MAH!

       Publicerat 2008-05-26 » 19:55:12 | Me and my life
Anna ringde just och hade landat, hon var på väg hem så vi skulle kanske ses en snabbis sen. Hade varit mycke trevligt får jag säga. Får väl se hur sleden hon är, haha.

Sara J, de är inte lätt att svara på en kommentar när du varken lämnar hotmail eller bloggadress. Har inte en aning om vem du är, men ja, jag jobbar inom Hemtjänsten i Klippan. Personal och personal.. Som de ser ut nu så behöver vi väl inte de iomed att de snart är sommar men de är väl alltid bra med vikarier. Du få ringa min chef och höra med henne, hon vet nog bättre än jag, actually.

Sitter här helt degig i huet. Vet fan inte vad de är med mig längre. Jag är sån seg alltid och skulle kunna lägga mig rätt över tangenterna och somna på 5 sekunder , helt allvarligt. Sen när jag ska upp å jobba dagen efter så är jag skitpigg då vid 1 på natten, helt jävla stört. Fattar inte vad de är heller eftersom jag är så slö så de finns inte ord för de. Ni vet den känslan ja, när allt är jobbigt och man inte orkar något, sån har jag alltid nu för tiden. Jävla mög.

Får väl röka då, blir kanske pigg i 10 min av frisk luft. De är ju alltid något..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0