Valborg.

       Publicerat 2008-05-01 » 15:30:27 | Me and my life
Kvällen började hemma hos Anna där Sara & My var. Vi började dricka och spela kortspel på de, gick ju finfint, haha. Vi blev hela tiden avbrutna så vi sket i de och sen börja de trilla in folk.
Efter ett tag var hela lägenheten fylld och de var folk precis överallt. De var dock skitbra folk, till den största delen iallafall, och de var kul att träffa alla, speciellt Adam som jag inte träffat på säkert ett halvår.
Jacob var också där och vårt samtal var nog ett av de intressantaste jag varit med om. Jag tycker du är stencool grabben, really.

Efter ett tag gick allt åt helvete, PRECIS som jag sa. Jag försökte å lyssna åt alla håll och göra alla till lags men de går ju åt helvete som vanligt. Efter att jag fick höra att hon sket totalt i "oss" så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå hem. Bara för att man är arg på någon annan så kan man ju inte vräka ur sig vad som helst. Klart att man tar åt sig och blir ledsen när de är ens kompis som säger något sånt. Gick iallafall hem med min cola i handen och såg lycklig ut eller något.

När jag väl kom hem började jag bläddra i resekatalogerna och sen deckade jag med dem över huvudet typ med ett jävla magknip. Jag skulle nog inte druckit den där Malibun igår som legat i bilen över en månad som har haft sol på sig, minusgrader om vart annat och skumpat där bak. Fick ont som fan iaf och mådde illa halva kvällen också.

Vaknade vid tjugo över tolv imorse då B hade varit å köpt frallor så jag kokade lite ägg och sen åt vi frukost. Resten av dagen har jag gjort en beställning på H&M med lite sommarkläder, duschat & fixat mig samt pratat med Sara i typ en timme i luren. Nu ska jag hem till mamma då min låtsaspappa fyller år idag så jag ska ge han en trisslott eller två och sen ska jag bege mig mot jobbet. Jobbar mellan 16.30-22.00 idag, sen ska jag hem och fetsova..
Lägger kanske upp några bilder ifrån igår innan jag lägger mig ikväll, men de märker vi.

Hoppas ni hade en trevlig Valborg iaf :)
Hörs later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0