Söndag.

       Publicerat 2008-05-25 » 12:15:43 | Me and my life
Fyfan va jag e trött, MAH! Jag är trött hela tiden ju, kvittar om jag sover lite eller mycke. Ska kanske prova att sova lagom, med vad är det då? Precis, ingen som vet. Samtidigt så tycker jag att sova de kan man göra i graven, man vill ju inte gärna sova bort hela sitt liv, men sen samtidigt så vem bryr sig? Livet är inte vad de borde vara ändå!

När jag kom hem inatt så var jag så jävla frösen. Kändes som om de hängde istappar ifrån håret, haha. Jag slängde mig under täcket direkt och låg där, försökte fixa skjuts till Lillebror och till slut fick jag napp. Överhappy blev jag! Jag hade under hela tiden kämpat med ögonen så dem inte skulle stängas men efter de sista messet så släckte jag lampan och somnade. Direkt.
Ni förstår kanske inte de stora i de hela, men om jag säger såhär.. Jag har aldrig i hela mitt liv somnat när de varit helt kolsvart när jag ska somna själv. TV:n står ALLTID på insomningstimer på 3 timmar och jag somnar med den på. När jag har folk bredvid mig kan jag ligga i världens svartaste hål men inte ensam :P Liten mes är jag nog allt. Iallafall så fixade jag ju de inatt, kanske bara för jag var så trött, för jag lär nog inte våga inatt :P MAH!

Vaknade runt 9 första gången tror jag. Har drömt skitkonstiga drömmar på sistonde. Nu var de något jävla LAN hemma hos en rik familj här i Perstorp och helt plötsligt snodde jag deras häst och drog iväg med den.. När vi kom fram låg de två okända och hade sex i en cabbe utanför mammas trädgård så jag ställde mig där med hästen och tittade? Sen red jag iväg på hästen vi krockade nästan med bilar och allt skit? Sen slutade de med de vanliga, att jag står framför en kille här i Perstorp och säger att jag är kär i honom och att vi hånglar? Alltså vad är problemet med den här killen? Haha, ja, jag känner honom och jag har aldrig funnit honom sådär attraktiv direkt. Jag ser ju honom mer eller mindre varje dag men ändå? Den senaste veckan har de funnits med i min dröm varje gång. Får nog kolla upp de här med drömtydning eller något? Låter som de behövs! Haha.

Om du drömmer att du är kär trots att du inte är det i verkligheten, väntas problem inom kärlekens område säger en sida på Internet, mah.
De vi drömmer är ju något i de undermedvetna, och de vet väl alla hoppas jag? Aja, ni killar som läser vet nog inte eller så skiter ni i vilket, men de vi drömmer är sådant som vi har i huvudet som vi kanske inte minns eller vill minnas. Om jag drömmer om en händelse långt tillbaka så kan de betyda att huvudet bearbetar just den händelsen så man kan glömma den osv.

Häst - Någon du känner går bort. MAAAH! Ja, nu vet ni de, att jag har skrivit de redan idag. Stämmer detta nu så vet jag inte vad jag ska göra. Jag blir fett rädd av sånt här, borde kanske skita i att läsa mer, haha.
På alla sidor jag kollat nu står de att ett dödsfall kommer ske inom mina närmaste på Häst. Nej, jag skiter i att läsa nu tror jag, haha. Fett äckligt ju, men jag ska ta reda på de där iallafall, varför jag drömmer om han varje natt. Kan inte fatta de alls faktiskt.

Ja, jag är ju uppe då som ni kanske märker. Gick väl upp vid elva eller något? Ringde till Mamma så jag ska dit vid sex-tiden och äta. Mors dag idag ju :) Ja, Mamma vill bara ha besök och en kram och eftersom man inte direkt är så rik så får de bli så! Vi skulle iaf grilla korv, grillspett och så och ha potatissallad till. MAH! Gott gott.

Idag vet jag inte vad som händer annars? Blir nog myskväll hemma ikväll tror jag! Vad ska ni göra?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0