Kväll.

       Publicerat 2008-05-25 » 21:53:37 | Me and my life
Då var de kväll igen. De är ju hemskt vad dagarna går fort. Alldeles för fort faktiskt. Visst, man hinner ju med mycke och så men ändå?

Hemma hos Mamma åt vi grillad korv, potatissallad och grönsallad. Gott var de! Efteråt åt vi prinsesstårta och lite melon. Mysigt. Min mamma är bäst i hela världen och de vet hon om! Saker är överskattade att få på såna dagar tycker jag, endast för att affärerna ska tjäna pengar. Saken är den att jag visar min Mamma väldigt ofta att jag älskar henne och uppskattar henne något otroligt så saker behövs inte. Hon vet hur jag känner och de räcker för henne. Vi har även rekord, vi har inte bråkat eller tjafsat på 2 år!! 2 ÅR liksom. Behöver jag säga att vi är best friends också?

Sara hämtade mig sen och vi tog några varv, hälsade på Anders i huset och mobbade ut Ljunggren för sina fula glasögon, MAH! Köpte lite RedBull & sen stod vi å röka lite innan hon körde hem mig. Har varit hemma ett tag, samlat ihop mina räkningar och tittat lite på TV! Imorgon är de lön och de känns väldigt nice nu kan jag säga, även om jag inte kommer ha många hundringar kvar. Måste köpa dammsugare för denna lönen, och ett månadskort till jobbet. Aja, de löser sig som alltid! Till City Gross måste jag iallafall, kylen biter nästan mig när jag öppnar den.

Usch fan va törstig jag är! Jag måste verkligen blanda lite saft nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0