Seriöst.

       Publicerat 2008-05-27 » 18:33:10 | Me and my life
Denna dagen har varit den tråkigaste på vääääldigt väääldigt länge må jag säga. Iofs har Lillebror varit här hela dagen men han märks inte så mycke, haha.

Jag har suttit vid datorn all min vakna tid förutom när jag rände ner till Konsum för att handla lite godsaker inför kvällen. Har försökt komma till City Gross hela dagen men de har ju gått rakt åt helvete, haha. Ja jag måste dit imorgon iallafall för sen är de kört resten av veckan då den är helt fullproppad. Tvätta ska jag göra imorgon iofs men ja, jag får pejla in de så gott de bara går. Någon som kan köra imorgon får ni gärna säga de, givetvis får ni ju betalt ;)

Just nu håller jag på att ladda upp gamla festfilmer. Jag kan ju lägga upp dem filmerna jag har, sen får de komma lite nyare material senare med tiden =) De finns säkert någon som har lika tråkigt som jag idag som kan roa sig med mina videos, Beppe till exempel? =)

Lillebror ligger i sängen och tittar på Big Brother säsongen från 2005, haha. Ja, de kan man ju också roa sig med. Jag har iallafall bunkrat upp med 2 RedBull och 1 cola så jag lär överleva denna astråkiga kväll. Usch.

Kommentarer
Postat av: Therese

kan du ta dig in till hbg vid ett halv två tiden så kan du få åka med mig in till citygross. jag jobbar bara tills efter lunch, typ. :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0