Äntligen hemma.

       Publicerat 2008-05-03 » 23:49:20 | Me and my life
Usch, jag känner mig som en zombie, really. Riktigt för mycke just nu. Mitt huvud och kropp orkar snart inte mer.

Iallafall, My och Anna kom igår vid sjutiden då vi satt och snacka & flabba lite. Började sen dricka och denna gången var de min tur med drickakontot så de blev lite Aphjärna-shots och de funkade ju hur bra som helst! Jag kände direkt att jag skulle få en karatefylla medan My & Anna inte kände ett piss, haha. Lite trist för mig maybe? Efter ett tag kom de iallafall lite mer folk.. Min lillebror med tjej, From & hans tjej och Adam och hans lillebror. Marcus Frost trillade även in lite senare och de var ju 100 år sedan man såg honom. Bara trevligheter.

   

Lite folk trillade in men trillade snabbt ut igen och de var kanske lika bra? Haha, jo jag tror så! Jag blev riktigt full och sjöng och öste som aldrig förr men ingen var riktigt med mig. Känns som om att alla var lite bakfulla sen Valborg för alla satt mest typ å dega. Ja, inte för att jag hängde läpp för de, måste ju kunna roa mig ändå!

  

Adam spillde ut My's sista snaps (bild 3) och de var ju klart spritmissbruk, lika glad var My för de som ni kanske ser? Änna är sitt vanliga jag på bilden i mitten, haha, förlåt Änna men du ställde upp på bilden yourself! Klockan 00.00 knackade hyresvärden på dörren och bad mig stänga av musiken så de gjorde jag, eller ja, jag sänkte basen och spelade typ som ett TV-ljud. Mycke roligt var de ju och speciellt partyhöjande. Njae. Aadam och hans lillebror ville fixa mat så de gjorde dem.. Jo tack. Dem tömde nog all mat jag hade hemma. Stekte mackor med ägg och hamburgare på och sen gjorde dem nudlar med baconröra så mitt kök såg ut som kom och hjälp mig å dö. Usch vilken ångest. När alla fått lite mat i magen så gick dem iallafall, en efter en. Skönt var de tyckte jag så jag kunde slänga mig i sängen och decka vilket jag gjorde inom tre röda.

Summan av kardemumman är alltså att jag hade trevligt och blev fruktansvärt full men imorse när jag vaknade, eller ja, jag vaknade halv ett av mitt alarm, så ångrade jag starkt att jag haft miniparty när jag såg mitt kök och vardagsrum. Visst, vardagsrummet såg ut som vanligt efter fest med burkar och flaskor överallt och spill på matta och duk men köket var ju något i hästväg. Fyfan.

Hoppade in och tog en dusch och fixade till mig och sen körde B mig till jobbet. Sprang in och åt två knäckemackor och sen körde vi igång. Fick en massa larm så vi hann typ inte fika idag så de fick bli en arraksbulle på stående fot. Åt ju som sagt mat ifrån Rackis innan och efter den måltiden kändes de som om jag kunde rulla hem på 21:an. Ja, ni vet ju hur jag är när jag är bakis, för nu är jag hungrig igen och skulle kunna äta ett meal på Mc Donalds utan problem. Mask i magen dagen efter är nog bara förnamnet.

B hämtade mig på jobb iallafall och sen dess har jag suttit här. Laddat upp korten, läst igenom bloggarna man missat osv. Känner ni också en enorm press på er när ni inte bloggar tillräckligt? När jag vet att jag har bilder och massor att skriva om som jag kommit back så känner jag mig tvingad och helt pressad, haha. De måste vara något fel på mig, eller så har jag helt enkelt blivit fett beroende av skiten. Tja, hellre de än Bilddagboken och Lunarstorm som man satt på innan. Hej tonåring liksom! Nej palla de, och ni som sa att jag inte skulle klara mig utan de. Se på fan nu då! ;) Klarar mig galant.

Nej, denna dagen lider emot sitt slut och de tackar jag fan för. Nu ska jag göra ett toa-besök, tvätta av mitt smink och blanda lite dippa. Direkt ryggläge därefter med film, chips+dippa och cola för de är jag fett värd känns de som. Imorgon är de kalas för lilla Tilda och Nisse som har fyllt år i veckan och sen ska jag jobba kväll igen. Jag ser inget slut på alla saker som ska göras och mitt huvud är totalt fullt på information och saker jag ska göra. Snart sprängs mitt huvud och jag lägger mig ner och sover i fem år, för just nu känns de som om jag snart ska gå in i väggen.

Iallafall, nu tänker vi fem minuter framåt och inte fem dagar.. Dippan skulle blandas ja, och den ska bli blandad i ett fett rent kök, för vet ni? B hade städat hela lägenheten åt mig så när jag kom hem var här skinande rent och inte ett spår av fest syntes på långa vägar. De är sånt som verkligen kan lysa upp en hel dag. Eller tja, iallafall en timme av dagen. Då slapp jag de imorgon iallafall och kan ligga till två om jag så vill..

God natt mina vänner :)
Hoppas ni har de bra.

image144

Avslutar med en bild på mig, Lillebror och hans tjej.
Världens bästa Lillebror.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha fy faan vad jag ser ut på den bilden ! Men va fan , sånt bjuder man på :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0