den här sidan. Om hjärtat sitter i halsgropen? De kan man nog fan lugnt säga. (Glöm inte att ha ljudet igång om ni vill dö) Tack för de, nu e jag nog vaken 1 timme till. Eller något?

Nej, jag måste fan lägga mig å läsa tidningen nu. Min nya hobby! Ja, sen ska jag sova UTAN att ställa en endaste klocka. DE var längesen. Eller ja, i Söndags, men ändå?

Godnatt rövhål.

VILLVILLVILL!

       Publicerat 2009-08-11 » 04:07:41 | Me and my life
Jag vill måla nu, mina luckor alltså. Dem har torkat nu. Kan dock inte stå och måla klockan fyra på morgonen för de kommer sluta med att jag inte sover ett skit på hela natten.

Iallafall, fan va snygga dem blir alltså. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Jag kommer nog ha världens hetaste kök. Ni ska bara veta alla mina tankar för denna lägenheten. När den väl är färdig så kommer jag älska den mer än jag redan gör.

Aja, de blev inte så mycke gjort av denna kvällen heller, men de gör iofs inte så mycke. Har ju fått gjort mer under dagen istället. Har suttit å haft värsta diskussionerna på MSN så nu har jag kramp i fingrar och händer å allt typ. Växlat mellan två fönster och skrattat så högt att min granne nog tror att jag är hög. Inte bra.

Tidningen har kommit nu, så den måste jag snart läsa. Borde sova också, men jag vill inte. Funderar på att dra datorn bort till sängen men de är 500 sladdar och skit och jag vet fan inte om jag pallar. Dessutom blir den så jävla varm så jag e rädd att de ska börja brinna i täcket eller något. Vet, jag är skitlöjlig.

Nej jag vet inte alltså, hur fan ska jag göra egentligen? Dagens I-landsproblem eller?

Jaaaja, imorgon ska jag iallafall bara va hemma på dagen, ska måla så mycke jag bara hinner med på luckorna. Ska vara färdig med alla till på Söndag har jag sagt så de tänker jag fan inte misslyckas med. Dem måste målas två eller tre gånger å de är lite ångest, men jag ska hinna. På kvällen sen ska jag hem till Daddy. Vi ska fira mig. Jag har fått välja mat så de blir grillat, egengjorda klyftpotatis, bea-sås och sånt shit. Gott som fan ska de bli :) Awh.

Efter jag har varit där så vet jag inte, har inte så mycke planer. Blir kanske till att måla då också? Känns inte som om jag vill sitta och dryga iväg tiden på MSN, jag vill fan att köket ska vara färdigt, och inte fan målar de sig själv direkt. Inte vad jag har märkt iallafall ;)

Nej, jag tror jag flyttar skiten bort till sängen iallafall.. Har så jävla ont i mina armar nu eftersom jag lutar dem emot skrivbordet. Ruskiga märke.

Oldies but goodies.

       Publicerat 2009-08-11 » 03:48:24 | Muuuusic


Hinder - Lips of an angel

Way way back.Uncle Cracker - Follow me

HAHA!

SEN FATTAR JAG FAN INTE VARFÖR MINA ÄCKLIGA YOUTUBE SAKER BLIR SÅNA SOM DEM BLIR? Jag gör exakt samma som jag har gjort innan för att få dem såna smala, men de funkar inte ändå. Aja, nu får dem fan vara så, pallar inte fixa med de nu..

2 inlägg..

       Publicerat 2009-08-10 » 23:16:58 | Me and my life

.. som jag aldrig i mitt liv kommer glömma..

De här, och de här.
Så. Mycket. Känslor.


totally honest.

       Publicerat 2009-08-10 » 22:17:02 | Me and my life
Alltså, jag undrar hur ni tänker på mig egentligen..
Hur ser ni på mig liksom?

Helt ärligt, skriv, hit me!
Tycker ni att jag är helt sjukt i huet eller va fan tänker ni?
Och JA; jag klarar av sanningen ;)

bla bla bla bla..

       Publicerat 2009-08-10 » 22:07:06 | Me and my life
Var på Santan och krängde en barnpizza, athena med mild sås + svamp å lök. Satt fint kan jag säga. Körde ut till Anders å sa hej, körde några byavarv och snackade om att sluta röka å sånt. Sara sa; Ja, men du kommer ju aldrig sluta röka, de är sånt man bara vet.

Ao, så är de nog. Inte direkt så att jag ens tänkt tanken på att sluta. De är ju de enda jag har i livet som jag älskar till 100%. Att röka alltså, ja, ciggen är fan min bästa vän ;) Nej aldrig i livet, jag tänker inte sluta, inte förrän jag typ blir gravid eller något, men de lär ju aldrig hända ändå.

Sen jag kom hem har jag läst igenom lite bloggar å facebookat mig lite. Torrt dock, så nu var jag precis å hämta en cola och tänkte ta en cigg.. Typ så ja.

you're a fucking liar.

       Publicerat 2009-08-10 » 19:15:13 | Me and my life
Såja, nu har jag duschat och fixat till mig. Är så hungrig nu att jag inte vet var fan jag ska ta vägen :p Då är de illa. Sara ska hänga med mig så vi ska väl dela en pizza eller något.

Får se vad som händer sen, men något ska fan hända, är sjukt rastlös idag. Fan va skönt de är att va färdig vid sju tiden istället för halv ett på natten ;)

Ah, idag har jag en bra dag. De känns i hela jävla kroppen. Tack för de gud!

Nej, nu ska jag fan dra. Vi hörs ;)

Turbo.

       Publicerat 2009-08-10 » 18:07:21 | Me and my life
Haha herregud ja.. Idag har de hänt saker här. De är helt sjukt vad jag skjuter upp saker som inte ens är jobbiga. Jag har till exempel sketet i att måla runt om alla skåp och lådor i köket, och så fort Mormor kom så dök jag på de och sen var de klart efter 30 minuter. Helt sjukt, varför behöver jag någon som står bredvid mig å bara glor för att göra saker?

Ja, efter de fick jag spel iallafall. Blev helt varm i huet och började pilla med saker överallt. Målade badkarsplattan en andra gång så nu behövs de bara en gång till. Började sen å måla luckor och lådor, har idag målat 3 luckor och 4 lådor.. Bara de liksom.. Ja, dem ska ju målas flera gånger, men de ska jag göra klart imorgon iallafall. SKA!!!!

Morfar har varit här å pillat lite överallt med uttag och lampor, lås och dörrhandtag. Mormor har målat innerdörrarna till vaskskåpet och sen har hon målat hela jävla skåpet inuti också. Disken tog hon också, den som var kvar sen kalaset i Lördags, haha ;)

Har dammsugat hela lägenheten och städat hallen, torkat av överallt och gått över toaletten, bäddat sängen och hängt in all tvätt som var torr. GÖTT!

Nu har jag precis torkat av mig mitt smink och ska hoppa in i en dusch tänkte jag.. Måste gå ut å käka en pizza eller något ikväll, för inte fan tänker jag ställa mig å göra någon mat i DETTA köket ;)Först ska jag halsa upp colan och rööka en fin cigg ute på balkongen..
SEN blir de dusch :p

Snacka om..

       Publicerat 2009-08-10 » 17:58:23 | Bilder
... att hoppa ur kläderna på plats, haha.Sinne.

       Publicerat 2009-08-10 » 13:12:27 | Me and my life
AAAAAAAH, jag har suttit nu i typ 40 minuter och försökt få gång datorn. Helt jävla mongo är den! Gjorde massa återställningar och skit men de har ändå inte funkat, skärmen blev bara helt blå och så blinka de ERROR i vänstra hörnet. Fick fan sinne, och de har jag fortfarande.

Efter 325 skrik så ville den iallafall starta. Nu vågar jag knappt röra någonting. Mitt MSN har nog cancer eller något? Äh fan vet jag, jag vågar iallafall inte starta om eller stänga av datorn nu på typ 4 år.

Godmorgon.

He gave up eating.

       Publicerat 2009-08-10 » 04:16:33 | Me and my life


När jag tittar åt de ena hållet så är allt jag ser...tvätt. Inte så roande kanske?Kollar jag däremot rakt fram så ser jag detta..vilket inte heller är så roande då jag har bestämt att jag inte får dricka fler idag...MEEEEN, tittar jag åt de andra hållet så ser allt genast mycke bättre ut. Har orkat mig upp och dragit av överkastet nu. Ja, på min sida, den andra behövs ju inte direkt bäddas av. Tyvärr kanske?
Mina får är iallafall sjukt heta. Passar inte in i rummet överhuvudtaget men de finns inget mer i världen jag skiter i. Min säng är renbäddad och jag ska dyka ner där nu tänkte jag, läsa tidningen och sen in i världens fetaste sömn.

Tja.

So much cooler.

       Publicerat 2009-08-10 » 03:45:56 | Me and my life
Borde sova faktiskt.

Tidningen kom innan och jag har fortfarande inte hunnit läsa gårdagens. Jobbigt att jag nu måste läsa igenom bägge. Känner att jag måste utnyttja detta nu när jag väl har de. Synd om tidningsgubben som måste springa upp för mina trappor varje natt vid typ tre om inget annat. Dem är sjukt jobbiga.

Imorgon då? Mormor kommer vid 13. Ska börja måla köksluckorna och sånt skit. Måste alltså ställa klockan på 12 för att överhuvudtaget vara människa när hon störtar in. Tar iofs mer än en timme för mig men någon jävla måtta får de vara. Att ställa klockan på 12 nu känns så jävla jobbigt. För typ en månad sen stod den på 06.00 varje dag och då klagade man inte hälften så mycke som nu. Eller gjorde jag de kanske?

Orkar inte gå tillbaka i arkivet och kolla ens.
De jag menar, allt känns skitjobbigt att göra. Jag fattar liksom inte att jag kunde sovit by now om jag bara hade orkat resa mig, klä av mig och släcka överallt, ta av överkastet och fan.. De låter riktigt för mycke. Tror jag väntar ett tag till faktiskt..

Man vet inte vad man har...

       Publicerat 2009-08-10 » 02:08:54 | Me and my life
.. förrän man har förlorat de.

Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you

Sitter här å funderar. Ganska hårt också.

Varför i hela helvetet är de så?
När du väl är tillsammans med killen så vill du inte ha honom.. När man sen gör slut och han har gått vidare så vill man ha honom tillbaka? När de inte går å få liksom..
Varför är man inte bara nöjd när man har de, och varför måste man hela tiden ha drama?
Jag har för mig att jag å Emina har diskuterat detta i yngre tonåren, men jag vet inte, har vi de Emina?
Iallafall så kan jag inte komma på något vettigt svar..

För mig är de dock inte så, iallafall inte i alla lägen. Nu på sistonde så har jag fått ruskiga problem med killar. Vet inte riktigt vad mitt problem är? Jag skulle jättegärna vilja veta, för jag tror inte att svaret kan vara så enkelt som; De är inte rätt. Jag vet inte, hela min hjärna blir ju helt twisted.

Nej de här med kärlek de suger rejält tycker jag, man är fan aldrig nöjd.
När jag har någon så vill jag bara va själv och när jag är själv så vill jag bara ha någon? De är helt sjukt, men de är iallafall bra att jag kan erkänna de. Någon gång borde de väl funka tycker man?

Nej jag tycker vi får snacka lite kärlek igen Emina, snaaart ;)

Everybody knows..

       Publicerat 2009-08-10 » 00:48:08 | Me and my life
Sådärja, nu har jag hämtat den sista tvätten iallafall, de fick bli så helt enkelt. Har hängt upp den över halva lägenheten och fettat igång fläkten.

Duschat har jag också gjort, och gjort vid mig. Normalt sådär halv ett på natten, men man ska fan inte kolla klockan utan man ska göra de man känner för....och nu känner jag för att göra någonting!!

Meeeeen, blablablabla.. MJAU!


Ångest.

       Publicerat 2009-08-09 » 23:36:23 | Me and my life
Hälften var ju fan inte torrt där nere så jag kunde inte dra upp de vilket betyder att jag måste gå ner där en gång till. Jag tänker sitta uppe tills de är ljust ute för fuck heller att jag går ner där när de är så mörkt och alla äckel är ute och letar efter någon att mörda. Hell no.

Har lagt in den rena tvätten iallafall, och druckit 3 cola-burkar. Känns som om halva flaket redan är slut, lite ångest isåfall. Nej fan, nu kan jag inte skjuta upp den här duschen längre, jag hoppar in direkt.....efter en cigg ;)

Jag vill fan göra något sen. Är jag onormal då?

OM...

       Publicerat 2009-08-09 » 22:43:35 | Me and my life
.. jag blir mördad när jag ska hämta min tvätt så vill jag bli kremerad.

Burn it to the ground.

       Publicerat 2009-08-09 » 21:47:20 | Me and my life
Shit, vafan va de för jävla ryck då? Sitter här och fattar ingenting, helt jävla varm å svettig.

Blev antagligen arg på mig själv för att jag inte gjorde någonting så jag sprang upp och renbäddade sängen, lade på överkastet och sen tömde jag askfatet, slängde massa skit och sen ner i tvättstugan igen, direkt till Konsum, handlade mat och skit, hem igen och slängde av de och sen till tvättstugan igen.. Upp, gjorde mat och åt den, röka och sen ut med soporna och en vända ner till tvätten igen. Nu har jag precis diskat och torkat av hela köket.. Fattar ni?

Jag mår nog fan inte bra, haha.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio så jag ska slippa dammsuga idag. Tror inte mina grannar uppskattar om jag dammsugar fett sent nämligen. Ganska trögt att jag måste vänta ut tiden, fattar inte varför jag inte bara kan skjuta upp de till imorgon utan dåligt samvete?

Aja, min tvätt är långt ifrån torr och de är fan röv eftersom de betyder att jag kommer få gå ner där skitsent inatt när de är fett mörkt ute. Kommer fan dö. Jag fixar nog inte de alltså, går ner där vid typ elva och sen bär jag fan med allt upp så får de torka bäst fan de vill över stolar eller något? Ao.

Trött är jag, och svettig, men jag pallar fan inte duscha nu. Borde egentligen, men jag kan nog komma på en ursäkt för att skjuta upp de också, haha. Jaaa, mina mysbyxor hänger där nere å är blöta. Skitbra.

Mjaaa, en cigg nu.

Mjauu.

       Publicerat 2009-08-09 » 18:23:36 | Me and my life
Ja, efter kalaset igår så drog jag å Lillebror till Torgkrogen för å käka lite. Tog en cider och pasta med fläskfile me svamp och sånt, gott som fan och mätt blev jag.

Dirr hem sen och gjorde mig färdig och sen körde From mig till Anna där vi började förfesta. Tyckte aldrig att jag blev full men de gav ju sig efter ett tag, haha.. In allihopa i Froms lilla golf och fettade musik så hela strupen vibrerade, shit. Ja, sen där inne har jag inte så mycke minne faktiskt. Ett jävla ös i partytältet iallafall och skitgo musik. En bra kväll helt enkelt.


Barn alltså...

       Publicerat 2009-08-09 » 18:11:01 | Bilder


Så jävla rätt..

Partypics

       Publicerat 2009-08-09 » 17:46:52 | Bilder


vääärsta ljushuet.


Tvätta is the shit..

       Publicerat 2009-08-09 » 16:54:52 | Me and my life
Eller?

Verkligen inte. Jag vill inte. Jag orkar inte. Men. Jag måste.

Vet inte riktigt vad som hände innan. Hamnade i ett svagt ögonblick och efter tre minuter så låg alla sängkläder på golvet. Jag tror att jag tänkte som såhär, drar jag av lakanen så MÅSTE jag bädda rent idag, så nu gör jag de.

Jag hatar mig själv ibland. Jag pallar fan inte bädda rent, jag pallar ju inte ens tvätta och så går jag och ger mig själv ännu en maskin med mer tvätt? Wierd.

Nej, de var väl dags nu va? 17-21, wiiiho.

Shit.

       Publicerat 2009-08-09 » 14:54:55 | Me and my life
Slår upp ögonen och fan, jag är helt otrolig. 

Ser ingenting. Mascara i hela huvudet. Hela mitt ansikte ser ut som en ballong. Fattar inte vad jag sysslar med ibland alltså. Fick något jävla psykbryt igår när jag kom hem. Uppenbarligen, om jag kollar mitt inlägg ifrån inatt.

Jaaaja, går ut i kylen iallafall och hittar värsta vaniljbullen så den tryckte jag in i huet de första jag gjorde. Dricker cola. Har precis rökat. Nu är jag väl typ vaken, känns de som?

Hade värsta tankarna när jag först satte mig upp, att jag skulle städa idag och laga värsta middagen men nej, dem tankarna försvann ganska fort. Skönt de.
Kom dock nyss på att jag har tvätt-tid idag. Kanske inte så jävla coolt va? Jaja, de är ju bara å gilla läget, jag måste fan tvätta.

Får ta pilotarna på mig, kan fan inte visa mig såhär bland folk.

Obsessed.

       Publicerat 2009-08-09 » 14:30:16 | Muuuusic


I was like, why are you so obsessed with me?

So Oh Oh So Ohhh
Will the real MC please step to the mic?
MC- You need an MC, place to be
MC the MC

All up in the blogs
Say we met at the bar
When I don't even know who you are
Say we up in your house
Sayin' I'm up in your car
But you in LA and I'm out at Jermaine's

I'm up in the A- you're so so lame
and no on here even mentions your name
It must be the weed, it must be the E
cuz you be poppin, hood, you get it poppin'

Ooh boy why you so obsessed with me?
Boy I want to know- lyin' that you're sexin me
when everybody knows it's clear that you're upset with me
Ohh finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth- still couldn't get this

You're delusional, you're delusional
Boy you're losing your mind
It's confusin yo, you're confused you know
Why you wasting your time?
Got you all fired up with your Napoleon complex
See right through you like you're bathin' in windex

Ooh Ohh Ohh boy why you so obsessed with me?
And all the ladies sing, all the girls sing
Soo Oohhhh Soo Oohh Obsessed

You on your job, you hatin' hard
Ain't gon feed you, I'ma' let you starve
Graspin' for air I'm ventilation
You out of breath, hope you ain't waitin
Tellin' the world how much you miss me
But we never were so why you trippin'
You a mom and pop, I'm a corporation
I'm the press conference, you a conversation

Ooh boy why you so obsessed with me?
Boy I want to know- lyin' that you're sexin me
when everybody knows it's clear that you're upset with me
Ohh finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth- still couldn't get this

You're delusional, you're delusional
Boy you're losing your mind
It's confusin yo, you're confused you know
Why you wasting your time?
Got you all fired up with your Napoleon complex
See right through you like you're bathin' in windex

Ooh Ohh Ohh boy why you so obsessed with me?
And all the ladies sing, all the girls sing
Soo Oohhhh Soo Oohh Obsessed

Ooh boy why you so obsessed with me? (Hey he's always on at me)
Boy I want to know- lyin' that you're sexin me (Lying that you're sexing me)
when everybody knows it's clear that you're upset with me (Hey)
(Ohh) Ohh finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth- still couldn't get this (Ohhohohh)
You're delusional, you're delusional (Hey he's always on at me)
Boy you're losing your mind (Boy, I want to know)
It's confusin yo, you're confused you know (He's always like this with me)
Why you wasting your time? (When everybody knows)
Got you all fired up with your Napoleon complex (You just nobody, nobody)
See right through you like you're bathin' in windex (Really, really nobody)

Tack Emina för tipset!

Förlåt.

       Publicerat 2009-08-09 » 02:19:09 | Me and my life
Jag har haft en jättebra födelsedag.. Bra.

Men nu är de en ny dag. Tack för de. Nu behöver jag inte hålla något hopp uppe längre. Jag orkar fan inte de.
Jag är fan rädd för mig själv.

Allt bara släppte. Hela kroppen darrar. Jag fixar inte de längre. Jag klarar inte detta mer.

Jag lovar er, allihopa, jag ska fixa hjälp. Jag måste ha hjälp. Detta funkar inte längre.
Jag har insett de nu, jag klarar inte detta ensam. Hur mycke jag än vill och hur stark jag än tror att jag är så klarar jag inte de. De kommer aldrig gå vägen.

I denna stunden så önskar jag så att jag var liten, satt i mammas famn, att hon kramade mig, torkade mina tårar och lovade mig att allt skulle bli bra.

Jag är inte liten längre, jag måste fixa detta själv. De finns inte en jävel här som kramar mig, som berättar för mig att de kommer bli bra, som håller om mig och torkar mina tårar. Ingen.

De är de jag måste inse. De är jag, och de är JAG! De finns ingen annan. Face the fact.

Och förlåt för att jag ringde dig, jag ville bara prata.. De ska aldrig hända igen.. Man ska dissa med stil, och du fixar de så bra..

Maaaad.

       Publicerat 2009-08-08 » 16:54:52 | Me and my life
Nu går jag ut på matjakt i byn, sen blir de dusch och fixning hemma.. Nu kör vi :D
HAHAHAHAHAHAHA :D

PUSS!

       Publicerat 2009-08-08 » 16:00:26 | Bilder
MJAU!

Idag fick jag;
1000 kr
Gardiner till alla rum - som jag själv får välja ut
1 FLAK COLA (WIIIIIIE)
3 blommor + krukor
Hjärtljus


Blir att fira hos Pappa på Tisdag tror jag.. Mja, sen satte även Nisse upp min spegel och mina två hyllor, så nu ser hallen faktiskt ut som en hall :p
Grattis på mig!

       Publicerat 2009-08-08 » 13:29:51 | Me and my life
Shit, jag har världens finaste och bästa vänner, killar som tjejer. Fyfan va jag älskar er!

Dagen hittills har varit bra. Droppade in hur många SMS som helst inatt, tack ännu en gång! Fick en bukett blommor så fort jag hade vaknat och världens finaste lapp, tack :)
Klädde på mig och sprang ner till Konsum för å köpa cola. En iskall cola och en cigg på balkongen i värsta solskenet. Welcome to the good life. Pappa ringde ifrån Göteborg å sa Grattis. Mjauu.

Jag har bestämt mig för att göra detta till en bra dag. Alla dåliga och jobbiga tankar är fan förbjudna idag, de tar vi imorgon.

För en gångs skull så tycker jag själv att jag fan är värd en bra födelsedag. En bra dag överlag liksom.

22 år. Shit. Är jag gammal nu? Ganska.
För ett år sen låg jag i min säng på laxen och grät så ögonen höll på att trilla ut. På ett år har jag hunnit bo i Karlstad, börja skolan, hoppa av lika fort, flytta hem igen, få en ny lägenhet, vara full typ 100 gånger, bölat, skrattat, kramats och känt saker jag aldrig känt förr. Jag har alla er att tacka, som står vid min sida, att jag får vara med om så många saker och se så mycke jag aldrig gjort förr. Jag kan aldrig med ord beskriva hur glad jag är, hur jävla tacksam jag är som får ha er i mitt liv.
Jag vet, jag kanske tjatar, men jag vet inte hur jag annars ska kunna få er att förstå?

NI är mitt liv. Utan er vore jag ingenting.

Såå.. Snart kalas och sånt. Ikväll ska jag bli full. Fira mig själv. Typ.

and you're in my head...but why?


OCH FÖR HELVETE!

       Publicerat 2009-08-07 » 22:53:10 | Me and my life
Jag skiter i era jävla tävlingar på era äckliga jävla bloggar.
Om jag vill vara med i era tävlingar så går jag nog fan med av mig själv.

Jag skiter i era jävla bloggar.
Om jag vill läsa dem så gör jag nog fan de redan.

Fatta någon jävla gång och låt mig för helvete va.

Eller inte?

       Publicerat 2009-08-07 » 22:48:44 | Me and my life
Nu har jag jobbat färdigt. Skönt. Kvällen har gått undan som fan, hann knappt komma dit förrän jag skulle hem igen, typ. Inga större händelser tycker jag, mer än att jag bröt min nagel men who cares?

Jag har fortfarande världens största klump i magen. Jag vill bara gråta. Fattar inte de alltså. Jag vill bara glömma allt, bara skita i allt och vakna upp en dag och börja om på ruta ett. Jag orkar inte detta längre. Jag orkar fan inte kämpa mig igenom varenda sketen dag utan att få ett skit utav de. Jag får verkligen ingenting ut av detta jävla livet, egentligen. De gör ju mig fan inte lycklig. Jag kämpar varje dag, varje sekund, men för vad? Helvete alltså...

Nej, fan jag är så jävla nere idag. De har varit en riktig rövdag.
Imorgon fyller jag år, och de tänker jag fan göra sjukt mycke.. Fylla år alltså.
De sista födelsedagarna jag har haft har varit världens värsta, fyllda med tårar, skrik och bråk. Jag orkar inte.

Imorgon fyller jag år, och de ska vara den bästa födelsedagen jag har haft på många år.

Allt annat kan fara åt helvete, för jag pallar fan inte.
Den enda man har i slutändan är fan sig själv....
Helt jävla ensam är man.

Totally fucking alone.

Just to get high.

       Publicerat 2009-08-07 » 22:42:06 | Muuuusic
He was my best friend, I tried to help him,
But he traded everything, for suffering,
And found himself alone.
I watched the lying, turn into hiding,
With scars on both his lips, his fingertips...
Were melted to the bone.

But I can still remember what his face looked like,
When I found him in an alley in the middle of the night.
Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!
Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!
A gun would do the trick, get it over with,
You're better off...
To take all you've got and burn it on the spot,
To get high-igh, igh, igh (high-igh, igh, igh).

Three days no sleeping, he gave up eating,
He sold his mother's rings, she said nothing,
And pretended not to know...
He started stealing, to supply the feeling,
Found out he pulled a knife, on someone's wife...
And held it to her throat.

But I can still remember what his face looked like,
When I found him in an alley in the middle of the night.
Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!
Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!
A gun would do the do the trick, get it over with,
You're better off...
To take all that you've got and burn it on the spot,
Just to get high-igh, igh, igh (high-igh, igh, igh).
Tell me what you did, where you gone and hid?
Show me...!
What you really want, was it what you got?
Slowly...!
Circle in the drain, throw it all away,
Just to get high!

Fucked up,

       Publicerat 2009-08-07 » 15:17:17 | Me and my life
När allt annat är fucked up så kan jag lika gärna göra fler saker som ger mig ångest.. De kan ju inte bli mer fucked up än va de är nu kan jag tycka. Eller jo, de kan ju alltid bli värre, men just nu så orkar jag fan inte bry mig.

Har värsta klumpen i magen idag å de är endast mitt eget fel. Ibland undrar jag om jag njuter av att må dåligt eftersom jag hela tiden gör saker som är ångestframkallande?

Nu ska jag åka till jobbet iallafall. Bara de är typ 150% ångest.
Fyller år imorgon, wiifuckinghoooo! Känns verkligen inte som de!

Kill my brain.

Never gonna be alone.

       Publicerat 2009-08-07 » 04:30:52 | Me and my life
Hatar nattbloggar. Dem går alltid åt helvete. Varför fortsätter jag då? Jag vet inte.

Halv fem? Jaja, vardagsmat nu för tiden. Jag vet inte vad som hände riktigt. Jag lade mig någorlunda i tid, somnade innan ett varje natt, jobbade 7-16 varje dag och fan jag trivdes inte men jag gjorde de iallafall. Nu vill jag inte jobba alls, jag vill verkligen inte det. När jag väl kommer till jobbet så fixar jag de men, de är riktigt jobbigt att åka dit, really.
Fan jag har blivit så jävla bölig. Jobbig. Jag orkar fan knappt med mig själv.

Har försökt inatt att förstå men jag kan inte. De är sjukt.

Jag vet fan inte vad jag ska skriva alltså. Jag vet fan verkligen inte det. Vad ska jag göra? Jag vet inte.

FUCK va allt är jobbigt. SHIIIIT!

Önskelista.

       Publicerat 2009-08-06 » 22:59:33 | Me and my life

Jag önskar mig flak med cola när jag fyller år. Detta är fruktansvärt, att inte ha några.

Så, nu behöver ni inte fråga mig vad jag önskar mig, jag är nämligen fullt jävla allvarlig med min önskan.
Tack på förhand.


Såååååå uttråkad..

       Publicerat 2009-08-06 » 22:01:07 | Me and my life
.. att jag hade kunnat göra i princip vad som helst. BAH!

Midnight emergency...

Fyfan va Nickelback är bra fresten. Kommer dem till Sverige någongång så säger ni till mig va? Bra. Ni sköter er. Känns så roligt också att ni endast bryr er när jag mår dåligt, när jag skriver om ångest, tårar eller magont. Men, that's life antar jag. En människas olycka är en annans lycka. Uppenbarligen.

Maaaha, jahaaaja, imorgon är de jobb igen. Kväll och sen morgon på Lördag när jag fyller år. Den jävla räknaren är nog fett fel, jag fyller alltså inte år imorgon. Tror jag iallafall?
Jaja, sen är jag ledig på Söndag så jag antar nog att de blir dricka på kvällen där sen. Borde inte egentligen men samtidigt så va fan, man fyller bara år en gång per år. Sen kan jag hålla typ 3 månader eller något? Ja, de låter väl bra? ;)
Nej, snart ska jag ta min cola och mina cigg och flytta mig några gator bort. Vi hörs väl när vi hörs.
Pusstja.


Every single day.

       Publicerat 2009-08-06 » 21:05:44 | Me and my life
Jahaaaa, nu sitter man här.. Igen. Var nere med soporna och skulle byta tvätttid med Angelinas nyckel men så mötte vi Valter, hyrresvärden. SKITBRA. Han kom ner med en egen nyckel till mig så nu kan jag tvätta hur mycke jag vill. Härligt. Ska tvätta på Söndagkväll.

Nja, annars har jag väl inte så mycke mer å säga om detta? Har en sjuk känsla i min mage. Gillar inte den alls.

I'm gonna be there all along the way

       Publicerat 2009-08-06 » 20:07:57 | Muuuusic


Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not spending all of it with you.
Now I'm, wondering why, I've kept this bottled inside,
So I'm starting to regret not telling all of it to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall...
Your never gonna be alone!
I'll hold you 'til the hurt is gone.

And now, as long as I can, I'm holding on with both hands,
'Cause forever I believe that there's nothing I could need but you,
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world on,
I'll hold you 'til the hurt is gone.

Ooooh!
You've gotta live every single day,
Like it's the only one, what if tomorrow never comes?
Don't let it slip away,
Could be our only one, you know it's only just begun.
Every single day,
Maybe our only one, what if tomorrow never comes?
Tomorrow never comes...

Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not telling all of this to you.

You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world on,
I'll hold you 'til the hurt is gone.

I'm gonna be there all along the way
I won't be missing one more day
I'm gonna be there all along the way
I won't be missing one more dayDenna texten å låten är fan fruktansvärt bra.
 Ska jag vara helt ärlig så fick jag tårar i ögonen, men de tänker jag inte vara för de är så jävla mesigt.
Nej men seriöst, menar inte den åt någon speciell, jag tycker bara den är så jävla fin.

Jag e helnöjd!

       Publicerat 2009-08-06 » 19:54:12 | Bilder


Ja, visst, på vissa ställe så syns fortfarande vissa linjer, men överlag?

Konstigt vore de annars iofs, jag skrubba fan med den hårdaste sidan på svampjävlen så till slut gjorde de ruskigt ont. Nu e jag helt öm och röd men skitsamma, skiten gick bort iallafall..Andra gången sängen är bäddad sen jag flytta in! ;)Vet inte när jag kommer tröttna men, den går stenhårt så snart...Världens skitigaste spegel så nej, linnet är rent och de är mitt hue också :pOch nu e jag klar, duschat, sminkat mig och firrat håret.
Bara disken kvar men.....den kan stå till imorgon ;)

Okey, let's go.

       Publicerat 2009-08-06 » 18:16:03 | Me and my life
Nu kör vi. Operation spritpenna påbörjas alldeles strax.

En cigg först bara. Shit, jag är så nervös. Jag vill verkligen få väck skiten. Den förstör mitt liv.

Unstoppable

       Publicerat 2009-08-06 » 17:38:07 | Muuuusic


Så. Jävla. Bra.

No, he can't read my pokerface.

       Publicerat 2009-08-06 » 17:33:29 | Me and my life
Ibland blir jag förvånad över mig själv, fick något jävla ryck innan och började med middagen. Diskade all disk där var och hälften av de jag använt redan till maten. Sängen är bäddad och jag har hängt in i mina kläder och lagt in de som ska vara i byrån. Goodie. Nu har jag lite disk som typ tar 5 minuter och duschen kvar.. Känns dock som att den duschen kommer ta 30 minuter, får väl ta en ny tvättsvamp och verkligen trycka de hårdaste jag kan. Den lär bli helt svart så jag får väl slänga skiten sen.

Ja, så nu sitter jag iallafall här med en iskall cola, rövmätt och lyssnar på musik på högsta volym. Känns ganska okej faktiskt ;)

Arg.

       Publicerat 2009-08-06 » 15:54:07 | Me and my life
Jag blir så förbannad när folk inte uppdaterar sina bloggar eftersom jag då inte har någonting att läsa. Efter den tanken brukar de alltid slå mig att jag själv inte uppdaterar, så hur ska jag då kunna kräva samma sak av någon annan? Vilka jävla världsproblem annars? Hur vore de om jag gjorde någonting vettigt istället för att skylla på bloggar för att jag inte riktigt orkar ta tag i andra saker?

De är riktigt jobbigt idag alltså. Ställa mig å göra middag, fyfan. När jag har gjort de sen så måste jag diska. Duscha, skrubba. Klä på mig, sminka mig, fixa håret. AAARGH! Om man bara börjar så känns de inte så jobbigt sen, men de är ju de, man ska börja.

Arg är jag också för att spritpennan har färgat av sig på mitt rosa skrivbord och de går fan inte bort. Okej om de kommer på mina lakan och sitter på hela mig, men fan, mina möbler? ORKA. Dessutom känns de inte som att de kommer gå bort överhuvudtaget, och om de gör de så kommer de bara blekna lite. Snyggt att gå i klänning på Lördag. Nej fyfan.

P.A.L.L.A.

Wake up!

       Publicerat 2009-08-06 » 14:42:34 | Me and my life
Såja, nu har man vaknat till liv ännu mer. Farmor har varit här å lämnat ren tvätt och jag å Sara har nyss varit på Konsum å handlat lite cola, och potatis, men de känns inte så viktigt. Tackar gud för solglasögonen och långtröja, även om de var lite för varmt.

Precis vad de är idag, FÖR varmt, jag orkar inte ens vara ute. Skulle jag varit de så hade jag legat i poolen uppe hos Mormor och Morfar och gottat mig, men de innebär att jag måste skrubba av mig de mesta av spritpennan, byta om och GÅ upp dit och då är jag inte där förrän tio ikväll om jag känner mig själv. Då väljer jag hellre att sitta här inne med öppen balkongdörr och dricka iskall cola istället. Orkar inte svettas idag.

Mjaha, ska väl göra middag sen, och duscha. De är väl dem största uppdragen jag har idag.
Vad gör ni andra idag? Sover? Solar? Jobbar? Gött i vilket fall som. Sova hade jag också velat göra.


Shit.

       Publicerat 2009-08-06 » 13:09:21 | Me and my life
VILKEN JÄVLA KVÄLL IGÅR ALLTSÅ!! Värsta jag varit med om på länge.

Ingen kamera hade jag med mig, men jag har fottat mig själv nu så ni kan se den syn jag gjorde när jag slog upp mina blåa. Om jag ville dö? Gud nej. Detta är ju de nya. Eller inte? Jag får verkligen hoppas att de går bort i duschen sen, ska skrubba tills huden fan trillar av. Snyggt om jag kommer såhär på jobbet imorgon. Dead woman walking.Haha, hela jävla lakanet är svart, gött!

Dessutom så har dem skrivit SIKTA HÄR rakt över mina bröst.. Polotröja? Har ingen.Den bjuder jag på, precis vaknat.. Snygg va?Ingen cola hemma.. Fyfan i helvete.. Dricka jävla grappo på morgonen.Världens fulaste granne var här också en runda.. Eller oj, kanske lättare att känna igen honom som;"Kungen där nere"

Ja shit de var helt för mycke igår.. Bilar, strålkastare, väktare och fan helt sick. HAHAHAHAHA!
"Alltså Johanna, du behöver fan sötningsmedel, tjejer rapar inte så".
Shit, skulle vi vara helt onormala och inte rapa eller? ;)

Farmor ringde imorse;
- Oj, är du förkyld igen?
- Nej fan, de är bara min morgonröst.

Haha, jag orkar fan inte alltså.
Nu får de fan dröja tills jag dricker nästa gång.
Till typ...lördag. Men ändå?

Pics.

       Publicerat 2009-08-05 » 20:28:54 | Bilder


Drygast i världen.. Väntan på mat.Speciellt när de inte är glamourösare än fiskgratäng och rälig jävla majs.Colan är slut, buuh. Öl och bacardi är inte lika bra som colan. Faktiskt.Såhär mycke har jag kvar av min limpa.. Typ, katastrof.Hallen är ju way much snyggare nu, väntar på dörrhandtaget till toan, mattor och spegeln..Almost ready..

Ruumba.

       Publicerat 2009-08-05 » 18:02:50 | Me and my life
Ja, i skrivande stund sitter jag med min älskade cola och försöker få bort min huvudvärk. Helt sjukt att jag numera får värsta huvudvärken så fort jag inte dricker cola. Ganska jobbigt också för nu e de typ helt säkert att jag är alldeles för beroende. Varför blev man inte beroende av något billigare istället?

Sara kom innan och hade med sig halva hemmet, haha. Ikväll ska vi som sagt dricka lite akohol. Trevligt hoppas jag att de blir, och även om de inte blir de så blir jag iallafall full i vilket fall som.

Sitter å väntar på maaaaat, finns de något drygare? Njet.

Ringde till TryggHansa innan. Har fan varken haft försäkring på mig själv eller lägenheten. Ganska idiotiskt faktiskt. Nu är både lägenheten och jag försäkrade till MAX! Fick även reseförsäkring och drulle till läggan. Tappar jag min dator i marken så får jag en ny sa han. Gaaanska bra! Ett jävla fint pris fick jag också, plus att han önskade mig grattis i förskott :D

Mja, nej, en kvart kvar till min middag är färdig.


Lucky?

       Publicerat 2009-08-05 » 17:57:48 | Bilder


;)

Gomorgon! :D

       Publicerat 2009-08-05 » 15:41:57 | Me and my life
Ja, tro inte att jag somnade tidigt inatt bara för jag inte bloggade, jag somnade lite över fem och ännu en gång var de ljust ute och jag hade världens ångest, haha.. Pallar fan inte när de blir ljust igen, man känner sig som värsta.. ja jag vet inte?

Ja, jag hade bara lite annat för mig inatt än å blogga och de är jag glad för. Vissa kan ju tro att jag har gift mig med denna bloggen eller något? Kunde varit så iofs.

Vaknade 14:28 iallafall.. Så sjukt jävla skönt. Nu har jag sovit ut vad jag behövde. Var lite sleden när jag vaknade men nu har jag vaknat till liv. Köttar ut Nickelback igenom högtalarna och väntar på Sara som ska komma hit med en colaburk till mig och umgås.. Har inte fått någon cola idag och de kan vara lite kaos.
Ikväll ska vi dricka lite tänkte vi. Eller lite och lite, de är ännu ganska oklart vad som klassas som lite ;) Ja, vi ska dricka iallafall, och imorgon ska jag vara sjukt bakis och sen börjar jag jobba igen på Fredag. Lång ledighet.. Nej jag måste sluta vara så negativ. Kan inte någon typ skjuta mig i huvudet varje gång jag är de?

Alla snackar om värsta vädret så jag ska nog kolla ut lite, typ ta en cigg eller något?

No fucking way.

       Publicerat 2009-08-04 » 22:56:55 | Me and my life
HEEEEEEEEEEMMA!!!!!!!!!!!!!! Så gött så de går fan inte å förklara. Har öppnat min SISTA (!?!?!) cola nu så jag dricker den under tystnad. Inte för jag brukar prata med mig själv men, ändå. Läst igenom bloggar och sånt skit.

Fresten, inatt har jag tydligen sovit med dörren öppen. De har aldrig i hela mitt liv hänt att jag inte kollat dörren innan jag går å lägger mig. Annars brukar jag typ kolla den 58 gånger på en kväll. Jag borde nog skärpa mig, tänk så hade någon kommit in här å snott min dator eller något? Då hade jag ju hoppat ifrån balkongen utan att tveka.

Som vanligt när jag är ledig så är jag fett rastlös. Vill att något ska hända för varje sekund som går, samtidigt som jag inte orkar ta ett litet fotsteg. Jag är så jävla jobbig. Fan aldrig nöjd.

Nej men atte. Man skulle kanske fira med en cigg eller något?
Ja, för ni har väl inte missat att jag är ledig fram till Fredagkväll?

Tänkte de också! ;)


At work.

       Publicerat 2009-08-04 » 20:49:59 | Me and my life
Ah gud, denna dagen har gått så sjukligt segt på jobb.. Ska alldeles strax ta de absoluta sista rycket.. Najs! Om en timme och en kvart så har jag slutat. Världens lyckligaste, eller vadå? :p Åååh. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, dra ut min äckliga ringklocka, stänga av telefonen och sen självdö eller nåd. Gött.

Ulf bjöd på pizza innan, tackar vi för.. Dessa tider är ju inte allt för feta så de var perfa! Jobbar med My ikväll, å de gillar jag..

Maaaah.. En cigg nu och sen kör vi.. Snart sitter jag på tåget. PUSS!

Jag är med å tävlar!!

       Publicerat 2009-08-04 » 20:47:28 | Bilder
Är ännu en gång med å tävlar hos Linda Blom, de borde du också vara ;)
Bild tagen ifrån Lily

För att komma direkt till tävlingen, klicka här

Vad är problemet?

       Publicerat 2009-08-04 » 12:52:55 | Me and my life
De är nog inte meningen att de ska gå bra för mig, haha.. Jag orkar inte sura över de heller, de är mycke bättre å skratta..

Har sovit fett gott inatt, eller ja, dem timmarna jag nu sovit.. Mellan typ halv 6 å tio över 12 ;) Gick rätt upp i duschen. Ville avlida så trött jag var. Klädde på mig, stod å tänkte på hur hungrig jag var. Sminkade mig. Fönade håret och sen klara jag inte mer.. Ut i köket och bredde leverpastejsmackor och när jag stod där å bredde så tänkte jag på leverpastej, alltså.. Nej jag vill inte ens veta vad de är.. Lever...Pastej. Gött!

Försöker få upp den jävla ättiksgurkeburken.. Tror ni de går eller? Nej. UTBROTT! Slutar med att jag kastar burken med gurka in i kylen igen och sen kastar jag mina mackor också. Hann bli så jävla äcklad på den tiden av levern så jag sket fan i de.. Ja, så nu får jag fan vara hungrig..

Godmorgon.

Shit.

       Publicerat 2009-08-04 » 05:07:38 | Me and my life
Ljust ute. Jag är värdelös. Har nog Sveriges dåligaste pli på mig själv.

Har iallafall förberett allt inför imorgon, till och med lagt handduken på golvet så de är bara å resa sig och dö i badkaret, eller typ bli ren..

Kan vara de som är problemet dock, att resa sig.. Jaja, vi lär ju se hur de blir imorgon..
Nu MÅSTE jag... Godnatt.

Världens tråkigaste..

       Publicerat 2009-08-04 » 04:14:17 | Me and my life

Jag? Somna? Nej, så blev ju inte direkt fallet.. Fastnade i mina sparade loggar på MSN, läste igenom vissa som kan tyckas är intressanta. Oklart varför, men ja, de var ganska roligt ändå.

Har för övrigt kommit på att jag har en sjukt ointressant blogg och därefter kom jag fram till att jag har ett sjukt ointressant liv. De var ganska tragiskt faktiskt.

Störde mig lite på texten så jag ändrade den. Är inte nöjd nu heller, men jag är svensk och vi är aldrig nöjda så de är bara å gillalalala läget. Precis de jag inte gjorde? Nej. Orka. Avlid.

Tidningen kom innan och jag hoppade typ tre meter upp i luften, precis som jag gjorde natten som var. Var någon jävla smäll på torget eller what ever. Kändes iaf som om de small inne i mitt öra eller typ 5 cm ifrån de.. I vilket fall så står de om de i tidningen idag. Ingen blev skadad, ingenting hände och ingen vet vad som smällde eller om de ens var farligt, ändå har FLERA personer hört av sig till polisen om dessa smällar som tydligen har skakat om hela byn. Tragiskt! "De small på torget inatt, men ingen blev skadad" OCH? Vem orkar bry?
Jag hörde som sagt också smällen, men konstigt nog fick jag inte en tanke på att ringa snuten. Dumt av mig kanske?

En annan rubrik lyder; Rätt lugn Klippanfest men en hel del fyllor. Fyfan va seriöst de känns! Blir nästan tårögd.. Nej, annars står där väl inte så mycke. En 13-åring har fått en örfil, någon är på ett sagolikt humör och någon har fått ett kravbrev utan att ha gjort någonting.. Konstigt man är mörkrädd? De händer så mycke nu här så man vågar knappt gå ut. Tänk för några år sen, när dem skrev att en andfamilj var ute å gick över gatan och blockerade trafiken.. Om man visste att dem skulle skriva om örfilar några år framöver hade man ju fan flytt fältet direkt.. Shit.

Nej, den här tidningen bara skadar mig. Ligger där å hånar mig med några musiker på hästar on the frontside. Pallar inte. Jag borde verkligen sova nu men jag är inte trött. De gör ingenting, jag fixar nog de ändå. Om någon snäll själ vill höra världens bästa morgonröst kan ni ju ringa å kolla så jag lever vid 12 eller något? Vill ni inte höra den så skicka ett SMS, men då har jag lättare för att ignorera utan att få dåligt samvete.

Yr är jag nu. Ska röka nattciggen och tömma colaburken och sen tänka på sängen.. Jag måste.


Inflation.

       Publicerat 2009-08-04 » 02:30:51 | Muuuusic
En bit av texten till Promoe ft Afasi's låt - Inflation..
De är en av dem som verkligen lägger ner tid på sina texter och inte bara sjunger om knark, horor och att döda G's..
Han tänker kanske inte alltid rätt, men han tänker iallafall, och de är något stort enligt mig. När man kan leverera bra texter och ändå ha en sjukt skön musik.

Firar att ännu en bank blir stängd
Garvar åt konkursen och när börsen går omkull
Står jag där och sprutar konfetti ur din portfölj
Sen så börjar jag väl reflektera, över faktumet att allting är väl regisserat
Ni chockar folket med kris för att få dem med eran, chockterapi
för att bygga en pyramid
Ni snackar överreglering, ni snackar recession
Ni snackar jävligt avslappnat om depression
För enda sen kriserna på 20 och 30-talet
Så blir ni alltid räddade av skattebetalarna.

Känns som om vår del av världen drabbats av en inflation
Skulle räcka med hälften av allt vi har ida'
Ser man allt i skiten som kommer så är det fan inte klokt
Men är det frågan om vår tillväxt då blir svaret ja
Känns som om vår del av världen drabbats av en inflation
Som om man har allt men ändå inte har det bra
Medan sanningen sitter ouppnåelig i sitt vita torn
Står vi näst på tur frågan är vem och vad vi har

(Vem vem)
Vem finns kvar o klandra
När vi har spelat ut oss mot varandra
(Vad vad)
Vad finns kvar o handla
När vi har köpt upp precis allting man kan
(Vem vem)
Vem e värd o offra när vi ska skära ner, blir det inte på vår bekostnad
(Vad vad)
Blixtar hagel åska
Ändå fortsätter vi bara låtsas som det regnade pengar
Känn hur det rämnar sen när du lämnar jordelivet
Står det skrivet att du måste lämna ensam
O du måste lämna allt du tjänat på din broder o kusiner inklusive rädda
När du gör upp räkenskaperna med skaparn eller skaparna
Handlar det inte om pengarna eller sakerna
Här finns inget vi kan sakna eller betala
När vi ligger nakna där i gravarnaKiss me,

       Publicerat 2009-08-04 » 02:01:50 | Me and my life
Ja, de blev en film minsann. Kollade på "I taket lyser stjärnorna" som jag har sett innan. Tycker dock att den är såå jäävla bra så ja, jag gjorde en favorit i repris helt enkelt.. Good. Fick inga tårar i ögonen denna gången heller. Antingen har jag blivit helt sick eller så ja, nej, de är nog något fel på mig. Nu när jag tänker efter så bölade jag mer förr..
Bölade typ 3 ggr i veckan.. Nu bölar jag typ aldrig. Jag grät i Lördags när jag var full, men innan dess minns jag fan inte när jag böla sist.. Någon annan som gör kanske?

Ajah, de är väl bara bra. Palla gråta alltid. De tar ganska mycke på krafterna och sen ser man typ ut som en panda dagen efter.. Nicht sexy.

Ja, nu sitter jag här som ett annat mongo.
Man borde kanske sova?


Haha ;)

       Publicerat 2009-08-04 » 01:35:14 | Me and my life


Jaaaja, och Myrann fick den ifrån Josse..
Och hon fick den ifrån? :p

Här kan vi hålla på i flera år..
Jag tackar iallafall Sophia Somajo för att hon har gjort låten..
De är jag iallafall säker på :p

;)

The boy does nothing.

       Publicerat 2009-08-03 » 23:47:36 | Me and my life
Ja, nu e jag hemma igen. Eller, de har jag varit sen typ kvart över tio eller någonting.. Sjukligt skönt å komma hem igen kan jag säga.

Tycker att de har blivit såååå mycke bölande och klagande nu på senaste tiden, men uppenbarligen så är de det som går hem.. Idag har jag haft 7 läsare mer än igår och vi har alltså slått nytt rekord.. De är stort hörrni ;) Ska jag fortsätta klaga då och skriva om hur bajs allt är.. Då stannar ni eller? Shit.

Nej jag tänkte faktiskt vara lite positiv i detta inlägget..
Så fort jag öppnade dörren så såg jag att Farmor hade varit här och lämnat tvätt.. Hon hade även tagit med ALL min andra tvätt, en ny IKEA-kasse alltså. Tack för de!
Går in i rummet och då har Morfar satt upp två nya eluttag åt mig, good shit, nu kan jag alltså ha mina sänglampor på bägge sidor och inte bara på en ;) Även ladda min telefon bredvid sängen så jag slipper försova mig..
Mormor har målat sista lagret på toadörren, rivit ner ALL bård i köket och målat inne i sopskåpet.. Tagit ut mina sopor och moppat golven..

Välkommen hem!
Jo de kan man nog lugnt säga..

Har tänt nya äpple/kanelljus i hela lägenheten, bytat om till mysbyxor, öppnat en cola och rögat en cigg. Läst igenom alla bloggar och nu sitter jag här och lyssnar på good music. Vill ni fresten ha en skitbra låt att GÅ till? Kat DeLuna - Unstoppable.. Jävla fart jag fick iallafall, haha.. Rekord till jobbet ifrån stationen.. Ja, killar kanske inte gillar den men tjejer, ladda hem den och spring som en iller. Gött.

Nej, en film på detta kanske? Klockan blir så jävla mycke bara.. Aja, vi får se hur jag gör..

Later.


Svar..

       Publicerat 2009-08-03 » 20:19:37 | Me and my life
Till Therese..

Jag ska fortsätta läsa upp mina betyg nu fram till Dec och sen ska jag läsa enbart Matte nästa termin, men då kommer jag ju jobba samtidigt för då tar jag inget lån för bara den kursen :p Till hösten 2010 har jag ju då tänkt att ta mitt fullständiga (förhoppningsvis) betygsdokument och läsa på högskolan.

Till Josse..

Ja, men vi snackar om de på MSN på Onsdag då, så blir de så bra så :D

Åååh.

       Publicerat 2009-08-03 » 18:35:32 | Me and my life
Sitter på jobbet nu.. Är så mätt att jag hade kunnat spy. Visst, de är gött att vara mätt, men inte såhär mätt. Detta är fan bara plågeri. Känns som att jag inte komma kunna eller behöva äta på typ en vecka, men imorgon kommer de vara likadant igen.. Jaaja.

Orkar inte vara social där inne med dem andra så jag sitter här för mig själv och tråkar. Lika bra de för jag är inte så social idag.. Eller trevlig. Räcker att jag måste lägga på värsta masken när jag går in till de gamla.. Så länge jag fixar de så är de inga problem, därför har jag inte dåligt samvete för jag e ett monster nere i fikarummet :p Inte idag iallafall.

Jag vill bara att sista rundan ska vara färdig nu, så jag kan sätta i lurarna, höja till max och gå till stationen.. Sätta mig på tåget och bara dö. Skönt kommer de bli. Ännu skönare att börja två imorgon igen, sen jobbar jag till 22 och därefter är jag ledig fram till Fredag klockan halv fem.. Lyx eller? Jo då tack, 2½ dag fritt. Fyfan va jag ska sova sönder min säng.

Fyller år på Lördag.. Hässleholmsfestival snackas de om. Shit. Jajaa, jag ska jobba hela helgen ändå, men nog kan man klämma in något litet där :p Brukar gå, om man bara vill.. Och orkar. Och har råd.

AH jag vill så mycke just nu.. Sova, röka, prata, dricka cola, lyssna på musik, tvätta, SOOOVA, röka, SOOOOVA! Nej, jag e torr idag..

Bra där.


Change.

       Publicerat 2009-08-03 » 15:46:31 | Me and my life
Fick bytat till en kväll imorgon.. Lite skönt.

Usch, jag är inte alls på humör idag.. Allt känns piss. Hade velat sova till skolan börjar eller något.. Eller så hade jag velat va på bättre humör och haft andra tankar..

Någon som kan göra mig glad kanske?

Dead meat.

       Publicerat 2009-08-03 » 13:20:06 | Me and my life
Ja, vilken underbar dag de är idag. Solen skiner och jag har sovit som en prinsessa.. Har ätit en underbar frukost och känner mig SÅÅ mätt.. Är så sjukt taggad på att jobba idag så de är helt sick..

Härligt.

I love the light,

       Publicerat 2009-08-03 » 04:09:41 | Me and my life
Tidningen kom innan. Sket nästan ner mig. Hade helt glömt bort de där som Farmor gav mig, altså 6 veckor gratis tidning, och att den skulle börja idag. Jajaa, sist jag hade tidningen läste jag den en gång så vi får väl se hur mycke jag utnyttjar skiten denna gången.

Klockan är sju minuter över fyra. Inte alls bra. Ska köra ett hårt ryck nu imorgon och på Tisdag och sen är jag fan helt ledig till Fredagkväll klockan halv fem. Denna veckan kan bli bra. Den har väldigt bra förutsättningar iallafall. Jag fyller ju år på Lördag, om de nu är något att fira. Isåfall att man har pallat ännu ett år av denna verkligheten :p

Aja, ska slänga mig i min säng nu.. Vi hörs imorgon, eller idag blir de ju klart.
Sleep tight.


WOOHOO!

       Publicerat 2009-08-03 » 02:48:21 | Me and my life
Vafan hände? Ni slog besöksrekordet ever igår..

Jag e fan stolt över er.
Egentligen borde jag va stolt över mig själv, borde ju vara en väldigt intressant person.

Tragiskt.

Unstoppable

       Publicerat 2009-08-03 » 02:46:32 | Me and my life

Kan inte sova. Vill nog inte heller.

Nog där mitt problem ligger. Jag vill inte gå ut ur denna lägenheten på länge.


Shit.

       Publicerat 2009-08-03 » 01:47:40 | Me and my life
Har suttit nu hur länge som helst, knäppt med fingrarna, kliat i dem, rört dem, jag får panik. Jag har hur mycke som helst i mitt huvud som jag bara hade behövt fetta ut.. Tror ni jag kan de, när jag väl behöver de? Njet.

Fan, ni vet ju själva när jag skriver mina feta inlägg, typ halva jävla bloggsidan och bara öppnar upp hela mig och bara dansar ut allt på skärmen.. De går fan inte. Jag måååste, för jag pallar fan inte skriva de för hand och jag fixar inte att snacka med någon om de. Jag pallar inte de helt enkelt. Vet ju inte hur jag ska formulera mig, de är alltid mycket lättare med ord.

....

En cigg då, vi provar..

Den smakade skit btw.. Men de ska vi inte snacka om.. Vad ska vi prata om? När jag stod på balkongen så kom värsta rökpuffen. Ofta någon kan dra ett sånt bloss så att de blir värsta molnet? Shit vad lite jag måste ha att tänka på som ens reagerar liksom?

Jag är förbannad på CSN för de första. Suger kuk är vad dem gör, för att vara helt ärlig. Har suttit och räknat om och om igen nu och de går fan bara åt helvete. Man får tjäna en viss summa pengar under ett kalenderhalvår.. Mm. Ett kalenderhalvår sträcker sig alltså ifrån Juli till December. Varför? Vi får inga jävla pengar ifrån CSN under sommaren, så hur fan tänker dem asen då att man ska kunna försörja sig för de första under de månaderna? Ska man bli kriminell eller? Svarta pengar? Antagligen.

Sjukt bara de liksom, sen ska man räkna pengarna innan skatt också. Och varför ska man göra de då? De är ju inte den summan man får ut. Ruskiga idioter. Alltså ska jag börja räkna ifrån den lönen jag fick nu, och jag fick ut 9000, men hade en lön på 14000 innan skatt. Mm, då ska jag alltså dra av 14000 ifrån mitt äckliga fribelopp innan jag ens har börjat skolan och ens fått några pengar ifrån CSN. Fine, sen får jag lön igen i Augusti och September eftersom jag har en innestående så får jag pengarna månaden efter att jag egentligen har tjänat in dem. När dessa tre månaderna är over så har jag typ 15-20 000 kvar av mitt fribelopp på hela jävla terminen.. Vill dem inte att man ska klara sig eller? Vill dem inte att man ska läsa och bli någonting? Tydligen inte.

Nej, så då ska man sitta med en jävla massa papper och hålla koll på siffror å sånt när man verkligen inte pallar, för att inte komma över de idiotiska jävla fribeloppet.. Moget.
Visst, jag kan förstå deras tankesätt på ett vis, och de är de att tjänar man så mycke så att man klarar sig så ska man inte behöva utnyttja deras lån and yada yada, men för helvete. Börja räkna i Augusti när vi har börjat läsa och sluta i December och räkna för fan EFTER skatt och inte innan..

Att jag då har tänkt att jobba lite vid sidan av i höst för att ha bra månader kan jag glömma.. Jag får väl gå och plugga, betala mina räkningar, köpa mat som räcker i en vecka och sen dö då? Kanske de som är meningen?

Nej, detta driver mig till vansinne.. Istället ska jag då försöka tänka på något annat. Vad ska jag då tänka på? Jag kan tänka på hur jävla roligt jag har med mina vänner, hur fin min familj är och hur nöjd jag är med denna lägenheten, men de enda jag känner när jag verkligen tillåter mig själv att tänka efter är min feta klump som sitter mitt i magen och letar sig upp i halsen. Den sitter där som om den blivit tvingad, hotad eller något och den kommer inte släppa taget för något i världen..

Annars är jag världens bästa på att skjuta undan den, den är liksom ett med mig och man lär sig efter ett tag att hålla upp masken och krypa in i en annan roll men när man sen blir ensam så går de inte. Varför ska jag göra de då liksom, de är ju bara jag här och då måste jag ju få lov att vara mig själv. De konstiga är att jag inte ens själv vet vem jag är, vad jag har för några mål eller hur jag överhuvudtaget vill ha mitt liv.

Visst, jag har väl mina tankar, men felet är att dem är alldeles för höga och när jag märker att ingenting i mitt liv passar in i dem så blir jag bara deprimerad och känner mig värdelös. Varför kan man bara inte ha normala tankar som passar in på de livet man har? Jag förstår fan inte det, och jag förstår mig verkligen inte på mina egna tankebanor heller. De skrämmer mig. Jag har ingen aning om någonting..

Allting känns så jävla utspritt, så jävla tomt men samtidigt så jävla fullt att de inte finns plats till en enda liten bit till. Hur kan de vara så jävla sjukt? Hur kan ens hjärna leka så mycke med en till den graden att de blir sjukt? Borde inte ens egen kropp vilja de bästa, att man ska må bra och framförallt HA de bra?

Jag har alldeles för mycke tankar, för många frågor och alldeles för mycke jävla shit överallt så allting blir helt rörigt. De blir fel och de blir helt jävla för mycke.. Jag vet inte var jag ska börja någonstans..
Kanske inte ens borde börja, men hur ska jag då någonsin känna att NU, NU är de fan bra.. Jag har verkligen försökt att skjuta iväg dem jävlarna, börja om på ny kula och inte bry mig så jävla mycke, men de hjälper fan inte att fly ifrån problemen. Dem kommer igen, och oftast är dem fler då, såklart. Såna som man har fått på vägen dit.

Nej, de känns bara så jävla meningslöst alltihopa. Man försöker och man försöker, man kämpar så jävla hårt och ändå så händer ingenting..

Vet fan inte vad jag ska ta mig till, de enda jag vet är att jag vill få bort den äckliga jävla klumpen som sitter överallt.
Jag pallar fan inte med å bära på den längre..

New shit.

       Publicerat 2009-08-03 » 00:48:22 | Bilder


Svart å vita handdukar till köket..Lite snyggare att ställa diskmedelsflaskan och diskborsten i den kan jag känna ;)En plastblomma, för de är fan de enda jag klarar av..Två små lampor som sänglampor samt en spotlampa till hallen och sen lite annat smått.. Äpple/kanelljusen och ja, lite sånt smått å gott som man behöver..

Sunday!

       Publicerat 2009-08-02 » 23:57:55 | Me and my life
Baby it's a freakin' Sunday!

Ja fy.. Jag har varit sååå bakis idag.. Trött, huvudvärk, tankar, ångest. Allting på en gång. En riktig jävla rövdag helt enkelt. Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Vet inte vart jag ska vända mig. Nej, jag vet inte.

Fick panik innan och bytade om till målarkläderna och satte mig i köket och målade hela skitet för andra gången. Runt alla skåp, lådor and so on. Tog väl en dryg timme? Drog fram dammsugaren och röjde överallt. Helt slut var jag efter de.. Satte mig på balkonggolvet och röka och sen fastnade jag där ett tag. Funderade lite. Andades. Ja, jag gjorde ett försök till att andas normalt men efter ett tag kändes de helt sick.

Jag hatar den känslan mest av alla.. Den känslan jag får när de känns som att jag inte får någon luft. Fruktansvärt är det. Den paniken. Ja, den skojar man inte bort.. De är så jävla hemskt. De känns som att jag är fånge i min egen kropp. Jag kommer inte ut. Jag vet inte vad jag har gjort för brott, jag känner mig oskyldig men ändå måste jag sitta fångad såhär.

Tog mig i kragen sen.. Fick ju gå ner till Konsum och handla lite och sen kom Paddy upp. Lagade spaghetti m köttfärssås och den var riktigt go idag.. Me svamp, lök, vitlök och massa annat i. Redigt mätt blev jag. Kollade på lite bilder och uppdaterade varandra lidegranna. Goutt!

När Paddy stack hem sen vid nio-tiden eller något så hoppade jag rätt in i duschen.. Satt där ett bra tag och bara.. satt. Sen dess har jag inte gjort så mycke.. Klädde på mig, smorde in mig i lite melon body butter och tände en massa ljus, hämtade en iskall colaburk i kylen och rögade en cigg. Känns inte mycke bättre för de faktiskt.. Vet inte riktigt hur jag ska göra, vad jag ska säga eller någonting. Jag känner mig så jävla vilsen..

Sjukt jobbigt detta. Jag orkar inte en sån fet nergång igen. Jag gör verkligen inte det. Låt mig för helvete bara slippa.Älskar dig å jag älskar alla i min närhet, mina vänner och min familj.
Ni är så jävla underbara..

Vad i hela världen vore jag utan er?

In my head.

       Publicerat 2009-08-02 » 22:52:01 | Muuuusic


Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you

You liked me better from the outside,
looking in, was the the end.
cuz' you got lost and wanted inside.
fumbling, how frightening.
I guess you thought you bought the concept.
No package deal then.
You pay extra for gurantee
you need security but that ain't me.

Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you

Guess you were tested on you patience,
your education, your entension.
And you turned out to be ambitious.
Diggin' in my abdomen, yeah yeah
And then *when* finally you got there
all of this yeah yeah yeah
what's like as if you wanted guarantees
you need security
that just ain't here.

Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you

I admit that I
realized to late
I was scared and I didn't think straight
but you're a fucking liar
I don't belive anything you say
you can't force your love on someone
and then just walk away, you can't walk away,
you can't walk away, you can't walk away, you can't walk away,
walk away, you can't walk away like that.

Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you

Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you

Älskar låten, den har verkligen satt sig.
Hittade låten på Myrann's blogg.

Klippanfesten 2009

       Publicerat 2009-08-02 » 22:19:47 | Videoklipp
Ja, vi åkte som sagt hem till Victoria på lite förfest :)


Var ganska lugnt i början.. Vi var inte där förrän typ åtta heller och sen skulle vi ju in ganska tidigt så de blev till att dricka på i en sjuhelvetes fart.
Satt å lyssna på musik och snacka mest, var en lugn förfest men jag hade trevligt som fan och blev i vanlig ordning ganska förfriskad, haha..Efter ett tag fick vi panik, Holmer å jag, och skulle ha lite halsartävling.. Går dock åt helvete för mig, som vanligt. Haha, jag måste fan lära mig de bättre, får all jävla kolsyra upp i näsan och nej, de funkar inte alltså, :p
Holmers jävla rap också, haha.. Shit.Blir ju som vanligt rödast i världen i hela truten av den drickan, haha..

Ja, sen kom Anna också och börja dricka och i den vevan skulle vi alla in till Klippan. Vi åkte med Pierre, ett litet stopp först på torget där vi tog ut pengar och kissade i olika hörn, haha..

In där och de var FETT mycke folk i tältet. Kom typ knappt fram.. Handlade varsin cider och sen kom Victor och joinade oss. Snackade om de ena än de andra och sen visade han sin jättefina tatuering han gjort natten innan, haha;Ditt namn på röven alltså, ja herre min jee. Hoppas att han fick den gratis iallafall, hahaha.

Haha ja.. Gick och minglade lite, dansade i de enda tältet till "Stora göööögar å liiiide lemonad" Eller ja, vi skrek mest ;) Träffade folk ifrån jobbet och sen bölade jag lite också.. Precis som de ska vara när man är full å gaaalen..Ja, Murre hämtade oss och sen hoppade jag å Holmer av hemma hos mig. Eller ja, vi satte oss utanför porten och rökade och en viss Holmer lätta lite på trycket och jag klöktes något frokti, hahaha. Flög upp med min parfymflaska och råkade spruta honom rätt i ögat så han lade sig ner på gatan och skrek, hahaha. Där sprang jag runt i vändzonen och klöktes och svalde undan allt saliv och han låg å skrek att han hade riktigt jävla ont i ögat.. Vilket kaos.

Holmer blev hämtad sen så jag gick upp, klädde av mig mina kläder och satte mig vid datorn.. Ja, och sen klädde jag på mig nya kläder då de andra var för kalla och gav mig ut mitt i natten.. Pratade med Paddy i telen och hon tyckte att jag var något frokti.. Ja, inget ovanligt tycker jag. Ett paket cigg, en hel playlist på Spotify och 5000 ord senare så var klockan halv 6 å de var fett ljust ute så jag begav mig hemåt..

Kommer ut på vägen, går där och vinglar med min Norrlands Guld och folk dem kör till jobbet och tittar på mig.. HAJ HAJ! Tar en cigg på balkongen och sen deckar jag fett..

Min tanke då var att sova till typ 4, men så blev ju tyvärr inte fallet, haha.. Klockan 11 plingar de på dörren så då blev de 5 cigg på balkongen och en avslagen cola jag tydligen öppnat när jag kom hem inatt? En timme senare låg jag i sängen igen och försökte sova men som sagt så gick de åt helvete då alla ringde, skicka eller spela fedehög musik.. Mm, typ så va? Haha..


Länkar..

       Publicerat 2009-08-02 » 21:58:16 | Me and my life
Jag har uppdaterat mina länkar och skrivit in vilka bloggar jag läser.. Ni kan ju själva kolla era länkar så att dem funkar om ni finns med för jag orkar inte klicka in på alla :p

Mjaaau.

Bakgrund till bloggen?

       Publicerat 2009-08-02 » 21:42:25 | Bilder
Gå in på den här sidan..

Nu har jag sparat den när jag var på sidan 3 men de kan ju kvitta.. Bläddra ni bara, de finns ju trots allt över 800 sidor..

Du kan trycka på en bild ute på själva sidan för att se hur den ser ut som bakgrund ute i sidorna, och vill du se om den finns i just den färgen du vill ha så trycker du på;Där ser du just den bildens olika färger och mönster och även där kan du klicka på bilden och se hur den ser ut i sidorna. Perfa!

Vill du sen ha bilden så trycker du på;Och sen på knappen;Ja, så enkelt är det.. Jag tänkte att de är bättre jag förklarar och ger sidan åt alla så slipper jag några frågor :p
Ja, sen får ni själva lista ut hur ni lägger in bakgrunder i bloggen om ni inte redan kan för de pallar jag fan inte kludda med nu..

Varsågoda iallafall :D

Sick.

       Publicerat 2009-08-02 » 21:34:15 | Videoklipp
Världens värsta ringklocka..Åååh!

       Publicerat 2009-08-02 » 18:43:20 | Me and my life
Fan va allt ska vara jobbigt idag då? Tänkte jag skulle slänga in en färdig fiskgratäng i ugnen och käka ikväll för jag pallar inte stå och kocka..
Nej, då har jag ju fan ingen matlåda till imorgon, alltså måste jag nu byta om, gå ner till Konsum och handla och sen ställa mig å göra middag..
Hoppas ingen ser mig, för jag pallar fan inte duscha innan jag gör allting.. Blir jag fan bara svettig igen, haha..

Hörs sen, om jag överlever detta dvs.


Lördag..

       Publicerat 2009-08-02 » 18:18:18 | Me and my life
Var va vi?
Jo, Mormor och Morfar kom å hämta mig så körde vi till IKEA.. Gick hela rundan och glodde lite och plocka på mig lite shit som jag behövde.. Kan visa er sen istället för å skriva ner allt för de pallar jag fan inte.
In på Väla sen, Bolagret och H&M, köpte värsta linnet där inne som var de bästa jag varit med om.. Har ju alltid linne under alla mina tröjor och detta var ett långt vitt linne, perfa att ha under tunikor och sånt, med inbyggd BH typ, ja, eller inte BH men ett extra lager där iallafall.. Ja, de var bra iallafall.
Körde till Bauhaus sen och köpte ett dörrhandtag till toadörren och kollade och bestämde mig för ett kakel.. Kollade ut en ekskiva som jag ska ha som bänkskiva i köket..

Efter de så åkte vi hem, jag dog vid datorn en timme å sen fick jag fart in i duschen. Jag har ju ingen stång där ännu så jag kan inte sätta upp mitt duschdraperi vilket betyder att jag måste sitta ner i badkaret när jag ska duscha. Ganska frustrerande då den satans slangen lever sitt egna ruttna liv och HELA tiden sprutar ner halva badrummet. Igår var de en helt ny toarulle och en handduk som fick smaka på en dusch. Gött.

Gjorde vid mig och sen hämtade Sara mig som en räddande ängel och körde mig till Farmor.. Käkade världens godaste middag. Fläskfile, svamp och en skitgod sås som hon gör i ugnen, sen potatis, morötter och sallad. En öl på de å middagen var komplett. Dog så mätt jag blev.
Stannade där till typ halv åtta och sen gick jag hem till Martina där Paddy var. Matte kom å körde oss och lilla Holmer var redan på plats så vi åkte hem till Viktoria på förpartaj...

Ja.. De andra får jag ta i ett eget inlägg för jag har bilder och filmer och skit..Blev en gul tunika ifrån Gina tricot, vita leggings och en vit kofta över sen..Varför?

       Publicerat 2009-08-02 » 15:48:18 | Me and my life
Vafan ska man alltid fylleblogga för? Vad får man ut av de liksom? Ingenting. Skämmer ju bara ut sig, men visst, jag bjuder på den som så många gånger förr.. Ingen mening att försöka gömma någonting. De är ju min blogg, om mitt liv, och känns de då inte bra så behöver jag inte försöka måla de så heller.. Ni vet ju själva att jag inte är rädd för att öppna mig eller skriva när de är någonting som tynger mig så.. This is me!

Sjukt bakis är jag idag. Har sovit sjukt dåligt inatt. Har de inte plingat på dörren så har de ringt i mobilen säkert 5 gånger, har de inte ringt så har de fan skickats SMS och har de inte varit de så har jag kunnat sjunga med i Dallens musik.. Trötta mig.. Nu vid två eller va fan hon var så gav jag upp.. Orkar inte ens försöka sova längre.

Gick upp, tog en cola och rökade en cigg.. Tittar ut över rummet som ser ut som Kom å hjälp mig å dö! Borde städa här lite, sätta upp mina nya lampor, ringa Nisse och bestämma tid för att få upp spegeln och hyllorna, måla andra lagret i köket, handla och göra middag och definitivt ta en dusch.. Vad gör jag?

Inte ett skit av de iallafall..
Tur att dagen är låååååång.

EH?

       Publicerat 2009-08-02 » 02:23:31 | Me and my life
Alltså,, Jag har egentligen inte ett enda ord att säga om denna kvällen..

(bara de tog tio minuter för mig att få rätt på) jag kan fan itne stava..
Nej, allt går åt helvete för mig..

Varför ska man ens leva de här äckliga livet?
Jag förstår inte de, jag hittar inte en enda anledning..
Eller jo, de gör jag fan, mina vänner, min familj min klägenhet, mitt jobb, allting, men ändå suger allt.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Världens största svin - de är jag de!

- "FAN OCKSÅ!"

       Publicerat 2009-08-01 » 12:12:04 | Me and my life
Ja, så lät där här inne i lägenheten 06:58 kan jag säga.. Helvetes skit, jag har försovit mig..

Inatt så tänkte jag vara smart å lägga mobilen på skrivbordet så att jag skulle vara tvungen att gå direkt upp, men uppenbarligen så blev ju inte fallet så.. Helvete, jag försover mig nästan aldrig längre, de var skiiiitlängesen jag gjorde de faktiskt..

Jaja, upp med telefonen direkt och ringde, haha.. Ja helvete jag har försovit mig.. Aw staaaackars dig.. Ja, men där var ingen sjuk så dem var 10 utan mig, alltså behövde jag inte åka in idag. En jävla tur måste jag säga, annars hade jag fått kirra skjuts fortare än en höna bajsar eller tagit tåget tjugo i åtta men då hade allt redan varit för sent..

Ja, så då blev jag ju på ett sätt reserv ändå, fast en sovande sådan? Aja, ingen fara skedd, förutom att mitt hjärta nog har hoppat 10 cm upp..
De var ganska så skönt när jag insåg att jag skulle somna om att dra för skynket och krypa ner igen.. Somnade på tre röda och vaknade halv 12 av alarmet jag ställt..

Ringde Mormor och Morfar så dem ska hämta mig nu närsom,. Bättre att vi kan åka tidigare ju, så blir de inte så stressigt i eftermiddag/kväll. Perfekt!

Sitter här med min morgoncola och njuter lite.. Fruktansvärt gott är de. Borde dock kamma mig, sminka mig and yada yada men ja va fan, man kan inte göra allt här i världen.. Colan först, haha.. Nej men allvar, lite stress här nu så fixar sig allt..Och den som sa att alarmet slutade ringa efter ett tag hade uppenbarligen rätt ;)

My enemy.

       Publicerat 2009-08-01 » 01:24:30 | Me and my life

Klockan är min fetaste fiende.. Jag hatar den. Tickar som fan när den inte ska göra de, och när den ska så står den tommefan helt jävla stilla.. Fuck it,.

Jag mååååste fan sova.. Kommer sova max 4 timmar inatt. Upp 6, jobba till 13.30, åka direkt till Bauhaus med Mormor och Morfar, hem, duscha och fixa mitt sledna hue, middag hos Farmor och sen rätt in i dimman. Kommer vara den tätaste dimman ever känns de som.

Borde strunta i dimman imorgon egentligen för jag vet att de kommer urarta stort, men de är väl då man blir som mest sugen på de? Lite drama..

Precis vad jag inte behöver..


RSS 2.0