Blir så förbannad.

       Publicerat 2008-05-14 » 17:05:24 | Me and my life
Alltså ibland blir jag så jävla förbannad där nere i tvättstugan. Kan inte folk städa efter sig?

I vår tvättstuga är de lappar ÖVERALLT, Städa efter dig, Håll rent, osv.. Ja, de är väl självklart att man gör de? Vi är ju vuxna människor, då borde man väl kunna hålla de rent efter sig? Ja jag kan tycka de iallafall.

Idag råkade jag se att de var en kille som tvättade och när jag sen gick ner så ser jag att maskinerna är helt sunkiga.. Spillt sköljmedel som torkat in och tvättmedel som ligger över halva maskinen. Ser ju jävligt trevligt ut för mig för de första att börja tvätta där! Nej. Golven var helt nasty och där luktade bara svett inne. Visst, de kan han ju inte få skyll för, men han kan fan städa efter sig. Jag undrar hur de ser ut hemma hos han. Om han tappar ett ägg på diskbänken, tar han inte upp de då? Eller han tappar potatismospulver, torkar man inte då? Jo. Jag gör de iallafall.

Till saken, alltså, jag har tvätttiden efter honom och alltså den sista för dagen. Om jag då inte städar upp efter honom så får ju JAG skiten då jag hade den sist. Jävligt snällt! Alltså måste jag stå och städa upp efter en jävla ungkarl som inte kan hålla rent vilket inte roar mig ett sketet jävla dugg.

I såna stunder kan jag bli väldigt förbannad, som ni säkert märker ;)

Kommentarer
Postat av: Heidi

Det är i tvättstugan de flesta bråk sker. :) Men jag håller med dig helt och hållet. Jag hatar att komma till en sunkig tvättstuga, va fasiken mina kläder ska ju bli rena där! :) Nlir inte bättre av att jag bor i ett hus med bara studenter. Oj vad jag klagar. :) Ha en fortsatt bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0