Kom ihåg..

       Publicerat 2009-04-30 » 20:14:42 | VideoklippKom ihåg var ni hittade denna låten, för den kommer sätta sig.
Jag älskar den och just nu är den bland de enda som får mig happy.

Confessions.

       Publicerat 2009-04-29 » 02:01:12 | Me and my life
Klockan är halv två, mitt i natten.. Inte så konstigt att jag är vaken nu när jag sov till tjugo i tre idag iofs, men de är något speciellt med nätter.. Egentligen är nätterna något förbjudet, de är då man ska sova. De var iallafall vad min mamma och pappa lärde mig när jag var liten..

Dem har lärt mig mycket, otroligt mycket.. Dem har lärt mig en massa saker som jag har haft stor nytta av i mitt liv, men mycket av de dem har lärt mig använder jag mig inte av. Jag vill att min mamma och pappa ska vara stolta över mig, men de kan dem omöjligt vara. Jag är inte stolt över mig själv heller, för jag är ingenting att vara stolt över. Absolut inte..

Jag bryr mig inte om 50 pers läser vad jag skriver nu, för de är bara sanningen. Total jävla sanning.
De började bra för mig, jag hade jättebra kompisar, jag skötte skolan och jag låg hemma varje fredagkväll med chipspåsen och mina föräldrar..
Någonting hände dock.. Jag började röka, började gå ut på kvällarna och supa, sket i skolan och gick ut nian med fruktansvärt dåliga betyg.
Jag började gymnasiet, träffade Daniel, skolkade mer än jag var i skolan, flyttade hemifrån och använde mina föräldrars sparade pengar till möbler istället för ett körkort..
Gick ut gymnasiet med ofullständigt betyg, blev singel och hamnade i min första etta där jag hade fest varje helg så mina grannar ringde snuten.. Satte mig själv i skiten något fruktansvärt och mina föräldrar fanns alltid där och hjälpte mig.. Dem gjorde allt, exakt allt, för att hjälpa mig ur alla sorters situationer. Framförallt har dem alltid älskat mig, även om jag inte tycker att jag har varit värd de.

Jag ville göra någonting med mitt liv.. Jag ville bort ifrån Perstorp, för jag trivdes inte. Jag mådde inte bra, alls.. Som vanligt när de gäller mig ska de hända på tre röda sekunder, så flyttlasset gick emot Karlstad.. Jag började skolan och i början var allt guld och gröna skogar, som vanligt..
De största felet jag har är att jag alltid ska fly ifrån allting. Allt jag kommer på ska hända fortare än vad en höna skiter, men vad jag glömmer för varje gång är att de alltid hinner ikapp mig.. De kommer och slår mig i ryggen, och de smäller hårt. Hårdare för varje gång.

Jag blundar för mitt eget liv.. Jag blundar för allting jag gör, jag intalar mig själv att jag mår bra, att jag är helt okej, men jag är långt ifrån okej. Jag mår inte alls bra, och jag kan faktiskt inte själv tänka och komma ihåg sist jag mådde helt bra, i kroppen och i själen.
Varför lär jag mig aldrig att andas, att de inte hjälper att fly? Varför väljer jag vägar som jag vet att jag inte kommer fullfölja? Varför går jag in på en stig där de finns en återvändsgränd, hela tiden?

Till slut får jag den där smällen i ryggen och då landar jag igen, för ett tag, i mig själv. Jag får en otrolig ångest och orkar ingenting. Jag orkar inte sköta någonting, jag skiter i vilket, i allting.. Tänker att de löser sig någon gång, att de blir bra, men de kommer aldrig bli bra förrän jag tar tag i sakerna..
När jag blundar för allting så är de precis som att jag inte ser ett slut på mitt mående. På något vis så tror jag att min hjärna redan bestämt sig för att de aldrig kommer bli bra igen, så jag bara spär på med mer skit hela hela tiden, för de kvittar ju, de kommer aldrig bli bra igen ändå?

Mamma sa till mig igår; De spelar ingen roll vad du tar dig an att göra Johanna, för länge som du inte har hittat ro i dig själv så kommer du aldrig kunna fullfölja någonting du gör! Du misshandlar din egen kropp, du äter dåligt, du skiter i att du rökar, du dricker och du rör inte på dig, de är inte konstigt att din kropp säger stopp och att minsta lilla bakterie gör dig sjuk.. Din kropp orkar ingenting, DU orkar ingenting, och de kommer du inte göra förrän du tar tag i allting!
Jag vet om att hon har rätt, jag har de svart på vitt dessutom, men jag orkar inte göra någonting åt de. Hur låter de? De är helt sjukt..

Jag ser mig själv som misslyckad, för de är precis vad jag är. När jag hela tiden gör folk besvikna som står mig nära så anser jag att jag misslyckas som människa. Jag kan inte ens klara av att ta hand om mig själv, så hur ska jag då kunna ta hand om andra, hur mycke jag än vill? Hur ska jag kunna ta hand om en relation, vänskap som familj, när jag inte ens klarar av att göra mitt liv till något jag vill leva? De går ju inte..

Trots de så har jag några sjuhelvetes vänner, och en sjuhelvetes familj som alltid står där och älskar mig trots va fan jag än har gjort. De är fint. Jävligt fint.
Jag tänker inte skriva vad jag egentligen borde nu, att jag ska ta tag i mitt liv, att jag ska fixa allting, för jag vet om att jag kommer misslyckas två och tio gånger till och jag vill inte göra någon besviken mer. Jag vill verkligen inte det..
Jag ska försöka, men fan, de låter så jävla lamt. De är väl fan bara å göra de? Nej. De är inte bara det.

Jag försöker fundera på vad de var som hände när de gick så jävla snett. När allting gick åt helvete.. Var de någon speciell händelse som fick mig att ge upp mitt eget liv? Jag vet inte, men just nu skiter jag i allting. Jag lever bara för dagen, jag skiter i morgondagen, jag skiter i vad som händer om en vecka, för jag orkar inte. Jag VILL ta tag i saker, men jag kan inte..
Folk får gärna skratta åt mig, säga att jag misslyckas med allt jag gör, att allting jag rör vid går sönder, för så är det. Jag kan inte vårda relationer, jag kan inte klara av saker jag egentligen vill klara av, för inom mig är allting som en stor jävla soppa.. Utåt sett så ler jag, jag skrattar och intalar mig själv att fan, nu är jag lycklig..
Jag är inte de.. Jag är inte lycklig.. Face the fact för helvete människa, de är inte bra. Allt är inte bra!

För minsta lilla motgång så ger jag upp. Jag lägger mig platt fall och bölar, de är vad jag gör.
Min bror ringde mig i Lördags och sa att han älskade mig.. Att jag var stark! Bara sådär liksom. Han tror att jag är stark, för de är den bilden han har av mig, och säkert många andra också.
Jag är inte stark. Jag är ingenting..

Men visst, jag är inte förvånad ändå.. Ännu en sak i mitt liv som inte gick som jag ville. Jag är tillbaka på ruta ett igen och ska ännu en gång välja en väg att gå.
Skillnaden från de andra gångerna är just att jag inte tänker säga någonting. Jag ska som sagt inte skriva någonting som jag vet att jag kan misslyckas med.. Jag vill inte såra människor mer.

Allt jag vill är att mina föräldrar ska vara stolta över mig.
Att dem ska vara stolta över att ha mig som dotter, men jag är rädd att den dagen aldrig kommer....

.....

       Publicerat 2009-04-28 » 15:05:08 | Me and my life

Hur mycke jag än försöker så kan jag inte låta bli att känna mig mer misslyckad när jag vaknar 14:39! Var ju inte ens uppe länge inatt? Jag är fortfarande trött. Hade kunnat sova i tre år till nu...

Carro, jag har nog tyvärr inte din mail.. Skicka åt mig istället, min adress står där i kanten någonstans..

Nej, de finns inte något annat att säga nu.


Break the ice.

       Publicerat 2009-04-27 » 23:23:10 | Me and my life
Jag orkar inte skriva en roman just nu, men något får jag väl komma med, antar jag?

Jag är nere i Skåne, i Perstorp, och jag vet inte hur någonting blir framöver. Jag vet ingenting, mer än att jag har en ruskig ångest, en ångest som letar sig igenom varenda liten del av min kropp och som får mig att inte orka någonting. Att ens gå in och duscha har jag idag tagit 4 timmar på mig att orka. Jag ligger mestadels i sängen, dricker cola och rökar..

Sova de kan jag iallafall göra.. Jag hade kunnat sova 24/7 om jag fått bestämma..

Som sagt, jag vet inte hur någonting blir, jag är här just nu iallafalloch sen får vi helt enkelt se. Jag vill inte att någon som inte bryr sig annars ska börja höra av sig och berätta att ni finns där, för de gör ni inte, och ni kommer aldrig göra heller..
Jag skiter i alla äckliga förklaringar, jag pallar inte involvera mig med människor just nu, mer än va jag måste!

De sägs att man alltid i slutändan har sig själv, men om man inte ens har de då? Vad i helvete har man då? Ingenting. Fuck it.

WOOOHOOOO!

       Publicerat 2009-04-24 » 14:23:53 | Me and my lifeFör tredje året i rad blir de Hultsfred,
och jag älskar de mer än mitt eget liv.

Den lyckan som jag känner nu alltså..
FYFAN!! Anna, känner du de?

Lugn dag.

       Publicerat 2009-04-23 » 19:34:45 | Me and my life
Ja, idag har de varit en lugn dag hittills, behöver nog de innan yrvädret drar in här, Jonte alltså, haha.. Han är ju för fan inte lugn en minut.. Beppe är mer lugn och tyst, fast han är ju rastlös på ett jobbigt sätt. Sitter typ stilla i fem minuter och sen måste han upp å gå igen, hahaha..

Håller på att tvätta nu. Tacka gud för de. De behövs verkligen kan jag säga.. Har tittat på massa program idag, Färjan och Rent Hus, har fortfarande hur många som helst kvar.. Ja, de är bara roligt. Pratade med Mamma lite innan också så vi får se hur allt blir här..

Nej, snart dags för att byta maskin..

Torsdag.

       Publicerat 2009-04-23 » 14:03:46 | Me and my life
Ja då var man vaken, eller ja, har iofs varit de ett tag. Tror hon var halv ett eller något när jag slog upp dem blåa.. Vet inte riktigt när jag somnade inatt, kollade på Grannfejden och Rent hus.. Dock får jag typ pausa Rent hus 600 gånger för att jag mår riktigt illa.. Dem proverna hon tar och sånt, riktigt äckligt alltså..

Har precis ätit frukost, två knäckemackor med ägg. De satt fint. Nu tänkte jag röka min morgoncigg och sen ska jag sätta igång å plugga lite. Solen skiner som aldrig förr, ska bli jättefint väder hela helgen och de ser jag fram emot :) Ska tvätta sen mellan 19-22, och någon gång där dyker väl Beppe å Jonte upp också! Mjau..

Puss

Mja.

       Publicerat 2009-04-23 » 01:19:01 | Me and my life
Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt.. Skolan känns mycke bättre nu. Känner mig fan stolt för att jag varit där varje dag hittills denna veckan. Inte mycke för andra men för mig är de..

Sjukt skönt att få lite sovmorgon imorgon iallafall. Slippa sätta klockan och gå upp.. Naaaajs. Ska kolla på lite tv-program jag har laddat nu tänkte jag.

Helgen kommer bli enormt bra, de vet jag de..
PUSS å sov gott :)

Filmklipp ifrån skolan.

       Publicerat 2009-04-22 » 20:11:44 | Videoklipp
På vår skola har vi även en linje som heter Ord-Bild-Form som riktar sig mot människor som inte mår så bra psykiskt eller av annan anledning har svårt att komma igång i arbetslivet.. Igår var SVT där och gjorde ett litet reportage och Emma blir intervjuad..

Kolla själva;
Goare får man ju leta efter :)

Baby...

       Publicerat 2009-04-22 » 20:08:58 | Me and my life
Onsdag idag kom vi fram till, mjau på de.. Somnade vid ett inatt, så jävla helvetes skönt att ha vänt dem någorlunda rätt nu iallafall.. När klockan ringde imorse snoozade jag en gång och sen nästa gång den ringde steg jag rakt upp och de var fan så mycke bättre.. Hoppade in i duschen och fixade lite och sen gick jag till bussen..

Skolan idag har gått bra som fan faktiskt.. Hade matte och redan från första talet fattade jag, haha. Gött. Räknade på ganska bra där tycker jag.. Hade matte fram till luncen och då åt jag min matlåda och sen röka jag med Emma innan vi hade Engelska.. Haha, den lektionen idag har varit helt sjuk.. Ni vet såna skrattanfall som man inte kan sluta med? Alltså helt sick, tror jag låg ner på bänken till slut och tårarna dem sprutade, fick fan inte luft alltså.. Läraren skrattade också åt en felsägning och lite sånt.. Ja de var faktiskt en riktigt bra lektion idag.. Najs. Christian hjälpte mig med en jävla massa uppgifter också och de är ju alltid trevligare att jobba flera.

Efter skolan gick jag å Emma till stan och tog bussen till Krp.. Hoppade av på Konne och handlade mat osv och sen gick vi hem till mig.. Lagade middag som bestod av wokgrönsaker, stekt bacon och pasta plus den där såsen som mamma gjorde när jag var nere så jag nästan dog av munorre.. Sjukt gott alltså! Vi åt som hästar och sen kunde vi knappt röra oss, haha.. Rökade lite och sen hjälpte hon mig med två microringar som hade lossnat. Var nämligen så att när jag satt i skolan idag så märkte jag att en halv trensbit hade lossnat så den satt med i totten, haha.. Stack rakt ut där liksom, hej hej.. Ja, så Emma var hemma om en sväng när jag handlade och hämta nål och microringar och sånt och sen sydde hon i dem två åt mig igen så de iallafall sitter några dagar till tills jag köper de nya håret.

Mja, sen diskade jag och lite sånt, och sen gick Emma hem för typ en timme sen. Har läst lite bloggar och sånt nu bara.. Soft som fan. Imorgon är de Torsdag och de betyder frilufsdag och eftersom jag varit borta så mycke så har jag inte fått välja vad jag skulle vara med på så de var fullt överallt förutom på stadsvandringen, och seriöst, hur roligt är de å gå på stan å kolla statyer liksom? Nej, så jag snackade med Lisbeth om att jag låg efter i så många ämne osv så jag ska istället plugga skiten ur någonting imorgon.. Hade tänkt å komma en bit på mitt författarportätt faktiskt.. Ja, de blir nog bra. Skönt att slippa åka iväg imorgon, sen ska jag ju tvätta på kvällen där också.. Najs.

Imorgon kommer ju Beppe å Jonte också.. Ska bli skoj som fan! :)

Idag är de...

       Publicerat 2009-04-22 » 14:07:40 | Me and my life
Onsdag!

Bra va?

Halo.

       Publicerat 2009-04-21 » 20:39:10 | Me and my life
Ja, jag har inte så stor lust att skriva något faktiskt.. Vet inte vad jag ska skriva heller för den delen?

Sista delen av lektionen skrev vi vår egen insändare och jag skrev om arbetslösa ungdomar idag.. Gick till stan, tog bussen, handlade på Konsum, gick hem, gjorde färdigt mitt arbete, kom på att mitt Word är spärrat och skrev allt förhand istället, fem äckliga A4-sidor, gjorde middag, matlåda till imorgon, kolla på Stockholm-Arlanda, prata med Mamma, prata med Pappa, kolla runt på internet, typ de har jag gjort..

Nej, jag har ingen lust att skriva alls faktiskt. Jag har ingen ork till de.

Tisdag!

       Publicerat 2009-04-21 » 12:05:46 | Me and my life
Fan va jag älskar mina Måndagar i skolan, dem är så korta så hela Måndagen går så fort och nu är de redan Tisdag! Snart Fredag, eller något? Haha..

Kollade på Tonårsliv igår på Tvn och sen glodde jag på ett avsnitt av Stockholm - Arlanda innan jag gick å lade mig. Tänkte jag skulle lägga mig tidigt så jag lade mig vid tolv i sängen, tvätta av sminket, borsta gaddarna och sen hoppa jag i bädden.. Somnade väl vid ett tiden eller något. Sist jag kollade stod den på 00:47 iallafall.. Ja, en timme innan jag somnar, de är jag fan stolt över. Innan har de varit typ 3-4 timmar istället?

När klockan ringde imorse så tänkte jag ju gå upp direkt men de gick ju inte som väntat.. Jag stänger av snoozen i sömnen alltså, de är fan inte bra. Vaknar till kvart över sju och då har jag snoozat tre gånger.. Sprang upp och gjorde vid mig i turbofart och gick sen till bussen. Emma var på bussen så vi hade följe till skolan, åt lite frukost och sen kolla jag å Teresa på slutet av Jerusalem filmen, hela förmiddagen tog de, den är typ 3 timmar lång? Aja, jag behövde den i mitt Svenska arbete så de var lika bra. Nu är de middag, har precis ätit min korvgryta så nu sitter jag här med min handsfree i öronen och lyssnar på Jedi mind tricks. Bra skit.

Börjar halv ett igen med Samhällskunskap. De suger!!! Slutar halv fyra å då ska jag hem och byta om till mysbyxor och kolla massa program jag laddade hem igår. Ska även göra färdigt mitt Naturkunskapsarbete och lämna in de imorgon tänkte jag :) Ja. nu jävlar. Jag sa ju att efter lovet ska jag skärpa mig, än så länge går de ju skitbra! :) Trodde fan aldrig jag skulle palla gå hit idag, har inte varit här på en Tisdag på över en månad :O

Ja, annars är de väl skit, men jag fokuserar på skolan och ser fram emot allt annat istället.. Lika bra de?

Pallar inte blogga.

       Publicerat 2009-04-20 » 23:05:12 | Me and my life

Har du ett par blå hotpants? Nej
Vem va den senaste du pussade? Mamma
Trivs du med det? Ao fan.
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Orka räkna?
Vad gjorde du inatt? Försökte sova.
Och i förrgår natt? Ja, sov väl?
Vad gör du innan du kan sova? Jag gör allt, för jag kan inte sova.
Kan du prata med din mamma om allt? Ja.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Nja jag har ingen så jag hade nog blivit fett förvånad
Choklad eller glass? Choklad
Stövlar eller gymnastikskor? Skateskor.
Kjol/klänning eller jeans? Jeans.

Tio fakta

1. Hemstad/ort; Perstorp, bor i Karlstad nu
2. Hårfärg; Svart
3. Längd; 1,75 cm typ
4. Frisyr; Sledet
5. Ögonfärg; Blåa
6. Skostorlek; 40
7. Humör; Nu? Röv
8. Orientering; Nej fyfan
9. Civilstatus; Singel
10. Vänster eller högerhänt; Vänster

Tio saker om ditt liv
1. Har du någonsin varit kär?  Ja
2. Tror du på kärlek? Egentligen inte
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? För att han var en ruskig mongolid.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Kan inte ens räkna.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Hoppas jag inte.
6. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? Jo.
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om de för honom? Alltså älska är rätt starkt? .
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Jo.
9. Har du någonsin haft en hemlig beundrare? Hur ska jag kunna veta de?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Beror på.
.
Tio saker; Det där eller det dära.
1. Kärlek eller pengar? Kärlek
2. Vin eller öl?  Öl
3. Dag eller natt? Natt
4. One night stand eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? Internet
6. Pepsi eller cola? HAHAHAHAHA ;)
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Beror på vilken dag de är.
8. Färgfoto eller svart och vita? Beror på de också.
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? Bdb

Har du någonsin...?
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej
2. Har du någonsin velat ta livet av dig? Jo
3. Har du någonsin gjort något du ångrar? Haha jo då.
4. Har du hoppat bungy jump?  Nej
5. Har du någonsin gjort slut? Ja
6. Har du någonsin gjort slut på en hel tårta? Nej
7. Har du någonsin önskat någon att göra sig riktigt illa? Ja
8. Har du någonsin gått på bio ensam? Nej
9. Har du någonsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Jo
10. Har du någonsin tyckt att världen suger? Varje dag..

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? Ja.
2. Är du glad? Inte direkt.
3. Är du fundersam? Skoja inte.
4. Är du uttråkad? Nej.
5. Är du tysk? Nej
7. Är du italienare? Nej
8. Är du fransk? Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej
10. Hur många har du vart kär i på riktigt? Beror helt på, alla gånger känner man olika för olika personer, hur vet man?


Lite å göra?

       Publicerat 2009-04-20 » 20:07:54 | Me and my life
Ja, jag bryr mig fan inte om den jävla lagen.. Jag orkar inte helt enkelt.. Finns ju inget bättre än å se en bra film eller att ladda hem ny musik.. Idag har jag roat mig med att tanka hem lite nya TV-program som jag ska se..Haha, ja, jag har lite å gå igenom känns de som :P

Liten film ifrån i Lördags!

       Publicerat 2009-04-20 » 19:55:23 | Videoklipp

Rätt jobbigt med alla dessa jävla regler ;)

Måndag!

       Publicerat 2009-04-20 » 19:53:32 | Me and my life
Ja, klockan ringde imorse vid tio eller något och då ville jag verkligen inte gå upp. Jag tror inte de är bra att jag snoozar alltså, även om jag alltid vill göra de. Jag drar ut på de mer och mer hela tiden och till slut så måste jag springa upp och stressa sönder mig själv för att ens hinna i någorlunda tid. Kanske borde prova imorgon att ställa klockan på den tiden jag måste gå upp och verkligen gå rakt upp från sängen så fort klockan ringer. De är ju värt ett försök iallafall.. Kan ju inte gå mer än åt helvete..

Tog mig en dusch och gjorde vid mig och sen gick jag till bussen. Åkte till skolan och hade svenska.. Jobbade själva med uppgifter om någon författare, ganska skön start på veckan faktiskt. Var inne å pratade med rektorn om min matte som de går käpp rätt åt helvete med så nu har jag tagit bort Friskvården på Fredagar och läser Matte även där.. Nu har jag alltså Matte Onsdag förmiddagar, Torsdag eftermiddagar och hela Fredagen, 8.30 - 12.10! Känns... sådär, eftersom jag hatar matte, men jag måste verkligen klara av den jävlen..

Slutade skolan tio i tre så då hade jag följe med Sandra till stan, gick in till H&M och handlade en kajal eftersom min var en stump och inte gick att använda, plus att jag köpte sminkservetter.. Gick sen till Apoteket och handlade en ny fuktcreme då jag inte har någon att använda när jag har tagit av sminket och så.. Oparfymerad till ansiktet, skitbra!! Tog bussen till Krp Centrum och gick in på Konne för att handla lite och sen gick jag hem..

När jag kom hem så funkade fortfarande inte internet så jag fick ruskiga utbrott och ringde till ComHem, skällde ut han som svara även om de inte var hans fel, men jaja. Jag har fått löst problemet nu igenom att använda sladd istället för de trådlösa, och de stör mig ganska kraftigt då jag inte kan ha den i sängen för den når inte.. Jaaaaja, jag har iaf internet, man får va glad för de lilla. Antagligen är de något fel på min trådlösa sak, men de är också konstigt för den har funkat hela jävla veckan? Aja.. Skitsamma..

Har städat upp lite på rummet, lagt in bilderna och bloggat lite som ni ser.. Även lagat middag, korvgryta och ris och de satt mycke fint. Gjort matlåda till imorgon, diskat osv. Varit och tagit en tvätt-tid till i veckan då de är lite krisigt med kläder.. Mja, typ så?

När jag åt tittade jag på Tonårsliv, på SVT play.. En serie om tre unga tjejer i Sverige med olika problem. En har ätstörningar, en tjej har ett ganska normalt liv men har en pappa som svikt henne mycke osv och den andra tjejen har barn, bor hos sin moster då hennes mamma har varit alkoholist och hon själv har varit på behandlingshem och så när hon var yngre. Alla tre avsnitt som har sänts ligger på Svt play, sök på Tonårsliv så kommer dem upp. De fjärde avsnittet går ikväll på TV så jag tänkte faktiskt jag skulle se de.. Ettan, 21.30 för er som också vill se :)

Nu ska jag bädda sängen och sen röka en cigg..


Forgetting Sarah Marshall

       Publicerat 2009-04-20 » 19:43:30 | Movietime
Filmen handlar om Sarah då, och hennes pojkvän Peter som varit tillsammans i fem år. Hon kommer hem en dag och gör slut och Peter blir helt förkrossad såklart. Han går ner sig helt och går inte ens ut. Efter ett tag så bestämmer han sig för att åka till Hawaii och ta ett litet break men på hotellet han hamnar finns vissa hinder för att ha en bra semester.. Man får följa hans kamp om att komma över Sarah Marshall och en massa annat roligt. Jag tyckte filmen var bra faktiskt. Ganska rolig och ja, den funkade utmärkt att se, glad blev man också av den!3,5 av 5

Veckans Låt/Bild

       Publicerat 2009-04-20 » 19:38:13 | Veckans ...

Kärlek och lycka.

Veckans Hiss/Diss

       Publicerat 2009-04-20 » 19:32:54 | Veckans ...


1. Grillad mat
Fan så gott de är med grillad mat igen. De smakar ju himmelriket och samtidigt är de så sjukt mysigt att grilla, sitta ute och prata och dricka en kall öl. Fan va jag älskar att sommaren är på väg.

2. LOV!
De är nog de bästa med att ha börjat skolan igen, att man har LOV! Gud bevare mig väl vad jag älskar de! Att jag spenderade även detta lovet nere i Perstorp var för mig de bästa som kunde hända. Jag vill inte bo i Perstorp igen, inte som de känns nu, men att va där på besök är en helt annan sak, och jag älskar de.

3. Farmor
Jag älskar dig. Du är de finaste jag vet! Utan dig vore jag fan halv.1. Fucking jävla InterCity-tåg.
Jag hatar dem. I samma stuk som Pågatågen, och att sitta på ett sånt drygt tåg i fem timmar får mig att vilja dö.. Seriöst alltså, vi är på år 2009, vi betalar sjuka priser för att åka fram och tillbaka med kollektivtrafiken, då ska man väl för fan kunna förvänta sig bra standard och fräscha tåg?

2. Tiden som går för fort.
Jag hinner fan inte med längre.. Snart har jag bott här i fyra månader, de är ju fan helt sjukt. Veckorna bara försvinner och man hinner ingenting känns de som? Snart är de väl jul igen?

3. Ångest.
Välkommen tillbaka, eller något? Hur länge ska du stanna denna gången? Jag orkar fan inte leva med den jävlen längre. När i hela helvetet ska den försvinna ifrån mig och mitt liv?

Lördag/Söndag

       Publicerat 2009-04-20 » 19:20:53 | Me and my life
Jaha, efter maten i Lördags åkte jag hem till Anna med My.. Började spela kortspel och Anna blev ganska snabbt dragen, hahaha.. My bara klagade på att hon var trött på persika, att hon inte kunde rapa osv, haha.. Spelade ölspelet och fick regler som vanligt, denna gången var vi tvungna att säga Anna är bäst, My luktar svett innan varje mening och de var ganska så jävla jobbigt att hålla koll på allting varje gång man skulle säga något, speciellt när man var full..

Gick efter ett tag hem till Lillebror men vi skulle nog avslutat redan innan, hahaha.. Vissa var för fulla, jag var bakfull/full och ja jag vet inte.. Hade typ ingen dricka kvar när vi kom dit, men vi stanna ett tag iallafall.. Zari kom å sa hejdå och Paddy va där också så vi kunde ta ett adjö. Lite tårar och sånt kom, men jag tror de var för fyllan, mest iaf ;) Haha.. Ja, de blir lätt så.. Hade jag varit full hade jag säkert bölat som ett ägg.

Gick hem till Beppe å Jonte sen med Big pimp, satt å röka lite, åt ost och sånt innan vi somnade.. Mjau. Vaknar på morgonen av att de plingar på dörren och hela lägenheten blir invaderad. Där ligger man ju jävligt snyggt liksom? Nej. Inte dirr. Sara hämtade mig sen så vi tog några varv, röka och sa hejdå och sen var de rätt hem till Mamma och duscha i 190.. Ner till Pappa å sa hejdå och sen körde vi till Hässleholm. Handlade lite på pressbyrån och sen satt Mamma kvar med mig på stationen och prata lite..

Tåget kom och jag som trodde de var ett x2000 jag hade bokat blev ganska snopen då de var ett jävla InterCity tåg som kom, dem jag HATAR över allt annat i världen. Sååå jävla tråkiga. Jag fick iaf en ensam stol längst bak i vagnen så jag ställde min väska där, lade benen över väskan och sen satt jag igång musiken.. Såg landskapet svischa förbi utanför och mina tankar gick nog lika fort som tåget körde.. Ja jag vet inte..

Framme i Göteborg åt jag och sen när jag skulle hoppa på tåget igen var de ett jävla liv vid min vagn. En kille stod skitkonstigt och sen helt plötsligt vänder han sig om och börjar springa och ramlar sen över min väska.. Tanten bredvid mig märkte då att han hade tagit hennes plånbok så de blev ju ett helvetes liv där men vi kom på iallafall, dock utan plånbok för hennes del. Han sprang som en iller därifrån kan jag ju säga. Iddi!

Jessica å Kristoffer hämtade mig på stationen och sen snacka vi ett ganska bra tag, jag packade upp osv.. Läste sen igenom lite bloggar och sen dog internet. Jag satt å tänkte senast igår att jag var så glad att vårt internet alltid funkar och aldrig har krånglat men tji fick jag. Såg klart på en film och sen försökte jag somna i fem hundra år men de går ju inte. Ja jag vet inte, något får väl hända snart? Mår fan inte bra alltså..
Vet inte vad klockan var när jag somnade, men hon var långt över tre iallafall....

Bilder ifrån Lördagen.

       Publicerat 2009-04-20 » 19:11:43 | Bilder


My life would suck without you.

Bilder ifrån Fredagen.

       Publicerat 2009-04-20 » 17:38:34 | Bilder


Och de var dem enda jag kunde lägga upp, filmen går absolut inte och alla andra bilder ser helt fuckade ut, haha..

Hmm...

       Publicerat 2009-04-20 » 17:00:30 | Me and my life
Hann inte blogga igår innan jag åkte hem, som ni säkert har märkt, haha! När jag sen kom till Karlstad snackade jag med Jessica jättelänge och sen efter att jag läst igenom alla bloggar så slutade internet att fungera så jag startade slutet på en film jag inte sett, därför har de inte blivit några inlägg..

Får väl kompensera er med en massa inlägg idag istället då? Listorna måste jag ju få upp osv. Har lite filmer och bilder sen i helgen också.. Ja, först måste jag göra lite middag och fixa lite hemma, sen hörs vi :)

PUSS på er.

Lördag!

       Publicerat 2009-04-18 » 18:32:43 | Me and my life
Ja, igår då? De hände inte så mycke egentligen. Var först jag, Beppe, Hästansiktet och Lill-natta som drack lite cider. Eller ja, lite och lite.. Hällde i oss och såklart fick jag huvudvärk dirr som jag alltid får av bara cider. Ruskigt! Fortsatte ändå, jag blev frokti paggad och sen kom Lillebror och även Paddy va där på en nykter liten sväng.. MAH!

Ah mina ögon rinner som några särare.. Pollen äckel alltså! Nu har min tandvärk gått över till halsont. Vill döda mig själv varje gång jag ska svälja. Halsfluss de luxe säkert, som vanligt, men jag pallar inte bry..

Idag har de inte hänt så mkt. Flashback ifrån förra helgen, systemet imorse, allt snurra och jag fick visa leg. Coolt sånt tycker jag, särskilt när mitt gick ut för över ett år sedan. Köpte frukost för 100 kronor på Konne :O Jävla ost alltså.. Varit en sväng i Klippan och en sväng i Kvidinge.. Typ så.

Nu sitter jag hemma hos Mamma. Har precis tagit en lång och go dusch och sen har jag gjort vid mig. Plattat luggen och sånt igen för nu är den ju klippt och fin.. Sitter å väntar på maten just nu. Mamma och dem har bjödit in grannarna så dem har lite knytkalas. Grillspett, kotletter, fläskfile grillas och de luktar ljuvligt. Lite pommes, bea sås och sallad på de sen är jag redo för ännu en partykväll :)

Blir party med Anna å My idag, som de brukar va.. Ösa ska vi göra, naturligtvis. Vet inte riktigt var de blir av sen men de märks ju. Ganska många som ska parta idag så de löser sig nog.. Vi kör järnet ikväll iallafall, för imorgon åker jag ju hem igen!...

Hela byn är för övrigt invanderade av massa orienterare ifrån hela Sverige.. Springer svettiga saker överallt och letar efter massa kontroller. Känns inte så okej faktiskt. Dem skulle ha någon ruskig fest idag också, men de känns inte som att jag vill sitta med en massa svettiga orienterare och bli packad på fulöl.. Nej..

Nu spårar jag som vanligt. Ska läsa igenom lite bloggar och sånt skit nu innan de är mat, sen blir de förfest ala Anna :) PUSS!

Shit.

       Publicerat 2009-04-18 » 16:20:09 | Me and my life
Jag blev full som ett rövhål igår.. Mår som en knullad bäver idag.. Skojar inte..

Annars är de typ inget nytt tror jag, grilla hos Mamma ikväll och sen ska jag dricka igen. Fyfan.. Tågresan imorgon ser jag inte alls fram emot. Kommer till Karlstad igen vid tio tiden. Känns som att jag ska decka fett då?

Mja, allt suger kuk,.

Keep you much longer.

       Publicerat 2009-04-17 » 20:00:15 | Me and my life
Mjau, dagen har gått fort som fan alltså.. Ruskigt! Varit å klippt luggen hos Anna-Lena och fikat hos Mormor och morfar och sen åt jag middag hos Mamma vid sex, bakad potatis med massa tillbehör. Ruskigt gott alltså. Jeppe kom sen och körde mig ner till byn där jag nu är.. Min dator har varit här och jag har saknat den såååå mycke. Min lilla bäbis.

Ikväll blir de dricka iallafall. Vi har köpt två flak cider som vi ska dricka på tre pers. Känns som att även denna kvällen kommer sluta i misär, men nu ska vi inte vara såna..

Snart hemgång, vet inte hur de känns. Vill inte tänka på de alls faktiskt.
Samtalet idag kom ju iaf och de var ju bra kanske? MAH.. Herregud.. Jag vill inte tänka på de heller. De gick fort iaf. Men jajajaajajajajaj pallalalalalalalalalal.

Nej, vi ses i dimman fuckers och hästansikte.

The good life.

       Publicerat 2009-04-17 » 14:16:45 | Me and my life
Ja, ibland är livet bra, ibland suger livet. Just nu äger mitt liv! De känns bra nu..

Blev inget med Dallen å killarna igår utan jag stack direkt till Sara istället. Åt ännu en gång, fattar inte hur jag kunde bli hungrig igen efter den måltiden hos Farmor. Kollade på Sex and the city och sen spela vi lite SkipBo innan vi startade en film. Jag somnade typ dirr och har haft världens äckligaste mardröm inatt. Drömde att jag var psyksjuk och en massa hundar kom in och bet på mig och sånt. Ruskigt äckligt. Hela drömmen slutade med att en tjej och en kille kom fram till mig och sa; Så länge man får knulla? Ehm ja.. De är nog normalt?

Nu då? Sitter hemma hos Maria, har precis gjort vid mig och ätit frukost. Väntar på Sara ska bli färdig och sen ska vi köra till Anna-Lena så jag kan få min lugg klippt. Jobbet blev inte att jag hann besöka denna gången men de blir nog bra nästa gång ;) Ska köra till Mormor o Morfar sen och fika, fruktsallad och glass. Riktigt gott! Blir middag hos Mamma sen vid sex och sen blir det dusch och sen jävlar ska jag dricka. MJAU!

Mm, de där samtalet kan komma nu tycker jag. Får fan snart diarre, MAAAAAAAAAAH! Ring FFS!

Film från i Lördags.

       Publicerat 2009-04-16 » 21:38:14 | Videoklipp

Film ifrån förfesten hos Martina i Lördags :)

Nu har ni fått alla filmer jag kan lägga upp.. Satsar på nya filmer i helgen, och denna gången ska vi försöka tänka på vad vi säger och gör så ni kan få se ;)

Torsdag!

       Publicerat 2009-04-16 » 20:33:21 | Me and my life
Ny dag igen, alltså jag pallar fan inte.. Hela denna veckan har gått så jävla fort och de känns som att jag inte räcker till. Känner mig stressad hela tiden.

Vaknade imorse, rakt upp och sen hämtade Anna mig. Åkte hem till henne och snacka lite, kolla TV å åt frukost, hon skjutsa mig sen till Mamma där jag tvätta, duscha och gjorde vid mig. Direkt hem till Farmor och åt tills de svartna för ögonen på mig. Ruskigt mätt blev jag. Satt oss sen i uterummet och jag rökade några cigg. Åt en glassbåt som hon tvingade mig till, höll på att spy. Spelade tre runder Skip-Bo och Farmor vann två av dem, haha..

Gick sen till byn, handlade cigg och sen upp till Beppe å Jonte där jag nu sitter. Vid tio-tiden ska jag upp till Dallen och snacka skit med killarna och sen ska jag sova hos Sara inatt. Imorgon har jag 360 saker att göra och jag vet inte hur jag ska hinna.. Måste försöka ta mig till Klippan å hälsa på jobbet, ska till Anna-Lena och klippa luggen, till Mormor och Morfar och fika och sen ska jag äta hos Mamma klockan sex och sen ska jag dricka på kvällen. Pust. Jag är redan trött, kommer fan vägra gå upp imorgon alltså, magsår till max.

Nej nu ska jag fan kissa och röka ännu en cigg. Pusstja


Snyggast.se

       Publicerat 2009-04-15 » 23:39:22 | Videoklipp
I början vet inte Jonte att jag filmar, nog snygg när han sitter där och sjunger ju.......

       Publicerat 2009-04-15 » 23:04:36 | Me and my life

Har varit hemma hos Mamma hela dagen typ. Har tvättat två maskiner och duschat osv.. Typ bara tagit de lugnt, ja, bloggat en del också kanske? Mjau..
Sara hämtade mig sen, typ vid fem så vi åkte hem till Maria där hon käka och så, sen tog vi å handla lite cigg och körde några varv. Lyssnade på musik och skrattade.. Eller, de var kanske igår jag var på sånt cphumör så jag tutade på allt och alla och Sara fick psykbryt, haha, aja..

Hon släppte av mig hos Pappa sen och där bjöds de på grillat. Fyfan va gott de var alltså, helt sick. Linda hade grillat fläskfile och majskolvar, sen hade vi pommes och sallad till de, plus ugnsrostade morötter.. Hon hade även gjort två såser själv, en avocadoröra och en vitlökssås med gräslök i.. Ruskigt gott var de! Mmm.. Numera äter jag ju bara en gång om dagen så när jag väl ska äta är jag hungrig som få.. Satt kvar där sen å snackade ett tag å drack en iskall cider.

Ja, och nu sitter jag hemma hos Beppe å Jonte igen och har såklart min baby här. Försöker övertala Beppe att vi ska till Statoil för å köpa cola och nu har jag nog lyckats tror jag. JA de är fan inte mer än rätt eftersom jag har köpt chips och dippa + cola två kvällar i rad plus att dem jävla tattarna rökar mina cigg dag ut och dag in.. Jävla inavel.

Alltid.

       Publicerat 2009-04-15 » 15:46:23 | Me and my life
Alltid när jag inte har något att göra så sitter jag å läser igenom månad för månad i min blogg. Alltså, jag läser en månad, vilket tar typ en halvtimme eller något, och sen mår jag bra igen. Jag känner mig inte uttråkad, jag känner mig inte rastlös längre, aldrig..

Jag vet faktiskt inte varför de blir så, men jag blir så påmind om hur mitt liv har varit och hur de är idag. De är helt sjukt alltså.. Om man läser en månad ifrån 2008 och sen läser man en månad nu så finns de inga likheter alls. Jag förstår inte att jag verkligen har gjort detta. Jag kan inte få in de i min hjärna alltså, helt seriöst. De känns så lätt, när man blickar tillbaka, men de har ju varit så inåt helvetes svårt massvis av gånger..?

Jag vet ingenting alltså. Min hjärna knullar mig hela tiden. Ena dagen säger den de och den andra så säger den något hela annat. Jag vet inte vad jag ska göra.. Jag vet inte hur jag ska vara. Jag vet inte om jag ens ska åka ner här fler gången för hela mitt psyke blir helt rubbat varje gång. De funkar ju fan inte alltså..

Nej jag vet fan ingenting.. Hela detta inlägget hade platsat i kategorin Flumma, men nu har jag ingen sådan så nu kvittar de. Fast egentligen är de inget flummande, för jag förstår ju allting, sen att ni inte gör de kan ju inte jag hjälpa. Jag skriver bara rakt ut nu, tänker inte på någonting, om de är bra eller dåligt att jag skriver dessa orden. Fingrarna bara hoppar och skriver rakt ut i tomma intet. Som sagt så vet jag inte om de suger eller inte, men de skiter jag faktiskt i.

Helvete, mitt liv är som en jävla äggröra, men ändå har de aldrig varit klarare än va de är nu?
Förstår inte hur saker kan gå ihop så som dem gör?

Nej.. Jag vet inte..
Som vanligt.

Always.

       Publicerat 2009-04-15 » 15:09:01 | Bilder


you will always be my girl,
älskar dig hjärtat!!

HELVETES RÖVJÄVEL!

       Publicerat 2009-04-15 » 14:51:03 | Me and my life
Hur i hela jävla helvetet kan man ha sån jävla fucking otur alltid? Jag förstår inte va fan jag har gjort för äckligt jävla fel i mitt liv som gör att jag måste straffas 500 fucking jävla gånger.. Jag kan inte få in de i min lilla äckliga hjärna alltså..

Jag fattar inte heller hur jag kan ha så in i helvetes ont i mitt jävla tandkött.. Fucking visdomstand som ska komma upp i min käft och de gör så inåt helvetes ont. Hade lätt kunnat smälla ner någon, för så jävla ont gör de, HELA tiden.. Inte bara ibland, utan ALLTID, sen tre dagar tillbaka. Jag vill bara döda mig själv och mitt jävla tandkött.

Typ så.

yes, i am

       Publicerat 2009-04-15 » 14:49:04 | Bilder
i

Movie.

       Publicerat 2009-04-15 » 13:38:05 | Videoklipp
En film ifrån i Fredags kan jag iaf lägga upp;
All that cryin and beggin and shit

       Publicerat 2009-04-15 » 13:19:34 | Me and my life
Vet inte vad jag ska skriva, vet inte vad jag ska säga.. De sakerna jag vet är;

# Jag är trött
# Jag ser ut som en överkörd ko
# Jag är hungrig men orkar inte göra ett jävla skit
# Jag tvättar hemma hos Mamma
# Min hjärna är fucked
# Jag saknar Jessica

Typ så..

Fuck that, I don't wanna hear none of that shit man
All that cryin and beggin and shit
To be honest with you that shit really don't even
affect me in no kind of way
You wastin your muthafuckin time


 


Jump around.

       Publicerat 2009-04-15 » 13:08:27 | Muuuusic
In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..
How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?

How could you be so, cold as the winter wind when it breeze, yo
Just remember that you talkin' to me though
You know need to watch the way you talkin' to me, yo
I mean after all the things that we've been through
I mean after all the things we got into
Hey yo, I know of some things that you ain't told me
Hey yo, I did some things but that's the old me
And now you wanna get me back and you gon' show me
So you walk around like you don't know me
You got a new friend, well I got homies
But in the end it's still so lonely

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..
How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?

How could be so Dr. Evil, you bringin' out a side of me that I dont know..
I decided we weren't gon' speak so
Why we up 3 A.M. on the phone
Why does she be so mad at me fo'
Homie I dont know, she's hot and cold
I won't stop, I won't mess my groove up
'Cause I already know how this thing go
You run and tell your friends that you're leaving me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..
How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?

Talkin', talkin', talkin', talk
Baby let's just knock it off
They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you
So I got something new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
And you can't make it right
I'm gon' take off tonight
Into the night...

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..
How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?

Hästansikte.

       Publicerat 2009-04-14 » 20:59:17 | Me and my life

Jaha.. Då var vi här igen..

Efter att jag vakna imorse och gjorde vid mig gick jag ner till byn en sväng för att handla äckliga fraktpåsar. Mötte Angelina utanför ICA, även Jennifer å Murre. När jag sen gick till torget mötte jag Jompa där med hennes lille hund. Träffar fan många ute i city alltså, hahaha..

Stack upp till Beppe å Jonte sen, ruskiga jävla trappor alltså, mår dåligt varje gång jag vet att jag måste gå upp för dem. Har typ ångest tio minuter innan och drar mig för det.. Dessutom luktar de ruskigt mycke pizza så man blir kraftigt hungrig varje gång.. Usch ja.. Beppe körde mig sen till Ebba å Tildas dagis så jag gick in och hämta dem och sen gick vi hem. Dem klarar ju sig ganska bra själva nu så jag satt vid datorn ett tag och fixa me Tradera-möget och sen tog jag mig en dusch. Sara kom efter ett tag och sen lekte jag lite med tjejerna på tomten innan vi stack till Maria..

Där åt vi som hästar, eftersom Maria bjöd på biffar, mos och brunsås med stekt lök och lingon. Var nog ruskigt gott. Dog en stund i soffan sen och kollade på något jävla B-program på MTV! Tog några varv med Red Bull och cigg innan hon släppte av mig och så var de dags för dem ruskiga trapporna igen.. Nu gör vi väl inte så mkt.. Väntar på att de ruskiga hästansiktet ska visa sig så vi kan köra och hämta min baby, alltså min dator.. Ska väl kolla klart på Full metal jacket sen ikväll antar jag.. Orkade bara halva sist.

Ja nu pallar jag fan inte skriva mer på detta jävla tangentbordet som för övrigt suger kuk.
Hästansiktet

Tisdag.

       Publicerat 2009-04-14 » 12:46:58 | Me and my life
Ny dag igen, och nu går de alldeles för fort.. Dagarna bara rullar iväg och jag hinner inte med ett skit känns de som. Usch..

Igårkväll gjorde vi inte så mycke mer, Paddy å jag, kollade på American History X innan vi somnade. Så jävla bra film, men fan så hemsk. Behöver ju kanske inte säga att jag tittade bort när han ska sparka ner hans hue i asfalten? MJAU va äckligt. Filmen var väl slut typ 3 eller något och sen deckade vi ganska fort.

Vaknade typ vid elva idag och var helt död. Har nu ätit frukost och fixat till mig lite. Ska passa Lillasystrarna mellan tre och fem och dem ska jag hämta på dagis. MJAU! Nu innan måste jag ner till ICA för att fixa lite med Tradera och sånt, jävla röra allting tycker jag. Sen mellan fem och åtta typ ska jag träffa Sara, hahaha. Ja, och sen får vi se. Inrutat schema iallafall, de vill jag ju säga.

Nej, nu har jag iaf inte tid med detta.. Röksugen som få! Puss


Måndag!

       Publicerat 2009-04-14 » 00:43:36 | Me and my life
Ja, idag då? Tog ju en eller 37 cigg till uppe hos Beppe å Jonte, dem började städa och sånt och sen kom Condrup upp på en snabb visit och sa hej.. Efter ett tag stack jag å Beppe till Klippan och hämta Jeppe och Jimmy.. Åkte upp igen, satt å snacka lite och sånt och sen körde Beppe tillbaka dem..

Ja, sen typ vid sex åkte jag hem till Mamma och åt.. Alltså jag menar fullt allvar nu, de var fan de godaste jag ätit på flera jävla år. Fyfan, jag åt som en jävla häst. Nisse hade grillat fläskfile och sen hade mamma gjort pasta och stekt lite grönsaker som typ lök, svamp och sånt och sen hade hon gjort en sås på creme fraiche, kalvfond och persilja. Alltså de var så jävla gott att de knullade sig i hela munnen. Satt där ett tag å mös lite efter maten med Mamy, snackade killar osv. Ganska intressant ibland.

Tog mig sen en dusch och gjorde vid mig och sen kom Paddy å hämta mig. Nu ikväll har vi varit på Mc Donalds i Örkelljunga med Jonte å Beppe och sen har vi bara lökat oss lite framför datorn. Ja, jag vet inte alltså, MSN här är cp så jag får sitta på jävla Web messenger.. Vet inte, min hjärna snurrar som en särare nu kan jag säga..

Och på tal om särare...... Undra vem i helvete som är en särare av oss två? Ursäkta mig, men vem fan var de som skickade HELA jävla natten, när jag inte ens svarar på dina mess, så fortsätter du, och skickar ett till.. Du säger att jag ska växa upp, men vem i helvete är de som behöver växa upp egentligen?! 25 år och går runder på fester och kallar alla folk för horor när du är den största jävla fucking horan som någonsin har varit i den här byn! Fuck dig och dra åt helvete! Sluta få allting att låta som att alla vill ha dig, för så är de inte, kommer aldrig vara heller!

Tack hej!


you wasting your fucking time

       Publicerat 2009-04-13 » 14:27:26 | Me and my life
Sara å jag var ute i typ tre timmar igår. Undra hur många gånger vi körde förbi Statoil egentligen? Haha.. Nej men de va skönt, snackade en jävla massa och till slut fick Sara huvudvärk så arg hon blev, haha. Ja de är inte lätt de här med hat alltså..

Hoppade av i byn sen, hade utbrott för att de inte fanns något gräddfil på Stattan så de fick bli creme fraiche istället. Beppe, Jonte å jag satt å flabba åt bilderna och filmerna ifrån i fredags. Hahaha. Provade att ladda upp en film igår men de skulle ta tre timmar så jag sket i de ganska stort. Får ladda upp dem när jag kommer hem istället. Dock finns de bara en film jag kan ladda upp för på de andra pratar vi om lite ämne som inte behöver visas in public så att säga ;) Jonte gör även sitt nummer och de är väl inget heller vi ska visa kanske? Hahahaha.

Började sen kolla på Full metal jacket men de palla vi inte så länge.. Gunilla var de hetaste ämnet att snacka om igår alltså. Lurade Beppe ruskigt mycke och till slut trodde han nog fan på de, hahaha.. Shit alltså! De hade fan varit roligt om de hade varit sant, men nej. Somnade väl typ fem imorse eller något.

Vaknade ett av att Jonte stod i dörren och glodde? Fråga va han syssla med men de visste han nog inte riktigt? Aja, jag är vaken nu iaf.. Killarna är i Klippan för att handla hundmat och Amber å Affe går runder här och bråkar med mig och varandra. Som vanligt har jag väl tre kilo dreggel på mig ifrån Affe också. Aja, de är sånt man får gratis när man är här.

Vad händer idag då? Mja. Jag ska sova hos Paddy nu i några dagar men hon är inte tillgänglig ifrån lite senare ikväll så jag har faktiskt inte en jävla aning om vad jag ska göra fram tills dess. Iofs är klockan halv tre men ja.. Äta bör jag ju göra, och duscha kanske? De löser sig nog. Jag har inga tider att passa och inget jag måste göra heller och de älskar jag. Lov borde man ha alltid, haha..

Nej en cigg till..


Söndag!

       Publicerat 2009-04-12 » 18:24:08 | Me and my life
Nu är jag snart färdig, nice det..

Imorse vaknade jag, eller ja, klockan var väl tolv eller något? Gick upp och rökade några cigg och tog ett glas påskmust.. Fick skjuts hem sen och då har jag som sagt bara suttit här vid datorn i X antal timmar.. Duschade innan och nu har jag precis ätit. Åt lite rester sen igår, janssons, lax och sånt, riktigt gott var det..

Nu är Sara här, vi ska väl hitta på något skoj nu tänkte vi.. Ska bara platta håret också sen drar vi.. Får se vad kvällen har att erbjuda men vi lär höras imorgon iallafall..

Ni som ska dricka idag kan ju ta några klunkar för mig också ;)

Puss?

       Publicerat 2009-04-12 » 16:29:57 | Me and my life
Sådärja, nu har jag fixat med lite tvätt och sånt också.. Skönt att man kan hjälpa till samtidigt som jag ju då får alla mina kläder tvättade under veckan så jag slipper åka hem med världens största tvättberg. Gör väldigt mycke måste jag säga..

Tja, så nu har jag suttit här lite för länge kanske? Ska ta mig en redigt lång och go dusch nu, bli fräsch igen för de är jag ju ICKE nu kan jag säga.. Slednare än helvetet.
Mm, så får vi se vad som händer sen ikväll.. Blir nog bra!

PUSS på er så länge.

1½ timme.

       Publicerat 2009-04-12 » 15:09:12 | Me and my life
Efter 1½ timmes bloggande är jag fan värd en cigg nu, och jag ska fan röka den med glädje.. Kan känna mig lugn igen, haha.. När jag inte bloggar på ett tag så får jag fan ångest alltså.. Känner att jag kommer efter så jävla mycke och att jag har hundra saker att skriva om. Ah, de måste vara någon sjukdom, eller beroende kanske? Ja, något är de ju iaf.

Nu har jag kommit ikapp big time iallafall, så de känns ruskigt gött. Har bara filmerna kvar och sen är vi ju ifatt igen.. GÖTT! Nej, en cigg nu på balkongen med solen i ansiktet.. Låter hur bra som helst..

Hörs babes.

Musica.

       Publicerat 2009-04-12 » 15:07:04 | Muuuusic
Just nu lyssnar jag som sagt mycke på Akon, men dessa snurrar också lite ibland;

Volbeat - Sad mans tongue
Volbeat - Making believe
Volbeat - I only wanna be with you
Takida - Losing
Daft punk - Harder, better, faster, stronger
Akon - Troublemaker
Akon - Sunny day
Akon - Keep you much longer
Akon - Dreamer
(stopp där, annars blir de för mkt, haha)
Star pilots - Higher
Britney Spears - If you seek Amy
Elena - Before I sleep (Darren styles remix)

Typ så iallafall..

Veckans Låt/Bild

       Publicerat 2009-04-12 » 15:01:21 | Veckans ...
Så sjukt jävla bra att festa till. Blir sugen nu till och med, å då är de illa.
Sjukt go med mycke bas också.. Kan tänka mig den i en fet bil, aaaaah!

Förlåt alltså, men denna bilden är lätt Veckans Bild! Hahaha.. Bäst i hela världen.
Bra fokus där också, ser mer bröst än Mikaela, haha ;)

Veckans Hiss/Diss

       Publicerat 2009-04-12 » 14:57:49 | Veckans ...


1. Påsken
Ja, påsken är fan bra. God mat, familjen nära och alla är nästintill lediga. Mer påsk åt folket FFS!

2. VÅREN!
Äntligen är de slut på snö och kyla. Jag har inte använt min jacka nu på dagarna och inte ens igårkväll behövde jag den. Solen lyser och folk är ute mer och mer. Glass är gott som fan och för att inte snacka om bilåkning, hög musik och en cigg i handen.. Allt är bättre när de är vår.. Sjukt mycke bättre.

3. Akon
Seriöst, jag har alltid gillat Akons låtar men nu är de på riktigt alltså. Hade lätt kunnat lyssna på endast Akon ett tag framöver.. Ruskigt bra låtar,. Puss på Akon!1. Nageltrång
Jag dör snart alltså, helt seriöst. De gör såå in i helvete jävla rövont så fort man bara rör på tån. Hugger snart av den horan.

2. Baksmälla
Fyfan, jag blev nästan aldrig bakis förr, blev bara trött och hängig. Nu mår jag sjukt dåligt och efter 3 dagars festande vill jag fan bara ner å köpa chips, dra igång en film och ligga å bli fetare. Hade varit såå perfekt.

3. Pengar
Eller bristen av dem kanske? Usch, fan hemskt ju, men de fiskar sig alltid så inte ska man oroa sig egentligen?

SMS!

       Publicerat 2009-04-12 » 14:47:34 | Bilder


Tur att Karlstad saknar mig också, då har vi något gemensamt.

Lördag!

       Publicerat 2009-04-12 » 14:44:22 | Me and my life
Vaknar typ vid tolv av att Lillebror ringer och frågar om de blir något Systembolag som jag trögt nog lovat honom kvällen innan. Fortfarande packad, helt jävla yr drar jag på mig en hoodtröja någonstans ifrån och sen åkte vi ner i byn. In på systemet som värsta A-lagarn, nyss vaknat liksom, helt jävla äcklig. Ja, sen stack vi till Konne och handlade lite, Jonte gick runt med sin jävla rullvagn och var helt överlycklig.. Sick!

Hem till Beppe å Jonte igen, fick sån ruskig mensvärk att jag inte kunde stå knappt. Så ont har jag fan aldrig haft, seriöst alltså.. Åt lite frulle å sånt och sen hämtade Sara mig.. Körde några varv, rökade en cigg med Dallen (fast Dallen röka iofs inte) och sen körde vi ut till Anders lite och kolla när han grävde, fortsatte i sköven och den fina naturen, kollade på gårdagens bilder och filmer och skratta lite :PEfter ett tag drog jag hem till Mamma å fixa med tvätten, skickade ut vinnarmail på Tradera (hälften typ) och sen duschade jag fortare än fan.. Julia lockade sen mitt hår och sen gick jag hem till Farmor på påskmiddag där vi fick påskmat faktiskt.. Ägg, sill, janssons osv. Gott som attan.. Jag å Lillebror stack dock nästan direkt efter maten och fick höra "Dagens ungdom" några gånger innan dess ;)

Matte körde mig sen till Martina där de var lite förfest.. Träffade Mikaela som jag inte sett på typ ett år, My som jag inte sett på 2 år osv. Mycke trevligt var det. Drack, rööögade på balkongen och lyssnade på Poker face, typ :P Snackade massa gamla minnen med Mikaela och skratta nästan sönder kroppen. Fyfan alltså, haha..Efter de gick jag ner i byn och handlade cigg och sen drog jag, Beppe å Jonte upp till Matte. Som vanligt spelar Matte som en döv särare så hyresvärden kom ju efter ett tag.. En ny nu dock, så han kände inte igen mig. Gött det! Lyssnade på musik och skrattade lite där och sen drog vi hem igen vid halv ett kanske? Tja jag vet inte..HAHAHAHAHA, kolla Zaris hår på huet, alltså, står som en jävla palm eller ngt?

Bodil med sitt vibrerande ägg.Matte skulle dansa som vanligt..Jag å Beppe.

Ja, sen satt vi lite vid datorn, rööga några cigg och så innan vi deckade inatt. Pratade med Zari i telefon också och gemensamt kom vi fram till en bra mening att sända vidare.. Vet inte om de var så jävla bra men vem fan bryr sig egentligen?

Som Paddy säger;
Så länge vi har roligt, får de göra hur jävla ont de vill!

Fredag!

       Publicerat 2009-04-12 » 14:03:43 | Me and my life
På Torsdagskvällen drack jag, Anna å Murre lite och blev lite på lyset kanske? Haha.. De var snack om yoyo, runkningar och massa sånt. Hade riktigt jävla roligt.. Kvällen slutade sen i ett telefonsamtal på 1 timme å 34 minuter, sen somnade jag å Änna vid typ 4 eller något?

I fredags då, vad hände? Ja, jag vaknade upp vid tolv tiden hemma hos Anna, helt död. Kunde knappt hålla ögonen öppna hur mycke jag än försökte.. Gick iaf upp efter ett tag å åt frukost ute på balkongen. Hur mysigt som helst. Sara kom sen en runda så vi tog några varv i byn, käkade varsin glass och lyssnade på musica.

Dem släppte av mig hos Mamma sen och då gjorde jag mig hemmastadd här, dvs slängde upp en madrass på golvet och öppnade upp resväskan.. De är grejer här överallt nu känns de som, tvätt, skitiga kläder and so on och då har jag bara varit här kanske 2 timmar sammanlagt! Ganska illa. Duschade då iallafall och gjorde vid mig och sen gick jag å Julia hem till Mormor och morfar för lite påskmiddag, eller ja, vi åt kyckling, sås och potatis men de var ruskigt gott ändå kan jag säga..


Mormor och Mamma <3

Ja, sen efter middagen så gick jag hem till Pappa för att hämta öl och sen gick jag hem till Lillebror. Under den vandringen så svettades jag nog ut typ 4 liter, de kändes som de iallafall.. Väl hos Lillebror tog jag en öl av honom så länge eftersom mina var varma, gött. När jag sen ska ta en öl av mina så håller jag på att spy. Smakade jäst fis! Jeppe tog en klunk han också och han höll på att kräka rätt ut. Kollar datumet och dem gick ut 2003!! 6 fucking år sen. My kom också till Lillebror och hon tyckte inte heller dem var så jävla heta alltså, haha.

Ja, vi stack sen upp till Beppe å Jonte och sen stack vi å fixa lite dricka. Var i Perstorp igen typ vid tio så då körde vi lite ölspel och sånt för att de skulle gå undan, och de kan jag ju säga att de gjorde, hahaha.. Jag blev ruskigt packad på mina Norrlands guld. Filmerna ifrån den kvällen är helt sick. Jag dör varje gång jag glor på dem.

Ja, sen hände de väl inte så mycke mer kanske? Eller ja.. De beror ju på om man ska nämna attackbin och sånt, men de ska vi nog inte göra öppet?
Nej, låg iallafall i sängen typ halv fyra på morgonen och åt ruskigt torra kanelbullar som Jonte värmde i ugnen. Riktigt äckligt.. Spottades hej vilt, de vältes ut aska i halva sängen och ja, de var ju va de va? Haha.Lillebror sitter å lyssnar på dansband och diggar.HAHAHA, så jävla typiskt mig att bara kolla med ett öga när jag ska fota.. När jag e full så ser jag fan dubbelt och allt va de är, snyggt annars?

Jontes fötter, snygga som fan, dök upp i mitt ansikte helt plötsligt.. Shit.

G'z up, hoes down

       Publicerat 2009-04-12 » 00:36:01 | Me and my life
Jaha, nu har jag varit fett seg i tyo 24 timmar men jag har fan inte hunnit. Var ju något fruktansvärt full inatt alltså, satt i sängen typ halv fyra och åt torra jävla kanelbullar, Fuck it.

Har typ 48 bilder och 2 filmer ifrån igår, lovar att ladda upp allt imorgon och berätta mer. Nu pallar jag fan inte alltså.

Aight peace

Mamy.

       Publicerat 2009-04-10 » 16:42:12 | Me and my life
Sitter hemma hos Mamma nu. Hinner dock inte skriva något eftersom jag ska infinna mig på påskmiddag om 20 minuter och jag är inte 100% ready!

Ikväll vet jag inte vad som händer? VI får väl se helt enkelt..
Ja, vi hörs när vi hörs. Typ.


Oooookey.

       Publicerat 2009-04-10 » 04:08:12 | Me and my life

Klockan är över fyra och ja, jag har tagit några öl, men de spelar ingen roll. Vissa människor alltså..

Vissa männsikor sätter sig verkligen.. ....


At Anna's place.

       Publicerat 2009-04-09 » 22:43:12 | Me and my life
Ja, imorse då, försov mig ganska så fett kan jag säga.. Flög upp, kastade mig in i duschen och sen gjorde jag vid mig i turbofart, sprang ner till bussen med min feta väska, hoppa på där och sen sprang jag till stationen. Snyggt jobbat. Jag hann med iallafall och tur var väl de? Känns ångesten annars?

På tåget mellan Karlstad - Göteborg hade jag utbrott.. NAHE? Verkligen.. Nej de är kanske inte så ovanligt jag har de, men denna gången var de extremt alltså. Hamnade bredvid en tjej med grönt hår och mitt emot mig satt ett blindt par. Ja, tjejen med de gröna håret gjorde väl inte så mycke väsen av sig kanske, men de blinda paret.. Alltså.. Jag tycker jättesynd om blinda människor, dem kan ju verkligen inte hjälpa de, men när killen sitter och petar på mig tre gånger i kvarten med sin pinne så får fan även jag psykbryt alltså...

Framme i Gbg, sprang in på Bk och åt en hamburgare, sen till Pressbyrån å handlade en Red Bull sen satte jag mig i solen och njöt lite. Najs! På tåget igen efter typ en halvtimme och de var ju ett Öresundståg så dem är trånga som helvetet alltså.. Satt bredvid en kille som tvunget skulle envisas med att ha min feta resväska uppe på hatthyllan, och dem jävla hyllorna är ju fan inte breda alltså.. Shit. Jaja, de var ju hans problem att han fick väskan över sig sen.. Ganska jobbigt att den typ väger 50 kg och att de var typ 30 cm ifrån att han fick den rätt i huet.

Dallen skickade sen att han inte kunde hämta mig längre så Anna å My var snälla å kom istället :) När jag klev av tåget var jag så röksugen att jag ville mörda någon och de sa dem också; Fan va arg du såg ut först, haha. Ja de var tills jag fick tänt ciggen ;) Nej då.. Hem till Perstorp å upp till Anna med den jävla väskan på högsta våningen. INTE coolt.

Nu sitter vi här i soffan, har just ätit tacos och nu dricker vi varsin kall öl. Lovet kan börja!
Perstorp.

       Publicerat 2009-04-09 » 21:03:01 | Me and my life
Nu e jag framme :) Skriver lite mer senare och lägger in bilder osv. Hörs sen babes.

Helvetes jävla fan!

       Publicerat 2009-04-09 » 12:24:19 | Me and my life
Jag har försovit mig, kraftigt också! Helvetes mög. Varför bloggar jag då?

Ja de kan man ju fan undra alltså..

Ojsan, igen.

       Publicerat 2009-04-09 » 04:43:35 | Me and my life
Tiden drog iväg ganska sjukt mycke va? Hm, jag tror de iallafall..

Den där tvätten alltså, den kan känna sig fett dissad. Kollade igenom och kom fram till att de var 2 par tröjor och lite underkläder bara så jag har packat ner skiten och tvättar de hos mamma istället. Så får de bli helt enkelt. Har ställt klockan på kvart i elva så då blir de turbofart här på Jakthornsgatan.. Upp å fiska de sista, ta en dusch osv.

Nu ikväll har de inte hänt så mycke, kollade på en film som inte ens är värd att skriva om, It runs in the family hette den, duktigt kass. Jag å Jessica har just fiskat håren och de tog lite längre tid än vanligt.. Mjau, de är fiskat nu iallafall och de känns sjukt skönt måste jag säga när alla ringar sitter på plats. Perfekt!

Mjae, nu ska jag försöka sova iallafall.. 6 timmars sömn blir de, och de är minsann bra skit!
Hörs imorgon, annars ses vi :)

I can't take it any longer.

       Publicerat 2009-04-08 » 22:31:52 | Me and my life
AH, jag är så jävla sugen på att festa alltså, helt sjukt. Har varit de hela veckan egentligen.... Vill fan bara dricka, hahaha. Låter som en jävla alkoholist men va fan? Blev ju inget direkt party i helgen på 2 pers så nej, helgen som kommer vill jag fan festa ordentligt. Riktigt hårt alltså ;D

Nu har jag packat ner de jag kan, alltså de jag inte behöver ha fram tills jag åker. Packat tvätten till imorgon bitti i en IKEA-påse och öppnat en cola. Najs najs. Blir den feta rosa resväskan jag får ha med mig för Jess ska ha den svarta till Norrland.. Aja, huvudsaken jag har en väska, sen att den är tung får vi väl bortse från, haha! Mm, så nu ska bara håret sättas i idag och sen kan jag inte göra mer.

Lär inte kunna somna speciellt tidigt inatt eftersom jag sov till kvart över två så jag vettefan hur jag kommer va imorgon egentligen? Haha, när klockan ringer sju kommer jag iallafall vilja dö, så mycke vet jag. Kan väl iofs somna emellan maskinerna som jag gjorde sist? Ah de blir nog bra.. Färdig med tvätten typ vid halv elva eller något och sen blir de dusch och sånt fix innan jag tar bussen ner till stan. Tåget går 13:48 har jag för mig. Aja, de blir nog bra!

PUSS!

My best friends girl

       Publicerat 2009-04-08 » 21:22:27 | Movietime
Filmen handlar om två kusiner, den ena är ordentlig och bra, Dustin, och den andra killen är ett äkta jävla rövhål. Man kan anställa de här rövhålet då, till att dejta sitt ex eller så om man vill ha tillbaka henne, för att hon då ska inse att man är mycke bättre och oftast så ringer tjejen och vill ha tillbaka en. Skitbra kan ju tyckas? Dustin träffar sen sin drömtjej och anlitar sin kusin för att han ska försöka få henne att förstå hur bra Dustin egentligen är jäntemot rövhålet. De går dock inte så bra, haha.. Ja, denna filmen var fan ruskigt bra alltså.. Man får upp ögonen lite faktiskt. Varför väljer vi egentligen att ta rövhålen när dem behandlar oss så, istället för dem bra killarna? Ja, se den iallafall, ni kommer inte bli besvikna!

4,5 av 5

Baby mama

       Publicerat 2009-04-08 » 21:17:09 | Movietime
Ja, inatt såg jag Baby mama och de är en film som handlar om en kvinna, 37 år, som får veta att hon inte kan bli gravid. Hon vill så gärna ha barn så hon provar adoption osv men ingenting går eftersom hon är ensamstående. Därför så ska hon då prova de här med surrogatmamma, en tjej som hon betalar för att bära hennes barn. Hon träffar då en ung tjej som är ganska ohälsosam, men hon väljer henne iallafall. Tjejen flyttar in till kvinnan och de är mest kaos överallt, haha. Tjejen vill röka, dricka Red Bull och äta choklad medan kvinnan jobbar på ett hälsocenter typ och äter bara groddar osv. Ja, hela historien är skitrolig faktiskt. De hela visar sig inte vara som de ska iallafall.. Jag tycker absolut ni ska kolla filmen om ni inte har gjort de..4 av 5

Oj.

       Publicerat 2009-04-08 » 21:11:50 | Me and my life
Tiden bara rinner iväg. Jag har inte gjort mycke nyttigt idag tycker jag.. Direkt jag vaknade så kollade jag på My best friends girl eller något sånt? Ja, den var bra iallafall. Skriver recension sen. Efter de så blev de MSN ett tag.. Har nu suttit och sytt i nya microringar på trensen och de var ett helt jävla helvete kan jag säga.
Trodde jag skulle få psykbryt tre gånger om men nu är de iaf färdigt.. Skönt det. Jess sätter väl i håret ikväll någon gång igen så allt är som vanligt.. Mjau.

Ätit nudlar har jag också gjort. Brände mig något fruktansvärt så nu kan jag knappt röra mitt finger. Ni vet när de liksom är på kanten till att rinna över tallriken, mm. Jag tänkte att jag skulle flytta tallriken ifrån vasken till bordet men då rinner de över mitt finger och de var typ 3 sek sen jag tog de ifrån spisen. De gör iaf sjukligt jävla ont nu.. Har blivit en fet vit jävla rand och fingret är helt uppsvullet.. Aja, de går väl över..

Fick en fin kommentar innan om att jag skulle sova bra istället och strunta i pencillinet så som jag gör.. Tråkigt att den var anonym bara, men de är snällt att ni tänker på mig :)

Nej, om man skulle börja packa kanske? Usch.. ORKA?!

Feels like tonight.

       Publicerat 2009-04-08 » 16:02:49 | Me and my life

Tittade först på avsnittet ifrån Stockholm - Arlanda jag hade tankat ner och sen såg jag Baby Mama, kommer recension sen. När jag stängde ner datorn var hon 05:11, sen tog de väl kanske 3 sekunder innan jag somna, så ja, typ tio över fem somna jag ;)

Vaknar 14:13 typ men de är inte förrän nu som jag har fatta saker. Har sjukt ont i halsen när jag sväljer och känner mig helt tung så jag ska fetta i mig lite pencillin som vi har här i skåpet. Jag har ju haft halsfluss så många gånger så jag har fan ett helt skafferi med piller att knapra, så de brukar jag göra i förebyggande syfte, bra skit!

Nej, matchen är ikväll har jag förstått? Vid sju eller något! Aja, de jag måste göra är att börja packa.. Imorgon bitti ska jag upp sju och tvätta, inte coolt alls. Måste alltså försöka somna i någorlunda tid så jag inte är en död fisk imorgon kväll när jag kommer fram. Inte så roligt sällskap då kanske? Usch nej.

Känner mig lite trött, man borde kanske slänga igång en film? De kan jag väl vara värd, innan jag börjar packa va? Visst då? En kall cola på de också och allt är på topp!


Nej...

       Publicerat 2009-04-08 » 02:44:13 | Me and my life
Nu får de bli en liten nattcigg här känner jag.. Slänger mig i sängen sen och kollar en film eller något. Har ju en del på datorn så de är kanske lika bra å plöja igenom några stycken? Ja, vi märker ju när jag stendeckar..

Imorgon händer de inte så mycke. Jess har nyss tagit ut mitt löshår så jag ska sy nya ringar och sen ska de väl sättas i också tänker jag.. Skönt att få de nysatt innan man åker hem. Jobbigt när dem hänger och äcklar sig.. Blir att köpa nytt hår när lönen kommer. Köper ifrån samma för detta håret har fan varit bra alltså. Hållt i snart 2 månader. Gillas!

Nej men cigg, sen film i sängen..Stepbrothers.

       Publicerat 2009-04-08 » 02:33:12 | Movietime
Idag har jag som sagt kollat på Stepbrothers.. Hade inte så höga förväntningar på den och de var nog bra.. Filmen handlar om en man och en kvinna som finner varandra och bägge har varsin son på 40 år boendes hemma hos sig. Inte så normalt alltså.. Ja, sen flyttar dem ihop och man får då se hur detta går, när sönerna ska dela rum osv..
Filmen var rolig stundvis men också väldigt överdriven och de gillar inte jag. De ska ändå vara naturligt på ett roligt sätt tycker jag.. Den går helt klart att kolla på iallafall, även om man vet att sånt här aldrig skulle kunna hända i verkligheten!3 av 5

Ögonorgasm.

       Publicerat 2009-04-08 » 01:28:47 | Bilder

Home again.

       Publicerat 2009-04-08 » 00:51:09 | Me and my life
Sådärja, nu var jag hemma ifrån Kil igen.. Kollade på Step Brothers och snackade massa skit. Trevligt var de! Kom hem tack vare Kristoffer som en räddare i nöden. TACK! :D

Har precis haft lite nattmys i köket, ätit knäckemackor och snackat ännu mer skit.. Like it. Snackade bland annat om hockey-yran de är här just nu i Karlstad. Vinner dem imorgon så kommer de tydligen bli ett jävla liv på stan, bilar som ska tuta osv osv. Arena öppnar isåfall och ja? Helt sick. På Torsdag kommer dem även till Stora torget och ska hyllas isåfall. Nog att jag får utbrott om där står 500 pers när jag ska förbi med min rosa resväska alltså, hahaha! Aja..

Nu sitter jag här med en cola och är allmänt happy.. Gillar läget alltså!

I get it in ‘till sunrise..

       Publicerat 2009-04-07 » 18:57:56 | Me and my life
Jag lever, haha.. Jag var helt jävla väck imorse när klockan ringde, satte mig upp, drog av täcket och sen satt jag där i fem minuter typ. Fattade fan inte vad jag sysslade med! Efter dem fem minutrarna så lade jag mig ner i sängen igen och somnade (?) Hahahaha, va fan?!!?! Helt jävla lost ju..
Vaknar halv två av ett SMS och insåg ganska fort vad jag hade gjort. Aja, jag orkar inte bry mig just nu.. Så är det med de. De är snart lov och efter lovet lovar jag å svär på mitt liv att jag ska göra en nystart vad de gäller skolan.. LOVAR!!

Har varit på Konsum idag å handlat och sen har jag å Jessica gjort lite middag. Baconlindade sparrisar, klyftisar osv.. Riktigt gott var det.. Har alldeles nyss tagit mig en dusch och gjort vid mig lite.

Mjauu. Akon - Troblemaker.
They looked at me and said, "I heard that you're a heartbreaker"

De känns som om jag går runt i en bubbla just nu. Fattar inte vad jag gör och efter att jag har gjort saker så tänker jag; Vadå, har jag gjort de? Förstår ni typ vad jag yrar om? Nej de känns helt jävla oklart allting. Gör saker och säger saker och sen efter så minns jag inte om de var igår eller idag?
Låter som jag är värsta knarkaren men så är ju inte fallet.. Brukar iofs känna såhär när jag ska bli sjuk.. Hade ju passat alldeles perfekt å bli sjuk nu va? Haha, inte direkt.. Lönt å åka ner till Skåne om jag ska va sjuk all the time? Njae.

Känns lite konstigt också måste jag säga.. Lite.. luddigt? Alltså, nej.. Jag vet inte? Förstår inte hur ens hjärna fungerar egentligen..? Fan va jag yrar..

Är de inte Fredag snart så jag kan sitta på påskmiddag hos Mormor och Morfar och andas lite familj?

Snaaaart..

       Publicerat 2009-04-07 » 02:50:02 | Me and my life
Snart dags för refrängen känner jag. Måste iaf sova innan kvart i fyra så jag får 4 timmars sömn känner jag.. Sist jag bara sov tre så ville jag döda mig själv. Typ tre gånger om också.

Nej, snart iallafall. Vill bara ta en till cola men ska fan inte göra de.. Måste göra mig själv en liten tjänst ibland ;)
Vi hörs imorgon iallafall, ;)

HAHA VA FAN!

       Publicerat 2009-04-07 » 01:02:33 | Me and my life


Alltså jag har gjort hur många videobloggar som helst innan men aldrig fått sånhär respons. Vad är de med er? Gör jag något fel eller? Fan alla bara skrattar åt mig, hahahaha?

JAG FICK DE!!!!!!!

       Publicerat 2009-04-06 » 21:53:48 | Me and my life

Vet ni vad jag fick för samtal innan idag då?

MJAU!! Sommarjobbet ringde, och visst fan fick jag de!!! WOOHO, BRA PÅ MEEEJ! Där var 483 sökande sa hon, och 72 stycken fick jobb.

Ja, och jag är fan stolt, för jag klarar fan detta så jävla bra! På mindre än 3 månader har jag lyckats börja om och bygga upp mitt liv helt på nytt. Jag har nu ett jobb hela sommaren i Karlstad och de är så sjukt jävla gött.
Uteserveringarna, here we fucking come!!

Nog fan är jag inte värdelös, jag är fan bra!
Ja, FAN va BRA jag är!
I'll always dream, but I'll never own you

       Publicerat 2009-04-06 » 21:49:44 | Me and my life
Jaha, vad har hänt nu sen sist då?

Jo. Ätit middag har jag gjort, blev riktigt gott idag må jag säga. Ibland får man till de! Ruskigt mätt blev jag iallafall, sen diskade jag och satte mig vid datorn.
Jessica kom hem sen så vi prata lite och så. Gick ut med vovvarna och tog en sväng till tvättstugan också och den enda tiden jag fick tag på var på Torsdag morgon mellan 7-10. Känns väl inte sådär uppfriskande direkt, men jag måste tvätta då så de får bli så helt enkelt..

Varför måste jag tvätta just innan Torsdag då? Mjo.. De är ju så att jag kommer till Perstorp på Torsdagkväll och stannar i 10 dagar, precis som förra lovet då med andra ord. Jag VET att de blev fel sist, jag stannade för länge och jag ville inte åka när de väl gällde. Jag VET dock att de kommer kännas bättre denna gången. Jag har kommit ännu mer in i detta livet och jag skulle inte vilja byta de mot någonting i hela världen. Jag trivs så bra här nu, med ALLT faktiskt. Mm, så jag ska va hemma under påsken, umgås med mina käraste vänner och äta lite påskmat med familjen.

Mm, så nu vet ni de också! :)
Nu den senaste tiden så har vi fixat med lite tradera-saker som vi just nu håller på att lägga upp. Behövde en rajd nu kände vi, haha. Ja, de blir nog så bra så..

Så, är de någon som vill ses när jag ändå är nere så får ni höra av er, eller skita i de.. Svårare än så är de inte! ;) Har iaf lite inplanerat och ser fram emot vistelsen nu faktiskt. Ska bli skönt att krama Mamma, äta hos Farmor, mysa med Sara, festa med Anna å My och även mysa med dem små hjärtanen, festa, träffa Sandra, TV-spelskväll med Richard osv.. Mm. Gillar vi!

Nej fortsätta nu kanske? Puss.Haha, sol i hela fejset..


Fresten.. Skoj att ni gillar mitt videoinlägg ;) Jessica skrattade hela tiden, inte för jag vet om de var åt mig eller om de var för att jag var rolig på ett snällt sätt, haha.. Kul när ni kommenterar iaf :)

Update - Jobbet!

       Publicerat 2009-04-06 » 19:58:07 | Me and my life
Jag har nog fasen glömt att säga de åt er? Jag sa upp mig ifrån jobbet i förra veckan, så nu vet ni de också? Haha, ligger efter med så jävla mycke känner jag..

Nej men de var bäst de med jobbet, för både mig och för jobbets skull. Jag älskar människorna där, jag älskar stämningen och jag älskade att gå dit, men att ha den pressen på sig att man måste sälja funkade inte för mig, speciellt inte när jag har skolan också som blev drabbad.

Detta visste jag ju om från början - och jag förväntade mig inte ens att vara där så länge som jag var, men nu blev de så och livet fortsätter fan ändå! Visst då? :)

En erfarenhet och upplevelse rikare, man får se de så!

Update - Kärlek!

       Publicerat 2009-04-06 » 19:13:48 | Kärlek
Ja, ska vi göra en liten uppdatering här nu då? För att komma i stämning kan vi ju sätta på någon bättre än hardstyle? Haha kanske? Aja, ska sluta surra och komma till saken istället..

De har blivit lite rörigt i bloggen på sistonde känner jag. Jag tycker de är så jävla jobbigt att inte kunna skriva vad jag gör eller vem jag träffar, och de är inte bara för jag vill att alla ska veta allt utan för att detta är som en dagbok för mig också, som jag ska kunna läsa tillbaka i om några år. Jag vill att folk ska veta saker, naturligtvis, annars hade jag aldrig bloggat? Jag är säkert mycke öppnare än va dem flesta bloggare är, men de skiter jag stort i. Kanske därför folk gillar min blogg också? Min blogg är ju jag, JAG är bloggen.. Gillar folk min blogg så gillar dem mig.. Jag är öppen och jag är som jag är.. Gillar inte folk mig för den jag är så kan dem ju fara långt åt helvete för då är dem inte värda mig. Punkt.

Iallafall.. Jag träffade ju en kille för några veckor sedan.. Vi hade skittrevligt och så, sen var han med på jobbefesten vi hade. De blev däremot aldrig så att vi fortsatte att träffas av vissa anledningar men jag valde iallafall mycke snabbt att avsluta de..

Jag har sagt de hela tiden, att jag är trött på att träffa svin, jag är trött på killar som ska leka med tjejers känslor och vara riktiga jävla rövhål, så jag är inte intresserad av något oseriöst överhuvudtaget.. Killar säger att dem inte är som alla andra och yada yada men de visar sig ganska fort att de är precis de dem är, allihopa jag har träffat iallafall.
Jag vill träffa en seriös kille, jag vill vara kär och jag vill vara de på riktigt. Jag är en förhållande-människa och jag trivs bäst när jag har någon vid min sida - och så är det med den saken.

Däremot har jag inte sagt att man ska vara så jävla fast och tråkig för de. Visst kan man träffa killar för skojs skull, UTAN att ha sex.. Bara för att man träffar många på kort tid, eller många samtidigt till och med, så betyder inte de att man ligger med varendaste en? Nej, iallafall inte jag.. Jag funkar inte så, så nu vet ni de också. För att ni ska tro mig kan jag säga att jag har haft 2 one night stands i hela mitt liv, alla andra har jag träffat eller varit tillsammans med. Tack för den infon ska ni säga nu!! Bra, varsågoda.

Nu när jag flyttade till Karlstad så brydde jag mig inte så värst, för jag förväntar inte mig längre att killar ska vara seriösa eller bra männsikor, i mina ögon är dem stora svin hela högen och tills någon visar mig motsatsen så står jag fast vid min åsikt. Alla är svin, så är det med de.
Efter killen som jag träffade först har jag träffat två stycken.. Två killar som sa sig vara så himla bra och så annorlunda gentemot alla andra men så var ju inte fallet.. Kunde jag ju ha räknat ut iofs, men sen samtidigt, vad fan förlorar man på att träffa folk, göra lite roliga saker och framförallt HA roligt? Ingenting.
De är så skönt samtidigt att kunna göra precis de man känner för. I helgen kände jag för att supa mig redlöst full med en kille jag snackat med på MSN i två veckor, vi körde traktor in i en bil, skrattade ihjäl oss och hade luftgitarrsrace.. Förra veckan kände jag för att spendera på Herrhagen sittandes varje kväll med TV-spel och skratta åt de! Jag kan göra precis vad jag vill och när jag vill. Jag behöver inte knulla med alla killar jag träffat, jag behöver inte ens en gång krama eller kyssa dem? Jag har bara lite jävla roligt.. Så är de med de. Jag slutar att ha förväntingar överhuvudtaget, jag slutar att leta och just nu vill jag fan inte ha något jävla rövhål i mitt liv alls. Jag är hellre själv om de ska vara på de viset.

Nu vet ni hur de ligger till va? Mm bra.. Jag träffar ingen speciell just nu och så ska de förbli. Iallafall på de viset.. Jag är ute efter att ha roligt nu, ROLIGT, utan sex/kärlek/känslor och skit.. Pallar inte mer.
Imorgon till exempel ska jag kolla på film med Tommy ifrån jobbet.. Skitkul kille som är sig själv.. Glo en film och snacka lite skit, eller dret som han säger. Blir perfekt de.
Peter har jag ju också, ifrån jobbet, som jag älskar å kramas med. Han är nog min garderobsvän, haha :D Inga som helst känslor utan vi bara kramas för att vi gillar de! De älskar jag.
Kristoffer som jag har snackat med i en månad nu.. Han har jag träffat på Nöjes en gång när jag var fett full men han är iallafall trevlig som fan och vi har spenderat många timmar på MSN ihop..

De kan vara så. Jag är nöjd så helt enkelt. De finns inte en enda kille som ska såra mig längre. Jag är fan värd något bra efter allt jävla skit jag har gått igenom, och finns de ingen kille som kan behandla mig bra och med respekt så är jag fan hellre utan den jävla skiten. Punkt.

Jag har så mycke annat fint i mitt liv. Jag har en underbar sambo, älskade vänner och en amazing familj. Jag har börjat om på nytt och då ska de fan börjas om med kärleken också. Ska inte ha såna jävla svin till killar som jag haft förr, någon jävla måtta får de ju faktiskt vara.

De är ju bara att ställa sig frågan; Förtjänar jag inte någonting bra?
Jo.. Svaret är JO! Alla gör de, sen att vissa nöjer sig med att sitta med as och rövhål de är ju upp till dem. Även om jag vet att jag inte kan bli de så hade jag velat vara en iskall sten just nu utan känslor alls, men nog fan ska jag se till att stänga av dem nu för ett tag.. Så får de bli med den saken.

Puss på de!

Marley and me.

       Publicerat 2009-04-06 » 18:50:10 | Movietime
Jaha, i Fredags såg jag Marley and me.. Vad ska man säga om den då? Jag trodde att de skulle vara en komedi, men i själva verket var de nog mer en familjefilm. De hände typ inte så mycke och de var väl egentligen ingen handling mer än att man fick följa familjen med deras galna hund? Typ så? Ja, den gick ju å kolla på iallafall men de är inte en film jag tänker se om.2 av 5

Videoblogg.

       Publicerat 2009-04-06 » 18:28:28 | Videoklipp

Mjau

Helgen.

       Publicerat 2009-04-06 » 16:47:50 | Me and my life
Kanske ska berätta lite kort om helgen då? Mja, jag gör väl de? Eller Lördagen iallafall. Blev hämtad på Konne sen efter att ha handlat korvbröd och lite sånt. Åkte runt i halva Karlstad och handla grillkol, hämta grill osv osv. Stoppade av polisen blev vi också.. Haha, varför är jag alltid med på sånt? Mög är va de är.

Aja, grillade iallafall.. Gick väl som de gick men ja, mätt blev man ju. Att vi sen började spela ölspelet på två pers klockan åtta hör nog inte hit. Ruskigt jävla packade halv tio på kvällen. Klädde på hundar, körde traktorer rakt in i en bil osv, de var väl de vi roade oss med? Tror aldrig i hela mitt liv att jag har skrattat så mycke på en kväll. Jag hade så jävla ont i magen sen alltså.

Några spyor senare (inte mina iaf) somnade vi väl? Mjau. Vaknade tjugo i sju på morgonen och var ruskigt törstig. Drack en halvliter cola och somnade om sen vid elva kanske? Låg vaken och skratta åt natten och då var jag fortfarande sjukt packad. Allting snurrade och jag fattade typ ingenting? Vad fan hände liksom?

Aja, åkte till Karlstad sen vid tre tiden kanske? På eftermiddagen glodde vi på halva Patrik 1,5 och sen käkade vi alla fyra.. K hade gjort en ruskigt god middag som bestod av inbakad fläskfile med vitlöksost, potatisgratäng, ugnsrostade grönsaker och sallad. Fyfan va gott de var. Trodde nästan de var sista gången jag åt alltså, fettade i mig som aldrig förr. Ja, sen körde sällskapet hem.. Satte mig vid datorn och här satt jag till klockan var nio typ?
Gick sen ut på promenad med Emma.. Gick en ganska lång runda, snacka om allt och ingenting och sen avsluta vi rundan hemma hos mig med varsin cola. Riktigt trevligt de!

Ruskigt trött var jag sen vid tolv, kände att lägger jag mig nu så kommer jag somna, men tror ni att jag gjorde de? Nej. Satt uppe till fyra imorse och snackade på MSN. Riktigt trevligt och upplyftande måste jag säga. Något som dock inte var lika jävla trevligt var klockan imorse när den började gala. Elva lyckades jag gå upp, duscha och gjorde vid mig och åkte ner emot skolan. Solen sken som aldrig förr och jag ångrade mig ruskigt mycke att jag fortfarande har vinterjackan framme. Nu ikväll ska jag rota fram mina vårjackor tänkte jag.. Bra skit.

I skolan idag har de varit ruskiga utbrott. Saknade Elin bredvid mig men jag körde på ganska bra ändå tycker jag? Fick sagt de jag tycker iallafall och ja. Rektorn var inne med oss och vi hade snack med hela klassen för just nu funkar de ju tydligen inte så jävla bra? Jag vill bara gå till skolan, göra de jag ska och inte ha något jävla fjortisbeteende, och de sa jag också! De är inte så konstigt att man inte känner för å gå dit när de är som de är, faktiskt, men nu hoppas vi alla att de ska lösa sig. Allas våran Kent kom fram till en lösning så nu ska vi alla ha fokus. Bra på Kent.

Efter att vi slutat tio i tre gick jag med Emma å Maya till stan.. Svettades som en gris men annars var de trevligt. Satte mig på bussen och fettade musik i öronen, blundade och somna nästan.. Hoppade av på Krp Centrum och handlade på konne. Har handlat så jag ska göra lite köttfärssås idag. Ska bli sååå gott :D

Annars vet jag ingenting som händer faktiskt? En lugn dag idag, och de behövs. Bara va hemma å andas lite. Andas lite trygghet. Känner mig faktiskt hemma i denna lägenheten nu. Alltså när jag stiger in igenom dörren så känner jag; Äntligen hemma! De har jag bara gjort i två andra lägenheter i hela mitt liv så jag tycker de är ganska skönt.. Mjau.

Nej, vi hörs senare. Har så mycke å blogga om idag känner jag!Man kan inte va snygg alltid! :)

Måndag.

       Publicerat 2009-04-06 » 13:58:50 | Me and my life
Sitter i skolan nu, är helt jävla väck.

Skriver när jag e hemma istället.

MJAU!

       Publicerat 2009-04-06 » 03:12:06 | Me and my life
För mig krävs de aldrig mycket..

De kan vara en kram. De kan vara ett SMS. De kan vara en MSN-konversation. De kan egentligen vara vad fan som helst. De är inte alls svårt att få mig att le. Att skratta igen.

Idag var de så lätt som att jag lyssnade på "Im gettin into the sunrise" och tänkte på G!
G'z up hoes down! Snart återförenade.

Veckans Hiss/Diss

       Publicerat 2009-04-06 » 00:32:34 | Veckans ...


Allt utom rövhålRövhålOch de är va ni får denna veckan!
Precis, tack för mig!

I only wanna be..

       Publicerat 2009-04-05 » 16:38:43 | Me and my life
Jag förstår inte hur de kan vara möjligt, men nu är de så iallafall..

Inte för att jag klagar men..

Baby its now or never.

       Publicerat 2009-04-04 » 17:26:43 | Me and my life
Jahaja, en liten stund över här ser jag..

Igår, vad hände då? Mja, jag å Jessica blev hämtade på Konne och sen skjutsade vi Jess.. Efter de så körde vi runt lite i dimman och kolla på min skola och lite diverse jobb å sånt, haha. Hyrde sen en film och körde hem till mig, kollade 20 minuter och sen stängde vi av. Värsta skiten jag varit med om, haha.
Kollade på Felon istället, och sen kolla vi på Marley and me, skriver recension senare!! Mjau ;)

Ja, sen somnade jag vid sex imorse, vaknar som sagt halv två och sen har jag inte gjort så mycket. Duschat, varit på Konne och fixat till mig. Ska som sagt iväg och grilla ikväll, korv och hamburgare it is! Gott ska de bli. Hoppas man kan sitta ute och äta och sen även sitta ute och ta någon öl.. Hade varit så jävla nice!

Ja, de var väl typ de som har hänt tror jag. Jag sover ju de mesta av timmarna så de finns inte så mycke å prata om längre, haha. Snart är de påsk. Moget som fan! Hmm.. Nej, men typ så ja.. Jag är röksugen och orkar inte skriva mer, ska bestämt ta min cola och gå ut på balkongen med en cigg istället. Way much better.

Imorgon är de inte så mycke planer, jag å Jessica ska ta en Tradera-rajd och sen ska vi äta vår vanliga romantiska middag på kvällen med potatisklyftor, bea, bacon och sånt gottigt! Perfekt Söndag alltså. Snart påsklov och de längtar jag som fan till! Puss på lov!

Nej röka var de va? Mm..

Making believe

       Publicerat 2009-04-04 » 15:41:28 | Me and my life
Skitbra låt med Volbeat, puss på den!

Vaknade halv två idag. Inte alls okej då jag missade systembolaget och därför blir de inget Nöjes för min del. Kanske lika bra de?

Nåja, ikväll ska jag iväg igen. Grilla i solen, årets första, och de ska bli grymt mysigt.

Here we go again.

       Publicerat 2009-04-04 » 03:16:08 | Me and my life
Jag har inte så mycke att säga faktiskt.. Nej.

Imorgon ska jag iallafall bli full. Jättefull alltså! Jag ska till Nöjes.
Mm, tänk för att de ska jag.. Ser väl ut som att jag måste gå dit ensam, men om de är vad som krävs så gör jag väl det då? Nej, kanske inte.

Men alltså jag skiter i detta nu för de går bara åt helvete ändå? Jag tror jag har tappat konsten med att skriva nu för tiden. När jag ska skriva om saker så hittar jag inga ord. Innan var jag så duktig på att få folk att förstå vad jag mena och hur jag kände med hjälp av ord, men nu så går de inge bra längre. Allting bara stakar sig.. De går helt enkelt inte.

Därför skiter jag i de istället och sen ber jag helt enkelt vissa att fara långt åt helvete!
Bra där!

Något fel.

       Publicerat 2009-04-03 » 17:43:02 | Muuuusic
De är något fel på mig alltså, eller på min musiksmak. Just nu är jag helt såld på;

Velvet - Come into my life
Star Pilots - Higher
Markoolio - The markoolio anthem

Hur jävla normalt känns de då?

Fredag!

       Publicerat 2009-04-03 » 16:19:46 | Me and my life
För mig känns de dock som Lördag, fråga mig inte varför? Aja, de är ju ännu bättre att de är Fredag, inte ska jag klaga! :)

Fan, inatt, jag var så jävla förbannad. Jag tänker inte be om ursäkt eftersom de fortfarande är min blogg och ni läser om ni vill, men så arg som jag var har jag inte varit på länge. Tårarna brände i ögonen som dem alltid gör när jag blir så jävla arg, usch ja.. Nu är de dock bättre, mycket bättre.

Somnade vid halv fem imorse, klockan ringde halv tio och då tryckte jag av den. Bra jobbat. Vaknar halv elva och flyger upp, kollar inte ens mig i speglen utan tar IKEA-påsen och springer till tvättstugan. Påsen är fett jävla tung så jag håller på att trilla 3 ggr på vägen och jag får stanna var meter och rätta till den eller byta hand. Just i de ögonblicket tänkte jag släppa påsen, gå in och sen lägga mig igen, men jag tror jag hade ångrat mig då! Haha..

Kom in i tvättstugan och ser att de är ledigt HELA dagen.. Får man utbrott då? De lilla va? Nej, inte fan orkade jag bära tillbaka skiten och sen somna om så jag började tvätta när jag ändå var där. Så fort jag kom hem lade jag mig igen och somnade på tre röda, vaknar igen, bytar maskin och sen somna jag igen, haha! Första gången jag kom dit och skulle byta var de 5 minuter kvar på maskinen så jag lutade mig mot torktumlaren och somnade nästan! Inte bra.

När klockan var halv ett så tänkte jag att de inte var lönt å lägga mig mer så jag satte på datorn och klicka runt lite, väntade på att Jessica skulle vakna upp så vi kunde börja städa. Fyfan va äckligt här var innan alltså, stod på toan och klöktes och Jessica gjorde desamma när hon såg resterna där, haha. Nej helvete.. Här blir så jävla skitigt fort, dammigt och toan ska vi inte snacka om, och ändå gör vi inget annat där än å går på toa och borstar tänderna för vi båda använder spray och sminkar oss på våra rum? Aja..

Har nu städat hela lägenheten iallafall. Diskat, dammsugat, torkat golven, renbäddat, dammat rummen, rymt upp, samlat ihop sopor osv. Har även flyttat datorn till skrivbordet igen. Fyfan va skönt å sitta här igen.. Får va slut med att ha den i sängen förutom när jag ska glo film för de funkar fan inte.. Lakanen, madrassskydd och allting flyger runt, madrasserna åker ut ifrån sänggavlen och de blir så jävla smuligt och äckligt i sängen, så nej, nu får den stå här minsann! :)
Hela lägenheten luktar blommor nu och ja, de känns bra nu helt enkelt! Fredag och allting. Puss på de.

Tog en paus på balkongen innan, tog varsin stol och satt där i solen. Jag drack cola och röka, mm.. Då är fan livet bra alltså! Som sagt så är de inte så mycke som krävs för att man ska vara glad. Idag räcker de med en renstädad lägenhet och en sol som lyser. Att jag sen har världens bästa Mormor och Morfar hjälper ganska mycke de också. Ringde imorse och berättade vad som hade hänt med taxin och allting och att jag var så glad för jag fått pengar osv men att de nu är slut and so on.. Kollade mitt saldo sen när jag åt frukost och ja, herregud.. Tack som fan för att ni alltid räddar mig och för att ni alltid ställer upp. Finast i hela jävla världen.

Nu har Jessica just duschat och jag sitter här å slappar ett tag. Vi ska äta å så innan jag tar mig en dusch. Blir laxpasta idag, och de går utmärkt de. Så länge de är mat så bryr jag mig inte längre ;) Ska va glad att man får någon, visst då? Efter maten ska jag väl ta mig en dusch jag också och fixa till mig lite. Får se vad som händer ikväll men, ja, jag ska iväg iallafall.. Mjau, tycker att detta börjar bli krångligt i bloggen nu. Kan ju fan inte skriva vad jag ska göra och vem jag ska träffa för då blir allt helt rörigt och fel, hahaha.

JAAAAAAAJA, som sagt.. Nu ska jag läsa lite bloggar och tugga lite karra.Färgglatt när jag tvättar iaf ;)

Mormor ...

       Publicerat 2009-04-03 » 13:25:53 | Me and my life

Sitter på MSN och har en diskussion om dåligt morgonhumör och om folk som hör av sig i tid och otid.. Killen skriver då såhär;

- Mormor är väldigt speciell. Hon ringde mig klockan 09:00 på morgonen o frågade om det regnade hemma hos mig....

Vi bor typ 200 meter ifrån varandra

Vad jag hade gjort?
Ingen kommentar ;)


Får man vara glad?

       Publicerat 2009-04-03 » 01:30:56 | Me and my life
Ursäkta om jag frågar nu va, och ursäkta mitt språk, som jag vet att jag kommer använda i detta satans inlägget, men får man någongång vara lycklig i några timmar utan att något helvetes skit ska gå rakt åt helvete? Nej, uppenbarligen så funkar de ju inte. De går ju för helvete inte.

Om man inte ens ska få vara glad över småsaker, va ska man då ha att vara glad för? Nej, inte ett jack shit tydligen. 

Jag fick ju pengar idag, och som jag skrev så blev jag naturligtvis överlycklig för att jag nu hade så jag kunde klara mig tills nästa vecka. Mm. Åker ner till stan precis som jag sa, med mitt busskort. Mm. Ska bli hämtad eftersom jag inte vill åka hem med halv tolv bussen. Mm.
Bilen går i sönder, så jag kan alltså inte bli hämtad, och nej, de har ingenting med historian och göra, för ingen kan hjälpa om en bil går sönder, så är det med de.
Iallafall, ska gå ner till Torget för att ta en taxi när Jessica skickar att jag kan ringa Peter. Mm. Försöker ringa.. Försöker igen. Försöker skicka SMS, tror ni att de går? Svaret är nej. Varför går de inte då? Jo för just då, i den äckliga jävla sekunden så bestämmer sig 3 för att stänga ner hela sitt äckliga jävla nät. Tror ni jag stängde av mobilen 4 gånger eller? Jo tänk för de gjorde jag, men inte fan hjälpte de.. Kunde inte ringa en jävle alltså.. Nej, taxi it is då!

Så fort jag sätter foten på torget rullar en man ner rutan och frågar var jag ska, och jag frågar hur mycke de kostar till Kronoparken. Ja de vet inte den jävla idioten för han ska köra på taxameter, ja, men gör då de för helvete. Skitsamma sa jag å hoppa in och han tyckte inte att jag skulle vara så otrevlig.. Nej de kanske jag inte ska då!!
Han sitter hela vägen och frågar vad jag gör om dagarna osv, jag svarar kort och väljer att spara på mina ord. När han sen börjar fråga om jag bor ensam och om min sambo isåfall är hemma nu så kramar jag telefonen jag har i handen de hårdaste jag kan och tänker; Vem fan ska jag ringa? Nej, inte fan kan jag ringa en jävel, för nätet ligger nere. Jo men bra där, BRA DÄR!!!!!

Stannar utanför och han frågar ännu en gång om min sambo är hemma, jag svarar inte på frågan och då säger han priset som då var 197:-! Ja, tack så mycke för skjutsen, ta din satans jävla taxameter och kör upp i ditt håriga jävla as..

De var dem jävla pengarna de!
Nej.. Ge upp kanske?

Hej babys! ;)

       Publicerat 2009-04-02 » 19:04:48 | Me and my life

Ja, de blir ju lite sisådär med matten i grupprummet idag precis som vi trodde.. Satt ute på middagsrasten och röka i solen när Elin tittar på mig och säger; Vi kör hem till mig å fikar istället? Jo kom igen, vi gör de! Haha, hon sa de på ett så roligt sätt, precis som om de var olagligt. Vi körde till Kil iallafall, jag fick se var hon bodde, kaninerna och allt annat. Skitfint var där, ruskigt fin utsikt och jättefint hus!

Satte oss på altanen i solen och åt glass samt drack varm oboy/kaffe, utan jackor! ;) Riktigt skönt var de å sitta där ute, röka och snacka om killar och skinnjackor, haha!
Stack tillbaka till stan sen och jag tog bussen hem, sen har ju min dag bara flötit på. Hur gött som helst. Jag har samlat ihop min tvätt för imorgon ska jag äntligen tvätta. I LOVE IT! :D Rymt upp lite på rummet också och duschat och fixat mig fin! :)

Har precis varit på Konsum och de var de bästa på länge. Kan ni gissa va jag köpte? Haha jag tror ni kan de. Jag har som känt inte haft pengar sen i Måndags och därför typ inte ätit någonting, inte haft cola eller knappt cigg för den delen, men idag så jävlar, allt bara fiska sig!

Köpte ett 6 pack-cola, tvättmedel, sköljmedel, cigg, en red bull och tamponger! ÄNTLIGEN! Jag känner mig som en helt ny människa och jag känner ett fruktansvärt lugn i hela min kropp. De finns ingen värre känsla i hela världen än att inte ha en enda krona, att inte kunna äta ens en gång, så nu mår jag bra igen. Puss på mina cola dessutom som nu står i kylen för att bli iskalla.

Ja, och nu ska jag snart iväg igen. Har haft lite beslutsångest idag om vad jag ska göra men jag vet ju innerst inne egentligen vad de är som drar mest, ;) Jag skiter i alla regler denna gången, om att inte träffas så ofta osv, jag gör de som jag känner och de jag vill göra, och ikväll vill jag mysa :) Punkt.

Ja, sen vill jag bara påpeka att jag vann igår, på TV-spelet alltså, å jag gjorde de BIG TIME! Haha, så jävla kaxig och sen vinner jag två gånger i rad, på bilspel dessutom. Nej, jag är bra alltså, ;)

Imorgon ska jag tvätta som sagt, mellan 10-13 och sen ska jag å Jessica helgstäda hela läggan. Ta ett ordentligt ryck i alla rum och få de fint :) De ska bli skönt som fan! Ja, sen har jag som sagt inga planer för helgen, vi märker! :) Skulle nog förhoppningsvis leka med Isabelle på Lördag iaf, I hope so! Puss på dig bajskorv.

Nej nu ska jag fixa de sista innan jag tar bussen till stan, ha de så bra och mys lika mycke som jag ikväll! :D

PUSS!

Stökigt rum å arg Sessica.

       Publicerat 2009-04-02 » 15:55:33 | Videoklipp


PUSS!

PUSS PÅ HELA VÄRLDEN!

       Publicerat 2009-04-02 » 14:57:07 | Me and my life
Hela min värld vände på 1 sekund. De var de bästa som kunde hända mig just nu alltså!!!! Herregud.

Jag satt i sängen och sen skrek jag rakt ut. Alltså verkligen skrek så Jessica som stod å föna håret stängde av å fråga va fan jag syssla me! Haha.. Tog sen en jävla sats och sprang runt i hela lägenheten, fram å tillbaka samtidigt som jag sjöng och dansa.

Nu e jag fan lycklig alltså. Solen skiner och jag ska fan ta mig en dusch och bli lite fräsch. Thats it.
Att jag har sovit typ 3½ timme och att jag nyss hade jordens huevärk bekommer mig inte ett skit.

ALLT FISKAR SIG, och jag älskar hela jävla livet.

:O

       Publicerat 2009-04-02 » 11:05:37 | Me and my life
Vad hände igår med statistiken egentligen? :O Bomba mig gärna men skriv då också! ;)

Torsdag.

       Publicerat 2009-04-02 » 11:01:35 | Me and my life
Mjauu. Somnade runt halv fyra imorse, död fisk kan man säga. Vaknar klockan kvart i sju av att mobilen piper och har sig, haha. Tack ni som väckte mig imorse, verkligen skitsnällt! :D Fick ju ett SMS som löd;

Good morning Sunshine! Uppe o hoppar? Sprudlar av lycka att de är morgon?
Tror ni jag ville kasta mobilen i väggen eller? Haha, jo då, de lilla! De ringde också, men jag ville faktiskt bespara honom från att höra min vackra morgonröst (Visst har jag Dallen?) och mitt usla morgonhumör.

Gick runt som en jävla zombie hela morgonen, haha. Sprang till bussen och sen till skolan. Helt död är jag. Har samhällskunskap men jag å Elin har suttit vid varsin dator nu sen klockan halv tio typ :P Ska göra klart våra arbete men jag gör mitt hemma istället. Pallar inte sitta här å va seriös just nu, har ffs en vecka på mig, mjau.

Efter lunchrasten så har vi matte, Elin har bytat nu också så hon har matte tillsammans med mig på Torsdagar när jag egentligen sitter ensam i grupprum å jobbar. Känns kanske inte som att vi kommer få gjort så jävla mycke matte nu mera men strunt samma :) Så länge vi har roligt, som man brukar säga.

Slutar tio i två idag, så satans gött. Då ska jag hem å ta de lugnt tänkte jag. Lär väl somna säkert. Icke bra. Pillerna har jag inte fått ännu heller, hon hade glömt dem idag med. MJAU! Jag vill sööööva normalt.

Ja, sen ikväll får vi väl se vad som sker? Sånt man aldrig vet!!
Snart helg och då vet jag inte heller vad som händer. Har inte en enda plan men de kan väl kanske vara skönt ibland I guess?

PUSS?

PUSS!

       Publicerat 2009-04-02 » 01:48:31 | Me and my life
Puss vad mitt hjärta hoppar runder. PUSS för i helvete..


PUSS SA JAG!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

First picture.

       Publicerat 2009-04-01 » 15:05:16 | Me and my life

Man kan ju se alla bilder man har laddat upp sen man började blogga, ganska nice att alla sparas ändå! Den första bilden jag lade upp då, vilken var de?


En ego-bild, vad annars? ;)

Jag utmanar alla som vill, vilken var den första bilden ni laddade upp?
Kommentera om du antar utmaningen.

1 april.

       Publicerat 2009-04-01 » 14:51:34 | Me and my life
De är ju den 1 april idag vettni.. Har ni blivit lurade/lurat någon?

Jag blev lurad inatt, av Gustav på MSN. Vi har snackat ett tag på SMS och MSN och så men de har aldrig blivit att vi träffats. Dock skrev han att vi visst hade träffats och jag gick ju på de blindt. Tänkte att vi setts typ när jag varit full eller något så jag blev ju nojjig som fan. Nej, han lurade mig iallafall, och vi har ALDRIG setts! Haha, bra de, så har jag inte gjort bort mig iallafall.

Lurat har jag gjort. Jessica blev såklart offret och hon blev ruskigt arg, haha. Sa till henne imorse att jag fått besked om sommarjobbet och att jag inte fick de så jag måste åka ner till Skåne och vara där hela sommaren och jobba. Hon gick ju på de iaf, big time också! Haha.. Aja, nu har jag ju faktiskt inte fått svar ännu så jag vet ju inte än, men jag hoppas att de ska lösa sig för jag vill verkligen spendera sommarn i Karlstad, speciellt nu ;)

Fick också reda på att de inte var sommarjobbet som hade hört av sig igår, utan de var min lärare som efterlyste mig.. Herregud ja, man kan inte vara överallt ville jag säga åt henne, men istället drog jag till med en lam jävla ursäkt. Haha. Aja, hon trodde mig iallafall så puss på mig.

Och puss på er om ni har blivit lurade/lurat någon. Tell me i en kommentar om så är fallet. Alltid lika roligt att läsa! ;)

MJAU!

       Publicerat 2009-04-01 » 14:02:51 | Me and my life
Mjau på allt just nu.. En sak som är positiv är iallafall att solen skiner och de gör mig grymt lycklig för stunden. Faktiskt. Att en sån gul sak kan göra en så happy är sjukt. Sjukt men bra!!

Sitter i skolan nu (WIIIHO, bra på meeeeeej), ska gå till jobbet sen så får vi väl se hur de blir med den saken.. Något måste ju ske och man måste väl ta tag i de som är viktigast och de anser jag vara skolan just nu. Ja, men vi får se helt enkelt.

Jag vill kramas.. Och mysa.

Onsdag idag.

       Publicerat 2009-04-01 » 13:08:28 | Me and my life
Ja, Onsdag idag va?

Helt jävla yr är jag. Hungrig så jag kan dö! Pallalalalalalalal

Mjau.

       Publicerat 2009-04-01 » 00:50:51 | Me and my life
Har väl inte så mycket att säga kanske? Nej jag tror inte det.

Skolan.. Skolan.. Jag måste somna. Jag har dock fixat some heavy shit nu. Får piller imorgon och då ska jag besöka himmelriket tänkte jag. Insomningstabletter. Prisa gud! Jag hoppas att jag kommer sova gött som fan och lyckas vända på mina dygn. Puss på de.

Och annars då? Nej jag tänker inte säga någonting för då går de bara åt helvete. Så är de alltid! Man ska inte ta ut någon lycka i förväg. End of story.

Puss på mig.


RSS 2.0