Föööööörlåt.

       Publicerat 2008-05-20 » 14:42:18 | Me and my life
Fööööörlåt för URKASS uppdatering.. Jag hade verkligen inte tid igår, därför de blev som de blev ;) Förstår att ni har saknat ihjäl er men nu är jag här igen. Fit for fight.

Lämnade iaf Jessica och Barbie i Ängelholm och sen körde jag å Sara till Perstorp igen. Köpte lite dricka och träffade Jocke på Statoil som fått körkort. GRATTIS! :) Ringde min Lillebror som hade uppskrivningen igår och han klarade den galant och har därför sommarjobbet kirrat. Lite konstigt att de bara krävdes uppskrivningen för att jobba där men jaja.. De var ju bra iallafall :)

Körde mest runder och snacka med alla och så, sen stack vi hem till mig och kollade på en Beck film och dog i sängen typ. Skönt de också! Vid åtta tiden drog vi ut igen och snackade med allt och alla. Ösregnade gjorde de också. HALLAOW JA skreks för fulla muggar och ja, LAN bokades och skit å mög. De var kul iallafall.

Vid 23 tiden stack jag å Sara hem till Maria med varsin glass och där låg vi till halv ett och snackade om förlossningar, sex och massa annat skoj. Rökade som aldrig förr också. MAH! Körde hem och deckade dirr i sängen då vid ett tiden..

.... Vaknar idag och tittar på klockan, 12:25!!! HALLÅ?! Hur länge sen var de inte jag sov så länge? Hur moget är de? Jag som vänt på mitt dygn förut, de har ju tydligen gått åt helvete. Fan så mycke lättare att vända de fel. Gick upp då iallafall och har varit igång fram till nu.. Har storstädat hela läggan.. Dammsögit, torkat av och bäddat rent och haft mig. Svettigt like never before. Haha, så säger jag alltid, men jag blir verkligen en stor jävla svettlök när jag städar. Fett jobbigt.

Har dock toaletten kvar att städa så de tänkte jag göra nu i ett nafs. Städade ju den innan Jessica kom men vasken är helt nasty så de fixar jag på 5 dåliga minuter. Speglen har jag redan torkat så de är looognt.

MAH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0